200 days

Portrettbilde av Birgitte

I dag har jeg tatt litt bilder av Birgitte og Marianne, men de skal jeg ikke vise enda, siden de er en del av et skoleprosjekt. De bildene kan jeg sikkert vise når jeg er helt ferdig med prosjekter, og før det trenger jeg to til modeller. Skal se om jeg kan få mamma til å stille opp, men hvis ikke får jeg vel spørre noen andre. Uansett, her er et bilde jeg tok av Birgitte i dag som ikke har noe med det prosjektet å gjøre:

 
Day 90/200


Selvportrett

Hadde ikke noe å gjøre i dag, så da tok jeg noen selvportrettbilder. Her er det eneste som ble noenlunde vellykket, haha:


Day 89/200

Dagens outfit

I dag har vi gått litt rundt i Egersund, og det har vært koselig. Jeg har kjøpt noe jeg har sett etter i noen måneder, viser dere det i morgen eller noe. Ellers har jeg jogget i dag for første gang på evigheter. Skal faktisk begynne å jogge noen ganger i uka nå, har jeg tenkt, er i elendig form! Uansett, her er dagens outfit:

Forresten, jeg har skaffet meg en gjesteblogger siden internettet er elendig her nede. Denne gangen er det Siri som skal blogge for meg.

Portrettbilder av Hilde

Tok noen bilder av Hilde ute i mørket for noen uker siden, og her er resultatet:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
88/200 days

Disse bildene er inspirert av Maren Vik, jeg så hun tok noen lignende, så jeg fikk lyst til å prøve selv! 

Hva synes du om bildene?

Sol og smoothie

I dag er det nok en fin og solfylt dag her i Stavanger, så etter skolen satt jeg og Hilde oss ned på terrassen med en herlig smoothie. Nå skal vi til pappa for å spise middag og så skal vi kanskje bake en kake til klassen (vi skal ha kakefest, haha!!) og kjøpe deksel til min nye iPhone som kommer i posten snaaart! 


Mye sol..


Day 87/200


Lazy Sunday

I dag har jeg ikke gjort stort, har bare jobbet litt med en skoleoppgave, besøkt mormor og morfar og slappet helt av. Forresten er det nå en iPhone 4S på vei til meg i posten, gleder meg til den kommer! Skal kjøpe sånn rosa diamantdeksel til den, så blir den helt perfekt! Her er tre bilder fra i dag:


Day 86/200

Hva har dere gjort i dag?

Fargerike negler

I dag lakket jeg neglene til Hilde og Lise, og her er resultatet av Lise sine:


85/200

Hilde sine var ganske like, men de ble ødelagte.. Typisk Hilde, haha!

Foto: Blue flowers

Tok noen få bilder ute i dag, og her er et av dem:


Day 64/200

Hva synes du om bildet?

Walking the dog

Gikk en liten tur med Pelle i dag, og tok noen få bilder. Ellers skal jeg til mormor og morfar senere, og så skal jeg se litt på noe forberedelsesgreier til engelsktentamen. Her er to av bildene jeg tok i dag:
Day 83/200

HELG!

Nå er det endelig helg, og jeg sitter her sammen med Hilde. Vi skal til pappa senere, men akkurat nå slapper vi bare av. Neste uke er det tentamener og stress, men det er bare norsk og engelsk så det er ikke det verste. Gruer meg til matte uken etter, da. Har ingen bilder nå, så her er et av meg, haha:


Day 82/200

God helg!

Vårblomster

Nå som våren endelig er her, har det begynt å komme fram blomster litt rundt omkring. Her er to bilder jeg tok i dag:
Day 81/200

Hva synes du om bildene?

Portrettbilder av Siri pt. 2

Her er resten av bildene av Siri:
Day 80/200

Jeg og Siri kan forhåpentligvis ta bilder sammen om ikke så altfor lenge igjen, disse ble ikke så bra på grunn av det dårlige lyset..

Portrettbilder av Siri

I dag har jeg tatt portrettbilder av Siri. Bildene ble helt greie, men ikke kjempebra på grunn av veldig kjedelig lys og at det var iskaldt ute! Dere får uansett se to av dem her:
Day 79/200

Har flere bilder som kommer i et annet innlegg i morgen.

The immortal swan that did her life deplore

I dag hadde vi K&H på skolen, og jeg er glad fordi vi har begynt med en fotooppgave. Endelig noe jeg har peiling på! Hver gang jeg har sløyd, ender jeg opp med å prøve å lage noe skikkelig enkelt, men finner ut at til og med det enkleste er for vanskelig for meg. Sløyd er ikke min sterkeste side, skal jeg forsikre dere om! Oppgaven vi har fått nå er hvertfall en fotooppgave som heter "Speilbilder", ergo må jeg ta bilder som har noe med det å gjøre. Har en plan allerede, men her er noen jeg tok i dag (som ikke skal brukes fordi de ikke har noe med min plan å gjøre):
day 78/200

Hva synes du om bildene?

Fotoshoot med Ingrid pt. 3

Her er de siste bildene av Ingrid som jeg ble fornøyd med:
Day 77/200

Disse bildene er jeg ganske fornøyd med, særlig de to øverste. Det bildet jeg er mest fornøyd med er allikevel det jeg la ut i det første innlegget med bildene fra denne shooten.

Fotoshoot med Ingrid pt. 2

Her er noen flere av bildene jeg tok av Ingrid i går:


Day 76/200

Legger ut de siste bildene av henne i morgen. Bildene jeg har lagt ut her er vel de jeg er minst fornøyd med av de jeg tok, men de som kommer i morgen er jeg mye mer fornøyd med!

Fotoshoot med Ingrid

I dag har jeg tatt bilder av Ingrid. Fikk noen fine, så her er en liiiten smakebit. Resten av bildene kommer de neste dagene, må bare få redigert dem. Nå skal jeg og Ingrid til et sted hvor de har veldig god mat som jeg ikke nevner her siden pappa leser bloggen (han synes jeg bruker penger på TULL...).


Day 75/200

Foto: Birgitte

Jeg tok noen bilder av Birgitte i dag, så her kan dere se noen av dem. Hun er virkelig sta, hun NEKTER å smile! Hun bare begynner med grimaser og lignende hele tiden, så da blir det kun noen få brukbare bilder, som nesten ikke kan kalles brukbare engang..
74/200

Disse bildene er jo også nesten helt like, men JAJA!

Foto: Selvportrett

Var så fint lys i dag, så jeg tok like godt noen selvportrettbilder. De ble ikke kjempebra, men jeg viser det eneste bildet som ble sånn noenlunde bra. Har ikke noe bedre å blogge om for tiden uansett!


Day 73/200

Jeg egner meg ikke helt som modell, men jeg har ingen modeller akkurat nå. Skal ta bilder av Ingrid i helgen, da, det blir bra får vi håpe (bare det ikke blir regn!!). Faktisk kan dere ta kontakt med meg om dere vil bli tatt bilde av også (helt gratis, jeg er bare glad om noen vil uansett)! Men da må du jo bo i Stavanger-området, jeg kan jo ikke akkurat dra helt til Kautokeino.. 

Hva synes du om bildet?

Foto: Orkidéer
Day 72/200

Jeg burde gi opp dette prosjektet, det kommer sikkert ikke til å bli ferdig før jeg er 40 år gammel. Ok, nå overdrev jeg, men dette tar jo en evighet. Derfor reduserer jeg 365 dager til 200 dager..

Hva synes du om bildene?

Foto: En due og en måke

Bare to bilder jeg tok i byen i dag:
Day 71/365

Forresten, jeg har av og til opplevd at folk bruker mine bilder og påstår at det er de som har tatt dem. Av og til glemmer jeg å ha navnet mitt på, men jeg vil uansett si at det er ikke greit å ta andres bilder for deretter å påstå at en selv har tatt dem! Greit for meg om du skriver at jeg har tatt bildet, eller legger ved link, det har jeg ikke noe problem med i det hele tatt :-)

Hva synes du om bildene?

En svart puddel

Har ikke så mye inspirasjon for tiden, så da ender det vanligvis opp med at jeg tar bilder av planter og blomster (som ikke finnes nå for tiden), sykt kreativt. Jeg vet ikke hvor mye dere interesserer dere, men dette bildet tok jeg av Pelle i går:


Day 70/365

 

Pink nails

Denne neglelakken er egentlig mamma sin, men hun bruker den aldri, så da lånte jeg den.. Jeg elsker den duse, nydelige rosafargen og det fine gullglitteret som ikke er synlig på bildene, beklageligvis.
Day 69/365

Foto: Snøklokker

Beklager dårlig blogging i går, og at det blir det i dag og. Det kan være det blir et til innlegg med en produktanbefaling, men akkurat nå må jeg virkelig se til å øve til prøve. Jeg har verdens verste prøve i RLE i morgen, så jeg har en gyldig unnskyldning, i hvertfall i følge meg selv. Uansett, noe som jeg blir glad for i disse kalde vinterdagene, er at jeg ser at det begynner å spire i hagen. Det er ikke så altfor lenge til vår nå, kun en måned!
Day 68/365

Hva synes du om bildene? 

Minishoot med lillesøster

I dag var det nydelig vær her i Stavanger, og derfor klarte jeg å overtale min sta lillesøster til å ta noen bilder av henne. Det tok lang tid å overtale henne, men til slutt fikk jeg knipset noen bilder av henne. Slik ble resultatet:


Day 67/365

Bildene ble ikke så veldig bra, men hva kan jeg forvente når det er Birgitte, verdens staeste person, det er snakk om? 

With color one obtains an energy that seems to stem from witchcraft


Day 66/365

Hva synes du om bildet? 

When the well is dry, we know the worth of water

I går prøvde jeg meg på dråpebilder med ekstern blits for første gang. Er ikke så veldig fornøyd, men det kan jo ikke bli perfekt første gangen, eller?
Day 65/365 (som betyr at det "bare" er 300 slike innlegg igjen. Motiverende, altså..)


Foto: Snøkule

Jeg liker snøkuler veldig godt, men har ikke så mange. Her er en som er lillesøsteren min sin, som er fra Latvia. Denne er en suvenir-snøkule fra Latvia, men jeg liker best rosa og hvite snøkuler med søte ting inni.
Day 64/365 (Jeg vet at jeg ikke er helt stødig på hvilket nummer det skal være, men nå SKAL det være 64)

Liker du også snøkuler?

Turquoise accessories

Disse ringene er lillesøsteren min sine, og jeg skulle ønske de var mine. Er de ikke fine?
 


Day 62/365

Hva synes du om bildene?

A friend is one who walks in when others walk out

I dag har jeg gjort lekser. MYE lekser. Skolen er så utrolig stress for tiden. Masse lekser og masse prøver uten stopp. Jeg ser på aktivitetsplanen for halvåret og kjenner at motivasjonen er helt på bunn. Jeg skal nok kjempe meg gjennom det uansett!

Uansett, nok klaging, poenget med dette innlegget er dette bildet jeg tok i dag:


Day 61/365

Hva synes du om bildet? 

Foto: Winter flowers

Vet ikke om jeg kan kalle lyng for blomster.. Uansett, det er jo sånn ca. det eneste ute som ikke er grått eller brunt eller grønt nå i januar!

Image and video hosting by TinyPicDay 60/365

Dette innlegget skulle egentlig vært postet for lenge siden, men blogg.no sin bildeopplaster er helt forferdelig dårlig nå for tiden. Jeg endte opp med å bruke Tinypic for å laste det opp her..

Hva synes du om bildet?


Travle dager

Jeg går jo faktisk siste halvåret på ungdomsskolen nå, noe som betyr stress, stress og atter stress. Ukene som kommer vil derfor bli hektiske, og jeg vet ikke om jeg har tid til å blogge så veldig mye. Det blir blogging hver dag, det kan jeg garantere, men det er ikke sikkert at det blir mer enn ett innlegg daglig alle dagene. Ville bare si det, sånn at dere forstår hvorfor bloggingen ikke er på topp for tiden.

I morgen har jeg en samfunnsfagprøve. Er helt rolig i forhold til den, stoffet er veldig lett, heldigvis. Jeg må uansett øve litt, så ser vi hvordan det går  i morgen.

Forresten, hvis noen av dere lesere er glade i te, prøv Pukka-te! Jeg drikker mye av den for tiden, og har smakt mange av smakene. Jeg liker godt smaken "Revitalise", så prøv gjerne ut den. De selger Pukka-te på Ting og av og til på Boots apotek.


Day 59/365 (kun dette bildet)

Foto: Smykkeskrin

Elsker dette søte smykkeskrinet jeg fikk av Hilde til jul:


Day 58/365

Foto: My most comfy shoes

Tok bilde av mine aller varmeste sko i går, som også er mine aller styggeste sko. Men det gjør ingenting så lenge jeg er varm på føttene!
Day 57/365

Noen andre som går rundt i Uggs for tiden? 

Muffinspynt

Jeg elsker små pyntegjenstander til rommet, men problemet mitt er at jeg har så mye at det bare ser rotete ut! Skal snart få nytt rom, da skal det bli orden på sakene. Det er hverfall det jeg ser for meg. Der jeg er, er det rot. Tror ærlig talt ikke at det er så mye håp for meg, uff. Her er en av de søte pyntegjenstandene som bidrar til å gjøre rommet mitt enda mer rotete:
Day 56/365

Cupcake nails

I dag har jeg og Hilde gjort lekser. Vi har fått UENDELIG mye lekser, og jeg forstår ikke hva lærerne har tenkt på *håper at lærerne leser dette*. Uansett, etter at vi hadde gjort så mye lekser vi overhodet orket, lakket jeg neglene til Hilde. Resultatet ble ganske stilig:
Day 55/365

Dere ser kanskje at det skal forestille muffins? Er kanskje litt vanskelig å se, men men! 

Favorite shoes

Nå venter jeg på at maten skal bli klar, så jeg benytter bare anledningen til å blogge litt!

Jeg elsker Converse, men om vinteren blir det jo iskaldt her i Norge.. Derfor har jeg et par Converse i skinn, og de er faktisk overraskende varme! Dere har vel sett dem en del ganger før, men uansett:
Day 54/365

Blogger nok ikke mer dette året, så jeg vil bare si: GODT NYTTÅR! Håper dere har hatt en fint år, og at det som kommer blir enda bedre. Og takk for at dere har fulgt bloggen min gjennom 2011!

 

Beautiful snow globe

Testet ut det nye objektivet jeg fikk til jul og tok noen bilder av snøkulen jeg fikk av Hilde. Bildene er ikke så bra, men jeg er jo ikke helt god med det nye objektivet enda, så vi satser på at bildene blir bedre etter hvert!
Day 53/365

In the snow pt. 3

Her er noen flere av bildene jeg tok av Hilde for ikke så lenge siden:
Day 52/365

Har noen flere bilder fremdeles, men de jeg har lagt ut er de jeg er mest fornøyd med. Vi får se om det blir noen flere.. Forresten, husk at jeg setter stor pris på konstruktiv kritikk!

Hva synes du om bildene?

In the snow pt.2

Noen flere bilder fra photoshooten med Hilde:
Day 51/365

Dette er vel bildene jeg er mest fornøyd med, synes det ble ganske fint lys.. Litt overeksponerte, kanskje, men det er meningen, kan man vel si. Nå må jeg stikke, skal snart til mormor og morfar for å feire jul! <3.

Hva synes du om bildene? 

Fotoshoot: In the snow pt. 1

Her er noen av bildene jeg tok av Hilde på onsdag. Det kommer flere senere!


Day 50/365


Cold December pt. 3

Her er de siste bildene jeg skal vise dere fra denne photoshooten:


Day 49/365

Dette er bildene jeg er minst fornøyd med, derfor var jeg så smart at jeg ikke har vist dem til dere før nå, haha! Jeg tok bilder av Hilde i går, så da kommer noen av dem i morgen. Var forresten på Kilden med Lise i dag. Skulle bare handle hårfarge, men endte som vanlig opp med mye annet. Jeg viser dere tre nye gensere i morgen, jeg er kjempefornøyd, så gled dere!

Hva synes du om bildene?

Cold December pt. II

Her er noen flere av bildene jeg tok av Lise i går. 

 


Day 48/365

Jeg synes Lise ser veldig bra ut på slike bilder som jeg har tatt her! Disse er mer close-up enn de andre, noe jeg liker. Beklager kvaliteten, forresten, min feil! Har fikset det nå, så nå blir det bedre kvalitet framover.

Foto: Cold December

Hadde en liten photoshoot med Lise i dag. Dere skal få se flere bilder i morgen, men her er tre bilder som "hører sammen":


Day 47/365

Disse bildene er jeg ikke så fornøyd med, men det kommer noen jeg er forsnøyd med i morgen! Lise var flink, men jeg føler ikke at jeg fikk fokusen perfekt. Har forresten en avtale med Hilde i morgen, vi skal ta bilder av henne (er jo snø nå, kom rett etter jeg og Lise var ferdige), så nå blir det mye portrettbilder framover!

Christmas lights

Jeg liker virkelig ikke når det blir mørkt ute, sånn at jeg er livredd hver gang jeg skal gå noen meter utendørs. Da er det fint med julelys! Tok noen bokeh-bilder på vei hjem fra Lise:
Day 46/365

Juletrepynting

Vi har alltid pleid å pynte juletreet på lille julaften, men i år ville mamma tydeligvis gjøre det i dag, så da gjorde vi det! Juletreet står nå midt i stua og skaper en fin julestemning.


Day 46/365

Har dere pyntet juletreet i år?

Today I don't feel like doing anything

I dag har jeg ingen planer. Jeg synes jeg fortjener å slappe litt av nå som vi har hatt så mange revyforestillinger! Akkurat nå sitter jeg og Pelle i sofaen og slapper av. Burde vel kanskje finne på noe med en venn eller noe, vi får se! 
Day 45/365

Hva synes du om bildene? 

Day 44


Day 44

Fant absolutt ingen overskrift her, så da ble det rett og slett bare det innlegget er, nemlig DAY 44.. Bedre enn ingenting, da.

Hva synes du om bildene? 

Vinterbilder

I dag har vi hatt generalprøve til revyen, og den gikk ganske dårlig, så vi må ha enda en generalprøve i morgen! Jeg føler at jeg kan det jeg skal kunne, og det er det viktigste for meg. Ellers er det mørkt hele tiden, som gjør at det er skummelt og trist og være ute, men koselig og varmt inne. Her er noen vinterbilder jeg tok i går:


Day 43/365

Hva synes du om bildene?

December roses
Day 42/365

Hva synes du om bildene?

Pepperkakebaking

I dag har jeg og mamma bakt pepperkaker, og det var koselig som alltid. Jeg elsker pepperkaker (men jeg liker deigen enda bedre)! Jeg får skikkelig julestemning av det, pepperkaker hører liksom med i julen. 
Day 41/365

Silver rings

Jeg er ganske glad i ringer, men kommer aldri på å bruke de jeg har. Uansett ender jeg bare opp med å ta dem av utover dagen, for så å miste dem. Derfor er det kanskje bedre å ha dem som pynt hjemme, hehe..


Day 40/365

Bilder til julekort

I dag har jeg og Birgitte tatt noen bilder som vi skal bruke på julekort! Jeg skal lage selve julekortene også, så da får dere kanskje resultatet i kveld. Her kan dere se noen av bildene:


Day 39/365

Bildene er ikke superbra, det er fordi de er tatt av meg, som også er med på bildene, haha! Brukte selvutløser, og da er det litt vanskelig å få det fra akkurat den vinkelen jeg ville. Har ikke stativ, bare et lite et..

Jeg setter stor pris på om dere skriver i kommentarfeltet hvilket av bildene dere synes er finest!

En regnfull dag

I dag pøsregner det ute, noe som ikke er særlig gøy for meg som skal til Kongeparken! Jeg vet ikke om dere som ikke er fra Stavanger vet hva Kongeparken er, men det er hvertfall en slags fornøyelsespark som har åpent om julen og sommeren. I dag skal jeg dit fordi det er sånn Statoil-arrangement. Det pleier å være koselig, men det regner jo som bare det ute, så vi får se hvor koselig det blir..
Day 38/365

Vinterbilder

Vet ikke helt hva disse plantene egentlig er, untatt at de er rosa og kjempefine om sommeren, og brune om vinteren. De er egentlig ganske fine, det er jo sånn ca. det nærmeste jeg kommer sommer og vår nå, haha! Neida, vinteren er koselig nå som det er jul, bare ikke når det ikke er jul..
Day 37/365


1. desember

Da er det offisielt vinter. 1. desember. Desember er på mange måter en fin måned, for nå er det juletider! Jeg elsker å åpne opp pakkekalenderen hver morgen, julegrøt, å gi bort gaver og juleferie. Vi skal også ha revy på skolen denne måneden. Jeg tror det blir gøy, selv om de fleste i klassen stiller seg ganske negative til det. Det er jo gøy med noe som ikke er vanlig skole! Kommer forresten et innlegg jeg tror dere vil like senere i dag, så bare følg med!

Her er bildet dette innlegget egentlig handler om:


Day 36/365

Hva synes du om bildet?

Første søndag i advent

I dag er det første søndag i advent, og nå kjenner jeg at julestemningen kommer sakte men sikkert. Jeg skal på julemarked på Steinerskolen sammen med mamma, Birgitte og Lise i dag, så da tenker jeg at julestemningen kommer for fullt! 


Day 35/365

Vet ikke hvor mange av leserne mine som er fra Stavanger, men antar jo at det er noen, såå... Skal noen av dere på julemarkedet i dag?

If your dog doesn't like someone you probably shouldn't either

Jeg ler meg i hjel av overskriften, haha! Det kan ikke være så veldig sant, Pelle liker nemlig nesten ingen voksne.. Tok noen bilder av min søte hund i dag, eller, han er ikke så søt nå, siden han er nyklipt. Uansett, bildene:


Hadde det vært opp til Pelle, hadde vi lekt hele dagen!
Day 34/365


If the skies fall, one may hope to catch larks

Dette har vært en ganske kjedelig mandag. På skolen skjedde det ikke noe spesielt, og etter skolen var det rett på lekser. Snart kommer Lise hit, og da skal vi jobbe med den der gymtimen vi må holde for klassen. Det blir hvertfall litt kjekkere enn resten av dagen!


Day 32/365

Foto: Red berries

I dag har jeg vært med Hilde og Lise (er med Hilde fremdeles), og senere i dag skal jeg fortelle dere en spennende nyhet. Stay tuned!
Day 31/365

Disse bildene er egentlig ikke mine favoritter, men jeg føler det blir så kjedelig med bare masse bilder av blader og trær. Trenger ikke å bare ta bilder av det bare fordi det er høst!

Autumn could be boring, but remember that everything is what you make it
Day 30/365

Nothing burns like the cold

I dag har det vært iskaldt her i Stavanger, jeg fryser meg jo ihjel snart! Har DEN varme jakken, men allikevel. Sitter faktisk og fryser akkurat nå, men det er jo fordi jeg er så frysen, ikke fordi det er kaldt her. Jeg var på dansing i dag, som på alle andre tirsdager, og det var kjempedeilig å få litt varme i kroppen! Enda bedre, etter dansing må jeg jo dusje, og da blir jeg jo også varm.

Jeg er egentlig ganske positiv, men om vinteren er det akkurat som om alt snur om. Jeg vet at mange liker vinteren, men jeg klarer bare ikke å like kulden og snøen. I tillegg blir jeg likbleik (heldigvis er det noe som heter selvbruning). Nå har jeg skrevet utrolig mye tullball, over til det innlegget egentlig skal handle om, nemlig disse bildene:


Day 29/365

Har egentlig på følelsen at dere ikke bryr dere om disse fotoinnleggene, men dere sier jo ikke hva dere liker og ikke liker! Skriv gjerne i kommentarfeltet hva dere vil ha mer eller mindre av.

One could not pluck a flower without troubling a star

Det er litt gøy at det fremdeles er noen blomster nå i november, da kommer jeg hvertfall i litt bedre humør! Det verste jeg vet er snø og kulde, og da er det jo fint med noe som i det hele tatt kan minne om varmen.. Disse blomstene vokser overalt nå for tiden (hvertfall her i Stavanger):


Day 28/365 

Hva synes du om bildene? 

Raindrops

Kreative overskrifter kan jeg ikke skryte på meg, men her har jeg i hvertfall tatt noen bilder jeg tenkte å dele med dere:
Day 27/365

Forresten, alle bildene mine ser best ut i Google Chrome (men her har blogg.no ødelagt kvaliteten uansett)

Problems are only opportunities with thorns on them


Day 26/365

Trees are your best antiques

Nå er jeg med Hilde, og det eneste vi har gjort i dag er å spise og å gjøre mattelekser. Vi har voldsomt lyst til å bake noe (egentlig bare fordi vi vil ha noe godt å spise)! Mamma er litt sunn av seg, så jeg vet ikke om vi får lov, noe vi anser som livets ende. Men men, poenget med innlegget er egentlig disse to bildene:
25/365 days

Hva synes du om bildene?

Foto: Raindrops

I dag hadde vi engelsktentamen, tror det gikk greit. Håper det hvertfall! Nå skal jeg snart på dansing, men tror ikke jeg kan være med å danse, tok nemlig en vaksine i går, og nå har jeg utrolig vondt i armen, buhu! Nok om det, her er noen bilder jeg tok i stad:

Day 24/365

Bokeh
Day 23/365

Hadde ikke så mange spesielle bilder, men litt bokeh er vel alltid fint? 

The gloomy month of November

I dag skulle egentlig jeg, mamma, Birgitte og Lise på loppemarked, har ikke vært på loppermarked siden 7. klasse, så det tenkte jeg kunne bli morsomt. Da vi kom fram var det bare masse gamle damer som sang en sang fra Kardemommeby (denne), så da ble det ikke noe av det, haha! Vi gikk heller litt rundt på et kjøpesenter.. Jeg kjøpte ikke noe spesielt der, har brukt masse penger i det siste, uff! 

Tilbake til poenget med innlegget, dette bildet her:


Day 22/365

I am a mushroom; On whom the dew of heaven drops now and then

Haha, må le av overskriften. Neida, jeg er jo egentlig en sopp, ingenting å le av egentlig. Prøvde liksom å finne et fint sitat om sopp, men neida, derfor endte jeg opp med dette her. Jaja, poenget med dette innlegget er rett og slett... et bilde av en sopp:


Day 21/365

Nå skal jeg spille Sims, snakkes!

When the sun goes down


Day 20/365

Husker at jeg hørte på kjempemye på denne sangen sommeren 2009, den passer jo bra til bildet også, hehe:

 

Morning dew

I dag stod jeg opp litt senere, siden jeg skulle jobbe hos fotografen (utdanningsvalg-greier). Da kom jeg på at jeg hadde sett noen bilder av rim, som kommer på gresstråene om morgenen, på Caroline Marias blogg. Her i Stavanger er det ikke så kaldt at det kommer rim, men det kommer jo morgendugg, og da kom jeg på at jeg kunne ta bilder av det istedenfor!


Day 19/365

Som dere sikkert har forstått er inspirasjonskilden til dette bildet Caroline Maria.

Bilder fra fotoshoot #2

Her er bildene jeg og Hilde tok inne. Jeg ble ganske fornøyd, i og med at det er første gang jeg tar portrettbilder inne!


Day 18/365

Hva synes du om bildene?

Bilder fra fotoshoot #1

Heeei!

Jeg og Hilde tok bilder både inne og ute i dag, så dere får se utebildene i dag og innebildene i morgen. Det er kjempegøy å ta bilder av Hilde, hun er både pen og flink til å gjøre det jeg har lyst til. Hun kommer også med egne ideer, og det er kjempebra! Uansett, her er noen få av bildene vi tok ute: 
Day 17/365

Da håper jeg dere liker bildene, jeg og Hilde er hvertfall ganske fornøyde!

Skillingsboller

I dag har jeg og Hilde gjort masse matte, og vi er veldig stolte! Ellers har vi ikke gjort noenting. Bortsett fra at jeg har spilt Tetris mens hun har prøvd å lage meg med modelleire (som egentlig er den der "bli konsentrert-klumpen"). Nå skal vi spise skillingsboller, eller kanel i svingen som Hilde kaller det.. Dette ble et litt rart innlegg, det skulle egentlig bare inneholde dette bildet:


Day 16/365Pomegranate

Min favorittfrukt er granateple, og jeg ble så kalrt kjempeglad da jeg så at pappa hadde kjøpt! Er kjempelenge siden sist gang jeg smakte det, så det var deilig. Hvis dere ikke har smakt granateple, burde dere smake det med en gang!


Day 15/365

There will always be sunshine after the rain
Day 15/365

Orchids

Jeg har egentlig aldri vært en stor fan av orkideer, har liksom aldri syntes at de er fine! Alle voksne damer er jo helt ville etter orkideer.. Hvertfall i min familie, haha! Uansett, poenget med innlegget er at jeg tok noen bilder av noen orkideer:
Day 14/365

Uglesmykker

Uglesmykker var jo veldig populært for ikke så lenge siden, og er fremdeles in. Jeg kom aldri helt inn i den trenden, jeg skjønte liksom ikke helt poenget med å gå rundt med ugler rundt halsen og i ørene. Uansett synes jeg det kan være kjempestilig! Siden jeg ikke har uglesmykker selv, tok jeg bilder av lillesøsteren min sitt ene (hun blir gal hvis jeg ikke sier at det er hennes..)
Day 13/ 365

Hva synes du om uglesmykker?

Snow globes last forever unless someone throws it on the ground

Haha, må le litt av overskriften! Jeg skulle ta bilder av en snøkule, og spurte derfor mamma om å være min assistent (hun skulle liksom holde den). Hun gikk med på det, men før vi var kommet oss ut, mistet hun den i bakken, og den knuste! Må si jeg er litt skuffet, hun som alltid blir så sur når jeg knuser hennes vaser og skåler. Fikk hvertfall tatt noen bilder hvor jeg holder snøkulen selv, men det er jo en grunn til at jeg spurte mamma om å hjelpe (bildet jeg nå skal vise er ikke fint).


Day 12/365

Jaja, sånn kan det gå. Nå skal jeg på jobb, det blir nok kjempegøy, dere. Ellers skal jeg skrive ferdig noe engelskgreier i dag (vi skal ha foredrag i 15 minutter, skyt meg), trene og besøke mormor og morfar. Da gjenstår dette spørsmålet: Har jeg TID til alt dette? Svar: NEI

Footprints in the sand

Det er jo en ganske fin sang som heter Footprints in the Sand, og i tillegg har jeg tatt et bilde som passer til! Stilig, altså (egentlig ikke).Day 11/365

 

Excuse me while I kiss the sky

Dette sitatet står skrevet over alt på hotellet, og jeg synes det er veldig fint:


Day 10/365

Every flower is a soul blossoming in nature

Akkurat nå er det overskyet her, og det ser ikke ut som om solen har tenkt å komme fram i løpet av dagen heller. Derfor skal vi kanskje ta en tur til byen i dag, på grunn av det dårlige været. Satser på bedre vær i morgen! Nå har jeg faktisk begynt å bli litt tykkere, haha. Burde kanskje ikke spise så mye, men det er jo så sinnsykt mye god mat her nede!

Uansett, har ikke så mye tid til 365 days her, men slenger nok inn et bilde i ny og ne. Synes disse blomstene er så fine, så her kommer et bilde:


Day 9/ 365

A clover can light up even the darkest forest

Jeg er så fæl på å glemme 365 days-prosjektet, men kom på det akkurat nå, så da kommer det et uansett om det er litt sent..


8/365 days

Foto: Autumn leaves

I Oslo er høsten kommet mye lengre enn her i Stavanger, blader i alle slags farger er å se overalt! Her i Stavanger er det liksom bare... regn.


Day 7/365Converse All Stars

Converse er virkelig noen av mine favorittsko, de går til alt! Jeg har selv tre par, et par i skinn, et par kakifargede og et par gule. Kan ikke nekte for at det kommer til å blir flere heller, de er jo så praktiske!


Day 6/365

Foto: Plommer

I dag plukket jeg noen plommer fra hagen, siden det er så veldig mange av dem. Jeg er egentlig ikke noen plomme-fan, men det er andre i huset, så snill som jeg er plukket jeg noen.


Day 5/365

Foto: Green moss

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye interessant. Jeg har kun gjort lekser og vært hjemme og slappet av. I morgen skal jeg i bursdagsselskap til Siri, det blir sikkert gøy. Og forresten, jeg, mamma og Birgitte skal til Kreta i høstferien, gleder meg SÅÅÅ mye!


Day 4/365

Hva synes du om bildet?

 

One may live without bread, not without roses

I dag har det vært en travel dag. Først var jeg på skolen, og vi hadde prøve i samfunnsfag. Tror den gikk bra, da. Etterpå var jeg med Hilde hjem, så gikk vi på dansing. Nå er jeg ganske utslitt, men må likevel sette i gang med leksene.. Skal ikke gjøre så mye, da, bare litt matte, norsk og naturfag. Vi snakkes senere, da kommer det muligens en produktanmeldelse!


Day 3/365

Colorful accessories

Hvis man har et kjedelig antrekk, og har lyst til å få det til å være litt mer spesielt, kan det være smart å bruke fargerikt tilbehør. Da blir antrekket mer spennende med en gang, spør du meg! Her er et eksempel på hvordan man kan bruke tilbehøret:
Day 2/ 365

Her har jeg på meg en helt enkel hvit bluse, men bare se hvor mye mer spennende det ble med rosa neglelakk, fargerike armbånd og to ringer!

Hvis noen lurer på hvor det forskjellige er fra, så er de blå, gull og brune armbåndene fra H&M, det fargerike armbåndet vet jeg ikke (har fått det i gave), LOVE-ringen er fra Primark og den andre ringen er fra Bik Bok.

My best friends on a rainy day

Jeg har egentlig aldri vært en så fornuftig person at jeg bruker støvler når det regner, men etter jeg fikk disse støvlene i London, har jeg brukt støvler nesten hver gang det har regnet. Det har nok litt med å gjøre at det er Hunter-støvler, men hey, jeg bruker støvler! Mamma og pappa har jo tross alt mast på meg i alle år: "Karen, du vet at du ikke kan ha tøysko på deg når det regner. Du blir klissvåt på føttene, vær litt fornuftig!" Bla, bla, bla. Nå burde de jammen meg være fornøyde, altså!Begynner på et lite foto-prosjekt, det heter 365 days, og jeg har det egentlig bare for å få meg selv til å ta mer bilder.. Så da er dette Day 1/365

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits