februar 2011

Header til Rikkez.blogg.no

Her om dagen fikk jeg en mail fra ei jente som ville jeg skulle lage design til henne. Jeg er ikke særlig god med sånt, men lagde en header hverfall. Hun trenger jo ikke å bruke den hvis hun ikke vil, men jeg synes den ble ganske grei egentlig. Her er resultatet:

Hva synes du om headeren?

28.feb.2011

Dagen i dag har egentlig vært ganske grei. Jeg har vært på skolen og på friidrett. Men på skolen skjedde det en liten tragedie. I første time fortalte læreren vår oss at vi skulle ha naturfagsfremføring i dag! Ingen var forberedte i det hele tatt.. Han trakk ut fem tilfeldige elever, og gjett hvem som ble trukket da? Jo, det var meg, det. Jeg stod der og ante ikke hva jeg skulle si, så da bare sa jeg det jeg kom på. Følte meg jo veldig smart som stod der foran hele klassen og bare sa det jeg kom på om seksuelle legninger. Ganske kjipt gjort av læreren, uansett. Utrolig nok gikk det kjempebra, og jeg ble veldig fornøyd med karakteren!
I am beautiful, no matter what you say! Ehmm, jada...

Har du hatt en fin dag?

bloglovin

My dog

Her er noen bilder av hunden min, Pelle Albert. Noen som kan se hvilken rase han er?Har du kjæledyr?

Innkjøp

I dag var jeg og Lise på Kilden. Jeg kjøpte ikke så mye akkurat, men er fornøyd med det jeg har kjøpt. Det var masse salg på Cubus, men da vi gikk inn der var det kun 5 minutter til Kilden stengte! Det var litt synd, siden jeg hadde sikkert funnet masse andre ting der hvis vi kunne vært der lengre..


Neglelakk fra Nivea, 19 kr (salg)


Maskara fra Nivea, 19 kr (salg)


Neglelakker fra Depend, to for 39 krSmykke fra Cubus, 24 kr (salg)

 

Beklager for dårlig bildekvalitet.. Nå skal vi spise hjemmelaget pizza, så jeg må stikke. Ha en fin lørdagskveld!

Vafler

Nå har jeg nettopp spist vafler. De skulle egentlig være frokost, men jeg brukte en evighet på å lage dem (og kanskje en evighet på å stå opp også). Sen frokost eller ikke, godt var det!


Syltetøy og rømme, nam!Liker du vafler?

Se hva jeg fikk!

I dag var det siste dag på sykehuset i forbindelse med jobbuken. Jeg hadde det veldig fint der, så det var egentlig litt dumt! Jeg var også så heldig at jeg fikk en gave! Det hadde jeg ikke forventet, men det var jo kjempesnilt gjort av folkene som jobba der, så tusen takk til dem!


NKB står for Nasjonalt kompetansesenter for bevegelsesfortyrrelser, i tilfelle noen lurte, haha


Hmmm, hva kan det være?
Jippi! Såpe og body lotion fra The Body Shop!God helg!

Follow my blog with bloglovin

Modekungen - Wedges

Hei!

Visste dere at Modekungen (link) har veldig mange fine sko? Jeg visste ikke det, for jeg har bare sett på klærne deres før! Men uansett, her er noen wedges som hvertfall falt i smak hos meg. Jeg kunne aldri brukt dem selv, tror jeg, siden jeg ikke hadde klart å gå på så høye hæler til vanlig. Jeg kunne brukt dem til finere anledninger, i så fall.


 

Trykk på bildene for å komme til linkene!

Hvilke sko likte du best?

Jobb på sykehuset

Hei!

På skolen har vi hatt utdanningsvalg i to uker nå. I dag og de to neste dagene skal jeg derfor jobbe på sykehuset med faren min. Det jeg gjorde der var å skrive data fra forskning over i en database. Ganske grei jobb, egentlig. Jeg skal kanskje få en betalt jobb der om ikke så lenge også! Det blir bra, det. Da kan jeg tjene penger på andre ting enn bare vasking og rydding hjemme. Endelig!

Tumblr_lgmwsqavad1qetolfo1_500_large
/Weheartit

Har du jobb?

Today!

Nå gikk Hilde og Lise nettopp hjem etter å ha vært hos meg i noen timer. Vi gjorde egentlig ikke noe spesielt (som vanlig), men dere kan jo uansett få se noen bilder.


Hilde + Bamse = SANT


Heeeelt normalt


My beautiful friends


Lise tegnet en løve på meg! Niiiice


Lise ville gjerne ha en tatovering selv også. Hahaha!

Dette har alt i alt vært en veldig avslappende dag både på skolen og hjemme. På skolen hadde vi først kun mat og helse, for deretter å se en film. Etterpå gikk jeg på dansing, men jeg måtte bare se på de andre pga. en kneskade. Til slutt var jeg med Hilde og Lise, noe som var like kjekt som alltid!

Har du også hatt en fin dag?

Verdens beste App!

Nå vil jeg fortelle dere litt om en app til iPhone/iPod touch. Den heter Ladida, og er noe av det morsomste jeg har vært borti. Den fungerer slik at du synger inn i iPhonen/iPoden, og så lager den en sang av det du har sunget. Den autotuner det, og legger på rytme og instrumenter i bakgrunnen. Kjempegøy!

Anbefaler virkelig denne til alle som har iPhone/iPod!

Har du prøvd Ladida?

Ring - Like or dislike?

Jeg liker selv ringen veldig godt, men den er desverre ødelagt. Den har egentlig to ringer, men den ene ringen datt av, så det det er litt vanskelig å bruke den. Jeg skal prøve å lime den fast igjen, da!

Like or dislike?

Bilder fra i dag

I dag, da jeg og Hilde våknet, var det nydelig vær, så da gikk vi ut og tok noen bilder. Vi prøvde å få noen greie bilder til en ny header, men alle ble stygge, så det blir nok ikke ny header på en god stund ennå.


SMASH!

Sooool <3Er det fint vær hos deg idag?

I love Saturdays!

Nå har jeg besøk av Hilde, som skal overnatte her. Mamma og pappa er på besøk til langt på natt, så her blir det PARTYYYY! Hehehehehe.

Nå har vi nettopp spist taco, og er LITT hypre kan man vel si. And now it's CANDY TIME! Wihu!


Hilde er gal

 


Birgitte, lillesøsteren min
Helt normalt..


Naam


Sløvt


HehehhehehehePappa kom nylig hjem med en Playstation 3 (mamma ble liiiitt irritert), så nå skal vi spille dette spillet, haha.

Har du en koselig lørdagskveld?

Produktanbefaling - Body Scrub

Hei!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en produktanbefaling. Jeg tenkte jeg skulle begynne å ha det ca. en gang i uka fremover.

Denne gangen vil jeg anbefale et produkt jeg er helt avhengig av, nemlig en skrubb fra Body Shop! Den er sinnsykt bra, og lukter bare helt himmelsk.
Positivt:
Lukter godt
Føler deg veldig fresh etterpå
Lett å bruke
++

Negativt:
Litt tynn i konsistensen

 

Hvis jeg skulle gitt en karakter til denne skrubben, ville det blitt en 5+. Ikke full pott på grunn av litt for tynn konsistens, men ellers perfekt. Anbefaler virkelig denne!

Har du prøvd denne skrubben?

 

 

Dagens makeup

I dag skal jeg vise dere dagens makeup. Sminket meg egentlig helt vanlig i dag, men vil gjerne vite hva dere synes uansett!
Her kan du se alle produktene jeg har brukt. Øyenskyggepaletten er fra Isadora, og resten kan se hvor er kjøpt på bildet.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Hva synes du?

Hjemmelagde slikkepinner!

I dag har jeg og Lise lagd slikkepinner. De ble egentlig ikke gode i det hele tatt, haha! De smaker brent karamell.. Men vi hadde det uansett gøy da vi lagde dem, og det er vel kanskje det viktigste?


HahahhaJeg vet det har vært litt mye om mat på bloggen i det siste, men jaja, mat er godt!

Har du lagd slikkepinner noen gang?

 

Brownies

I dag var vi også på vidergående skoler på hospitering. Det var veIdig gøy, og  vi lagde en egen musikkvideo. Kanskje jeg kan vise den til dere senere.

Uansett, etter dansingen i dag, var jeg og Lise med Hilde hjem. Vi bakte brownies, og de ble kjempegode! Bortsett fra at de bare var deig, da. Men deig er godt, det!


Deiiiig


Hilde mater Lise, haha


Vakkert <3


Hahahhahaahah


Nam!

Liker du brownies?

Medier og kommunikasjon

Hei!

I dag var ingen vanlig skoledag. Vi skulle besøke en videregående skole, og se hvordan det er å gå der. Jeg gikk medier og kommunikasjon på Akademiet, som er en skole i Sandnes. Det var egentlig ganske gøy! På den skolen har de visst også studiespesialisering, som jeg har tenkt å gå.


Sånn så det ut inne på skolen. BIlde fra Akademiets egen side.

Vi skal dit i morgen også, og da skal vi lage egen musikkvideo. Jippi!

Hvilken linje vil du gå på vgs (eller hvilken går du)?

Ryddig rom!

Nå har jeg endelig tatt til vettet og ryddet rommet mitt. Du vil ikke engang vite hvor lenge siden det var siden sist gang jeg ryddet her. Jeg liker å ha det ryddig rundt meg, men jeg hater å rydde.. Uansett, her er noen bilder fra før jeg ryddet, og etter.


Det var deilig å få det litt ryddig igjen, hehe..

 

Altfor kort!

Etter jeg hadde vært hos frisøren idag, gikk jeg og pappa til byen for å gå på biblioteket og å kjøpe morsdagsgave til i morgen. Når det gjelder håret, ble det altfor kort, som alltid. Frisører klipper det alltid sinnsykt mye når jeg sier at de skal stusse det litt.

FØR:ETTER:

Okei, det ser MYE lengre ut enne det egentlig er på disse bildene. Det ser også lengre ut enn det kommer til å være, siden jeg har naturlig fall i håret, men frisøren brukte slettetang og gjorde håret heeeelt rett. Jeg synes håret mitt var mye finere før..

Var håret mitt finest før eller nå?

Frisøren

Nå skal jeg og mamma til frisøren. Har faktisk ikke vært hos frisøren helt siden sommeren! Jeg skal ikke klippe meg noe særlig, bare stusse tuppene litt. Dere er kanskje ikke så interesserte i å se den lille forskjellen, men jeg tar bilder av det uansett.


Morgentryne sa du?


Fake a smile, haha.

Sånn ser håret mitt altså ut nå. Jeg vil egentlig stripe håret også, men mamma sier bare: "Kareeeen du har sååå fint hår!" Og jeg vil ikke betale for det selv, så da blir det ingen striping, da.

Hvor ofte går du til frisøren?

Pancakes

Nå lager jeg og Lise pannekaker, nam! Gleder meg til å spise dem.
Haha, Pelle ser ut som et teppe
Vakkert

Nå skal vi bare steke litt bacon, så er vi ferdige! Naaaam!

Liker du pannekaker?

Meg og Lise på Hawaii

Jeg og Lise skulket skolen idag og dro til Hawaii istedenfor. Her er ett bilde av oss to:Vi koser oss kjempemye! Men må stikke, skal bade litt på stranda på bildet. Snakkeeees!

Matteprøve..

Nå kom jeg nettopp hjem fra friidretten. Det var greit nok, men ikke så mye å gjøre for meg med kneskade. Uansett, i morgen har vi matteprøve, så jeg må øve litt nå. Øvde før i dag, men skal gå kjapt i gjennom det en gang til.


Bla bla bla
Mitt humør nå, hahaHar du mange prøver for tiden?

Noen har hatt det gøy med kameraet mitt..

Lise og Hilde hadde det kjekt mens jeg spiste middag igår, ja..Men da jeg var ferdig med å spise middag, ble jeg like så godt med:

PS! Alle bildene er bare tullebilder, ikke seriøst i det hele tatt!


09.feb.2011

Etter skolen i dag, ble Hilde, Marianne og Lise med meg hjem. Vi øvde på en dans vi måtte lage som en oppgave på skolen, og hadde det bare kjekt!


Lise med sitt sleipe smil


Hilde og meg


Lise og Hilde


Hilde, Lise og megNå sitter jeg, Lise og Hilde her og vet ikke helt hva vi skal finne på.. Så må nok stikke og gjøre noe!

Har du hatt en kjekk dag?

Jeg savner sommer!

Akkurat nå skulle jeg ønske at det var sommer. Hvem skulle vel ikke det?

Sommer. Jeg savner sommeren så sinnsykt. Sol, skolefri og det å dra til nye land. Jeg savner å kunne gå med shorts, t-skjorte og sandaler ute. Det er jo bare 4 måneder til da! Bare? 4 måneder er nok for meg.


Fine minner fra sommeren 2010

Når jeg ser på disse bildene og alle de andre sommerbildene, blir jeg helt desperat etter sommer. MÅ. HA. SOMMER.. KOM. TIL. MEG. NÅ!

Savner du også sommeren?

God natt

Dette har vært en veldig lang dag, så nå er jeg helt utslitt! Har skikkelig hodepine, men det går nok over når jeg får stresset litt ned i morgen. Jeg tror faktisk bare jeg legger meg med en gang, så trøtt er jeg. Sorry for et lite meningsfullt innlegg, men det er bedre enn ingenting, eller hva?


Trøøøøtt.

God natt :-)

Streeeess

I dag har jeg sinnsykt mye å gjøre. Bare se på dette:

- Gjøre lekser
- Lage en plakat til et prosjekt
- Handle til et prosjekt
- Konfirmasjonsundervisning
- Ekstraøving med dansingen

Okei, kanskje ikke SÅ mye, men det er nok for meg. Uff. Nå er jeg med Hilde, siden vi har prosjekt sammen. Men nå skal vi lage ferdig plakaten, så må stikke!Har du mye å gjøre i dag?

Mormor og morfar

Jeg kom hjem fra treninga for ca. en time siden, og er ganske så utslitt nå. Det hjalp ikke akkurat å trene, jeg ble egentlig bare dårligere av det. Jaja, fikk sikkert ekstremt mye større muskler.
Hahahah

Men nå skal jeg og mamma til mormor og morfar. Mamma er helt desperat, så må stikke. Ha det!

 

Trening

Først, tusen takk for alle kommentarene igår, og alle leserne. Nå er jeg på 54. plass på topplista for Stavanger, wihu! Kanskje ikke så veldig stort, men jeg synes det er bra, jeg. Har tross alt bare blogget i to uker!


Haha, glaaad

Uansett, nå skal jeg på trening, så må stikke om noen få minutter. Nå for tiden trener jeg ikke så mye pga. en kneskade (slatters), men til sommeren kan jeg begynne å trene mer igjen. I dag skal jeg trene uansett da. Jeg føler meg fremdeles litt dårlig, men kanskje trening er det som skal til for å få meg frisk igjen? Jeg satser på det, jeg.

Hvor ofte trener du?

 

New shoes

Her er alle skoene jeg kjøpte i London:

Hunter-støvler. Husker ikke hva butikken het, men de er barnestørrelse, så kostet ca. 590 kr(?)

 


Converse All Star. Her ser du ikke fargen godt, men disse er egentlig kakifargede. Husker ikke pris eller butikk.Fra Primark, 50 kr! :-OSandaler fra Primark, 25 kr! :OO
Støvletter fra Marks and Spencer, husker ikke pris (250 kr?)

Hvilke sko likte du best?

Syk..

I natt sov jeg hos Hilde, og jeg var jo så smart at jeg glemte kameraet. Ingen bilder derfra, med andre ord. Men har noen andre bilder da! I dag dro jeg og mamma til byen, men bare for å ordne noe bunadgreier. VI kjøpte noen få ting også da, men ikke noe stort.

Nå har jeg også greid å bli syk.. Kjipt, men sånn kan det gå. Skal ta bilde av alle skoene jeg kjøpte i London senere i dag, så kan dere få se dem.


Mitt humør nå, haha


Mens igår var jeg i dette humøret

Jaja, nå skal jeg gå å legge meg til å sove i noen timer, så blir jeg kanskje bedre. Håper det!

 

Hai din pai

Veldig bra overskrift, jeg vet det. Nå er Hilde på besøk, og vi skal (av alle ting) lage pai. Wihuuu! Blir en del tullebilder i dag, i og med at vi er litt hypre.


Men nå må vi stikke for å lage verdens beste pai (hehehehe not).

Liker du pai?

 

 

Videoblogg!

Jeg har laget en liten videoblogg til dere. Den viser bare hvordan man kan legge en fin skinnende neglelakk, ikke noe mer. Jeg er ikke så god med kameraet, men skal prøve å lære mer om det. Jeg lagde videoen fordi jeg ville prøve å lage en video, ikke fordi den skulle være avansert. Kan komme med mer avanserte videoer senere heller! Jaja, min første video her på bloggen, gratulerer til meg!

Likte du videoen?

Outfit

Her er dagens outfit:Genser fra Primark
Bukse fra Primark
Singlet fra Primark
Skjerf fra Vero ModaKlokke fra CMYK

Jeg vet bildene er uklare, men det er vanskelig når det er så dårlig lys. Bildene blir nok bedre når jeg kan begynne å ta bilder ute, uten å bli søkkvåt eller at det er svart ute. Dette outfitet er da ekstremt enkelt, men følte for å ha outfit-innlegg i dag :-)

 

God matpakke

Det er veldig kjedelig med bare brødskive i matpakken, det er det sikkert flere så synes. Derfor lager jeg av og til en salat istedenfor. Det er kjempeenkelt og ikke minst er det godt! Her er hva jeg har i matpakken i dag:

Hva pleier du å ha på matpakken?

Bilder fra London

Her kommer altså bildene fra London. Fikk ikke tid i går, men nå er de her.


Vi måtte spise noen ekle nudler da vi kom frem, siden det var for sent til å gå på restaurant. Vi fant en liten dagligvarebutikk og kjøpte dette her. Det smakte ekkelt, haha..

 


Hotellrommet var stort nok, og ganske fint til å være i England.


Haha, overalt i hotellrommet var det skap der man måtte trykke for å åpne dem. Vi fikk det ikke helt til i begynnelsen da.

 


Frokost


Nam!


Frappucino


Her koser vi oss på hotellrommet..


Det stinket ost..


Lush


Naam, snapple!

 


Sinnsykt mange symaskiner! Dette var bare en liten del av butikken..


Portobello Road

Alt i alt har jeg hatt en kjempefin tur til London fylt med masse shopping, shopping og... shopping?! Har hvertfall hatt det gøy!

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits