Prøvetips

I dag hadde jeg tentamen i matte, som jeg fortalte i går, og den gikk egentlig mye bedre enn forventet! Hadde trodd at den skulle være helt sinnsykt vanskelig, men egentlig var den ganske lett. Så det var jo en opptur! Uansett, siden jeg har noen prøver og framføringer nå for tiden, tenkte jeg å gi dere noen prøvetips:

- Ha det helt klart for deg hva du trenger å øve på. Skriv ned noen punkter sånn at du får en oversikt.

- Ikke gi deg før du har forstått det! Hvis det for eksempel er matte det er snakk om, ikke gi opp mattestykket før du har klart det. Jeg lover dere, det føles fantastisk ut når du er ferdig!

- Hvis du trenger en pause, gå en tur eller ta deg en joggetur. Det er ikke smart å sette seg ned foran PCen, da ender det bare med at du sitter der resten av dagen. Etter en gåtur er man vanligvis litt mer motivert til å fortsette.

- Ikke utsett øvingen! Hvis du utsetter det, kan det være du blir sittende til langt på natt, og da er du jo ikke særlig opplagt til prøven neste dag, eller hva?

- Ikke pugg. Hvis du pugger, kan det fort føre til at alt er glemt til dagen etter. Du må prøve å forstå det du leser, poenget er ikke at du skal klistre ordene til hjernen! Jeg har erfart at lærere liker når man skriver svarene på sin egen måte, at man ikke skriver akkurat den samme setningen som står i boka. Men så klart, hvis pugging funker for deg, gjør det!Da håper jeg noen av tipsene var til hjelp. Jeg er ikke så flink til å følge dem, men jeg prøver.. 
 

4 kommentarer

Natalie i Canada

15.11.2011 kl.18:10

smarte tips! :-D skal ta dem med meg!

A.J.C

15.11.2011 kl.18:20

smart:) la bloggen din til som favoritter :;) hihi

SILJE EMINE

15.11.2011 kl.18:25

Bra tips :)

Johanne<3

15.11.2011 kl.18:35

takk! har tentamen snart selv. faktisk<3

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits