februar 2013

Slutter å blogge

Dere har sikkert merket at bloggen har blitt veldig lite oppdatert i det siste. Dette er fordi jeg har veldig mye annet jeg må prioritere akkurat nå, og ikke tid til å skrive her. Jeg har derfor bestemt meg for å slutte å blogge. Denne gangen tviler jeg på at jeg kommer tilbake, jeg kjenner at jeg har fått nok av blogging nå. Det har vært veldig gøy å skrive og å ta bilder til bloggen, som jeg har gjort i over 2 år nå, men i det siste har det ikke vært noe gøy. Jeg har rett og slett gått lei. Hvis dere vil kan dere heller følge meg på Instagram (karenbronnick) og Tumblr (pophcorn.tumblr.com), der er jeg ganske aktiv. 

Tusen takk til alle dere som har fulgt bloggen min, jeg setter stor pris på det!Takk for meg!

Bollesøndag

I går var det fastelavn, så da var jeg og mamma hos mormor og morfar og spiste boller. Det var jo også morsdag, så jeg lagde frokost til mamma. Jeg var også på trening i går, og nå er jeg støl i store deler av kroppen. Det føles faktisk litt godt også, selv om det gjør vondt, haha. Trapper er min verste fiende i dag, for å si det sånn. 
Bytur med Ingrid

I dag har jeg og Ingrid vært i byen. Jeg kjøpte ikke så mye interessant, bare en genser og litt småting. Vi gikk også på kinarestaurant, og jeg tror jeg spiste liiitt mer enn jeg burde i og med at jeg fremdeles er stappmett.Oooog dagens antrekk:Middagsbesøk

Nå er det endelig vinterferie! Det skal bli herlig. I dag fant jeg ut at jeg er nødt til å dra til Oslo neste uke for å få visum (?) til jeg skal besøke mamma i USA i påsken. Jeg forstår ikke helt hvorfor jeg er nødt til å bli med for å få det der visumet, men det må tydeligvis gjøres. Hun reiser til USA om ikke så altfor lenge, og blir der i 3 måneder. Jeg gruer meg til hun drar, men gleder meg til å besøke henne. 

I dag hadde vi besøk av en venn av pappa og hennes datter. Det var veldig koselig. God helg alle sammen!

Pyramids

Da jeg kom hjem fra skolen i dag var jeg så trøtt at jeg la meg rett ned på badegulvet og sov i noen timer. Det burde jeg ikke gjort, for nå er jeg helt sløv. Jeg skal skrive litt på en reklameanalyse nå. Analyseoppgaver er virkelig ikke min greie, jeg er så lite analyserende som man kan bli. Heldigvis har vi gått nøye gjennom oppgaven på skolen sånn at jeg vet hva som er relevant å skrive. Den skal også skrives på nynorsk, håper ikke det blir altfor problematisk.

Beklager for at jeg ikke skriver om så mye mer enn skole for tiden, forresten. Det er bare det at det skjer så utrolig mye på skolen for tiden at jeg ikke får tid til så altfor mye annet. Heldigvis er det  vinterferie neste uke. 

Forresten, hør på denne sangen. Egentlig bør dere høre alle sangene til Frank Ocean, men denne er den jeg liker best akkurat nå.

Helene pt. 2

Her er et til av bildene jeg tok av Helene på fredag:Hva synes dere om bildet?

Kinarestaurant

I går var jeg med Victoria så godt som hele dagen. Først var vi hjemme hos henne og skulle egentlig jobbe med skolearbeid, men det ble det ikke så mye av for min del. Senere gikk vi på kinarestaurant, og det var koselig. I dag var jeg faktisk på kinarestaurant igjen, haha. Forresten tenkte jeg å spille inn en eller annen form for sminkevideo i nærmeste framtid, håper dere er interessert i det?

Portrett: Helene

I dag tok jeg bilder av Helene. Det ble ikke så mange vellykkede, men noen få ble det. Vi var ikke helt heldige med lyset, vi burde nok ha ventet en time eller to før vi gikk ut, da hadde resultatet blitt mye bedre. Her er et bilde jeg redigerte nå:Hva synes dere?

Karen

18, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits