Foto

Helene pt. 2

Her er et til av bildene jeg tok av Helene på fredag:Hva synes dere om bildet?

Portrett: Helene

I dag tok jeg bilder av Helene. Det ble ikke så mange vellykkede, men noen få ble det. Vi var ikke helt heldige med lyset, vi burde nok ha ventet en time eller to før vi gikk ut, da hadde resultatet blitt mye bedre. Her er et bilde jeg redigerte nå:Hva synes dere?

Hilde

Et bilde jeg tok av Hilde for ikke så altfor lenge siden:Hva synes dere?

Whip your hair

I dag tok jeg og Hilde noen bilder siden vi sluttet tidligere enn vanlig (det var derfor ikke mørkt da vi var hjemme). Jeg tror det kommer en ny header ganske snart, jeg skal se om jeg synes noen av bildene av meg var greie. Her er to jeg tok av Hilde (inspirert av Sofie Sund), men de ble litt mislykka, haha:

Flere bilder kommer i løpet av de neste dagene når jeg får redigert dem! Hva synes dere om bildene?

Stjernehimmel

Her om dagen prøvde jeg å ta bilder av stjernehimmelen. Det gikk ikke så bra, jeg synes bildene ble så kjedelige. Jeg har redigert på noen ekstra stjerner forresten, bare for å gjøre det litt mer spennende:

Jeg vet ikke hvordan jeg kunne fått bildet mer interessant uten at det ville stjålet all fokus fra stjernene, men hvis dere har noen idéer blir jeg veldig glad hvis dere deler dem med meg.

Selvportrett

Her er et selvportrettbilde jeg tok for ikke så lenge siden:Hva synes dere om bildet?

Birgitte pt. 3

Her er to til av bildene jeg tok av Birgitte i ferien. Det ble ikke så veldig mange vellykkede i og med at det var tåke og helt grått ute den dagen. Det ble jo noen få greie bilder, da, men ingen jeg er superfornøyd med.

Hva synes dere om bildene?

Birgitte pt. 2

Her er et til av bildene jeg tok av Birgitte på onsdag. Jeg klarte ikke å bestemme meg for om jeg likte det best i svarthvitt eller farger, så her er begge deler:

Beklager at bildene er så store, men jeg har ikke funnet noen programmer som ikke ødelegger kvaliteten når jeg setter dem i kollasj, så jeg tenker det er like greit at de er så store..

Portrettbilder av Birgitte

Heiheihallooo!

I dag har jeg tatt bilder av min kjære lillesøster. Måtte jo teste ut det nye objektivet! Det er ganske likt det jeg har brukt før (jeg oppgraderte fra 50mm f/1.8 til 50mm f/1.4), men en av forskjellene jeg merker mest er at autofokusen er utrolig mye bedre. Jeg synes også at det gir bittelitt skarpere bilder, men det har vel mye å gjøre med at det fokuserer bedre. Jeg har ikke redigert så mange av bildene enda, men dere skal få se et av bildene jeg har redigert nå:Hva synes dere om bildet?

Pelle

I dag har jeg bare hatt lyst til å være alene, så det er akkurat det jeg har gjort. Jeg gikk ut og tok noen bilder av hunden min da, haha. Ellers har jeg som sagt bare vært alene uten å gjøre noe i det hele tatt. Tror kanskje jeg skal bake noe greier nå, da (tvangsbaking, mamma vil visst ikke bake mer selv). 

Hva synes dere om bildet?

Victoria pt. 4

Her er et bilde av Victoria jeg glemte å poste da jeg la ut de andre. Jeg er egentlig ikke helt fornøyd med det fordi jeg ikke liker utsnittet, men det får gå.Hva synes dere om bildet?

Selvportrett

Tok noen portrettbilder av meg selv ute i snøen for noen dager siden, og det var litt kult å se hvor mye bedre øynene mine kom fram når det er snø ute (har redigert dem litt i tillegg, da). Her er et av bildene jeg ble mest fornøyd med:Ingrid pt. 2

Her er to til av bildene jeg tok av Ingrid på lørdag, og det blir nok de siste jeg poster her. Øynene hennes er ikke redigert i det hele tatt, selv om det kanskje ser sånn ut! Syke greier.

Ingrid

Beklager at jeg ikke blogger før nå, jeg har sittet med matte i hele dag, så jeg har ikke fått tid! Uansett, her er to av bildene jeg tok av Ingrid i går: 

Siden det nesten var mørkt ute da vi tok bildene, var jeg nødt til å skru opp ISOen endel, og det resulterte da i kornete bilder. Jeg er usikker på om jeg legger ut flere av bildene, jeg skal se om noen flere ble greie.

Stjernehimmel

I dag prøvde jeg å ta bilder av stjernehimmelen, men det ble såpass mislykket at jeg satt en liten setning over, så ble ikke bildet så miserabelt allikevel.

Dere må forresten høre på sangen som heter "I know you care" av Ellie Goulding, den er himmelsk (derfor jeg har plassert tittelen på en himmel, hehehe).

I know you care

 


Depressive bilder i dag. Forresten er det meningen at de skal være kornete, jeg synes de ble enda mer depressive da. Nå skal jeg gjøre litt matte, men før det vil jeg helst se Julekongen (det var faktisk litt gøy). Og så er det jo Sauen Shaun etterpå! Jeg elsker Sauen Shaun, vet ikke helt hvorfor, men det er utrolig morsomt synes jeg. Hva synes dere om bildene?

In the dark

I dag tok jeg noen bilder av Hilde, så her er ett av dem:Jeg vet ikke helt om jeg er fornøyd eller ikke, jeg synes det ble litt smårart, haha! Hva synes dere?

Victoria pt. 3

Her er de to siste bildene dere får se av de bildene jeg tok av Victoria på lørdag. Disse to er de jeg ble minst fornøyd med av de jeg ble noenlunde fornøyd med, hvis det gir mening. Hun er så utrolig pen, eg døyr (øver meg på nynorsk)!


Victoria pt. 2

I dag har jeg ikke gjort noe særlig, og jeg tviler på at jeg kommer til å gjøre noe interessant resten av dagen heller. Derfor poster jeg bare et til av bildene jeg tok av Victoria i går:Hva synes dere?

Portrettbilder av Victoria

Her er to av bildene jeg tok av Victoria i dag:Kvaliteten har blitt fullstendig ødelagt, jeg vet ikke hva som har skjedd.. Skal prøve å fikse det til neste innlegg i hvertfall. Hva synes dere om bildene?

Candy skull pt. 2

Her er to til av bildene jeg tok på lørdag:

Forresten var det Michelle Phan (Youtube) som ga meg idéen med sminken. Jeg synes fremdeles jeg ser litt gal og skummel ut, men samtidig ble det litt stilig. Jeg vet helt ærlig ikke helt hva jeg synes eller hvor fornøyd jeg er med disse bildene. Hva synes dere?

Candy skull

I dag har jeg hatt ekstremt lite å gjøre, og det endte opp med at jeg tok noen bilder. Her er ett av dem:Jeg synes det ble ganske skummelt, men litt stilig også. Hva synes dere?

In the dark

Jeg er egentlig ikke så glad i å legge ut så mye selvportrett, fordi det er mye kjekkere å ta bilder av andre (og bildene blir mye finere). Samtidig er det mye lettere å ta selvportrett fordi jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det og har hundre prosent styring over hvordan bildene blir. Ihvertfall, er er et bilde jeg tok i går:Whip my hair

I dag har jeg vært på biblioteket med to fra klassen for å gjøre ferdig en presentasjon vi skal ha i morgen. Jeg kom ikke hjem før i 6-tiden, og da var jeg ganske utslitt etter en lang dag. Nå er jeg nødt til å øve på å si det jeg skal si, så håper jeg på en god karakter!

Dette bildet tok jeg for ikke så lenge siden. Det har ikke vært lagt ut på bloggen før (og siden det er helt svart ute nå kan jeg ikke ta noen nye) selv om det er lagt ut andre steder. Hva synes dere?
ProfilDette bildet tok jeg i dag, som et resultat av ren kjedsomhet. Dere må forresten si ifra om dere ikke liker disse innleggene som bare inneholder bilder og ikke noen meningsfull tekst, for da vet jeg om jeg skal ha flere eller færre slike innlegg. Hva synes dere om bildet?

En regndråpeIrriterer meg grønn over den overeksponerte flekken oppe i venstre hjørne, men det får gå. Hva synes dere om bildet?

Turn your wounds into wisdom


Sårene er ikke ekte, men det så dere kanskje (jeg er ikke så flink med sånne sminkegreier som det). I dag er jeg syk, og har ikke hatt mye å gjøre, så da ble dette resultatet. Nå skal jeg øve til gloseprøve i tysk, jippi. Hva synes dere om bildene?

A friend to all is a friend to none

Disse bildene tok jeg i dag etter skolen. Synes selv de ble litt kjedelige, men  samtidig vet jeg ikke hva jeg jeg kunne gjort for å gjøre dem mer spennende. Hva synes dere?

Portrettbilder av Siri

Her er to til av bildene jeg tok av Siri for noen uker siden:


Portrettbilder av Siri

Her er to portrettbilder jeg tok av Siri for noen uker siden:

Jeg ble ganske fornøyd med disse bildene, og det er ganske sensasjonelt i og med at jeg aldri blir helt fornøyd med bildene jeg tar. Det kommer flere bilder av Siri i løpet av de neste dagene.

Portrettbilder av Alicia

Siden det er så lenge siden sist, tenkte jeg å poste noen innlegg med noen portrettbilder jeg har tatt i det siste. Her er et bilde jeg har tatt av Alicia, hvor den ene versjonen er i svart-hvitt:


Jeg har flere avtaler med folk jeg skal ta bilde av, så det blir sikkert endel portrettbilder på bloggen fremover. Håper dere ikke har noe i mot det!

Snälla bli min

Tok noen bilder i dag, hadde ikke noe annet å gjøre bortsett fra å sole meg.. Og det orket jeg ikke, heheee. Hør på denne sangen, forresten: 

Regndråper

Utrolig lenge siden jeg har skrevet et slikt innlegg, så det er vel kanskje på tide. Pleide jo å ha sånn 200 days-utfordring, men den har jeg i grunnen gitt opp. Her er ihvertfall to bilder jeg tok i dag:


Close-up

Her er ett til av bildene jeg tok av Hilde i går:Er egentlig ikke helt fornøyd med dette, men det var det beste close-up-bildet jeg tok.

Portrettbilder av Hilde

Beklager at innlegget kommer så sent, men vi har vært ute helt til nå! Her er hvertfall to av bildene jeg tok av Hilde i dag. Flere kommer kanskje i morgen!Portrettbilde av meg

I dag er jeg syk, og har ingenting å blogge om, så da poster jeg et bilde som Lise tok av meg for ikke så altfor lenge siden.. Kan være jeg blogger mer senere i kveld, men ikke forvent dere noe kjempebra, for jeg føler meg ganske dårlig i dag.

Forresten har jeg ikke så gule tenner egentlig, det er bare sånn Lise har redigert fargene (du er teit Lise, hilsen meg).

Flere portrettbilder av Ingrid

Her er to til av bildene jeg tok av Ingrid på lørdag:

Beklager at bildene er så lange, men orket ikke å ordne det akkurat nå.

Portrettbilder av Ingrid

I dag har jeg tatt bilder av Ingrid, og her en liten smakebit:

Flere bilder kommer senere, skal bare redigere dem først!

Portrettbilder av meg

Som sagt tok Lise bilder av meg i dag, så her får dere se to av dem:Legger kanskje ut flere senere, hvis ikke får dere sikkert se dem på Lise sin blogg.

I know that I'm not all that you've got

Har hatt en litt rar følelse i det siste, og vet ikke helt hvor den kommer fra. Eller, jeg vet vel kanskje hvor den kommer fra. Jeg kan ikke beskrive følelsen heller, og jeg opplever den ikke som positiv eller negativ, bare noe midt i mellom. Akkurat nå er jeg veldig usikker på veldig mange forskjellige ting på en gang, og jeg føler at jeg må få orden på alt med en eneste gang. Samme kan det være, jeg kommer nok ikke til å skrive mer om akkurat det her på bloggen.

I dag har jeg ikke tatt noen interessante bilder til dere, har vel egentlig var tatt noen kjedelige bilder av meg selv, så det er det dere får i dag. Jeg burde få et mer interessant liv med flere interessante ting å ta bilder av. Kanskje en vakker dag vil det skje!


Mirror on the wall

Disse bildene tok jeg i forbindelse med en skoleoppgave. Vi måtte ta bilder som hadde noe med refleksjon eller speil å gjøre. Her er to av bildene jeg har med i oppgaven:

Takk til Ragnhild og Marianne, som er modellene på bildene! 

Tulips

Mamma tvingte meg til å ta bilder av tulipanene hennes, hun er nemlig veldig glad i dem.. Hun sa at jeg måtte legge bildene ut her på bloggen, så i frykt for å skuffe min kjære mamma poster jeg tre bilder her:

Hva synes du om bildene?

Få skarpere bilder

Fikk et spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine skarpe, og det er veldig enkelt! Som jeg har nevnt mange ganger før, bruker jeg Adobe Photoshop CS5, men om dere vil ha et gratisprogram, er Gimp et godt alternativ. Her kan dere se hva jeg gjør:
 

Gå inn på FILTER -> SHARPEN -> UNSHARP MASKHer justerer jeg på Amount og Radius ettersom hvor mye skarpere jeg vil ha bildet.. Pleier å ha Amount på et høyt tall, men holder Radius rundt 4 og nedover.

Da håper jeg at dette innlegget var til nytte for noen!

Fotografbilder

Som dere kanskje har fått med dere, har jeg jobbet i et fotostudio i nærheten de tre siste dagene. Den ene dagen var jeg og ei som heter Jenny i studioet og tok litt bilder, så nå tenkte jeg bare å vise dere noen av dem! Jeg har redigert dem selv.

Beklager at bildene ble så lange..

Sneak peek

I dag har jeg og Hilde hatt fotoshoot, som jeg nevnte at vi skulle ha i går. Jeg er veldig fornøyd, så her er en liten smakebit!
Det kommer flere bilder senere, gled dere!

Hvordan jeg redigerer bildene mine

Mange spør om hvordan jeg redigerer bildene mine, så da viser jeg det nå. Det er virkelig ikke komplisert, men men. Jeg bruker Photoshop CS5 (som jeg har sagt en del ganger før).


Setter lightness til ca. 16 og saturation til ca. -16


Setter brightness til ca. 20 og contrast til ca. 40


Bruker sharpen en gang, og hvis det trengs, to ganger.


Jeg har laget en action der jeg har lagt inn alt dette, sånn at jeg bare trenger å trykke på en knapp, så er det gjort!


Før og etter redigering

Jeg redigerer ikke alle bildene mine sånn, men de fleste. Det var hvertfall en liten veiledning, håper det hjalp noen hvertfall!

Autumn is a second spring when every leaf is a flower

Av og til er høsten herlig, og det fineste for min del er nok når bladene på trærne blir fargerike. I dag er det faktisk sol, så da benyttet jeg sjansen til å ta noen bilder i det fine lyset. Her er et av bildene:


Day 7/365

Redigert i Photoshop CS5, som vanlig.

Meg + Lise = PERFEKT

Fantastiske bilder av oss:

Er vi ikke peneeee? Neida, disse bildene er så klart veldig redigert, hadde vi enda vært så perfekte..

Heart bokeh

Prøvde meg på å lage hjertebokeh i stad, men det viste seg  å ikke være så lett! Dere kan få se resultatet, men det ble virkelig ikke bra.. Mislykket, uff! Jeg skal prøve igjen senere, håper det blir bedre da!
Day 2/365

Foto: Lips like candy

Har lenge hatt lyst til å ta disse bildene, og i dag gjorde jeg det! Ble ikke akkurat fornøyd, men dere kan jo få se:
Foto: The last signs of summer

Det er så trist at det ikke er sommer lengre, det tror jeg mange kan kjenne seg igjen i.. Jeg gikk ut i hagen i stad, det er fremdeles blomster der, men de begynner å visne. Na er det til og med masse plommer på treet i hagen, jeg må vise dere det en gang! Det er enorme mengder!

Photoshop

Nå er jeg med Hilde, og vi har nettopp lekt oss litt med Photoshop. Her kan dere se hva vi redigerte og noen andre bilder jeg har redigert før.


HAHAHAHAHA!

PS! ALLE BILDENE ER BARE PÅ TULL, IKKE SERIØST I DET HELE TATT

Foto: Raindrops

I dag har jeg vært på jobb, og føler meg ganske dårlig nå.. Har hodepine og er kvalm, så tror jeg skal prøve å sove litt. Uansett, i dag har det regnet (som ikke akkurat er uvanlig her i Stavanger), så da tok jeg noen bilder ute. Her er to av dem:

 

A fool does not see the same trees a wise man sees

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tur ved Vannassen. Nå er jeg helt kald på hendene, det tok nemlig en og en halv time, haha! Mamma og Birgitte skulle jogge, så jeg ble med og tok tiden på dem. Mens de jogget, tok jeg litt bilder, hadde jo ikke så mye annet å gjøre. Det var forresten veldig fin himmel da jeg var på vei hjem, så det skal dere også få se.

Beklager at bildene ble så store..

Portrettbilder av Hilde

Her er noen av de fineste bildene jeg tok av Hilde! Er hun ikke pen? <3

Portrettbilder av Lise

Her er noen av bildene jeg tok av Lise i går, etter min mening de fineste! Bildene er redigert i Photoshop CS5, som vanlig.Photoshoot med Hilde og Lise

Heii!

I dag har jeg, Lise og Hilde hatt en ganske spontan photoshoot. Eller, jeg var fotografen og de var modellene! Jeg synes det var kjempegøy, jeg liker meg egentlig best bak kamera. Her får dere en liten smakebit, så skal jeg lage et eget innlegg til hver av dem senere.Ok, jeg vet jeg sier dette ofte, MEN det er så irriterende at blogg.no ødelegger kvaliteten på bildene.. Ååh, hater det!

Blå eller brune øyner?

Kjedet meg litt i stad, og lekte meg derfor litt med Photoshop.. Jeg prøvde å lage blå øyner på meg selv, siden jeg har veeeldig lyst på det i virkeligheten. Jeg synes blå øyner er så fint!
Dette er originalbildet

Så hva synes dere jeg kler best, brune eller blå øyner?

Foto: Self portrait

Hadde veeeldig lite å gjøre i dag, så da satte jeg meg rett og slett ned og tok noen bilder av meg selv. Bildene er som vanlig redigert i Photoshop CS5. Her er noen av bildene jeg ble mest fornøyd med:
How fair is a garden amid the trials and passions of existence

I dag føler jeg meg litt dårlig, så jeg prøver å la være å sitte for mye foran dataen. Men nå slenger jeg inn et lite innlegg uansett.. Har ingenting å gjøre i dag, så jeg gikk ut i hagen og tok noen bilder. Ble egentlig ikke fornøyd med noen av dem, men her er et lite utdrag av de beste:


Flower garden
Photo by me

- Karethe

Daisies

Var hos mormor og morfar her om dagen, og tok noen bilder av disse blomstene. Ble faktisk ganske fornøyd med noen av dem!

Foto: Rips

I går, da jeg plukket rips til iskremen, tok jeg også noen bilder av ripsen.

Foto: Birgitte

Nå var jeg og Birgitte nettopp ute og tok litt bilder av henne. Hun er veldig sta, og blir fort lei av å bli tatt bilder av, så jeg er fornøyd med resultatet.

Hva synes du om bildene?

Foto: Love Hearts

Fikk ikke tatt så mange bilder, det er jo ikke så lett å la være å spise dem når man først har dem der! Her er de to beste bildene jeg fikk, da:

Har redigert bildene litt. Har forsterket kontrastene, gjort dem lysere og lagt en rosa tone på dem.

The best thing one can do when it's raining is to let it rain

I dag har det regnet stortsett hele dagen, så da tok jeg like godt noen bilder ute. Synes de ble litt stilige, jeg!

Hvilket bilde er finest?


Ganske lenge siden disse bildene ble tatt, men jeg har aldri klart å bestemme meg for hvilket jeg liker best. De er veldig like i stilen, og det er nettopp det som jgør det så vanskelig å velge. Tror kanskje jeg liker det første best, men er ikke sikker...


Hvilket bilde synes du er finest?

Apple love

I stad tok jeg noen bilder, og så tenkte jeg at jeg for en gangs skyld kunne prøve å være kreativ. Jeg er den så lite kreativ som det går an å bli, så disse bildene er en revolusjon innen kreativitet for meg (hvertfall nesten). Har redigert fargene, som dere helt sikkert ser.Forstår ikke hvordan folk får idéer fra, altså! Jeg får aldri noen gode idéer..

Vintage camera

Jeg rotet litt i noen av pappa gamle ting i kjelleren, og fant blant annet et kamera. Det ble kjøpt før pappa ble født! Litt rart å tenke på, er det ikke? Navnet på kameraet er Canon FX, og ble produsert i 1964. Det er lenge siden, det! Uansett, jeg fant ut at jeg ville ta noen bilder av dette kameraet, og legge en vintage-effekt på etterpå. Her er noen av bildene:Foto: Me, myself and II dag kjedet jeg meg, og kom på at jeg kunne prøve den nye fjernutløseren litt mer. Jeg har aldri likt å ta bilder av meg selv, siden de alltid blir rare når jeg bare holder kameraet i hånda. Dette funket kjempebra med fjernutløseren, så her kan dere se noen av bildene jeg tok.

Den der fjernutløseren reddet livet mitt (litt overdriving kanskje), nå blir bildene SÅ mye bedre!

I love you

Her er noen bilder jeg tok i stad. Ser jo ut som om jeg er sinnsykt forelsket eller noe, men jeg er ikke det, haha! Ville bare ta bilder av noe annet enn blomster, planter og natur.. Har redigert fargene på bildene, og bakgrunnen på det ene.Nytt kamerautstyr

I dag kom pappa hjem fra Canada, etter å ha vært der i en uke. Jeg fikk en gave, og ble veldig glad for den! Det jeg fikk var et nytt objektiv, en fjernutløser og et filter til objektivet. Ble sååå glad, hadde ønsket meg alt sammen!


Canon EF 50mm f/1.8


Canon RC-6, fjernutløser


Filteret

Noen som har prøvd objektivet?

Pelle Albert

Tok noen bilder av hunden min i stad. Ble faktisk ganske fornøyd med noen av dem, siden det er veldig vanskelig å ta bilder av ham ute.. Da vil han helst løpe etter kongler og pinner, men jeg fant en god måte å få ham til å sitte i ro til slutt. Her er noen av bildene:

Hahaha, måtte bare ha med dette!

Skjønner meg ikke på folk som sier at pudler er stygge, jeg.. Hører mange som sier det, og forstår det bare ikke!

Her eye was like a rainbow..

Kjedet meg i går kveld, så da lekte jeg meg litt med Photoshop. Er helt hekta på å redigere øyner sånn som dette, altså i regnbuens farger. Det blir jo ganske kult også, da! Forresten, det er lillesøsteren min sitt øye.Hva synes du om bildet?

Peony

Skulle egentlig bruke hele dagen til å rydde, men så kikket jeg ut av vinduet.. Jeg tenkte at jeg uansett kunne gjøre en "god gjerning", så da hjalp jeg mamma med hagearbeidet! Tok noen bilder ute også, og siden mamma er så sinnsykt begeistret for peonene i hagen, tok jeg bilder av dem. De er jo faktisk veldig fine. Senere skal jeg til mormor og morfar, der blir det nok også en del bilder.. Men nå skal jeg vaske badet. Det trengs.. Snakkes!Hva synes du om bildet?

Watering can

I dag har jeg bare vært ute i hagen og solt meg og tatt bilder. Ble ikke mange bilder, men her er to av dem:Bees with honey in their mouths have stings in their tails

Nå skal jeg snart på trening. Må begynne å trene styrke to ganger i uka på treningsstudio, for å redusere kneskaden. Nå er den snaaart borte, tror jeg! Må stikke, så slenger bare inn to bilder jeg tok for noen uker siden (er egentlig ikke fornøyd med dem, men måtte ha noen bilder i innlegget). Haha, skjønte dere den? Jeg må STIKKE, liksom..Hva synes du om bildene?

Raindrops

Nå har jeg skrevet notater til alle kapitlene unntatt ett! Wihu, snart ferdig! Så var det bar eå gå igjennom alle kapitlene en gang til for å se om jeg kan alle læremålene.. Nedtur. Uansett, ble veldig lei av å lese om kirke og misjon i stad, så jeg gikk ut og tok noen bilder. Det pøsregnet i går, så da tenkte jeg at det var en fin anledning til å ta bilder ute.


Hva synes du om bildene?

Jeg er med i en fotokonkurranse!

For en stund siden fant jeg en fotokonkurranse, så da meldte jeg meg bare på. Temaet var "dyr", så jeg tok et bilde av hunden min, Pelle. Bildet skal egentlig ikke være fint, for hunden blir jo ikke akkurat fremstilt som søt. Meningen var heller at bildet skulle være litt morsomt!


Dette bildet deltar jeg med

Stem gjerne på meg (nr.3)! Her er innlegget: http://comiat.blogg.no/1306183949_fotokonkurransen__dyr.html

Hva synes du om bildet?

Lukkertid

Jeg prøvde meg på å ta bilder med lang lukkertid i stad, og resultatet ble egentlig ganske dårlig. Var kjekt å ta bildene uansett!

Har du prøvd å ta sånne bilder som dette?

Foto - Kaadavåg

Heeeey!

Nå sitter jeg i sofaen og nerder Sims 3, og det er som alltid kjempekjekt, hehehe.. I dag har det vært deilig temperatur her, og jeg har vært ute og tatt bilder. Alternativet var å fiske, og fisking er ikke akkurat det jeg liker best.. Ellers er det ganske kjedelig her, og ikke så altfor mye å gjøre. Forresten, skrev feil i det innlegget der jeg skrev at vi skulle til Hardanger. Mente jo selvfølgelig Ryfylke! Uansett, her er noen av bildene jeg tok i dag:


Birgitte :-)Blogg.no gjorde kvaliteten på bildene helt sugen, men det får gå.. Nå skal vi spise taco, see ya!

Hva synes du om bildene?

Foto - Lilla og rosa blomster

Nå har jeg tatt noen bilder med det nye kameraet. Jeg er ikke så flink med det enda, fikk det jo faktisk i går, så hva kan man forvente? En plass må man jo begynne, kan jo ikke være proff fra første dag! Forresten, bildene er ikke redigert i det hele tatt.Setter stor pris på konstruktiv kritikk. Jeg vil gjerne vite hvordan bildene mine kan forbedres!

Hva synes du om bildene?

Bilder av meg og Hilde

I stad var jeg og Hilde ute i hagen og tok noen bilder. Her er resultatet:
Se så nydelig jeg er, hahahaha

Blusen fra outfitet to innlegg nedenfor er fra Bik Bok, og er Hilde sin. Fikk et spørsmål om dette, så skriver det bare her..

Kommenter gjerne hva du synes om bildene. Jeg vil gjerne vite hva jeg kan gjøre bedre!

Bilder fra grillingen

Her er noen bilder fra da vi var på besøk i går:
Så det ikke godt ut?

Foto - Kirsebærblomster

For noen dager siden tok jeg noen bilder av blomster på et kirsebærtre. Nå har jeg redigert et av dem litt, og lurer på hva dere synes! Husk at jeg setter pris på konstruktiv kritikk.Hva synes du om bildet?

Blue flowers

Her er to bilder jeg tok i stad. Setter pris på konstruktiv kritikk!

Hva synes du om bildene?

Foto - Blomster

I dag er det også kjempefint vær her i Stavanger! Jeg har vært ute i nesten hele dag,og jeg har også tatt noen bilder. Her er noen av dem.Hva synes du om bildene?

Bokeh

Nå prøvde jeg meg nettopp på å ta bokeh-bilder. Resultatet ble vel ikke så bra, men det er tross alt første gang jeg prøver! Tror også dette fungerer endel bedre med speilrefleks, noe jeg ikke har. Jeg har et ganske bra digitalkamera, men ønsker meg speilrefleks, da! Setter pris på konstruktiv kritikk, i og med at jeg ikke er en veldig erfaren fotograf!Hva synes du om bildene?

Nydelig dag!

Nå har jeg og Hilde nettopp kommet hjem fra dansing, og er klare for et tonn med lekser.

I dag har det vært en nydelig dag her i Stavanger. Solen har strålt hele dagen (ikke om morgenen, om sant skal sies..), temperaturen har vært fin og nå kan vi se blomstene titte frem. På skolen var det ikke så altfor mye stress, bortsett fra en framføring som gikk helt greit. Da jeg kom hjem, satt jeg meg i hagen og tok noen bilder. Her er to av dem:

Likte du bildene?

Pelle Albert

Kjedet meg i stad, så da tok jeg noen bilder av hunden min, Pelle.
Snute!

Husk konkurransen min (du kan vinne to par Wayfarers) HER!

Vintage-effekt

I dag ble jeg med mamma på tur til Sørmarka, og der tok jeg noen bilder. Jeg prøvde å få til en slags "vintage-effekt" da jeg redigerte dem, men vet ikke helt om det ble så bra.. Uansett, her er bildene:Hva synes du?

I love Converse

Fant ut at jeg ville prøve bokeh-effekt på et av bildene mine. Resultatet kan du se her:Hva synes du?

Photoshop

I går kveld lekte jeg meg litt med Photoshop CS5, og dette er resultatet:Jeg synes det ble litt skummelt.. Skulle egentlig bare redigere et nærbilde av et øye, men fant ingen der og da, så da redigerte jeg bare et bilde av mitt eget ansikt.

Hva synes du?

Karen

17, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits