Ukens spørsmål

 

Her er noen spørsmål dere har stilt i det siste. Ikke vær redde for å spørre (men sjekk gjerne om jeg har svar på ditt spørsmål før i kategorien "Ukens spørsmål")!
.
Hvor mye penger tjener du på de sponsede lenkene?
Jeg var ikke klar over at jeg hadde noen sponsede lenker, men har merket dem nå.. Jeg vet ikke hvor mye jeg tjener på dem! Vil egentlig ikke ha dem der, men aner ikke hvordan jeg kan fjerne dem.
.

Kan du endre designet snart?
Ja, jeg skal få gjort det! Jeg har kun et problem når det gjelder å lage design, og det er at sidemenyteksten klistrer seg helt inntil selve bloggen om jeg har den på høyre side..Jeg skal uansett få til noe, det er sikkert ferdig i løpet av søndag/mandag. Når det gjelder header er jeg usikker, har liksom ingen bilder jeg liker av meg selv for tiden. Jeg har noen, men der har jeg hestehale, og jeg liker ikke meg selv med hestehale (alle problemene jeg kan finne, altså..)!
.
Hvordan lagrer du bilder på Polyvore?
Jeg har en bruker der (tror kanskje man må ha det for å kunne lagre), og trykker på en knapp øverst i venstre hjørne hvor det står "PUBLISH". 
.
Hva heter det nye objektivet?
Canon EF 70-200mm f/4L USM
.
 
Kan du ha flere sminkevideoer?
Ja, men da må dere fortelle meg hvilke typer sminkevideoer dere vil ha (fest, hverdag, vinter, sommer.. det meste går an!)!
 

5 kommentarer

liza og amalie

01.01.2012 kl.17:45

Bra svart!

Lise

01.01.2012 kl.17:46

Karen, jeg tror de lenkene er der på grunn av bloggerfy. Har nemlig sett slike på mange andre blogger som også har registrert seg der (regner jeg med. Egentlig gjetter jeg bare, men det virker logisk. Haha) :-)

Karen

01.01.2012 kl.18:24

Lise: Jeg vet at det er Bloggerfy, men jeg vil fremdeles ha profilen min der, bare ikke lenkene!

Lise

01.01.2012 kl.18:59

Det e nok det som e ulempen med å ha bloggerfy ;)

marie

01.01.2012 kl.20:26

Bra svart, hverdags sminkevideo kanskjee? :) teheee, mitt ønskee

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits