Inspirasjon

Julegavetips #2

Nå er det på tide med julegavetips nummer to! 

Denne gangen er det noe spiselig som står for tur. Nemlig fudge, som jeg har vist dere oppskrift på før. HER er oppskriften. Det går an å legge fudgen i et rent syltetøyglass pyntet med for eksempel litt tøy på lokket, diamanter eller maling. Fudgen holder seg lenge, og smaker fantastisk!Denne julegaven er perfekt for folk som er glade i søtsaker, og hvem er vel ikke det?

Hot or not - Sommerkjole

Heyyy!

Jeg vet at bloggingen min ikke er helt på topp for tiden, men jeg har mye å gjøre, og internettet har ikke vært oppe i hele dag før nå. I dag har jeg bare vært på dansing og jobbet med skolearbeid. Jeg måtte få det unnagjort, så derfor er ikke blogging det jeg har prioritert i dag. Nå har jeg jo ikke så mye å blogge om, så jeg slenger bare inn et bilde av en kjole jeg fant på Nelly for ikke så lenge siden. Lurer forresten på om jeg skal ha spørsmålsrunde snart. Noen som er interesserte i det?

Uansett, her er kjolen:Hot or not?

Hvilken kjole er finest?

Jeg leter etter noen nye kjoler, og på nelly.com har de sinnsykt mange fine akkurat nå. Det er jo også fri frakt, så jeg vurderer å kjøpe noen derfra. Jeg synes disse to er nydelige! Det eneste jeg ikke liker, er at den rosa har hull på skuldrene..Hvilken liker du best?

Like or dislike - outfit

Spring 2011
Like or dislike?

Kjole - Hot or not?

Jeg satt og kikket på kjoler, da jeg kom over denne. Jeg synes den var kjempefin, og nå lurer jeg på hva du synes!


Kjolen er fra Superkul. ->Link<-

Hot or not?

Modekungen - Wedges

Hei!

Visste dere at Modekungen (link) har veldig mange fine sko? Jeg visste ikke det, for jeg har bare sett på klærne deres før! Men uansett, her er noen wedges som hvertfall falt i smak hos meg. Jeg kunne aldri brukt dem selv, tror jeg, siden jeg ikke hadde klart å gå på så høye hæler til vanlig. Jeg kunne brukt dem til finere anledninger, i så fall.


 

Trykk på bildene for å komme til linkene!

Hvilke sko likte du best?

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits