mars 2012

Gjesteblogging

Som Karen skrev i forrige innlegg skal jeg (Siri) blogge litt for henne til hun kommer hjem på tirsdag. Jeg har ikke så mye erfaring med blogging, men skal gjøre mitt beste! 

Tidligere i dag var jeg en tur på Madla, men jeg kjøpte ingenting. Da jeg kom hjem fant jeg ut at jeg skulle bake boller. Noe av det beste jeg vet er boller med gelè på, det pleier bestemoren min å lage når jeg er på besøk hos henne. De av dere som ikke har smakt det før bør virkelig gjøre det! Her er noen bilder av bollene:

Håper dere har hatt en fin dag! 

-Siri

Dagens outfit

I dag har vi gått litt rundt i Egersund, og det har vært koselig. Jeg har kjøpt noe jeg har sett etter i noen måneder, viser dere det i morgen eller noe. Ellers har jeg jogget i dag for første gang på evigheter. Skal faktisk begynne å jogge noen ganger i uka nå, har jeg tenkt, er i elendig form! Uansett, her er dagens outfit:

Forresten, jeg har skaffet meg en gjesteblogger siden internettet er elendig her nede. Denne gangen er det Siri som skal blogge for meg.

Påskeferie!

Nå er det endelig påskeferie, men den har ikke fått noen god start for meg. Jeg er nemlig syk, har en forferdelig hodepine.. Jeg skal på hyttetur til Egersund eller Eigerøy (eller noe sånt, husker ikke helt) i noen dager. Det blir nok blogging derfra, men ikke mye. Jeg kommer sikkert til å ta endel bilder der, så de får dere jo se uansett!God påskeferie! :-)

Portrettbilder av Hilde

Tok noen bilder av Hilde ute i mørket for noen uker siden, og her er resultatet:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
88/200 days

Disse bildene er inspirert av Maren Vik, jeg så hun tok noen lignende, så jeg fikk lyst til å prøve selv! 

Hva synes du om bildene?

iPhone 4s

I går fikk jeg min nye iPhone 4s i posten, noe jeg ble veldig glad for. Jeg har lenge ønsket meg den, så jeg ble kjempeglad da pappa ville kjøpe den til meg!

Skal kjøpe sånn rosa blingbling-deksel til den, så er den komplett!

Bursdagsantrekk

Nå skal jeg snart i bursdag til Ragnhild, og jeg hadde oppfattet tidspunktet heeelt feil så nå har jeg det veldig travelt med skolearbeid i morgen! Samme kan det være, her er det jeg har på meg:Måtte bruke gamle bilder hvor jeg har på meg samme kjolen, har nemlig ikke tid til å ta nye bilder akkurat nå. Beklager for det! :(

Boyfriend

Justin Bieber kom jo ut med ny sang for noen dager siden, og jeg synes den er ganske kul. Den er annerledes fra de fleste sangene, en annen stil. Har du ikke hørt den enda, kan du høre den her:Hva synes du om sangen?

Svar på noen spørsmål

Tenkte bare å svare på noen få spørsmål dere har stilt i det siste:

Hvor høy er du?
Jeg er 155,5 cm høy. Ikke høy, akkurat!Hvilket kamera og linse bruker du?
Bruker Canon EOS 600d og bruker for det meste 50mm 1.8-objektivet mitt. Hender at jeg bruker andre også, men det er ikke ofte.

Hvor kjøper du MAC-sminke?
På MAC-butikken på Kvadrat.Kan du snart ha ny sminkevideo?
Ja, det kan jeg sikkert. Skulle egentlig nå i helgen, men glemte det helt ut. Minn meg på det neste helg, så får vi se!

Hvor mye koster leppestiftene fra MAC?
De koster 175 kroner her i Norge. 

 

Deborah Lippmann Candy Shop

I dag fikk jeg en neglelakk i posten, som var en gave jeg fikk fordi jeg begynte å abonnere på et blad. Den heter Candy Shop, og er fra Deborah Lippmann! Her kan dere se et bilde av hvordan den ser ut:Den er jo ganske stilig, men ikke helt min stil. Blir litt for mange farger på en gang, rett og slett!

Hva synes du om neglelakken?

Sol og smoothie

I dag er det nok en fin og solfylt dag her i Stavanger, så etter skolen satt jeg og Hilde oss ned på terrassen med en herlig smoothie. Nå skal vi til pappa for å spise middag og så skal vi kanskje bake en kake til klassen (vi skal ha kakefest, haha!!) og kjøpe deksel til min nye iPhone som kommer i posten snaaart! 


Mye sol..


Day 87/200


Lazy Sunday

I dag har jeg ikke gjort stort, har bare jobbet litt med en skoleoppgave, besøkt mormor og morfar og slappet helt av. Forresten er det nå en iPhone 4S på vei til meg i posten, gleder meg til den kommer! Skal kjøpe sånn rosa diamantdeksel til den, så blir den helt perfekt! Her er tre bilder fra i dag:


Day 86/200

Hva har dere gjort i dag?

Summer outfit

Akkurat nå skulle jeg ønske det var sommer, og at jeg kunne gå rundt i dette antrekket her:

Summer lovin'

Nå skal jeg til mormor og morfar.. Snakkes senere!

Bytur

Jeg var som sagt i Sandnes med Hilde og Lise i dag, og det var veldig koselig. Det var nydelig vær, og vi gikk stort sett rundt i en gate og kikket litt i butikker, men vi var også innom Coffeeberry, en liten kafé.


Jeg møtte en grønn fyr fra Elixia.
Hilde i farta!Jeg har hatt en veldig fin dag, og nå sitter jeg her med Hilde (som er ekstremt plagsom, btw) og vi spiser godteri og hun smatter i øret mitt. Må prøve å gi henne litt mer oppmerksomhet, snakkes i morgen!

Dagens outfit

Har hatt en koselig dag i Sandnes i dag, kommer bilder fra det senere i dag. Her er dagens antrekk:

Bukse fra Vero Moda

Topp fra Only
Cardigan fra H&M
Veske fra H&M
Sko fra Toms
Solbriller fra H&M 


TIl Sandnes

Nå skal jeg, Hilde og Lise til Sandnes. Vet ikke helt hva vi har å gjøre der, men Lise ville på en eller annen café som heter Coffeeberry, så det skal vi. I dag har jeg kun et mål: Ikke bruke mye penger! Jeg bruker altfor mye penger på ting jeg ikke trenger (det rimte!!), og skal prøve å skjerpe meg. I dag har jeg bestemt meg for å ikke bruke mer enn 250 kroner, noe som kan bli vanskelig..Nå skinner sola for fullt ute, så jeg får se til å komme meg ut i finværet.. Håper alle har en fin dag!

Hagekos

Vi hadde jo mattetentamen i dag, og helt ærlig så gikk den i dass. Det gikk faktisk så forferdelig at jeg ikke vet hva jeg skal si. Jeg er egentlig ikke dårlig i matte, jeg pleier å få 5 på prøver, men ærlig talt, denne begynner jeg sikkert å gråte over når jeg får den tilbake. Uansett, la oss ikke snakke mer om den idiotiske prøven!

Etter skolen var Hilde og Lise med meg hjem. Det var veldig fint vær, så vi gikk ut i hagen og tok litt tullebilder, lakket neglene og hørte på musikk. Det var koselig å være med venner uten å måtte tenke på skole, for en gangs skyld! 


HAHAHAHA

Noen av mine neglelakker. Jeg elsker neglelakker!


Haha, Hilde kastet rockeringen oppå treet!


Slik ble Hilde og Lises negler etter at jeg lakket dem!

Alt i alt har jeg hatt en fin dag! Alt har vært fint bortsett fra den der teite tentamenen. Men ærlig talt, jeg har ikke dårlige karakterer sånn generelt sett, så det går nok fint. Håper det, hehe..

Fargerike negler

I dag lakket jeg neglene til Hilde og Lise, og her er resultatet av Lise sine:


85/200

Hilde sine var ganske like, men de ble ødelagte.. Typisk Hilde, haha!

Bloggfri

Beklager for null blogging i dag, men i dag MÅTTE jeg prioritere matte. Har tentamen i morgen, og matte er ikke det jeg er best i. Blir bedre blogging i helgen, det kan jeg love!Veldig mange som lurte på hvor jeg kjøpte Toms-skoene mine, så her er svaret en gang for alle: Capone Kids. Det er barnesko, og tror ikke de finnes i voksenstørrelser i den fargen. Jeg har så små føtter at jeg må ha barnestørrelse, og det er ofte et slit!

Ønsk meg gjerne lykke til på mattetentamen, for det kan jeg trenge!

Stresseuke

I dag hadde vi nynorsktentamen, og jeg tror det gikk bra. Håper læreren synes det gikk bra også, haha! I morgen har vi en engelskprøve som jeg egentlig burde øve til, men jeg føler at engelsken går såpass bra at jeg prioriterer matte i dag heller. Har mattetentamen på fredag, og gruer meg veldig. Beklager for dårlig blogging, og at den dårlige bloggingen kommer til å fortsette helt til fredag.. Sånn blir det bare nå, siste halvåret på ungdomsskolen er ikke bare bare, vet dere!Matten og engelsken kaller, så jeg må stikke. Gleder meg til å treffe bestevennen min igjen, han heter Matteus (hahahahahaha). Jeg har ikke dårlig humor, altså.. Uansett, snakkes i morgen!

Spring outfit

Her er et vårantrekk som jeg synes ble ganske fint: 

Spring outfit

Hva synes du om antrekket?

Løkringer

I dag fikk jeg og Hilde en eller annen idé om å lage løkringer etter skolen. Det var godt først, men nå er vi så stappet med frityrfett at vi nesten ruller rundt i huset. Ikke bra. Nå har vi nettopp gjort litt lekser, og nå skal vi slappe av. Vel fortjent! Eller kanskje ikke, haha..

Få skarpere bilder

Fikk et spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine skarpe, og det er veldig enkelt! Som jeg har nevnt mange ganger før, bruker jeg Adobe Photoshop CS5, men om dere vil ha et gratisprogram, er Gimp et godt alternativ. Her kan dere se hva jeg gjør:
 

Gå inn på FILTER -> SHARPEN -> UNSHARP MASKHer justerer jeg på Amount og Radius ettersom hvor mye skarpere jeg vil ha bildet.. Pleier å ha Amount på et høyt tall, men holder Radius rundt 4 og nedover.

Da håper jeg at dette innlegget var til nytte for noen!

MAC Costa Chic

Nå skal jeg bare vise dere leppestiften jeg kjøpte på fredag. Det var litt morsomt da jeg først prøvde den, haha! Jeg prøvde den da, og syntes fargen var helt fantastisk. Jeg hadde ikke sett på navnet dens enda, men sa jeg gjorde det ble jeg helt sjokka, fordi det var den leppestiften jeg hadde ønsket meg lenge, men ikke fant noe sted! Bra at den var like fin i virkeligheten som i videoene på Youtube, hvertfall.

Uansett, den er korallfarget, og perfekt til sommer og vår. Den har litt skimmer og et hint av gull i seg.På bildet ser den mye mer rosa ut enn den er.. Den er mye mer korall-aktig i fargen!

Er helt foresket i fargen på denne, den blir nok MYE brukt i månedene fremover!

Innkjøp

Her er det jeg kjøpte på Kvadrat i går, bortsett fra Toms-skoene jeg viste dere i går:


Leppestift og concealer fra MAC. Skriver eget innlegg om leppestiften i morgen!


Shorts fra H&M


Solbriller fra H&M

Kjøpte også mat (jeg og Hilde spiste som vanlig på Dolly Dimples) og litt undertøy, men det viser jeg ikke her, haha! Også skoene da, men de har jeg jo allerede vist. Hvis du vil se dem, bare bla litt lenger ned på bloggen, så er de der.

Foto: Blue flowers

Tok noen få bilder ute i dag, og her er et av dem:


Day 64/200

Hva synes du om bildet?

Nye sko

Jeg endte opp med å kjøpe litt forskjellig på Kvadrat i dag, blant annet disse skoene her:Skoene er ikke så oransje i virkeligheten, de er mer rosa. Jeg gikk med dem på vei hjem fra bussen, derfor er de litt skitne, haha!

Hva synes dere om skoene?

Shopping time

Nå skal jeg og Hilde på Kvadrat. Jeg kommer forhåpentligvis hjem med et par nye sko!

Svar på spørsmålsrunden del 3

Hva liker du best og minst med deg selv?
Jeg liker best beina mine og minst nesen min

Er bloggen din på topplista? (Det burde den være!!!)
Nei, det er den ikke. Den var jo det i oktober/november (husker ikke), men nå er den ikke det. Takk for at du synes at den burde være der!

Kan vi få se rommet ditt hos moren din?
Det er ikke noe fint, synes jeg, men jeg kan sikkert vise det når jeg får ryddet litt. Det er alltid rotete der!

Hva er favorittproduktet ditt i sminkeveska di?
Diors Diorshow Iconic (mascara), MACs Dainty (blush) og MACs Chatterbox (leppestift). Klarte ikke å velge bare en, måtte ha med disse tre.. Fantastiske produkter, virkelig!

Liker du egentlig Twilight-bøkene?
Hahahahaha, denne er veldig intern. Nei, kjære Hilde, de er egentlig ganske kjedelige, for siste gang!!!


Stript håret

Jeg stripte håret i går, og er ganske fornøyd med resultatet selv. Det ble litt lysere enn det var, akkurat det jeg ville. Ellers hadde vi norsktentamen i dag, noe som gikk greit, forhåpentligvis.. Denne uken har vi hatt to tentamener som har vært helt greie, men neste uke er det matte. Kjenner jeg gruer meg til den! Uansett, her kan dere se hvordan håret er nå:Hva synes dere?

Youtube-guruer

Jeg følger endel "guruer" på Youtube. Her er mine favoritter:

MACBARBIE07
Bethany er kjempeflink med både sminke, hår og klær, og jeg får mange gode idéer fra henne!
ANDREASCHOICE
Andrea er ikke bare flink med sminke og hår, hun er også veldig morsom! Videoene hennes er aldri kjedelige, og hun er veldig kreativ. 
MICHELLEPHAN
De fleste har nok hørt om Michelle Phan? Hun er kjempeflink med sminke og hår!


MISSGLAMORAZZI
Ingrid er også flink med sminke, hår og klær, og hun er en av mine største inspirasjonskilder når det kommer til sminke Følger du noen av disse på Youtube?

Spring outfit

Her er et antrekk jeg gjerne kunne tenkt meg å gå i. Jeg satte det sammen på Polyvore, som vanlig!

Spring outfit

Hva synes du om antrekket?

Some die young

Denne sangen er så fin! Verdt å høre på:Hva synes du om sangen?

Svar på spørsmålsrunden del 2

Hvorfor blogger du?
Fordi jeg synes det er gøy.. :)

Synes du selv at du er "populær"?
Jeg er ikke en av "de populære", nei, og har heller ikke et behov for det. At noen skal være mer "populære" enn andre er bare tull, spør du meg. Hva er poenget, liksom?

På en skala fra 1-10 hvor pen synes du selv at du er?
Det varierer fra dag til dag. Noen dager føler jeg meg pen, andre dager føler jeg meg langt ifra pen, så det må nok bli rundt 5. Føler meg vel egentlig ganske normal!Når fikk du ditt første kyss, og hvor gammel var du?
For å være ærlig, så husker jeg det ikke! Var vel rundt 11-12 år gammel.

Hva vil du jobbe med når du blir stor?
Kunne gjerne tenkt meg å bli lege eller psykolog.Hva fikk du i snitt?
Fikk 5,3 sist semester, og pleier å få noe rundt det. Satser på det samme i år!

Hvilke blogger leser du fast?
Leser ingen blogger fast akkurat nå, bortsett fra www.voeblogg.no! Har ikke tid til å lese så mange blogger, har mye annet å gjøre for tiden.

Let's just do nothing

I dag har jeg vært med Hilde, og vi har ikke gjort så veldig mye.. Jeg lagde litt mat til oss, og så har vi sett på TV, for det meste på NRK Super, haha! Veldig inspirerende og spennende dag, i know! I morgen har vi tentamen i engelsk. Derfor skal jeg, Hilde og Lise snart på butikken for å kjøpe godteri og sånt, nam!
De er kjærester, hvis noen lurte..

Har du hatt en fin dag?

Spring outfit

Dette kunne jeg gjerne tenkt meg å gå i nå som det er vår:

Spring outfit
Hva synes du om antrekket?

Walking the dog

Gikk en liten tur med Pelle i dag, og tok noen få bilder. Ellers skal jeg til mormor og morfar senere, og så skal jeg se litt på noe forberedelsesgreier til engelsktentamen. Her er to av bildene jeg tok i dag:
Day 83/200

Ny header

Som dere ser har jeg fått meg ny header! Lagde den bare kjapt, jeg var så utrolig lei av den andre. Jeg er sånn at når jeg har hatt en header i rundt en eller to måneder, er jeg så lei av den at jeg nesten ikke klarer å se på den. Denne byttes nok også ut relativt fort, fordi jeg egentlig ikke er fornøyd med den.Hva synes du om headeren?

Svar på spørsmålsrunden del 1

Hvilket årstall og hvor ville du reist om du kunne reise i tid? 
Aner ikke, men kanskje til akkurat her jeg bor nå i år 2700 eller noe, hadde jo vært kult!

Hvem er din beste venn (hvis du ikke sier meg får du bank på skolen i morgen)?
Jeg fikk dette spørsmålet to ganger fra forskjellige personer, men jeg er ærlig talt ikke redd for å bli banket av dem, haha.. Jeg liker ikke å rangere venner, jeg liker alle vennene mine kjempegodt!

Bruker du mye sminke?
Bruker endel sminke, men sminker meg likevel naturlig, vil jeg si. Er ikke et tonn med solpudder og klumpete mascara, liksom! Jeg er avhengig av foundation og mascara, men bruker oftest litt mer enn det.


Slik som dette sminker jeg meg til vanlig.. Har ofte andre farger på leppene, da!

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg savnet å blogge, hadde en blogg før denne også.

Kan du vise oss den fineste kjolen du har?
Ja, det kan jeg sikkert! Akkurat nå er jeg hos pappa, og har ingen kjoler her, men jeg kan gjøre det når jeg skal til mamma igjen.

Er det raskere til Oslo enn med fly?
Skjønte ikke helt dette spørsmålet, haha. LURESPØRSMÅL!!!

Er du singel?
Ja

Hvor mange kjærester har du hatt?
Litt flaut, men jeg har faktisk ikke hatt en eneste kjæreste bortsett fra sånn der useriøse forhold i barnehagen og på barneskolen, men det teller ikke, spør du meg.

Hvor får du inspirasjon fra?
Akkurat nå har jeg null inspirasjon.. Hvis jeg får inspirasjon er det som oftest fra blader!Har du spørsmål kan du stille dem HER!

Olly Murs

En artist jeg har fått sansen for i det siste, er Olly Murs. Han har kjempefine sanger, og her er de to jeg liker best akkurat nå: 

Liker du sangene til Olly Murs?

HELG!

Nå er det endelig helg, og jeg sitter her sammen med Hilde. Vi skal til pappa senere, men akkurat nå slapper vi bare av. Neste uke er det tentamener og stress, men det er bare norsk og engelsk så det er ikke det verste. Gruer meg til matte uken etter, da. Har ingen bilder nå, så her er et av meg, haha:


Day 82/200

God helg!

Spring outfit

Dette satte jeg sammen i Polyvore, og kunne gjerne tenkt meg å det i klesskapet:

 

Spring fashion

Vårblomster

Nå som våren endelig er her, har det begynt å komme fram blomster litt rundt omkring. Her er to bilder jeg tok i dag:
Day 81/200

Hva synes du om bildene?

Anbefaling: ACO Spotless Moisturiser

Jeg nevnte for noen uker siden at jeg hadde fått noen flere produkter fra serien ACO Spotless, og at jeg skulle anbefale dem hvis jeg likte dem. Jeg har nå byttet ut min hudkrem som jeg har brukt i et og et halvt år med en "krem" fra denne serien, og skal vise dere den nå.

+ Trekker fort inn i huden
+ Fjerner urenheter
+ Gir fuktighet
+ Huden føles fresh, og ikke fet
+ Veldig drøyDenne er gjennomsiktig, og minner nesten litt om en primer i konsistensen. Den er utrolig god, og jeg vil absolutt anbefale den til dere som har fet/uren hud!

Har du prøvd noen produkter fra ACO Spotless-serien?

Spørsmålsrunde

Sist gang jeg hadde spørsmålsrunde var i sommer, noe som er leeenge siden. Siden Lise hadde det på sin blogg, kom jeg på at jeg også kunne det, så bare spør i vei!


Sorry for arkivbilde, men akkurat nå må jeg gjøre lekser, så kan ikke ta noen nye bilder.. :(

Hva lurer du på?

Meg med blå øyner

Jeg har faktisk blogget om dette før, men jeg gjør det igjen i mangel på noe annet spennende å meddele.. Jeg har alltid ønsket meg blå øyner, men har brune. Jeg synes liksom at øynene mine er så kjedelige! Her er hvordan jeg ville sett ut med blå øyner:

Her er originalbildet:

 
Blå øyner er så fiiint, jeg misunner alle dere som har det! 

Tivoli

I dag var jeg og Hilde på tivoli, som jeg nevnte i sist innlegg. Det var veldig gøy, men nå er vi kvalme! Er jo evig tid siden jeg har vært på tivoli, så det var morsomt å gjøre det igjen.

Nå tror jeg at vi må slappe litt av, er SÅÅÅ kvalme, huff! 

Gotta go

Nå skal jeg og Hilde på tivoli, og vi gleder oss skikkelig! Veldig lenge siden sist, så det kan jo bli spennende. Jeg er egentlig ikke særlig pysete av meg når det kommer til karuseller og sånt, men blir veldig fort kvalm, så det er dumt. Tar med kamera, så bilder kommer når vi kommer hjem!


Dette bildet er IKKE redigert, hvis noen tror det...!!!!!!!!!!!!


Summer outfit

Sitter her og drømmer om sommeren nå, og tenkte at dette antrekket jeg lagde på Polyvore hadde vært helt perfekt på en varm sommerdag:

Summer lovin'
Jeg skal faktisk enten kjøpte de Conversene på bildet eller noen i en litt varmere og mørkere rosafarge. Men jeg har veldig lyst på Toms også. For all del, kanskje jeg ender opp med begge deler! Satser på det..

Ukens spørsmål

Når synes du man skal starte med sminke? Når begynte du med pudder osv.?
Jeg begynte selv å bruke litt mascara i slutten av 7. klasse, men det var ikke hver dag, bare i bursdager og lignende. Jeg begynte å bruke mascara i 8. klasse, og begynte vel å bruke mer sminke senere i 8. klasse. Jeg synes at man kan begynne å sminke seg i 12-13-årsalderen. Jeg synes ikke det er fint å bruke veldig mye sminke når man er såpass ung, men man må jo kjenne litt på det selv også. 

Har du laget designet ditt selv?
Ja 

Hvor jobber du?
Sykehuset i Stavanger, jobber med å legge inn data fra en studie inn i en database. 

Hvordan legger du inn videoer fra Youtube på bloggen, og hvordan du bare får den lille stripen?
Gå inn på videoen du vil ha, trykk på DEL, trykk på INNBYGG, så kan du endre størrelse i HTML-koden. Skriv inn 25 på height om du vil ha bare den lille stripen. Koden du har til slutt får du inn i et innlegg ved å trykke på HTML ved siden av bildeopplasteren, og lime inn koden der.

Hvordan redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer alle bildene ulikt, så det har jeg ikke noe fasitsvar på. I Photoshop er noe av det jeg bruker mest Unsharp mask, Contrast/Brightness, Hue/Saturation og Curves. Jeg gjør bildene litt skarpere og litt lysere!
Portrettbilder av Siri pt. 2

Her er resten av bildene av Siri:
Day 80/200

Jeg og Siri kan forhåpentligvis ta bilder sammen om ikke så altfor lenge igjen, disse ble ikke så bra på grunn av det dårlige lyset..

Portrettbilder av Siri

I dag har jeg tatt portrettbilder av Siri. Bildene ble helt greie, men ikke kjempebra på grunn av veldig kjedelig lys og at det var iskaldt ute! Dere får uansett se to av dem her:
Day 79/200

Har flere bilder som kommer i et annet innlegg i morgen.

Frokosttips

Jeg har ofte ikke lyst på frokost i det hele tatt, men jeg vet at det viktig å spise det uansett. Når jeg ikke har lyst på noenting, pleier jeg å spise dette jeg skal vise dere nå.

DU TRENGER:
1 yoghurt
Müsli
Bær (jeg bruker skogsbær)

Jeg legger dette lag på lag i en skål, og blander det sammen til slutt. Det er både sunt og godt!Som dere ser er bærene frosne.. Det skal de helst ikke være, men jeg gadd ikke å vente, haha!

Helg, helg, helg!

Endelig er det helg, noe jeg er superglad for! Bloggingen min har virkelig vært på bunn de siste dagene, har nemlig hatt prøver i samfunn og naturfag i tillegg til vurderingssituasjoner i musikk, engelsk og tysk. Hadde naturfagsprøven i dag, og den gikk veldig bra. Jeg satser på å blogge bedre til helgen, og beklager for at bloggingen er så dårlig enkelte uker. I dag var det forresten nydelig vær her i Stavanger, kjempefin sol og forholdsvist varmt. Jeg benyttet sjansen til å sitte litt ute i solen, og så tok jeg bare noen bilder til dere. Ingen spennende, bare av meg selv, haha! Ellers skal jeg på teater i kveld sammen med Siri, Ingrid (hun jeg tok portrettbilder av for litt siden) og Viktoria. Det gleder jeg meg til! 

God helg, alle sammen!

The immortal swan that did her life deplore

I dag hadde vi K&H på skolen, og jeg er glad fordi vi har begynt med en fotooppgave. Endelig noe jeg har peiling på! Hver gang jeg har sløyd, ender jeg opp med å prøve å lage noe skikkelig enkelt, men finner ut at til og med det enkleste er for vanskelig for meg. Sløyd er ikke min sterkeste side, skal jeg forsikre dere om! Oppgaven vi har fått nå er hvertfall en fotooppgave som heter "Speilbilder", ergo må jeg ta bilder som har noe med det å gjøre. Har en plan allerede, men her er noen jeg tok i dag (som ikke skal brukes fordi de ikke har noe med min plan å gjøre):
day 78/200

Hva synes du om bildene?

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits