Ukens spørsmål

Hva var snittet ditt til jul?
Det regnet jeg aldri ut! Men jeg hadde kun femmere og tre seksere. Snittet lå vel på rundt 5.2, gjetter jeg. Ingen firere, da er jeg fornøyd!

Hvor ser du The lying game?
HER  :-)
Hvor jobber du?
Jeg jobber på sykehuset i Stavanger (SUS). Der legger jeg inn data fra en undersøkelse inn i en database. Det er ganske kjedelig, men jeg tjener penger på det! Tror jeg skal se etter ny jobb når jeg blir 16.

Kan du legge ut gårsdagens innkjøp?
Jeg kjøpte bare den rosa genseren og det prikkete skjerfet, i tillegg til hårfarge og hårkur. Det er vel ikke så interessant? Jeg skal skrive en anbefaling av hårkuren i løpet av de neste dagene, så da ser dere den uansett.Ikke så mange spørsmål for tiden, men det er vel sikkert en bra ting. Håper det, haha!

5 kommentarer

synne marie

22.01.2012 kl.19:49

fin blogg!

setter pris på om du kommenterer bloggen min :-)

SILJE EMINE

22.01.2012 kl.20:01

Fine svar :)

22.01.2012 kl.20:55

Kan du lage et innlegg der du viser all sminken din i bilder eller på video ?

inger lise

22.01.2012 kl.21:28

bra svart!

men hva mener du med ingen 4'ere da er jeg fornøyd, det er akkurat som om du sier at det er en dårlig karakter, det er det faktisk ikke hvis du tenker at skalaen er fra 1-6 er 4 over halvparten :D

Karen

22.01.2012 kl.22:04

Inger Lise: Jeg mener ikke at det er en dårlig karakter, jeg vet at 4 egentlig er en bra karakter! Det er bare det at jeg har ganske store forventninger til meg selv skolemessig, og for meg er ikke 4 bra nok når jeg vet at jeg kan bedre. Jeg beklager hvis noen blir lei seg, men alle må jo ha sine egne mål tilpasset dem selv, og et av mine mål er å ikke få 4'ere :)

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits