Strikkedilla

Først og fremst, unnskyld for dårlig blogging i det siste! Grunnen er rett og slett at det ikke skjer noenting i livet mitt for tiden. Jeg gjør ingenting spennende, og har derfor ingenting spennende å dele med dere heller. 

I det siste har både jeg og Lise strikket masse. Jeg er egenlig sinnsykt dårlig til det, men jeg liker det uansett. I dag var jeg og Christina på Kilden og kjøpte litt forskjellig, blant annet kjøpte jeg MASSE garn. Har liksom ikke så mye å gjøre nå for tiden, så da går det mye i å være med venner, spille Sims 3 (det er gøy!) og å strikke. Dette pannebåndet strikket jeg ferdig for to dager siden (må vel legge til at jeg brukte to måneder på det):Og seee hvor mye garn jeg kjøpte i dag:

Beklager for den mystiske streken midt på bildet. Gidder ikke å fikse det nå, men poenget er at jeg har kjøpt masse garn. Her skal det strikkes!

Liker du å strikke? 

2 kommentarer

Lise

28.12.2011 kl.20:26

JA :D I hvert fall nå for tiden :)

Ingrid

01.01.2012 kl.12:57

Ja, faktisk! Når jeg ikke har noe annet å gjøre og har garn i huset setter jeg meg av og til ned for å strikke, istede for å sitte å stalke på facebook! (a)

Forrige måned (desember) strikket jeg to tubeskjerf, det ene i julegave! De er veldig brukenes OG varme sååå jaa. Jeg liker å strikke, men også at jeg får bruk for det jeg lager! :D

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits