Min jobb

Jeg har fått spørsmål om hvor jeg jobber, hva jeg gjør, og lignende, så nå skal jeg bare svare på det. Dette vil nok ikke være så veldig interessant for mange av dere, i og med at det ikke er noen slags form for tips til hvordan du får jobb.

Jeg er så heldig at pappaen min er medvirkende i et prosjekt på sykehuset hvor han jobber, og der ble jeg tilbudt jobb. Så min arbeidsplass er på Stavanger Universitetssykehus! Det jeg gjør er rett og slett å legge inn informasjon fra skjemaer med stoff fra dette prosjektet inn på pcen. Det som er ganske greit med denne jobben, er at jeg bestemmer mer eller mindre selv når jeg vil komme på jobb, altså er det ingen faste tider. Det er egentlig det samme, bare jeg gjør arbeidet!

Dette er ikke bare en sommerjobb, den fortsetter etter sommeren også, noe som er greit for meg som trenger å tjene litt penger (jeg er ikke så flink med husarbeid hjemme, bare spør vennene mine, hahaha). Jeg får betalt etter hvor mange timer jeg jobber, og jeg pleier å jobbe i 4-6 timer hver gang.


Random bilde, jeg vet, men hadde liksom ingen passende bilder til dette innlegget..

Håper dette innlegget var til nytte for noen av dere :-)

Har du jobb?

5 kommentarer

kimia - kommenterer tilbake

11.08.2011 kl.20:31

Nei, men vil gjerne ha jobb på dyrego :P

Lise

11.08.2011 kl.20:43

Ja, jeg er barnevakten din :-) Neida. Joda...

marrymarita

11.08.2011 kl.21:08

Nei, jeg bare gjør litt husarbeid hjemme :))

Linn - Hund, foto og hverdag

11.08.2011 kl.21:12

Nei =)
Nei =)

sv: hehe, vises ikke så veeldi godt på bilde ;)

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits