Ukens spørsmål

Når synes du man skal starte med sminke? Når begynte du med pudder osv.?
Jeg begynte selv å bruke litt mascara i slutten av 7. klasse, men det var ikke hver dag, bare i bursdager og lignende. Jeg begynte å bruke mascara i 8. klasse, og begynte vel å bruke mer sminke senere i 8. klasse. Jeg synes at man kan begynne å sminke seg i 12-13-årsalderen. Jeg synes ikke det er fint å bruke veldig mye sminke når man er såpass ung, men man må jo kjenne litt på det selv også. 

Har du laget designet ditt selv?
Ja 

Hvor jobber du?
Sykehuset i Stavanger, jobber med å legge inn data fra en studie inn i en database. 

Hvordan legger du inn videoer fra Youtube på bloggen, og hvordan du bare får den lille stripen?
Gå inn på videoen du vil ha, trykk på DEL, trykk på INNBYGG, så kan du endre størrelse i HTML-koden. Skriv inn 25 på height om du vil ha bare den lille stripen. Koden du har til slutt får du inn i et innlegg ved å trykke på HTML ved siden av bildeopplasteren, og lime inn koden der.

Hvordan redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer alle bildene ulikt, så det har jeg ikke noe fasitsvar på. I Photoshop er noe av det jeg bruker mest Unsharp mask, Contrast/Brightness, Hue/Saturation og Curves. Jeg gjør bildene litt skarpere og litt lysere!
5 kommentarer

Silje Sæther Tvedt

04.03.2012 kl.21:16

bra svart :-)!

StinaVictoria

04.03.2012 kl.21:17

søt du e! brae svar

Ingrid pauline

04.03.2012 kl.21:33

Fin blogg ! :)

Julie

04.03.2012 kl.21:50

Kjempe bra svart! :-)

Har et spørsmål til neste.. Om du kan legge ut kodene til dette designet når du ikke har det lenger? (Det er syykt fint)

eblogg

04.03.2012 kl.23:42

fint bilde:) bra svart!

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits