januar 2012

Minishoot med lillesøster

I dag var det nydelig vær her i Stavanger, og derfor klarte jeg å overtale min sta lillesøster til å ta noen bilder av henne. Det tok lang tid å overtale henne, men til slutt fikk jeg knipset noen bilder av henne. Slik ble resultatet:


Day 67/365

Bildene ble ikke så veldig bra, men hva kan jeg forvente når det er Birgitte, verdens staeste person, det er snakk om? 

Travel uke

I dag bakte jeg og Hilde scones. De ble ikke supergode, men ikke superekle heller. De smakte helt greit, men ble litt tørre.Forresten må jeg bare si at jeg ikke tror det blir bra blogging denne uka, fordi vi har fire vurderingssituasjoner, Hadde norskprøve i dag, og den gikk greit. I hvertfall i følge meg selv, hva læreren synes blir vel spennende å se. I morgen har vi musikkfremføring, onsdag er det skriveøkt i engelsk og på torsdag er det RLE-prøve.

I RLE handler det som vanlig om kristendom. RLE-boka vår har mange forskjellige kapitler om kristendommen, og et lite kapittel som oppsummerer alle de andre religionene. Det heter RLE, "religion, livssyn og etikk", ikke "kristendom, kristendom og litt annet". Jeg er så lei av RLE, eller egentlig skolen generelt.

Noen andre som har mye skolearbeid for tiden?

Å lage en dans

Det å lage en dans er ikke bare bare. Jeg, Lise og Hilde skal fremføre en dans i forbindelse med musikken i morgen, og det er IKKE noe vi ser fram til. Vi fikk ikke velge sang selv, og vi fikk Svanesjøen. Jeg kan si med hånden på hjertet at det ikke er så veldig lett. Litt bilder fra dagen:


Pelle angriper Lise


Hilde og Lise..


Konsert


Vet ikke hvorfor, men jeg følte at et bilde av denne Nugattiboksen passet inn her. Vi har nemlig Nugatti hjemme for første gang på evig tid.

Har dere gjort noe spennende i dag?

Dagens outfit

I dag skal jeg øve til norskprøve, noe jeg ikke ser fram til. Vi skal nemlig ha prøve i morgen. Veldig gøy å måtte øve til prøve i helgen.. Ikke nok med at jeg sitter med lekser og prøveøving store deler av ukedagene, nå blir helgene og brukt til det. Får lyst til å skrive veldig mye stygt nå, men jeg skal la være, haha. Her er hvertfall dagens antrekk:
Genser fra H&M, bukse fra Crocker Jeans, sko fra Converse, ring fra Primark

Ukens spørsmål

Hvordan tok du dråpebildene?
Jeg brukte ekstern blits, og så lot jeg det dryppe litt fra vasken mens jeg hadde lukkertiden på et ganske høyt tall. Hadde blenderåpningen på rundt 5-6 og ISO 200. 


 

 Hva slags neglelakk bruker du?
Jeg antar du mener når jeg lager mønster og sånt, og da bruker jeg et sett med små "penner" som er neglelakker. Veldig praktisk, kjøpte dem på Hamleys i København Er hårkuren fra Aussie testet på dyr?
Nei, ingen av Aussies produkter er testet på dyr. 

Hvor kan du kjøpe produkter fra Aussie?
Vita og Cubus 

Hvordan holder du huden din ren?
Jeg har ikke den reneste huden, men jeg kan jo lage et innlegg hvor jeg viser produktene jeg bruker, hvis det er noen som vil.

Spør hvis dere lurer på noe mer! :-)

Videoblogg: Hudsminke

Laget en videoblogg om hvordan jeg sminker huden min i dag, så here you go: Vinner av konkurranse

Nå har jeg trukket vinneren av konkurransen jeg hadde for noen dager siden, der man kunne vinne dette:

 

Vinneren eeeeer *trommevirvel* Marie! Hun har en blogg som heter www.mrossebo.blogg.no. Jeg kontakter deg på mail, slik at jeg kan sende deg premien.

Verdens beste hårkur

Nå skal jeg anbefale en hårkur for dere, som har vært min favoritt i noen måneder. Den er fra Aussie og heter 3 minute miracle frizz remedy.

+ Håret blir silkemykt
+ Den koster ikke så mye, rett rundt hundrelappen
+ Lukter helt fantastisk!
+ Trenger kun 3 minutter på å virke

 Jeg finner helt ærlig ingenting negativt med denne hårkuren. Løp og kjøp, sier jeg bare!

Har du prøvd Aussies produkter?

With color one obtains an energy that seems to stem from witchcraft


Day 66/365

Hva synes du om bildet? 

Winter outfit

Jeg synes det er fint med litt farger om vinteren, blir liksom i litt bedre humør. Spesielt liker jeg rosa, og derfor laget jeg et antrekk med en rosa genser:

Winter fashion

Dette antrekket hadde jeg ikke hatt problemer med å gå med, elsker fargene!

Maritime nails

Lakket neglene mine slik som dette for to dager siden, og synes det ble litt kult:Hvis dere ikke ser det, den blå neglen har et anker på seg!

Oppskrift: Supergode sjokolademuffins

Nå skal jeg dele en oppskrift med dere som er utrolig god. Det er sjokolademuffins, og jeg har funnet på oppskriften selv. Jeg har tatt utgangspunkt i en enkel muffinsoppskrift, da, så den er ikke HELT selvlaget.

Dette trenger du:
150 g hvetemel
150 g sukker
150 g margarin
3 egg
1 ts bakepulver
5 ss vaniljekrem
5 ss sjokoladesaus
3 ss kakao (du kan ha mer eller mindre i av denne, avhengig av hvor sterk sjokoladesmak du ønsker)

Dette gjør du:
Bland alle ingrediensene. Jeg liker å begynne med sukker og smør, for deretter å ha egg oppi. Resten har jeg oppi i helt tilfeldig rekkefølge. Stek muffinsene på 180 grader i 10-15 minutter på midterste rille.

Hvis du vil ha glasur, kan det være godt å blande Philadelphia-ost, melis, litt vann og kakao/sjokoladesaus.Disse er kjempegode og saftige, absolutt en favoritt i helgene!

Bloggen 1 år

I dag har denne bloggen eksistert i et år. Det er så rart å tenke på at jeg har blogget nesten hver eneste dag i 365 dager! Det har  vært kjempefint å blogge, og dere som leser bloggen er jeg veldig glad i. Jeg ser fram til nok et fint bloggår!


Ellers har jeg det supertravelt i dag. Skal gjøre endel lekser, øve til naturfagsprøve og tyskprøve. I tillegg skal jeg på åpen dag på en videregående skole (for dere som lurer, St. Olav). Jeg har ikke tid, sånn egentlig, men jeg må. Jeg føler at det er viktig å se litt på skolene og få litt mer info før jeg må bestemme meg, som er allerede  1. mars. 

Gratulerer med dagen, bloggen!

When the well is dry, we know the worth of water

I går prøvde jeg meg på dråpebilder med ekstern blits for første gang. Er ikke så veldig fornøyd, men det kan jo ikke bli perfekt første gangen, eller?
Day 65/365 (som betyr at det "bare" er 300 slike innlegg igjen. Motiverende, altså..)


To par fine boots

Her er to par boots fra Nelly jeg gjerne skulle hatt i garderoben min:Har så lyst på flere sko, men nå må jeg huske at jeg skal spare penger! Det er så kjedelig å spare penger..

Konkurranse - Vinn mascara, hudskrubb, armbånd, ring og neglelakk!

Hun som egentlig vant denne konkurransen har ikke svart, og det er snart et halvt år siden jeg hadde konkurransen. Derfor starter jeg den på nytt!

Da setter jeg i gang en konkurranse, og denne gangen har jeg kjøpt premien i Italia. Skulle gjerne hatt den selv, men snill som jeg er, skal jeg gi den bort. Her er det du kan vinne:

Det er en mascara og neglelakk fra Yves Rocher, et armbånd og ring fra Bijou Brigitte og en ansiktsskrubb fra en hudpleiebutikk i Italia.

Dette MÅ du gjøre for å vinne:
Skriv i kommentarfeltet at du er med

Dette øker sjansene dine for å vinne (valgfritt):
1. Følg meg på Bloglovin'
2. Skriv et innlegg på bloggen din om at du er med

Det blir tilfeldig trekning, og jeg kommer til å bruke random.org. Du får navnet ditt med tre ganger hvis du gjør alt ovenfor, så da er sjansen din tredoblet.

Bli med, da vel!

HUSK EPOSTADRESSEN DIN!

Blogging er ikke bare bare

Jeg hører hele tiden folk si at blogg er så lett, at det bare er å skrive noen innlegg daglig og da har du leserne i boks. Sånn er det ikke, og nå skal jeg komme med noen grunner til at blogging ikke er så sinnssykt enkelt som noen skal ha det til:

Interessant liv
For at noen skal gidde å lese bloggen din må du faktisk gjøre noe folk bryr seg om. Det nytter ikke bare å skrive: "I dag har jeg bare sittet inne og sett på TV", eller: "I dag var jeg på skolen, og jeg gjorde lekser". Jeg merker at det folk liker å lese er når jeg gjør ting som jeg ikke gjør hver eneste dag, som å dra til byen på shopping. Det nytter altså IKKE å ha et kjedelig, vanlig liv.

Bra stil
Det nytter ikke å ta bilder av dagens antrekk om du har på deg joggebukse og t-skjorte. Ingen er interessert i å se et antrekk man ser hvor enn man snur seg på gata. For all del, man trenger ikke å blogge om mote, men jeg vet at MANGE liker å lese innlegg der man viser dagens outfit.

Bra bilder 
Man må ha et bra kamera, man kan ikke bare ha iPhone eller andre mobilkameraer. Aller helst et speilreflekskamera, og det er ikke gratis, akkurat. Kvaliteten på bildene har mye å si, og det har også kvantiteten. Det er ikke alltid så gøy å ta bilder av alt det som skjer bare for at bloggen skal få se det.

Mange oppdateringer
Hvis man har et mål om å få noen lesere, nytter det ikke med et innlegg i uka. Et innlegg til dagen kan være for lite. Jeg prøver å ha mellom 2-3 innlegg daglig her, men husk at innleggene skal ha en viss kvalitet også! Det er ikke bare å skrive noe tilfeldig tull for så og poste det, dette skal også være noe folk interesserer seg for.

Stygge kommentarer
Jeg får ikke stygge kommentarer ofte, men jeg vet at endel får det. Det er ikke lett å ha en blogg om alt leserne gjør er å rakke ned på deg. Heldigvis er mine lesere vanligvis veldig snille og søte, det er jeg takknemlig for!

 

Jeg sier ikke at jeg har alt dette ovenfor, og det er vel derfor bloggen min ikke er verdens beste heller! Jeg sier IKKE at jeg ikke liker å blogge, jeg sier bare at de som sier at det bare er å skrive et innlegg så er du ferdig, tar feil. Det er ikke så lett!

Noen som er enige? 

Foto: Snøkule

Jeg liker snøkuler veldig godt, men har ikke så mange. Her er en som er lillesøsteren min sin, som er fra Latvia. Denne er en suvenir-snøkule fra Latvia, men jeg liker best rosa og hvite snøkuler med søte ting inni.
Day 64/365 (Jeg vet at jeg ikke er helt stødig på hvilket nummer det skal være, men nå SKAL det være 64)

Liker du også snøkuler?

Ukens spørsmål

Hva var snittet ditt til jul?
Det regnet jeg aldri ut! Men jeg hadde kun femmere og tre seksere. Snittet lå vel på rundt 5.2, gjetter jeg. Ingen firere, da er jeg fornøyd!

Hvor ser du The lying game?
HER  :-)
Hvor jobber du?
Jeg jobber på sykehuset i Stavanger (SUS). Der legger jeg inn data fra en undersøkelse inn i en database. Det er ganske kjedelig, men jeg tjener penger på det! Tror jeg skal se etter ny jobb når jeg blir 16.

Kan du legge ut gårsdagens innkjøp?
Jeg kjøpte bare den rosa genseren og det prikkete skjerfet, i tillegg til hårfarge og hårkur. Det er vel ikke så interessant? Jeg skal skrive en anbefaling av hårkuren i løpet av de neste dagene, så da ser dere den uansett.Ikke så mange spørsmål for tiden, men det er vel sikkert en bra ting. Håper det, haha!

Dagens outfit

I dag har jeg vært på jobb, som ikke var særlig gøy. Men men, fikk jo tjent litt penger! Ellers skal jeg til mormor og morfar senere, det blir sikkert koselig. En vanlig søndag, med andre ord. Burde kanskje begynne å se litt på stoffet til de forskjellige prøvene som venter meg den neste uken. Det er jeg ikke sikker på om jeg gidder, uff. Uansett, her er dagens outfit:Skjerfet og genseren kjøpte jeg i går, så da kan vel dette innlegget være innkjøpsinnlegg også. Kjøpte ikke noe annet spesielt i går.

Genser fra H&M
Skjerf fra H&M
Bukse fra Primark
Sko fra Converse, fra DNA

Hva synes du om antrekket? 

Bytur

I dag har jeg og Hilde vært i byen. Det var koselig, vi shoppet litt og var på Dolly Dimples (som vanlig). Vi hadde egentlig tenkt å gå på Ostehuset eller en eller annen koselig café, men det var så fullt og bråkete overalt, så vi endte opp hvor vi alltid ender opp. Den samme pizzaen som alltid, til og med. Innkjøp kommer senere, selv om jeg ikke kjøpte noe særlig interessant. Kjøpte en kjempefin, rosa genser da. Jeg presterte å spørre om hvor genseren på utstillingsdukka lå, og så lå den rett foran meg. Smart, Karen, smart.Vi har hatt en koselig dag, og nå sitter vi og gjør det vi alltid gjør  -  sover halvveis mens vi spiller på iPod og sitter foran dataen. 

Hva har du gjort i dag? 

Teselskap

I natt skal Hilde sove her, og Lise gikk nettopp hjem. Vi hadde "teselskap", haha! Jeg laget muffins, som forresten var kjempegode, og vi storkoste oss med dem. Jeg kan legge ut oppskrift, fant den på selv, faktisk (fant ikke oppskriften jeg liker best, og ble derfor så irritert at jeg gjorde det selv..). Det er jo en grunn til at jeg har kalt det teselskap også, vi drakk te! Ikke Hilde da, hun liker ikke te. Teit.


Hilde tøffer seg
Grusomt bilde, men det var det fineste som ble tatt av meg


Nam!


Jeg har hatt en koselig kveld, og håper dere også har hatt det! :-)


Turquoise accessories

Disse ringene er lillesøsteren min sine, og jeg skulle ønske de var mine. Er de ikke fine?
 


Day 62/365

Hva synes du om bildene?

Anbefaling: Ansiktsmaske

Alle mine favorittansiktsmasker er fra Body Shop, og jeg har egentlig aldri likt noen andre.. Bortsett fra "Peel-off-masker"! Denne gangen prøvde jeg en fra Montagne-Jennesse, som kan kjøpes på Cubus og Vita. Jeg har prøvd den før, og jeg liker den faktisk veldig godt.

+ Lukter godt!
+ Følger meg fresh etterpå
+ Lett å påføre og å fjerne
+ Veldig billig (19-29 kroner?)

- Merker ingen forskjell på huden bortsett fra at jeg føler meg freshere

Det er jo egentlig et ganske stort minus at jeg ikke merker forskjell på huden, men hva kan man forvente av en så billig maske?  

Image and video hosting by TinyPic

 
Det kule med denne ansiktsmasken er at når du skal ta den av, "drar" du den av! Sånn som dette, haha:

Image and video hosting by TinyPic

 
Ser litt ekkelt ut, men det er GØY! Alt i alt er dette en bra maske i forhold til prisen.

Matteprøve

I morgen har vi matteprøve, og jeg er veldig usikker på hvordan det skal gå. Har øvd litt før i dag, og nå skal jeg øve masse. Jeg liker ikke matte, det er så stress!I dag snødde det kjempemye, noe som gjorde meg ganske deppa. Heldigvis ser det ut som om den er borte om få dager. Snø, det kan jeg virkelig ikke fordra!

Ønsk meg lykke til på prøven, da! Det kan jeg trenge..

Oppskrift: Smoothie

Jeg laget nettopp en kjempegod smoothie, og vil dele oppskriften med dere!

Du trenger:

Image and video hosting by TinyPic
 
En yoghurt, frosne skogsbær og eplemost. DU TRENGER VANILJEKREM ELLER VANILJESAUS OGSÅ, GLEMTE Å TA BILDE AV DEN! 

Bland alle ingrediensene, men la det være litt eplemost igjen. Den har du oppi helt til slutt slik at det blir kullsyre i smoothien (den går bort i blenderen)!

Image and video hosting by TinyPic

H
adde ikke blandet eplemosten helt inn på det bildet, så det så litt ekkelt ut. Jaja, det var GODT!

A friend is one who walks in when others walk out

I dag har jeg gjort lekser. MYE lekser. Skolen er så utrolig stress for tiden. Masse lekser og masse prøver uten stopp. Jeg ser på aktivitetsplanen for halvåret og kjenner at motivasjonen er helt på bunn. Jeg skal nok kjempe meg gjennom det uansett!

Uansett, nok klaging, poenget med dette innlegget er dette bildet jeg tok i dag:


Day 61/365

Hva synes du om bildet? 

Foto: Winter flowers

Vet ikke om jeg kan kalle lyng for blomster.. Uansett, det er jo sånn ca. det eneste ute som ikke er grått eller brunt eller grønt nå i januar!

Image and video hosting by TinyPicDay 60/365

Dette innlegget skulle egentlig vært postet for lenge siden, men blogg.no sin bildeopplaster er helt forferdelig dårlig nå for tiden. Jeg endte opp med å bruke Tinypic for å laste det opp her..

Hva synes du om bildet?


Dans, dans, dans oppå bordet!

I dag begynte dansingen igjen. Det var kjempegøy, utrolig kul musikk og utrolig kule danser! Jeg kjenner at jeg elsker denne typen dans, selv om jeg ikke er så altfor flink. Det var deilig å trene litt igjen, jeg er jo ikke akkurat noen sporty person. Men dansing er virkelig den beste formen for trening spør du meg! Nå er jeg helt utslitt, men det er vel forsåvidt en bra ting.

Et bilde som beskriver min tilstand etter en vanlig dansetime:


Ganske sliten, altså.. Her sov jeg. Latet hvertfall som.


Måtte jo ta noen fantastiske bilder av meg selv. Fantastiske var vel ganske ironisk. Ser litt forvrengt ut, men jeg er sliiiiten, som sagt!

Går du på dansing? 

Øredobbhenger

Jeg tenkte å komme med et lite tips til dere! Idéen fikk jeg av www.tcmn.blogg.no for en stund siden.

Hvis du har mange øredobber du ikke har noe sted til, kan du rett og slett bare henge opp en tråd et eller annet sted, og bruke den som øredobbhenger. Jeg har hatt den der i ett og et halvt år, og den er veldig praktisk. Jeg må medgi at jeg aldri bruker øredobber, da.. Greit for dem som har mange store øredobber, hvertfall!

Slik ser min øredobbhenger ut:Håper dere likte tipset, så snakkes vi!

Travle dager

Jeg går jo faktisk siste halvåret på ungdomsskolen nå, noe som betyr stress, stress og atter stress. Ukene som kommer vil derfor bli hektiske, og jeg vet ikke om jeg har tid til å blogge så veldig mye. Det blir blogging hver dag, det kan jeg garantere, men det er ikke sikkert at det blir mer enn ett innlegg daglig alle dagene. Ville bare si det, sånn at dere forstår hvorfor bloggingen ikke er på topp for tiden.

I morgen har jeg en samfunnsfagprøve. Er helt rolig i forhold til den, stoffet er veldig lett, heldigvis. Jeg må uansett øve litt, så ser vi hvordan det går  i morgen.

Forresten, hvis noen av dere lesere er glade i te, prøv Pukka-te! Jeg drikker mye av den for tiden, og har smakt mange av smakene. Jeg liker godt smaken "Revitalise", så prøv gjerne ut den. De selger Pukka-te på Ting og av og til på Boots apotek.


Day 59/365 (kun dette bildet)

Calzone: Oppskrift

Beklager at oppskriften ikke kom i går. Har egentlig ingen teit unnskyldning heller, bortsett fra at jeg er lat. Nok om det, her er oppskriften.

Det første du må gjøre, er å lage en pizzadeig. Dette trenger du til deigen:

3 dl vann
1/2 pakke gjær
2 ss olje
Litt salt
9 dl hvetemel

Bland først gjær med fingervarmt vann. Deretter kan du ha resten av det flytende oppi, og fortsette med det tørre. Kna deigen godt! La den heve mens du lager fyllet.

Nå kan du begynne på fyllet. Her er det du trenger:

300-400 gram kjøttdeig
En middels stor løk
Et fedd hvitløk
En boks hakkede hermetiske tomater
Litt salt
Litt oreganoLitt pepper
1/2 boks soltørkede tomater (ca. 12 store biter)
4 ss cottage cheese

Fres løken og hvitløken. Ha kjøttdeigen oppi, og vent til den er nesten gjennomstekt før du tilsetter en boks med hakkede tomater, soltørkede tomater og cottage cheese. Smak til med oregano, salt og pepper.

Nå er det på tide å ha fyllet i deigen. Begynn med å kjevle ut deigklumper til tynne sirkler, slik som dette:
 

Ha deretter en liten klatt med fyll midt i sirkelen og brett den over slik at den blir en halvsirkel. Klem sammen i endene og ha ost på toppen. Da skal det se slik ut:Stek på midterste rille på 210 grader i ca. 15 minutter. Jeg har funnet på oppskriften helt selv, tenk på det! Disse minicalzonene smaker kjempegodt, og oppskriften holder til 3-4 personer.

The lying game

Jeg har aldri vært en person som ser på tv-serier eller tv generelt. Det eneste jeg ser på tv er Blåfjell, haha! Jeg kan gå mange måneder uten å se på tv, og det gjør meg ingenting. Men i går begynte jeg å se på en serie som heter "The lying game", som jeg er helt hekta på nå. Hvis dere ikke har sett på serien før, anbefaler jeg den sterkt!

Nå skal jeg se på noen flere episoder, jippi! 

Følger du med på The lying game? 

Dagens outfit

Jeg skulle egentlig til byen med Hilde og Lise i dag, men det ble det ikke noe av. Litt dumt, men men. Dette er hvertfall dagens outfit:Blazer fra H&M
Topp fra Gina Tricot
Bukse fra Crocker jeans, kjøpt på JC
Sko fra Sixtyseven, kjøpt på Lille vinkel i Oslo

Calzone

I dag laget jeg middag til familien. Jeg elsker å lage mat og  å bake, men jeg hater å rydde. Derfor burde jeg egentlig ikke bake og lage mat så ofte, jeg blir bare tvunget til å vaske. Det er en trist skjebne, det. Hvis jeg skal lage mat bør jeg lage noe skikkelig godt, da kan det være at mamma sier at hun kan vaske for meg! Konklusjon: Jeg skal lage mat, men den må være sinnsykt god.

Det jeg lagde i dag var i hvertfall noen små calzoner (innbakt pizza). Jeg fant på oppskriften selv, og er kjempefornøyd med resultatet. Nam, sier jeg bare!Jeg kan komme med oppskriften i morgen. Gidder ikke nå!

Fredag den trettende

Av en eller annen grunn har jeg alltid uflaks på fredag den trettende. Jeg tror fremdeles ikke at det er en ulykkesdag, det er vel bare noe tull! Men det er jo litt rart at jeg alltid har uflaks da. La oss innse det, jeg har uflaks hele tiden, ikke bare på fredag den trettende. Trist.

Dagen i dag startet med at jeg skulle hoppe ned fra senga (har veldig høy seng, bare så det er sagt), og bommet slik at jeg datt hardt ned på gulvet. Fikk noen blåmerker og sår her og der, men det går vel fint.

Mamma bare sånn: "Jeg hørte et veldig høyt brak der nede, hva var det?":Og jeg bare: "Hehe, datt ned fra senga.":

 

Ellers hadde vi gym i dag. Gym er ikke akkurat favoritten, så man kan vel nesten si at det er uflaks i seg selv. Pluss at jeg måtte ha presentasjon i engelsk for klassen. Det gikk greit, håper jeg.

Har du hatt uflaks i dag?

Dagens outfit

Her er dagens antrekk som egentlig er ekstremt kjedelig, men følte for å ha legge det ut i dag. Vet ikke hvorfor!Genser fra Only
Tubeskjerf fra Pieces
Bukse fra Primark
Sko fra Uggs

Hva synes du om antrekket?

Winter outfit

Her er et antrekk som er veldig typisk meg å bruke nå om vinteren:

Winter fashion
Hva synes du om antrekket?

Foto: Smykkeskrin

Elsker dette søte smykkeskrinet jeg fikk av Hilde til jul:


Day 58/365

Boller i ovnen

Nei, jeg er ikke gravid. Jeg har bokstavlig talt boller i ovnen! Måtte gjøre noe jeg ikke trenger å anstrenge meg så mye for, og da ble det bollebaking med Birgitte. Har allerede sovet i mange timer i dag, og hvis jeg sover mer nå får jeg ikke sove i natt. Bollene ble kjempegode, så nå skal jeg kose meg med en! :-)

 

Wants from H&M

Her er litt forskjellig fra H&M som jeg gjerne ville hatt i garderoben min:
Forresten, jeg har migrene i dag. Måtte hjem fra skolen, og sov i 4 timer da jeg kom hjem.. Nå er jeg litt bedre, men jeg skal helst ikke sitte foran skjermen, så bloggingen blir nok ikke så bra i dag. Kommer kanskje et innlegg til senere, vi får se om jeg blir bedre.

Ansiktsmaske: Avokado og druer

Jeg lagde en ansiktsmaske i dag, og synes den fungerte veldig bra. Derfor deler jeg den med dere! Masken passer alle hudtyper (kanskje ikke for dem med ekstremt sensitiv hud).

Du trenger:
Avokado
Druer
Yoghurt naturell
 

Har du tørr hud, ha mer avokado i. Har du fet hud, kan du ha litt sitron oppi masken i tillegg. Har du normal hud, ha like mye av hver ingrediens oppi (1 spiseskje av hver ingrediens er nok til ca 3 ansiktsmasker)

Dette gjør du:
Mos avokadoen og klem saften ut av druene. Bland avokadomosen og druesaften sammen med yoghurten til du får en jevn konsistens.Vask ansiktet, og påfør deretter masken over hele ansiktet untatt rundt øynene. La den sitte på til den har stivnet (ca. 10 minutter). Da skal den se slik ut:Du kan ha ansiktsmasken i kjøleskapet i en liten beholder i rundt en til to uker (men da må den ha lokk!). Bare for å fortelle dere hvorfor jeg har akkurat ingrediensene jeg har valgt oppi:

- Avokado inneholder mye fett som gjør huden mykere og mindre tørr
- Druer har en naturlig rensende funksjon, og fungerer litt som en toner
- Yoghurten hjelper ansiktsmasken å få en bedre konsistens, den setter sammen selve masken

Da håper jeg noen prøver ut denne ansiktsmasken, og liker den!


 

Andreaschoice

Jeg følger med på mange Youtube-guruer, og en av mine favoritter er Andreaschoice. Denne jenta har mange gode skjønnhetstips og er kjempeflink med sminke! Her er to av hennes videoer:

Jeg liker at hun ikke er så seriøs hele tiden, hun har alltid en morsom kommentar. Hvis dere liker å følge Youtube-guruer, følg henne!

Foto: My most comfy shoes

Tok bilde av mine aller varmeste sko i går, som også er mine aller styggeste sko. Men det gjør ingenting så lenge jeg er varm på føttene!
Day 57/365

Noen andre som går rundt i Uggs for tiden? 

Et skjønnhetstips

Hei!

Tenkte bare å gi dere et lite skjønnhetstips. Det er mye man kan gjøre for å få finere hud og hår, selv om noen opplever at ingenting virker. Jeg har vært i den perioden, tro meg! Men noe jeg synes virker, er vidundergrønnsaken avokado. 

Man kan både spise avokadoen, ha den i håret eller på ansiktet. Det er mange ansiktsmasker og hårkurer som inneholder avokado, nettopp på grunn av dens egenskaper. Avokadoen inneholder mye fett og vitaminer, som bidrar til å få huden til å bli mykere og håret til å skinne. Si ifra om dere vil ha oppskrifter på ansiktsmasker og hårkurer, så skal jeg begynne med det!
Ukens spørsmål


Hvor skal du søke vgs? Hvilken skole og hvilken linje?
Jeg skal hvertfall gå studiespesialisereing, det er jeg helt sikker på. Ikke fordi jeg elsker teoretiske fag (det gjør jeg absolutt ikke), men fordi jeg kan bli hva enn jeg vil etter videregående da! Er ikke helt sikker på skole, men tror det blir Kongsgård. Kanskje St. Olav, men mest sannsynlig Kongsgård. 

Hvor mange lesere har du?
Jeg har 120-200 unike lesere daglig. Har hatt det ganske lenge, sikkert et halvt år. Bra noen leser bloggen fast, men samtidig er det litt umotiverende at tallet ikke øker. Sidevisninger varierer, av og til går jeg innpå hele tiden selv (når jeg lager nytt design og sånt, eller hvis jeg kjeder meg, haha), men det er alt fra 200-500.
.
Er Lises hytte på en øy som heter Tysnes?
Hmm, nei.. Den er på et sted som heter Vervik. Ikke spør meg hvor det er, jeg har null stedsans!
.
Hvordan laget du headeren din?
Laget den i Photoshop CS5, som vanlig. Har laget et innlegg om nesten det samme før: http://karenmb.blogg.no/1305833417_hvordan_jeg_laget_hea.html
.
Muffinspynt

Jeg elsker små pyntegjenstander til rommet, men problemet mitt er at jeg har så mye at det bare ser rotete ut! Skal snart få nytt rom, da skal det bli orden på sakene. Det er hverfall det jeg ser for meg. Der jeg er, er det rot. Tror ærlig talt ikke at det er så mye håp for meg, uff. Her er en av de søte pyntegjenstandene som bidrar til å gjøre rommet mitt enda mer rotete:
Day 56/365

Ny genser

Var på Kvadrat med mamma i dag, og det ble jo litt nytt. Her er en av genserne jeg fikk:Nå går det ikke an å laste opp flere bilder, så dere ser den ikke helt skikkelig. Er glitter på den, hvis dere ikke ser det! Fra Lindex.

Eplemuffins: Oppskrift

Her er oppskriften på eplemuffinsene fra sist innlegg. Disse muffinsene er veldig luftige og saftige, og smaker rett og slett vidunderlig! Her er hva du trenger:

150 gram smør/margarin
150 gram sukker
150 gram fint mel
1 ts. bakepulver
3 egg
1 ts. vaniljesukker
Litt kanel
2 middels store epler 

Alle ingrediensene skal blandes sammen, untatt kanel. Jeg liker å blande sammen smør og sukker først, for deretter ha egg oppi, og til slutt resten. Jeg har alltid eplene oppi til slutt! 

Stek muffinsene på midterste rille i ca. 15 minutter på 180 grader. Når du tar dem ut, dryss litt kanel over. Så gjenstår det bare å si: Bon Apetit!
Knallgode muffins

I dag har jeg laget eplemuffins, og de ble veldig vellykkede! Sist gang jeg bakte muffins var jo de der puffa, mislykka muffinsene, så nå er jeg fornøyd. Kommer kanskje oppskrift i morgen, hvis dere vil?
Dagens outfit

Her er dagens antrekk:

Ikke så spesielt akkurat, men jeg går i veldig kjedelige klær om vinteren..

Genser fra Bik Bok
Skjerf fra Mexx
Bukse fra Primark
Sko fra Converse (kjøpt på DNA) 

En fin sang

Elsker denne sangen for tiden, bare hør! Det er seks søsken som synger denne sangen, de er så flinkeee! De har mange covere av forskjellige sanger, bare søk på "Cimorelli" på Youtube.

Hva synes du om sangen?

Cupcake nails: tutorial

Noen lurte på hvordan jeg lagde cupcakesneglene i sist innlegg, så her kan dere se det:

Først må du legge på en neglelakk i fargen du vil at muffinsformene skal være. Her valgte jeg rosa:Deretter lager man "en halv sky" på neglen. Dette er frostingen. Her velger du selv pynten, jeg hadde bare noen prikker på:Til slutt lager man et kirsebær på toppen. Det er bare å lage en rond rød dott øverst på neglen:

Resultatet:Resultatet er ganske stilig, så jeg håper noen vil prøve det ut! Man trenger ikke noe annet enn vanlige neglelakker, men jeg brukte et sett med neglelakker som har ekstra tynne pensler, og i tillegg en spiss "penn". 

Cupcake nails

I dag har jeg og Hilde gjort lekser. Vi har fått UENDELIG mye lekser, og jeg forstår ikke hva lærerne har tenkt på *håper at lærerne leser dette*. Uansett, etter at vi hadde gjort så mye lekser vi overhodet orket, lakket jeg neglene til Hilde. Resultatet ble ganske stilig:
Day 55/365

Dere ser kanskje at det skal forestille muffins? Er kanskje litt vanskelig å se, men men! 

Winter fashion

Hadde ikke hatt problemer med å ha på meg dette antrekket på en av disse kalde vinterdagene:

 

winter fashion

Måtte hatt en jakke utpå, da. En VARM jakke..

En innholdsrik dag

I dag begynte skolen igjen, etter to uker med latskap. Etter to uker med soving til klokka 12, masse god mat og bare ren avslapning er det tilbake til skolen, lekser og prøver. På skolen gjorde vi ikke noe særlig, bortsett fra å ha to timer med matte, i tillegg til tysk og samfunn. Min og Hildes reaksjon:Ellers stappet Hilde to mynter inn i klementinen min. Jeg hadde kjempelyst på den klementinen, derfor ble jeg ganske deprimert:Siden Hilde gjorde dette, hevnet jeg meg ved å ha bakepulver i håret hennes. Hun synes ikke dette var akseptabelt, derfor ble jeg tvunget til å vaske håret hennes. Det er derfor hun bruker turban på bildene. Jeg hadde hvertfall hevnet meg, og var fornøyd:Dette er alt vi har gjort i dag, bortsett fra å iPod-spill og å slappe av:Med andre ord, en innholdsrik dag. Egentlig ikke, vi bare liker å få det til å høres sånn ut. Er jo greit å få dere til å TRO at jeg har et interessant liv, hvertfall.

Nyttårsforsetter

Jeg har alltid mange nyttårsforsetter som jeg aldri klarer å holde. Jeg skal prøve i år igjen, her er mine forsetter for 2012:

- Jeg skal prøve å rydde rommet mitt og badet mitt hver uke. Både fordi det ser ut som et rottereir og for å tjene litt penger (dette går aldri).

- Jeg skal prøve å spare penger. Jeg sløser bort altfor mye penger på mat og unødvendige ting. Jeg skal spise hjemme før jeg drar ut noen steder!

- Jeg skal prøve å få minst tre 6'ere i avgangskarakterene. Dette tror jeg jeg klarer, klarte det dette halvåret!

- Jeg skal prøve å bli kjent med mange nye mennesker på videregående. Jeg elsker å treffe nye folk!

- Jeg skal prøve å få reise et sted uten mamma eller pappa, sammen med venner. Jeg har aldri reist alene før, så nå er det på tide.

- Jeg skal prøve å ikke stresse, selv om det kan bli vanskelig i og med at det er siste halvåret på ungdomsskolen og jeg begynner på vgs etter sommerferien. Jeg skal på studiespesialiserende, kan jo bli stress.. 

- Jeg skal prøve å blogge så bra jeg kan, og holde lesertallet oppe.

 
http://ilikethislife.tumblr.com/post/14210018588

Mitt 2011 #2

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL DEL 1

JULI:


Jeg var i Italia med mamma, pappa og Birgitte! Det var en kjempekjekk reise, vi opplevde en hel del på to uker. Mens vi var der kom jeg i avisen. Dette har jeg ingen bilder av, men det var om et bilde jeg hadde tatt, og et mini-intervju.


Hadde disse kule neglene! Hadde en kjempefin tur til Lises hytte!

AUGUST:
 
 
  
Jeg og Lise hadde en fin dag på stranda, selv om vannet var veldig kaldt!
Hadde photoshoot med Hilde og Lise, mange fine bilder!


Var på Tomatfestivalen på Finnøy sammen med Hilde og Lise

SEPTEMBER:


Jeg ble 15 år! :-D


Brukte denne neglelakken hver dag. Finner den ikke nå, buhu!


Fikk et nytt hull i øret

OKTOBER:


Var i Oslo, besøkte tanten og søskenbarna mine. Det var ein fin tur!


Var på Kreta sammen med mamma og Birgitte. Dette var en kjempefin tur, bortsett fra at det regnet og var storm mesteparten av tiden!


Det var Halloween!

NOVEMBER:


Jeg jobbet i et fotostudio i forbindelse med skolen.


Jeg hadde 10 000 lesere og havnet på 11. plass på topplista til blogg.no. Dette på grunn av at jeg la ut en oppskrift på fudge som ble postet i VG. Jeg hadde ikke sendt noe inn til VG, de bare linket meg! Det var jo helt klart en stor opplevelse, da.


Vi hadde mange tentamener. Her etter nynorsktentamen, haha!

DESEMBER:


Var i Kongeparken med mamma og Birgitte
Det var revytid, og jeg, Hilde og Lise skrev sangtekster fra High school Musical om til norsk. Jeg var Sharpay i revyen, haha!


Lise feiret bursdagen sin, det var koselig!

Da har jeg oppsummert mitt år i to innlegg. Dette er selvfølgelig forkortet betydelig ned på, men men! 

Har du hatt et fint år?

Nytt design

Det var helt klart flest stemmer for den headeren jeg har nå, så da valgte jeg den. Jeg la til noen hjerter, da, synes den ble litt mindre kjedelig da! Ellers har jeg endret hele designet også. Er ikke helt fornøyd, så det kan være det kommer noen endringer innimellom.Hva synes du om det nye designet?

Hvilken header?

Nå er jeg så og si ferdig med det nye designet. Har laget to headere, men er usikker på hvilken jeg skal ha. Her kan dere se begge:

Liker egentlig ingen av dem så veldig godt, synes ikke jeg ser bra ut på bildene. Men men, nå skal jeg slutte med denne klagingen. Jeg velger mest sannsynlig headeren flest av dere liker best, for jeg er egentlig ganske likegyldig.

Hvilken liker du best?

Ukens spørsmål

 

Her er noen spørsmål dere har stilt i det siste. Ikke vær redde for å spørre (men sjekk gjerne om jeg har svar på ditt spørsmål før i kategorien "Ukens spørsmål")!
.
Hvor mye penger tjener du på de sponsede lenkene?
Jeg var ikke klar over at jeg hadde noen sponsede lenker, men har merket dem nå.. Jeg vet ikke hvor mye jeg tjener på dem! Vil egentlig ikke ha dem der, men aner ikke hvordan jeg kan fjerne dem.
.

Kan du endre designet snart?
Ja, jeg skal få gjort det! Jeg har kun et problem når det gjelder å lage design, og det er at sidemenyteksten klistrer seg helt inntil selve bloggen om jeg har den på høyre side..Jeg skal uansett få til noe, det er sikkert ferdig i løpet av søndag/mandag. Når det gjelder header er jeg usikker, har liksom ingen bilder jeg liker av meg selv for tiden. Jeg har noen, men der har jeg hestehale, og jeg liker ikke meg selv med hestehale (alle problemene jeg kan finne, altså..)!
.
Hvordan lagrer du bilder på Polyvore?
Jeg har en bruker der (tror kanskje man må ha det for å kunne lagre), og trykker på en knapp øverst i venstre hjørne hvor det står "PUBLISH". 
.
Hva heter det nye objektivet?
Canon EF 70-200mm f/4L USM
.
 
Kan du ha flere sminkevideoer?
Ja, men da må dere fortelle meg hvilke typer sminkevideoer dere vil ha (fest, hverdag, vinter, sommer.. det meste går an!)!
 

Mitt 2011

Jeg tenkte jeg skulle gjøre som mange andre bloggere, oppsummere året 2011 kort i bilder og litt tekst. Jeg tar fra januar til juni i dette innlegget, og juli til desember i neste innlegg (som enten kommer senere i dag eller i morgen).

JANUAR:
Jeg var i London med mamma. Det var en kjempekjekk tur, fikk opplevd mye på få dager! Som dere ser var jeg også verdens bleikeste person. Er ikke så bleik i år, heldigvis!
Var mye inne og fant på mye rart med Lise og Hilde!

FEBRUAR:


Mitt første outfit jeg la ut på bloggen. Merker at bildene mine har blitt MYE bedre siden denne gang!


Hadde ryddig rom i ca. 2 dager. Bra, Karen!


Lise og Hilde hadde det gøy med kameraet mitt mens jeg spiste..

MARS:


Jeg hadde ingen hull i tennene og fikk derfor en pakke Freia påskeegg av pappa..


Jeg gikk en tur i Sørmarka og tok "kunstneriske bilder". Nå skal det sies at jeg ikke hadde verdens beste kamera, men at jeg ikke var en mester bak kameraet er vel ikke noe å legge skjul på heller.. Blir direkte flau av å se på disse bildene!


Syntes dette bildet var utrolig fint av meg selv og redigerte regnbueøyner på det (flaut!!!)


Gikk amok med Hilde og Lise

Forresten var jeg også med i NM i cheer i mars! Jeg finner ikke bildene fra dette, men dere kan jo lete i arkivet selv om dere er interessert.

APRIL: 


Var bøssebærer på en eller annen aksjon med skolen. Det er det kjedeligste jeg noen gang har vært med på. Neida. Joda. 
Var i Spania. Dette bildet var fra den eneste dagen med sol. Det pøsregnet alle andre dager, mens det var 20 grader og sol hjemme. FLAKS ALTSÅ!


Det var revy! Hilde så slik ut, haha. Fint?

MAI:


Jeg og Siri spiste is og satte opp et telt. Koselig!

 
Jeg og mange andre konfirmerte seg! Her fra Lises konfirmasjon.


Jeg fikk dette kameraet til konfirmasjonen! Har 600d nå, da. Byttet kamera med pappa!


Meg i bunaden


Jeg fikk kjæreste. Neida, Pelle kysser alle..

 
Kom opp i RLE på prøvemuntlig. Det var en skjebne verre en døden.

JUNI:

 
Jeg fikk et nytt objektiv, et filter og en fjernutløser av pappa!

 
Outfit


Tok bilder av meg selv..

 
DET BLE SOMMERFERIE!


Pappa klippet Pelle, og han endte opp med å se ut som en megarotte


En dag regnet det noe helt sinnssykt mye, og jeg lånte klærne til Hildes lillesøster etter det, haha! Dette bildet er så morsoooomt!

 

 

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits