januar 2011

Hjemme igjen!

Hei!

Vi kom hjem i går kveld, og nå er jeg ganske utslitt etter tre dager med masse shopping. Jeg skal vise dere nesten alt jeg kjøpte (fikk), men det kommer senere. Jeg skal dele det opp i flere innlegg, sånn at det blir et eget innlegg for sko osv.

Det kommer et eget innlegg med bilder fra London senere, men jeg legger ut noen få bilder nå også.


Pakke, pakke, pakke..


Naaam


På en restaurant

Som sagt, det kommer et innlegg senere i dag!

Portobello Road

I dag har vi vært i Portobello Road, og på markedet der. Det var veldig kjekt der, men sinnsykt kaldt! Siden det var så kaldt oppholdt vi oss mest i butikkene som var innendørs, men det var egentlig helt greit. Vi kjøpte en del fine ting, og jeg fikk bla. Hunter-støvler og nye Converse-sko. Hadde ønsket meg det, så det var fint at de hadde det der!

Ellers har vi det kjempefint her, og har shoppet mye. Senere i kveld skal vi på en restaurant for å spise middag. Mamma insisterer på å gå på indisk restaurant, av alle ting, haha. Men vi får se hva det blir til!

4540904313_f717c9b114_z_large
/Weheartit.com

Har du vært i Portobello Road/Market før?

T.G.I Friday's

Nå skal vi ut for å spise på T.G.I Friday's. Har shoppet masse fint idag. Vi spiste frokost på Marks and Spencers café og lunch på Starbucks. Kjempekoselig! Skal vise bilder av det jeg kjøpte senere, men nå må jeg stikke.

168982_186744044688415_100000584628800_609319_2442582_n_large
/weheartit

Har du vært på T.G.I Friday's før?

London

Hei!

Nå er vi fremme i London (eller vi kom sent igår)! Jeg er jo så utrolig smart at jeg har klart å glemme minnekortleseren.. Det betyr at det ikke blir noen bilder før jeg kommer hjem hvis vi ikke kan kjøpe en her. Jaja, sånn blir det, da.

Uansett, nå skal vi ut for å spise frokost, for deretter å gå på shopping i Oxford street. Jeg gleder meg til det! Skal ta bilder som legges ut når jeg kommer hjem til Norge. I mellomtiden får dere nøye dere med det jeg skriver og bilder fra Weheartit.

Tumblr_l6ll7svhqv1qag8c5o1_500_large
/weheartit

Nå drar jeg til London!

Ja, nå drar jeg altså til London! Jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge derfra, siden jeg ikke vet hvordan det er med internettilgang og sånt. Men hvis det er internettilgang på hotellet skal jeg blogge, og det håper jeg det er. Jeg gleder meg kjempemye! Kommer sikkert til å blogge derfra :)

Jeg har ingen bilder akkurat nå, siden jeg faktisk må dra NÅ! Ønsk meg en god tur da :)

Pakke

Nå er jeg snart ferdig med å pakke. Jeg føler at jeg har glemt noe, men kommer ikke på hva det kan være. Til nå har jeg pakket:

- Klær (gensere, bukser, undertøy, sokker)
- Pysjamas
- Toalettsaker (+sminke)
- Kamera
- Mobil
- Ladere til mobil og kamera
- Bankkort og penger
- Sko (tursko og noen finere støvletter)
- Jakker (fin kåpe og vindtett jakke)

Tumblr_lcmp6044oz1qc6md1o1_500_large
/weheartit

Har jeg glemt noe?

Potetkaker

Vi hadde en lekse i Mat og Helse der vi skulle lage noe med potet. Da bestemte jeg og Christina oss for å lage potetkaker/lomper. Jeg trodde det var skikkelig vanskelig, men det var egentlig bare å koke potet og blande det med mel og salt. Og det ble kjempegodt!
Haha, stolt!


En ferdig potetkake


Ånei, det er ikke mer igjen!


Christina :)

Siden jeg først skulle gjøre den leksa, var dette greit å lage. Hvis du aldri har lagd potetkaker før, burde du prøve! Det høres kanskje rart ut, men det var faktisk veldig enkelt å lage samtidig som det smakte kjempegodt. Jeg brukte denne oppskriften.

Har du lagd potetkaker/lomper før?


London

27. januar (torsdag) skal jeg til London! Jeg gleder meg veldig mye. Siden jeg bare skal være der fra torsdag til søndag, er jeg nødt til å prioritere noen ting. Noen av tingene jeg MÅ få gjort er:

- Gå på shopping i Oxford Street

- Gå på Starbucks

- Gå på T.G.I Fridays

- Kjøpe Converse All Star

- Shoppe masse på butikker vi ikke har i Norge

Tumblr_lffem62yqj1qcuj4to1_500_large
/Weheartit


Jeg har vært i London før, men da var jeg mye yngre, så det blir ikke det samme. Sist gang dro jeg også med hele familien, mens nå er det bare meg og mamma. Derfor blir det nok mer shopping, og mindre av steder som London Eye, Madame Tussauds og Big Ben denne gangen.

Har du noen tips om hva jeg kan gjøre i London?

Nytt design

Hei :)

Nå har jeg lagd nytt design. Det er bare noe jeg lagde raskt, så kommer sikkert til å skifte snart. Jeg kommer i hvertfall til å skifte bakgrunnen snart. Det kommer nok også inn en meny på siden og lignende.

Hva synes du om det nye designet? :)

Ny blogg

Hei :-)

Da har jeg fått ny blogg. Jeg har hatt en blogg før (karenbronnick.blogg.no), men den slettet jeg i sommer. Nå har jeg fått blogglysten tilbake, og skal prøve meg på nytt! Jeg har tenkt å skrive om mye forskjellig, med andre ord, dette er en helt vanlig fjortisblogg. Her vil jeg skrive om min hverdag, og alt som faller meg inn.


Meg :)

Nytt design kommer i løpet av kvelden!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits