Blogganbefaling: Runa og Kathrine

Runa og Kathrine vant min fotokonkurranse, og det de vant var 20 kommentarer og en blogganbefaling. Etter å ha lest bloggen deres i noen dager, fant jeg ut at det var akkurat den typen blogg jeg liker å lese!

Når man først kommer inn på bloggen, merker man at bloggen har et lyst og enkelt design, noe som er bra. Men jeg må si at bloggen er noe annet enn hva jeg først trodde, på en positiv måte. Jeg trodde at den ville handle hovedsaklig om mote, men det er så mye mer!

Runa og Kathrine skal på språkreise til Long Beach, California neste sommer, og der gleder jeg meg til å følge dem. Det sier seg vel egentlig selv at de er flinke med foto, siden de vant fotokonkurransen. Alt i alt blogger de om mote, sminke, hverdag og språkreisen, som jeg har sett. En god kombinasjon!

Alt i alt, ingen skrivefeil som jeg kan finne, skriver bra og variert, mange fine bilder, en god og avhengighetsskapende blogg.Det siste innlegget er forresten veldig bra. Dere burde lese det!

Bloggadressen deres er www.rkbiatches.blogg.no

Noen som har lest bloggen deres før?

3 kommentarer

SiljeeST

06.07.2011 kl.21:05

Nei, har ikke det :)

Marte S

06.07.2011 kl.21:14

Jeg er venn med denne bloggen. De blogger og tar bilder bra. Blogger er kjempe fin og bra så jeg er enig i det du sier. :-) Nå vart jeg nysjerring i hva det sto på innlegget de har lagt ut. Trur jeg stikker innnom og ser nå jeg ; )

Lise

06.07.2011 kl.21:54

Ja, jeg har bl.a. lest det innlegget på bildet! :D

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits