Bloggvurdering - FotoIda.moo.no

Jeg trakk helt tilfeldig hvem som skulle få denne bloggvurderingen, og da ble det Ida! Var litt morsomt at det ble akkurat henne, siden jeg kjenner henne fra før.

DESIGN:
Designet er enkelt, lyst og ryddig, noe som alltid er bra. Det er også veldig oversiktlig, noe som gjør det lett å finne fram på bloggen. Liker godt at det er bilder i sidebaren! Det er ingenting som trekker ned her, designet er alt i alt kjempefint.

INNLEGG:
Ida skriver veldig bra, ingen skrivefeil som jeg kan finne. Det er jo alltid et stort pluss! Det blir ikke skrevet så mye i innleggene, men det helt greit, i og med at det er en fotoblogg. Bildene som blir lagt ut er veldig fine.

BLOGGENS HELHET:
Alt i alt er bloggen veldig bra, både i forhold til design, skrivemåte og bildene som blir publisert. Det eneste som trekker ned er at det er litt for få innlegg. Hadde det vært litt flere innlegg, hadde alt vært perfekt! En god blogg jeg anbefaler alle å ta en tur innom. Hvis jeg skulle gitt karakter, hadde det blitt 5+


Link til bloggen hennes HER

Hvis noen flere vil bli vurdert, ikke kommenter i dette innlegget, kommenter heller i DETTE

4 kommentarer

tina

25.06.2011 kl.22:48

så fin vurdering :)!

Rahiima

25.06.2011 kl.22:49

bra vurdert :)

Ida Torgersen - FotoIda

26.06.2011 kl.00:10

Haha, så gøy! Tusen takk! :-D Vet jeg blogger veldig sjeldent, men slik er det visst bare..

marrymarita

26.06.2011 kl.11:47

Bra vurdert! :)

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits