Blogging er ikke bare bare

Jeg hører hele tiden folk si at blogg er så lett, at det bare er å skrive noen innlegg daglig og da har du leserne i boks. Sånn er det ikke, og nå skal jeg komme med noen grunner til at blogging ikke er så sinnssykt enkelt som noen skal ha det til:

Interessant liv
For at noen skal gidde å lese bloggen din må du faktisk gjøre noe folk bryr seg om. Det nytter ikke bare å skrive: "I dag har jeg bare sittet inne og sett på TV", eller: "I dag var jeg på skolen, og jeg gjorde lekser". Jeg merker at det folk liker å lese er når jeg gjør ting som jeg ikke gjør hver eneste dag, som å dra til byen på shopping. Det nytter altså IKKE å ha et kjedelig, vanlig liv.

Bra stil
Det nytter ikke å ta bilder av dagens antrekk om du har på deg joggebukse og t-skjorte. Ingen er interessert i å se et antrekk man ser hvor enn man snur seg på gata. For all del, man trenger ikke å blogge om mote, men jeg vet at MANGE liker å lese innlegg der man viser dagens outfit.

Bra bilder 
Man må ha et bra kamera, man kan ikke bare ha iPhone eller andre mobilkameraer. Aller helst et speilreflekskamera, og det er ikke gratis, akkurat. Kvaliteten på bildene har mye å si, og det har også kvantiteten. Det er ikke alltid så gøy å ta bilder av alt det som skjer bare for at bloggen skal få se det.

Mange oppdateringer
Hvis man har et mål om å få noen lesere, nytter det ikke med et innlegg i uka. Et innlegg til dagen kan være for lite. Jeg prøver å ha mellom 2-3 innlegg daglig her, men husk at innleggene skal ha en viss kvalitet også! Det er ikke bare å skrive noe tilfeldig tull for så og poste det, dette skal også være noe folk interesserer seg for.

Stygge kommentarer
Jeg får ikke stygge kommentarer ofte, men jeg vet at endel får det. Det er ikke lett å ha en blogg om alt leserne gjør er å rakke ned på deg. Heldigvis er mine lesere vanligvis veldig snille og søte, det er jeg takknemlig for!

 

Jeg sier ikke at jeg har alt dette ovenfor, og det er vel derfor bloggen min ikke er verdens beste heller! Jeg sier IKKE at jeg ikke liker å blogge, jeg sier bare at de som sier at det bare er å skrive et innlegg så er du ferdig, tar feil. Det er ikke så lett!

Noen som er enige? 

7 kommentarer

Nolla =3

23.01.2012 kl.16:42

Ganske enig med deg altså ^^

sigita

23.01.2012 kl.16:56

jaå :)

Nora

23.01.2012 kl.17:20

Du er en kjempe flink blogger, jeg gjetter det er derfor du ikke får noe stygge komentarer. Vi liker å lesse bloggen dinn. Folk som rakker ned på andre bloggere trenger vel det for å få litt selvtillit gjennom dagen :/

mart

23.01.2012 kl.17:35

bra innlegg!! :)

har et spørsmål: hvor mye tjener du på bloggen din, hvis du tjener noe da :))

SANDRA

23.01.2012 kl.18:10

enig <3

Maria

23.01.2012 kl.19:34

duer veldig flink blogger !! fine bilder ogsånn

mentaltskadeskutt

15.11.2012 kl.20:41

heisann :)

slenger igjenn noen ord til deg får å si at jeg syns bloggen din er genial ! litt a vært her inne å mye er veldig intressant! du har allt oversiktelig å ryddig så det er enkelt får er surrekopp som meg å finne fram til ting :) her kommer jeg til å dette innom oftere !:)

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits