Pyramids

Da jeg kom hjem fra skolen i dag var jeg så trøtt at jeg la meg rett ned på badegulvet og sov i noen timer. Det burde jeg ikke gjort, for nå er jeg helt sløv. Jeg skal skrive litt på en reklameanalyse nå. Analyseoppgaver er virkelig ikke min greie, jeg er så lite analyserende som man kan bli. Heldigvis har vi gått nøye gjennom oppgaven på skolen sånn at jeg vet hva som er relevant å skrive. Den skal også skrives på nynorsk, håper ikke det blir altfor problematisk.

Beklager for at jeg ikke skriver om så mye mer enn skole for tiden, forresten. Det er bare det at det skjer så utrolig mye på skolen for tiden at jeg ikke får tid til så altfor mye annet. Heldigvis er det  vinterferie neste uke. 

Forresten, hør på denne sangen. Egentlig bør dere høre alle sangene til Frank Ocean, men denne er den jeg liker best akkurat nå.

3 kommentarer

Tanja Helen

05.02.2013 kl.21:20

pene bilder og lykke til med og skrive den tekstn ^^

May-Teresa

05.02.2013 kl.22:04

nydelige bilder!

Mina-Foto

05.02.2013 kl.22:36

Lykke til! Har hatt så sinnsykt mye å gjøre nå jeg også! Gleder meg til ferien, men da blir det veeldig vannskelig å komme tilbake!

Skriv en ny kommentar

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits