februar 2012

Summer memories

I dag har jeg skrevet notater til en naturfagsprøve om organiske syrer, og det har gått opp for meg at jeg virkelig ikke har peiling på det temaet. I morgen må jeg øve masse til den prøven, hvis ikke kommer den til å gå rett i dass. Ellers har jeg en muntlig tyskgreie som jeg må forberede meg til, og en sløydrapport jeg må gjøre ferdig. Og masse lekser, da. Som dere sikkert har forstått, har jeg så mye leksearbeid nå at jeg ikke klarer å prioritere bloggen, samtidig som at jeg ikke har noe å blogge om, nettopp på grunn av at jeg ikke gjør noenting interessant. Det er så mye stress! Jeg savner sommeren, jeg, det å ikke ha noen bekymringer, ikke noen lekser eller prøver og det å gå i shorts, kjoler og singleter.

Noen minner fra sommeren 2011:

 

 

  Jeg gleder meg til sommeren 2012, jeg! Jeg har ingen planer enda, bortset fra to sydenferier. Som jeg har nevnt har mamma og pappa skilt seg nylig, noe som gjør at jeg får to ferier. Det er jo et pluss, da! Skal til Italia i Toscana i 2 uker og Kreta i to uker, og det skal bli herlig. Har jo vært begge stedene før, og gleder meg som en liten unge siden det er så fint der!

Noen andre som drømmer om sommeren? 

Wants from H&M

Dette vil jeg gjerne ha i klesskapet, og noe av det havner forhåpentligvis der om ikke så altfor lenge.. Alt fra H&M!Gleder meg til vår nå, og ikke minst sommer, men det er vel kanskje litt vel tidlig å glede seg til sommer enda. Det er lov til å drømme!

Anbefaling av app

Nå vil jeg anbefale en app jeg er helt avhengig av for tiden, nemlig Rat on Snowboard. Det går egentlig bare ut på å ikke krasje i ting og å hoppe på trær og lignende, og litt mer da. Det er uansett veldig avhengighetsskapende, så last det ned hvis du har noe å laste det ned med!


Nå må jeg øve litt til samfunnsfagprøven i morgen. Tror jeg ligger greit an, håper det hvertfall!

Har du prøvd denne appen?

Min spilleliste

Her er sangene som spilles mest på min iPod akkurat nå:


One Direction  -  Moments (totalt AVHENGIG av denne)
 


One Direction  -  Same mistakes


One Direction  -  One Thing (acoustic)
 


The Wanted  -  Glad you came


Tooji  -  Stay


Kelly Clarkson  -  Stronger (What doesn't kill you)


One Direction  -  I want


Cher Lloyd  -  Want u back

Er ganske så betatt av One Direction for tiden.. Det begynner å gå utover skolen og mitt sosiale liv, uff! Nå burde jeg egentlig skrive notater til en prøve på tirsdag, men ser heller på videoer av 1D. Skal skrive notater nå da. Tror jeg..

Dagens outfit

I dag er det strålende sol ute. Jeg burde vel egentlig være ute, og det skal jeg også, skal bare poste dette innlegget først. Her er dagens antrekk:


 Cardigan fra ...???
Topp fra H&M
Bukse fra Vero Moda
Sko fra Converse
Ringer fra H&M og Bik Bok 

Kjedelig antrekk, haha! Jaja, det er jo sånn stilen min er. Lyse farger og helst litt rosa, da er jeg fornøyd!

 

Spring outfit

I dag har det vært skikkelig vårvær her. Når det blir vår og varmere i været tenker jeg mye mer på hvordan jeg kler meg, da er det liksom ikke bare om å gjøre å være varm. Nå kler jeg meg bare i tykke parkaser og stygge uggs.. Dette kunne jeg gjerne tenkt meg å gå i på en fin vårdag:

Spring fashion
Hva synes du om antrekket?

Mislykka bilder

Mye kan gå galt når man har photoshoot. Enten er modellen lei av å bli tatt bilde av, eller så er fokus feil, eller så er lyset feil, eller så er bare ALT feil. Jeg tar vanligvis fra 400-700 bilder under en photoshoot, og ender opp med rundt 15 bilder jeg er fornøyd med. Her kan dere se eksempler på mislykka bilder:


Her er BÅDE fokus og modellens uttrykk helt feil. Nei og nei..


Finn én feil.


Nok en gang.. Modellen ler seg i hjel, og lyset blir litt mystisk..


Hva kan man si..?


Her hadde jeg på litt feil innstillinger, kan man trygt si.. Blenderåpningen var for stor og lukkertiden for sen, og dette ble resultatet av DET..

Ergo, når man tar bilder bør man være tålmodig. Ikke gi opp med en gang!

Kjedelig fredag

I dag har jeg hatt en kjedelig dag på jobb. Da jeg satt på bussen og hørte på sangen "Same mistakes" av One Direction slo det meg plutselig at jeg hadde glemt nøklene til jobben. Dette har skjedd flere ganger, og derfor var det litt morsomt at jeg hørte på akkurat den sangen.. Gjør alltid den samme feilen, haha! Da jeg kom fram til jobben uten nøkler, fant jeg ut at mobilen min ikke hadde mer strøm. Da måtte jeg låne telefonen i en resepsjon, som ikke viste seg å være noe poeng siden jobben min har ringeklokke. Jeg er så vimsete, uff!Nå skal jeg ta meg en liten powernap tror jeg.. Synes jeg har fortjent det, haha!

Hva har du gjort i dag?

Fotoshoot med Ingrid pt. 3

Her er de siste bildene av Ingrid som jeg ble fornøyd med:
Day 77/200

Disse bildene er jeg ganske fornøyd med, særlig de to øverste. Det bildet jeg er mest fornøyd med er allikevel det jeg la ut i det første innlegget med bildene fra denne shooten.

Muffins med eple og bringebær

Bakte nettopp disse kjempegode muffinsene. Jeg skulle liksom være sunn denne uka, haha! Det skjer aldri..Nå er jeg med Lise. Vi gjør ingenting, men burde vel finne på noe.. Snakkes!

Fotoshoot med Ingrid pt. 2

Her er noen flere av bildene jeg tok av Ingrid i går:


Day 76/200

Legger ut de siste bildene av henne i morgen. Bildene jeg har lagt ut her er vel de jeg er minst fornøyd med av de jeg tok, men de som kommer i morgen er jeg mye mer fornøyd med!

Brit awards 2012

Akkurat nå ser jeg på Brit Awards.. Grunnen er at One Direction er nominert! Her er link til hvor dere kan se showet live: http://www.vipbox.tv/watch/35559/1/brit-awards-live-(new)-live-stream-online.html

Nå har Coldplay nettopp opptredd, og Rihanna, Bruno Mars, Adele og mange flere skal opptre utover kvelden. Er litt gøy å se dem live, da! Annerledes enn å bare se videoer på Youtube, synes jeg. 


Nå må jeg følge med her, snakkes i morgen!

Ser du på Brit Awards?

Fotoshoot med Ingrid

I dag har jeg tatt bilder av Ingrid. Fikk noen fine, så her er en liiiten smakebit. Resten av bildene kommer de neste dagene, må bare få redigert dem. Nå skal jeg og Ingrid til et sted hvor de har veldig god mat som jeg ikke nevner her siden pappa leser bloggen (han synes jeg bruker penger på TULL...).


Day 75/200

Anbefaling: Tørrshampoo

For noen dager siden fikk jeg min første tørrshampoo, og jeg må si at jeg er veldig imponert. Jeg får ikke fett hår veldig fort, men jeg ville bare prøve uansett.

+ Håret blir umiddelbart mindre fett
+ Det føles som om håret er nyvasket
+ Lukter godt 
+  Gir volum til håret

- Ikke drøy, en flaske varer ikke lenge

At den gir volum er ikke et pluss i mitt tilfelle, egentlig, siden jeg har mye volum (etter min mening for mye) fra før. Men det er jo et pluss for folk med flatt hår!

Denne anbefaler jeg absolutt! Ikke at jeg har så mye jeg skulle ha sagt, har jo kun prøvd denne tørrshampooen. Jaja, jeg liker den!

Har du prøvd denne?

Koooos

I dag har jeg vært på jobb, noe som var ganske kjedelig. Det måtte gjøres, og må nok jobbe mer i vinterferien, i og med at jeg nesten ikke har tid til vanlig. Er jo uansett greit å tjene litt penger. Ellers kjøpte jeg Topp spesial i dag, siden det bare handlet om One Direction. Sitter faktisk og koser meg med bladet akkurat nå. Senere skal jeg trene litt (har absolutt ikke lyst, men jeg bør virkelig) og spise lapper sammen med pappa og Birgitte. Det blir sikkert koselig, da!

Hva skal dere i kveld?

Fastelavn

Nå er jeg hjemme hos mamma igjen. Det er her jeg føler meg mest hjemme for øyeblikket, har liksom ikke vært så mye hos pappa enda. Men ting ordner seg sikkert etter hvert! Siden det er fastelavn i dag kom pappa på besøk til oss, og så spiste vi boller. Det var koselig!

Aner ikke hvor mange boller jeg har spist i dag, jeg vet bare at det er maaange og absolutt nok, uff!

Har du også spist boller i dag?

Foto: Birgitte

Jeg tok noen bilder av Birgitte i dag, så her kan dere se noen av dem. Hun er virkelig sta, hun NEKTER å smile! Hun bare begynner med grimaser og lignende hele tiden, så da blir det kun noen få brukbare bilder, som nesten ikke kan kalles brukbare engang..
74/200

Disse bildene er jo også nesten helt like, men JAJA!

App-anbefaling

De siste dagene har jeg blitt skikkelig hekta på en app. Den heter Draw Something, og går ut på å tegne og å gjette. Du spiller mot forskjellige folk som skal tegne noe, så skal du gjette hva det er, og motsatt. Det høres kjedelig ut, men det er utrolig hektende! Jeg har faktisk anbefalt dette spillet for data før også, men da heter det Draw My Thing.. Hvis du ikke har prøvd denne, last den ned (hvis du har noe å laste den ned med, da)!

Kjedelig lørdag

Denne dagen har ikke vært særlig innholdsrik. Derfor har jeg heller ingenting innholdsrikt å blogge om. Jeg har kun hørt på musikk, sett på videoer av One Direction, spist tyggis og pannekaker, spilt Wordfeud og andre iPod-spill og gått en liten tur med hunden.. Det var ikke så interessant, var det vel? Jeg har ikke noe å gjøre i dag, føler meg litt tom rett og slett.


Prøv denne tyggisen hvis du ikke har allerede, den er supergod!


Wordfeud...

Burde vel kanskje ha ryddet litt eller noe idag, men jeg er jo som sagt hos pappa. Her er det så godt som ryddig, jeg har nemlig ikke begynt å rote enda, siden jeg har nesten alle tingene min hos mamma. Gidder ikke å gå til mamma kun for å gjøre noe så kjedelig som å rydde, liksom..

Hva skal du i dag?

Colored blazers

Jeg synes at blazere i sterke farger kan være skikkelig kult, og kunne gjerne tenkt meg en.. Her er noen jeg fant på H&M sine sider:Hva synes du om fargede blazere?

Første natt hos pappa

Nå er jeg i pappas nye hus, på rommet mitt. Det er ikke så fint for øyeblikket, men det skal males i løpet av ferien. Og ja, det er jo ferie, jippi! Jeg skal sove her for første gang i natt, så det blir sikkert fint. Nå spiser jeg en pasjonsfrukt forresten, den er GOD (random).


Fin bakgrunn på dataen? Hehe, flodhest.......
 
Når dere ser at dette er tapeten som befinner seg på rommet mitt nå, forstår dere kanskje hvorfor jeg skal male det..

Forresten kjøpte pappa tre produkter til meg fra ACO Spotless-serien i dag, jeg kan anbefale dem om noen uker hvis jeg liker dem (noe jeg tror jeg gjør siden jeg liker det ene produktet jeg har prøvd allerede)

God helg/ferie til alle sammen!

Vafler

I dag har jeg vært med Hilde. For første gang på lenge, faktisk.. Vi har hatt så mye prøver at jeg ikke har fått tid til å være med noen, men i morgen har vi faktisk ingen prøver. Endelig! Vi laget vafler som smakte fantastisk, men nå er vi helt stappa..Kjenner jeg blir kvalm bare av å se på bilder av vafler nå altså.. 

 

Dream outfit

Her er et antrekk jeg gjerne kunne tenkt meg å ha i klesskapet:
Dream outfit
Hva synes du om antrekket?

Foto: Selvportrett

Var så fint lys i dag, så jeg tok like godt noen selvportrettbilder. De ble ikke kjempebra, men jeg viser det eneste bildet som ble sånn noenlunde bra. Har ikke noe bedre å blogge om for tiden uansett!


Day 73/200

Jeg egner meg ikke helt som modell, men jeg har ingen modeller akkurat nå. Skal ta bilder av Ingrid i helgen, da, det blir bra får vi håpe (bare det ikke blir regn!!). Faktisk kan dere ta kontakt med meg om dere vil bli tatt bilde av også (helt gratis, jeg er bare glad om noen vil uansett)! Men da må du jo bo i Stavanger-området, jeg kan jo ikke akkurat dra helt til Kautokeino.. 

Hva synes du om bildet?

Hektisk dag

 

Beklager at det ikke har blitt blogging før nå, men jeg har faktisk ikke hatt et sekund ledig til bloggen i dag. Har egentlig ikke tid nå heller, men men.. Dagen min har vært helt stappa, nemlig. Først var det skole, så var det øving til prøve, så var det dansing, så var det hjem til pappa for å spise middag, så var det hjem til mamma igjen for å øve mer til prøve. Skoledagen var det minst hektiske som skjedde, for en gangs skyld!

Image and video hosting by TinyPic

Louis i 1D liker jo jenter som spiser gulrøtter... Haha!

Image and video hosting by TinyPic
Er jo tross alt Valentines Day i dag..

 
Dårlige bilder, jeg vet. Tatt med iPod touch, såå.. Ellers er blogg.no helt klikka, så flere bilder kan jeg ikke laste opp. Disse tok en EVIGHET å laste opp, just sayin'! Dette innlegget nekter å bli postet i tillegg, kan derfor være at det blir postet enda senere enn det er nå. NÅ VIRKER DET ENDELIG ETTER 2 TIMER!

Har du hatt en like hektisk dag som meg?

 

Spring outfit

Det er ikke lenge til det er vår nå, selv om det helt sikkert holder seg kaldt her i Norge lenge etter det som skal forestille vår har startet. Uansett er det jo lov å drømme.. Dette antrekket hadde vært fint på en vårdag, synes jeg:

Spring fashion
 
Det er meningen at blusen skal være oppi skjørtet, da. Jeg går aldri i skjørt, men dette hadde vært fint på de som kler det, tror jeg.. :-)

Foto: Orkidéer
Day 72/200

Jeg burde gi opp dette prosjektet, det kommer sikkert ikke til å bli ferdig før jeg er 40 år gammel. Ok, nå overdrev jeg, men dette tar jo en evighet. Derfor reduserer jeg 365 dager til 200 dager..

Hva synes du om bildene?

Dagens outfit

Hei!

I dag prøvde mamma å få meg til å gå tur. Jeg ble kun med fordi jeg visste at de har vafler i kaféen der. Jeg skjønte fort at vi ikke hadde nok tid til å komme oss helt dit, derfor gikk jeg hjem etter å ha gått 100 meter eller noe. De som kjenner meg vet hvor lat jeg er, uff! Uansett, grunnen til at vi ikke fikk tid til å komme oss dit, var at vi skulle til mormor og morfar etterpå. Det var koselig der, vi spiste middag og kake. Nå er jeg hjemme igjen, og burde egentlig gjøre litt skolearbeid.. Får hvertfall gjøre bittelitt om jeg gidder. Til poenget med innlegget, dagens outfit:Bukse fra Primark
Singlet fra H&M
Blazer fra Bershka
Sko fra SixtySeven
Ring (som har sluttet å virke, buhu) fra random butikk i Hellas  

Hva synes du om antrekket?

Ukens spørsmål

Hva er din favorittsang av One Direction?
Blir aldri lei av One thing, men liker også Up all night og Same mistakes veldig godt.. Og alle de andre sangene, haha!

Hvem er din favoritt i 1D?
Her er det ingen tvil. HARRY! Jeg liker også Louis kjempegodt, og egentlig alle sammen :-) 

Hvor kan man kjøpe den hudrensen?
Aco Spotless-serien kan kjøpes på de fleste apoteker

Hvor mange søsken har du?
Jeg har en lillesøster, BirgitteHvordan får du bildene så skarpe?
Setter på instillinger tilpasset lyset i rommet og hva jeg tar bilde av, i tillegg til å bruke sharpen tool i Photoshop. Kan kanskje lage et eget innlegg om dette.

 

Today I don't feel like doing anything

I dag har jeg ikke gjort noenting. Det mest innholdsrike jeg har gjort er nok å skrive dette. Det er deilig å slappe av, men ærlig talt er det kjedelig å ikke gjøre noe i det hele tatt. Jeg har vært hos Lise, da, men vi gjorde ingenting der heller.. Noen fantastiske bilder av meg og Lise:

Har du gjort noe spennende i dag? ?

Anbefaling: L'Occitane Delicous paste

Nå skal jeg anbefale et produkt fra L'Occitane som heter Delicious paste. Det er en slags krem som kan brukes på både hud og lepper.

+ Lukter herlig
+ Får veldig myk hud av den
+ Trekker fort inn i huden
+ Det er små sukkerkorn i den, så den er på en måte en skrubb i tillegg
+ Veldig drøy i bruk

- Er ganske dyr. Denne lille boksen (30 ml, på størrelse med en leppepomade) koster 119 kroner. Skal du ha 200 ml koster den 329 kroner.

 

Denne er helt fantastisk, men har en ganske stiv pris. Selve produktet er perfekt!

Har du prøvd noen L'occitane-produkter?

Dream outfit

Dette hadde jeg med glede hatt på meg:

Dream outfit
 
Dette er et veldig typisk Karen-antrekk. Lyse farger, litt glitter og rosa. Satte det sammen på Polyvore, som vanlig.

Hva synes du om antrekket?

Foto: En due og en måke

Bare to bilder jeg tok i byen i dag:
Day 71/365

Forresten, jeg har av og til opplevd at folk bruker mine bilder og påstår at det er de som har tatt dem. Av og til glemmer jeg å ha navnet mitt på, men jeg vil uansett si at det er ikke greit å ta andres bilder for deretter å påstå at en selv har tatt dem! Greit for meg om du skriver at jeg har tatt bildet, eller legger ved link, det har jeg ikke noe problem med i det hele tatt :-)

Hva synes du om bildene?

Bytur med Lise og Hilde

Som jeg fortalte før i dag, har jeg vært i byen med Lise og Hilde i dag. Først smakte jeg kyllingsushi, i håp om at det skulle smake bedre enn sushi med fisk. Det gjorde det IKKE. Jeg har funnet ut at det er det der tang og tare-greiene (nori tror jeg det heter) som smaker så ille. Æsj og fysj. Derfor gikk vi heller til Ostehuset og kjøpte pizza. Det smakte endel bedre må jeg si. Ellers kjøpte jeg kun en ting, nemlig albumet til 1D, jippi!
Her viser jeg fram min store skuffelse
<3

Nå må jeg ut på tur med Pelle. Mamma er nemlig syk, stakkars! Å gå tur med Pelle i dette mørket er i grunnen ganske skummelt, flaks at jeg har skaffet med en turpartner. Den som gjetter hvem den mystiske turpartneren er, vinner en klem fra selveste meg. Ok, jeg bare tuller, er egentlig ikke SÅ teit. Bare litt teit.

Til byen

Nå skal jeg, Hilde og Lise snart til byen. Faktisk burde jeg skynde meg hvis jeg skal ha et håp om å rekke bussen. Derfor kan jeg ikke skrive mer, så jeg slenger med et bilde av meg selv (jippi):

Jeg vet ikke helt om dette var et veldig fint bilde, men det får gå, for nå må jeg STIKKE!!! Ha en fin dag, alle sammen! :-)

Noen andre som har fri fra skolen i dag?

En svart puddel

Har ikke så mye inspirasjon for tiden, så da ender det vanligvis opp med at jeg tar bilder av planter og blomster (som ikke finnes nå for tiden), sykt kreativt. Jeg vet ikke hvor mye dere interesserer dere, men dette bildet tok jeg av Pelle i går:


Day 70/365

 

Prøvemuntlig vel overstått

Nå er jeg endelig ferdig med prøvemuntlig, og det er herlig skal jeg si dere. Jeg fikk faktisk karakteren 6, så den kunne jeg ikke vært mer fornøyd med! Ellers har det vært nydelig sol i Stavanger i dag, noe som alltid er like fint. Vi har fri fra skolen på torsdag og fredag, vi har nemlig et leseprosjekt. Tror ikke dagene går til bare lesing, for å være ærlig. 


Har allerede sett denne videoen tusen ganger, men åååå, jeg får ikke nok.Håper ikke jeg maser hull i hodet på dere med det der 1D-snakket mitt. Mamma har i hverfall gått lei det for lenge siden..

Winter outfit

Her er et antrekk jeg laget på Polyvore nå nettopp:

Winter outfit

Ikke noe jeg kunne gått i selv, men det hadde definitivt sett bra ut på noen, synes jeg!

Hva synes du om antrekket?

Mine favorittsanger

Akkurat nå hører jeg ikke på annet enn One Direction. Jeg har aldri vært SÅ betatt av kjendiser før, forstår det ikke! I natt drømte jeg om det samme som jeg har drømt om de siste nettene.. Harry Styles! Uansett, her er mine favorittsanger av 1D:Det er vel de mest kjente sangene deres, men de er finest synes jeg. Liker også mange andre sanger av dem. Forresten tenkte jeg å begynne å bruke Twitter-brukeren min, jeg heter karenmbronnick om noen vil følge meg. 

Instagram

Jeg har hatt Instagram-profil leeenge, men har aldri brukt den før for noen uker siden. Hvis dere har lyst, kan dere gjerne følge meg der! Jeg legger bare ut litt bilder fra min hverdag og sånt der, men hvis dere synes det er interessant  - Følg meg!Jeg heter karenbronnick på Instagram! Si gjerne hva du heter der, så kan jeg følge deg også.

Prøvemuntlig

Vi kom opp i prøvemuntlig i dag, og jeg kom opp i norsk. Det går helt greit, jeg føler at jeg har kontroll. Nå skal jeg lage Powerpoint-presentasjon, så er jeg klar til å øve på å si det jeg skal. Jeg har om makt og motmakt, og skal snakke om temaet i forhold til to tekster. Jeg skal ikke ha selve presentasjonen før på onsdag, så dette går sikkert fint! Det eneste som stopper meg i å gjøre det bra er at jeg har en sang på hjernen, og jeg tenker på den HELE tiden. Den er liksom bakgrunnsmusikk til alt jeg gjør! Sangen heter One thing og er av One direction (<3): 


Bekymret.. Neida, jeg bare orket ikke å stille opp smilende i dag, ser ut som en uteligger eller noe.

Forresten puttet jeg IFA i mikroen i dag. Ikke spør hvorfor, haha! Det var godt, faktisk, anbefales (jeg er rar, jeg vet).Nå må jeg nesten fortsette.. Ønsk meg lykke til, da!

Fargede bukser

Det ser ut som om color blocking-trenden som var i fjor kommer til å fortsette i vår, i hvertfall ut i fra hva jeg har sett av butikkenes vårkolleksjoner. Jeg synes det kan være kult om man kombinerer det riktig. Hva synes vi egentlig om fargesprakende bukser?


Fra H&M og Nelly

Hva er din mening om fargede bukser?

Ukens spørsmål

Hvilken data har du?
Jeg har en ganske bra data som heter Asus N61jv (tror den heter det hverfall. Er ikke helt sikker!)

Hvor redigerer du videoer?
Adobe Premiere Elements. Anbefaler det ikke. 

Er Lise og Hilde tvillinger?
Jeg forstår ikke hvorfor folk tror det, det er SÅ mange som spør om det! De er ikke en gang i familie.. Jeg blander navnene hele tiden, da, men det gjør jeg med alle. En gang kalte jeg kontaktlæreren for pappa da jeg skulle spørre om noe, det var flaut det!
Disse ligner IKKE på hverandre!

Hvilket fremmedspråk har du på skolen?
Tysk. Hater tysk, det er så stygt å høre på, i tillegg til at jeg ikke får bruk for det! Angrer noe helt sykt på at jeg ikke valgte spansk, det hadde jeg i hvertfall fått bruk for. Spania er jo et land jeg liker å reise til, og der er det mange som ikke snakker engelsk! Tyskland, derimot, det er ikke der jeg har mest lyst å reise.

Leser du blogger til de som er yngre enn deg?
Når jeg tenker meg om, gjør jeg nok ikke det. De fleste bloggerne jeg følger er enten like gamle som meg eller eldre. Men så klart, hvis jeg finner en bra blogg, leser jeg den, uansett alder!Forresten har jeg blitt helt forelska i One Direction i det siste! Jeg elsker både sangene deres og dem, jeg er HELT betatt! Jeg vil egentlig ikke være betatt, siden det er litt overfladisk å være betatt av noen jeg aldri kommer til å møte..

Videoblogg: Januarfavoritter

Her er videobloggen jeg nevnte i sist innlegg: Husk å si ifra om du er interessert i flere slike videoer eller ikke!

Et nytt, rosa rom

I dag har jeg og pappa vært på IKEA og sett på møbler. Mamma og pappa bestemte seg for å skille seg i oktober, og nå har pappa overtatt et nytt hus. At de skiller seg er jo ikke en positiv ting, men en postiv ting med det er jo at jeg får et til rom! Det er ganske stygt inne der, så det skal males og pusses opp. Jeg gleder meg til å få rosa rom (har alltid drømt om det)!


Denne senga skal jeg ha


Og denne stolen


Spiste komler på IKEA, nam nam!


Jeg tenker forresten å ta bilder av hvordan rommet er nå, og hvordan det blir etterhvert. Høres det bra ut, eller?

Jeg har spilt inn en videoblogg til dere, så nå skal jeg redigere den. Legger den ut i kveld! :-)

Pink nails

Denne neglelakken er egentlig mamma sin, men hun bruker den aldri, så da lånte jeg den.. Jeg elsker den duse, nydelige rosafargen og det fine gullglitteret som ikke er synlig på bildene, beklageligvis.
Day 69/365

T.G.I.F

Endelig helg! Det var på tide etter en helt forferdelig uke med mange vurderingssituasjoner. Neste uke er det prøvemuntlig, og jeg vet ikke om jeg skal juble eller være lei meg for akkurat det før jeg vet hva jeg skal snakke om. I dag har det vært en avslappende dag, og slik skal den fortsette. Tok noen bilder på skolen i dag, så her kan dere se, haha:


Hahahaha


Marianne, Hilde, meg og Lise) har fått oss nytt og matchende utseende, hva synes dere? Vi har ikke så mange kviser, hvis noen tror det! Det er sånn effekt.. Ok, nå føler jeg meg truet her, er ikke sikkert det er så populært at jeg legger ut disse bildene.

God helg, alle sammen!

Makroner

I dag har jeg bakt makroner for første gang, og de ble overraskende gode! Jeg laget med sjokoladesmak (selv om jeg egentlig ikke er stor fan av sjokolade).

Jeg brukte DENNE oppskriften. Det jeg burde gjort annerledes, var å kverne mandlene bedre. Jeg kvernet dem egentlig veldig godt, men det skal jo være melaktig i konsistensen. Neste gang bør jeg kjøpte ferdig mandelmel.. De smaker i hvertfall godt da, selv om de ikke ser så bra ut!

Anbefaling: Mango lip butter

Nå skal jeg anbefale en leppepomade som har vært min favoritt helt siden jeg prøvde den for første gang. Den er fra Body Shop og heter Mango lip butter.

+ Veldig drøy i bruk. Trenger kun litt om gangen.
+ Lukter kjempegodt
+ Smelter på leppene
+ Leppene holder seg myke lenge

- Grisete å påføre med fingeren 

Som dere ser finner jeg bare én negativ ting med denne, og den er ikke engang viktig. Prøv denne, sier jeg bare!

Har du prøvd denne?

Winter outfit

Produktanbefalingen kommer heller i morgen, jeg klarer ikke å få tid til den akkurat nå. Her er et antrekk jeg laget på Polyvore i stad og som jeg synes kunne vært fint å ha nå: 

Winter fashion

Vet ikke helt om jeg hadde tørt å gå i den blazeren, men resten hadde jeg fint gått med..

Hva synes du om antrekket?

Foto: Snøklokker

Beklager dårlig blogging i går, og at det blir det i dag og. Det kan være det blir et til innlegg med en produktanbefaling, men akkurat nå må jeg virkelig se til å øve til prøve. Jeg har verdens verste prøve i RLE i morgen, så jeg har en gyldig unnskyldning, i hvertfall i følge meg selv. Uansett, noe som jeg blir glad for i disse kalde vinterdagene, er at jeg ser at det begynner å spire i hagen. Det er ikke så altfor lenge til vår nå, kun en måned!
Day 68/365

Hva synes du om bildene? 

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits