Travle dager

Jeg går jo faktisk siste halvåret på ungdomsskolen nå, noe som betyr stress, stress og atter stress. Ukene som kommer vil derfor bli hektiske, og jeg vet ikke om jeg har tid til å blogge så veldig mye. Det blir blogging hver dag, det kan jeg garantere, men det er ikke sikkert at det blir mer enn ett innlegg daglig alle dagene. Ville bare si det, sånn at dere forstår hvorfor bloggingen ikke er på topp for tiden.

I morgen har jeg en samfunnsfagprøve. Er helt rolig i forhold til den, stoffet er veldig lett, heldigvis. Jeg må uansett øve litt, så ser vi hvordan det går  i morgen.

Forresten, hvis noen av dere lesere er glade i te, prøv Pukka-te! Jeg drikker mye av den for tiden, og har smakt mange av smakene. Jeg liker godt smaken "Revitalise", så prøv gjerne ut den. De selger Pukka-te på Ting og av og til på Boots apotek.


Day 59/365 (kun dette bildet)

3 kommentarer

Bare du ikkeslutter og blogge helt så..;P <3

16.01.2012 kl.19:08

hva var snittet ditt til jul? :D

SANDRA

16.01.2012 kl.19:13

Skolen min overdrive så syykt med prøver.

Jeg går bare i 9. klasse og er allerede dødslei skole.

Synes det er litt feil at jeg allerede nå er fullt bestemt på IKKE å ta studiespesaliserende fordi jeg er så lei av prøver og stress.

Jeg er helt utslitt og ødelagt..

Vet at det kommer at at jeg setter alt for høye krav til meg selv da, men uansett!

Forresten, lykke til på prøven(e)!!

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits