Konkurranse

Vinneren av fotokonkurransen

Nå har jeg kåret vinneren av fotokonkurransen! Det var mye bra, men bare en kunne vinne denne gangen. Her er vinnerbildet:Siden temaet var "Vår", syntes jeg dette bildet passet best. Det minner meg om våren, rett og slett! Gratulerer til Hanna Torjusen, som har tatt dette fine bildet!

Fotokonkurranse

Nå setter jeg i gang en liten fotokonkurranse her på bloggen! Jeg vet at mange av dere er flinke å ta bilder, det har jeg sett i de forrige fotokonkurransene mine, så nå er det bare å delta! Hva du tar bilde av er helt valgfritt, men jeg vil gjerne at dere holder dere til temaet VÅR. Maks 3 bilder per deltaker! Når det gjelder premie blir det ikke noe spesielt denne gangen, hvis du har blogg får du en bloggvurdering av meg, og hvis jeg liker bloggen din kan jeg begynne å lese den. Hvis du ikke har blogg får du kun et innlegg hvor jeg viser bildet ditt.

Vær gjerne litt kreative, det liker jeg! Send bildene inn til karenmbronnick@gmail.com

Vinner av konkurranse

Nå har jeg trukket vinneren av konkurransen jeg hadde for noen dager siden, der man kunne vinne dette:

 

Vinneren eeeeer *trommevirvel* Marie! Hun har en blogg som heter www.mrossebo.blogg.no. Jeg kontakter deg på mail, slik at jeg kan sende deg premien.

Konkurranse - Vinn mascara, hudskrubb, armbånd, ring og neglelakk!

Hun som egentlig vant denne konkurransen har ikke svart, og det er snart et halvt år siden jeg hadde konkurransen. Derfor starter jeg den på nytt!

Da setter jeg i gang en konkurranse, og denne gangen har jeg kjøpt premien i Italia. Skulle gjerne hatt den selv, men snill som jeg er, skal jeg gi den bort. Her er det du kan vinne:

Det er en mascara og neglelakk fra Yves Rocher, et armbånd og ring fra Bijou Brigitte og en ansiktsskrubb fra en hudpleiebutikk i Italia.

Dette MÅ du gjøre for å vinne:
Skriv i kommentarfeltet at du er med

Dette øker sjansene dine for å vinne (valgfritt):
1. Følg meg på Bloglovin'
2. Skriv et innlegg på bloggen din om at du er med

Det blir tilfeldig trekning, og jeg kommer til å bruke random.org. Du får navnet ditt med tre ganger hvis du gjør alt ovenfor, så da er sjansen din tredoblet.

Bli med, da vel!

HUSK EPOSTADRESSEN DIN!

Vinneren av konkurransen

Nå har jeg trukket vinneren av konkurransen, og det ble *trommevirvel* Sara Vintland! Du har vunnet to sett med 50 cm ClipOn extensions fra Luxushair! Du må gå inn på siden deres og deretter fortelle meg hvilken farge du skal ha. Håper du blir fornøyd med extensionsene!


Gratulerer til Sara, da!

Konkurranse: Vinn extensions

Da setter jeg i gang en konkurranse i samarbeid med Luxushair! Jeg skal selv begynne å bruke deres extensions, og jeg har hørt kjempemye bra om dem.

Her er det du MÅ gjøre for å delta i konkurransen:
1. Lik Luxushair på facebook
2. Skriv at du er med i kommentarfeltet

Skriv gjerne et innlegg om konkurransen også, men det er valgfritt. 

Premien er to pakker ClipOn 50 cm i valgfri farge, så nå gjelder det å melde seg på!

 

LINK TIL LUXUSHAIR SIN FACEBOOKSIDE

Husk mailadresse!

Premien er sponset
 

Vinneren av fotokonkurransen

Det var tre bidrag som fikk akkurat like mange stemmer i fotokonkurransen, så da valgte jeg bare ut det bildet jeg likte best selv (av de tre). Her er vinnerbildet:Jeg likte dette bildet kjempegodt, og det var det mange andre også som gjorde!

www.shring.blogg.no får 10 kommentarer fra meg, og en vurdering.

Fotokonkurranse

Har meldt meg på en fotokonkurranse, og deltar med dette bildet:LINK TIL KONKURRANSEN

Hva synes dere om bildet?

Fotokonkurranse - Stem på din favoritt!

Det var endel bilder som kom inn under fotokonkurransen, og nå har jeg valgt ut de bildene jeg synes er de best, sånn at dere kan stemme. Bilder som får mest stemmer, vinner.


Fra www.photoah.blogg.no


Fra www.shring.blogg.no


Fra www.mkmhs.blogg.no


Fra www.thearoverudrusten.blogg.no


Fra www.thearoverudrusten.blogg.noFra www.liiseeal.blogg.no


Fra www.kuli.blogg.no


Fra www.rbmh.blogg.no


Fra Kine. Hvis du har blogg, si ifra!

Man kan kun stemme på et bidrag.

Nå er det bare å stemme i vei!

Fotokonkurranse

Ville bare minne dere på fotokonkurransen før jeg legger meg. Det er allerede rundt 20 stykker som deltar med ca. 3 forskjellige bilder hver, kjempemange fine bilder! Uansett, det kjekkeste er når mange er med.. Delta HERDette innlegget kan ikke kommenteres

Fotokonkurranse

Nevnte jo en fotokonkurranse i går, og jeg setter den rett og slett i gang i dag!

Her er temaet HØST, så nå er det bare å sende ditt fineste høstbilde til meg på karenmbronnick@gmail.com (merk deg at det er GMAIL, ikke HOTMAIL), eller så kan du legge ut bildet på bloggen din og legge igjen linken i kommentarfeltet.

Regler:
- Bildet må være tatt av deg
- Redigering er lov
- Max 3 bilder fra hver person

Premie:
Jeg har ingen spesiell premie, men vinneren får en bloggvurdering, 10 kommentarer (på forskjellige innlegg, så klart) og hvis jeg liker bloggen, skal jeg bli fast leser.Da håper jeg flest mulig vil være med! Hvis mange nok er med, trekker jeg ut de bildene jeg liker best, så kan dere stemme på hvilket bilde som skal vinne. Hvis du ikke har blogg, men fremdeles vil være med, har jeg jo ingen premie til deg, men du får jo kanskje bildet ditt publisert her, og det er jo alltid kjekt!

Jeg er med i en fotokonkurranse!

Jeg fant det ikke ut før nå, men jeg er blant finalistene i en fotokonkurranse, og hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på meg! Jeg deltar med dette bildet:LINK TIL KONKURRANSEN

Tenkte kanskje å ha en fotokonkurranse her på min blogg også snart, men tror ikke det blir noen spesiell premie. Vi får se!

Vinnerne av konkurransen

Nå har jeg trukket vinnerne av konkurransen min, og det ble Ingvild og Kesia! Her kan dere se hvilke deksler de valgte seg ut:


Vinneren av konkurransen

Da har jeg trukket vinneren av konkurransen, og denne gangen ble det Mathea Møller som vant. Jeg sender deg en mail, så får du premien i posten. For dem som ikke vant denne gangen, ikke fortvil! En ny konkurranse kommer om få dager. Har fått ny sponsor, såå.. Uansett, gratulerer til vinneren!


Premien


Konkurranse, siste frist!

Heei!

Jeg har bestemt meg for å trekke vinneren av konkurransen snart, kanskje i morgen. Vet at det bare er noen få dager siden jeg startet den, men jeg har faktisk en annen konkurranse kommende i nærmeste fremtid! Har fått en ny sponsor, så gled dere! Er du ikke med i konkurransen min, kan du delta HER. 


Premien

Konkurranse - Vinn mascara, neglelakk, armbånd, ring og ansiktsskrubb

Da setter jeg i gang en konkurranse igjen, og denne gangen har jeg kjøpt premien i Italia. Skulle gjerne hatt den selv, men snill som jeg er, skal jeg gi den bort. Her er det du kan vinne:

Det er en mascara og neglelakk fra Yves Rocher, et armbånd og ring fra Bijou Brigitte og en ansiktsskrubb fra en hudpleiebutikk i Italia.

Dette MÅ du gjøre for å vinne:
Skriv i kommentarfeltet at du er med

Dette øker sjansene dine for å vinne (valgfritt):
1. Følg meg på Bloglovin'
2. Skriv et innlegg på bloggen din om at du er med

Det blir tilfeldig trekning, og jeg kommer til å bruke random.org. Du får navnet ditt med tre ganger hvis du gjør alt ovenfor, så da er sjansen din tredoblet.

Bli med, da vel!

EDIT: HUSK EPOSTADRESSEN DIN!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


Vinneren av fotokonkurransen

Da har jeg valgt vinneren av fotokonkurransen! Mange fine bilder kom inn, men det var et bidrag jeg likte ekstra godt.Bildet er sendt inn av Runa og Kathrine.

Noen av de andre bildene som ble sendt inn:


Fra Ingrid


Fra CelineFra Mari


Gratulerer til Runa og Kathrine, dere får en anbefaling og 10 kommentarer!

Fotokonkurranse!

Nå setter jeg bare i gang en liten fotokonkurranse. Det er ikke noe spesielt, bare send inn et bilde du er fornøyd med. Temaet er sommer, så nå er det bare å sende inn bilder av det du forbinder med sommer! Prøv gjerne å tenk litt kreativt. Det er lov til å sende inn så mange bilder du vil. Er ingen regler egentlig, bare at bildene/bildet skal være tatt av deg.

Når det angår premie, så er det ikke noe sånt som jeg har hatt i de andre konkurransene mine. Ingen stor premie, men kjekk å vinne uansett! Premien er en anbefaling og 10 kommentarer på din blogg. Og hvis jeg liker bloggen skal jeg selvfølgelig begynne å lese den!Send bildene til karenmbronnick@gmail.com eller link til et innlegg med bildene. (merk at det er GMAIL, ikke HOTMAIL)

Er du med?

Konkurranse - Vinn øyenskygger, neglelakk, ring og smykke

Husk konkurransen min HER! Vinneren trekkes i morgen, så nå er det bare til å melde seg på! :)


Her er premien :)

http://karenmb.blogg.no/1303646115_konkurranse____vinn_y.html

Konkurranse - Vinn øyenskygger, neglelakk, ring og smykke

Det er jo egentlig ikke lenge siden sist konkurranse, men siden jeg har vært i Spania, har jeg kjøpt noen fine premier der. 


Dette er hele premien

Det kommer til å være helt tilfeldig hvem som vinner konkurransen, men du kan gjøre noe for å ha en litt større sjanse. Jeg skal ha lapper sånn at jeg kan trekke vinneren, og det fungerer sånn:

1 lapp - Skriv i kommentarfeltet at du er med
2 lapper - Skriv i kommentarfeltet at du er med og skriv et innlegg om konkurransen på din egen blogg 

Det er ikke bestemt når vinneren trekkes, men det kommer jeg tilbake til senere.

HUSK MAILADRESSE!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Vinneren av konkurransen!

Nå har jeg laget ferdig videoen der jeg trekker vinneren av konkurransen min. Endelig funker den! Ble bare kjempedårlig kvalitet til å begynne med, men nå håper jeg den er bra. Her er videoen:

 

 

 

Konkurranse - Vinneren trekkes i morgen!

Jeg har jo en konkurranse gående på bloggen der du kan vinne to par solbriller fra Superkul. I dag er siste sjanse til å melde seg på, så hvis du vil være med, meld deg på HER! 


Dette er solbrillene du kan vinne!

Konkurranse - Vinn solbriller fra Superkul!

Nå skal jeg ha min første konkurranse her på bloggen! Jeg har nemlig mottatt tre par sobriller/briller fra Superkul, og vil dele to av dem med dere. Det blir bare en vinner som vinner begge parene.Det eneste du trenger å gjøre, er å skrive et innlegg på bloggen din om min konkurranse, der du linker og legger inn ett av bildene ovenfor. Når du har gjort dette kan du kommentere i kommentarfeltet at du er med i konkurransen.

Har du ikke blogg, må du svare på disse spørsmålene:
- Når har du tenkt å bruke solbrillene for første gang?
- Hva er du interessert i å vinne på bloggen min i senere konkurranser? (kikk gjerne litt rundt på Superkul)

HUSK MAILADRESSE!

Jeg har ikke kjøpt disse solbrillene selv, jeg har fått dem sponset fra www.superkul.no

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits