Blogg

Blogging er ikke bare bare

Jeg hører hele tiden folk si at blogg er så lett, at det bare er å skrive noen innlegg daglig og da har du leserne i boks. Sånn er det ikke, og nå skal jeg komme med noen grunner til at blogging ikke er så sinnssykt enkelt som noen skal ha det til:

Interessant liv
For at noen skal gidde å lese bloggen din må du faktisk gjøre noe folk bryr seg om. Det nytter ikke bare å skrive: "I dag har jeg bare sittet inne og sett på TV", eller: "I dag var jeg på skolen, og jeg gjorde lekser". Jeg merker at det folk liker å lese er når jeg gjør ting som jeg ikke gjør hver eneste dag, som å dra til byen på shopping. Det nytter altså IKKE å ha et kjedelig, vanlig liv.

Bra stil
Det nytter ikke å ta bilder av dagens antrekk om du har på deg joggebukse og t-skjorte. Ingen er interessert i å se et antrekk man ser hvor enn man snur seg på gata. For all del, man trenger ikke å blogge om mote, men jeg vet at MANGE liker å lese innlegg der man viser dagens outfit.

Bra bilder 
Man må ha et bra kamera, man kan ikke bare ha iPhone eller andre mobilkameraer. Aller helst et speilreflekskamera, og det er ikke gratis, akkurat. Kvaliteten på bildene har mye å si, og det har også kvantiteten. Det er ikke alltid så gøy å ta bilder av alt det som skjer bare for at bloggen skal få se det.

Mange oppdateringer
Hvis man har et mål om å få noen lesere, nytter det ikke med et innlegg i uka. Et innlegg til dagen kan være for lite. Jeg prøver å ha mellom 2-3 innlegg daglig her, men husk at innleggene skal ha en viss kvalitet også! Det er ikke bare å skrive noe tilfeldig tull for så og poste det, dette skal også være noe folk interesserer seg for.

Stygge kommentarer
Jeg får ikke stygge kommentarer ofte, men jeg vet at endel får det. Det er ikke lett å ha en blogg om alt leserne gjør er å rakke ned på deg. Heldigvis er mine lesere vanligvis veldig snille og søte, det er jeg takknemlig for!

 

Jeg sier ikke at jeg har alt dette ovenfor, og det er vel derfor bloggen min ikke er verdens beste heller! Jeg sier IKKE at jeg ikke liker å blogge, jeg sier bare at de som sier at det bare er å skrive et innlegg så er du ferdig, tar feil. Det er ikke så lett!

Noen som er enige? 

Spørsmålsrunde

Sist gang jeg hadde spørsmålsrunde hadde jeg ikke så mange lesere, men siden jeg har fått noen nye i det siste, tenkte jeg å ha en ny nå. Kan ikke garantere at jeg svarer på alt, men jeg svarer på det jeg synes er greit å svare på. Svarer på det aller meste, da!

Da er det bare å spørre i vei!

Blogganbefaling

Denne gangen er det en annen jente som er flink til å kommentere min blogg som blir anbefalt. Jenta heter Seline, og bloggen heter www.selinehmf.blogg.no.

Dette er faktisk tvillingsøsteren til www.marrymarita.blogg.no, som jeg anbefalte sist gang, så jeg ser nesten ikke forskjell på dem! Begge bloggene er ganske like. Seline blogger om hverdag, mote og foto, og bloggen er overraskende bra til at hun er så ung. Hun har ikke mange skrivefeil, noe som er et stort pluss for dem som skal lese bloggen. Alt i alt en fin blogg, verdt et besøk!Legg igjen en kommentar her hvis du vil at jeg skal sjekke ut din blogg, og kanskje anbefale den!

Karen har migrene - igjen!

Hei!

Ville bare si at nå ligger Karen i sofaen og skal sove, så det blir nok ikke så mye blogging i dag heller.. Dere tror sikkert jeg skulker, men det gjør jeg altså ikke! Jeg er her for å passe på Karen..

Ønsk Karen god bedring! 

- Hilde

Sørlandet

Her i Mandal er været på topp for tiden! Solen skinner, temperaturen er fin og vannet er varmt. Skulle bare ønske det var slik bestandig! Jeg nyter dagene ute i solen og prøver intenst å få litt farge på den bleike kroppen min. Alltid kjekt å være litt brun når sommeren er slutt og skolen begynner igjen! Videre i dag er planen bare å chille ute i solen, bade når jeg blir for varm og kjøre litt båt. - Karethe 

Dagens outfit

Hei alle sammen,

Karen har jo som dere sikkert vet, reist bort på hyttetur. Av den grunn er det jeg (Karethe bak Micka.bloggr.no) som skal gjesteblogge i dagene fremover. Som Karen i et tidligere innlegg sa, kjenner vi ikke hverandre ordentlig, men vi har blitt kjent med hverandre gjennom en annen venninne. Jeg ble spurt om jeg ville gjestebloggge for henne og det vil jeg jo selvfølgelig! Nå har jeg oppdaget hvor høyt lesertall Karen har, så jeg håper ikke lesertallet synker så altfor mye mens hun er borte!


Men nå over til noe helt annet, dagens outfit. Her er min outfit for i dag! 


Lang kjole - BikBok // Sko - Økonomisko // Smykke - H&M


Hva synes du om antrekket?

- Karethe

KONKURRANSE!

Da setter jeg i gang enda en konkurranse! Denne gangen er det to vinnere, hvor begge får velge seg ut et iPhonedeksel på www.mirabling.no. Dekselet må være i prisklassen 100-300 kr. Bare finn et DU liker, og ha med linken til dekselet i kommentaren din.

Hvis du vil ha dobbel så stor sjanse til å vinne, lik meg på Bloglovin'. Vil du ha tredoblet sjanse til å vinne, lik meg på Bloglovin' og lag et innlegg om konkurransen på bloggen din.

Her er to av mine favoritter hos Mirabling:
Konkurransen er sponset av www.mirabling.no

Dagens outfit

Heihei, Ingrid her igjen!


Som sagt, Karen er i Italia nå og koser seg sikkert veldig!

Jeg skal snart dra på hytta til ei venninne, så jeg må forte meg for å rekke båten! Når jeg kommer hjem kommer det nok et innlegg om hytteturen (dagstur). Men hvertfall, her er dagens outfit:

 
Genser fra Cubus, singlett, shorts og smykke fra Bikbok, sko fra Converse, blomst og armbånd fra h&m.

 

Hva synes du om antrekket?

Anbefaling: Leppestift fra MAC Cosmetics

Jeg kjøpte min første MAC-leppestift på lørdag, og er veldig fornøyd. Derfor vil jeg bare anbefale den til dere!

+ Fin, nude farge, uten å være altfor lys
+ Lett å påføre
+ Gir fuktighet til leppene
+ Lukter godt
+ Drøy i bruk

Som dere ser på bildet ovenfor, er den i fargen "Hue". Viser ikke hvordan den ser ut på, det får dere tidsnok se.. Kommer til å bruke den MYE fremover. Perfekt farge for sommeren!

Har du prøvd MAC Cosmetics' leppestifter?

Gjesteinnlegg!

Heihei! Ingrid her i gården!


Karen er ute og reiser. Hun har dessverre ikke tilgang til internett, så jeg må ta over for å holde bloggen hennes oppdatert. Karen er en flink blogger, som i motsetning til meg klarer å holde bloggen sin oppdatert med 3 innlegg til dagen. Dette blir en utfordring for meg, som ikke har blogget siden 19. juni (skjerpings Ingrid :D ). Men jeg satser på å få det til!

Her er et bilde av Karen og meg. Jeg er hun som ser en smule høy ut...Vil du ta en tur innom bloggen min er det bare til å trykke på bildet over! Setter pris på kommentarer og lesere, men heller kommenter denne bloggen enn min egen! 

-Ingrid

Har dere idéer til hva jeg kan blogge om? 


 

GJESTEINNLEGG!

Heisann og hoppsann!

Siri her!

Siden Karen er på klassetur benytter jeg meg av anledningen til å være blogger.

Da Karen spurte meg om jeg ville blogge for henne visste jeg ikke helt hva jeg skulle blogge om. Jeg satt og tenkte på det en stund, og så kom jeg på at jeg kan jo bare vise dere noen bilder av meg og Karen. Vi har kjent hverandre siden vi var bare 1 år gamle, så det har jo blitt en del bilder?:

PS: Noen av bildene har ikke super kvalitet, men måtte bare ta de bildene jeg hadde.

 

Helt siden vi ble kjent (for ca 14 år siden) har vi vært supergode venner

Hehe! Legg merke til hvor like vi er på disse bildene!

 

Vi var også mye med ei jente som heter Kristine.
 De første årene etter barnehagen mistet vi litt kontakten, men ble gode venner igjen da begge to begynte på klatring og dans.Til slutt vil jeg bare legge til dette utrolig søte bildet av Karen:

 

Det var vel egentlig det!

Håper dere likte innlegget! 

-Siri

Rolling in the deep

Alle har vel hørt Adeles sang "Rolling in the deep"? Jeg synes denne versjonen av den er så utrolig bra, og faktisk bedre enn originalen. Det er Haley Reinhart fra American Idol som synger, hun er sååå flink!

 

Hva synes du om denne versjonen av "Rolling in the deep"?

Sjokoladekake

Nå har jeg nettopp laget en sjokoladekake, og det er egentlig litt trist. Jeg får nemlig ikke smake på den! Jeg har laget den til lillesøsteren min sin skoleavslutning, og jeg får kun smake hvis jeg er med der. Det har jeg jo veeeeldig lyst til.. Føler meg litt snill da, og det er jo en god følelse uansett. Og jeg fikk jo smake på deigen (og  den er jo vanligvis bedre enn selve kaka, etter min mening)!


Brukte bare sånn ferdigmiks. Har ikke prøvd den før, så håper den er god!


NAM!


Jeg vil haaaaa!

Nei, nå sitter jeg bare her og depper over den fristende kaka.. Må heller gjøre litt tysk og RLE, har masse lekser denne uka. Snakkes!

The eyes are the window of the soul

   

Hehe, mitt øye skiller seg ut..

Bilder fra i dag

I dag har jeg og Hilde laget komler (eller raspeballer eller komper om du vil), noe som ble nokså mislykket. De ble SLIMETE! Tok noen få bilder av dette, men dere ville kastet opp om dere så det, så dere får ikke se, haha! Etterpå gikk jeg og Hilde hjem til Hilde, og da ringte vi på til ei jente i klassen, Ragnhild! Vi var litt ute, men så gikk vi inn og spiste (sjokk). Har hatt en kjempefin fredag! Ikke så mye mer å si, så her er noen bilder:


Jeg er kul


Hilde spiser linsedekselet, som vanlig..


Egentlig et helt grusomt bilde, men det var det beste jeg fant der jeg smilte. Uklart også..


Hilde :-)


Ragnhild :-)

Har du også hatt en fin dag?

Unge mennesker og solarium

Jeg har aldri skrevet et innlegg på bloggen hvor jeg forteller om mer alvorlige ting. Derfor har jeg tenkt å gjøre det nå. Nå skal jeg skrive litt om et tema som opptar meg, nemlig unge mennesker i forhold til solarium.

Hva får folk på min egen alder til å ta solarium? De tenker vel at de ikke kan være pene uten å være brune året rundt. Men hvordan vil disse unge menneskene se ut når de fyller 30 år? De vil se ut som de er minst 10 år eldre enn hva de egentlig er. De vil se ut som inntørkede svisker som har gått ut på dato for lengst! De som tar solarium tenker jo tydeligvis mye på sitt eget utseende, men hvorfor tenker de ikke fremover da? Hvorfor tenker de ikke på hvordan de kommer til å se ut senere? Det er ikke bare nåtiden som gjelder. Er det å være brun året rundt viktigere enn å se ut som 40 år når du faktisk ER 40 år?

Alle vet jo at solarium og sol generelt øker faren for hudkreft. Man kan også få store pigmentflekker, tydeligere føflekker og lignende som det kan utvikle seg kreft i. Man kan få melanoma, som er den nest vanligste krefttypen blant unge mennesker! Det er dette jeg ikke forstår. Er hudfargen viktigere enn et liv? Og ja, jeg vet at det ikke er alle som får hudkreft, mange som tar solarium ofte har levd kjempelenge og alt det der, men poenget er at sjansen øker, og du vet aldri om det er akkurat deg som får hudkreft i en alder av 25 år.

Er det egentlig fint å være solbrun midt på vinteren? Nordmenn er skapt hvite, og om vinteren er det naturlig at man ikke ser ut som om man nettopp har kommet hjem fra Mallorca. Dermed ser det veldig falskt ut å se slik ut. Jeg synes heller ikke det er fint å være likblek, men går det ikke an å være litt mer forsiktig enn mange er, hvertfall?

Det finnes store mengder selvbruningsprodukter på markedet. I noen tilfeller blir man helt oransje ved selvbruning, men mange produkter er gode, bare du finner de riktige! Man blir brun, og man slipper alle risikoene som er ved solarium. Hvis du er avhengig av solarium, kan selvbruning være en god erstatning hvis du vil venne deg av med det.

Jeg mener ikke at solarium er en synd, og at man aldri i livet må prøve det. Jeg mener bare at det blir altfor mye i mange tilfeller, og at hvis du i det hele tatt vil se ut som deg selv som 40-åring, ikke ta solarium flere ganger i uka! Greit av og til, men ikke så ofte som jeg ser veldig mange gjør!

Til slutt vil jeg bare vise dere en video. Her får dere vite mer om sol, og hva som er farene:

Hvis noen som tar solarium ofte leser dette, vil jeg bare si at dere ikke må ta det personlig! Jeg vil bare at dere skal være oppmerksomme på hva faren med solarium faktisk er.

Noen som er enige med meg?

Hvordan lage hjemmelaget eplejuice

Nå har jeg og Hilde nettopp laget eplejuice, fordi Hilde sa at hun visste hvordan man kan gjøre det på en enkel måte! Det er veldig enkelt, og resultatet blir jo friskt og naturlig. Mye bedre enn den du kjøper i butikken! Her er hvordan vi gjorde det:


Først må du raspe epler. Vi brukte to epler, som egentlig bare er nok til et glass.


Legg de raspede eplene på et fuktig håndkle


Pakk eplene godt inn i håndkleet, og klem slik at saften kommer ut


Kos deg med et glass hjemmelaget eplejuice!

Har du prøvd dette før?

Gjesteinnlegg

Heisann hoppsann!

Nå lager Karen middag, og jeg blogger! JOHOO! 


Normal jeg? Gjett om!


Hahahahahahahahahahahaha ler høyt! Karen trodde hun var deilig ja... *Kremt*


Hakkede tomater! 


Sjefskokken!

- Synes dere at Karen er kul? Det synes jeg!

PS! Karen er den råeste ogkuleste og snilleste og morsomste og tøffeste personen i hele verden!!!! Bare så dere vet det :)

Hilsen Hilde:)


Gjesteinnlegg!

Hei og hå! Nå er det....(trommevirvel).... Lise som blogger! Hvis du ikke vet hvem jeg er, kan du se litt på disse nyydelige bildene jeg tok i stad:


haha, bare tulla...

Men her er noen bilder av meg og karen, dessverre er jeg litt for høyb for karen og derfor må hun hoppe opp for å komme med på bildet:


hehe...

Nå holder vi på å lage videoblogg så dere burde virkelig glede dere!

 

-Håper jeg får blogge en annen gang også her! Hva synes dere om bildene?

-Lise ♥

Bilder fra NM

Skal lage en video fra NM senere, men nå har jeg noen bilder jeg vil vise dere. Jeg har ikke funnet minnekortet mitt enda, og det er egentlig litt dumt, i og med at jeg har kjempemange fine bilder fra NM der!
GO STEPS!
Vi vant! Neida, vi fikk sjokolademedaljer av trenerne våre!
Nydelig..

Konkurransen kommer forresten senere i dag!


Bankett!

I dag har vi hatt det kjempefint, og følte egentlig at det gikk bra da vi danset! Jeg er jo selvfølgelig så smart at jeg har mistet minnekortet til kameraet. Skal lete mer, men nå får det bare bli bilder fra Lise sitt kamera. Nå gjør vi oss klare for bankett, som også blir kjempegøy! Ha en fin lørdagskveld!


Dette er ikke vårt lag, da :-)

Og gjett hvem som skal ha konsert for oss? ADMIRAL P! Er vi ikke heldige?

NM i cheerdance!

Heeey!

Blogget ikke igår fordi jeg ikke hadde tid.Måtte øve til prøve, samt pakke til NM ++

Nå må jeg og Hilde skynde oss, siden vi skal ta bussen til Tønsberg, hvor vi skal være med på NM i cheerdance! Vi gleder oss utrolig mye, men nå må vi stikke. Vi må jo handle litt godteri til den laaaange bussturen! Jeg kommer forresten til å blogge når jeg er der også. Ønsk oss lykke til, da!

Følg meg på Bloglovin, så følger jeg deg!

Enkelt og greit. Følg meg på Bloglovin, skriv i kommentarfeltet at du har gjort det, så følger jeg deg også. Da kan jeg også se om jeg liker din blogg, og kanskje bli fast leser etter hvert.


I London.. Fant ikke noe bedre bilde akkurat nå, hehe..

bloglovin

Innkjøp

I natt sove Hilde hos meg, og vi hadde det kjempekjekt! Vi så fem episoder av Pretty Little Liars, spiste masse popcorn og koste oss masse. I dag var vi på Kilden. Jeg var så smart at jeg greide å glemme mobilen i prøverommet på H&M. Ikke typisk meg i det hele tatt, nei. Hehe... Uansett, her er det jeg kjøpte:Denne kjolen skal jeg bruke på banketten vi skal på når vi skal til NM i cheerdance. Fra Bik Bok, 399 kr.
Singlet fra Bikbok, 179 kr.


Neglelakk fra Depend, to for 39 kr (jeg og Hilde kjøpte en hver)

Beklager for dårlig kvalitet på bildene.. Som dere ser, kjøpte jeg ikke så mye. Kjolen ser forresten mye finere ut på, og fargen ser også annerledes ut i virkeligheten. 

Hva synes du?

Fastelavn

I dag er det jo fastelavn, og i den anledning har vi bakt boller! Eller, mamma bakte bollene og jeg tok på krem. Naaam!
Karen + Fastelavnsbolle = <3


Pelle vil også ha!

Etter vi har spist boller, skal Hilde komme til meg. Jippi! Men nå må jeg stikke for å spise boller.. Jippi x2!

Skal du spise boller i dag?

 

Lekseeer

Nå sitter jeg og Hilde her og øver til en prøve. Verdens verste prøve i mat og helse som er den største i historien. Hvem trenger å vite hva frie radikaler og at de er ustabile og kan angripe DNAet vårt når som helst? Føler ikke at jeg trenger å vite det, hvertfall..


Desperate tullinger, hehe..


Notater..

Har du mange prøver denne uka?

28.feb.2011

Dagen i dag har egentlig vært ganske grei. Jeg har vært på skolen og på friidrett. Men på skolen skjedde det en liten tragedie. I første time fortalte læreren vår oss at vi skulle ha naturfagsfremføring i dag! Ingen var forberedte i det hele tatt.. Han trakk ut fem tilfeldige elever, og gjett hvem som ble trukket da? Jo, det var meg, det. Jeg stod der og ante ikke hva jeg skulle si, så da bare sa jeg det jeg kom på. Følte meg jo veldig smart som stod der foran hele klassen og bare sa det jeg kom på om seksuelle legninger. Ganske kjipt gjort av læreren, uansett. Utrolig nok gikk det kjempebra, og jeg ble veldig fornøyd med karakteren!
I am beautiful, no matter what you say! Ehmm, jada...

Har du hatt en fin dag?

bloglovin

Vafler

Nå har jeg nettopp spist vafler. De skulle egentlig være frokost, men jeg brukte en evighet på å lage dem (og kanskje en evighet på å stå opp også). Sen frokost eller ikke, godt var det!


Syltetøy og rømme, nam!Liker du vafler?

Se hva jeg fikk!

I dag var det siste dag på sykehuset i forbindelse med jobbuken. Jeg hadde det veldig fint der, så det var egentlig litt dumt! Jeg var også så heldig at jeg fikk en gave! Det hadde jeg ikke forventet, men det var jo kjempesnilt gjort av folkene som jobba der, så tusen takk til dem!


NKB står for Nasjonalt kompetansesenter for bevegelsesfortyrrelser, i tilfelle noen lurte, haha


Hmmm, hva kan det være?
Jippi! Såpe og body lotion fra The Body Shop!God helg!

Follow my blog with bloglovin

Today!

Nå gikk Hilde og Lise nettopp hjem etter å ha vært hos meg i noen timer. Vi gjorde egentlig ikke noe spesielt (som vanlig), men dere kan jo uansett få se noen bilder.


Hilde + Bamse = SANT


Heeeelt normalt


My beautiful friends


Lise tegnet en løve på meg! Niiiice


Lise ville gjerne ha en tatovering selv også. Hahaha!

Dette har alt i alt vært en veldig avslappende dag både på skolen og hjemme. På skolen hadde vi først kun mat og helse, for deretter å se en film. Etterpå gikk jeg på dansing, men jeg måtte bare se på de andre pga. en kneskade. Til slutt var jeg med Hilde og Lise, noe som var like kjekt som alltid!

Har du også hatt en fin dag?

Verdens beste App!

Nå vil jeg fortelle dere litt om en app til iPhone/iPod touch. Den heter Ladida, og er noe av det morsomste jeg har vært borti. Den fungerer slik at du synger inn i iPhonen/iPoden, og så lager den en sang av det du har sunget. Den autotuner det, og legger på rytme og instrumenter i bakgrunnen. Kjempegøy!

Anbefaler virkelig denne til alle som har iPhone/iPod!

Har du prøvd Ladida?

Ring - Like or dislike?

Jeg liker selv ringen veldig godt, men den er desverre ødelagt. Den har egentlig to ringer, men den ene ringen datt av, så det det er litt vanskelig å bruke den. Jeg skal prøve å lime den fast igjen, da!

Like or dislike?

Bilder fra i dag

I dag, da jeg og Hilde våknet, var det nydelig vær, så da gikk vi ut og tok noen bilder. Vi prøvde å få noen greie bilder til en ny header, men alle ble stygge, så det blir nok ikke ny header på en god stund ennå.


SMASH!

Sooool <3Er det fint vær hos deg idag?

I love Saturdays!

Nå har jeg besøk av Hilde, som skal overnatte her. Mamma og pappa er på besøk til langt på natt, så her blir det PARTYYYY! Hehehehehe.

Nå har vi nettopp spist taco, og er LITT hypre kan man vel si. And now it's CANDY TIME! Wihu!


Hilde er gal

 


Birgitte, lillesøsteren min
Helt normalt..


Naam


Sløvt


HehehhehehehePappa kom nylig hjem med en Playstation 3 (mamma ble liiiitt irritert), så nå skal vi spille dette spillet, haha.

Har du en koselig lørdagskveld?

Dagens makeup

I dag skal jeg vise dere dagens makeup. Sminket meg egentlig helt vanlig i dag, men vil gjerne vite hva dere synes uansett!
Her kan du se alle produktene jeg har brukt. Øyenskyggepaletten er fra Isadora, og resten kan se hvor er kjøpt på bildet.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Hva synes du?

Hjemmelagde slikkepinner!

I dag har jeg og Lise lagd slikkepinner. De ble egentlig ikke gode i det hele tatt, haha! De smaker brent karamell.. Men vi hadde det uansett gøy da vi lagde dem, og det er vel kanskje det viktigste?


HahahhaJeg vet det har vært litt mye om mat på bloggen i det siste, men jaja, mat er godt!

Har du lagd slikkepinner noen gang?

 

Brownies

I dag var vi også på vidergående skoler på hospitering. Det var veIdig gøy, og  vi lagde en egen musikkvideo. Kanskje jeg kan vise den til dere senere.

Uansett, etter dansingen i dag, var jeg og Lise med Hilde hjem. Vi bakte brownies, og de ble kjempegode! Bortsett fra at de bare var deig, da. Men deig er godt, det!


Deiiiig


Hilde mater Lise, haha


Vakkert <3


Hahahhahaahah


Nam!

Liker du brownies?

Medier og kommunikasjon

Hei!

I dag var ingen vanlig skoledag. Vi skulle besøke en videregående skole, og se hvordan det er å gå der. Jeg gikk medier og kommunikasjon på Akademiet, som er en skole i Sandnes. Det var egentlig ganske gøy! På den skolen har de visst også studiespesialisering, som jeg har tenkt å gå.


Sånn så det ut inne på skolen. BIlde fra Akademiets egen side.

Vi skal dit i morgen også, og da skal vi lage egen musikkvideo. Jippi!

Hvilken linje vil du gå på vgs (eller hvilken går du)?

Ryddig rom!

Nå har jeg endelig tatt til vettet og ryddet rommet mitt. Du vil ikke engang vite hvor lenge siden det var siden sist gang jeg ryddet her. Jeg liker å ha det ryddig rundt meg, men jeg hater å rydde.. Uansett, her er noen bilder fra før jeg ryddet, og etter.


Det var deilig å få det litt ryddig igjen, hehe..

 

Altfor kort!

Etter jeg hadde vært hos frisøren idag, gikk jeg og pappa til byen for å gå på biblioteket og å kjøpe morsdagsgave til i morgen. Når det gjelder håret, ble det altfor kort, som alltid. Frisører klipper det alltid sinnsykt mye når jeg sier at de skal stusse det litt.

FØR:ETTER:

Okei, det ser MYE lengre ut enne det egentlig er på disse bildene. Det ser også lengre ut enn det kommer til å være, siden jeg har naturlig fall i håret, men frisøren brukte slettetang og gjorde håret heeeelt rett. Jeg synes håret mitt var mye finere før..

Var håret mitt finest før eller nå?

Frisøren

Nå skal jeg og mamma til frisøren. Har faktisk ikke vært hos frisøren helt siden sommeren! Jeg skal ikke klippe meg noe særlig, bare stusse tuppene litt. Dere er kanskje ikke så interesserte i å se den lille forskjellen, men jeg tar bilder av det uansett.


Morgentryne sa du?


Fake a smile, haha.

Sånn ser håret mitt altså ut nå. Jeg vil egentlig stripe håret også, men mamma sier bare: "Kareeeen du har sååå fint hår!" Og jeg vil ikke betale for det selv, så da blir det ingen striping, da.

Hvor ofte går du til frisøren?

Pancakes

Nå lager jeg og Lise pannekaker, nam! Gleder meg til å spise dem.
Haha, Pelle ser ut som et teppe
Vakkert

Nå skal vi bare steke litt bacon, så er vi ferdige! Naaaam!

Liker du pannekaker?

Matteprøve..

Nå kom jeg nettopp hjem fra friidretten. Det var greit nok, men ikke så mye å gjøre for meg med kneskade. Uansett, i morgen har vi matteprøve, så jeg må øve litt nå. Øvde før i dag, men skal gå kjapt i gjennom det en gang til.


Bla bla bla
Mitt humør nå, hahaHar du mange prøver for tiden?

Noen har hatt det gøy med kameraet mitt..

Lise og Hilde hadde det kjekt mens jeg spiste middag igår, ja..Men da jeg var ferdig med å spise middag, ble jeg like så godt med:

PS! Alle bildene er bare tullebilder, ikke seriøst i det hele tatt!


09.feb.2011

Etter skolen i dag, ble Hilde, Marianne og Lise med meg hjem. Vi øvde på en dans vi måtte lage som en oppgave på skolen, og hadde det bare kjekt!


Lise med sitt sleipe smil


Hilde og meg


Lise og Hilde


Hilde, Lise og megNå sitter jeg, Lise og Hilde her og vet ikke helt hva vi skal finne på.. Så må nok stikke og gjøre noe!

Har du hatt en kjekk dag?

Jeg savner sommer!

Akkurat nå skulle jeg ønske at det var sommer. Hvem skulle vel ikke det?

Sommer. Jeg savner sommeren så sinnsykt. Sol, skolefri og det å dra til nye land. Jeg savner å kunne gå med shorts, t-skjorte og sandaler ute. Det er jo bare 4 måneder til da! Bare? 4 måneder er nok for meg.


Fine minner fra sommeren 2010

Når jeg ser på disse bildene og alle de andre sommerbildene, blir jeg helt desperat etter sommer. MÅ. HA. SOMMER.. KOM. TIL. MEG. NÅ!

Savner du også sommeren?

God natt

Dette har vært en veldig lang dag, så nå er jeg helt utslitt! Har skikkelig hodepine, men det går nok over når jeg får stresset litt ned i morgen. Jeg tror faktisk bare jeg legger meg med en gang, så trøtt er jeg. Sorry for et lite meningsfullt innlegg, men det er bedre enn ingenting, eller hva?


Trøøøøtt.

God natt :-)

Streeeess

I dag har jeg sinnsykt mye å gjøre. Bare se på dette:

- Gjøre lekser
- Lage en plakat til et prosjekt
- Handle til et prosjekt
- Konfirmasjonsundervisning
- Ekstraøving med dansingen

Okei, kanskje ikke SÅ mye, men det er nok for meg. Uff. Nå er jeg med Hilde, siden vi har prosjekt sammen. Men nå skal vi lage ferdig plakaten, så må stikke!Har du mye å gjøre i dag?

Mormor og morfar

Jeg kom hjem fra treninga for ca. en time siden, og er ganske så utslitt nå. Det hjalp ikke akkurat å trene, jeg ble egentlig bare dårligere av det. Jaja, fikk sikkert ekstremt mye større muskler.
Hahahah

Men nå skal jeg og mamma til mormor og morfar. Mamma er helt desperat, så må stikke. Ha det!

 

Trening

Først, tusen takk for alle kommentarene igår, og alle leserne. Nå er jeg på 54. plass på topplista for Stavanger, wihu! Kanskje ikke så veldig stort, men jeg synes det er bra, jeg. Har tross alt bare blogget i to uker!


Haha, glaaad

Uansett, nå skal jeg på trening, så må stikke om noen få minutter. Nå for tiden trener jeg ikke så mye pga. en kneskade (slatters), men til sommeren kan jeg begynne å trene mer igjen. I dag skal jeg trene uansett da. Jeg føler meg fremdeles litt dårlig, men kanskje trening er det som skal til for å få meg frisk igjen? Jeg satser på det, jeg.

Hvor ofte trener du?

 

New shoes

Her er alle skoene jeg kjøpte i London:

Hunter-støvler. Husker ikke hva butikken het, men de er barnestørrelse, så kostet ca. 590 kr(?)

 


Converse All Star. Her ser du ikke fargen godt, men disse er egentlig kakifargede. Husker ikke pris eller butikk.Fra Primark, 50 kr! :-OSandaler fra Primark, 25 kr! :OO
Støvletter fra Marks and Spencer, husker ikke pris (250 kr?)

Hvilke sko likte du best?

Syk..

I natt sov jeg hos Hilde, og jeg var jo så smart at jeg glemte kameraet. Ingen bilder derfra, med andre ord. Men har noen andre bilder da! I dag dro jeg og mamma til byen, men bare for å ordne noe bunadgreier. VI kjøpte noen få ting også da, men ikke noe stort.

Nå har jeg også greid å bli syk.. Kjipt, men sånn kan det gå. Skal ta bilde av alle skoene jeg kjøpte i London senere i dag, så kan dere få se dem.


Mitt humør nå, haha


Mens igår var jeg i dette humøret

Jaja, nå skal jeg gå å legge meg til å sove i noen timer, så blir jeg kanskje bedre. Håper det!

 

Videoblogg!

Jeg har laget en liten videoblogg til dere. Den viser bare hvordan man kan legge en fin skinnende neglelakk, ikke noe mer. Jeg er ikke så god med kameraet, men skal prøve å lære mer om det. Jeg lagde videoen fordi jeg ville prøve å lage en video, ikke fordi den skulle være avansert. Kan komme med mer avanserte videoer senere heller! Jaja, min første video her på bloggen, gratulerer til meg!

Likte du videoen?

Bilder fra London

Her kommer altså bildene fra London. Fikk ikke tid i går, men nå er de her.


Vi måtte spise noen ekle nudler da vi kom frem, siden det var for sent til å gå på restaurant. Vi fant en liten dagligvarebutikk og kjøpte dette her. Det smakte ekkelt, haha..

 


Hotellrommet var stort nok, og ganske fint til å være i England.


Haha, overalt i hotellrommet var det skap der man måtte trykke for å åpne dem. Vi fikk det ikke helt til i begynnelsen da.

 


Frokost


Nam!


Frappucino


Her koser vi oss på hotellrommet..


Det stinket ost..


Lush


Naam, snapple!

 


Sinnsykt mange symaskiner! Dette var bare en liten del av butikken..


Portobello Road

Alt i alt har jeg hatt en kjempefin tur til London fylt med masse shopping, shopping og... shopping?! Har hvertfall hatt det gøy!

Hjemme igjen!

Hei!

Vi kom hjem i går kveld, og nå er jeg ganske utslitt etter tre dager med masse shopping. Jeg skal vise dere nesten alt jeg kjøpte (fikk), men det kommer senere. Jeg skal dele det opp i flere innlegg, sånn at det blir et eget innlegg for sko osv.

Det kommer et eget innlegg med bilder fra London senere, men jeg legger ut noen få bilder nå også.


Pakke, pakke, pakke..


Naaam


På en restaurant

Som sagt, det kommer et innlegg senere i dag!

Portobello Road

I dag har vi vært i Portobello Road, og på markedet der. Det var veldig kjekt der, men sinnsykt kaldt! Siden det var så kaldt oppholdt vi oss mest i butikkene som var innendørs, men det var egentlig helt greit. Vi kjøpte en del fine ting, og jeg fikk bla. Hunter-støvler og nye Converse-sko. Hadde ønsket meg det, så det var fint at de hadde det der!

Ellers har vi det kjempefint her, og har shoppet mye. Senere i kveld skal vi på en restaurant for å spise middag. Mamma insisterer på å gå på indisk restaurant, av alle ting, haha. Men vi får se hva det blir til!

4540904313_f717c9b114_z_large
/Weheartit.com

Har du vært i Portobello Road/Market før?

T.G.I Friday's

Nå skal vi ut for å spise på T.G.I Friday's. Har shoppet masse fint idag. Vi spiste frokost på Marks and Spencers café og lunch på Starbucks. Kjempekoselig! Skal vise bilder av det jeg kjøpte senere, men nå må jeg stikke.

168982_186744044688415_100000584628800_609319_2442582_n_large
/weheartit

Har du vært på T.G.I Friday's før?

London

Hei!

Nå er vi fremme i London (eller vi kom sent igår)! Jeg er jo så utrolig smart at jeg har klart å glemme minnekortleseren.. Det betyr at det ikke blir noen bilder før jeg kommer hjem hvis vi ikke kan kjøpe en her. Jaja, sånn blir det, da.

Uansett, nå skal vi ut for å spise frokost, for deretter å gå på shopping i Oxford street. Jeg gleder meg til det! Skal ta bilder som legges ut når jeg kommer hjem til Norge. I mellomtiden får dere nøye dere med det jeg skriver og bilder fra Weheartit.

Tumblr_l6ll7svhqv1qag8c5o1_500_large
/weheartit

Nå drar jeg til London!

Ja, nå drar jeg altså til London! Jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge derfra, siden jeg ikke vet hvordan det er med internettilgang og sånt. Men hvis det er internettilgang på hotellet skal jeg blogge, og det håper jeg det er. Jeg gleder meg kjempemye! Kommer sikkert til å blogge derfra :)

Jeg har ingen bilder akkurat nå, siden jeg faktisk må dra NÅ! Ønsk meg en god tur da :)

Pakke

Nå er jeg snart ferdig med å pakke. Jeg føler at jeg har glemt noe, men kommer ikke på hva det kan være. Til nå har jeg pakket:

- Klær (gensere, bukser, undertøy, sokker)
- Pysjamas
- Toalettsaker (+sminke)
- Kamera
- Mobil
- Ladere til mobil og kamera
- Bankkort og penger
- Sko (tursko og noen finere støvletter)
- Jakker (fin kåpe og vindtett jakke)

Tumblr_lcmp6044oz1qc6md1o1_500_large
/weheartit

Har jeg glemt noe?

Potetkaker

Vi hadde en lekse i Mat og Helse der vi skulle lage noe med potet. Da bestemte jeg og Christina oss for å lage potetkaker/lomper. Jeg trodde det var skikkelig vanskelig, men det var egentlig bare å koke potet og blande det med mel og salt. Og det ble kjempegodt!
Haha, stolt!


En ferdig potetkake


Ånei, det er ikke mer igjen!


Christina :)

Siden jeg først skulle gjøre den leksa, var dette greit å lage. Hvis du aldri har lagd potetkaker før, burde du prøve! Det høres kanskje rart ut, men det var faktisk veldig enkelt å lage samtidig som det smakte kjempegodt. Jeg brukte denne oppskriften.

Har du lagd potetkaker/lomper før?


London

27. januar (torsdag) skal jeg til London! Jeg gleder meg veldig mye. Siden jeg bare skal være der fra torsdag til søndag, er jeg nødt til å prioritere noen ting. Noen av tingene jeg MÅ få gjort er:

- Gå på shopping i Oxford Street

- Gå på Starbucks

- Gå på T.G.I Fridays

- Kjøpe Converse All Star

- Shoppe masse på butikker vi ikke har i Norge

Tumblr_lffem62yqj1qcuj4to1_500_large
/Weheartit


Jeg har vært i London før, men da var jeg mye yngre, så det blir ikke det samme. Sist gang dro jeg også med hele familien, mens nå er det bare meg og mamma. Derfor blir det nok mer shopping, og mindre av steder som London Eye, Madame Tussauds og Big Ben denne gangen.

Har du noen tips om hva jeg kan gjøre i London?

Nytt design

Hei :)

Nå har jeg lagd nytt design. Det er bare noe jeg lagde raskt, så kommer sikkert til å skifte snart. Jeg kommer i hvertfall til å skifte bakgrunnen snart. Det kommer nok også inn en meny på siden og lignende.

Hva synes du om det nye designet? :)

Ny blogg

Hei :-)

Da har jeg fått ny blogg. Jeg har hatt en blogg før (karenbronnick.blogg.no), men den slettet jeg i sommer. Nå har jeg fått blogglysten tilbake, og skal prøve meg på nytt! Jeg har tenkt å skrive om mye forskjellig, med andre ord, dette er en helt vanlig fjortisblogg. Her vil jeg skrive om min hverdag, og alt som faller meg inn.


Meg :)

Nytt design kommer i løpet av kvelden!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits