Anbefalinger

Favorite perfumes

Nå skal jeg vise dere parfymene jeg bruker mest for tiden. Begge lukter veldig søtt og "jentete synes jeg, og det er akkurat sånne parfymer jeg liker.


Denne er fra Ralph Laurens parfymekolleksjon som heter Big Pony, og den lukter utrolig godt synes jeg.


Denne heter Fantasy, og er laget av Britney Spears. 

Jeg er stadig på jakt etter nye parfymer, så anbefal gjerne en parfyme du liker!

Ny parfyme

I dag kjøpte jeg en ny parfyme på flyplassen, og er helt forelska i den! Den lukter utrolig godt, så den skal nok brukes mye i sommer. Den heter Escada Sexy Graffiti, og slik ser den ut: Gi meg gjerne tips til parfymer dere liker også!

Noisy

Jeg vil anbefale dere en drikk som er både sunn og god, nemlig Noisy! Etter min mening er denne en veldig god erstatning til brus, som ikke er sunt i det hele tatt. Denne er laget av fruktjuice og kullsyrevann, noe som gjør den mye sunnere enn brus. Den smaker også supergodt spør du meg!

 

Har du smakt denne?

Verdens beste tyggis

Nå skal jeg vise dere den beste tyggisen i verden (etter min mening da)! Denne tyggisen har vært min favoritt helt siden den dukket opp i butikkhyllene, og den smaker helt fantastisk! Det er ikke sikkert det er så mange andre som liker den, da, for jeg liker alle tyggisene jeg har smakt. Men denne er den aller beste!


Den eneste ulempen er at det er skikkelig vanskelig å blåse bobler med den. Dette er den største jeg fikk til, og jeg er egentlig megaflink til å blåse store tyggegummibobler:Noen av dere blir sikkert litt mistenksomme når dere leser at tyggisen smaker grønn te og sånt, men den er fantastisk, synes hvertfall jeg!

Anbefaling: Moroccanoil

For noen uker siden kjøpte jeg jo Moroccanoil, og nå tenkte jeg å anbefale den til dere. 

+ Håret blir supermykt og glansfullt
+ Lukter veldig godt
+ Praktisk innpakning
+ Veldig drøy i bruk

- Stiv i prisSom dere ser finner jeg ikke noe annet negativt enn prisen med denne håroljen, så jeg vil si at produktet er helt perfekt!

Har du prøvd Moroccanoil?

Et godt mellommåltid

Vil bare tipse dere om et mellommåltid som er veldig godt og enkelt, nemlig denne her:Den smaker kjempegodt, og er super før trening og lignende, siden det er mye energi i den.Har faktisk sett etter slike "energibarer" som dette ganske lenge, ble skikkelig glad da jeg fant denne! Hvis dere liker slike, kjøp denne, den er kjempegod!

Youtube-guruer

Jeg følger endel "guruer" på Youtube. Her er mine favoritter:

MACBARBIE07
Bethany er kjempeflink med både sminke, hår og klær, og jeg får mange gode idéer fra henne!
ANDREASCHOICE
Andrea er ikke bare flink med sminke og hår, hun er også veldig morsom! Videoene hennes er aldri kjedelige, og hun er veldig kreativ. 
MICHELLEPHAN
De fleste har nok hørt om Michelle Phan? Hun er kjempeflink med sminke og hår!


MISSGLAMORAZZI
Ingrid er også flink med sminke, hår og klær, og hun er en av mine største inspirasjonskilder når det kommer til sminke Følger du noen av disse på Youtube?

Anbefaling: ACO Spotless Moisturiser

Jeg nevnte for noen uker siden at jeg hadde fått noen flere produkter fra serien ACO Spotless, og at jeg skulle anbefale dem hvis jeg likte dem. Jeg har nå byttet ut min hudkrem som jeg har brukt i et og et halvt år med en "krem" fra denne serien, og skal vise dere den nå.

+ Trekker fort inn i huden
+ Fjerner urenheter
+ Gir fuktighet
+ Huden føles fresh, og ikke fet
+ Veldig drøyDenne er gjennomsiktig, og minner nesten litt om en primer i konsistensen. Den er utrolig god, og jeg vil absolutt anbefale den til dere som har fet/uren hud!

Har du prøvd noen produkter fra ACO Spotless-serien?

Anbefaling av app

Nå vil jeg anbefale en app jeg er helt avhengig av for tiden, nemlig Rat on Snowboard. Det går egentlig bare ut på å ikke krasje i ting og å hoppe på trær og lignende, og litt mer da. Det er uansett veldig avhengighetsskapende, så last det ned hvis du har noe å laste det ned med!


Nå må jeg øve litt til samfunnsfagprøven i morgen. Tror jeg ligger greit an, håper det hvertfall!

Har du prøvd denne appen?

Anbefaling: Tørrshampoo

For noen dager siden fikk jeg min første tørrshampoo, og jeg må si at jeg er veldig imponert. Jeg får ikke fett hår veldig fort, men jeg ville bare prøve uansett.

+ Håret blir umiddelbart mindre fett
+ Det føles som om håret er nyvasket
+ Lukter godt 
+  Gir volum til håret

- Ikke drøy, en flaske varer ikke lenge

At den gir volum er ikke et pluss i mitt tilfelle, egentlig, siden jeg har mye volum (etter min mening for mye) fra før. Men det er jo et pluss for folk med flatt hår!

Denne anbefaler jeg absolutt! Ikke at jeg har så mye jeg skulle ha sagt, har jo kun prøvd denne tørrshampooen. Jaja, jeg liker den!

Har du prøvd denne?

App-anbefaling

De siste dagene har jeg blitt skikkelig hekta på en app. Den heter Draw Something, og går ut på å tegne og å gjette. Du spiller mot forskjellige folk som skal tegne noe, så skal du gjette hva det er, og motsatt. Det høres kjedelig ut, men det er utrolig hektende! Jeg har faktisk anbefalt dette spillet for data før også, men da heter det Draw My Thing.. Hvis du ikke har prøvd denne, last den ned (hvis du har noe å laste den ned med, da)!

Anbefaling: L'Occitane Delicous paste

Nå skal jeg anbefale et produkt fra L'Occitane som heter Delicious paste. Det er en slags krem som kan brukes på både hud og lepper.

+ Lukter herlig
+ Får veldig myk hud av den
+ Trekker fort inn i huden
+ Det er små sukkerkorn i den, så den er på en måte en skrubb i tillegg
+ Veldig drøy i bruk

- Er ganske dyr. Denne lille boksen (30 ml, på størrelse med en leppepomade) koster 119 kroner. Skal du ha 200 ml koster den 329 kroner.

 

Denne er helt fantastisk, men har en ganske stiv pris. Selve produktet er perfekt!

Har du prøvd noen L'occitane-produkter?

Anbefaling: Mango lip butter

Nå skal jeg anbefale en leppepomade som har vært min favoritt helt siden jeg prøvde den for første gang. Den er fra Body Shop og heter Mango lip butter.

+ Veldig drøy i bruk. Trenger kun litt om gangen.
+ Lukter kjempegodt
+ Smelter på leppene
+ Leppene holder seg myke lenge

- Grisete å påføre med fingeren 

Som dere ser finner jeg bare én negativ ting med denne, og den er ikke engang viktig. Prøv denne, sier jeg bare!

Har du prøvd denne?

Verdens beste hårkur

Nå skal jeg anbefale en hårkur for dere, som har vært min favoritt i noen måneder. Den er fra Aussie og heter 3 minute miracle frizz remedy.

+ Håret blir silkemykt
+ Den koster ikke så mye, rett rundt hundrelappen
+ Lukter helt fantastisk!
+ Trenger kun 3 minutter på å virke

 Jeg finner helt ærlig ingenting negativt med denne hårkuren. Løp og kjøp, sier jeg bare!

Har du prøvd Aussies produkter?

Anbefaling: Ansiktsmaske

Alle mine favorittansiktsmasker er fra Body Shop, og jeg har egentlig aldri likt noen andre.. Bortsett fra "Peel-off-masker"! Denne gangen prøvde jeg en fra Montagne-Jennesse, som kan kjøpes på Cubus og Vita. Jeg har prøvd den før, og jeg liker den faktisk veldig godt.

+ Lukter godt!
+ Følger meg fresh etterpå
+ Lett å påføre og å fjerne
+ Veldig billig (19-29 kroner?)

- Merker ingen forskjell på huden bortsett fra at jeg føler meg freshere

Det er jo egentlig et ganske stort minus at jeg ikke merker forskjell på huden, men hva kan man forvente av en så billig maske?  

Image and video hosting by TinyPic

 
Det kule med denne ansiktsmasken er at når du skal ta den av, "drar" du den av! Sånn som dette, haha:

Image and video hosting by TinyPic

 
Ser litt ekkelt ut, men det er GØY! Alt i alt er dette en bra maske i forhold til prisen.

The lying game

Jeg har aldri vært en person som ser på tv-serier eller tv generelt. Det eneste jeg ser på tv er Blåfjell, haha! Jeg kan gå mange måneder uten å se på tv, og det gjør meg ingenting. Men i går begynte jeg å se på en serie som heter "The lying game", som jeg er helt hekta på nå. Hvis dere ikke har sett på serien før, anbefaler jeg den sterkt!

Nå skal jeg se på noen flere episoder, jippi! 

Følger du med på The lying game? 

Andreaschoice

Jeg følger med på mange Youtube-guruer, og en av mine favoritter er Andreaschoice. Denne jenta har mange gode skjønnhetstips og er kjempeflink med sminke! Her er to av hennes videoer:

Jeg liker at hun ikke er så seriøs hele tiden, hun har alltid en morsom kommentar. Hvis dere liker å følge Youtube-guruer, følg henne!

Anbefaling: Rosebud Salve

Om vinteren blir leppene mine veldig fort tørre, noe som kan være både stygt og vondt. Denne har funket bra for meg for å leppene myke igjen:+ gir fuktighet til leppene med en gang
+ holder leppene myke i mange timer
+ lukter herlig
+ smelter på leppene (random, jeg vet, men det er så kult!)
- veldig avhengighetsskapende


Har du prøvd Rosebud?

App-anbefaling

Hei!

I det siste har jeg blitt helt avhengig av en app, nemlig Oven Break. Det er kjempegøy og avhengighetsskapende, og i tillegg får jeg skikkelig julestemning av å spille det!

Denne appen anbefaler jeg på det sterkeste! Den har en gratis versjon og en som koster 7 kroner.

Har du prøvd Oven Break?

Den beste sminkebloggen

Denne gangen er det www.mallo88.blogg.no som skal få en blogganbefaling! Dette er en blogg jeg alltid stikker innom hvis jeg vil ha noen sminketips og nye ideer.

Malin er flink med sminke, og hun er flink til å skrive om det og forklare. Hun viser ikke bare hvordan man kan sminke seg, hun anbefaler også sminke hun liker, viser hvordan man kan holde sminken og kostene fine og mye annet! Det jeg liker, er at jeg føler at hun alltid skriver alt som er å skrive, at hun ikke utelater noe liksom. Dette er en sminkeblogg alle burde stikke innom!

 
www.mallo88.blogg.no

Leser du Malins blogg?

Bli brun fort!

Var noen som lurte på om jeg kunne skrive litt om denne her, så da gjør jeg det.

Jeg vet at det er mange som tar solarium, noe jeg ikke gjør fordi jeg er redd for hudkreft og alle de andre risikoene. Selvbruning bruker jeg av og til, men de fleste selvbruninger gjør meg oransj og flekkete, ikke solbrun. Å dynke meg i solpudder er jeg heller ikke særlig fan av, derfor har jeg kjøpt denne her:Dette er en mørkebrun krem fra St. Tropez, og den gir rett og slett fargen akkurat når du trenger den! Den heter Instant Glow body lotion. Den gjør meg ikke oransj, den gjør meg ikke flekkete, den gir meg ikke hudkreft og jeg er fremdeles ikke likbleik. Jeg elsker denne, nettopp på grunn av dette. Den gir en frisk, naturlig glød, og man kan bare vaske den av når man vil. 

Det eneste negative jeg kan komme på, er prisen. Jeg kjøpte den på tilbud, men vanlig pris er 250 kroner, tror jeg.. Vel, man trenger bare bittelitt om gangen, så jeg regner med at den varer lenge!

Hvis du lurer på noe mer om denne, bare spør!

Oppskrift på fudge

Ikke bry dere om at det står at den skal være i mikroen i 3 minutter og 9 minutter, vi måtte ha den lengre inni! Vi fant oppskriften HER.

Forresten, vikingmelk kan erstattes med matfløte, det gjorde vi!

Blogganbefaling

Da var det på tide med en blogganbefaling, og denne gangen er det Birgitte Sortebråten med bloggen www.birgittesortebraaten.com som står for tur! Birgitte tar mange fine, inspirerende bilder, skriver bra og er flink med bloggdesign/webdesign. Anbefaler alle å ta en tur innom bloggen hennes!www.birgittesortebraaten.com

 

Anbefaling: Imsdal med smak av blåbær

Dere så jo at jeg kjøpte litt av hvert i dag, blant annet en vannflaske fra Imsdal med blåbærsmak. Smakte litt, og den smaker jo kjempegodt! Kjøpte den egentlig som en erstatning for brus (pluss at de ikke hadde den med jordbær og pepper, som slår alt), men jeg tror faktisk jeg skal begynne å kjøpe den istedenfor brus. Er jo MYE sunnere også, verken sukker eller søtningsstoffer!

Noen andre som har smakt denne?

Blogganbefaling

Beklager for at jeg er så dårlig med blogganbefalingene, men de bloggene jeg leser fast er ikke så interessant for dere å høre om, for det går for det meste i de mest kjente bloggene som de fleste allerede vet om! Jeg har blitt spurt endel ganger om hvilke blogger jeg leser, så jeg kan lage et innlegg om det (har laget et før, men leser ikke de samme bloggene nå lengre).

Uansett, nå har jeg funnet en fin blogg, nemlig www.sanni.blogg.no! Bloggen skrives av Sandra, som er 14 år, og hun skriver om hverdagen sin, legger ut bilder og litt forskjellig. Hun skriver bra, ikke mye skrivefeil, og bildene er fine. Søt jente med bra blogg!Skriv at du vil blir anbefalt i kommentarfeltet, så skal jeg sjekke ut bloggen din!

Produktanbefaling: Mascara

På flyplassen i Stavanger (rettelse: flyplassen på Sola, siden Siri blir gal hvis jeg ikke sier det) kjøpte jeg en ny mascara. Jeg trodde nemlig jeg hadde glemt mascara, men det hadde jeg egentlig ikke. Jaja, alltid kjekt med ny mascara! Den jeg kjøpte heter Dior Iconic og er i fargen Noir, altså svart. Jeg vet at jeg egentlig burde bruke brun mascara, men alle de brune var ekstremt lyse, lysere enn mine egne øyenvipper. Her er hva jeg liker med mascaraen og hva jeg ikke liker:

Liker:
- Mascaraen klumper seg ikke
- Sitter på hele dagen
- Lett å påføre, får ikke mascara klint utover hele øyenlokket
- Stor kost

Liker ikke:
- Tar litt tid før mascaraen tørker helt inn, så man må vente litt med å ta på annen sminke rundt øynene, evt. påføre mascara aller sist


Her har jeg tatt mascaraen på venstre øye, ikke høyre, sånn at dere ser forskjellen.

Alt i alt er dette en god mascara, jeg har ikke hatt noen bedre for å si det sånn! Det skulle vel egentlig bare mangle med tanke på prisen. Den koster 201 kroner på Tax Free, så det er jo en litt stiv pris. Jaja, jeg synes den er verdt det!

Blogganbefaling

Lenge siden sist blogganbefaling, men jeg leser vel stortsett bare de mest kjente bloggene som det ikke er vits å tipse dere om. Alle vet liksom hvem de er!

Uansett, så gjennom kommentarene, og en av de bloggene som utmerket seg var www.thejuliee.blogg.no. Julie er flink til å oppdatere, og bloggen hennes handler vel egentlig om det samme som mange andre skriver om. Hverdag, mote og lignende,Ta gjerne en titt innom bloggen hennes!

Skriv at du vil bli anbefalt i kommentarfeltet, så skal jeg se om din blogg er noe for meg.

Anbefaling: Blush

I går feiret jeg jo bursdagen min, og den ene gaven jeg fikk var en rosa blush fra Lise og Hilde (fikk mer enn det av dem ,da). De var veldig flinke, det var nemlig akkurat denne blushen jeg hadde ønsket meg. Og den skuffet meg ikke heller!

Fargen er fantastisk! Rosa med glitter i, er det mulig å ikke bli betatt? Jeg har hatt den på i dag, og den har holdt hele dagen. Den er også veldig godt pigmentert, man trenger bare å stryke børsten lett over for å få farge. Sånn ser den ut:Den er i fargen DAINTY. Spør du meg, er den fantastisk!

Blogganbefaling

Denne gangen er det en ganske kjent blogg som står for tur, nemlig www.l0ve.blogg.no. De fleste har nok hørt om bloggen, men jeg vil anbefale den uansett, rett og slett fordi jeg liker den så godt!

Erica blogger egentlig om det samme som de fleste andre, sin hverdag, outfits osv. Men hun gjør det på en såpass bra måte at jeg likevel blir interessert og vil lese mer! Det er veldig mange nesten identiske blogger, men Erica sin blogg skiller seg ut selv om den handler om det samme som mange andre. Hun tar veldig fine bilder, og bloggen er alt i alt inspirerende og kjekk å lese!Leser du Ericas blogg?

Anbefaling: Håndkrem

Nå som det går mot kaldere tider, får jeg ofte veldig tørre hender, og det vet jeg at mange andre også får. Derfor vil jeg anbefale en håndkrem til dere, sånn at man slipper unna dette plagsomme problemet.. Tørre hender er noe av det verste jeg vet, så om vinteren har jeg alltid med meg en håndkrem overalt.

Håndkremen heter Rich Care Hand cream og er fra ACO. Den kan kjøpes på de fleste apoteker, og er ikke så altfor dyr. Jeg er ikke helt sikker på prisen, men jeg tipper rundt 70-100 kr. Kremen er veldig tykk i konsistensen, og drøy i bruk. Siden den er såpass drøy i bruk, har man en tube veldig lenge! Den gjør huden myk og fin, og trekker fort inn. Og så lukter den herlig!

Jeg kan ikke finne noe negativt med denne kremen, den er perfekt for meg som fort får tørre hender!

Har du prøvd denne?

Anbefaling: MAC Cosmetics Chatterbox

Nå var det lenge siden sist produktanbefaling, så da tenkte jeg å ha en nå. I det siste har jeg nemlig forelsket meg i en leppestift! Den er veldig godt pigmentert, fargen er kjempefin, og det er egentlig bare positive sider å finne med den. Her kan dere se hvordan den ser ut:

 Jeg pleier å variere mellom denne og en nude farge, liker begge deler så godt! Denne leppestiften er fra MAC og heter Chatterbox, og den andre jeg bruker mye heter Hue. Den skal jeg snart kjøpe igjen, har ikke så mye igjen av den!

Hva synes du om leppestiften?

Middagstips

Svært så voldsom jeg har blitt med disse middagstipsene, men det er vel greit å få noen ideer til gode middager? Denne gangen er det noe så enkelt å greit som hamburger! Det er kjempeenkelt, du kjøper bare litt kjøttdeig, og steker burgere av dem. Du kan også kjøpe ferdige burgere, men det smaker overhodet ikke likt! Det er mye sunnere med dem du lager selv, så hvis du bryr deg om å være sunn, anbefaler jeg kjøttdeig (aller helst krbonadedeig, mye mindre fett). Som tilbehør kan man ha det man vil, jeg liker best tomat, løk, salat, majones, ketsjup og sennep!

I tillegg til at denne middagen er god, kan den også være sunn, alt ettersom hva du velger å bruke på hamburgerne. Jeg er ikke akkurat noen sunnhetsfreak, men det er pappa, så uansett hva vi har av mat hjemme, er det nesten bare sunne alternativer..

Disse hamburgerbrødene er laget av mamma, så de er mye sunnere en dem du får kjøpt i butikken, men man kan så klart kjøpe der også!

Jeg og Hilde er flinke til å synge (video)

Jeg har jo anbefalt en app som heter LaDiDa før, og her kan dere høre hvordan sangene blir. Her er det jeg og Hilde som synger. Dette er selvfølgelig bare tullesynging, haha! Bare hør på teksten, det er jo ingen mening..

 

 Hvis noen lurte, er jeg den som synger først.. Dere hører forskjell på stemmene til meg og Hilde, vi har veldig forskjellige stemmer! Haha, ler meg i hjel av den sangen, hva er poenget i den liksom..?

Igjen, dette er bare tull, ikke seriøst!

Middagstips

Hvis du er alene hjemme, og ikke vet hva du skal spise til middag, har jeg et godt tips til deg: Grillspyd! Det er veldig enkelt, du trenger bare å skjære opp litt kjøtt og grønnsaker og tre det på noen spyd. Du lar dem stå i ovnen til de er gjennomstekte, og vips, en kjempegod middag!

Hvis du vil ha en enda bedre smak på grillspydene, er det bare å mikse sammen en marinade og stryke den over grillspydene før de skal inn i ovnen. Jeg er ikke så god på dette med marinader, men det er jo bare å finne en du synes høres god ut! Det kan forresten være smart å ha grillspydene på en stekeplate istedenfor en rist, da får du kraften fra kjøttet også.

Disse grillspydene hadde vi til middag i går (pappa laget dem), og de smakte kjempegodt! Her har han hatt på storfekjøtt, squash, løk og paprika, i tillegg til litt marinade og krydder. Så enkelt kan det være!

Blogganbefaling

Jeg skulle jo ha blogganbefalinger ofte, men glemte det helt ut.. Kom på det når Lise postet et innlegg med Ukas blogg, haha! Så da kan jeg jo bare begynne:

Denne bloggen er skrevet av ei jente med navn Marita. Hun kommenterer nesten på alle mine innlegg, og det setter jeg stor pris på. Jeg har selvfølgelig vært innom bloggen, og jeg har funnet ut det er en sånn blogg som jeg liker å lese. Hun skriver overraskende bra til å være så ung, og har mye bilder på bloggen. Bilder er alltid et stort pluss!

Jeg anbefaler alle til å ta en tur innom bloggen, som heter www.marrymarita.blogg.noHvis du vil ha en blogganbefaling, kan du kommentere dette innlegget, så skal jeg se om din blogg er noe for meg!

Macbarbie07

Heiheei!

Når jeg kjeder meg, pleier jeg å sette meg ned å se på forskjellige videoer på Youtube, mest om sminke og sånt. En av mine favoritt-youtubere går under navnet Macbarbie07, eller Bethanyslife. På Macbarbie07-channelen handler det mest om sminke, hår og mote, mens på Bethanyslife-channelen er det egentlig litt av alt. Så hvis du kjeder deg en dag, stikk innom en av channelene og se! Advarsel: Det er avhengighetsskapende, haha..

Her er tre av mine favorittvideoer:

 

 

Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden er en nettside hvor man kan kjøpe hairextensions. De har stort utvalg, både i typer extensions og farger, så de fleste kan nok finne det som passer seg selv.

Alle jeg vet om som har bestilt fra Rapunzel, er fornøyde. De har god kundeservice, de kan for eksempel hjelpe deg hvis du er usikker på hvilken farge du skal ha. I tillegg til at extensionsene er av god kvalitet, er de også ganske rimelige i forhold til hva du får. Så hvis du først skal ha extensions, er Rapunzel et godt valg!Har du bestilt extensions fra Rapunzel før?

Mirabling

Nå skal jeg fortelle dere litt om www.mirabling.no, en side hvor du kan kjøpe deksler til din iPhone eller iPad. Jeg har ikke testet dekslene, grunnet det faktum at jeg ikke HAR en iPhone eller iPad, men jeg setter derfor i gang en konkurranse senere i dag, hvor dere kan vinne deksler. Når det gjelder utseendet på dekslene er det mange spesielle deksler, og mange fine. Jeg har plukket meg ut noen favoritter:Som dere ser er alle rosa.. Jaja, rosa er jo så fiiint!

Har du hørt om Mirabling før?

Innlegget er i samarbeid med MIRABLING

Blogganbefaling: Bianca Nustad

Jeg stikker ofte innom blogger som jeg får kommentarer fra, og av og til faller bloggene i smak. En av disse er Bianca Nustads blogg. Bloggen heter biancanustad.com, og det er virkelig verdt å sjekke den ut.

Det er en fotoblogg, og jeg kan ikke si annet enn at bildene Bianca tar er nydelige! Hun er veldig dyktig bak kameraet. Hun skal flytte til Spania i August, og jeg gleder meg til å følge bloggen hennes videre når den tid kommer. Er egentlig ikke så mye mer å si.. Bloggen er hvertfall verdt et besøk, sjekk den ut HER.Vil du at jeg skal sjekke ut din blogg også, kan du skrive en kommentar her. Skal prøve å anbefale blogger oftere nå, så jeg kan jo se om jeg liker akkurat DIN blogg.

App-anbefaling

Her i Italia har jeg brukt pappas iPad til å blogge fra, og da har jeg også testet ut noen apps. Nå vil jeg anbefale en app som jeg har blitt helt hekta på, nemlig Magic Fiddle. Den går ut på å spille fiolin, litt det samme som med Guitar Hero, bare at det er fiolin. Det er overraskende gøy når man kommer i gang, så prøv denne! Er usikker på prisen, har faktisk ikke peiling. Vet ikke om denne funker på Iphone eller iPod touch, forresten.

Har du en favoritt-app?

Leppeskrubb fra Lush

I går var vi jo i Pisa, og der kjøpte jeg noen småting, blant annet en leppeskrubb fra Lush. Fikk testet den ut i går og i dag, og den er veldig god. Leppene blir veldig myke og fine, og er straks klare for et lag leppestift. Skrubben lukter sjokolade, veldig god lukt. Den er også spiselig, så ettet du har skrubbet, kan du bare slikke av resten.

Har du prøvd noe fra Lush før?

Blogganbefaling: Runa og Kathrine

Runa og Kathrine vant min fotokonkurranse, og det de vant var 20 kommentarer og en blogganbefaling. Etter å ha lest bloggen deres i noen dager, fant jeg ut at det var akkurat den typen blogg jeg liker å lese!

Når man først kommer inn på bloggen, merker man at bloggen har et lyst og enkelt design, noe som er bra. Men jeg må si at bloggen er noe annet enn hva jeg først trodde, på en positiv måte. Jeg trodde at den ville handle hovedsaklig om mote, men det er så mye mer!

Runa og Kathrine skal på språkreise til Long Beach, California neste sommer, og der gleder jeg meg til å følge dem. Det sier seg vel egentlig selv at de er flinke med foto, siden de vant fotokonkurransen. Alt i alt blogger de om mote, sminke, hverdag og språkreisen, som jeg har sett. En god kombinasjon!

Alt i alt, ingen skrivefeil som jeg kan finne, skriver bra og variert, mange fine bilder, en god og avhengighetsskapende blogg.Det siste innlegget er forresten veldig bra. Dere burde lese det!

Bloggadressen deres er www.rkbiatches.blogg.no

Noen som har lest bloggen deres før?

Anbefaling - Ansiktskrem

Det er ikke så lenge siden jeg anbefalte en ansiktskrem, men nå har jeg faktisk funnet en som er enda bedre. Trodde ikke det gikk an, jeg! Den jeg skal anbefale nå er fra Body Shop, og heter Carrot Moisture Cream. Den er sååå god!

+ Lukter godt
+ Gir mye fuktighet til huden
+ Trekker fort inn
+ Drøy i bruk
+ Kan brukes på de fleste hudtyper
+ Enkel å påføre

Finner vel egentlig ingen minus med denne, så det blir vel en 6'er på terningen!

Har du prøvd denne ansiktskremen?

Anbefaling - Spraybalsam

Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt anbefaling her på bloggen, så da tenkte jeg å anbefale et produkt som jeg har blitt veldig glad i. Det er en spraybalsam fra Schwarzkopf, og den er bare sååå bra!

+ Gjør håret MYE lettere å gre etter vask
+ Den er rosaaaa <3
+ Lukter godt
+ Drøy i bruk
+ Mye i en flaske

- Man må holde flaska langt fra håret for å få det godt spredt

Til tross for det negative, velger jeg å gi denne terningkast 6!

Har du prøvd denne spraybalsamen?

Ukens anbefaling - Hudkrem

Da var det på tide med ukens anbefaling! Glemte det helt ut sist uke, men nå kommer den hvertfall! Det jeg vil anbefale denne uka er en hudkrem jeg liker veldig godt! Den er fra Nivea, og du kan se den på bildene under.

Positivt:
Får bort skinnende områder (der du har fet hud) 
Tørker veldig fort inn i huden
Du trenger ikke mye hver gang du skal bruke den
Praktisk tubeflaske

Negativt:
Kunne gitt mer fuktighet til huden 

Denne anbefaler jeg ikke for deg med tørr hud, men heller for deg med normal/fet hud! Hvis du har tørr hud gir nok ikke denne nok fuktighet. Jeg gir den terningkast 5!

Har du prøvd denne?

Hjemmelaget ansiktsskrubb

Nå skal jeg vise dere hvordan man kan lage en egen ansiktsskrubb av ingredienser de fleste har liggende på kjøkkenet.

Det du trenger er sukker, grovt salt (trenger ikke), olivenolje og honning.1. Bland sammen 3 spiseskjeer sukker og 1 spiseskje grovt salt.
2. Tilsett 2 spiseskjeer olivenolje, og deretter 3 spiseskjeer honning. Det er smart å ha oljen oppi før honningen, siden honningen renner lettere ut av skjeen da, og klistrer seg ikke så godt fast. Det blir ofte litt for flytende, men da er det bare å tilsette litt mer sukker eller salt.
Bruk denne i hele ansiktet, og på halsen også hvis du vil. Skyll godt av, and there you go! Bruk denne noen ganger i uka (eller hver dag om du vil), og huden din vil bli myk og fin. 


Den stolte fotograf...


og den stolte skaperen..

Og forresten; gratulerer med dagen til alle jenter og damer!

Har du laget ansiktsskrubb før?

 

Ukens anbefaling - Hårkur fra Aussie

Jeg skal jo begynne med "ukens anbefaling" fremover, der jeg anbefaler et hud- eller hårprodukt, eller andre ting. Det har sikkert gått mer enn en uke siden sist, men jaja.

Denne uken skal jeg anbefale et hårprodukt som jeg er strålende fornøyd med, nemlig en hårkur fra Aussie. Den gjør håret mykt og skinnende, og lukter fantastisk!

Positivt:
Lukter deilig
Håret blir mykere og mer glansfullt
Det blir lettere å gre håret
Håret føles fresht etterpå

Negativt:
...

Jeg kan bare finne positive ting med denne hårkuren, ingenting negativt. For meg og mitt hår er den fantastisk! Terningkast 6!

Har du prøvd noen produkter fra Aussie?

 

Produktanbefaling - Body Scrub

Hei!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en produktanbefaling. Jeg tenkte jeg skulle begynne å ha det ca. en gang i uka fremover.

Denne gangen vil jeg anbefale et produkt jeg er helt avhengig av, nemlig en skrubb fra Body Shop! Den er sinnsykt bra, og lukter bare helt himmelsk.
Positivt:
Lukter godt
Føler deg veldig fresh etterpå
Lett å bruke
++

Negativt:
Litt tynn i konsistensen

 

Hvis jeg skulle gitt en karakter til denne skrubben, ville det blitt en 5+. Ikke full pott på grunn av litt for tynn konsistens, men ellers perfekt. Anbefaler virkelig denne!

Har du prøvd denne skrubben?

 

 

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits