Hverdag

Slutter å blogge

Dere har sikkert merket at bloggen har blitt veldig lite oppdatert i det siste. Dette er fordi jeg har veldig mye annet jeg må prioritere akkurat nå, og ikke tid til å skrive her. Jeg har derfor bestemt meg for å slutte å blogge. Denne gangen tviler jeg på at jeg kommer tilbake, jeg kjenner at jeg har fått nok av blogging nå. Det har vært veldig gøy å skrive og å ta bilder til bloggen, som jeg har gjort i over 2 år nå, men i det siste har det ikke vært noe gøy. Jeg har rett og slett gått lei. Hvis dere vil kan dere heller følge meg på Instagram (karenbronnick) og Tumblr (pophcorn.tumblr.com), der er jeg ganske aktiv. 

Tusen takk til alle dere som har fulgt bloggen min, jeg setter stor pris på det!Takk for meg!

Bollesøndag

I går var det fastelavn, så da var jeg og mamma hos mormor og morfar og spiste boller. Det var jo også morsdag, så jeg lagde frokost til mamma. Jeg var også på trening i går, og nå er jeg støl i store deler av kroppen. Det føles faktisk litt godt også, selv om det gjør vondt, haha. Trapper er min verste fiende i dag, for å si det sånn. 
Bytur med Ingrid

I dag har jeg og Ingrid vært i byen. Jeg kjøpte ikke så mye interessant, bare en genser og litt småting. Vi gikk også på kinarestaurant, og jeg tror jeg spiste liiitt mer enn jeg burde i og med at jeg fremdeles er stappmett.Oooog dagens antrekk:Middagsbesøk

Nå er det endelig vinterferie! Det skal bli herlig. I dag fant jeg ut at jeg er nødt til å dra til Oslo neste uke for å få visum (?) til jeg skal besøke mamma i USA i påsken. Jeg forstår ikke helt hvorfor jeg er nødt til å bli med for å få det der visumet, men det må tydeligvis gjøres. Hun reiser til USA om ikke så altfor lenge, og blir der i 3 måneder. Jeg gruer meg til hun drar, men gleder meg til å besøke henne. 

I dag hadde vi besøk av en venn av pappa og hennes datter. Det var veldig koselig. God helg alle sammen!

Pyramids

Da jeg kom hjem fra skolen i dag var jeg så trøtt at jeg la meg rett ned på badegulvet og sov i noen timer. Det burde jeg ikke gjort, for nå er jeg helt sløv. Jeg skal skrive litt på en reklameanalyse nå. Analyseoppgaver er virkelig ikke min greie, jeg er så lite analyserende som man kan bli. Heldigvis har vi gått nøye gjennom oppgaven på skolen sånn at jeg vet hva som er relevant å skrive. Den skal også skrives på nynorsk, håper ikke det blir altfor problematisk.

Beklager for at jeg ikke skriver om så mye mer enn skole for tiden, forresten. Det er bare det at det skjer så utrolig mye på skolen for tiden at jeg ikke får tid til så altfor mye annet. Heldigvis er det  vinterferie neste uke. 

Forresten, hør på denne sangen. Egentlig bør dere høre alle sangene til Frank Ocean, men denne er den jeg liker best akkurat nå.

Kinarestaurant

I går var jeg med Victoria så godt som hele dagen. Først var vi hjemme hos henne og skulle egentlig jobbe med skolearbeid, men det ble det ikke så mye av for min del. Senere gikk vi på kinarestaurant, og det var koselig. I dag var jeg faktisk på kinarestaurant igjen, haha. Forresten tenkte jeg å spille inn en eller annen form for sminkevideo i nærmeste framtid, håper dere er interessert i det?

Bancakes

I det siste har jeg sett at mange lager bananpannekaker, altså bancakes. Jeg hadde lyst til å prøve selv også, og ble positivt overrasket! Det skal jo egentlig bare et egg og en banan i dem, men jeg tok også litt mel og bakepulver oppi siden jeg var litt skeptisk. De ble utrolig gode!Anbefaler dere å prøve dette hvis dere ikke har allerede, det er jo faktisk sunt selv om det smaker søtt på grunn av bananen. Utrooolig godt!

2 år

I går ble bloggen to år! Sykt å tenke på at jeg har blogget så lenge, føles ikke sånn. Tenkte bare jeg skulle dra fram noen (VELDIG) gamle arkivbilder, er så morsomt å se hvor stor forandringen er:

Jeg kjenner at det er flaut å legge ut disse bildene, men de er jo blitt lagt ut før, så det betyr vel ingenting.. Det er ganske morsomt også da, haha!

Nyttårsball

Nå skal vi på nyttårsball med skolen, jeg håper det blir gøy! Vi har litt dårlig tid nå, så vi snakkeeees!Håper dere får en fin fredagskveld! 

Ingen header?

Først, beklager at jeg ikke har blogget de to siste dagene! Jeg har vært veldig opptatt med skolearbeid og har ikke skrudd på Macen bortsett fra å bruke den til skolearbeid. 

Nå holder jeg på med et nytt design, jeg får se om det blir ferdig i løpet av kvelden. Jeg har ingenting å lage header av, så jeg tror designet blir uten header (kanskje noen bilder i sidemenyen heller?). I morgen er det forresten nyttårsball med skolen, det blir sikkert gøy. Jeg legger sikkert ut antrekksbilder før jeg drar, så da blir det blogging imorgen også.


Haha, synes dette bildet var litt... koselig. Selv om jeg ikke så særlig fin ut.

Skøyting

I dag har jeg og Maren gått på skøyter, siden vi følte vi måtte øve litt til vi skal på skøyter med klassen til uken. Jeg var bedre enn jeg trodde, jeg klarte faktisk å holde meg på beina (sånn noenlunde). Nå sitter jeg og Maren på badet mitt i frykt for å få frostskader hvis vi går ut, og det er jo forsåvidt koselig nok.
Bursdag

Beklager at jeg ikke fikk blogget i går! Dagen gikk virkelig i ett, først var jeg hos tannlegen, så skulle jeg til Helene, og så dro vi i bursdagsselskap til Victoria. I dag skal jeg være med Victoria igjen, hun skal komme hit og være med meg i kveld siden foreldrene mine skal ut på et eller annet.


Cupcakes

Som jeg nevnte i forrige innlegg hadde jeg lyst til å bake, og for første gang på sånn 295082 år fikk vi lov til å bake noe så usunt som muffins på en hverdag. De ble faktisk veldig gode! Tar sikkert noen med på skolen i morgen siden familien min nekter å spise så usunn mat (slapp av Maren, du skal få).


Hilduzzz

Nå sitter jeg og Hilde på rommet mitt og er usosiale med hver vår pc. Vi burde vel egentlig finne på noe, som for eksempel å gjøre matteleksene, men jeg tror ikke det skjer med det første. Jeg har lyst til å bake noe godt (og helst usunt), men det tviler jeg sterkt på at foreldrene mine lar oss gjøre (sunnhetsfriker). Derfor ender vi sikkert opp med å sitte her og ikke gjøre noen ting resten av kvelden, men det er forsåvidt koselig det!

Forresten gikk jeg ikke med den genseren på skolen, hadde bare på meg skjorten som jeg har under på bildene (ser helt åndssvakt ut).

Bytur med mamma

I dag har jeg og mamma vært i byen og handlet litt. Vi var også på kafé, og det var veldig koselig. Jeg fikk en ny bukse og to nye topper som jeg tenker å vise dere imorgen siden det er vanskelig å få til noen fine bilder når det er så mørkt. Senere i dag skal jeg ingenting spesielt, bare slappe av sammen med familien og spise pizza.


Mammaaa
Premierefest

Nå skal vi ut på premierefest, så vi snakkes imorgen! Kos dere i kveld, god helg!
Ny topp

Onsdager er sånn ca. den verste dagen jeg vet om, for da har vi gym. Gymmen var faktisk ganske kjekk i dag da, så det var en veldig positiv overraskelse.

I dag kjøpte jeg forresten en ny topp. Jeg synes den er veldig kul, men tenkte kanskje ikke så mye da jeg kjøpte den, det er jo faktisk avbildet et metal-band på den (det er ikke akkurat sånn musikk jeg hører på). Jaja, nå har jeg hørt litt på musikken deres sånn at jeg hvertfall vet litt om hva jeg går rundt med på toppen. Jeg hadde forventet at det skulle være helt annerledes, men noen av sangene var faktisk ganske fengende.
Trening

I dag har jeg vært på trening, og det føles herlig nå (føltes ikke særlig herlig da det pågikk, da). Ellers tror jeg at jeg har blitt syk, jeg har veldig vondt i hodet og er kvalm. Jeg tenkte kanskje at det ville hjelpe å trene, men det gjorde det bare verre. Nå blir det vel pizza med familien, så skal jeg bare ta det helt med ro resten av kvelden. Kos dere i kveld, alle sammen!

Nyttårsforsetter

Jeg pleier å ha en hel haug med nyttårsforsetter, og så gir jeg opp etter noen få uker siden det blir for overveldende med alle forsettene. Derfor har jeg bare noen få (men viktige) i år, så skal jeg prøve så godt jeg kan å holde dem.

- Trene to ganger i uken. Jeg er medlem på et treningssenter, men trener aldri, så nå skal jeg prøve så godt jeg kan å trene to ganger i uken. Dette er det vanskeligste forsettet jeg har, det er få ting jeg misliker mer enn å trene.Bruke mindre penger på mat. Når man går på skole midt i byen er det vanskelig å la være å kjøpe mat hver eneste dag. Jeg har en tendens til å kjøpe den mest usunne maten jeg finner, og ikke bare er det usunt, men også dyrt.

Ta mer bilder. Jeg elsker å ta bilder, spesielt portrettbilder, men når jeg endelig har tid er det som regel svart ute, eller så orker jeg ikke. Jeg skal sette av mer tid til å ta bilder, for det er jo faktisk noe jeg liker å holde på med.Forbedre mattekarakteren. Dette vet jeg at jeg kan klare, men det krever at jeg jobber for det. Jeg må slutte å gi opp med en gang jeg ikke forstår noe, og heller jobbe for å forstå det.Fortell meg gjerne hva deres nyttårsforsetter er også!

Kaffebesøk

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kaffebesøk hos farmor, og skal sette i gang med å pakke. I morgen skal jeg og Maren nemlig reise til Sand hvor vi skal feire nyttår sammen med Ingeborg. Jeg gleder meg, det blir sikkert gøy! Jeg tar mest sannsynlig med både Macen og kamera, så da blir det blogging imorgen også. 


Søskenkjærlighet... Eller noe sånt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

28. desember

Dagen i dag skulle egentlig gå til rydding og vasking, men det har det ikke blitt noe av enda. Skal gjøre det senere, tenkte jeg. I morgen skal jeg til byen med Nermina for å kjøpe noe greier, og akkurat nå har jeg så godt som ingen penger, og da er jo rydding en grei måte å tjene litt penger på. Alltid når jeg skal rydde blir absolutt alt annet plutselig så interessant. Lage kort, tegne, danse, lage mat, ta bilder, you name it. Det er så irriterende, jeg kommer jo aldri på å gjøre sånne ting ellers.
Mamma var ikke helt fornøyd med kortene, hehe.. Hun vil visst bare ha sånne søte blomsterkort.

Nå burde jeg vel egentlig sette i gang med å rydde.. Vi blogges!

Bytur + antrekk

I dag var jeg og Ingrid i byen en tur. Jeg kjøpte blant annet et nytt par sko og en shorts til å ha på nyttår (jeg kan vise dere senere hvis dere er interesserte). Vi spiste på McDonald's etterpå, men det kom kanskje ikke som noe stort sjokk.

 


Forresten, her er dagens antrekk:

Gårsdagen

Kvelden i går var veldig koselig! Først spiste vi god mat, så åpnet vi pakkene. Jeg tok ikke så mange bilder fordi det ikke var lett å få til noen fine bilder da det var så mørkt, men dere kan jo få se de jeg tok. Jeg fikk faktisk nytt objektiv til kameraet, så nå satser jeg på å ta litt flere bilder framover.

Håper dere hadde en fin kveld i går, det hadde i hvertfall jeg!

Ryddedag

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å rydde og vaske. Det er jo faktisk jul allerede på mandag, så da må alt se fint ut (i følge mamma og pappa). I år skal vi til mormor og morfar på julaften, og det blir helt sikkert koselig. Jeg er egentlig ingen stor fan av juletiden (ikke spør hvorfor), men julaften synes jeg er veldig koselig.
Ferie

I dag var siste skoledag for meg i år, og det er jeg veldig glad for! På skolen i dag hadde vi to fritimer, så da gikk jeg og Victoria ned på en kafé og møtte noen gutter. Hun skulle egentlig bare si ha det til dem, siden hun reiser til Australia i dag (god tuuuur Victoria)! Jeg har også vært på julegudstjeneste med skolen i kveld. Det var obligatorisk, så jeg måtte gå selv om jeg egentlig ikke hadde noe lyst. Det var koselig da, hadde ikke så mye bedre å gjøre i dag uansett. 


 

Juleavslutning

I dag dro Hilde, Ingeborg, Helene og jeg til Kvadrat rett etter skolen og traff Elise og Anna. Der kjøpte jeg resten av julegavene, herlig å være ferdig! Det er forresten grunnen til at jeg ikke blogger før nå, jeg har ikke vært hjemme før. Ellers hadde jeg med kameraet på skolen i dag siden vi hadde noe juleavslutingsgreier de to første timene. Da vi egentlig skulle ha gym, gikk vi rundt det store juletreet midt i byen sammen med noen barnehageunger. Det var bare kleint egentlig, men bedre enn gym.


Vi skulle egentlig ha julenisselue, men jeg hadde ikke det, så ja.
Sunday

I dag har jeg bare ryddet og lest litt til en prøve jeg har på tirsdag. Jeg føler ikke det er nødvendig å lese til prøven siden det er sånn multiple choice-prøve, men jeg skal gjøre det allikevel. Prøven er i gym, og jeg vet ikke hvor godt inntrykk læreren har av mine gymferdigheter, så det kan være greit å få et bra resultat på den prøven.Forresten må jeg beklage at jeg ikke blogget i går, jeg var på besøk hos noen venner, og så var det plutselig for sent da jeg var hjemme.

Isbading

Som jeg nevnte i går skulle jeg være med å bade i Vågen i dag. Det var en kald opplevelse, men det var faktisk ganske gøy! 

 

Snøsnøsnø

I dag har det snødd grusomt mye her i Stavanger. Jeg liker det ikke, spesielt fordi jeg er med i en gruppe på skolen som skal bade i Vågen i morgen. Jeg tar med kamera og får noen til å ta bilder av oss, forresten. Jeg poster sikkert bildene her hvis de ikke blir altfor fæle. Hænrick

Nå sitter jeg og Hænrick på skolen og venter på noen fra en annen klasse. Vi har hatt mattetentamen, og den vil jeg helst ikke snakke om. Den gikk sånn ca. så dårlig som den kunne gå. Grunnen til at jeg skriver et såpass menigsløst innlegg som dette, er at Hænrick tvinger meg. Forresten heter han ikke Hænrick, han heter Henrik.

Anna banana

I dag har jeg og Anna øvd til mattetentamen. Jeg ble ikke noe særlig klokere føler jeg. Jeg tror ikke at jeg kan halvparten av pensum, noe som føles ganske grusomt i og med at jeg pleier å føle at jeg kan alt jeg skal kunne. Nok om det, den skal gjøres og glemmes. Forresten har jeg og Anna skrevet et innlegg på klassebloggen vår, dere kan jo lese innlegget HER hvis dere er interesserte. Dere får kanskje et litt annet inntrykk av meg der enn hvordan jeg presenterer meg selv her på bloggen, men jeg tør faktisk påstå at slik jeg blir presentert der er mer likt sånn jeg er i virkeligheten (da mener jeg ikke delen om at jeg har et strålende utseende, det er ikke skrevet av meg selv).Laurdag

I dag sto jeg opp klokken halv 7 for å gå på mattelørdag på skolen. Jeg tror jeg har blitt gal. Etterpå gikk jeg og Helene litt rundt i byen siden jeg måtte kjøpe noen julegaver. Jeg har bare kjøpt en julegave til nå, uff og huff. Jeg har forresten tatt bilder av Ingrid i dag, men de ble ikke noe særlig bra siden vi ikke kom oss ut før det ble for mørkt. Jeg skal redigere dem nå, så hvis noen ble greie poster jeg dem senere.
 Kingsyard

I dag hadde jeg med meg kamera på skolen, siden jeg ikke hadde hatt noe særlig å blogge om hvis ikke. Forresten har klassen min fått seg blogg! Tviler på at den kommer til å oppdateres ofte, men dere kan jo ta en titt HER! Etter skolen gikk jeg og Helene på McDonald's, og så var hun med meg hjem. Vi gjorde ikke noe annet enn å skype med noen i klassen og noen folk på Vågen (?) og danse rundt på rommet mitt. Helt normalt, jajaja.


Crazy boyz.


De promoterer fiskechips (ikke kjøp det, de lurer dere).


Anna og Henrik, aaw.
Vi er så vakre.


Fiiine Helene!

Dere må si om dere liker slike innlegg eller ikke, for hvis dere gjør det kan jeg godt ta kamera med på skolen oftere. På torsdag skal jeg forresten være med å bade i vågen/breiavannet, da kan jeg sikkert få noen til å ta bilder. Jeg gleder meg ikke til å bade i minusgrader, men det må gjøres.

Tentamen

I dag hadde vi engelsktentamen. Den gikk greit tror jeg, bortsett fra at jeg skrev artikkel, og jeg kan egentlig ikke skrive artikkel. Jeg tror faktisk jeg fikk med noen gode poenger, da. Ellers har jeg prestert å spise på McDonald's hver dag denne uken, i tillegg til en stor sjokoladeplate til dagen. Jeg pleier å være usunn, men ikke SÅ usunn, så nå må jeg faktisk skjerpe meg her. Det er ikke bare lett å gå på skole midt i byen, altså!


Skulle gjerne smilt, men det er litt umulig med solen i hele ansiktet.


Dette bildet beskriver min livsstil.

Just another manic monday

Til å være en mandag har denne dagen vært ganske fin. Vi fikk gå hjem to timer tidligere, så da gikk jeg hjem og sov på badegulvet. Ellers tenkte jeg å se på Julekongen (eller noe sånt) nå, og så skal jeg vel gjøre litt matte siden vi har mattetentamen neste uke. Den kommer forresten til å gå ekstremt dårlig, jeg tror jeg må gi opp T-matte etter dette halvåret.

Beklager ufokuserte bilder, har ingen god eller dårlig unnskyldning.

Ryddedag

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å sove og å rydde, og jeg burde egentlig skrive mer på en presentasjon jeg skal ha i morgen. Jeg hater at søndag har gått fra å være en dag jeg kan slappe av og kose meg på, til en dag jeg må gjøre skolearbeid. Forresten skal jeg sikkert ta noen portrettbilder denne uken, hvertfall i helgen, så da poster jeg sikkert noen her også!Desember

I dag dro mamma meg med på møbelshopping. Det var ikke særlig gøy, men heldigvis fikk jeg mat på kafé etterpå. At det er desember allerede er litt uvirkelig, jeg føler at sommerferien nettopp sluttet. Jeg har ikke kjøpt en eneste julegave enda, men jeg tenkte å begynne neste helg (som jeg sagt hver helg i fire uker).


Tysk og trening

I dag har jeg (faktisk) vært på trening sammen med Siri. Det var ganske gøy siden vi var på en gruppetime, tror jeg skal begynne med det en til to ganger i uken (jeg vet at det aldri kommer til å skje, men det er jo tanken som teller, hehehehe). Ellers har jeg tyskprøve i morgen, noe jeg ikke gleder meg noe særlig til. Heldigvis er den om noe jeg har sånn halvveis kontroll på, så jeg håper det går greit. 

I morgen skal jeg forresten på fest med 1. trinn på skolen, så jeg kan ikke garantere noe særlig bra blogging. Skal se om jeg kan forhåndsskrive et innlegg!

Ali baba

Alicia kommer til å drepe meg når hun ser overskriften på dette innlegget, men jeg overlever sikkert (jeg overlever døden, what?). Uansett, i dag har jeg vært litt med Alicia etter skolen, og vi har ikke gjort noe spesielt. Nå må jeg gjøre noen matteoppgaver, i og med at ligger litt (mye) etter, og jeg gleder meg ikke. Beklager for kjedelig blogging i det siste, forresten. Grunnen er at jeg har et kjedelig liv, hehe.

Vakre bilder, jeg vet. 

Ingenting

I dag er Hilde med meg hjem, og det eneste vi har gjort til nå er å halvsove på badet. Nå skal vi snart til henne, og så skal vi sikkert tilbake til meg igjen og sove mer. Det er derfor det er så fint å være med Hilde, hun går med på å ikke gjøre noe mer enn å sove.
Vakkert.

 

Ny uke

Hver eneste mandag tenker jeg at jeg i løpet av uken skal gjøre masse lekser, være med masse folk og blogge kjempebra. Dette skjer aldri, for jeg er så utrolig lat. Etter skolen legger jeg meg ned på badegulvet og sover, og tenker at jeg heller kan gjøre alt jeg må gjøre etter middag. Etter middag skal jeg bare sitte foran pcen i noen minutter, men minuttene blir til timer og jeg får ikke gjort en dritt. Nok klaging, denne dagen har jo faktisk vært ganske fin (desperat forsøk på å virke positiv)!


Takk for den vakre tatoveringen, Anna.

 
Grunnen til trutemunnen er som regel at jeg føler meg stygg, og det er bedre å se stygg ut med vilje enn å prøve å se fin ut men allikevel være stygg. Så vet dere det.

 

Artikkelskriving

I dag har jeg skrevet mer på artikkelen jeg må levere om noen timer, og holder på med den fremdeles. Den blir virkelig ikke bra, men jeg skal se om jeg kan få litt hjelp av mamma til å gjøre den bedre. Dagen min har ikke vært så veldig interessant, så jeg har egentlig ikke noe mer å skrive.


Hilde, hvis du ser dette bildet. Jeg vet jeg har sviktet deg med dette halvveis-smilet. Unnskyld, det skal ikke gjenta seg.
Søndag

I dag har lillesøsteren min feiret bursdagen sin med vennene sine, og det har både vært positivt og negativt. Det negative er at de bråker helt utrolig mye og roter overalt. Det positive er at jeg fikk kake, muffins, brus og pizza. Nå skal jeg skrive ferdig en artikkel, så får jeg se om jeg orker å gjøre litt matte etterpå.


DUCK (dette bildet er ikke seriøst)
Bruschetta

Siden jeg var hjemme og jobbet (IS-dag som jeg fortalte i går), benyttet jeg anledningen til å lage noe godt å spise. Det tar ikke lang tid, og er kjempegodt, så jeg kan sikkert legge ut oppskrift en annen dag hvis noen er interesserte.Beklager dårlig blogging de siste dagene, det er på grunn av naturfagsprøven vi har i morgen, som forresten kommer til å gå ekstremt dårlig. Grandmaster Swag (også kalt Henrik) prøver å få meg til å skulke sånn at jeg ikke trenger å ha den, men jeg tenker det er best å få det unnagjort (og jeg har ikke samvittighet til å skulke).

Homework

I dag har jeg stort sett sittet inne med naturfag, siden jeg ikke fikk gjort det i går. Jeg finner fremdeles ikke den boken, men jeg lånte en på skolen som jeg kan ha inntil videre. På skolen hadde vi forresten IS-dag, som dessverre ikke har noe med iskrem å gjøre, men er et hjelpeprosjekt for å samle inn penger til en palestinsk flyktningsleir. I morgen skal jeg være hjemme og vaske og rydde for å tjene penger til prosjektet. Nå skal jeg fortsette med naturfag, så vi snakkes!
Ulykkesdag

Tirsdag er den verste dagen i uka, mye på grunn av hvordan timeplanen ser ut. Først dobbeltime naturfag, så dobbeltime tysk, det blir litt for mye spør du meg. Jeg hadde tenkt å skrive masse notater til en prøve vi har på fredag i dag, men jeg var så smart at jeg glemte naturfagsboken på skolen. Jeg klarte også å glemme mine kjære croissanter på skolen og miste luen min på bussen. Samfunnspresentasjonen jeg nevnte i går gikk forresten greit, bortsett fra at de jeg var på gruppe med er så sinnssykt flinke muntlig at jeg hørtes ut som en idiot i forhold. Med andre ord har ikke dette vært en særlig bra dag for min del. 


Det er et mirakel at jeg klarte å presse frem dette smilet, just sayin'


Dagens høydepunkt. Bortsett fra at jeg bare taper.

Som dere kanskje har lagt merke til, er jeg i det negative hjørnet i dag. Lover å være litt mer positiv i morgen.

Spørsmålsrunde

Siden jeg har vært borte ganske lenge fra bloggen (og siden noen spurte), tenker jeg det er på tide med en ny spørsmålsrunde. Spør i vei!


Siden jeg er syk orker jeg ikke å ta bilder i dag, men dette tok jeg for en måned siden eller noe.
Besuch

I dag har jeg hatt besøk av Ingrid i noen timer, men hun måtte gå relativt tidlig fordi hun skulle på jobb eller noe. Resten av kvelden er jeg alene med familien, og det er helt greit i og med at jeg fremdeles er syk med hodepine og forkjølelse. 
SMILSMILSMIL

Legg merke til hva Ingrid fikk å spise og hva jeg fikk. Jeg er så ond. Neida, hun har glutenallergi, så jeg kunne dessverre ikke lage noe pannekaker til henne, så jeg var egentlig ikke ond allikevel.

Pizzadate

Nå sitter jeg på Dolly med Hilde, og det er koselig som alltid. Kommer sikkert et skikkelig innlegg senere. Jeg skulle egentlig ta bilder av en venninne idag, men hun kunne ikke allikevel (hvis du noen gang leser dette Kristin, få dårlig samvittighet). Neida, det var forsåvidt greit i og med at det pøsregner i Stavanger idag.


VAKKERT

Hjemme alene

I dag er jeg tydeligvis hjemme alene i noen timer, siden mine foreldre er på åpen dag på skolen til lillesøsteren min. Det er forsåvidt greit, da kan jeg jo lage hva jeg vil til middag (jeg elsker å lage mat)! Bortsett fra å lage mat skal jeg skrive notater til en prøve jeg skal ha på torsdag. Det er en geografiprøve, og det går sikkert fint i og med at geografi er et av fagene jeg forstår meg på.


Fin tatovering, eller? TAKK NOK EN GANG, ANNA.

Akkurat nå sitter jeg forresten og hører på det nye albumet til One Direction. Jeg elsker det, tror jeg har blitt blodfan igjen.

2 school 4 cool

I dag er Hilde med meg hjem, og vi har funnet ut at vi har en haug med lekser til i morgen. Jeg trodde jeg kunne slappe av etter skolen, men tydeligvis var det både matte, naturfag, tysk og norsk å gjøre. Vi har enda ikke begynt, men siden vi er (som overskriften sier) 2 school 4 cool skal vi gjøre litt nå. Ellers har vi ikke gjort noe særlig i dag bortsett fra å gå tur med hunden, som forresten er helt retard i dag.


Hilde and mah dawg


HEHE


Her så vi så kjæresteaktige ut, og det var i grunnen litt koselig.
Her ser dere at hunden er retard. HAN HINKER JO.
Dagens utrolig vakre outfit. 

Legg merke til hånden min, forresten. Anna har en tendens til å tegne på den når undervisningen er litt kjedelig.

Sunday

I dag har jeg og mamma vært i Tananger og besøkt mormor og morfar. Ellers har jeg vel egentlig ikke gjort noe i det hele tatt (sett bort ifra å spille tetris). Jeg skulle egentlig rydde rommet, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne siden det er så rotete. Dermed ble det til at jeg ikke gjorde det i det hele tatt.


Hva har du gjort i dag?

Jeg er tilbake

Hei alle sammen!

Det har gått ca. 2 måneder siden jeg sluttet å blogge, og nå tenker jeg at det er på tide å begynne igjen! Jeg kan ikke garantere at jeg kan blogge like ofte som før, i og med at jeg har et ganske travelt om dagene, men jeg skal prøve å få til i hvertfall et innlegg til dagen. Om det ikke fungerer i det hele tatt, blir jeg nødt til å droppe hele bloggen, men jeg satser på at jeg får det til! Som dere ser har jeg også lagd nytt design. Valgte å gjøre det veeeldig enkelt, men det får gå inntil videre. Forresten får jeg ikke bort den der kursive skriften i sidemenyen, jeg vil ha den normal (blir gal!).

Tumblr

Heihei, lenge siden sist!

Jeg må innrømme at jeg savner å blogge veldig. Samtidig vet jeg at jeg ikke har tid til å blogge, nå som hverdagen etter hvert har blitt ganske hektisk for meg. Jeg tar fremdeles endel bilder, og jeg poster noen av dem på Tumblr. Jeg er helt ny der, så jeg vet ikke helt hvordan det fungerer, men hvis dere er interesserte kan dere jo følge med på bildene jeg legger ut der. Jeg legger kun ut bilder jeg har tatt selv der, forresten. Tumblr tar ikke like mye tid som bloggen fordi jeg ikke trenger å skrive noe der, så jeg skal nok få tid til å poste litt bilder der! Veldig teit navn, men den heter www.heihadet.tumblr.com. Kom ikke på noe bra navn da jeg lagde den, så da ble det bare til at den het det.

Bildene over tok jeg i går, forresten. Men ihvertfall, følg meg gjerne på www.heihadet.tumblr.com!

Takk for meg

Jeg kjenner at dette er litt trist å skrive, men det må jo skrives.. Jeg slutter å blogge. Blogging er ikke noe som er gøy for meg lengre, det er noe jeg føler jeg må gjøre hver dag og egentlig ikke liker å gjøre. Det kan være jeg kommer tilbake og begynner og blogge igjen, men det kommer nok ikke til å skje før om en god stund. Dere kan like godt se på dette som en lang bloggpause, for jeg tror jeg kommer til å savne å blogge etter hvert.

Jeg vil takke alle dere som har lest bloggen min. Takk for alle fine kommentarer, det er dere som har fått meg til å blogge så lenge som jeg har gjort! Jeg synes det har vært gøy å blogge, og jeg har satt stor pris på all responsen jeg har fått.Takk for meg!

Montalcino

Her om dagen var vi i en liten by som heter Montalcino, så nå tenkte jeg å vise dere noen bilder jeg tok der.


... måtte bare

I morgen tidlig reiser vi hjem, forresten! Skal bli godt å komme hjem nå, kjenner at jeg savner Norge litt.

Dag 10

I dag startet vi dagen med å bade i sånn leire-aktig vann (det hørtes veldig rart ut..). Vi var der for noen dager siden også, hvis dere husker det. Etterpå gikk jeg og mamma på shopping, og da fikk jeg litt nye klær. Kan vise det senere, men akkurat nå gidder jeg ikke å ta bilder.. Her er heller noen bilder fra dagen:

 

Eg e ferdig

I dag dro Frida hjem til Norge igjen, siden hun skulle på noe orkestergreier. Nå vet jeg ikke om det er meningen at jeg skal være med barna eller de voksne, så jeg har vært litt med begge parter i dag. Forresten orker jeg ikke å sole meg mer nå, det er så varmt! Trenger ikke å bli brunere nå uansett, er fornøyd med fargen nå. Er ikke fint å være altfor brun heller, spør du meg.
Chips... Nam.


Birgitte og bestevennen
Sånn ligger jeg gjerne i en evighet, for det blir ikke sååå varmt..

 

Innkjøp

I dag har jeg og resten av damene/jentene + Jakob vært på shopping. Jeg har sånn omtrent ingen penger, så her er det jeg fikk av mamma:


Treningsshorts og singlet fra Nike


Bher fra Calvin Klein


Jakke fra GAP


T-skjorte fra GAP

Siena

I går var vi en en by som heter Siena, og det var også derfor jeg ikke blogget. Siena er en veldig kjent by i følge mamma, men jeg hadde aldri hørt om den før.. Det var uansett veldig fint der, og vi gikk for det meste rundt og så i byen.

I dag har vi vært ved bassenget igjen, men jeg har ikke tatt noen bilder der. Vi ble forresten kjent med to italienere der, så spilte vi et kortspill som jeg var ganske dårlig i. Jeg er dårlig i alle kortspill da, jeg taper alltid! Vi spilte volleyball med dem også, så det var jo koselig. Er jo alltid gøy å bli kjent med nye folk!

Her er bilder fra Siena:


Mamma sa at dette tårnet er kjent, så da måtte jeg jo ta bilde av det..


I'm at a payphoooone, hahaha


Skummelt gatelys..

Hadde egentlig masse bilder, men bildeopplasteren klikket helt.. 

Hei jeg bruker badehette

I dag har vi vært ved et annet basseng enn vi har vært ved før, og der var det veldig fint. Den eneste ulempen var at vi måtte ha badehette! Heldigvis fikk jeg en rosa en, da, det gjorde jo saken litt bedre. Det er jo heller ikke så ille når alle må gå med det, for da ser jo alle like teite ut uansett. Forresten har jeg fått et nytt kallenavn, fra nå av kan dere bare kalle meg Karenski. Det er den russiske versjonen av navnet mitt.. Neida, det er ikke det, men det høres jo litt russisk ut. Nå skriver jeg jo bare tull her, så jeg tror bare jeg viser dere noen bilder heller:


BADEHETTEEE


Poserer bare med containerene.. Det er jo fint det.


Vi gikk til butikken, og så var det siesta.. Vi måtte sitte på bakken og vente, buhu


Dette ble lunsjen vår. Sunne jenteeer!


Tøffen i trappa, hehee


Tøffen nummer 2 i trappa

Varm kilde

I dag morges var jeg og resten av damene/jentene her ved en varm kilde (eller noe sånt). Den var jo ikke varm da, men det heter visst varm kilde uansett. Det var sånn leire i bunnen, og den skal vel være bra for huden, så alle der gikk rundt og smørte seg med den. Det var utrolig fint der, men jeg glemte å ta bilder av hvordan det så ut der.. Vi skal nok der en gang til om ikke så lenge, så da får jeg huske det! 


Masse leire på kroppeeeen

Nå skal vi til bassenget, så vi blogges!


Badebadebade

I dag har vi badet masse, det er jo så varmt her! Jeg klarer ikke å sole meg i mer enn noen minutter, det er pining spør du meg. Er det egentlig noen som liker å sole seg? Den eneste grunnen til at jeg gidder å sole meg er fordi jeg vil bli brun, det er jo ikke fordi jeg liker å gjøre det eller noe.. Har bare badebilder fra i dag, men dere kan få se fire stykker:


Badering er viktig!!

Chiiiill

I dag har vi slappet av ved bassengkanten, det blir nok endel sånne dager framover.. Så her er noen bilder fra dagen:Birgittes nye bestevenner


Dag 2 i Italia

I dag har vi bare solt oss og slappet av ved bassenget, og det har vært veldig deilig. Vi er forresten med en annen familie, så det gjør jo turen enda kjekkere! De har barn på min og Birgitte sin alder også, så det passer jo fint. Jeg og Frida (et av barna til den andre familien selv om hun ikke er et barn siden hun er 16 år) prøvde å gå en liten tur i dag, og det var helt grusomt i denne varmen her. Vi gikk i nedoverbakker hele tiden, men så glemte vi at vi måtte opp igjen også. Uff og huff, sier jeg bare. Skal se om jeg kan ta litt flere bilder i kveld, men her er noen bilder jeg har tatt til nå i dag:


Lillesøster og mamma


Hahahaha, meg og Frida


Jakob, broren til Frida
Italiaaa

Nå er vi endelig framme i huset hvor vi skal bo de neste to ukene, og det er veldig fint her! Huset er stort og fint, og ligger i en bitteliten landsby. Det er ikke noe særlig med turister her, nesten alle er italienere, noe som er litt uvant. Mange av dem kan ikke engelsk i det hele tatt, så man må liksom snakke italiensk til dem. Dette er jo litt problematisk ettersom de eneste ordene jeg kan på italiensk er tallene opp til fire og "gelato" som betyr iskrem. Kanskje jeg lærer meg litt mer italiensk når jeg er her, da!

Har ikke fått tid til å ta så mange bilder til dere i dag, men jeg skal ta masse bilder i løpet av ferien, det lover jeg.


"Okei, smil på 1..2....3!!"


"Me gidde sje å smila allikevel, Karen.." "Greit"
Litt av utsikten fra rommet til meg og Birgitte, fiiint!

Reisefeber

I dag er jeg ganske stressa, for i morgen reiser jeg til Italia med familien og en annen familie. Jeg blir alltid stressa og nervøs før jeg skal reise, og av og til blir jeg helt hyper også! Vi skal være der i to uker, og vi skal bo i en liten by som jeg ikke husker hva heter. Det er i Toscana i hvertfall, det er jeg sikker på. Jeg, mamma og lillesøster var nettopp en liten tur i byen, bare for å kjøpe litt bøker og blader og sånt, det er jo greit å ha med seg. Jeg pleier aldri å lese på ferie, egentlig, men jeg kan jo ha med litt lesestoff i tilfelle jeg plutselig får lyst allikevel. Nå må jeg begynne å pakke, så vi blogges!

Daffedag

I dag har jeg vært hos Hilde, og jeg følte meg jo veldig velkommen når det eneste hun gjorde var dette:

Hun satt bare og så på sånne teite videoer av folk som viser hva de har i veska og sånt. Vi spiste iskake med masse godt på etterpå, så hun er tilgitt. Jeg vet faktisk ikke hva mer jeg skal si om denne dagen, dette er omtrent det eneste vi har gjort! Nå skal vi fortsette å daffe, men her er tre bilder fra dagen:


Ett av mange bilder jeg tok mens Hilde så på teite videoer.. Triste tilstander


Sminkeløse troll


Kjøss mæ (sier man ikke det i nord-norge?)

Jeg håper alle har hatt en fiiin dag!

Noe nytt

I dag har jeg og mamma vært i byen en tur, for hun skulle bytte en klokke og noe sånt. Jeg tok egentlig bilder til dere der, men jeg slettet alle uten vilje, så nå har jeg ingen.. Siden vi først var i byen, kunne vi jo kikke litt i butikker også. Jeg fikk to nye gensere, noe undertøy og et par sko. Genserene og undertøyet får dere ikke se, men jeg skal vise dere skoene og en lommebok jeg kjøpte sist gang jeg var i byen. Skoene var på salg, så det var vel egentlig et impulskjøp, og jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å bruke dem. Jeg synes bare fargen var så fin!

Sko fra Bianco
Lommebok fra Accesorize 

Gøy på landet

I dag har jeg, Birgitte og mamma besøkt mammas tante som bor laaangt ute på landet. Mormor, tanten min og søskenbarna mine var også der, forresten. Vi fikk middag og kake, og det var veldig koselig. Det er i grunnen ganske koselig på landet sånn generelt, det er liksom så rolig der..
Mormor


Sosiale ungerPrøver meg på duckface, hehe..

Gladmat

Nå har Gladmatfestivalen startet i Stavanger, så derfor tok jeg og Hilde en tur til byen i dag. Vi var bare på selve festivalen i 10 minutter, da, det var jo helt kaos der. De stekte verdens største vaffel der, så det var endel folk der på grunn av det også. Jeg tror faktisk det kommer i Guiness rekordbok, det er jo ganske kult! Men som sagt gadd vi ikke å være der så lenge, så vi gikk heller og spiste på McDonald's og på sånn asiatisk sted som har megagode vårruller. Jeg kjøpte også en ny strandveske og ei lommebok, men det var kanskje ikke så interessant. Her er noen bilder fra i dag:


Geoparken, hehe


Hahahaa, dette er tøfler!!


Fjortizz 


Denne smakte ikke godt.. 


Jippiiii


Teselskap

Nå er tanten min og søskenbarna mine på besøk her, og de er det ikke ofte jeg ser, siden de bor i Oslo. Tror ikke jeg får lov til å legge ut bilder av dem på nettet, så da blir det ingen bilder av dem her. Nå sitter mamma og pappa og snakker med tanten min, og søskenbarna mine spiller Ps3 med Birgitte, så da benytter jeg anledningen til å blogge. Det er forresten noe jeg har glemt å fortelle dere.. Mamma og pappa har flyttet sammen igjen! Jeg sa jo at de hadde separert seg og sånt, men nå er de sammen igjen, og det er veldig fint synes jeg. Tenkte bare at det var greit at dere fikk vite dette, er jo en ganske viktig del av livet mitt.


Den siste dagen i Bergen

Beklager at jeg ikke blogget i går. Jeg tok heller nesten ingen bilder i går, dårlig blogger #1 liksom. Jaja, jeg kan jo fortelle dere hva jeg gjorde i går, da. I går var jeg først litt med Hilde og Lise og shoppet, og så var jeg med Henrik i noen timer (han jeg møtte på Kreta, dere husker sikkert han). Han er nemlig fra Bergen! Etter det gikk jeg, Hilde og Lise og spiste pizza før vi måtte ta bussen hjem til Stavanger. Det var en fin dag!


Meg og Henrik. Sånn ca. det eneste bildet fra i går..

Fløibanen

I dag har vi tatt Fløibanen, og så har vi shoppet litt. Jeg har tatt Fløibanen før, så det var egentlig ikke så veldig interessant. Men de hadde noen veldig gode slikkepinner i kiosken der oppe, da. Blåbærkiss heter den, sykt god faktisk! Ellers har vi bare gått litt rundt, og jeg fikk kjøpt noen småting. Jeg bør ikke kjøpe så mye tull, jeg har jo ikke så mye penger for tiden, hehe. Jeg kjøpte forresten bare kjedelige ting, så egentlig er det vel ikke noe dere bryr dere om. Kjøpte en hettegenser, en pysj-shorts, noe undertøy og en blondetopp. Vi skal sikkert shoppe litt mer i morgen, da.


Denne hunden så ut som en katt, så jeg måtte bare ta et bilde.. Man ser det ikke så godt her, men ja.
Viktig å ta bilder med trollet


Hettegenseren og pysj-shortsen jeg kjøpte

Nå skal vi ut for å spise middag om ikke så lenge, og da skal vi på Fridays. Vi har jo ikke det i Stavanger, stakkars oss.

VG-lista

I dag var vi og så på VG-lista, og det var gøy! Ellers har vi ikke rukket å gjøre noe spesielt i dag, bortsett fra å gå litt rundt i byen. Det er veldig fint her, men det er veldig lett å gå seg vill også! I hvertfall for oss, men vi er ikke så flinke med sånt, hehe. 


Envy


Alexandra Joner


Donkeyboy
Vel framme i Bergen

Nå er vi endelig kommet fram til hotellet vi skal bo på, etter en busstur på 6 timer og endel leting. Vi er jo ikke helt kjente i her i Bergen, så vi slet litt med å finne hotellet selv om det var like i nærheten av der bussen stoppet, haha! Nå skal vi ut en tur, og så skal vi på VG-lista. Forresten, da vi var på vei til hotellet, så vi Tooji som ble intervjuet! Er jo litt kult da, hehe. Tar med kamera ut, så flere bilder kommer i kveld!


Turister..Fikk ikke helt med meg at vi skulle posere sånn, nei..

Beeeergen

Akkurat nå er jeg ganske nervøs, for i morgen skal nemlig jeg, Hilde og Lise til Bergen! Det skal ikke være med noen voksne, og jeg har vel egentlig aldri reist uten voksne før.. Heldigvis er Lise og Hilde med, da, de er jo litt mer ansvarlige enn meg. Vi skal dra megatidlig i morgen, men det går sikkert fint, jeg klarer meg nok, hehe. Så neste gang jeg blogger, er jeg forhåpentligvis (man vet jo aldri) i Bergen!Prøvde å se nervøs ut.. Funket vel kanskje ikke helt, hehe.

 

 

Latskap

I dag har jeg vært med Hilde, og det har vært like fint som alltid. Vi har for det meste spilt Ps3 og kledd på Barbie-dukker (Hilde hadde veldig lyst, alt for gjestene vet dere). Vi har også planlagt noe ganske spennende sammen med Lise også! Jeg sier ikke hva dette er enda, fordi jeg ikke har all informasjonen selv enda, men i morgen får dere vite det!


Barcelona mot Viking.. Jeg er ikke så veldig flink i FIFA, så Hilde som var Viking vant. Hahaha!

Ingen bilder av oss selv i dag, vi ser mildest talt åndssvake ut på alle bildene vi tok..

Oink oink

I dag har jeg vært på trening, og jeg kjenner at jeg er i superdårlig form i forhold til før ferien. Ikke at jeg noen gang var i superbra form, da. Nå er jeg med Lise, og vi har ikke gjort noe i dag bortsett fra å spise Djungelvrål. Nå gikk hun hjem, forresten. 

Fant igjen disse griseørene her om dagen, fikk dem liksom i Disneyland i Paria for ganske mange år siden. Skal bruke dem første skoledag, begynner jo på ny skole, så jeg må jo gjøre et godt førsteinntrykk. Neida, jeg skal nok ikke bruke dem, men pleier faktisk å bruke dem når jeg sminker meg for å få håret bort fra ansiktet, haha! Forresten er yolo-greiene også bare tull. Vi synes det er så morsomt når folk skriver YOLO på helt random ting som ikke har noe med det å gjøre. Greit at man kan si det når man har gjort ett eller annet spesielt, men hva har "you only live once" med et tilfeldig bilde av deg selv å gjøre? Jeg har på meg griseører, men det er helt greit, for jeg lever jo bare en gang liksom. Teit. Samme det, skal slutte å være så filosofisk nå. For all del, skriv YOLO til dere blir blå! 

Home, sweet home

Beklager at jeg ikke blogget i går.. Men nå er jeg hjemme igjen og har ingenting å gjøre bortsett fra å pakke ut av kofferten (hater å gjøre det, men i følge mamma må det gjøres i løpet av dagen, buhu), så da får jeg vel blogge litt! Sto opp klokka 3 i natt, så er ganske trøtt og vet ikke helt hva jeg skriver. Vil bare sove, men så var det den der teite kofferten da. Jeg trodde også jeg hadde rydda rommet før jeg dro, men det hadde jeg tydeligvis ikke gjort, så nå må jeg visst rydde det også. Glede!!


En liten smakebit på hva som venter meg. woho!

Forresten, dere sa jeg skulle bli kjent med en kjekk fyr og så skulle jeg ta bilde av han.. Mission completed. Neida, men joda, dette er Henrik:

Nå må jeg faktisk begynne med ryddingen, så vi blogges senere i dag!

Superbloggeren

Beklager veldig mye for dårlig blogging!
Jeg har ingen god unnskyldning, men jeg har noen dårlige da. Internettet er ganske dårlig, og så koser jeg meg sånn her! Har vært ute i hele dag, og har ikke s¨lyst til å løpe inn for å blogge hele tiden.. Har kun tatt noen få bilder, men dere får se de jeg har tatt da:


Pappa stjal hatten min fordi han mente at han så bedre ut enn meg med den.fjortizz eller?

TRODDE DETTE INNLEGGET BLE POSTET FOR 3 TIMER SIDEN, MEN DER TOK JEG FEIL!!! Unnskyld.. 

Chania sentrum

I dag dro vi inn til Chania sentrum igjen. Jeg måtte kjøpe litt forskjellig, og så skulle vi spise middag. Av en eller annen grunn har jeg mistet appetitten på mat helt i det siste! I dag har jeg bare spist en halv karbonade, en liten kyllingbit og Biler, men jeg har fremdeles ikke lyst på noe mat i det hele tatt. Rart det der, håper det blir bedre så fort som mulig, for vanligvis er jeg veldig glad i mat! Jeg har det uansett veldig fint her, det er veldig varmt, og jeg har heldigvis fått litt farge på kroppen. Faktisk har jeg bare blitt brun på forsiden, baksiden er fremdeles bleik. Jaja, det får fikses i morgen tenker jeg!
Under the sun

I dag har dagen gått slik som alle andre dagene her. Vi har solt oss, badet, spist og... det er vel egentlig alt. Pappa har lyst til å leie bil og kjøre til ett eller annet teit sted, noe jeg ikke vil i det hele tatt! Jeg hater sånne teite utflukter, jeg blir alltid kvalm når vi kjører bil, og når vi kommer frem er det bare kjedelig. Jeg har tatt litt bilder til dere i dag, så her er noen:


Papzen lizm

 

Mich

Bare et bilde jeg tok for noen uker siden.. Tok ingen bilder i dag, men skal ta mange i morgen heller! Håper det går greit.Si gjerne ifra hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om, forresten!

En herlig middag

Må bare vise dere noe morsomt! For noen dager siden da vi skulle spise middag bestilte pappa fisk, men han fikk ikke akkurat det han hadde trodd han skulle få servert. Jeg syntes det var veldig ekkelt bare å se på, men jeg hater jo alt som heter fisk. Bare se her:Han fikk rett og slett servert en hel fisk! Du kunne se tennene og alt, uff.. Men men, nå må jeg stikke, vi blogges!


Stranddag

I dag har vi vært mye på stranda, men også ved bassenget. Jeg har fremdeles litt migrene, men det er ikke mye igjen av det nå, heldigvis! Det har vært en veldig varm dag her, men jeg elsker varmen, så det er helt greit for meg. Her er litt bilder fra dagen:


Birgitte leser Donald som vanlig..Nå skal vi ut for å spise, blogges!

Migrene

Av en eller annen teit grunn får jeg alltid migrene når det er plutselige endringer i klima. Når jeg drar fra kalde Stavanger til varme Kreta, er det dømt til å skje. Så i dag fikk jeg migrene, som så klart er utrolig kjipt, men det er heldigvis nesten over nå. Vi skal snart ut for å spise middag, dere får outfit senere!


Rakk hvertfall å spise en god is før migrenen kom! 


Let's go to the beach

I dag var vi på stranda og badet, men vi var mest ved bassenget. Her på hotellet er det en papegøye, og den begynte å herme etter meg i dag! Jeg sa hallo til den da den gikk forbi, og da jeg kom tilbake igjen sa den "Halloooo" med en skikkelig rar stemme. Det var faktisk veldig morsomt! Jeg har også funnet meg en ny Ben&Jerry's-favoritt nå, den heter Caramel Chew Chew. Den har sånne små sjokolader med karamell inni, i tillegg til litt karamell rundt omkring. Den er utrolig god, så den skal jeg spise masse av de kommende dagene!


Nam!


Solbriller og hatt, følte meg som den superspionen. Dette er de nye solbrillene jeg nevnte, forresten!
Beach babe #1


Beach babe #2 (hvis noen ikke forstår, er "Beach babe"-greiene bare tull..)

Som dere ser har vi kjøpt sånne brett som man kan "surfe" på bølgene med. Det er egentlig ganske flaut å drive på med dem (det er jo for små barn!!), men så gøy! 

Chania

I dag var vi jo en tur innom Chania sentrum, og det er veldig fint der. De har både jalla-butikker og mer ordentlige kjedebutikker, i tillegg til mange forskjellige kaféer og restauranter, så utvalget er stort! Det er også veldig koselig med de smale gågatene. Jeg kjøpte et par solbriller der, fake Ray-Ban's, haha! Jeg gidder aldri å bruke penger på dyre solbriller, for jeg mister dem så fort. Solbrillene får dere vel se om ikke så lenge, kanskje i morgen. Hvis dere bryr dere da.. Her er noen bilder fra dagen:

I morgen blir det vel bare bading og soling, tenker jeg. Bør vel få litt mer farge på kroppen snart, er jo den bleikfisen, haha!

Sunbathing

Til nå har vi bare solt oss og badet i dag, og det har vært herlig. Nå skal vi inn til Chania for å spise og gå litt rundt i butikker. De har Starbucks der, så der må vi jo også innom! Tar med kameraet, så bilder blir det når vi kommer tilbake til hotellet. Forresten har jeg funnet ut at Ben&Jerry's iskrem er utrolig god! Skal nok få prøvd ut mange forskjellige smaker mens jeg er her!
Birgitte stuper. Hun tror hun er megaflink, haha (det er hun ikke)!
 

Dag 2 på Kreta

I dag har vi vært på stranda i noen timer, men Birgitte fikk plutselig nok så da måtte vi tilbake til bassenget. Jeg har blitt ganske brun på framsiden, men det er verre bakpå. Jeg får sole ryggen i morgen heller, hehe! Birgitte og jeg skal snart på butikken for å kjøpe godteri, og etterpå er det ut for å spise middag. Vi skal også ta outfitbilder, så det får dere i kveld! Jeg har en tendens til å bare slenge på meg det første jeg ser her, men det går så fint så! 

Kreta!!

Jeg rakk ikke å skrive et innlegg før jeg dro, men nå har vi altså ankommet Kreta! Jeg er her sammen med pappa og Birgitte. Vi kom hit i 5-tiden (gresk tid), og nå er klokka rundt 7 her. Jeg har uansett tatt noen bilder til dere, da! Det er skikkelig fint her, jeg har jo vært på to andre hotell i området før, så jeg visste jo hvordan det er her fra før. Dette hotellet vi er på nå, er rett ved stranda, så i morgen blir dagen forhåpentligvis tilbringt der. Her er noen bilder jeg har tatt i løpet av dagen:
Haha, thumbs up


Jeg liker å tegne på flyet. Dette er en Smaskosaurus Rex.. Et vakkert syn, hehe..Nå skal vi snart på restaurant, tror jeg. Vi blogges enten senere i kveld eller i morgen! 

Innholdsrik dag

Overskriften er en løgn, jeg har ikke hatt en innholdsrik dag egentlig. Fant bare ikke på noen bedre overskrift. I dag har jeg vært med Hilde, og vi har blant annet tatt litt bilder av henne. Egentlig bare fordi hun trenger nytt profilbilde på Facebook, men dere kan også få se noen litt senere i kveld. Vi har også spilt PS3 og da spilte vi ett eller annet idiotisk spill som het TNT Racers eller noe sånt. Vi tapte hele tiden, og jeg hater å tape. Sist men ikke minst, vi har spist pizza! Som sagt, dere får se noen av bildene av Hilde senere i kveld.


Sankthans

Vi gadd ikke å se på bålet og sånt i dag allikevel, det var så mye regn. Vi gikk heller på McDonald's og spiste, og så gikk vi på butikken og kjøpte snop og sånt. Sankthans ble ikke som planlagt, men fin likevel da!


We are beautiful, no matter what you say

Hvordan har du feiret Sankthans?

Let's go

Nå skal jeg og Ingrid opp til Vannassen for å feire St. Hans. Vet ikke helt hva vi skal gjøre der i dette drittværet, vi går vel bare hjem hvis det blir for ille. Kommer sikkert bilder derfra senere! Jeg er egentlig syk fremdeles, men jeg må jo komme meg ut fra senga en eller annen gang uansett.Kongeparken med klassen

Som sagt skulle klassen min til Kongeparken i dag, og jeg skulle jo mest sannsynlig ikke være med. Jeg ble med til tross for at jeg egentlig er syk, men vi gikk mest rundt og tok ikke så mange karuseller. Jeg er fremdeles litt kvalm, men jeg kjenner at jeg er på bedringens vei, heldigvis!


Hilde blir spist


Wohooo!
Congratulations

I dag er jeg syk, tror det er en influensa. Utrolig irriterende å være syk nå, akkurat nå som vi gjør kjekke ting på skolen! I morgen skal klassen til Kongeparken, men med denne kvalmen tror jeg ikke jeg bør være med, selv om jeg egentlig har lyst.. Uansett, i dag har pappa bursdag, så da har vi spist kake og hatt en liten feiring for han. Tiden går så fort, jeg føler at mamma og pappa fremdeles burde være i 30-årene, men i dag ble pappa 43 år gammel! Gratulerer med dagen, pappa!Nye sandaler

I går kjøpte jeg et par nye sandaler, og jeg er veldig fornøyd med dem! Irriterende at de ikke hadde mindre størrelser enn 36, men det er jeg jo vant til uansett. Disse blir nok med meg både til Kreta og Italia i sommer! Her er skoene:

Kjoledilemma

Nå er jeg i prøverommet og lurer fælt på om jeg skal kjøpe denne kjolen eller ikke. Den er for stor, men utrolig fin!

Kjøpe eller ikke kjøpe?

Eksamen overstått

Jeg er så glad akkurat nå! Jeg er ferdig med absolutt alle vurderingssituasjoner på ungdomsskolen, og nå er det bare en skoleuke igjen før det er sommerferie! Eksamen gikk bra, jeg ble fornøyd med karakteren, og det var utrolig herlig å gå ut dørene på skolen og tenke at dette var det aller siste jeg gjorde på ungdomsskolen. I sommer skal jeg først til Kreta i to uker, og så til Italia i to uker, så det ser jeg fram til! Det blir blogging fra begge stedene også, er ikke det bra vel? Nå skal jeg spise godteri og bare slappe av, for nå er jeg FERDIG!

Ha en fin kveld, alle sammen!

My math skills are terrible

I dag fikk jeg vite hva jeg kom opp i til muntlig eksamen, og det verst tenkelige (etter tysk da) skjedde! Jeg kom nemlig opp i matte. Jippi-tjohei! Jeg har fått temaene geometri, måling og tall og algebra. Jeg føler det går greit, jeg er bare så bekymret for den utspørringsdelen. Håper sensoren er grei! Her er en sang som beskriver mine matteferdigheter: Neida, jeg er egentlig ikke så dårlig i matte, det er bare at jeg ikke liker det i det hele tatt, og da er det ikke så motiverende å jobbe med de heller.

Slik som på bildet over håper jeg ikke jeg ser ut når jeg er ferdig. Da håper jeg at jeg ser mer... glad ut. Nå må jeg jobbe mer med matten, blogges i morgen (eller kanskje i kveld)!

 

Kosekveld med Ingrid

I dag har jeg vært med Ingrid, som dere allerede vet. Nå har vi nettopp spist nachos (som uttales nachos og ikke naaaaachos, hilsen Ingrid), og det var veldig godt! Nå vet vi ikke hva vi skal gjøre, men skal jeg gjette, tipper jeg at vi sitter foran dataskjermen resten av kvelden.. Vi er ikke så sosiale, men samme det!


Innkjøp

I dag var jeg og shoppet litt, det var jo tross alt 50% på hele Bik Bok! Var innom noen andre butikker også, trenger endel nytt til sommeren. Her er noe av det jeg kjøpte:


Shorts fra Cubus


Shorts fra Bik Bok


Neglelakk fra Isadora, kjøpt på Cubus


Genser fra Bik Bok


Topp fra Bik Bok


Topp fra H&M


Tubetopp fra Bik Bok


Solbriller fra Bik Bok


Vannfast mascara fra Isadora, kjøpt på H&M


Topp fra Bik Bok

Kjøpte litt mer også, men har ikke tatt bilde av det, så det får dere ikke se, hehe.

The best part of me was always you

I dag har jeg hentet sluttkarakterene mine, og jeg er fornøyd med dem! Nå gjenstår det bare å se hva jeg får på eksamen, men jeg håper jo på at det går bra der også. Jeg skal ha muntlig eksamen neste uke, forresten. Litt skummelt, men jeg tror det går fint, det gjør som regel det på muntlig. Det blir fint å begynne på videregående nå. Ungdomsskolen har helt ærlig ikke vært særlig kjekt, men jeg tror at alt blir bedre på videregående. Det blir uansett litt trist å slutte på ungdomsskolen. Jeg har jo blitt kjent med nye, kjekke mennesker, men noen av disse menneskene har bare forandret seg altfor mye.
 Noen flere som skal begynne på ny skole til høsten?

Jordbær med sjokolade

I dag har jeg vært med Ingrid, første gang på lenge! Vi skal være sammen på lørdag også, da skal jeg ta litt bilder av henne, så det gleder jeg med til. I dag har vi spist jordbær med sjokolade, og så har vi bare slappet heeelt av. Ingrid er forresten superforelsket i Josh Hutcherson (eller noe sånt), jeg visste ikke hvem det var, engang. Tydeligvis en fra Hunger Games-filmen. Jeg har ikke sett den ennå, jeg, bør vel se den siden alle sier den er så bra.

Det ble nesten ikke tatt bilder i dag, men jeg har fire brukbare. Egentlig ingen brukbare hvor jeg er med på bildet, det eneste noenlunde greie bildet er dette hvor Ingrid mente jeg så "sykt bitch" ut (det er vel forsåvidt sant):Ellers har jeg bare bilder av Ingrid og jordbær, haha:
 Armmuskler

I dag var jeg og Siri på trening igjen. Vi trente litt styrke og kondisjon før vi var med på en gruppetime. Vi har bestemt oss for å trene rundt 2-3 ganger i uka, og da skal vi både gå på gruppetimer og trene i treningsrommet. Ellers har jeg også vært modell for Lise, siden hun har mast om det veldig lenge nå. Jeg vet ikke selv hvordan bildene ble, jeg viser dem til dere senere, når hun har redigert dem ferdig.

Uansett, nå skal jeg vise dere hvordan armmusklene mine ser ut idag. Om en måned eller to får dere se forskjellen, jeg regner hvertfall med at det blir en forskjell. Nå har jeg jo ikke muskler i det hele tatt, så dette kan bli spennende!Som dere ser er det ikke muskler her i det hele tatt, haha! Blir ikke mye trening neste uke hvis jeg kommer opp i muntlig eksamen, men hvis ikke kan jeg trene masse!

Trening

I dag har jeg blitt medlem på SIS Sportssenter, så nå skal treningen begynne for fullt! Jeg går der sammen med Siri, og akkurat nå er vi veldig motiverte, begge to. I dag trente vi i rundt 1 og en halv time, det er jo ganske bra! I morgen skal vi på en gruppetime som heter Ass Attack! Den fokuserer forhåpentligvis på rumpeøvelser, jeg antar det ut i fra navnet hvertfall. Vi vil også prøve Zumba om ikke så lenge, det blir bra. Hvis dere vil kan jeg ta bilder av for eksempel arm- og magemuskler og så kan dere få se fremgangen når jeg ser den selv?

 Trener du ofte?

Middagsbesøk

I dag har jeg vært på middagsbesøk hos mormor og morfar. Det var deilig mat og veldig koselig å være på besøk! I morgen er det skole igjen, og heldigvis skjer det ingenting spesielt denne uka. Kjenner at jeg er helt klar for sommerferie nå!
Gal hund


Eeh, ja. Pinnsvin.

Grillkos

I kveld har jeg vært med familien, og vi har hatt en fin grillkveld. Det var koselig, lenge siden vi har gjort det nå! Vi spiste også iskrem som jeg laget før i dag med blåbær på. Jeg synes faktisk isen ble ganske vellykket, bortsett fra at den ble veldig søt!

Ha en fin kveld, alle sammen! 

Singing la-da-da-da-da

I dag har det ikke skjedd så mye, jeg har vel egentlig bare solt meg og ryddet litt. Skal rydde ferdig nå, mamma tvinger meg! Kommer mest sannsynlig et til innlegg senere, forresten (et litt bedre et enn dette, forhåpentligvis).

Flittige arbeidere

I dag har jeg og Hilde vært skikkelig flinke! Vi har pusset og børstet terrassen hos pappa (vi skal male den også), og nå skal vi gjøre den helt ferdig. Det er jo en grei måte å tjene penger på, da! Tenkte å legge ut outfit senere, men vet ikke om dere er interesserte i det? Forresten, antrekket på bildet er IKKE dagens outfit! Det er jobbeklær, hehe.

God helg!

Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet

Nå er bokmåleksamen overstått, så er det bare nynorsk igjen! Jeg tror det gikk bra, satser på det. Ellers har jeg vært med Hilde, og vi har bare sløvet i sola og egentlig ikke gjort så mye. Vi skal kanskje se på BIrgitte når hun spiller fotballkamp nå, men jeg er litt i tvil. Hvis vi ikke gjør det, skal vi sikkert bake et eller annet godt! 

Summer lovin'

I dag var jeg og Birgitte (lillesøster) som sagt på stranda en tur. Jeg solte meg mens hun badet litt, og jeg syklet med henne bakpå sykkelen. Jeg pleier egentlig ikke å være med Birgitte, hun er tross alt fire år yngre enn meg, men kanskje jeg burde begynne å være mer med henne! Hun er forresten den beste outfit-fotografen jeg kjenner også, haha! Hun tok outfit-bildene i forrige innlegg og alle bildene av meg i dette innlegget, så hun er faktisk ganske flink i forhold til alderen. Riktignok hjelper jeg henne med alle instillingene, men hun tar jo tross alt bildene selv!


Skummelt, hjelp!
Naaam!
Vellykket bilde, haha!

I morgen har jeg norskeksamen i bokmål. Jeg gleder meg faktisk litt (kall meg gjerne gal, jeg aner ikke hvor denne plutselige optimismen kom fra)! Jeg tror det går fint, jeg bekymrer meg mer for nynorsken som er dagen etterpå.. 

Fram og tilbake

I dag har jeg egentlig følt meg ganske elendig. Har hodepine og er veldig kvalm. Dette er ikke bra i det hele tatt, i og med at jeg har eksamen på onsdag og torsdag. Håper jeg blir bedre fort, hvis ikke sliter jeg litt! Her er hva jeg og Hilde har gjort i dag..

Først var vi på skolen, som forresten er veldig nydelig og unik i arkitekturen:Etterpå gikk vi ut med hunden:

Plutselig bestemte hunden seg for å rømme, han hadde nemlig fått nok av maset til Hilde:

Heldigvis klarte Hilde å få tak i hunden igjen:

Vi tok også fjernutløserbilder av oss selv, bare fordi vi synes det er veldig gøy:Vi spiste også Oreo-is, heeerlig:
Hytteturen

Det har vært en fin hyttetur, bortsett fra at jeg fikk veldig vondt i magen og ryggen, så jeg måtte hjem tidligere. Det var veldig koselig uansett, da! I dag var vi på en liten båttur og så grillet vi god mat til middag. Været kan man jo heller ikke klage på, sola har vært oppe hele dagen og temperaturen har vært høy! Her er litt bilder fra dagen:
 

Ekkelt insekt :(


Litt dansing må til!


Favorittbrusen <3
Hyttekos

Nå er jeg på hytta til Lise, og vi koser oss her! Blogger mer om det med skikkelige bilder når vi kommer hjem, men nå får det bare bli et vakkert iPhone-bilde:

Weekend

Nå er det helg, og i dag har jeg vært med Hilde. Vi har blant annet spilt inn stygge sanger på Glee Karaoke-appen, haha! Vi har også spist pizza (sjokk) og taco og egentlig bare slappet av og kost oss. Jeg burde egentlig ta meg en joggetur nå, men Hilde nekter, så jeg bruker det som en unnskyldning. Forresten har jeg nappet og fikset øyenbrynene til Hilde i dag, jeg synes det ble ganske fint!
Hilde drikker sprit........ intern humor!!


Dagens outfit.. Neida, har ikke gått med pysjbuksa ute! :-)

God helg!

Norge i rødt, hvitt og blått

Jeg har hatt en fin 17.mai-feiring til tross for at været har vært grusomt. Det har pøsregnet mesteparten av tiden, men heldigvis trengte jeg ikke å være så mye ute. Jeg har sett på barnetoget, vært på besøk hos noen mamma og pappa kjenner og besøkt mormor og morfar. Jeg har hvertfall spist nok, er helt stappa! Her er noen bilder fra dagen:
Pappa, haha!

Hvordan har din 17.mai vært?

Klar for barnetoget

Nå skal jeg se på lillesøsteren min i 17. mai-toget! Jeg gadd ikke å gå selv i år, har egentlig aldri likt det noe særlig. Jeg tar forhåpentligvis endel bilder i dag, så da legger jeg noen ut senere!


Her ser jeg jo meget lykkelig ut.. Samma det, dere får ordentlig bilder senere!!

Håper dere får en fin dag!

Videoblogg på vei

I dag har jeg, Hilde og Lise spilt inn en videoblogg. Vet ikke hvor bra den ble, jeg skal redigere den i kveld. Den kommer mest sannsynlig ut på bloggen i morgen, så nå kan dere glede dere! Sier ikke hva videoen går ut på, men håper på at den blir litt morsom, i hvertfall.


Like, sa du?


... haha!Skal redigere videoen NÅ! :-)

Kom ut i dansen med de tre hattemenn

Beklager for null blogging i går, hadde nemlig 120 sider RLE å lese. Prøven gikk jo greit nok, håper jeg. Vi kom også opp i skriftlig eksamen i dag, og jeg kom opp i *trommevirvel* norsk! Jeg ble superglad fordi jeg ikke kom opp i matte, da hadde jeg dødd. Nå sitter jeg her med Hilde og Lise, og vi gjør ikke noenting bortsett fra å se på tullete videoer på Youtube. Søk på "Kom ut i dansen med de glade", det er Hildes favorittsang, hehe.. Her er et fint bilde av oss tatt akkurat NÅ:Hilde klikker nå fordi jeg skrev at det var hennes favorittsang, så nå må jeg understreke at det er det ikke. Nå skal vi ut, snakkes!

Bursdagsselskap

I dag har vi vært på besøk hos farmor, hun har nemlig bursdag i dag! Ellers må jeg lese RLE snart, har nemlig prøve på 120 sider på tirsdag. Kan ikke si jeg gleder meg, men det må jo gjøres. Må også øve litt til en tyskpresentasjon vi skal ha i morgen. Den går sikkert bra, det pleier å gå bra i tysk. Her er noen bilder fra selskapet til farmor:
FarmorHva har dere gjort i dag?

Ny bikinitopp

I dag kjøpte jeg en ny bikinitopp, og jeg elsker den! Trenger nye bikinier nå, er jo snart sommer, og jeg skal være mye i utlandet, så da trenger jeg flere.. Her er bikinitoppen jeg kjøpte i dag:

EDIT: DEN ER FRA CUBUS! 

God morgen

Dette er egentlig altfor tidlig for meg på en lørdag, men i dag må jeg nemlig være bøssebærer i forbindelse med skolen. Litt kjip måte å bruke lørdagen på, men må man så må man. Jeg skal stå på Kilden sammen med Marianne, så hvis noen vil komme for å støtte Hei Verden må dere gjerne det! Vi står der fra klokka 11 til klokka 5.Har tidenes morgentryne i dag, så dette bildet over er det eneste dere får. Veldig fint, jeg vet..

Freitag

Endelig fredag og helg! Har ikke så mye å si om dagen egentlig, så her er litt bilder istedenfor:


...ikke se på bildet over denne teksten, vet ikke engang hvorfor jeg legger det ut
Hilde sine sko. Tenkte det var interessant, jeg!
Et herlig gjensyn med hunden fra forrige innlegg

God helg!

Nakenhund

I dag har hunden blitt klippet, og nå ser han ut som en nakenhund eller en megarotte. Heldigvis vokser pelsen ut igjen, for akkurat nå ser han ganske grusom ut! Bare se selv, uff og huff:

Har sett ham søtere, for å si det sånn..

Matvrak

I dag hadde vi kakesalg på skolen, og det var mye kake igjen etterpå, så jeg har vel egentlig spist kake i hele dag. Den jeg bakte smakte helt forferdelig, bra Hilde sin var megagod! Ellers ville ingen lage middag til meg i dag, så det endte med at jeg gikk på butikken og kjøpte meg dette her:Delte med Hilde da (bare sånn at dere ikke tror at jeg er helt febrilsk). Den eneste spennende tingen som har skjedd bortsett fra mat-ting i dag er at vi hadde musikkframføring. Jeg sang, og jeg håper det gikk bra! Nå sitter jeg og Hilde her i senga mi og er sosiale som vanlig. På hver sin data med ryggene vendt mot hverandre. Vi snakker på Facebook da, the social network liksom.

Har du gjort noe spennende i dag?

Konsert

I dag var det solidaritetskonsert på skolen, og da opptredde jeg med en sang. Det var greit, føler egentlig ikke at det gikk så bra. Vi har sånn Hei Verden-prosjekt på skolen nå, og denne konserten var en del av det. På lørdag skal jeg være bøssebærer på Kilden for dette prosjektet, føler at jeg bidrar masse her! Bruker lørdagen til noe så bra, det er jo ikke verst? Lise tok noen bilder av meg mens jeg sang. Ignorer at jeg ser suuur ut, haha:

 Kanskje dere får høre meg synge en gang i framtiden, skal se hva jeg får til :-)

Gaver fra New York

I dag kom pappa hjem fra New York etter å ha vært der i en uke, og han hadde med seg noen gaver til meg! Jeg ble kjempeglad for gavene, og her kan dere se hva jeg fikk:


To stykk Chocolate Soleil solpudder fra Too Faced


Fire leppestifter og en mascara fra MAC


Sko fra Converse


iPhone-deksel fra ????

Skriver nok om noen av sminkeproduktene senere, eller viser dem bedre i video! Tusen takk for gavene, pappa!

Saturday

I dag er det den beste dagen i uka etter min mening, og jeg har bare slappet heeelt av i dag. Var på en liten tur med mamma i stad, det var jo greit å komme seg litt ut også. Snart er det middag med mamma og Birgitte, så dette blir og har vært en fin og rolig lørdag!


Pelle i farta, haha


Min kjære mor med MIN kjære jakke..Håper alle har en fin lørdag! :-)

Helg!

Nå er det endelig helg, og jeg har tilbringt dagen på skolen og sammen med Hilde. Vi har gjort det vi alltid gjør, spist og sovet. Vi har laget maten selv, da. Vi laget spaghetti med kjøttboller i tomatsaus. Mesterkokkene slo til igjen, sier jeg bare! Bortsett fra at jeg klarte å søle tomatsaus over hele toppen og buksa mi.. Akkurat nå har vi ingenting å gjøre, men det er vel like greit å ikke gjøre noenting som helst etter en stressende skoleuke.


... Ingen kommentar

Herr og Fru Frosk

God helg!

Sunny

I dag har jeg bare slappet av ute i sola, selv om jeg egentlig burde gjøre lekser. Det er jo ikke hver dag man har strålende sol hele dagen, og lekser har man nok av dårlige regnværsdager til å gjøre. Nå har jeg fått bittelitt farge på kroppen også, og det er jo alltid bra! Det er jo så lite at det ikke er merkbart, men uansett, hva kan man forvente i dette landet her?Nå må jeg faktisk sette i gang med leksene, huff.. Vi blogges!

Ute i sola

I dag er været helt nydelig her i Stavanger, så i dag har jeg bare vært ute og kost meg. Skal ut litt til etterpå, før jeg må begynne å skrive en muntlig presentasjon, og så skal jeg på besøk til mormor og morfar. Forresten er jeg ganske skuffa, vi har ikke fri i morgen slik som mange andre har! Uff, blir helt deprimert, hvorfor kan vi ikke bare få fri!? Vi har jo hvertfall fri på tirsdag, da, men det har jo alle.Nå skal jeg ut i sola igjen, så vi snakkes senere!

Fredagskos

Jeg er fremdeles med Hilde, og nå gjør vi det vi pleier å gjøre, sitter foran dataen og iPoden og iPhonen. Fremdeles like sosiale som sist! Nå er det jo endelig helg, og vi har startet helgen med taco til middag og vill synging og dansing på kjøkkenet (ikke et vakkert syn). Vi håper på en fin helg!
...Hva kan man si?

God helg!

Sleepover

I natt sover Hilde hos meg, og det er veldig koselig. Vi har spist pizza og så har vi vel egentlig ikke gjort så mye mer.. Nå sitter vi her og ser på TV mens jeg sitter foran dataen og driver på med et eller annet tull på iPoden. Vi er sosiale, skjønner dere. Vi legge oss sikkert snart, har lagt meg altfor sent de siste dagene..


HAHAHAHAHA!


Været er på topp som alltid her, som dere ser!

Har du hatt en fin dag?

Vårfesten

I går var det jo fest med 10. klasse, og det var en fin fest! Er vel ikke så mye mer å si enn at det var gøy.. Jeg sa jeg skulle ta bilder med iPhonen, og det gjorde jeg også. Problemet er bare at ingen av bildene er brukbare, bortsett fra ett, nemlig dette:Her er et eksempel på et mindre vellykket bilde:


En møkksur jente og en dansende jente

Kan ikke legge ut bilder av andre enn meg og Marianne heller, det er nemlig bare masse grimasebilder, og da kommer de som er på bildene til å klikkeeee, haha!

Partyyyy

Nå er vi klare for vårfest med 10. klasse! Tar ikke med kamera, men tar kanskje noen bilder med iPhonen.

Jogging

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra joggetur, og jeg var faktisk i bedre form enn hva jeg selv trodde! Jeg har egentlig som mål å jogge to ganger i uka, men det skjer liksom ikke.. Skal prøve å få det til denne uka, da! Når jeg trener, får jeg ikke så dårlig samvittighet når jeg er såpass usunn som jeg er, så det er jo bra!


Ser jo veldig fornøyd ut bak der, jeg.. HAHA!

Liker du å jogge?

Last friday night

I går var jeg med Hilde og Lise, og Lise var så grei at hun hadde laget herlige muffins til oss! Vi så på The Voice, og så gjorde vi vel egentlig ikke så mye mer. Eller jo, vi spiste biler! Biler er favorittgodteriet mitt, det er så utrolig godt, spesielt sure biler. Aner ikke hvorfor jeg skriver dette, men biler er så godt at de fortjener å bli skrevet om. Her er litt bilder fra kvelden i går:


Bilkø!

Jeg hadde en veldig koselig fredagskveld! Håper dere hadde en fin kveld også :)

Innkjøp

Har som sagt vært og handlet litt i dag, og jeg var veldig flink, endte opp med kun to topper! Jeg prøver nemlig å styre unna mest mulig shopping, og det går fint når Hilde er med og stopper meg. Toppene jeg kjøpte er jeg veldig fornøyd med, og de kostet bare 200 kroner til sammen på H&M. Slik ser de ut:

De er jo helt like, da, bortsett fra fargen. Men jeg likte begge fargene så godt, så jeg kjøpte begge. Nå skal jeg og Hilde til Lise, snakkes!

 

TGIF

Endelig fredag, jippi! Nå skal jeg og Hilde snart til et kjøpesenter, og vi har nettopp ryddet på badet mitt. Det trengs, mamma lar meg nesten ikke ha besøk! Nå klikker Hilde, snakkes :-)

Tegnet tegningen på bildet på prøven, tenkte ikke over at læreren skal se den, haha! God helg!

Skole, skole og skole

Beklager for null blogging i dag, jeg har hatt det ganske så travelt med skolearbeid. Har naturfagprøve i morgen, og nå må jeg lese! Ellers har jeg jobbet med å ta bilder til et fotoprosjekt på skolen, og litt annet forskjellig. Alt i alt har jeg nok å gjøre i dag, og har egentlig ikke tid til å skrive dette innlegget heller.. I helga blir det bedre!

Image and video hosting by TinyPic

Hva gjør dere i kveld?

Æ vil bare dans

I dag har jeg gjort det jeg vanligvis gjør på tirsdager, vært på skolen og på dansing. Skolen var grei nok, hadde tyskframføring og fikk bra karakter, så det var i hvertfall bra! Det var gøy på dansingen, som vanlig, og i dag lærte vi en ny dans som skal brukes i 17.mai-toget. Hadde ingen fornuftig overskrift, så brukte bare en tittel på en sang som gikk på radioen i stad, haha! 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Scones med fyll

Nå har jeg og Hilde bakt scones med fyll, og de ble veldig gode! Nå nekter vi alle andre i huset å spise flere, siden vi vil ha resten. Ikke egoistiske, altså! Tenker forresten å legge ut oppskrift i morgen, hvis noen er interessert?
 Bursdagsbesøk

I dag fylte morfar året, og derfor besøkte jeg, mamma og Birgitte han og mormor. Vi spiste litt mat, og så snakket vi bare. Jeg drakk forresten en hel kopp kaffe i dag, nå er jeg stolt! Kaffe smaker ikke noe særlig godt, egentlig, skjønner ikke hvordan man bli avhengig av det.. Samme kan det være, her er noen bilder fra dagen:
Friday

I dag er det jo fredag den trettende, men jeg hadde den store ulykkesdagen min i går, så jeg tror jeg har brukt opp all uflaksen min for denne måneden.. Først fikk vi karakter i sløyd, og sløyd er ikke akkurat noe jeg får til, haha! Etterpå måtte jeg velge mellom å ha en presentasjon som jeg ikke ante at vi skulle ha og en anmerkning. Jeg valgte anmerkningen, selv om jeg tror jeg slapp unna den.. Håper det! Etterpå fikk vi tilbake engelsktentamen, og jeg var ikke fornøyd med karakteren der heller. Læreren hadde rettet på feil som ikke var feil, men jeg gadd ikke å begynne å diskutere det i frykt for at hun skulle hate meg etterpå. Etter det tror jeg at jeg fikk en anmerkning fordi noen har tatt engelskboka mi (eller så har jeg mistet den, hehehe), og helt til slutt fikk vi vite at vi skulle få mattetentamen tilbake dagen etterpå. For en grusom dag, sier jeg bare!

Skjønner ikke hvorfor jeg kaller dette innlegget for "Friday" når jeg bare skriver om torsdag. Samme det, i dag fikk vi tilbake mattetentamen, og jeg som hadde forventet det verste siden den gikk så grusomt dårlig, ble kjempesupermegaglad da jeg fikk 5-! Ellers hadde vi gym, og jeg og Lise var veeeldig aktive da vi spilte brennball:


Vet ikke helt hvor godt det siste bildet passet inn, men jaja.. Tok bildet i stad, og det er jo fredag, så det passer jo litt inn, da. Uansett, god helg, alle sammen!

Bytur med klassen

I dag var jeg i byen med klassen istedenfor vanlig skole. Først gikk vi på et foredrag om konflikter i Midtøsten (tror jeg, hehehehe...) og så gikk vi på et museum med masse utstoppede dyr og litt forskjellig. Etterpå gikk vi i noen få butikker, og jeg prøvde faktisk Jeffrey Campbells utrolig høye sko. Jeg ble jo godt over 160 cm, haha! Jeg skal ikke kjøpe dem da, de er altfor høye og voldsomme for meg.  Jeg endte opp med å kjøpe litt uinteressante ting som jeg ikke gidder å vise. Jeg og Hilde gikk også på Ostehuset og spiste etterpå.
Æsj! Utstoppet deformert ku!


Bevis på at det foregår Hildemishandling..Quiche Lorraine

I dag laget jeg pai for første gang, og jeg prøvde med på en Quiche Lorraine. Den ble ganske god om jeg skal si det selv, og jeg brukte en oppskrift på Matprat sin app.
Familiemiddag

I dag har det ikke skjedd stort. Jeg var med Siri på begynnelsen av dagen, og senere var det middagsbesøk hos mormor og morfar. Det har ikke skjedd noe spennende, og jeg har heller ikke tatt noen spennende bilder, så her er noen av de kjedelige bildene som ble tatt i dag:


Fin solnedgang!

Forresten, til deg som lurte på hva jeg heter på Instagram, så heter jeg karenbronnick. Håper dere har hatt en fin dag, alle sammen!

Påskeegg

I dag er dagen hvor påskeeggene skal finnes, og jeg vokser aldri fra den tradisjonen. Vi fant våre nå nettopp, og oppi der var det mye herlig godteri!

Nå skal jeg til Siri, tar med kameraet, så da satser jeg på å legge ut noen bilder senere. God påske (det er vel nå man skal si det?)!

Innkjøp

Her er det jeg kjøpte i løpet av hytteturen til Egersund:


Bikinitopp fra Lindex


Hettegensere fra Cubus og Bik Bok


Singlet fra Bik Bok


Moroccanoil fra en eller annen frisørsalong

 

Bilder fra turen

Nå er vi hjemme igjen etter en ganske så kjedelig biltur. Vi har hatt det fint de siste dagene, men jeg har savnet internett, haha! Grunnen til den dårlige bloggingen derfra var at det ikke gikk an i det hele tatt. Innleggene som kom fra meg var blitt sendt til Siri over MSN, fordi det var det eneste som fungerte. Nå blir vel bloggingen bedre, tenker jeg! Her er noen få bilder fra turen:


The Hunger Games og Ostehuset

Hei! I dag var jeg og ei venninne på kino og så The Hunger Games. Den var veldig spennende! Etter kinoen gikk vi litt rundt i byen og kikket i butikker før vi gikk på Ostehuset. Annet en mat til kinoen og på Ostehuset kjøpte jeg en seleshorts på Bik Bok. Her er den:Har noen av dere sett The Hunger Games?

-Siri

Maroccanoil

I går kjøpte jeg noe jeg lenge har ønsket meg, nemlig hårolje fra Moroccanoil! Jeg er kjempefornøyd til nå, og skriver sikkert en produktanbefaling om den senere. Slik ser den ut:

Ellers har jeg det bare fint her, og Hilde kom med toget hit i dag. Jeg kjedet meg sånn, så da kom hun. Håper alle har hatt en fin helg!
Har du prøvd Maroccanoil?

Gjesteblogging

Som Karen skrev i forrige innlegg skal jeg (Siri) blogge litt for henne til hun kommer hjem på tirsdag. Jeg har ikke så mye erfaring med blogging, men skal gjøre mitt beste! 

Tidligere i dag var jeg en tur på Madla, men jeg kjøpte ingenting. Da jeg kom hjem fant jeg ut at jeg skulle bake boller. Noe av det beste jeg vet er boller med gelè på, det pleier bestemoren min å lage når jeg er på besøk hos henne. De av dere som ikke har smakt det før bør virkelig gjøre det! Her er noen bilder av bollene:

Håper dere har hatt en fin dag! 

-Siri

Påskeferie!

Nå er det endelig påskeferie, men den har ikke fått noen god start for meg. Jeg er nemlig syk, har en forferdelig hodepine.. Jeg skal på hyttetur til Egersund eller Eigerøy (eller noe sånt, husker ikke helt) i noen dager. Det blir nok blogging derfra, men ikke mye. Jeg kommer sikkert til å ta endel bilder der, så de får dere jo se uansett!God påskeferie! :-)

Bytur

Jeg var som sagt i Sandnes med Hilde og Lise i dag, og det var veldig koselig. Det var nydelig vær, og vi gikk stort sett rundt i en gate og kikket litt i butikker, men vi var også innom Coffeeberry, en liten kafé.


Jeg møtte en grønn fyr fra Elixia.
Hilde i farta!Jeg har hatt en veldig fin dag, og nå sitter jeg her med Hilde (som er ekstremt plagsom, btw) og vi spiser godteri og hun smatter i øret mitt. Må prøve å gi henne litt mer oppmerksomhet, snakkes i morgen!

TIl Sandnes

Nå skal jeg, Hilde og Lise til Sandnes. Vet ikke helt hva vi har å gjøre der, men Lise ville på en eller annen café som heter Coffeeberry, så det skal vi. I dag har jeg kun et mål: Ikke bruke mye penger! Jeg bruker altfor mye penger på ting jeg ikke trenger (det rimte!!), og skal prøve å skjerpe meg. I dag har jeg bestemt meg for å ikke bruke mer enn 250 kroner, noe som kan bli vanskelig..Nå skinner sola for fullt ute, så jeg får se til å komme meg ut i finværet.. Håper alle har en fin dag!

Hagekos

Vi hadde jo mattetentamen i dag, og helt ærlig så gikk den i dass. Det gikk faktisk så forferdelig at jeg ikke vet hva jeg skal si. Jeg er egentlig ikke dårlig i matte, jeg pleier å få 5 på prøver, men ærlig talt, denne begynner jeg sikkert å gråte over når jeg får den tilbake. Uansett, la oss ikke snakke mer om den idiotiske prøven!

Etter skolen var Hilde og Lise med meg hjem. Det var veldig fint vær, så vi gikk ut i hagen og tok litt tullebilder, lakket neglene og hørte på musikk. Det var koselig å være med venner uten å måtte tenke på skole, for en gangs skyld! 


HAHAHAHA

Noen av mine neglelakker. Jeg elsker neglelakker!


Haha, Hilde kastet rockeringen oppå treet!


Slik ble Hilde og Lises negler etter at jeg lakket dem!

Alt i alt har jeg hatt en fin dag! Alt har vært fint bortsett fra den der teite tentamenen. Men ærlig talt, jeg har ikke dårlige karakterer sånn generelt sett, så det går nok fint. Håper det, hehe..

Bloggfri

Beklager for null blogging i dag, men i dag MÅTTE jeg prioritere matte. Har tentamen i morgen, og matte er ikke det jeg er best i. Blir bedre blogging i helgen, det kan jeg love!Veldig mange som lurte på hvor jeg kjøpte Toms-skoene mine, så her er svaret en gang for alle: Capone Kids. Det er barnesko, og tror ikke de finnes i voksenstørrelser i den fargen. Jeg har så små føtter at jeg må ha barnestørrelse, og det er ofte et slit!

Ønsk meg gjerne lykke til på mattetentamen, for det kan jeg trenge!

Stresseuke

I dag hadde vi nynorsktentamen, og jeg tror det gikk bra. Håper læreren synes det gikk bra også, haha! I morgen har vi en engelskprøve som jeg egentlig burde øve til, men jeg føler at engelsken går såpass bra at jeg prioriterer matte i dag heller. Har mattetentamen på fredag, og gruer meg veldig. Beklager for dårlig blogging, og at den dårlige bloggingen kommer til å fortsette helt til fredag.. Sånn blir det bare nå, siste halvåret på ungdomsskolen er ikke bare bare, vet dere!Matten og engelsken kaller, så jeg må stikke. Gleder meg til å treffe bestevennen min igjen, han heter Matteus (hahahahahaha). Jeg har ikke dårlig humor, altså.. Uansett, snakkes i morgen!

Løkringer

I dag fikk jeg og Hilde en eller annen idé om å lage løkringer etter skolen. Det var godt først, men nå er vi så stappet med frityrfett at vi nesten ruller rundt i huset. Ikke bra. Nå har vi nettopp gjort litt lekser, og nå skal vi slappe av. Vel fortjent! Eller kanskje ikke, haha..

Innkjøp

Her er det jeg kjøpte på Kvadrat i går, bortsett fra Toms-skoene jeg viste dere i går:


Leppestift og concealer fra MAC. Skriver eget innlegg om leppestiften i morgen!


Shorts fra H&M


Solbriller fra H&M

Kjøpte også mat (jeg og Hilde spiste som vanlig på Dolly Dimples) og litt undertøy, men det viser jeg ikke her, haha! Også skoene da, men de har jeg jo allerede vist. Hvis du vil se dem, bare bla litt lenger ned på bloggen, så er de der.

Nye sko

Jeg endte opp med å kjøpe litt forskjellig på Kvadrat i dag, blant annet disse skoene her:Skoene er ikke så oransje i virkeligheten, de er mer rosa. Jeg gikk med dem på vei hjem fra bussen, derfor er de litt skitne, haha!

Hva synes dere om skoene?

Shopping time

Nå skal jeg og Hilde på Kvadrat. Jeg kommer forhåpentligvis hjem med et par nye sko!

Stript håret

Jeg stripte håret i går, og er ganske fornøyd med resultatet selv. Det ble litt lysere enn det var, akkurat det jeg ville. Ellers hadde vi norsktentamen i dag, noe som gikk greit, forhåpentligvis.. Denne uken har vi hatt to tentamener som har vært helt greie, men neste uke er det matte. Kjenner jeg gruer meg til den! Uansett, her kan dere se hvordan håret er nå:Hva synes dere?

Let's just do nothing

I dag har jeg vært med Hilde, og vi har ikke gjort så veldig mye.. Jeg lagde litt mat til oss, og så har vi sett på TV, for det meste på NRK Super, haha! Veldig inspirerende og spennende dag, i know! I morgen har vi tentamen i engelsk. Derfor skal jeg, Hilde og Lise snart på butikken for å kjøpe godteri og sånt, nam!
De er kjærester, hvis noen lurte..

Har du hatt en fin dag?

Spørsmålsrunde

Sist gang jeg hadde spørsmålsrunde var i sommer, noe som er leeenge siden. Siden Lise hadde det på sin blogg, kom jeg på at jeg også kunne det, så bare spør i vei!


Sorry for arkivbilde, men akkurat nå må jeg gjøre lekser, så kan ikke ta noen nye bilder.. :(

Hva lurer du på?

Tivoli

I dag var jeg og Hilde på tivoli, som jeg nevnte i sist innlegg. Det var veldig gøy, men nå er vi kvalme! Er jo evig tid siden jeg har vært på tivoli, så det var morsomt å gjøre det igjen.

Nå tror jeg at vi må slappe litt av, er SÅÅÅ kvalme, huff! 

Gotta go

Nå skal jeg og Hilde på tivoli, og vi gleder oss skikkelig! Veldig lenge siden sist, så det kan jo bli spennende. Jeg er egentlig ikke særlig pysete av meg når det kommer til karuseller og sånt, men blir veldig fort kvalm, så det er dumt. Tar med kamera, så bilder kommer når vi kommer hjem!


Dette bildet er IKKE redigert, hvis noen tror det...!!!!!!!!!!!!


Helg, helg, helg!

Endelig er det helg, noe jeg er superglad for! Bloggingen min har virkelig vært på bunn de siste dagene, har nemlig hatt prøver i samfunn og naturfag i tillegg til vurderingssituasjoner i musikk, engelsk og tysk. Hadde naturfagsprøven i dag, og den gikk veldig bra. Jeg satser på å blogge bedre til helgen, og beklager for at bloggingen er så dårlig enkelte uker. I dag var det forresten nydelig vær her i Stavanger, kjempefin sol og forholdsvist varmt. Jeg benyttet sjansen til å sitte litt ute i solen, og så tok jeg bare noen bilder til dere. Ingen spennende, bare av meg selv, haha! Ellers skal jeg på teater i kveld sammen med Siri, Ingrid (hun jeg tok portrettbilder av for litt siden) og Viktoria. Det gleder jeg meg til! 

God helg, alle sammen!

Kjedelig fredag

I dag har jeg hatt en kjedelig dag på jobb. Da jeg satt på bussen og hørte på sangen "Same mistakes" av One Direction slo det meg plutselig at jeg hadde glemt nøklene til jobben. Dette har skjedd flere ganger, og derfor var det litt morsomt at jeg hørte på akkurat den sangen.. Gjør alltid den samme feilen, haha! Da jeg kom fram til jobben uten nøkler, fant jeg ut at mobilen min ikke hadde mer strøm. Da måtte jeg låne telefonen i en resepsjon, som ikke viste seg å være noe poeng siden jobben min har ringeklokke. Jeg er så vimsete, uff!Nå skal jeg ta meg en liten powernap tror jeg.. Synes jeg har fortjent det, haha!

Hva har du gjort i dag?

Muffins med eple og bringebær

Bakte nettopp disse kjempegode muffinsene. Jeg skulle liksom være sunn denne uka, haha! Det skjer aldri..Nå er jeg med Lise. Vi gjør ingenting, men burde vel finne på noe.. Snakkes!

Brit awards 2012

Akkurat nå ser jeg på Brit Awards.. Grunnen er at One Direction er nominert! Her er link til hvor dere kan se showet live: http://www.vipbox.tv/watch/35559/1/brit-awards-live-(new)-live-stream-online.html

Nå har Coldplay nettopp opptredd, og Rihanna, Bruno Mars, Adele og mange flere skal opptre utover kvelden. Er litt gøy å se dem live, da! Annerledes enn å bare se videoer på Youtube, synes jeg. 


Nå må jeg følge med her, snakkes i morgen!

Ser du på Brit Awards?

Koooos

I dag har jeg vært på jobb, noe som var ganske kjedelig. Det måtte gjøres, og må nok jobbe mer i vinterferien, i og med at jeg nesten ikke har tid til vanlig. Er jo uansett greit å tjene litt penger. Ellers kjøpte jeg Topp spesial i dag, siden det bare handlet om One Direction. Sitter faktisk og koser meg med bladet akkurat nå. Senere skal jeg trene litt (har absolutt ikke lyst, men jeg bør virkelig) og spise lapper sammen med pappa og Birgitte. Det blir sikkert koselig, da!

Hva skal dere i kveld?

Fastelavn

Nå er jeg hjemme hos mamma igjen. Det er her jeg føler meg mest hjemme for øyeblikket, har liksom ikke vært så mye hos pappa enda. Men ting ordner seg sikkert etter hvert! Siden det er fastelavn i dag kom pappa på besøk til oss, og så spiste vi boller. Det var koselig!

Aner ikke hvor mange boller jeg har spist i dag, jeg vet bare at det er maaange og absolutt nok, uff!

Har du også spist boller i dag?

Kjedelig lørdag

Denne dagen har ikke vært særlig innholdsrik. Derfor har jeg heller ingenting innholdsrikt å blogge om. Jeg har kun hørt på musikk, sett på videoer av One Direction, spist tyggis og pannekaker, spilt Wordfeud og andre iPod-spill og gått en liten tur med hunden.. Det var ikke så interessant, var det vel? Jeg har ikke noe å gjøre i dag, føler meg litt tom rett og slett.


Prøv denne tyggisen hvis du ikke har allerede, den er supergod!


Wordfeud...

Burde vel kanskje ha ryddet litt eller noe idag, men jeg er jo som sagt hos pappa. Her er det så godt som ryddig, jeg har nemlig ikke begynt å rote enda, siden jeg har nesten alle tingene min hos mamma. Gidder ikke å gå til mamma kun for å gjøre noe så kjedelig som å rydde, liksom..

Hva skal du i dag?

Første natt hos pappa

Nå er jeg i pappas nye hus, på rommet mitt. Det er ikke så fint for øyeblikket, men det skal males i løpet av ferien. Og ja, det er jo ferie, jippi! Jeg skal sove her for første gang i natt, så det blir sikkert fint. Nå spiser jeg en pasjonsfrukt forresten, den er GOD (random).


Fin bakgrunn på dataen? Hehe, flodhest.......
 
Når dere ser at dette er tapeten som befinner seg på rommet mitt nå, forstår dere kanskje hvorfor jeg skal male det..

Forresten kjøpte pappa tre produkter til meg fra ACO Spotless-serien i dag, jeg kan anbefale dem om noen uker hvis jeg liker dem (noe jeg tror jeg gjør siden jeg liker det ene produktet jeg har prøvd allerede)

God helg/ferie til alle sammen!

Vafler

I dag har jeg vært med Hilde. For første gang på lenge, faktisk.. Vi har hatt så mye prøver at jeg ikke har fått tid til å være med noen, men i morgen har vi faktisk ingen prøver. Endelig! Vi laget vafler som smakte fantastisk, men nå er vi helt stappa..Kjenner jeg blir kvalm bare av å se på bilder av vafler nå altså.. 

 

Hektisk dag

 

Beklager at det ikke har blitt blogging før nå, men jeg har faktisk ikke hatt et sekund ledig til bloggen i dag. Har egentlig ikke tid nå heller, men men.. Dagen min har vært helt stappa, nemlig. Først var det skole, så var det øving til prøve, så var det dansing, så var det hjem til pappa for å spise middag, så var det hjem til mamma igjen for å øve mer til prøve. Skoledagen var det minst hektiske som skjedde, for en gangs skyld!

Image and video hosting by TinyPic

Louis i 1D liker jo jenter som spiser gulrøtter... Haha!

Image and video hosting by TinyPic
Er jo tross alt Valentines Day i dag..

 
Dårlige bilder, jeg vet. Tatt med iPod touch, såå.. Ellers er blogg.no helt klikka, så flere bilder kan jeg ikke laste opp. Disse tok en EVIGHET å laste opp, just sayin'! Dette innlegget nekter å bli postet i tillegg, kan derfor være at det blir postet enda senere enn det er nå. NÅ VIRKER DET ENDELIG ETTER 2 TIMER!

Har du hatt en like hektisk dag som meg?

 

Today I don't feel like doing anything

I dag har jeg ikke gjort noenting. Det mest innholdsrike jeg har gjort er nok å skrive dette. Det er deilig å slappe av, men ærlig talt er det kjedelig å ikke gjøre noe i det hele tatt. Jeg har vært hos Lise, da, men vi gjorde ingenting der heller.. Noen fantastiske bilder av meg og Lise:

Har du gjort noe spennende i dag? ?

Bytur med Lise og Hilde

Som jeg fortalte før i dag, har jeg vært i byen med Lise og Hilde i dag. Først smakte jeg kyllingsushi, i håp om at det skulle smake bedre enn sushi med fisk. Det gjorde det IKKE. Jeg har funnet ut at det er det der tang og tare-greiene (nori tror jeg det heter) som smaker så ille. Æsj og fysj. Derfor gikk vi heller til Ostehuset og kjøpte pizza. Det smakte endel bedre må jeg si. Ellers kjøpte jeg kun en ting, nemlig albumet til 1D, jippi!
Her viser jeg fram min store skuffelse
<3

Nå må jeg ut på tur med Pelle. Mamma er nemlig syk, stakkars! Å gå tur med Pelle i dette mørket er i grunnen ganske skummelt, flaks at jeg har skaffet med en turpartner. Den som gjetter hvem den mystiske turpartneren er, vinner en klem fra selveste meg. Ok, jeg bare tuller, er egentlig ikke SÅ teit. Bare litt teit.

Til byen

Nå skal jeg, Hilde og Lise snart til byen. Faktisk burde jeg skynde meg hvis jeg skal ha et håp om å rekke bussen. Derfor kan jeg ikke skrive mer, så jeg slenger med et bilde av meg selv (jippi):

Jeg vet ikke helt om dette var et veldig fint bilde, men det får gå, for nå må jeg STIKKE!!! Ha en fin dag, alle sammen! :-)

Noen andre som har fri fra skolen i dag?

Prøvemuntlig vel overstått

Nå er jeg endelig ferdig med prøvemuntlig, og det er herlig skal jeg si dere. Jeg fikk faktisk karakteren 6, så den kunne jeg ikke vært mer fornøyd med! Ellers har det vært nydelig sol i Stavanger i dag, noe som alltid er like fint. Vi har fri fra skolen på torsdag og fredag, vi har nemlig et leseprosjekt. Tror ikke dagene går til bare lesing, for å være ærlig. 


Har allerede sett denne videoen tusen ganger, men åååå, jeg får ikke nok.Håper ikke jeg maser hull i hodet på dere med det der 1D-snakket mitt. Mamma har i hverfall gått lei det for lenge siden..

Prøvemuntlig

Vi kom opp i prøvemuntlig i dag, og jeg kom opp i norsk. Det går helt greit, jeg føler at jeg har kontroll. Nå skal jeg lage Powerpoint-presentasjon, så er jeg klar til å øve på å si det jeg skal. Jeg har om makt og motmakt, og skal snakke om temaet i forhold til to tekster. Jeg skal ikke ha selve presentasjonen før på onsdag, så dette går sikkert fint! Det eneste som stopper meg i å gjøre det bra er at jeg har en sang på hjernen, og jeg tenker på den HELE tiden. Den er liksom bakgrunnsmusikk til alt jeg gjør! Sangen heter One thing og er av One direction (<3): 


Bekymret.. Neida, jeg bare orket ikke å stille opp smilende i dag, ser ut som en uteligger eller noe.

Forresten puttet jeg IFA i mikroen i dag. Ikke spør hvorfor, haha! Det var godt, faktisk, anbefales (jeg er rar, jeg vet).Nå må jeg nesten fortsette.. Ønsk meg lykke til, da!

Et nytt, rosa rom

I dag har jeg og pappa vært på IKEA og sett på møbler. Mamma og pappa bestemte seg for å skille seg i oktober, og nå har pappa overtatt et nytt hus. At de skiller seg er jo ikke en positiv ting, men en postiv ting med det er jo at jeg får et til rom! Det er ganske stygt inne der, så det skal males og pusses opp. Jeg gleder meg til å få rosa rom (har alltid drømt om det)!


Denne senga skal jeg ha


Og denne stolen


Spiste komler på IKEA, nam nam!


Jeg tenker forresten å ta bilder av hvordan rommet er nå, og hvordan det blir etterhvert. Høres det bra ut, eller?

Jeg har spilt inn en videoblogg til dere, så nå skal jeg redigere den. Legger den ut i kveld! :-)

T.G.I.F

Endelig helg! Det var på tide etter en helt forferdelig uke med mange vurderingssituasjoner. Neste uke er det prøvemuntlig, og jeg vet ikke om jeg skal juble eller være lei meg for akkurat det før jeg vet hva jeg skal snakke om. I dag har det vært en avslappende dag, og slik skal den fortsette. Tok noen bilder på skolen i dag, så her kan dere se, haha:


Hahahaha


Marianne, Hilde, meg og Lise) har fått oss nytt og matchende utseende, hva synes dere? Vi har ikke så mange kviser, hvis noen tror det! Det er sånn effekt.. Ok, nå føler jeg meg truet her, er ikke sikkert det er så populært at jeg legger ut disse bildene.

God helg, alle sammen!

Makroner

I dag har jeg bakt makroner for første gang, og de ble overraskende gode! Jeg laget med sjokoladesmak (selv om jeg egentlig ikke er stor fan av sjokolade).

Jeg brukte DENNE oppskriften. Det jeg burde gjort annerledes, var å kverne mandlene bedre. Jeg kvernet dem egentlig veldig godt, men det skal jo være melaktig i konsistensen. Neste gang bør jeg kjøpte ferdig mandelmel.. De smaker i hvertfall godt da, selv om de ikke ser så bra ut!

Travel uke

I dag bakte jeg og Hilde scones. De ble ikke supergode, men ikke superekle heller. De smakte helt greit, men ble litt tørre.Forresten må jeg bare si at jeg ikke tror det blir bra blogging denne uka, fordi vi har fire vurderingssituasjoner, Hadde norskprøve i dag, og den gikk greit. I hvertfall i følge meg selv, hva læreren synes blir vel spennende å se. I morgen har vi musikkfremføring, onsdag er det skriveøkt i engelsk og på torsdag er det RLE-prøve.

I RLE handler det som vanlig om kristendom. RLE-boka vår har mange forskjellige kapitler om kristendommen, og et lite kapittel som oppsummerer alle de andre religionene. Det heter RLE, "religion, livssyn og etikk", ikke "kristendom, kristendom og litt annet". Jeg er så lei av RLE, eller egentlig skolen generelt.

Noen andre som har mye skolearbeid for tiden?

Å lage en dans

Det å lage en dans er ikke bare bare. Jeg, Lise og Hilde skal fremføre en dans i forbindelse med musikken i morgen, og det er IKKE noe vi ser fram til. Vi fikk ikke velge sang selv, og vi fikk Svanesjøen. Jeg kan si med hånden på hjertet at det ikke er så veldig lett. Litt bilder fra dagen:


Pelle angriper Lise


Hilde og Lise..


Konsert


Vet ikke hvorfor, men jeg følte at et bilde av denne Nugattiboksen passet inn her. Vi har nemlig Nugatti hjemme for første gang på evig tid.

Har dere gjort noe spennende i dag?

Bloggen 1 år

I dag har denne bloggen eksistert i et år. Det er så rart å tenke på at jeg har blogget nesten hver eneste dag i 365 dager! Det har  vært kjempefint å blogge, og dere som leser bloggen er jeg veldig glad i. Jeg ser fram til nok et fint bloggår!


Ellers har jeg det supertravelt i dag. Skal gjøre endel lekser, øve til naturfagsprøve og tyskprøve. I tillegg skal jeg på åpen dag på en videregående skole (for dere som lurer, St. Olav). Jeg har ikke tid, sånn egentlig, men jeg må. Jeg føler at det er viktig å se litt på skolene og få litt mer info før jeg må bestemme meg, som er allerede  1. mars. 

Gratulerer med dagen, bloggen!

Bytur

I dag har jeg og Hilde vært i byen. Det var koselig, vi shoppet litt og var på Dolly Dimples (som vanlig). Vi hadde egentlig tenkt å gå på Ostehuset eller en eller annen koselig café, men det var så fullt og bråkete overalt, så vi endte opp hvor vi alltid ender opp. Den samme pizzaen som alltid, til og med. Innkjøp kommer senere, selv om jeg ikke kjøpte noe særlig interessant. Kjøpte en kjempefin, rosa genser da. Jeg presterte å spørre om hvor genseren på utstillingsdukka lå, og så lå den rett foran meg. Smart, Karen, smart.Vi har hatt en koselig dag, og nå sitter vi og gjør det vi alltid gjør  -  sover halvveis mens vi spiller på iPod og sitter foran dataen. 

Hva har du gjort i dag? 

Teselskap

I natt skal Hilde sove her, og Lise gikk nettopp hjem. Vi hadde "teselskap", haha! Jeg laget muffins, som forresten var kjempegode, og vi storkoste oss med dem. Jeg kan legge ut oppskrift, fant den på selv, faktisk (fant ikke oppskriften jeg liker best, og ble derfor så irritert at jeg gjorde det selv..). Det er jo en grunn til at jeg har kalt det teselskap også, vi drakk te! Ikke Hilde da, hun liker ikke te. Teit.


Hilde tøffer seg
Grusomt bilde, men det var det fineste som ble tatt av meg


Nam!


Jeg har hatt en koselig kveld, og håper dere også har hatt det! :-)


Matteprøve

I morgen har vi matteprøve, og jeg er veldig usikker på hvordan det skal gå. Har øvd litt før i dag, og nå skal jeg øve masse. Jeg liker ikke matte, det er så stress!I dag snødde det kjempemye, noe som gjorde meg ganske deppa. Heldigvis ser det ut som om den er borte om få dager. Snø, det kan jeg virkelig ikke fordra!

Ønsk meg lykke til på prøven, da! Det kan jeg trenge..

Dans, dans, dans oppå bordet!

I dag begynte dansingen igjen. Det var kjempegøy, utrolig kul musikk og utrolig kule danser! Jeg kjenner at jeg elsker denne typen dans, selv om jeg ikke er så altfor flink. Det var deilig å trene litt igjen, jeg er jo ikke akkurat noen sporty person. Men dansing er virkelig den beste formen for trening spør du meg! Nå er jeg helt utslitt, men det er vel forsåvidt en bra ting.

Et bilde som beskriver min tilstand etter en vanlig dansetime:


Ganske sliten, altså.. Her sov jeg. Latet hvertfall som.


Måtte jo ta noen fantastiske bilder av meg selv. Fantastiske var vel ganske ironisk. Ser litt forvrengt ut, men jeg er sliiiiten, som sagt!

Går du på dansing? 

Calzone

I dag laget jeg middag til familien. Jeg elsker å lage mat og  å bake, men jeg hater å rydde. Derfor burde jeg egentlig ikke bake og lage mat så ofte, jeg blir bare tvunget til å vaske. Det er en trist skjebne, det. Hvis jeg skal lage mat bør jeg lage noe skikkelig godt, da kan det være at mamma sier at hun kan vaske for meg! Konklusjon: Jeg skal lage mat, men den må være sinnsykt god.

Det jeg lagde i dag var i hvertfall noen små calzoner (innbakt pizza). Jeg fant på oppskriften selv, og er kjempefornøyd med resultatet. Nam, sier jeg bare!Jeg kan komme med oppskriften i morgen. Gidder ikke nå!

Fredag den trettende

Av en eller annen grunn har jeg alltid uflaks på fredag den trettende. Jeg tror fremdeles ikke at det er en ulykkesdag, det er vel bare noe tull! Men det er jo litt rart at jeg alltid har uflaks da. La oss innse det, jeg har uflaks hele tiden, ikke bare på fredag den trettende. Trist.

Dagen i dag startet med at jeg skulle hoppe ned fra senga (har veldig høy seng, bare så det er sagt), og bommet slik at jeg datt hardt ned på gulvet. Fikk noen blåmerker og sår her og der, men det går vel fint.

Mamma bare sånn: "Jeg hørte et veldig høyt brak der nede, hva var det?":Og jeg bare: "Hehe, datt ned fra senga.":

 

Ellers hadde vi gym i dag. Gym er ikke akkurat favoritten, så man kan vel nesten si at det er uflaks i seg selv. Pluss at jeg måtte ha presentasjon i engelsk for klassen. Det gikk greit, håper jeg.

Har du hatt uflaks i dag?

Boller i ovnen

Nei, jeg er ikke gravid. Jeg har bokstavlig talt boller i ovnen! Måtte gjøre noe jeg ikke trenger å anstrenge meg så mye for, og da ble det bollebaking med Birgitte. Har allerede sovet i mange timer i dag, og hvis jeg sover mer nå får jeg ikke sove i natt. Bollene ble kjempegode, så nå skal jeg kose meg med en! :-)

 

Knallgode muffins

I dag har jeg laget eplemuffins, og de ble veldig vellykkede! Sist gang jeg bakte muffins var jo de der puffa, mislykka muffinsene, så nå er jeg fornøyd. Kommer kanskje oppskrift i morgen, hvis dere vil?
En innholdsrik dag

I dag begynte skolen igjen, etter to uker med latskap. Etter to uker med soving til klokka 12, masse god mat og bare ren avslapning er det tilbake til skolen, lekser og prøver. På skolen gjorde vi ikke noe særlig, bortsett fra å ha to timer med matte, i tillegg til tysk og samfunn. Min og Hildes reaksjon:Ellers stappet Hilde to mynter inn i klementinen min. Jeg hadde kjempelyst på den klementinen, derfor ble jeg ganske deprimert:Siden Hilde gjorde dette, hevnet jeg meg ved å ha bakepulver i håret hennes. Hun synes ikke dette var akseptabelt, derfor ble jeg tvunget til å vaske håret hennes. Det er derfor hun bruker turban på bildene. Jeg hadde hvertfall hevnet meg, og var fornøyd:Dette er alt vi har gjort i dag, bortsett fra å iPod-spill og å slappe av:Med andre ord, en innholdsrik dag. Egentlig ikke, vi bare liker å få det til å høres sånn ut. Er jo greit å få dere til å TRO at jeg har et interessant liv, hvertfall.

Nyttårsforsetter

Jeg har alltid mange nyttårsforsetter som jeg aldri klarer å holde. Jeg skal prøve i år igjen, her er mine forsetter for 2012:

- Jeg skal prøve å rydde rommet mitt og badet mitt hver uke. Både fordi det ser ut som et rottereir og for å tjene litt penger (dette går aldri).

- Jeg skal prøve å spare penger. Jeg sløser bort altfor mye penger på mat og unødvendige ting. Jeg skal spise hjemme før jeg drar ut noen steder!

- Jeg skal prøve å få minst tre 6'ere i avgangskarakterene. Dette tror jeg jeg klarer, klarte det dette halvåret!

- Jeg skal prøve å bli kjent med mange nye mennesker på videregående. Jeg elsker å treffe nye folk!

- Jeg skal prøve å få reise et sted uten mamma eller pappa, sammen med venner. Jeg har aldri reist alene før, så nå er det på tide.

- Jeg skal prøve å ikke stresse, selv om det kan bli vanskelig i og med at det er siste halvåret på ungdomsskolen og jeg begynner på vgs etter sommerferien. Jeg skal på studiespesialiserende, kan jo bli stress.. 

- Jeg skal prøve å blogge så bra jeg kan, og holde lesertallet oppe.

 
http://ilikethislife.tumblr.com/post/14210018588

Mitt 2011 #2

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL DEL 1

JULI:


Jeg var i Italia med mamma, pappa og Birgitte! Det var en kjempekjekk reise, vi opplevde en hel del på to uker. Mens vi var der kom jeg i avisen. Dette har jeg ingen bilder av, men det var om et bilde jeg hadde tatt, og et mini-intervju.


Hadde disse kule neglene! Hadde en kjempefin tur til Lises hytte!

AUGUST:
 
 
  
Jeg og Lise hadde en fin dag på stranda, selv om vannet var veldig kaldt!
Hadde photoshoot med Hilde og Lise, mange fine bilder!


Var på Tomatfestivalen på Finnøy sammen med Hilde og Lise

SEPTEMBER:


Jeg ble 15 år! :-D


Brukte denne neglelakken hver dag. Finner den ikke nå, buhu!


Fikk et nytt hull i øret

OKTOBER:


Var i Oslo, besøkte tanten og søskenbarna mine. Det var ein fin tur!


Var på Kreta sammen med mamma og Birgitte. Dette var en kjempefin tur, bortsett fra at det regnet og var storm mesteparten av tiden!


Det var Halloween!

NOVEMBER:


Jeg jobbet i et fotostudio i forbindelse med skolen.


Jeg hadde 10 000 lesere og havnet på 11. plass på topplista til blogg.no. Dette på grunn av at jeg la ut en oppskrift på fudge som ble postet i VG. Jeg hadde ikke sendt noe inn til VG, de bare linket meg! Det var jo helt klart en stor opplevelse, da.


Vi hadde mange tentamener. Her etter nynorsktentamen, haha!

DESEMBER:


Var i Kongeparken med mamma og Birgitte
Det var revytid, og jeg, Hilde og Lise skrev sangtekster fra High school Musical om til norsk. Jeg var Sharpay i revyen, haha!


Lise feiret bursdagen sin, det var koselig!

Da har jeg oppsummert mitt år i to innlegg. Dette er selvfølgelig forkortet betydelig ned på, men men! 

Har du hatt et fint år?

Mitt 2011

Jeg tenkte jeg skulle gjøre som mange andre bloggere, oppsummere året 2011 kort i bilder og litt tekst. Jeg tar fra januar til juni i dette innlegget, og juli til desember i neste innlegg (som enten kommer senere i dag eller i morgen).

JANUAR:
Jeg var i London med mamma. Det var en kjempekjekk tur, fikk opplevd mye på få dager! Som dere ser var jeg også verdens bleikeste person. Er ikke så bleik i år, heldigvis!
Var mye inne og fant på mye rart med Lise og Hilde!

FEBRUAR:


Mitt første outfit jeg la ut på bloggen. Merker at bildene mine har blitt MYE bedre siden denne gang!


Hadde ryddig rom i ca. 2 dager. Bra, Karen!


Lise og Hilde hadde det gøy med kameraet mitt mens jeg spiste..

MARS:


Jeg hadde ingen hull i tennene og fikk derfor en pakke Freia påskeegg av pappa..


Jeg gikk en tur i Sørmarka og tok "kunstneriske bilder". Nå skal det sies at jeg ikke hadde verdens beste kamera, men at jeg ikke var en mester bak kameraet er vel ikke noe å legge skjul på heller.. Blir direkte flau av å se på disse bildene!


Syntes dette bildet var utrolig fint av meg selv og redigerte regnbueøyner på det (flaut!!!)


Gikk amok med Hilde og Lise

Forresten var jeg også med i NM i cheer i mars! Jeg finner ikke bildene fra dette, men dere kan jo lete i arkivet selv om dere er interessert.

APRIL: 


Var bøssebærer på en eller annen aksjon med skolen. Det er det kjedeligste jeg noen gang har vært med på. Neida. Joda. 
Var i Spania. Dette bildet var fra den eneste dagen med sol. Det pøsregnet alle andre dager, mens det var 20 grader og sol hjemme. FLAKS ALTSÅ!


Det var revy! Hilde så slik ut, haha. Fint?

MAI:


Jeg og Siri spiste is og satte opp et telt. Koselig!

 
Jeg og mange andre konfirmerte seg! Her fra Lises konfirmasjon.


Jeg fikk dette kameraet til konfirmasjonen! Har 600d nå, da. Byttet kamera med pappa!


Meg i bunaden


Jeg fikk kjæreste. Neida, Pelle kysser alle..

 
Kom opp i RLE på prøvemuntlig. Det var en skjebne verre en døden.

JUNI:

 
Jeg fikk et nytt objektiv, et filter og en fjernutløser av pappa!

 
Outfit


Tok bilder av meg selv..

 
DET BLE SOMMERFERIE!


Pappa klippet Pelle, og han endte opp med å se ut som en megarotte


En dag regnet det noe helt sinnssykt mye, og jeg lånte klærne til Hildes lillesøster etter det, haha! Dette bildet er så morsoooomt!

 

 

Muffins.. fail

Jeg og Hilde bakte muffins i dag (rettelse: jeg bakte muffins, Hilde spilte på sin nye iPod touch). De smaker veldig godt, men ser helt forferdelige ut. Vi satt dem i ovnen og ante fred og ingen fare. Først begynte de å vokse helt over kanten. Da var vi så smarte at vi åpnet ovnen for å se. Etter det kollapset muffinsene, så nå ser de helt forferdelige ut! Bare se:


HAHAHAHHAHA


Hilde er fornøyd. Later hvertfall som..


Jeg er også fornøyd.. Ser helt gal ut, haha!

Dere har lov å le av muffinsene, vi blir ikke lei oss av den grunn. De smaker uansett godt, som sagt!

Strikkedilla

Først og fremst, unnskyld for dårlig blogging i det siste! Grunnen er rett og slett at det ikke skjer noenting i livet mitt for tiden. Jeg gjør ingenting spennende, og har derfor ingenting spennende å dele med dere heller. 

I det siste har både jeg og Lise strikket masse. Jeg er egenlig sinnsykt dårlig til det, men jeg liker det uansett. I dag var jeg og Christina på Kilden og kjøpte litt forskjellig, blant annet kjøpte jeg MASSE garn. Har liksom ikke så mye å gjøre nå for tiden, så da går det mye i å være med venner, spille Sims 3 (det er gøy!) og å strikke. Dette pannebåndet strikket jeg ferdig for to dager siden (må vel legge til at jeg brukte to måneder på det):Og seee hvor mye garn jeg kjøpte i dag:

Beklager for den mystiske streken midt på bildet. Gidder ikke å fikse det nå, men poenget er at jeg har kjøpt masse garn. Her skal det strikkes!

Liker du å strikke? 

Julegaver

Her er julegavene jeg fikk i år:


Smykkeskrin og (ufokusert) snøkule fra Hilde


Skål med godteri fra Lise


Teleobjektiv fra mamma og pappa


En fast såpe, en flytende såpe (som lukter gløgg!!) og en leppeskrubb (skriver mer om denne en annen gang) fra mamma og pappa


Bok om cupcakes fra farmor, bok om smoothies fra mormor og morfar


Pysj og tøfler fra mamma og pappa


Tøfler fra mormor og morfar


Nøkkelfinner fra mormor og morfar. Den trengte jeg, hahaha!


Lue og skjerf fra farmor. Dette har hun strikket selv!!


Ullsokker fra mormor og morfar (disse har mormor strikket!)


Konfekt (gave fra jobben)


Scrapbook-ting fra mamma og pappa


Fotokube, fotoalbum, runde binders, tråd til å henge bilder på og en fargeblyant fra tante Gørild


Boks og telysholder fra tante Gørild


Smykke fra tante Gørild


Tegnebok fra mamma og pappa. Litt barnslig, men jeg ELSKER Øisteins blyant!


Toalettveske, øredobber, ansiktsmaske og pore strips fra Birgitte


Krem fra mamma og pappa


Parfyme, body lotion og såpe fra tante Bente og onkel Per


To puter fra farmor (hun har strikket/heklet disse også selv!)

Jeg er veeeldig takknemlig for alle gavene jeg fikk, alt var kjempefint! Hadde ikke trodd at jeg fikk nytt objektiv, men joda. Jeg kan ikke si noe om hver og en av gavene, annet enn at jeg ble glad for alle sammen!

Julaften

Vi hadde en koselig julefeiring med masse god julemat og pakkeåpning. Jeg er kjempefornøyd med alle gavene jeg fikk, kunne ikke vært mer fornøyd faktisk! Gavene jeg fikk kan jeg vise dere senere hvis dere vil, men bare hvis dere vil. Jeg gidder ikke å ta bilde av alle gavene jeg fikk hvis ingen vil det, så kommenter at du vil se gavene om du vil det! Jeg tok ikke så mye bilder i går, men her er noen få:
Mamma :-)Forresten hadde mamma bursdag i går, gratuler henne gjerne med dagen på etterskudd i kommentarfeltet!

Juleferie

Heihei! 

Nå holder Karen på å lage mat til oss. Så vi, Lise og Hilde, blogger litt. Vi vil egentlig ikke blogge, men Karen tvinger oss, så nå skriver vi annen hver setning. Nå er det Lise sin tur, og jeg skal fortelle at vi har fått juleferie. Vi har nettopp sett en film, vi koste oss masse. Illustrasjonsbilde:WE LOVE KUNG FU PANDA!!!!!!!!!

 

Neida, det gjør vi ikke. Vi er bare bestevenn med hovedrollen. Han har skikkelig fin navle.

 

- Har du juleferie?


Her er forresten en ferdig kommentar dere kan kopiere og lime inn i kommentarfeltet nedenfor (bare sånn for å gjøre det lettere for dere): 

"Karen, du er syyykt heldig som har sååå kule venner! Blir ganske så sjalu xD <3 <3"

 

På Mc'Donalds

Heey!

Nå er jeg og Hilde på Mc'Donalds. Vi bestilte to meeegastore burgere! Greide ikke å spise hele, da, haha.. Ser virkelig ikke frem til å gå alle bakkene hjem.

Julebakst

I dag har jeg laget marsipanfigurer dekket med sjokolade sammen med Birgitte og venninnen hennes. Det var koselig! Etterpå lagde jeg risboller. Risboller er noe av det beste som finnes (og noe av det mest usunne, teit)! Vet ikke helt om det kan kalles julebakst, men hva ellers kalles det da?


Birgittes figurer. Sjekk grisen, haha!
Klar for enda en forestilling

Nå må jeg skynde meg, har nemlig en forestilling til! Vet at det er mye revy-snakk nå for tiden, men det er det jeg holder på med disse dagene..


Arkivbilde, fant ingen andre fine bilder akkurat nååå

Snakkes senere, ønsk meg lykke til!

Revy

I dag viste vi revyen for 8. klasse.. De gir jo ikke så voldsomt med respons, men det var jo gøy! Ellers har jeg spist pizza og slappet av.. Nå er jeg med Hilde, og vi skal snart dra til skolen for å ha enda en forestilling.Ønsk oss lykke til!

Lises bursdagsfeiring

I dag har jeg vært med på to forestillinger med Steps, og det var gøy! Var det noen av dere som så på, så si ifra! Uansett, jeg var jo i burdagsselskap til Lise i går, så da viser jeg dere noen få bilder fra det:


Hehe, godterilepper!
Let's dance!

I dag er det generalprøve for juleforestillingen med Steps. Den begynner kl. 4 og slutter kl. 10 om kvelden, så jeg får ikke tid til å blogge mer enn dette i dag. Det kan være jeg får noen til å poste et innlegg, vi får se. Håper det går greit! Det frister ikke akkurat nå, men jeg vet at det kommer til å friste når jeg er der, derfor gleder jeg meg. Nå skal det danses, haha!


Arkivbilde


Revytid

Beklager for dårlig blogging i går, men jeg var syk..

I dag har jeg, Hilde og Lise skrevet tekster fra High School Musical om til norsk, og det ble faktisk ganske bra! Vi må liksom synge alle sangene på Stavangerdialekt, og da sier det seg jo selv at vi må skrive dem om. Vår klasse skal ha High School Musical som tema, og jeg er Sharpay, jippi! Nå sitter jeg og Hilde her og gleder oss til Blåfjell, det blir koselig. 


Lises tegning


Lises kunstverk av et bilde


Hahaha, her ser Pelle virkelig deformert ut!


Haha, Hilde og Lise :-)


En fin dag

I dag har det vært helt greit på skolen. Senere i dag skal jeg på dansing, og det blir spennende, for vi skal få se kostymene vi skal ha på juleforestillingen! Mange i Stavanger har sikkert hørt om juleforestillingen til Steps? Forestillingen skal være i Sandnes kulturhus på søndag, og jeg gleder meg utrolig mye! Jeg danser Cheer Hip Hop, som jeg har sagt før. Eller, det heter Feminine Hip Hop, men det er vel egentlig Cheer Hip Hop.. Det er uansett kjempegøy, og jeg skal fortsette neste semester også.Vet ikke hvor interessant dette innlegget var, men noen innlegg blir vel slik også..

Kongeparken

Jeg fortalte jo at jeg skulle til Kongeparken i dag. Det regnet ikke så mye, heldigvis, men det var iskaldt! Vi pyntet pepperkaker, var på juleverksted, spiste god mat og mye annet. Det er ikke så mye mer å si, så her er noen bilder:


Birgitte


Haha, jeg ser gigantisk ut i forhold til alle ungene
Fyrverkeri!


Min fantastiske pepperkake. Haha, styggeste jeg har sett på lenge!
Birgitte og mammaNy rettetang

Heey!

I dag hadde vi en matteprøve, en samfunnsfagprøve og to gymtimer. Dette hørtes vel gøy ut? Jeg er ikke så glad i prøver, og ikke så glad i gym heller, men resten av dagen var kjempefin! Etter skolen gikk jeg og Lise på Kilden, hvor jeg egentlig skulle kjøpe julegaver. Jeg endte opp med mange handleposer fulle av... julegaver til meg selv! Sånn kan det gå. Jeg kan sikkert vise dere hva jeg kjøpte i morgen eller noe, men nå skal jeg vise en av tingene jeg kjøpte, nemlig en rettetang!

Jeg kjøpte den på Clas Ohlson for 99 (!!) kroner, derfor kan den umulig være supergod! Men jeg håper den fungerer, hvertfall, skal teste den ut nå.


Svar på spørsmålsrunde

Tar halvparten av spørsmålene nå, og halvparten på video en annen gang!

Hva synes du om One direction?
Liker sangene, men er ikke superfan!

Hvor kjøper du klærne dine?
Overalt, egentlig. Men det går vel mest i H&M og Bik Bok.. Men som sagt, overalt!

Hvor mye penger bruker du i måneden på sminke, klær osv?
Det varierer, men det er faktisk ikke så mye, fra 500-1500 kroner kanskje! For å være ærlig er det jeg bruker mest penger på mat. Altså å spise på restauranter og sånt.. 

Er du opptatt av merker?
Nei, det er jeg ikke.

Er du utadvent?
Ja, er vel egentlig litt for utadvent noen ganger. Men det spørs egentlig! Jeg er veldig utadvent hvis jeg er sammen med venner og skal treffe nye folk, men er vel kanskje litt mer sjenert når jeg skal treffe helt nye folk alene. 

Hvilket snop er favoritten din?
Det meste av smågodt! Elsker både salt, surt og søtt snop. Er ikke superfan av sjokolade, da..

Har du dyr?
Ja, har en hund. Jeg vet noen kommer til å spørre nå, så jeg bare sier det: Han er en dvergpuddel.


Min lille hund <3

Kan du ta video eller bilder av rommet ditt?
Ikke det rommet jeg har akkurat nå, men skal få et nytt rom snart, og det skal jeg sikkert fortelle dere mer om senere.

 Som sagt, flere svar kommer på video (sikkert neste helg).

Julemarked

I dag var jeg og Lise på julemarkedet på Steinerskolen. Det var mest for unger, men vi fikk oss jo litt mat. Etterpå var jeg med henne hjem hvor vi ikke gjorde så veldig mye. Nå gjenstår det å skrive naturfagsrapport og gå på trening, som jeg ikke har noe særlig lyst til. Uansett har det vært en koselig søndag! Her er noen bilder fra dagen:
Haha, Lise kastet papirstjerner over hodet..
Jeg prøver som vanlig å sjele, og får det som vanlig ikke til

Da må jeg vel nesten sette i gang med naturfagsrapporten, så snakkes vi! Forresten, det er ikke ofte jeg sier det, men jeg er kjempeglad for at dere leser og kommenterer på bloggen min. Følte bare for å si det, siden jeg aldri sier det.. 

Last friday night

I går var jeg med Hilde og Lise på en slags jentekveld, og det var jo koselig. Har ikke så mye å si, så her er litt bilder:


Fantastiske kunstverk, haha


Fjærbart

Nå skal jeg til Hilde, snakkes!

Endelig helg!

Heeei!

I går var det jo juleball, som sagt, så da kan jeg jo bare begynne med å fortelle litt kort om det. Det begynte med at vi fikk middag, som bestod av kylling surret i bacon med en veldig god saus og stekte poteter. Middagen smakte kjempegodt, og etterpå fikk vi dessert. Mens vi spiste var det noen som sang og litt prisutdelinger (årets venn, årets nerd, årets 10.klassing osv.). Jeg fikk faktisk en pris, det hadde jeg ikke trodd! Gjett hvilken pris jeg fikk da? Neida, jeg skal si det, fikk faktisk "Årets blogger". Det var kjempegøy! Etterpå var det dansing, og det var jo også gøy. DJ'en var flink og det var god stemning. 

Nok om juleballet, det er vel egentlig ikke så spennende? Jeg er glad det er fredag, endelig helg! Jeg og Lise hadde den der gymtimen jeg har fortalt dere om i dag, og vi ble veldig fornøyde. Alt i alt har det vært en fin uke!God helg, alle sammen!

Klar for juleballNå er vi klare for juleball! Vi skal ha en hyggelig kveld, forhåpentligvis! :-)

Vennebilde

I går tok vi skolebilder på skolen, og da kunne vi ta vennebilder også! Portrettbildene og klassebildet har vi ikke fått enda, men skal sende melding til han som har dem, så kan jeg sikkert legge ut det også. Her er vennebildet:


Hvis noen av dere ikke vil ha bildet her, si ifra!

Forresten, i kveld er det juleball! Vår skole har et ganske fint og stort juleball, så det skal bli gøy. Mange skoler har jo juleballet i gymsalen, men vi har det faktisk i Atlantic Hall, som er en ganske fin festsal. Og så pleier det å være sinnsykt god mat der! Uff, det er det eneste jeg bryr meg om. Neida, nå tulla jeg. 

Gled dere til i kveld, da får dere se hvordan jeg, Lise, Hilde og Marianne skal se ut på juleballet!

Har du tatt skolebilde?

Ostehuset

Nå har jeg nettopp vært på Ostehuset med Hilde og pappa, og vi hadde det veldig koselig. Jeg og Hilde hadde allerede spist hjemmelaget tomatsuppe (MEGAGOD), så vi hadde bare dessert. Pappa hadde liksom planlagt stor middag og greier, og så kommer jeg og Hilde helt stappmette.. Jaja, vi spiste sjokoladefondant med sorbet og bær, og det smakte fantastisk!


Vi prøver å sjele, men Hilde er den eneste som får det til..
Day 33/365 (Bare dette bildet, har ikke noen interessante bilder for øyeblikket)

Hvis du ikke har vært på Ostehuset, bør du spise der en gang. De har kjempemye god mat og ikke minst desserter!

Pakke i posten

I dag fikk jeg en pakke i posten fra www.kandeeshop.se. Inni pakken lå det en stilig singlet med peace-tegn, og jeg er kjempefornøyd! Kandeeshop har kjempemye fint, anbefaler dere å ta en tur innom siden deres, link HER.


Har ikke på meg sminke i det hele tatt i dag, derfor ser jeg ikke så bra ut, haha!

Hva synes du om singleten?

Sponset

En spennende nyhet

Jeg fortalte dere i går at jeg hadde en spennende nyhet, og nyheten er rett og slett at jeg, Hilde og Lise har laget en butikk! Butikken ligger på www.epla.no og heter "Cherie", som er det franske ordet for "Kjære" eller "Elskling". Her kommer vi til å selge smykker og en del annet som vi lager for hånd. Nå har jeg lagt ut noen armbånd som jeg og HIlde har laget. I morgen skal jeg legge ut noen fine pyntegjenstander til huset, men de er ikke helt ferdige enda!

Her er noen av armbåndene vi selger:KLIKK HER FOR Å KOMME TIL BUTIKKEN

Pakke i posten: Extensions

I dag fikk jeg en pakke i posten, og der oppi lå det to pakker med extensions fra Luxushair! Nå har jeg dem på, og jeg har krøllet hele håret. Jeg har bare et sett i håret, da, så det ser litt tynt ut i tuppene. Må nok bruke begge settene for å få det til å se bra ut! Uansett er jeg kjempefornøyd med selve håret, det er kjempeglatt og mykt, og sitter veldig godt når man fester det. Luxushair har jo salg også nå, løp og kjøp!

Sånn ser extensionsene mine ut på (husk at det bare er et sett):Extensionsene er sponset

Husk konkurransen jeg har, du kan vinne to sett med 50 cm ClipOn extensions! Trekker vinneren i kveld. LINK HER

Prøvetips

I dag hadde jeg tentamen i matte, som jeg fortalte i går, og den gikk egentlig mye bedre enn forventet! Hadde trodd at den skulle være helt sinnsykt vanskelig, men egentlig var den ganske lett. Så det var jo en opptur! Uansett, siden jeg har noen prøver og framføringer nå for tiden, tenkte jeg å gi dere noen prøvetips:

- Ha det helt klart for deg hva du trenger å øve på. Skriv ned noen punkter sånn at du får en oversikt.

- Ikke gi deg før du har forstått det! Hvis det for eksempel er matte det er snakk om, ikke gi opp mattestykket før du har klart det. Jeg lover dere, det føles fantastisk ut når du er ferdig!

- Hvis du trenger en pause, gå en tur eller ta deg en joggetur. Det er ikke smart å sette seg ned foran PCen, da ender det bare med at du sitter der resten av dagen. Etter en gåtur er man vanligvis litt mer motivert til å fortsette.

- Ikke utsett øvingen! Hvis du utsetter det, kan det være du blir sittende til langt på natt, og da er du jo ikke særlig opplagt til prøven neste dag, eller hva?

- Ikke pugg. Hvis du pugger, kan det fort føre til at alt er glemt til dagen etter. Du må prøve å forstå det du leser, poenget er ikke at du skal klistre ordene til hjernen! Jeg har erfart at lærere liker når man skriver svarene på sin egen måte, at man ikke skriver akkurat den samme setningen som står i boka. Men så klart, hvis pugging funker for deg, gjør det!Da håper jeg noen av tipsene var til hjelp. Jeg er ikke så flink til å følge dem, men jeg prøver.. 
 

Mattetentamen

I morgen har vi mattetentamen, og det ser jeg virkelig ikke frem til. Føler ikke at jeg kan noe av det jeg bør kunne, men jeg håper ikke at det er sant. Dagen går nok til matteøving, men jeg har noen innlegg jeg skal poste også, så blogging blir det uansett! 
Her synes jeg at jeg får fram følelsene mine! Neida. Joda.Ønsk meg lykke til, det kan jeg trenge!

Innkjøp

Her er dagens innkjøp:


Glansvask, kjøpt på H&M, 75 kr


Dette er ikke selvbruning, men sånn mørkebrun krem du smører på når du vil være litt brunere, og vasker av om kvelden. Den går liksom ikke inn i huden, ligger bare på overflaten. 179 kr fra VITA (salg)


Elsker disse øyenskyggene fra IsaDora! Fra Cubus, 139 kr


Neglelakk kjøpt på H&M, 59 kr (salg)

En fin dag i byen

I natt sov Hilde hos meg, og etter frokost dro vi til byen. Vi spiste på Dolly (som vi alltid gjør) og kjøpte litt forskjellig. Innkjøp kommer mest sannsynlig senere, men jeg kjøpte egentlig ikke noe veldig interessant. Forresten, det er iskaldt i Stavanger nå, i dag var det 7 grader! Ok, det er kanskje ikke SÅ kaldt, men jeg går rundt og fryser hvertfall. Når sant skal sies er jeg ganske frysen av meg, andre synes sikkert at 7 grader er en grei temperatur.Forresten er jeg på 28. plass på topplista på blogg.no og 1. plass i Stavanger i dag! Det er jeg utrolig glad for, selv om grunnen egentlig er at bloggen min ble linket av VG (aner ikke hvorfor).

Har du også hatt en fin dag?

T.G.I.F

I dag hadde vi nynorsktentamen. Det gikk vel greit, håper hvertfall på det! Nå sitter vi her hos Hilde på hver sin data og spiller Tetris og spiser godteri. Vi lever et intelligent og sunt liv, som dere sikkert forstår! Nå er det endelig helg, som er kjempeherlig bortsett fra at jeg skal på jobb på søndag. Helg er jo alltid like fint uansett, da!


Fest
Fudge

Som jeg nevnte i forrige innlegg, var jeg og Hilde ganske så godtesyke i dag. Derfor lagde vi fudge (en slags karamell, søk på google hvis du ikke vet hva det er)! Den smaker himmelsk, helt klart noe som skal lages flere ganger. Kan komme med oppskrift i morgen hvis noen er interessert.
 

Noen andre som liker fudge?

Just another Tuesday

Dette har vært en veldig travel og slitsom dag, og nå føler jeg meg helt utslitt! Først og fremst måtte jeg synge foran hele 10. trinn uten forvarsel (jeg MÅTTE ikke, men jeg følte meg ganske tvunget til å gjøre det). Jeg hadde ikke fått vite dette før andre time i dag, og så skulle jeg synge i femte time! Som dere forstår, var jeg derfor overhodet ikke forberedt, men jeg tror det gikk greit nok, heldigvis.

Etter skolen var det rett på dansing, og nå sitter jeg her og skal skrive naturfagsrapport.


Grusomt bilde, men jeg ser rett og slett ganske grusom ut i dag, haha!

Over til noe positivt; I morgen har vi hospitering, sånn at vi skal jobbe et sted i tre dager! Jeg har fått jobb hos en fotograf, så det gleder jeg meg til.

Halloween

Jeg har hatt en koselig kveld med tre gode venner, nemlig Marianne, Lise og Hilde! Jeg liker egentlig ikke halloween, jeg synes det er ganske skummelt, faktisk, så vi hadde bare en vanlig jentekveld. Vi spiste taco og så en film som hoppet over mange scener, så den var ikke så kjekk. Eller, jeg og Lise (og kanskje Marianne?) hadde sett den før, men Hilde hadde ikke, så hun forstod ingenting! Her er noen bilder fra kvelden:
HAHAHAHAHAHA, sleskinger


Dette var det eneste bildet hvor jeg så noenlunde normal ut, uff.


Hvis dere ikke ser det, er dette en hundeballong og en fugleballong som kysser. Romantisk!


Anonym person aka Marianne

Å lage en dans

Å lage en dans kan føre til så mangt, blant annet å lage en elefant ut av konstentrasjonsleire, spille tetris, ta bilder, filme, spise og sove. Alle i klassen skal liksom styre en gymtime, og her er jeg og Lise på gruppe. Derfor begynte vi på en dans, så skal vi gjøre den ferdig en annen dag. For å si det sånn: Det er ikke LETT å lage en dans fra bunnen av!


Dette bildet er bare tull, ikke tro at vi tror vi er pene her!
,


En stykk sint Karen. Hahahaha, ser helt... møkksur ut.


Lises beryktede elefant.

Det er jo halloween i dag, men jeg har ikke noen veldig spesielle planer. Lise, Hilde og Marianne skal komme hit, men vi skal bare ha en jentekveld for oss selv (lonere).

Brownies

Jeg og Hilde har jo laget brownies i dag, men jeg kan ikke akkurat si at vi er så flinke.. Det ble bare deig! Nå tenker dere kanskje: "HVORFOR I ALL VERDEN STEKTE DE DEN IKKE LENGRE?" Svaret på spørsmålet vet jeg ikke, vi hadde vel bare lyst på brownies så fort som mulig! Browniesdeig er jo kjempegodt uansett, da.

Ryddejentene

I dag har jeg og Hilde ryddet hele dagen, det har jo vært veldig gøy.. Neida, det er jo ikke kjempegøy å rydde, men av og til må det jo gjøres! Vi er enda ikke ferdige, men vi klarer vel å bli ferdige i morgen. Planlegger en fotoshoot i morgen, men vi får se hva det blir til. Nå skal vi lage brownies, så vi snakkes!

Siri er kul

.. hvertfall i følge henne selv. Neida, men nå er jeg altså hos Siri, og vi gjør egentlig ikke så veldig mye. Vi spiser isbiter, da. Innholdsrikt liv, det er det det kalles. Vi skal snart spise melkekaker, som er verdens beste ting! Ikke tro at melkekaker er ekkelt, det er akkurat som pannekaker, men mye mindre, seigere og bedre!


Det er jo ikke sååå lenge til jul, da

Og ja. jeg vet at bildet er fint.

Sliten

I dag føler jeg meg ganske sliten, både på grunn av at halsen min er helt opphovnet innvendig og null matlyst. Det hjelper heller ikke at noen hacker seg inn på bloggen min for deretter å bytte passord. I tillegg har jeg opplevd at noen kommenterte på andres blogger i MITT navn. Jaja, det er fikset nå, håper ikke det skjer igjen! Er ganske irriterende når sånt skjer, men noen personer har vel bare et behov for å ødelegge for andre.

Ellers burde jeg vel egentlig gjøre lekser nå, men tror heller jeg tar en powernap. Min motivasjon for å gjøre lekser ligger under nulltallet nå, så jeg tror ikke det hadde gått så bra med leksene uansett.


Føler ikke for å vise meg i denne tilstanden, uff. Derfor tok jeg en pose over hodet, haha!

Innkjøp

Kom nettopp hjem fra Kvadrat etter 6 timer med shopping. Er litt sliten nå, hehe. Tok noen bilder av det jeg kjøpte, men de er ikke så bra da. Uansett, her kan dere se:

Jeg gidder ikke å skrive hvor alt er fra akkurat nå, så hvis du lurer på noe, bare spør, så skal jeg svare i ukens spørsmål-innlegget :-)

Stikker til Kvadrat

For dere som ikke vet hva Kvadrat er, så er det et kjøpesenter. Norges største i areal, faktisk! Er ganske greit at jeg bor så nær, jeg elsker jo Kvadrat, såå.. Jeg skal dit med Hilde, og må faktisk skynde meg veldig akkurat nå! Hilde blir sint på meg hvis ikke, buhu, livet er ødelagt.


Arkivbilde

Nå skal det shoppes, snakkes senere i dag!

We love school

(Siden læreren har begynt å lese bloggen min, må jeg stille meg litt entusiastisk til skolen, derfor overskriften..)

Nå er jeg med Hilde, og vi har nettopp spist (sjokk) og gjort lekser. Nå skal vi slappe av, tror jeg, men jeg skal kanskje lure Hilde med på en videoblogg.. Satser på det, eller hva?

Travel dag

Tirsdager er, som jeg har nevnt mange ganger før, en travel dag for meg, og i dag er den ekstra travel! Var nettopp på dansing, og nå som jeg trodde jeg skulle få slappe av, kom jeg på det.. Matteprøve i morgen, kjempegøy altså! Neida, det er ikke SÅ ille, jeg tror faktisk jeg kan det jeg skal kunne. Er fornøyd så lenge jeg får 5, og det tror jeg at jeg er sikret i dette temaet her, hvertfall.
Haha, trist altså

Hjemme igjen!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang reise med buss og fly. Bussturen varte i 2 og en halv time, og etterpå fikk vi vite at flyet vårt var forsinket nok en gang (grekernes favoritthobby er trolig GÅ SAKTE-AKSJON). Vi skulle egentlig være hjemme klokken fem, men sånt skjer!


Kjenner at jeg savner dette her allerede!

Er alltid surt å komme hjem til Norge på grunn av den forferdelige temperaturen som begynner å snike seg innpå nulltallet, men det var kjempekoselig å se pappa og Pelle igjen! I morgen er det rett på jobb, uff..

Siste dag på Kreta

Dette har vært den siste dagen vår her på Kreta, og i dag fikk vi heldigvis litt sol. Jeg tror at uværet forfølger familien vår eller noe sånt, det er jo regn hvor enn vi er! Da vi var i Spania sist gang, pøregnet det, og her på Kreta har dere jo allerede fått høre hvordan været er.. Jaja, det er jo alltid kjekt å reise  - uansett vær!

Her er noen bilder fra dagen:

 

Det skal hvertfall bli fint å se pappa (som måtte være hjemme på grunn av jobben), Pelle og venner igjen! Skal se om jeg kan få lagt ut videobloggen i dag, men den har klikka litt, så skal se om jeg får ordnet det.

 

Hotellet vi bor på

Siden været ikke er så bra i dag heller, tenkte jeg å vise dere litt bilder av hotellet. Skal også lage enda en videoblogg om hva jeg har i sminkeveska mi, var noen som lurte på det! Er ikke sikkert videobloggen kommer ut her før jeg kommer hjem til Norge, men vi får se hva jeg får tid til. Uansett, hotellet heter Ocean Beach Club, og er etter min mening et veldig fint hotell. Her er det treningsrom, spa, stort basseng med mange solsenger, fantastisk mat og absolutt alt man skulle trenge!

Har ikke så mange bra bilder av hotellet, har ikke med meg vidvinkelobjektiv, skjønner dere.. Jaja, nå skal jeg lage videoblogg, snakkes!

Regnvær og storm på Kreta

Her på Kreta kan vi ikke akkurat si at vi har vidunderlig vær, her er det nemlig regn og vind! Jaja, det skal heldigvis blir bedre på onsdag. I dag har vi tatt oss en tur til byen, men jeg vet ikke helt om vi egentlig fant "byen". Nå skal vi snart spise middag, det skal bli godt. Jeg tror det kommer en liten videoblogg i kveld, men den er jeg ikke ferdig å redigere. Ikke forvent dere noen fantastisk videoblogg nå, det er bare noe tull jeg lagde mend jeg kjedet meg, hensikten var ikke engang at det skulle være en videoblogg!

Noen bilder fra dagen:
Leopardfrosk i veikanten

I dag har det PØSREGNET her på Kreta, og balkongen vår ble nesten oversvømt. Det var rett før vannet gikk over dørlisten da jeg fant ut at røret som skal føre vann ut fra balkongen var tettet med gamle røykstumper, æsj! Ellers har vi nettopp vært på et eller annet Eurovision-show, som faktisk var ganske bra (mest på grunn av den ene kjekke mannen som spiller i showet). Er nesten forelsket, uff og huff. På vei hjem fra showet fant Birgitte en frosk/padde med leopardmønster, den var kjempekul! Måtte jo ta noen bilder av den, men de er så klart ikke noe fine, det er bare fordi dere skal få se hvordan den ser ut.Nok en fin dag i varmen

I dag har vi hatt en kjempefin dag, og vi kom nettopp hjem fra ABBA-show (haha). Ellers har vi bare gjort det som har blitt en vane nå, vi har solt oss og badet. Men gjett hva? I morgen er det meldt regn.. Jaja, jeg håper værmeldingen er feil, kryss fingrene for det! Jeg har hvertfall fått litt farge, men det er ikke noe å skryte av. Jeg vil være brun, buhu!

Dag 2 på Kreta

Dagen har gått til soling og bading, og det har vært utrolig deilig. Nå ser jeg at fargen begynner å komme, noe min likbleike kropp trenger desperat! I morgen og de andre dagene skal vi nok bare gjøre det samme, så bloggingen blir vel litt ensidig. Vi skal vel kanskje gjøre noe litt annet innimellom, men det blir ikke noe revolusjonerende akkurat. Uansett, nok tullprat, her er noen bilder fra dagen:


Vel framme på Kreta!

Heeeei!

Nå er vi vel framme på Kreta. Vi ankom hotellet i 7-tiden, og nå har vi nettopp spist middag. Det er jo helt mørkt her nå, men dere kan så klart få se bilder i morgen! Rakk jo å ta noen få bilder i dag, da:I morgen skal vi nok bare slappe av ved bassenget, deilig! Håper dere har det fint også.

Forsinket fly

Dere som er oppe nå er virkelig noen morgenfugler, altså! Nå sitter vi på flyplassen, og har nettopp fått vite at flyet er forsinket. Teit, altså. Jaja, det er ikke noe vi kan gjøre med det, så nå kan jeg kanskje spille litt Tetris eller noe. Har kjøpt Sure Bilar, og da er jo livet egentlig greit selv om flyet er forsinket..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Videoblogg på vei!

Spilte nettopp inn en videoblogg til dere, men nå streiker selvfølgelig Adobe Premiere Elements, så jeg må heller bruke Windows Movie Maker (som suger). Jaja, dere dør ikke av at videoen er litt dårlig redigert. Kan ikke redigere den i morgen heller, for da reiser jeg jo til Kreta!Karen and Hilde - The pancakemakers

Elendig overskrift, jeg vet (Hildes ide, skjønner dere). Etter skolen var jeg med Hilde hjem, og vi lagde pannekaker. De var gode, men det var vel ikke så særlig smart å spise så mye rett før dansing! Jaja, vi klarte å sløve oss gjennom dansingen også, heldigvis. Etterpå kjøpte vi kokosboller, da var jo treningen forgjeves! Jaja, vi har ikke akkurat noe slankeprosjekt på gang, så det er jo greit nok.Home, sweet home

Heei!

Nå er jeg hjemme igjen etter noen fine dager i Oslo. Fikk dessverre ikke internettet til å virke der borte. Ingrid skulle liksom blogge for meg, men vet ikke helt hva som skjedde der.. Uansett, i Oslo kjøpte jeg noen nye sko, ELSKER dem! Kjøpte litt annet også, det får dere se senere. Er vel ikke så mye mer å si, så her er noen bilder fra turen:Håper dere har hatt en fin helg, og beklager for at dere ikke ble informert om at det ikke ble blogging!

Off to Oslo

Har glemt å fortelle dere det, men skal faktisk til Oslo denne helga! Jeg, mamma, Birgitte og mormor skal besøke tanten og søskenbarna mine der. Det blir sikkert koselig! Det blir mest sannsynlig blogging, men hvis jeg ikke får mulighet til det skal jeg nok få skaffet en gjesteblogger.. Blir til søndag!


Grusomt bilde, jeg vet

Nå må jeg nesten fortsette pakkingen, så får vi se hvordan det blir senere.

RLE spiser hodene våre

I morgen har vi RLE-prøve, noe jeg og Hilde opplever som ganske kjedelig, idiotisk, teit, plagsomt, sinnsforstyrrende, fritidsopptakende og alt negativt egentlig. Derfor må vi øve. K-J-E-D-E-L-I-G. Neida, vi elsker RLE altså, bare tuller med dereeee. Hihihihi, RLE RULER <3
Jeg er en smule hyper, tror ikke det er bra at jeg skriver mer nå. Hvis noen ikke forstod det, den endelige konklusjonen er at jeg og Hilde IKKE liker RLE, som forresten står for rar lamaetikk (Hilde ler seg i hjel av dette utsagnet)

What a nice day

 I dag har jeg vært med Lise, det var lenge siden sist! Vi lagde vafler etter skolen (hadde mer vaffelrøre igjen), gjorde litt lekser og lagde middag. Gratulerer, vi GJORDE faktisk noe! Vi pleier liksom ikke å finne på noenting som helst.. Har nesten ingen bilder fra dagen heller, men kan jo vise dere noen få:


Lise har det som vanlig gøy med mitt kamera
Lise den pene <3

Nå må jeg øve litt til et kåseri jeg skal ha en eller annen gang snart, og kanskje spille litt tetris (sa jo jeg er avhengig). Vi har 5 prøver neste uke, muligens 6, så jeg kan ikke garantere at bloggingen blir veldig bra i nærmeste framtid.

Vafler

Nå gikk Hilde nettopp hjem, etter å ha vært hos meg i noen timer. Det var koselig, og som jeg har fortalt, gjorde vi først ingenting (haha). Etterpå fant vi på noe, nemlig å lage vafler! De ble skikkelig gode, skal ha med i termos i morgen (det er ekkelt med kalde vafler). Har ingen superbra bilder, men kan jo legge ut to allikevel: 

Hildeee

I dag har jeg vært på jobb, og nå er Hilde her. Vi gjør egentlig... ingenting. Eller, jeg spiller HC Andersens eventyr, det er faktisk kjempegøy, haha! Nå må vi stikke, for vi skal fortsette å gjøre ingenting, snakkes!


Arkivbilde

Gratulerer med dagen, Birgitte!

I dag har Birgitte, min lillesøster, bursdag. Hun er nå 11 år! Det er gjester her nå, vi har spist pastasalat og kake, og nå sitter de voksne og snakker sammen. Birgitte fikk kamera, så nå går hun amok med å ta bilder, med andre ord er det best å trekke seg litt tilbake om man ikke vil bli bombardert med bilder. Her er noen bilder fra dagen:Gratuler henne gjerne med dagen i kommentarfeltet :-)

Denne kjendisen var jeg..

Dere er ikke akkurat verdensmestere i gjetting, så nå kan jeg røpe hvem jeg var i bursdagen. Rødt hår og svart, stramt skjørt, det burde dere skjønt altså.. Rihanna, så klart, haha! Dere gjettet Voe, men jeg skjønner jo hvorfor. Hun farget jo hårtuppene rødt også. Jeg farget kun tuppene fordi det ville vært veldig vanskelig å få rødfargen ut hvis ikke! Jeg synes ikke jeg så bra ut med det eller noe sånt, det var bare fordi jeg skulle være Rihanna.Bilder fra bursdagen kommer kanskje i morgen..

Innkjøp

I går var jo jeg og Hilde på Kilden, og i tillegg til dette jeg skal vise dere nå, kjøpte jeg en pizza til oss på Dolly, og så tok jeg jo et til hull i øret som dere så i går. Kjøpte også noe random skolesaker, men gidder ikke å vise det. Uansett, her er hva jeg kjøpte:


Små notatbøker fra ARK


Lyse striper til håret fra VITA


Tubeskjerf/Hals fra H&M


Pannebånd fra H&M


Sminkeveske og neglelakk fra H&M


Shampoo og balsam fra Cubus (DISSE LUKTER HIMMELSK!!!)Veske fra H&M

Vi skulle jo egentlig bare dit for å kjøpe mine etterlengtede sko, men gjett hva? De hadde ikke flere igjen i beige, og de kom aldri til å få dem inn igjen heller! De har dem på Kvadrat, men det er jo en halvtime kjøring herfra, så jeg gadd ikke. Ble skikkelig irritert, hadde så lyst på dem!

So much to do, so little time

I dag har jeg ekstremt mye å gjøre. Her kan dere få se hva jeg må få unnagjort:

- Rydde rommet mitt og vaske badet mitt
- Øve til samfunnsfagprøven
- Jobben i noen timer
- Trening

¨
Arkivbilde

Ok, virker ikke som så mye når det er skrevet ned sånn, men det er egentlig ganske mye å komme over. Derfor håper jeg dere forstår at bloggingen ikke blir på sitt beste i dag! Skal ikke søndag være en hviledag, da? Hmm..

 

Min rosabursdag!

Nå har alle gjestene gått hjem, og jeg har hatt en koselig kveld med masse god mat, dansing, quiz og bare snakking. Det er ikke så mye mer å si om kvelden, så her har dere litt bilder:

 Kjolen min ser veldig neon ut på bildene, men den er ikke sånn i virkeligheten..

Finally ready

Nå er jeg endelig klar for at gjestene skal komme, så nå gleder jeg meg! Skal bare lage en smoothie, men det går jo ganske raskt. Må fortelle dere noe litt komisk forresten! Jeg hadde laget akkurat 23 muffins fordi det er  23 plasser i muffinsstativet, og så spiste pappa en! Så nå er det bare 22 muffins, en plass ledig.. Irriterende.

Gjestene kommer klokken 7 og blir til klokken 11 eller lengre, så jeg er ikke sikker på hvor mye mer blogging det blir i dag.. Dere kan hvertfall få se bilder i morgen!Forresten har jeg stripet håret i dag, hva synes dere?

Bursdagsforberedelser

Nå er mamma og pappa skikkelig stressa, fordi de vi holder på med å vaske og rydde hele huset, i tillegg til  at vi må lage kake, muffins og taco. Jeg skal nemlig feire bursdagen min med venner  i dag! Det blir sikkert koselig, men nå må jeg fortsette å rydde..

Denne kjolen skal jeg ha på meg:Jeg vet jeg ser ut som et troll på bildet.

Jeg har fått jobb!

Neida, ikke SÅNN jobb. Jeg har jo fast jobb allerede, men nå har jeg altså skaffet meg jobb til arbeidsuken! Det er veldig bra, siden det er vanskelig å skaffe seg jobb, siden alle skal ha på likt. Jeg fikk jobb på Studio Hjelm, et fotostudio! Er veldig fornøyd med det, så nå sitter jeg her og jubler for meg selv. Nå skal jeg snart til Hilde, vi skal skrive kåseri (ikke av fritt initiativ, altså), og på dansing etterpå.

Nevner nok ikke så mye mer om den arbeiduken før i November, for det er da det er!

Har dere også arbeidsuke?

Fullstappa dag

Som dere sikkert forstår ut ifra overskriften, har jeg en ganske travel dag i dag. Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og skal snart på jobb. Etter jobb er det masse lekser som ligger og venter på meg, så da må jo noen av dem bli gjort også. Så da håper jeg dere har forståelse for dårlig/lite blogging i dag!Noen andre som har en travel dag i dag?

Skillingsboller

I dag har jeg og Christina bakt skillingsboller, mesterbakerne vet dere! Christina spiste sikkert halvparten av deigen, da, så det kunne nok blitt endel flere boller, haha. Her kan dere se de fantastiske bollene:

Nam nam! Men nå skal jeg på trening, snakkes!

Ringhånd

En av gavene jeg fikk til bursdagen, var en ringhånd. Jeg synes den er ganske kul, så da viser jeg dere bare den:

Har du en ringhånd?

Bursdagsfeiring

Jeg har hatt en kjempefin bursdag til nå! Våknet opp til frokost på senga og et kjempekoselig kort og armbånd fra Hilde. Og så må vi ikke glemme at Lise skrev et innlegg her på bloggen, det var også veldig koselig! Jeg fikk også besøk av mormor, morfar, farmor, tante Bente og Onkel Per klokken 4, og de er her fremdeles. Jeg har pakket opp gaver, spist club sandwich og kake, og kost meg masse!Jeg skal ha bursdagsselskap med venner senere, kanskje neste helg? Gleder meg!

Dette våknet jeg opp til i dag:I dag er jeg jo faktisk 15 år, rart å tenke på! Siden det er bursdagen min, vekket mamma, pappa og Birgitte meg med frokost på senga. Det var veldig koselig! Etterpå åpnet jeg en konvolutt jeg fikk av Hilde i går. Der inni lå det er stort kort, som dere ser bilder av over, og et armbånd hun har perlet selv. Jeg ble utrolig glad, for inne i kortet stod det veldig mye fint! Til nå har bursdagen min vært fantastisk fin. Senere skal jeg ha familieselskap, det gleder jeg meg til!

Regn, regn, regn

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Hilde, men hjemturen var ikke så veldig festlig. Det regnet noe helt sinnsykt, så nå ser jeg ut som Huldra eller noe! Jeg skal på dansing om en time, og etter det venter leksene.. Som dere sikkert kan forestille dere, blir det ikke så altfor mye tid til blogging nå som dagene er så travle, men jeg prøver så godt jeg kan! Nå må jeg fikse håret, sminke meg på nytt og kle på meg danseklær, for som sagt, jeg ser ut som Huldra. Snakkes!


Beklager for arkivbilde, men har ikke noe annet nå.

Regner det hos deg også?

Stress

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, så da er det rett på jobb! Snakkes senere i dag.Noen andre som har mye å gjøre i dag?

Flinke meg

I dag har jeg laget frokost til hele familien, føler meg litt snill. Laget eggerøre, varmet rundstykker og hadde litt forskjellig pålegg til. Jeg skulle egentlig på jobb i dag, men jeg tør ikke å være der alene, så jeg går heller to ganger neste uke. Så i dag skal jeg bare slappe av og rydde litt. Tror jeg trenger det før nok en uke på skolen.

Sånn så frokosten ut:

Hva er dine planer for dagen?

Innkjøp

Heeei!

I dag har jeg jo vært på kikk etter en jakke sammen med mamma, men vi endte som vanlig opp med litt annet også. Denne gangen fant jeg faktisk en jakke jeg liker, det er en sensasjon! Akkurat den stilen jeg ville ha, og ikke ALTFOR stor. Litt for stor, så klart, men ikke sånn at jeg svømmer i den. Etter vi hadde vært på shopping, gikk jeg til Hilde, og vi gjorde ingenting bortsett fra å lage lasagne og spille Nintendo DS. Uansett, her er dagens innkjøp:


Strømpebukse fra Lindex 149 kr, strikker og fliseklemmer fra Bik Bok


Jakke fra Vero Moda 849 kr


Topper fra Vero Moda, 50 kr


Topper fra Vero Moda, 100 kr


Bluse fra Vero Moda 50 kr


Joggebukse fra Bik Bok 199 kr

Jeg vet at kvaliteten på bildene suger, men jeg gadd ikke å legge så mye arbeid i  å få bra bilder i dag. Dere får se klærne bedre når jeg bruker dem, håper det er greit.

Hva synes dere om denne jakken?

Nå skal jeg og mamma snart ut for å kjøpe ny jakke til meg, og jeg tenker meg noe i denne stilen her:Vi får se hva det blir til! Håper jeg finner noe lignende, selv om det er vanskelig siden jeg er så liten..

Hva synes du om jakken?

ØnskelisteJeg har bursdag neste lørdag, så da tenkte jeg å dele min ønskeliste med dere. Jeg ønsker meg egentlig mye mer enn det jeg viser her nå, men lista hadde blitt lang om jeg skulle vist alt, haha!

- Forskjellig fotoutstyr, gidder ikke å vise dere det, det er vel ikke så interessant?

- Daisy fra Marc Jacobs- Leppestifter, blush, allslags sminke egentlig!

- Gavekort (H&M, Estetique, Bik Bok ol.

- Rosa blush fra MAC, gjerne DAINTY eller PINK SWOON

- Chocolate Soleil solpudder fra Too Faced

 

 - Sminkekoster fra MAC eller The Body Shop

- Disse skoene fra Bianco:

Aner ikke hvorfor bakgrunnen ble så rar på det siste bildet.. Jaja, dere ser skoen. Det var altså litt av min ønskeliste til bursdagen!

Iskrem med sjokoladetopping

Nå har jeg nettopp spist iskrem og lest Pondus, og den var kjempegod! Vi hadde sånn sjokoladesaus med daimkuler i som stivner på isen, og for å si det sånn: DEN SKAL KJØPES IGJEN! Den var helt fantastisk god, nabefales på det sterkeste altså.

Vi kommer til å bli feite..

I dag har jeg bare vært med Hilde, og vi har ikke gjort så mye.. Bortsett fra å spise, da, uff. Først spiste vi toast hos henne, så spiste vi joikakaker hos henne, og nå har vi nettopp spist tomatsuppe her. Vi er også i ferd med å ta litt iskrem med sjokoladesaus! Vi kommer til å bli feite til slutt. Hildes kommentar: "Vi må snart melde oss på fatcamp". Enig med henne der gitt! Neida, vi spiser ikke SÅ mye til vanlig. I dag er vi bare litt.. spisende!

Har dere også sånne dager der dere spiser veldig mye?

Trinntur til Lifjell

I dag hadde vi ikke vanlig skole, vi var heller på tur ved Dale. For å være helt ærlig synes jeg det er mye bedre med vanlig skole. Jeg liker virkelig ikke å gå tur mellom masse stein, skittent vann og sump. Det er så irriterende å måtte se seg for hele tiden i frykt for å snuble, noe jeg presterte å gjøre ca. 5 ganger.

Nå skal det ihvertfall bli deilig å sette seg ned å drikke en varm kopp te mens jeg gjør lekser. Forresten blir det kanskje ikke så deilig allikevel, lekser vet dere..

Tok så og si ingen bilder der, men dere kan få se tre av dem som ble tatt:


Litt av Stavanger


Skitne sko, ja


Marianne! (si ifra hvis jeg skal slette)

Liker du å gå på tur?

Eplemuffins

Nå har jeg nettopp bakt noen eplemuffins, og de ble veldig gode, om jeg skal si det selv. Jeg hadde også kanel i dem ,så da fikk jeg litt "eplekake-feeling", hvis dere forstår. Må prøves ut! Er ikke vits å legge ut oppskrift, dere kan bare bruke en god muffinsoppskrift og ha noen eplebiter oppi.

Beklager for dårlige bilder, gadd ikke å få til noe bedre, ville bare spise muffins, hehe..

Let's dance

Unnskyld for dårlig blogging i dag, men jeg har hatt det veldig travelt! Etter skolen var jeg med Hilde hjem, og etter det måtte vi på dansing. Jeg, Lise, Hilde og Siri har begynt på noe som heter Cheer Hip Hop, eller Siri har gått før da. Det er akkurat som vanlig Hip Hop, bare at det er litt raskere, og bevegelse er mer markerte. Ikke så "gangster", på en måte, hehe.  Det var faktisk skikkelig gøy, selv om jeg er veldig dårlig i hip hop. Jeg er liksom ikke helt typen for det, men jeg tror jeg kommer mer inn i det etter hvert.

Føler meg forresten ganske sporty for tiden, går på friidrett, dansing og styrketrening! Ulikt meg, lurer på hvor lenge jeg holder ut..


Siden Pelle er så fotogen..Går du på dansing?

Tilbake til hverdagen

Jeg har egentlig ikke merket så godt til at skolen begynte før nå, fordi vi ikke hadde lekser eller prøver sist uke. Nå begynner vi på den igjen med lekser, stress og mas. Det er litt greit også, men jeg er sikker på at jeg er lei allerede om en uke. Har fått gjort litt lekser, men skal gjøre tyskleksa også, så kan jeg være litt stolt av meg selv etterpå..

Jeg og Lise skal på friidrett senere i dag, vet ikke helt om jeg skal glede meg eller grue meg. Blir sikkert greit, men lurer litt på hvordan vi skal gjøre med kneet mitt, som fremdeles er kaputt.Har dere også begynt med lekser nå?

Off to work

Nå skal jeg på jobb, og det er jeg egentlig ikke så veldig motivert for. Tror jeg må trene styrketrening senere i dag også, uff of huff. Med andre ord, søndagen som liksom skal være hviledag blir til en hektisk dag. Jaja, jeg får vel bare gjøre det som må gjøres, snakkes senere i dag!


Ser helt grusom ut i dag, så jeg vil ikke legge ut bilder der jeg er seriøs, uff..

Noen andre som må jobbe i dag?Hildes bursdagsfeiring

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Hildes bursdagsfeiring, og det var veldig kjekt! Vi spiste nachos med forskjellig tilbehør, smeltet sjokoladepudding med is, godteri og chips. Hilde hadde laget guacamole, NAM! Jeg elsker guacamole. Eller, det er jo egentlig avokado jeg elsker, men det er jo masse avokado i guacamole.. Vi hadde flasketuten peker på, og gjett hva jeg måtte gjøre, da? Ta en stor jafs av en plante Hilde har i huset OG svelge den! Haha, uff og huff.Alt i alt en kjempefin kveld! Her er noen bilder fra kvelden:
Så mye av denne planten spiste jeg..

Ovnsbakt pannekake

I dag har jeg jo vært med Hilde og Lise, og vi har bakt ovnsbakt pannekake! Det tok evigheter å steke den, så vi gadd ikke å få den helt gjennomstekt.. Den var jo god uansett, da!


Heeeeelt normalt


Mine vakre venner


Sånn ble den altså seende ut.. Beklager for dårlig bilde, kremt kremt LISEEE

Har du smakt ovnsbakt pannekake før?

Chillpadder

Nå er jeg med Hilde, og vi slapper bare av som vanlig.. Vi har nemlig ikke så mye å gjøre! Skoledagen i dag har vært lang og kjedelig, så vi er egentlig ganske slitne. Men nå kommer Lise snart, og hun tvinger oss sikkert i aktivitet!

Har du også hatt en slitsom dag?

Fremdeles syk

I dag har jeg bare sovet, fordi jeg fremdeles er syk. Føler meg litt bedre nå, så da skal jeg hvertfall på skolen i morgen. Er ikke så gøy å være syk den første uka på skolen, men sånn er det jo bare nå.. Håper på å være frisk i morgen!

Gjør dere klare for et grusomt bilde (ser ikke særlig bra ut i nuet, haha):

Hurra for Hilde!

Siden Hilde har bursdag i dag, bakte jeg noen muffins fra meg og Lise, så overrasket vi henne med å komme på besøk!Vi hadde det veldig koselig, spiste muffins og is og drakk eplemost. Har vel ikke så mye mer å skrive, så her er noen bilder:


Legg merke til at det står HILDE i midten!


Bursdagsbarnet!Summer turns to autumn, and the sun returns to rain

Da var sommerferien over for denne gang, og det synes jeg egentlig er veldig trist. Jeg føler ikke at vi har fått noen ordentlig sommer her i Stavanger, det har bare vært noen få dager med fint vær. Men jeg har jo vært i Italia i to uker, og der hadde jeg det jo kjempefint! Jeg har også hatt det fint med gode venner.

I alle år har jeg vært glad når skolen skal begynne igjen, siden jeg begynner med blanke ark, og føler at det er ny start. Denne gangen føles det ikke slik, det føles annerledes. Jeg orker ikke tanken på alt stresset som venter meg i 10. klasse.

Sommerminner:Har du hatt en fin sommer?

Migrene

Hei!

Jeg vil bare informere om at det ikke blir så veldig bra med blogging i dag. Dette er på grunn av at jeg har  migrene i dag, og klarer ikke å se for mye på skjermen.

Migrene er nemlig helt forferdelig å ha, hos meg starter det med at jeg nesten ikke kan se noenting, det holder på i ca. 1 time, og deretter kommer hodepinen. Hodepinen er helt uutholdelig, men jeg fikk heldigvis tatt medisinene mine med en gang jeg merket at migrenen kom. Hvis jeg ikke merker det med en gang, og ikke tar medisinene, kan migrenen bli der i 2 døgn, av og til 3.

Så da håper jeg dere forstår grunnen til dårlig blogging i dag!


Har liksom ingen bilder som passer inn akkurat her..

Shopping

Nå skal jeg og mamma straks til Kvadrat for å shoppe. Jeg har skrevet en liste over hva jeg trenger, sånn at vi ikke skal gjøre det vi alltid gjør, sose rundt uten å komme hjem med det vi egentlig skulle ha. Håper på at det ikke blir sånn i dag, da, haha! Her er min handleliste:Jeg skal kjøpe vinterjakke så tidlig fordi jeg aldri fant noen som jeg likte OG passet i fjor, så jeg begynner letingen tidlig..

Pauseeee

Heei!

Nå er jeg på jobb, men har pause nå, så da spiser jeg jordbær og drikker Snapple, nam! Tror jeg skal hjem i 1-tiden, siden det er så fint vær.

Noen andre som jobber i dag?

Pannekaker

I dag har jeg og Hilde spist pannekaker til frokost, siden vi er så sunne. Det var veldig godt, og nå må vi fortsette på ryddingen! Nå skal vi rydde i klesskapet, det kan jo bli interessant. Har så mye stygge klær, haha!
Sushi for første gang

I dag har jo jeg og Hilde vært i byen, og vi smakte sushi for første gang! Den røde fisken smakte ganske ille, men den hvite fisken og scampien var grei. Jeg liker jo ikke fisk, så jeg brakk meg da jeg spiste den røde fisken, var faktisk rett før jeg spydde.. Skjønner meg ikke på folk som elsker sushi, haha! Etterpå kjøpte vi vårruller, som smakte ganske mye bedre enn sushien. Vi spiste også oreokake, naaam! Nå skal vi (jeg) rydde på rommet, så nå skal vi ikke være mer på dataen. Bilder fra dagen:


Neongrønn brus..
Har du smakt sushi?

Til byen!

Hei, Hilde her!

Nå står Karen i dusjen, og derfor benytter jeg anledningen til å bloggeee! I dag skal Karen og jeg til byen, og der har vi blant annet tenkt å smake sushi for første gang! Jeg aner ikke hvordan det smaker, men mange sier det er godt, så hvorfor ikke..  

Men nå kom hun ut av dusjen, haha:Snakkes!

At the moment

Akkurat nå sitter jeg i sofaen min og spiser most frukt (babymat, overraskende godt) og blåbær. Har vært på jobb i dag, og det var jo egentlig helt greit. Har vært drittvær i Stavanger i dag, men nå ser det ut som om det lysner litt opp ute. Nå skal jeg rydde rommet, er jeg ikke flink? Snakkeees!


Ikke kjøp denne tyggisen, den smaker tannkrem!


YUM!Lørdagskos

I kveld er ikke mamma og pappa hjemme, og alle som kjenner meg godt vet at jeg er redd for å være alene hjemme. Ikke om dagen, altså, men når det blir mørkt ute. Uff, stakkars meg når jeg må flytte ut. Jeg kommer ikke til å overleve, haha. Birgitte er jo hjemme da, så vi bestilte pizza fra Dolly Dimples siden pappa insistere, og nå ser hun på film i stua. Jeg orket egentlig ikke mer mat etter tomatfestivalen, spiste jo et tonn! Nå sitter jeg her og koser meg med litt godteri og brus, det er jo lørdag.. Nam!Er du også redd for å være alene?

Tomatfestivalen!

I dag var jo jeg, Lise og Hilde på Tomatfestivalen, og det var veldig koselig. Bare sånn at dere vet det, det er ikke BAAARE tomater der, det er mye forskjellig. Jeg spiste faktisk vårrull, grillet lam med salat, grillspyd, tomatsuppe og godteri. Jeg vet at jeg spiste mye, haha, men måtte jo prøve ut så mye jeg kunne..


SPIKERSTOL!

Til Tomatfestivalen!

Nå skal jeg og Lise snart ta båten for å komme til FInnøy, hvor vi skal på Tomatfestivalen. Der skal vi møte Hilde. Det blir sikkert kjempegøy, er der hvert år, haha! Jeg er seriøst tomatelsker, spiser tomater hele tiden.. Jaja, det er jo sunt, så why not? Men nå har vi litt dårlig tid, see ya!


Arkivbilde


På stranda med Hilde

Heei!

I dag har jeg og Hilde vært på stranda, var jo så fint vær! Jeg har badet og solt meg, Hilde derimot, hadde ikke med bikini engang. Syk i hodeeeet! Uansett, det var veldig koselig. Jeg hadde med meg kyllingsalat, og Hilde hadde med seg kjeks, mentos og druer. Nam! Jeg glemte så klart gafler, så vi spiste med hårklemmer og mobilpenn, hahaha! Er vel ikke så mye mer å si, så her er noen bilder fra dagen:


YUM!
Cola <3


Det fløy måker over oss hele tiden..


Maryland cookies :-D

Min jobb

Jeg har fått spørsmål om hvor jeg jobber, hva jeg gjør, og lignende, så nå skal jeg bare svare på det. Dette vil nok ikke være så veldig interessant for mange av dere, i og med at det ikke er noen slags form for tips til hvordan du får jobb.

Jeg er så heldig at pappaen min er medvirkende i et prosjekt på sykehuset hvor han jobber, og der ble jeg tilbudt jobb. Så min arbeidsplass er på Stavanger Universitetssykehus! Det jeg gjør er rett og slett å legge inn informasjon fra skjemaer med stoff fra dette prosjektet inn på pcen. Det som er ganske greit med denne jobben, er at jeg bestemmer mer eller mindre selv når jeg vil komme på jobb, altså er det ingen faste tider. Det er egentlig det samme, bare jeg gjør arbeidet!

Dette er ikke bare en sommerjobb, den fortsetter etter sommeren også, noe som er greit for meg som trenger å tjene litt penger (jeg er ikke så flink med husarbeid hjemme, bare spør vennene mine, hahaha). Jeg får betalt etter hvor mange timer jeg jobber, og jeg pleier å jobbe i 4-6 timer hver gang.


Random bilde, jeg vet, men hadde liksom ingen passende bilder til dette innlegget..

Håper dette innlegget var til nytte for noen av dere :-)

Har du jobb?

Til stranda

Nå må jeg skynde meg, skal til stranda med Hilde! Her er det jo faktisk finfint vær i dag, såå..


Sånn skal jeg se ut på stranda. Neida.

Fint vær hos dere også i dag?


Koselig filmkveld

I kveld har jeg, Lise og Hilde sett en film, og det var veldig koselig. Vi spiste sjokoladekake, som ikke smakte så godt siden vi tok rugmel oppi istedenfor hvetemel, haha! Den ble jo litt god, da. Vi så en film som heter "Life as we know it", og den var helt grei. Veldig lik alle andre filmer, men allikevel grei. Ble helt forelsket i han ene hovedpersonen, dere MÅÅÅ se ham (søk på Josh Duhamel)! Bildeopplasteren til blogg.no vil ikke laste opp bilder, så da får dere bare se coveret til filmen, haha:
Noen andre som har sett denne filmen?

Utslitt

Nå har jeg kommet hjem fra jobb, hvor jeg har vært siden klokka 9 om morgenen. Livet er hardt, altså. Er ikke bare bare å stå opp klokken 1 en dag, for deretter å stå opp halv 7 dagen etter, haha! Det er faktisk ganske grusomt. Jaja, skolen begynner jo snart igjen, må jo få tilbake døgnrytmen (som jeg egentlig aldri hadde).. Nå kommer snart Hilde og Lise til meg, og jeg håper virkelig ikke at Lise er i "nå må vi gjøre noe annet enn å ligge i sofaen og sove-humør". Jeg vil bare slappe av nå, hehe!

Jeg ser virkelig forferdelig ut i dag, har bare sovet i 2-3 timer i natt, men dere skal få noen bilder allikevel:Har du også hatt en slitsom dag?

Hilde in da house

Heei!

Nå er Hilde her, og vi skal faktisk lage en liten videoblogg til dere, så bare gled dere! Vi spiste nettopp frokost, og den var veldig sunn.. Oreokake! Jeg er forresten avhengig av et nytt spill; STJERNEHOTELLET! Du finner det i Appstore, helt gratis. Hehe, men nå må vi nesten stikke for å lage videoen.Chilledag

I dag har jeg jo vært med Hilde, og vi gjorde egentlig ingenting, haha. Har egentlig bare hatt en chilledag.. Vi spiste pizza, is og saft og så på TV. Vi har et innholdsrikt liv, ser dere! Skal på jobb i morgen, så det er jo faktisk en fornuftig ting å gjøre. Kjenner det blir hardt å stå opp klokken halv 7, uff. Jeg dør. Jaja, nå skal jeg rydde litt på badet faktisk.. Kanskje dere får se resultatet?
LA ink, hehe
Åh, herreguuud


Jeg lagde en fancy flette på Hilde..

Beklager dårlige bilder..

Stikker til Hildeeee

Heihei, nå har jeg litt dårlig tid, skal være hos Hilde klokka 3! Uff.. Et fantastisk bilde av meg (tatt akkurat NÅ):


Haha, jeg ser ikke ut, btw er håret nyvasket, ikke fett..

Hilde nekter faktisk å komme til meg, såå.. Jeg må stikke, see ya! 

På stranda

Heihei!

I dag har jeg og Lise vært en tur på stranda, og vi har til og med badet! Stolt. Det var veldig koselig, og faktisk var ikke været så altfor ille. Jeg hadde med oreokake, men da vi kom fram var den heeelt smeltet, så den lignet mer på en suppe.. Den var jo fremdeles god, da! Forresten tok jeg det 10000. bildet med kameraet mitt i dag, haha. Her er noen bilder fra dagen:


Dette er det 10000. bildet! Liseee :-D


Min fantastiske hårstrikk


Tør jeg å bade?Jaaa, det gjør jeg!


Tør Lise å bade?


JAAA! Ah, vi er flinke altså.


Lise spiser Oreosuppe, hahaha

Er litt sint nå, blogg.no ødela alle bildene.. Derfor er kvaliteten sugen, men det får gå for denne gang!

A beautiful day, nananana

Aner ikke om det er en sang som er sånn som overskriften, jeg bare følte at det var det, hahaha! I dag er det fint vær, så da skal jeg og Lise (og Hilde hvis jeg får tak i henne) til stranda. Har ikke gjort noe spesielt i dag til nå, har bare blåst såpebobler og lest.. Uansett, nå hopper jeg i dusjen, hvis ikke blir Lise GAL (seriøst).HAHAHAHAH, trøtte, lille Pelle


Sånn ser det altså ut her i Stavanger nå..


Haha, var jo litt stilig da? Eller kanskje ikke, hehe..


Jeg er grusomt stygg i dag, så dere får nøye dere med dette bildet inntil videre..

Er det fint vær hos deg også i dag?

Sånn ble oreokaken!

Jeg og Christina valgte bare en enkel oppskrift på oreokake, men den ble veeeldig god! Men jeg må si at jeg fikk nok etter et stykke.. Jeg leter forresten etter oppskriften på den oreokaken de har på Deli de Luca, men det er seriøst umulig. Ingenting slår den, så hvis du ikke har smakt den, GJØR DET! Dere kan jo få se resultatet av vår kake:


Beklager dårlige bilder.. *Kremt kremt Christina*

Oreokake

Heei!

Nå er jeg med Christina, og vi skal lage Oreokake! Noen som har laget det før, og isåfall har en god oppskrift? Tenkte egentlig bare å bruke en enkel oppskrift, så tror vi gjør det hvis ingen andre har noen gode oppskrifter..

Christina vil aldri bli tatt bilde av, såå.. Hahaha! :-)

Liker du oreokake?

Bærplukking

I stad hjalp jeg mamma med å plukke rips, sånn at vi kan fryse dem og bruke dem til smoothie og sånt senere. Tror jeg skal plukke enda mer senere, men nå skal vi til byen, såå.. Her kan dere se hvor flink jeg var, haha:


Jeg plukket to sånne fulle
Men nå må jeg skynde meg litt, skal jo til byen! Tar med kameraet, så det blir bilder når jeg kommer hjem :-)

Mormor og morfar

Heeei!

I dag har jeg, mamma og Birgitte besøkt mormor og morfar. Der spiste vi middag, så på mammas gamle skolebøker og koste oss. Mammas bøker var ganske morsomme, hun hadde blant annet skrevet: "Katter har feite lår og grå pels"! Haha, det skrev hun i 1. klasse.. Jeg lagde også en god smoothie med solbær fra hagen. Det har vært en veldig fin, koselig dag! Her er noen bilder fra dagen:


"Det hvar en gang jeg skulle gå på tur da fikk jeg se en mus i hånda mi da bjunte jeg og grine hu hu hu hu hu hu: sa jeg" HAHAHA!
Forferdelig bilde, men det var det beste jeg fant..


Birgitte :-)

Forresten, hvis noen har lyst til å prøve seg på å lage header til meg, kan dere bruke bildene i DETTE innlegget! Har lyst på ny header, og blir såklart kjempeglad hvis noen vil lage.

What a beautiful morning

I dag er det faktisk sol og fint vær her i Stavanger, noe som lett kan oppleves som en sensasjon.. Jeg stod opp ganske tidlig, og fant ut at pappa faktisk hadde kjøpt yoghurt og müsli, som jeg hadde bedt ham om. Han pleier nemlig ikke å huske å kjøpe det jeg ber ham om å kjøpe.. Da var det jo en fin anledning til å plukke noen bær og lage en supergod frokost! Har ingenting å gjøre i dag heller, forresten, nesten alle er bortreist.Hjemme igjen!

Heeei!

Nå er jeg hjemme igjen, etter en kjempefin tur til Lises hytte! Vi har spilt spill, vært ute og bare kost oss. Vi har til og med BADET i sjøen! Vi svømte ut til en flytebrygge, og da vi kom fram merket jeg at fingrene mine var frosne, HELT hvite.. I dag kom forresten Hilde og familien også, så vi satt på med dem hjem. Alt i alt har vi har en kjempefin hatt en kjempefin tur!


BAOT-IS!Nettopp våknet, uff og huff..


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Hilde er litt selvdigger


Eeh, jaaa..


Nå drar jeg!

Nå kommer snart Lise og foreldrene og henter meg, så skal vi kjøre til hytta deres. Jeg vil også ha hytte, buhuuu! Mamma og pappa nekter å kjøpe en, de vil nemlig ikke ha en hytte.. De sier at det ikke er vits i å ha hytte i Norge med dette været, blæææh. Jaja, jeg får nøye meg med å være med Lise på hytta hennes, det er jo gøy det også!

Har liksom ingen bilder til dette innlegget, så jeg kan jo vise hva jeg spiste til frokost, haha:


Skive med syltetøy, yoghurt, appelsinjuice og reisesyketabletter. Blir bilsyk etter 5-10 minutter, og det er spesielt ille om morgenen.. Var nok smart av meg å ta den tabletten!

Ønsk meg en god tur, da!

Stikker til Lise!

Heiheeeei!

Nå må jeg skynde meg litt, for jeg skal bort til Lise. Det blir koselig å se henne igjen, er tross alt TRE uker siden sist.. Det er lenge, det! Hun har vært i Kroatia, og er sikkert veeeldig brun (noe som kan bli ukoselig for meg, som ikke er så altfor brun). Jaja, nå må jeg stikke, ciaooo!


Så brun er Lise! Og dette bildet er da ikke redigert i det heeeele tatt, hehe..Jeg er en fantastisk kunstner

I natt har Hilde overnattet hos meg, jeg turde nemlig ikke å være alene hjemme.. Uansett, nå nettopp prøvde vi å lage noen fantastiske kunstverk, noe som gikk rett i dass (for meg hvertfall). Dere kan jo dømme selv, hahahahaha:


Hilde sitt                                                                                       Karen sitt


Gladmat

I dag har jeg og Christina vært i byen på Gladmatfestivalen. Fikk shoppet bittelitt, men ikke noe spesielt å vise til dere. Forresten er Christina heeelt oppgitt på grunn av bomben i Oslo i dag. Hun er livredd.. Jaja, hun glemmer vel alt når hun blir proppet med taco, godteri og snop, hehehehe..


Nam nam!
Christina har verdens søteste hund, SERIØST!

Har du vært på Gladmat i år? (hvis du bor i Stavanger)

Hjemmelaget iskrem

I dag har jeg ikke hatt så mye å gjøre. Ingen er jo hjemme, ikke som jeg vet hvertfall! Christina kommer hjem snart, da, jippi! Uansett, siden jeg ikke hadde noe å gjøre, kom jeg på at jeg kunne lage ripsiskrem. Vi har så mye rips som vi aldri spiser, så da tenkte jeg at det ville være greit å bruke noe av dem. Isen ble kjempegod, anbefales!Home, sweet home

Vi kom hjem fra Italia for noen timer siden, og nå er jeg egentlig ganske død. Har faktisk vært oppe siden klokka halv 4 om morgenen i dag.. Vi mellomlandet i København, og der ble vi i 4-5 timer. Tiden tilbringte vi med shopping og spising, haha! Fikk kjøpt noen fine ting, så det skal dere få se senere. Har forresten nettopp hentet en pakke, så den skal dere også få se senere. Nå sovner jeg nesten her, så jeg tror ikke jeg skal skrive så mye mer..


Gadd liksom ikke å ta ordentlige bilder nå..

Har du vært utenlands i sommer?

Salsomaggiore Terme

Heeeei!

I dag kjørte vi i en og en halv time for å komme til her vi er nå, Salsomaggiore Terme. Komplisert navn, altså.. Her er det veldig fint, men det er trist å tenke på at vi er hjemme igjen på tirsdag. Kunne vært her i evigheter! Hotellet er et spa-hotell, men spaet er ikke åpent på søndager. Litt nedtur med tanke på at vi skal til et annet hotell nær flyplassen i morgen, og aldri får prøvd det. Men nå må jeg til bassenget (innendørs med boblebad), Birgitte maser! Bilder fra dagen:

Nok en dag ved bassenget

Heeeey!

I dag har vi bare kost oss ved bassenget. Føler disse innleggene er ganske kjedelige, men det er jo faktisk det vi gjør her, sååå.. Bilder fra dagen:

Det skjeve tårn i Pisa

I dag har vi besøkt Pisa, og da måtte vi jo se på det skjeve tårnet. Var litt kult, følte liksom at alt var skjevt etterpå. Shoppet litt også, blant annet noe til en konkurranse, så nå kan dere glede dere! Ellers var Pisa et fint sted.

Jeg er i avisen!

Heei!

I dag er jeg ganske glad, for farmor sendte meg nemlig en melding om at jeg er i avisen i dag! Hvis noen vil lese, er det i Stavanger Aftenblad (pluss-delen) på Talentet-siden. Jippi! Har ikke bildet som er lagt ved der, men dere som ikke har tilgang til Aftenbladet kan se senere (jeg tar bilde).

Chillin' in the sun

I dag har vi bare slappet heeeelt av ved bassenget. Bikiniene mine har forskjellig fasong, så nå har jeg flere forskjellige skiller, haha! Ellers er det nydelig vær her i dag, det er jo alltid et stort pluss. Ble ikke tatt noen spesielt fine bilder, men her er noen helt greie (og et tullebilde, såklart):

Lucca

Heeeei!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Lucca, som egentlig var ganske skuffende. Vi trodde det skulle være veldig fint der, men det var ikke så spesielt allikevel. Det var jo koselig, da, men utrolig varmt! Gikk og sprayet face mist i ansiktet konstant. Veldig praktisk med face mist, forresten! Kan lage et innlegg om den jeg (mamma) har senere. Bilder fra dagen:

Har du vært i Lucca før?

Verdens beste is!

Heei!

Italia er jo kjent for sin godr iskrem, og det er ikke uten grunn! Isen i Norge er helt forferdelig i forhold.. Her lager de isen så frisk med masse bær og frukt, noe som jeg synes er utrolig godt. For to dager siden fikk jeg jordbær-, og sitronis med jordbær og ananas ved siden av. Sier bare: NAM! Det er den beste isen jeg noen gang har smakt, så hvis du skal til Italia, spis masse is!

Nok en fin dag i Italia!

Heeei!

I dag har det vært en fin og solrik dag, og vi har vært ved bassenget hele dagen. Har faktisk blitt litt solbrent på brystet, egentlig ganske ulikt meg. Jeg blir veldig lett brun, men fargen går bort med en gang jeg kommer hjem! Grusomt irritende.. Jeg vil bare være bruuuun! Ingen bilder av meg i dette innlegget, men skal legge ut senere. Dere får se føttene mine, da.. Bevis på at jeg har gul hud. I mellomtiden kan dere få se min kjære familie, hehe!5. dag i Italia!

Heeey!

I dag har vi vært ved bassenget siden 2-tiden, og nå har jeg fått litt farge, wohooo! Ellers er alt bare bra, jeg storkoser meg her i Alice Bel Colle. Forresten, noe som er litt irriterende er at jeg ikke kan se bloggstatistikken min på iPaden, så jeg aner ikke om noen leser bloggen min mens jeg er borte.. Håper noen gjør det, hvis ikke skriver jeg jo uten grunn.. Uansett, her er nien bilder fra dagen. Ingen fine bilder av meg ble tatt i dag, så dere får bare et tullebilde..


Aqcui Terme

I dag har vi gått litt rundt i Aqcui Terme, og det var koselig bortsett fra at Birgitte var møkksur hele turen. De har forresten verdens beste tyggis her, må snart begynne å hamstre.. Men nå skal vi ned til bassenget, snakkes!

Slange i veikanten!

Heeei!

I dag har vi vært ved bassenget nesten hele dagen, og jeg har fått litt farge på kroppen. For å si det sånn; det trengte jeg.. Vi fant forresten en overkjørt slange på veien i dag. Første gang jeg ser en slange (utenom i dyrepark). Nå har jeg litt dårlig tid, skal møte mamma og pappa i resepsjonen snart. Noen bilder fra dagen:

Ankommet Alice Bel Colle!

Heeei!

I dag har vi gått litt rundt i Milano, og vi har kjørt bil i noen timer. Nå har vi ankommet Alice Bel Colle, et lite, koselig sted som er veldig øde. Det er kjempefint her, og vi har en fantastisk utsikt! Dere skal få se noen innkjøp senere i dag, men nå skal vi gå ut og se litt rundt i byen. Her er noen bilder fra i dag og i går:

Vel framme i Italia!

Heeei!

Nå blogger jeg fra det første hotellet, og her må vi betale for internettet. I morgen skal vi til et annet hotell, hvor vi skal være i 5 dagee, og der er det gratis internett. Vet ikke helt hvordan dette funker, blogger fra pappas iPad..

I dag har vi gått litt rundt i Milano sentrum. Jeg har også fått shoppet litt. Har kjøpt (fått) tre kjoler, to par sandaler, en hatt, en neglelakk fra Chanel (er forelsket) og litt andre småting. Håper dere har det fint hvor enn i verden dere er, og håper dere vil følge meg videre i Italia.

Ready for Italy!

Heeii!

Nå er jeg snart helt klar for å dra! Vi må være ute av huset kl. 2, og jeg er veldig spent på hvordan alt vil bli! På onsdag og torsdag blir det ingen blogging fra min side, men jeg har skaffet meg en gjesteblogger, bare vent og se! På neste hotell, derimot, er det internett-tilgang. Forresten skal jeg ha med pappa iPad og blogge fra den, men han har fullt utstyr til den, så bloggingen blir nok som vanlig.

Haha, unnskyld for at jeg ser ut som om jeg nettopp har stått opp fra graven!

Er dere interessert i å se mitt reise-outfit, forresten?


Pakking!

Nå holder jeg på med pakkingen, kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å komme til et varmere, solrikt land! Ellers er det ganske stresset stemning i huset.. Men jeg synes det er litt gøy å pakke, jeg!

Dette har jeg pakket til nå:
Kjoler
Shortser
Singleter/T-skjorter
Cardigan
Sko
Vesker

Toalettsaker


Crazy

Crazy x2


Crazy x3
Kjøpte et sett med småflasker, og nå har jeg fylt dem opp og satt på lapper. Veldig praktisk!

Beklager for dårlige bilder.
Skal pakke alt det elektroniske nå, så da snakkes vi senere! Forresten, vi reiser ikke før kl. 4 på dagen i morgen (hvis jeg ikke husker helt feil).

8 pakketips

Jeg reiser jo til Italia i morgen, og derfor tenkte jeg å gi dere noen tips til hvordan du kan gjøre pakkingen lettere. Det er jo mange som skal reise nå fremover, så da kan det jo være greit å ta i bruk dette.

1. Ikke ta med deg mer enn nødvendig i kofferten! Når man er på ferie shopper du vel litt, og da er det ikke gøy å få overvekt på vei hjem. Og husk at et plagg kan brukes til flere antrekk!

2. Ta med et ekstra minnekort, hvis du ikke har noe sted å legge inn bildene underveis. Jeg skal jo ha med med PC, men det er ikke nødvendig for alle.

3. Skriv en pakkeliste på forhånd, sånn at du vet akkurat hva du skal ha med. Det er også veldig greit siden du kan krysse ut det du har, og du vet dermed at du ikke har glemt noe.

4. Ha med ørepropper! Jeg klarer ikke å bruke dette, men det kan være til hjelp for mange. Bruk dem på flyet eller hotellet når du vil sove.

5. Sørg for å oppdatere iPoden/mp3-spilleren før du skal på flyet. Det kan være greit hvis det er lange bilturer også!

6. Ha med noe å lese. Enten det er en krimroman eller et moteblad, det er veldig greit å bare ha noe å lese på flyet, stranda og ved bassengkanten.

7. Ha med ei veske/en sekk i kofferten. Den tar ikke mye plass, og kan komme til stor nytte hvis du skal på utflukter eller bare shoppe, rett og slett.

8. Ha med sko som er gode å gå i! Det er ikke gøy å ha med sko som er vonde å gå i hvis du skal på lange shoppingturer. Skoene trenger ikke å være så veldig fine heller! Hvis du ikke trives i å gå i skoene, kan du bare ha dem med som en nødløsning, sånn at du kan skifte hvis du får vondt av de andre./weheartit

Skal du til utlandet i sommer?

When grandparents enter the door, discipline flies out the window

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra mormor og morfar, og det var like koselig som alltid. Først spiste vi litt kake, og så gikk jeg ut i hagen. Birgitte gikk også ut i hagen, og begynte å følge etter meg. Jeg prøvde å ta noen fine bilder, men Birgitte var bare plagsom hele tiden! Veldig gøy..

Mormor har en kul ugle i stua!Jeg stod fredelig og tok bilder av meg selv, så kom Birgitte og saboterte..Haha, Birgitte. Men se på de nydelige øynene!


Panneluggen har hun klippet selv..


Innkjøp

I dag var jeg på shopping med Lise, og der kjøpte jeg litt forskjellig. Vi satte oss også ned på Dolly Dimples, veldig koselig! Jeg spiser seriøst der HVER gang jeg er på Kvadrat.. Kjøpte også noen småting, men noe av det jeg kjøpte:Leppestift fra MAC Cosmetics, kommer anmeldelse senere


Solbriller fra H&M


After sun-lotion og sololje fra Garnier (kjøpt på H&M og Cubus)


I dag har jeg forresten erfart at det er VELDIG vanskelig å finne en dongrishorts som passer. Fant ingen som passet, untatt en veldig barnslig fra barneavdelingen..

Shopping!

I dag skal jeg og Lise på Kvadrat, woho! Her kan dere se min handleliste

Bikini
Shorts
Sommertopp
After-sun (har aldri prøvd før, haha)
Lang kjole
Solbriller
Sandaler/Strandsko
Leppepomade med solfaktorTrøtt i trynet

Ønsk meg lykke til, det kan jeg trenge med Lises tålmodighet!

På tirsdag reiser jeg til..

..Italia! Ville bare fortelle det nå, sånn at det ikke kommer som et sjokk på tirsdag, hehe. Vi skal først til Milano, så skal vi på litt forskjellige hoteller nord i Italia. Jeg vet at det er internett på de to hotellene vi skal bo på mesteparten av tiden, så blogging blir det! Denne gangen må jeg bare ha med egen data, pappa er så redd for Macbooken.. Det er jo forståelig, da!


Stranden ved Pietrasanta


Pietrasanta


Gleder meg veldig, og håper dere vil følge meg i Italia også.

Har du vært i Italia før?

Ostehuset med pappa

Nå er jeg hjemme, endelig! Har vært på jobb fra kl. 8 i dag, så nå var det godt å komme hjem igjen. Jeg jobber i avdelingen der pappa jobber, så da spurte han meg om jeg ville være med til Ostehuset for å spise. Detvar veldig koselig, og maten var kjempegod! Anbefaler dere å gå dit å spise hvis det er i nærheten. Jeg spiste en salat med karrimarinert kylling og avokado, naaam!


Venter på maten..


Nam!Har du spist på Ostehuset før?

VG-lista

Nå må jeg skynde meg litt, for nå må jeg ta bussen til byen! Skal møte Siri, Solveig og May der, så skal vi spise på Dolly Dimples. Etterpå skal vi på VG-lista, og jeg vet ikke hvor trivelig det blir med dette været. Det PØSREGNER ute, og det er ikke lov å ha med paraply på konserten! Jaja, det blir sikkert gøy uansett.
Til Lise hvis du leser dette, ring meg hvis du også vil være med (og Hilde hvis hun vil).

Skal du også på VG-lista i dag?

June Afternoon!

I dag var jeg med Lise, og det var veldig deilig vær. Det var 24 grader før i dag, men faktisk ingen sol. Sola kom først på kvelden, og da var jeg og Lise ute. Vi møtte på lillesøsteren min og venninnen hennes, og da ble jeg med dem og spilte litt "fotball". Lise nektet som vanlig å bli med(hun er fotballhater).


Birgitte (lillesøster hvis noen lurte)


Liseee! <3


Random galning vi traff på veien..


Måtte bare ha det i svart hvitt, ser så deformert ut.


Lise ble sint da jeg bare spilte fotball


Jeg følte meg OND


Lise har et problem med den siklingen, altså. Ok, hun kommer til å drepe meg når hun ser dette bildet, men jeg er vant til det..


Lise having fun with my camera

Og forresten, overskriften er faktisk tittelen på en sang. Elsker den da jeg var rundt 8 år gammel, haha:


Var det varmt hos deg også i dag?

Hagen er et fint sted å være

Haha, fant ikke på noe bedre overskrift, såå.. I dag har jeg vært med Ingrid, som jeg nevnte i sist innlegg. Vi var vel egentlig i hagen vår hele tiden, men det er vel koselig det? Var kjekt å se henne igjen, er veldig lenge siden sist! Hun er forresten sinnsykt høy. Ok da, så er jeg litt lav, men det får da være grenser for hvor høy det går an å bli.. Random, sa du? Neeeeida!


HAHAHA, se høydeforskjellen!


Hahahaha, fikk latterkrampe


HAHAHAHAHAHAHA


SOLSTICK, NAM!


Følte meg sprek der, ja


Hahahaha

I morgen må jeg stå tidlig opp, og da mener jeg TIDLIG (halv 7). Skal på jobb.. Bare sånn at dere føler litt med meg, hvertfall, haha.

Muffins

Heei!

Nå har jeg nettopp bakt noen muffins, og de ble veldig gode. Denne gangen ble det limemuffins (skulle egentlig være sitron, men vi hadde ikke det).

St. Hans

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og er ganske sliten. Er jo faktisk syk i dag, men ble bedre etter en Ibux. Jeg vet ikke med dere, men Ibux hjelper SÅ mye bedre mot hodepine enn Paracet. Jeg føler meg fremdeles dårlig, så jeg orker ikke å bli med på St. Hans-feiring, i hvertfall. Det er uansett veldig grått vær, og har så vidt begynt å regne. Mamma og pappa skal på restaurant sammen i dag, så jeg blir heller med dem, det er litt mer avslappende!


Random bilde ja

Skal du feire St. Hans?

Regn, regn, regn!

Heeey!

Nå sitter jeg her og blogger fra Hildes data, og vi har nettopp kommet hjem fra Kilden (kjøpesenter). På vei hjem, pøsregnet det. Har seriøst aldri opplevd så mye regn, untatt i Spania! Jeg måtte låne klær fra lillesøsteren til Hilde, det gikk ikke an å bruke de jeg hadde på, de var så våte!


HAHAHAHHAHAHAHAHAH!


HAHAHAHHAHAH x2!


Har det regnet hos dere også i dag?

Sommerferie!

Jeg har gledet med til sommerferien i en evighet, og kan ikke tro at nå er den faktisk her! Jeg ser fram til å bare slappe av i fint vær, være med venner hele dagen og ikke tenke på skole og ikke minst, dra til Italia. I dag fikk vi karakterkortet på skolen, forresten. Jeg ble fornøyd, men lærerne var helt sinnsykt strenge med karakterene i forhold til året før. Hilde er syk enda, stakkars, så jeg og Lise besøkte henne etter skolen. Vi spiste godteri og gjorde egentlig ingenting.

I dag skal jeg forresten ha første dag på jobb! Jeg skal jobbe på en avdeling på sykehuset i sommer, sånn at jeg kan tjene litt penger. Hvis noen er interessert, kan jeg fortelle mer om  det senere..


Hilde trøstespiser og håper at hun blir frisk av det
Wooow, megastor slikkepinneSkal du noe spesielt i sommer?

Gratulerer med dagen, pappa!

Nå er mormor og morfar og farmor på besøk for å feire pappas bursdag. Han egentlig hadde bursdag i går, men vi feirer den i dag. Nå er jeg helt sprengt etter å ha spist utallige stykker med marengskake.. Her er noen bilder:
Han liker ikke så godt å bli tatt bilde av, så dette er det eneste der han ikke gjør en grimase, haha!

Gratulerer med dagen, pappa!

Piknik i hagen

I dag har jeg vært med Lise, og vi har blant annet hatt "piknik" i hagen med godteri og chips. Kan vel egentlig ikke kalle det piknik, hehe. Vi har også gått på tur ned til stranda. Med andre ord, en fin lørdag. Det er jo faktisk fint vær her i dag, og det gjør alt så mye bedre. Forresten, pappa har bursdag i dag, gratulerer med dagen!


Lise smiler så fint som hun kan!


Det gjør jeg også, ja..


VERDENS BESTE GODTERI!!!


Stakkars humle, den kunne ikke fly.

Hjemmespa!

Nå har jeg og Lise nettopp tatt ansiktsmaske, vasket og skrubbet huden. Nå skal vi se på noen episoder av Pretty Little Liars, og proppe i oss masse usunn mat.. Lise skal forresten sove her, det blir gøøøøy! Nå må jeg stikke, Lise er desperat som vanlig. Ok, ikke ta bildene seriøst:
Jeg ser seriøst deformert ut, men Lise insisterte

Unnskyld for dårlige bilder, men gadd ikke å fikse det sånn at de ble bra i dag.

Pleier du å ha hjemmespa?


What a beautiful morning

Ok da, det er egentlig ikke en veldig fin morgen. Været er veeeeldig grått, men utenom det er vel alt bare fint. Nå skal jeg snart til Lise for å skrive noe vi må presentere for trinnet i dag. Vi skal skrive om Alexander Kielland, så utrolig gøy altså (eller ikke). Det er jo mange som har siste skoledag før ferien i dag, men vi må vente til tirsdag.. Jaja, gleder meg hvertfall. Men nå må jeg skynde meg, snakkes senere i dag!


Frokosten min


Se så grått det er!

Har du siste skoledag i dag?


Piratbursdag!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdagsfeiringen til Mathilde, noe som var kjempegøy! Det var piratbursdag, og Hilde skulle liksom være mann og jeg skulle være kona hans. Lise skulle være datteren vår, men vi fant ut at jeg passet bedre til å være datter, haha. Og bare så dere vet det, det er ikke meningen at antrekkene skal være fine..
Pizzaaaa!


Hilde kvelte Lise, endelig kvitt henne jaaaa...


Jeg har også planer om å drepe med den farlige plastkniven


Bursdagsbarnet!


Hahahahahaha, synes bar at dette bildet var litt morsomt.


Nam!


Haha, jeg ser ut som en ape!Haha, her er hva jeg hadde på meg. Veldig vakkert, altså.

Har du vært i piratbursdag før?

Sykkeltur med skolen

Siden 10. klasse har eksamen, får ikke vi lov til å være på skolen. Så klart vil de ikke gi oss fri, så da dro vi til byen for å lære mer om Stavangers historie. Det var faktisk gøy, ikke fordi det vi lærte var gøy, men det var så fint vær, og det er jo så fint i byen. Forresten var det noen svæææære cruiseskip der!
Mine sinte venner
Haha, se så lav jeg er i forhold til Lise! Er ikke så rart da, hun er jo megahøy!


Oreokake!Ok, nå må jeg seriøst skynde meg. Skal til Hilde, så skal vi ordne oss til bursdag. Kommer innlegg om det senere!

Bilder fra klasseturen

Nå sitter jeg her og er egentlig helt utslitt etter å ikke ha fått sovet så veldig mye i natt.. Jaja, hva forventer man på en klassetur? Vi var uheldige med været, det regnet og blåste nesten hele tiden. Dette var ikke så gøy da vi sov i lavvo, vi trodde at den skulle velte hvert øyeblikk! Vi var ved hytta til ei jente i klassen, og det var en veldig fin plass. Så hvis vi ser bort fra natten, var det en fin klassetur! Uansett, her er bilder fra klasseturen:


Haha, gøøøøy!


Sånn skal hamburgeren være!


Og jeg som syntes det var iskaldt på land.. Syke mennesker!


NAM!


Vi ble helt hekta på dette her..


Lise er vakker som alltid


Jeg er også vakker som vanlig..


Hjemme fra klassetur

Nå har jeg og Hilde nettopp kommet hjem fra klassetur. Det var helt greit, ikke det kjekkeste jeg har vært med på, og ikke det verste. Nå sitter vi her og spiser vannmelon (sjokk at vi spiser, hehe..). Jeg kan legge ut mange bilder senere i dag, men nå får dere en liten smakebit:


Slushmaskin!

 


Vi måtte sette opp lavvoen på nytt, tror noen rev ut pluggene...

 


Hamburgere

 


Eehm, jaa.

Som sagt, kommer masse bilder senere. Snakkeeeees!

Har du vært på klassetur i år?


 

Nå drar jeg!

Nå må jeg skynde meg, fordi jeg blir hentet her kl. 08.15, og jeg har litt å gjøre før det! For dem som ikke har fått det med seg, skal jeg på klassetur. Vi kommer hjem igjen i morgen midt på dagen. Jeg har skrevet et innlegg som en venn av meg skal poste, og en annen venn skal skrive et innlegg. Så blogging blir det jo faktisk uansett! Men nå MÅ jeg virkelig stikke, ønsk meg en god tur!


Vet jeg har postet dette bildet før, men har ikke akkurat tid til å ta bilder nå!Christina + Karen = Usosiale

Nå sitter jeg her med Christina, og vi er skikkelig usosiale.. Hun sitter og sender meldinger og nærmest SOVER, mens jeg sitter foran dataen og blogger. Må snart begynne å pakke, skal jo faktisk på klassetur i morgen! Oppdaterer mer om det senere. I morgen tidlig, kanskje. Ja, her kan dere se hvordan situasjonen ser ut:


Jeg er gal..


Og Christina nekter som vanlig å bli tatt bilde av..

Er dere også like usosiale som oss av og til?

Frokosttips, grove rundstykker med fyll

I dag hadde jeg lyst på en god frokost (som viste seg å være ferdig i 3-tiden..), så fulgte jeg en oppskrift på grove rundstykker, og la fyll i dem. Jeg hadde ost, chorizo og vårløk oppi, noe som smakte veldig godt. Jeg trenger vel ikke å skrive noen oppskrift, siden dere bare kan bruke en oppskrift på noen grove rundstykker og lage fyllet slik du vil ha det.


Hahahaha


Stakkars meg, jeg klorte meg selv på armen i gymtimen :(

Har du smakt noe lignende før?

Skoleavslutning med lillesøster

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra den skoleavslutningen jeg fortalte litt om i går, den med lillesøsteren min. Egentlig gikk jeg bare fordi jeg ville ha mat, hadde jo ikke fått middag hvis ikke! Det var jo litt koselig da, og jeg fikk tatt noen få bilder. Her er noen bilder fra avslutningen:

Nå må jeg gjøre tyskleksene, see ya!

McFlurry!I dag gikk jeg og Hilde ned til McDonald's og kjøpte Mcflurry, det er bare såååå godt! Har faktisk aldri klart å spise en hel før, men i dag greide jeg det. Vet ikke om det er positivt eller negativt, men jeg velger å se positivt på det, hehe.. Jeg og Hilde er egentlig ganske matvrak. Av og til spiser vi først masse middag hos henne, for deretter å spise masse middag hjemme hos meg også! Og for å si det sånn, vi pleier ikke akkurat å droppe kveldsmat eller mellommåltider.. Nok om det, her er noen bilder fra i dag:


Naaam!


Naaaam x2!


Åååh, den med Daim er så god!Noen andre som liker McFlurry?

Overnatting og taco

I natt skal Hilde sove her, siden pappa er i Canada og mamma skal på noe jobbgreier. Jeg, som den pysen jeg er, tør ikke å være alene hjemme, så derfor er Hilde redningen. Nå har vi nettopp spist taco, og er stappmette. Vi skulle egentlig på en "musikal" med lillesøsteren min sin klasse, men vi gadd ikke å gå. Så nå skal vi bare daffe litt, snakkes!


Fantastisk bilde av meg!


Liker du taco?

Smoothie

For et par dager siden laget jeg og Hilde en smoothie, og den var virkelig en av de beste smoothiene jeg har smakt. Veldig frisk, og perfekt på en varm sommerdag! Siden den var så god, vil jeg dele oppskriften med dere. Egentlig var det litt tilfeldig hva vi hadde i den, men den ble jo veldig god uansett.

Smoothien blir veldig tykk, men det synes jeg bare er godt. Vi hadde også litt isbiter i den, men det er ikke nødvendig. Så er det bare en ting som gjenstår.. Nyt smoothien ute i finværet!

Vannmelon!

Nå gikk Hilde nettopp hjem, etter å ha vært her med meg siden 4-tiden. Vi har egentlig ikke gjort noenting i det hele tatt, bortsett fra å spise vannmelon, haha! Kjenner at jeg gleder meg til pizza senere i dag, har faktisk kun spist vannmelon og yoghurt i dag (ikke at det er en positiv ting, altså). Siden vi ikke har gjort noe, er det heller ikke så mange bilder å vise, men det er noen få..

Liker du vannmelon?

Nå er det sommer!

I dag var første sommerdag med sol og fint vær, og jeg kom virkelig i sommerstemning. Jeg har vært med Hilde og Lise, og vi hadde det som alltid kjempegøy! Det var så varmt ute, så da tok vi frem vannsprederen og vannpistolen, og ble klissvåte. Er vel ikke så mye mer å si, så dere kan heller få se noen av bildene som ble tatt  i dag.


Smoothie!


Hilde og Lise


Vått hår, hehe


Hilde ville absolutt ha en klem av sin kjære søster


Søskenkjærlighet!


Hahahaha

Er du også i sommerstemning i dag?


Summer feeling

Heeeey!

Da jeg våknet opp i dag, og så ut av vinduet, var det sooool! Jeg gikk ut for å kjenne på temperaturen, og det var faktisk veldig varmt også. Og på toppen av det hele, kom Hilde på besøk, wohoooo! Nå må jeg bare spise noe, så skal vi gå ut.

Er det fint vær hos deg også?

RLE = Kjedelig

Nå er jeg ferdig med å skrive notater til alt lærestoffet. Nå skal jeg bare gå gjennom alt og sjekke at jeg kan snakke ut ifra det jeg har skrevet. Jeg blir forresten helt gal av RLE-bøkene våre. De er så utrolig dårlige! Når jeg leser kapitlet om kirke og misjon, føles det nesten som om det er en slags reklame som prøver å lokke meg. De forteller om alle de kjekke aktivitetene i kirka, og det virker nesten som om de prøver å misjonere meg. Ikke misforstå, jeg har ingenting imot kristendom, jeg sier bare at RLE-bøkene er skrevet som om de er en reklame for Den norske kirke.Veldig irriterende, skal jo være fakta, ikke reklame.
Fantastisk antrekk, haha. Daff, daff, daff.

Er RLE-bøkene deres også dårlige?

Jeg kom opp i RLE

I dag fikk vi vite hva vi kom opp i på prøvemuntlig, og jeg kom opp i RLE. Jeg trodde det skulle være litt lettere enn som så. Har jobbet med samme tema i tre timer, og er enda ikke ferdig! Jaja, det er bedre enn mange andre fag, som for eksempel tysk. Hadde jeg kommet opp i tysk hadde jeg seriøst dødd. Nå må jeg fortsette øvingen, snakkes!Noen andre som har kommet opp i RLE før?

Skoleboller

Nå har farmor kommet på besøk, siden hun hadde bursdag for ikke så lenge siden, som vi ikke fikk feiret. Derfor har mamma laget skoleboller, nam! Jeg ser helt grusom ut i dag, så det blir ikke noen bilder av meg.I morgen og på tirsdag blir det ikke så mye blogging, siden vi kommer opp i prøvemuntlig. Jeg har faktisk veldig lyst til å komme opp i enten matte eller RLE! Ulikt meg.. Og hvis jeg kommer opp i samfunnsfag, blir jeg seriøst gal. Da må   jeg lese TRE bøker (geografi, samfunn og historie). Hvis jeg kommer opp i matte er jeg egentlig ganske trygg, i motsetning til samfunnsfag. Jeg kommer til å dø.

Liker du skoleboller?

Gelè!

Siden jeg og Lise ikke hadde noenting å gjøre i dag, fikk jeg en spontan tanke om at vi skulle lage gelè (streken over e'en er feil vei, men får den ikke til å være andre vei...)! Vi orket ikke å vente så veldig lenge før vi spiste den, så den var egentlig ikke ferdig. Den var god uansett, da!


Jaa, her kan dere se hva vi brukte for å lage gelèen..


Jeg spiser bladet også, jeg

Har du laget gelè før?

I'm hooooome

Nå har jeg kommet hjem fra skolen etter en lang, kjedelig dag. Vi hadde to prøver i dag, og begge gikk greit, tror jeg. Men en ting som skjedde på skolen var at vi planla klasseturen vi skal på! Det blir sikkert kjempekjekt, og jeg har allerede begynt å glede meg! Kommer nok mer informasjon om den etter hvert, så jeg skal holde dere oppdatert.


Gaaaal

Skal du på klassetur dette semesteret?

RLE-innlevering

Ååh, jeg bare ELSKER RLE! Er så utrolig gøy å skrive om Martin Luther og hva som påvirker kulturen i et land! Ok, er egentlig ikke så ille, det der med kulturer var faktisk litt interessant. Martin Luther derimot.. Vi har jo lært om ham 100000 ganger før (jeg husker ikke noe av det egentlig)!

Liker du RLE?

Ice cream

I scream, you scream, everybody scream for ICE CREAM! Nå har jeg og Lise nettopp spist kjempegod is med blåbær og kjekssmuler på. Høres kanskje ikke så godt ut, men det var det. Anbefales!
Skeptisk..

Blå tunge og tenner, yeeaaah


Har du smakt iskrem med blåbær og kjeks før?

Løkringer!

I hele dag har jeg og Hilde gått rundt og fantasert om løkringer. Jeg har aldri smakt det, og Hilde bare: "Det er såååå godt!" Vi vurderte til og med å gå ned på McDonalds kun for at jeg skulle smake løkringer, men det pøsregnet, så vi gadd ikke. Derfor lagde vi det heller selv! Det ble veldig godt, men vi orket ikke så mange.


Veldig sunt uten noe fett, hehehe

Ok, så er ikke dette en matblogg, men halloooo? Mat er jo så godt!

Har du smakt løkringer?

Hilde er megakul

Hvem bestemte overskriften her, tror dere? Hehehehe.. Nå er jeg med Hilde, og vi har nettopp gjort litt lekser, men vi ga fort opp! Var så kjedelig.. For øyeblikket bleker vi en liten del av håret, bare for gøy egentlig. Resultatet kommer jo til å bli grusomt, haha! Kan kanskje vise det til dere senere.


Interessant lærestoff, dette her!


Fant denne her bartemannen i naturfagsboka mi, hehe


Skummelt! Jeg bare tok bilde siden jeg kjedet meg, og så kikket jeg visst litt for mye frem og tilbake.. Dette er ikke redigert, faktisk!

Har du mye skolearbeid i dag?

Scones

Nå har jeg nettopp bakt scones. Jeg stjal Lises oppskrift (eller den hun brukte), link her. De ble gode men litt tørre. Scones skal vel være litt tørre egentlig, så da synes jeg det beste er å ha bringebærsyltetøy på dem! Haha, nå la Pelle seg ned midt på kjøkkengulvet, for å signalisere at han er fornærmet (han fikk ikke scones)..
Deig <3

Liker du scones?

Kooooos

I helgene liker jeg bare å slappe av, og det er akkurat det jeg gjør nå også! Sitter og koser meg med godteri, og har nettopp spist verdens beste pizza (pappas hjemmelagde). Vi har alltid pzza på lørdager, fin tradisjon altså. Burde vel egentlig ha ryddet rommet i dag, men gadd ikke det. De som kjenner meg godt vet hvor rotete rommet mitt kan bli, og det er ikke et vakkert syn.. Men nå skal jeg kose meg videre, snakkes!


Naaaam!
Haha, ser jo ut som DEN pillemisbrukeren, men det er godteri, altså :-)

Hva liker du å gjøre i helgene?

Vannkrig!

I går var jeg hos Hilde, men det rakk jeg ikke å blogge om, så da gjør jeg det nå! Vi hoppet på trampolinen deres, og etter hvert kom lillesøsteren til Hilde og vennene hennes. De hadde med seg plastposer med vann oppi, som de sa de skulle kaste på oss hvis de ikke fikk hoppe på trampolinen. De turte aldri det, så da kidnappet Hilde en av posene og kastet den på dem! Da ble det full krig, for å si det sånn.. Kunne ikke ta bilder av dette, da hadde jo kameraet blitt ødelagt, men har mange andre bilder da!


Hilde er litt lat


Jeg er veldig kul, hehe


Hilde kaster posen!


Søskenkjærlighet <3


Ikke smile, ikke smile, ikke smileeee

Liker du å ha vannkrig?

Cola og lekser

I løpet av denne uka har jeg ikke gjort en eneste lekse, så i dag er jeg nødt til å gjøre alle! Heldigvis ikke så mange lekser denne uka, hehe.. Det gikk forresten bra på prøven i dag. Vi hadde også en musikkframføring som egentlig gikk veldig dårlig, men vi fikk faktisk en bra karakter på den uansett! Dagens høydepunkt, wihu!

Nå sitter jeg her og drikker cola mens jeg vurderer å begynne på leksene.. Må vel nesten bare gjøre dem, så da snakkes vi senere!
Crazyyy

Noen andre som har mye lekser i dag?

Prøve i naturfag..

I morgen har vi prøve i naturfag. Verdens verste tema, nemlig elektronikk! Jeg trodde ikke jeg kunne noenting, men så merket jeg i stad at jeg faktisk kunne mye av det fra før! I tillegg var læreren så snill at han kuttet av ca. 12 sider, så da slapp vi det også. Da var det jo ikke så ille allikevel. Jeg må uansett øve litt, så er jeg sikker på at jeg kan alt!


Haha, her skulle jeg egentlig se skikkelig sint inn i kamera, men så snubla Pelle, og det var ganske morsomt å se på! Så da begynte jeg å le, da..

Har du hatt om elektronikk på skolen?

Verdens kjedeligste 17. mai

Nå har vi nettopp kommet hjem, og til nå har denne dagen vært ganske kjedelig.Har bare ryddet ut fra hytta og kjørt i bil hele dagen. Resten av dagen skal vi spise god mat og jeg skal øve til naturfagsprøven som er på torsdag. Jeg blir gaaal, kan ingenting av det vi må kunne..


Random bilde jaaaa..

Er det andre enn meg som har en kjedelig 17. mai?

Going off to Kaadavåg!

Ja, nå skal vi snart dra til Kaadavåg, et sted på Randøy. Gleder meg egentlig ikke så veldig mye, jeg tror det blir dønn kjedelig. Skal prøve å få tatt mye bilder der, så kan dre få se når jeg kommer hjem. Kommer mest sannsynlig et innlegg i morgen også, da!


Tommel opp for Kaadavåg, altså!

Noen andre som har vært på Randøy før?

Shopping!

Nå skal jeg og Christina til Kvadrat (stort kjøpesenter). Fikk jo endel penger til konfirmasjonen, så nå skal det shoppes! Må jo bruke litt av dem på sånne kjekke ting også, men jeg skal spare mye av pengene også. Kan jo ikke bruke alt sammen på dill-dall!


Vakkert!


Hun vil aldri bli tatt bilde av :(

Har du shoppet noe i det siste?

Tentamen i nynorsk

Idag hadde vi tentamen i nynorsk, noe som gikk helt greit. Veldig kjekt med tentamen i nynorsk på fredag den trettende.. Skjønner egentlig ikke poenget med å lære nynorsk. Vi kan jo skrive bokmål, og jeg synes det er nok. Dere som skriver nynorsk, ikke ta det personlig. Har ikke noe i mot nynorsk, skjønner bare ikke poenget med at vi som skriver bokmål skal lære det!


Vet at jeg brukte dette bildet i går, men har dårlig tid nå!

Nå må jeg stelle meg litt, for jeg skal til fotografen! Skal ta noen bilder med bunad, og noen med vanlige klær. Gleder meg! 

Hva synes du om at vi må lære nynorsk på skolen?

Muffins med bringebær og blåbær!

Føler nesten at jeg har blogget for mye i dag, men det er vel kanskje en bra ting..?

I stad laget jeg og Hilde muffins med bringebær og blåbær, og de ble veeeeldig gode! Det er ikke vits å skrive hvordan man lager dem, siden man bare kan bruke en vanlig muffinsoppskrift og ha blåbær og bringebær oppi. Forresten, Pelle er veldig glad i muffinsformer har jeg funnet ut! Han ødela to stykker..
Har du laget muffins med bær før?

Tinestafetten

Heyyy!

Nå er jeg veldig sliten i beina! Jeg og Hilde gikk helt fra Eiganes til Vaulen, noe som var ganske langt. Ok, det var sikkert ikke så langt, men jeg og Hilde er litt slappe av oss..

I dag hadde vi ikke vanlig skole, siden det var Tinestafetten! Jeg skulle ønske at jeg kunne løpe i dag, men jeg har en kneskade som gjør at jeg ikke kan løpe lengre. Tok nesten 500 bilder i dag, så her er noen av dem:
Gøy å hoppe over lyktene, ja


Hilde skreller bollene før hun spiser dem..


Det der er normalt, altså

Var du på Tinestafetten i dag?

Akkurat nå..

..har jeg og Hilde kommet hjem fra skolen. Vi hadde tentamen i norsk i dag, noe som gikk helt greit. Nå har Hilde nettopp slukt to skiver med kyllingpålegg og et uendelig antall glass melk.. Nå er hun helt hyper!


Hilde den etende sjel


Hilde den drikkende sjel


Karen den grusomme sjel

Hva gjør du akkurat NÅ?

Smykkene jeg fikk til konfirmasjonen

Nå tenkte jeg bare at jeg skulle vise dere de forskjellige smykkene jeg fikk til konfirmasjonen. Jeg elsker alle sammen!


Diamantring. Denne ringen er en ring som går i arv. Mamma fikk den av sin tante, og nå fikk jeg den av mamma.


Smykke. Dette fikk jeg av Birgitte, lillesøsteren min.


Diamantøredobber. Disse fikk jeg av tanta mi.


Smykke. Dette fikk jeg av Hilde og Lise.


Likte du smykkene?

Konfirmasjonen min

I dag har jeg konfirmert meg, som dere kan se mer av lengre nede på bloggen. Jeg har hatt en kjempefin dag fylt med masse glede, taler, mat og gaver! Jeg er kjempefornøyd med dagen, men nå har jeg veldig vondt i hodet. Jeg kan vise dere gavene jeg fikk i morgen, men dere kan få se en av dem, som faktisk kommer til å glede dere også!


Gjett om jeg ble glad da jeg åpnet opp denne gaven!


Birgitte :-D


Endelig et ordentlig bilde av meg i bunaden!


Tre av kakene. Det var mange flere, men rakk ikke å ta bilde av alle


Megastor sjokoladekake!


Hahahaha

Da blir det forhåpentligvis bedre bilder her på bloggen i fremtiden! Håper alle de andre konfirmantene har hatt en like fin dag som meg!

Bilder fra seremonien

Nå har vi nettopp kommet hjem fra selve seremonien. Vi skal spise middag kl. 4, så da har jeg litt å gjøre før det. Gleder meg! Her er noen bilder fra seremonien:
Kan dere se hvor jeg er? Hint: den laveste dere kan finne..


Meg og mamma


Ikke så veldig bra bilde, men her kan dere hverfall se bunaden.

Til alle andre som konfirmerer seg i dag: Gratulerer med dagen!

Har du blitt konfirmert?

I dag skal jeg konfirmeres!

Overskriften forklarer vel det meste.. Mamma og pappa stresset som galne i hele går for å få alt til å funke, og i dag er den store dagen. Blir ikke så mye blogging i dag, nettopp på grunn av konfirmasjonen. 


Burde kanskje ikke vise kakene FØR konfirmasjonen, men dere får bare se en av dem nå da. Denne er mye finere i virkeligheten!


Bordene


Bordkortene. Hadde ikke så mye tid til å lage selv, så vi kjøpte noen ferdige

Det er veldig fint vær i dag, så eg forstår ikke hvordan jeg skal overleve i bunaden! Jeg får holde meg inne, haha.

Hva synes du om bordpynten?

Har ryddet rommet - Før og etter

Heeeei!

Du vet at rommet ditt er rotete når faren din stenger internettet helt til du har ryddet det, og moren din sier at det ser ut som et narkoreir.. Nå har jeg ryddet, ryddet og ryddet helt siden jeg kom hjem fra skolen! Dette er også grunnen til at jeg ikke har blogget før i dag. Internettet har vært nede på grunn av mine sløve ryddeferdigheter! Hadde forresten engelsktentamen i dag, gikk helt greit tror jeg. 

Forbered deg på et veldig rotete rom! Her er hvordan rommet mitt så ut før jeg ryddet:

Og her er hvordan det ser ut nå:

Har ryddet badet mitt også, men vet ikke om jeg har lyst til å vise dere bildene fra hvordan det så ut før, for å si det sånn!

Er du flink til å holde rommet ditt ryddig?

Mattetentamen

I morgen har vi mattetentamen. Noe som er litt rart, er at jeg alltid er avslappet før mattetentamen. Jeg blir først stresset når jeg kommer inn på skolen og vet at jeg skal ha tentamen. Etter tentamen pleier jeg som regel å tenke at det gikk veeeldig dårlig, men når jeg får den tilbake blir jeg like overrasket over karakteren hver gang, haha! Nå skal jeg bare stikke bort til butikken for å kjøpe godteri. See ya!Har du hatt mattetentamen i år?


Kroneis i et telt!

I dag har jeg vært hos Siri, som jeg ikke har vært med på 1000 evigheter! Vi gjorde egentlig ikke så mye, men kan jo fortelle det vi gjorde da. Vi gikk ut og spiste is, men vi syntes det ble kaldt, så da satt vi oss inn i et mikroskopisk telt! Det var uansett veldig koselig. Ellers har jeg øvd litt til mattetentamen, men ga egentlig fort opp. Jeg pleier ikke å øve så mye til mattetentamen, siden jeg alltid finner ut at det ikke er så mye å øve på allikevel.


Siri og en kroneis!


Meg og en kroneis!


Hahaha, Siri greide å rulle seg på kroneisen..


Hahaha


Haha, sånn ble bildene i teltet uten blits.

Liker du kroneis?

Grilling

Heisann!

Dette blir et veldig kjapt innlegg, siden jeg ikke har tid til å skrive noe langt nå. Skal nemlig til noen venner av mamma og pappa for å grille! Vinneren av konkurransen trekkes når jeg kommer hjem, men vet ikke om jeg gidder å ta det på video! I morgen kommer kanskje en video av når noen andre fra Steps dansestudio danser, men har ikke tid nå!Liker du å grille?

Today!

I dag har jeg vært med Hilde hele dagen (hun sov her), og Lise var også her. Jeg og Hilde lagde en veldig god is (cookie dough), men den var ekstreeeemt søt, så nå sitter vi her og er veldig kvalme.
NAM!

 Har du laget cookie dough-is før?

Min dag i bilder

I dag har jeg vært med Hilde og Lise. Like kjekt som alltid! Jeg er fremdeles med Hilde, men Lise skulle på restaurant med familien. Forresten, Lise har fått blogg! Sjekk den ut her. Her er bilder fra i dag:
Lise + Dino = <3

Pelle!


Lise tar bilder av seg selv, som vanlig


Alle prøvde å smile fint, men det ble vel litt deformert.. Det ble hvertfall jeg..


Hilde spiser rabarbra fra hagen vår

Har du hatt en fin dag?

Stikker til Lise!

Heeeei (eller god morgen for den saks skyld..)!

Nå skal jeg snart gå til Lise! Jeg var jo så smart som sa til henne at jeg skulle komme nå, men bare blogge først. Nå kom jeg selvfølgelig på at jeg ikke har spist frokost idag, og heller ikke sminket meg og ordnet meg. Og nå kom jeg på enda en ting.. Jeg må dusje også! Lise, hvis du leser dette, det kan ta litt lengre tid før jeg kommer til deg..


Siden Lise syntes dette bildet var så fint..

HUSK KONKURRANSEN UNDER. LINK HER:

Piknik

Nå har jeg og Lise nettopp kommet hjem fra piknik! Først gikk vi bort til stranda, men der var det veldig mye vind, så vi satt oss et annet sted med mindre vind. Vi spiste kjeks og en smoothie vi hadde laget på forhånd, noe som var kjempegodt! Det er vel ikke så mye mer å fortelle, så derfor får dere heller se noen bilder.


Dots!


Dots!


Liseeee


Nam nam!


Wihuuu, jeg slår hjul!

Liker du å gå på piknik? 

Hjemme fra Spania

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Spania. Det var litt nedtur da vi gikk av flyet og så at været var mye finere her enn i Spania.. De to siste dagene var det virkelig PØSREGN! Og det var bare en dag der det var mulig å sole seg.. Jaja, få bare være glad for at det skal være 19 grader her i Stavanger i morgen!


Det var veldig store jordbær der, hehe.. :)

I går kjøpte jeg forresten resten av premien til konkurransen. Kan bare si at jeg har ganske lyst på premien selv!

Har du gjort noe spesielt i ferien?

Hva vil du vinne i en konkurranse?

I dag har vi gått litt rundt i Puerto Banús, et av Spanias mest eksklusive strøk. Der var alle de store merkebutikkene, som Versace, D&G og Burberry. Pappa ble også helt crazy da han så en Bugatti Veyron (verdens raskeste serieproduserte bil)! Det var også noen helt sinnsykt store båter der, kan ikke beskrives! Nå streiker blogg.no her, så jeg kan ikke laste opp bilder. Jeg kan prøve  i morgen heller!

Forresten skal jeg snart ha en ny konkurranse på bloggen, og har allerede kjøpt litt premier. Blir en større premie enn forrige gang.

Hva kunne du tenke deg å vinne i en senere konkurranse?

Dag 3 i Spania

Heyyyyyy!

Her er det ikke særlig fint vær. Det regnet nettopp noe voldsomt, men nå ser det ut som det blir bedre. I dag har vi gått litt rundt i byen. Det har ikke gått an å sole seg, så det ser ikke ut som jeg blir særlig brun i løpet av turen. Mammas kommentar: TRAGEDIE (ironisk)! 

Jeg kjøpte to neglelakker idag, som du kan se på bildene over. Den svarte er egentlig grå!

Hva synes du om neglelakkene?

Gårsdagens innkjøp

Her er det jeg kjøpte i går. Ikke så mye, men jeg er veldig fornøyd uansett.


Blazer fra BershkaKjole fra Bershka

 


Øredobber fra Bershka

Hva synes du?

Vel framme i Spania og dagens outfit

Dette innlegget skulle egentlig bli postet i går kveld

Da har vi ankommet leligheten, og her er det kjempefint! Birgitte (lillesøsteren min) var så utrolig søt at hun lot meg få rommet med dobbeltseng!

I dag har vi shoppet litt, og jeg og Birgitte har solt meg. Vi har også vært på Picasso-museum, noe som kke var så altfor kjekt. Jeg viser ikke hva jeg har kjøpt nå, men jeg kan kanskje lage en video med det i morgen! Jeg legger bare til noen bilder her, inkludert dagens outfit. 


Mitt soverom!

Hva synes du om dagens outfit?

Nå drar jeg til Spania!

Nå er det ikke så altfor lenge til vi skal kjøre til Haugesund, for deretter å fly til Spania! Jippi! Tenkte bare at jeg skulle fortelle dere litt om hvordan det blir med bloggen og sånt der. 

Jeg kommer mest sannsynlig ikke til å blogge hver dag, i og med at jeg må til en eller annen sportsklubb for å få internett. Jeg kommer heller ikke til å ha med meg min egen PC, så jeg må bruke pappas Mac, og det er ikke sikkert jeg kan bruke den hele tiden. Jeg kommer helt sikkert til å oppdatere litt innimellom, så dere må bare følge med! Vi skal bo på et hotell første natta, så da kan jeg kanskje blogge i morgen tidlig før vi kjører til leiligheten.


I fjor. Glad jeg har forandret meg siden den gang..

Har du vært i Spania før?

Pakking, pakking og pakking

Nå er jeg snaaart ferdig med å pakke til i morgen (jeg skal til Spania), og jeg gleder meg veldig mye! Skal bli godt å komme til litt varmere strøk nå. Jeg skal fortelle mer om turen i morgen, angående blogging og sånt. 
Tommel opp!

Skal du reise i påskeferien?

Sol og lekser!

I dag hadde vi premiere med revyen, og jeg synes det gikk greit. Har en forestilling til senere i dag, og da går det sikkert enda bedre! Uansett, nå sitter jeg ute på terrassen og soler meg mens jeg gjør lekser. Det er kjempefint vær, og det er bare helt sinnsykt deilig nå! Kjenner bare at jeg er så utrolig lei av vinter og kulde nå..Er det fint vær hos deg også?

Karen

19, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits