Armmuskler

I dag var jeg og Siri på trening igjen. Vi trente litt styrke og kondisjon før vi var med på en gruppetime. Vi har bestemt oss for å trene rundt 2-3 ganger i uka, og da skal vi både gå på gruppetimer og trene i treningsrommet. Ellers har jeg også vært modell for Lise, siden hun har mast om det veldig lenge nå. Jeg vet ikke selv hvordan bildene ble, jeg viser dem til dere senere, når hun har redigert dem ferdig.

Uansett, nå skal jeg vise dere hvordan armmusklene mine ser ut idag. Om en måned eller to får dere se forskjellen, jeg regner hvertfall med at det blir en forskjell. Nå har jeg jo ikke muskler i det hele tatt, så dette kan bli spennende!Som dere ser er det ikke muskler her i det hele tatt, haha! Blir ikke mye trening neste uke hvis jeg kommer opp i muntlig eksamen, men hvis ikke kan jeg trene masse!

4 kommentarer

Sdmd

03.06.2012 kl.20:30

Blir gøy å se forskjellen :)

liza og amalie

03.06.2012 kl.20:31

burde også begynne å trene armmusklene minee :)..

- sara

03.06.2012 kl.21:30

Håper på stor forskjell! :-) bare et spørsmål, hvordan barberer du armhulene dine, når jeg gjør det blir det bare røde prikker?

Karen

03.06.2012 kl.21:36

sara: Jeg gjør ingenting spesielt, er vel bare heldig med at jeg ikke får slike prikker. Jeg bruker en god barberhøvel, såpe og vann, rett og slett! Kanskje det hjelper hvis du ikke barberer så "hardt" mot huden.. :-)

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits