Oink oink

I dag har jeg vært på trening, og jeg kjenner at jeg er i superdårlig form i forhold til før ferien. Ikke at jeg noen gang var i superbra form, da. Nå er jeg med Lise, og vi har ikke gjort noe i dag bortsett fra å spise Djungelvrål. Nå gikk hun hjem, forresten. 

Fant igjen disse griseørene her om dagen, fikk dem liksom i Disneyland i Paria for ganske mange år siden. Skal bruke dem første skoledag, begynner jo på ny skole, så jeg må jo gjøre et godt førsteinntrykk. Neida, jeg skal nok ikke bruke dem, men pleier faktisk å bruke dem når jeg sminker meg for å få håret bort fra ansiktet, haha! Forresten er yolo-greiene også bare tull. Vi synes det er så morsomt når folk skriver YOLO på helt random ting som ikke har noe med det å gjøre. Greit at man kan si det når man har gjort ett eller annet spesielt, men hva har "you only live once" med et tilfeldig bilde av deg selv å gjøre? Jeg har på meg griseører, men det er helt greit, for jeg lever jo bare en gang liksom. Teit. Samme det, skal slutte å være så filosofisk nå. For all del, skriv YOLO til dere blir blå! 

5 kommentarer

LINDA TØNDEL

14.07.2012 kl.20:30

så utrolig søte bilder, du er drit pen! :D

marina

14.07.2012 kl.20:36

Nice...di ørene var søte da!

Anniken R Strand

15.07.2012 kl.00:45

Haha, jeg bruker faktisk en bøyle med sånne djevelhorn! (For å få vekk håret når jeg sminker meg). Det er jo kjempesmart, og man ser smashing ut!

Missemmapham - Beauty blog

15.07.2012 kl.10:15

haha, ntaa! søte bilder :D Jeg er heller ingen "fan" av folk som skriver yolo på absolutt alt.. blir irritert og lei :p Som du sa, så er det greit om man gjør noe spesielt, men om man f.eks skal spise på mcdonalds og sier/skriver yolo, så blir det bare tett ;p. Men det Yolo bildet ditt var kjempefint, forresten! likte det kjempegodt ^^

Tananger-jenta!!!

15.07.2012 kl.11:36

Haha, fikk meg en god latter der :P

Bursdagen min i daag :D blir 13 :)

Klemz

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits