april 2011

Vinneren av konkurransen

Nå har jeg trekt vinneren av konurransen, og her er videoen. Jeg sier noen feil på videoen, og er ikke i så veldig godt humør. Dette er fordi jeg er ganske trøtt, og gidder ikke å smile bredt for meg selv akkurat nå..

Grilling

Heisann!

Dette blir et veldig kjapt innlegg, siden jeg ikke har tid til å skrive noe langt nå. Skal nemlig til noen venner av mamma og pappa for å grille! Vinneren av konkurransen trekkes når jeg kommer hjem, men vet ikke om jeg gidder å ta det på video! I morgen kommer kanskje en video av når noen andre fra Steps dansestudio danser, men har ikke tid nå!Liker du å grille?

Dansens dag!

I dag er det Dansens dag, noe som for meg betyr at jeg, sammen med danselaget mitt, skal danse i byen! Jeg var med i fjor også, men nå er dansen vi skal danse mye bedre, så det blir sikkert gøy! Etterpå skal jeg gå litt rundt i byen med Siri (eeeeevigheter siden jeg har vært med henne). 


Disse klærne skal vi ha på oss når vi danser :)

Kom gjerne for å se på oss! Det er i byen (rundt med Peppes Pizza tror jeg) kl. 12.50, hvis noen vil komme. Mange andre skal danse også, og de er veldig flinke! Virkelig verdt å se på!

Liker du å danse?


Konkurranse - Vinn øyenskygger, neglelakk, ring og smykke

Husk konkurransen min HER! Vinneren trekkes i morgen, så nå er det bare til å melde seg på! :)


Her er premien :)

http://karenmb.blogg.no/1303646115_konkurranse____vinn_y.html

Har bestilt primer fra e.l.f

I går kveld bestilte jeg en primer fra e.l.f. Jeg vet ikke om den er bra, men det håper jeg! Sminken på e.l.f er jo veldig billig, så jeg er litt usikker på hvordan produktene egentlig er.

Bildet ville virkelig ikke blir større..

Har du noen gang prøvd produkter fra e.l.f?Videoblogg!

Nå har jeg og Hilde nettop laget en veldig random videoblogg.. Jaja, enjoy!

Likte du videoen?

Header til Lise!

Nå har jeg laget en header til Lise! Hun har nettopp fått ny blogg (som jeg har nevnt før også), og trengte derfor en header. Det var ikke så mange bilder som kunne brukes, så jeg måtte bruke et som det var vanskelig å lage en header av. Derfor er ikke denne headeren så veldig bra, men bedre enn ingenting, eller hva?


Trykk på headeren for å komme til bloggen!

Hva synes du?

Topp 3 - Øredobber

Jeg pleier egentlig ikke å bruke øredobber, men det gjorde jeg i dag. Da kom jeg på at jeg faktisk har ganske mange øredobber! Her er de tre parene jeg liker best:

EDIT: Det var en som spurte hvor øredobbene er kjøpt, for det glemte jeg selvfølgelig å skrive! De øverste er fra Bershka, de i midten er fra Bok Bok og de nederste er fra H&M

Hvilke likte du best?


Foto - Kirsebærblomster

For noen dager siden tok jeg noen bilder av blomster på et kirsebærtre. Nå har jeg redigert et av dem litt, og lurer på hva dere synes! Husk at jeg setter pris på konstruktiv kritikk.Hva synes du om bildet?

Today!

I dag har jeg vært med Hilde hele dagen (hun sov her), og Lise var også her. Jeg og Hilde lagde en veldig god is (cookie dough), men den var ekstreeeemt søt, så nå sitter vi her og er veldig kvalme.
NAM!

 Har du laget cookie dough-is før?

Hvordan lage hjemmelaget eplejuice

Nå har jeg og Hilde nettopp laget eplejuice, fordi Hilde sa at hun visste hvordan man kan gjøre det på en enkel måte! Det er veldig enkelt, og resultatet blir jo friskt og naturlig. Mye bedre enn den du kjøper i butikken! Her er hvordan vi gjorde det:


Først må du raspe epler. Vi brukte to epler, som egentlig bare er nok til et glass.


Legg de raspede eplene på et fuktig håndkle


Pakk eplene godt inn i håndkleet, og klem slik at saften kommer ut


Kos deg med et glass hjemmelaget eplejuice!

Har du prøvd dette før?

Hvilken kjole er finest?

Jeg har sett litt rundt på H&M, og disse to kjolene falt hvertfall i smak hos meg.

Hvilken kjole synes du er finest?

Min dag i bilder

I dag har jeg vært med Hilde og Lise. Like kjekt som alltid! Jeg er fremdeles med Hilde, men Lise skulle på restaurant med familien. Forresten, Lise har fått blogg! Sjekk den ut her. Her er bilder fra i dag:
Lise + Dino = <3

Pelle!


Lise tar bilder av seg selv, som vanlig


Alle prøvde å smile fint, men det ble vel litt deformert.. Det ble hvertfall jeg..


Hilde spiser rabarbra fra hagen vår

Har du hatt en fin dag?

Stikker til Lise!

Heeeei (eller god morgen for den saks skyld..)!

Nå skal jeg snart gå til Lise! Jeg var jo så smart som sa til henne at jeg skulle komme nå, men bare blogge først. Nå kom jeg selvfølgelig på at jeg ikke har spist frokost idag, og heller ikke sminket meg og ordnet meg. Og nå kom jeg på enda en ting.. Jeg må dusje også! Lise, hvis du leser dette, det kan ta litt lengre tid før jeg kommer til deg..


Siden Lise syntes dette bildet var så fint..

HUSK KONKURRANSEN UNDER. LINK HER:

Konkurranse - Vinn øyenskygger, neglelakk, ring og smykke

Det er jo egentlig ikke lenge siden sist konkurranse, men siden jeg har vært i Spania, har jeg kjøpt noen fine premier der. 


Dette er hele premien

Det kommer til å være helt tilfeldig hvem som vinner konkurransen, men du kan gjøre noe for å ha en litt større sjanse. Jeg skal ha lapper sånn at jeg kan trekke vinneren, og det fungerer sånn:

1 lapp - Skriv i kommentarfeltet at du er med
2 lapper - Skriv i kommentarfeltet at du er med og skriv et innlegg om konkurransen på din egen blogg 

Det er ikke bestemt når vinneren trekkes, men det kommer jeg tilbake til senere.

HUSK MAILADRESSE!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Påskeegg!

I dag har jeg, som mange andre, fått påskeegg. Blir aldri for stor for det, vet dere! Da måtte jeg ut i hagen for å lete, og det var som vanlig veldig godt gjemt.


Hmmmm, hvor kan påskeegget være?


AHA!


I busken!
NAM!

Har du fått påskeegg i år?

Piknik

Nå har jeg og Lise nettopp kommet hjem fra piknik! Først gikk vi bort til stranda, men der var det veldig mye vind, så vi satt oss et annet sted med mindre vind. Vi spiste kjeks og en smoothie vi hadde laget på forhånd, noe som var kjempegodt! Det er vel ikke så mye mer å fortelle, så derfor får dere heller se noen bilder.


Dots!


Dots!


Liseeee


Nam nam!


Wihuuu, jeg slår hjul!

Liker du å gå på piknik? 

Outfit

I dag er det veldig fint vær her, i motsetning til hvordan det var i Spania.. Nå skal jeg og Lise snart ha piknik! Det gjorde vi en del i fjor, så nå skal vi gjøre det igjen! Uansett, her er dagens outfit:
Haha, Pelle har spist opp skoen..

Hva synes du?

Hjemme fra Spania

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Spania. Det var litt nedtur da vi gikk av flyet og så at været var mye finere her enn i Spania.. De to siste dagene var det virkelig PØSREGN! Og det var bare en dag der det var mulig å sole seg.. Jaja, få bare være glad for at det skal være 19 grader her i Stavanger i morgen!


Det var veldig store jordbær der, hehe.. :)

I går kjøpte jeg forresten resten av premien til konkurransen. Kan bare si at jeg har ganske lyst på premien selv!

Har du gjort noe spesielt i ferien?

Hva vil du vinne i en konkurranse?

I dag har vi gått litt rundt i Puerto Banús, et av Spanias mest eksklusive strøk. Der var alle de store merkebutikkene, som Versace, D&G og Burberry. Pappa ble også helt crazy da han så en Bugatti Veyron (verdens raskeste serieproduserte bil)! Det var også noen helt sinnsykt store båter der, kan ikke beskrives! Nå streiker blogg.no her, så jeg kan ikke laste opp bilder. Jeg kan prøve  i morgen heller!

Forresten skal jeg snart ha en ny konkurranse på bloggen, og har allerede kjøpt litt premier. Blir en større premie enn forrige gang.

Hva kunne du tenke deg å vinne i en senere konkurranse?

Dag 3 i Spania

Heyyyyyy!

Her er det ikke særlig fint vær. Det regnet nettopp noe voldsomt, men nå ser det ut som det blir bedre. I dag har vi gått litt rundt i byen. Det har ikke gått an å sole seg, så det ser ikke ut som jeg blir særlig brun i løpet av turen. Mammas kommentar: TRAGEDIE (ironisk)! 

Jeg kjøpte to neglelakker idag, som du kan se på bildene over. Den svarte er egentlig grå!

Hva synes du om neglelakkene?

Gårsdagens innkjøp

Her er det jeg kjøpte i går. Ikke så mye, men jeg er veldig fornøyd uansett.


Blazer fra BershkaKjole fra Bershka

 


Øredobber fra Bershka

Hva synes du?

Vel framme i Spania og dagens outfit

Dette innlegget skulle egentlig bli postet i går kveld

Da har vi ankommet leligheten, og her er det kjempefint! Birgitte (lillesøsteren min) var så utrolig søt at hun lot meg få rommet med dobbeltseng!

I dag har vi shoppet litt, og jeg og Birgitte har solt meg. Vi har også vært på Picasso-museum, noe som kke var så altfor kjekt. Jeg viser ikke hva jeg har kjøpt nå, men jeg kan kanskje lage en video med det i morgen! Jeg legger bare til noen bilder her, inkludert dagens outfit. 


Mitt soverom!

Hva synes du om dagens outfit?

Nå drar jeg til Spania!

Nå er det ikke så altfor lenge til vi skal kjøre til Haugesund, for deretter å fly til Spania! Jippi! Tenkte bare at jeg skulle fortelle dere litt om hvordan det blir med bloggen og sånt der. 

Jeg kommer mest sannsynlig ikke til å blogge hver dag, i og med at jeg må til en eller annen sportsklubb for å få internett. Jeg kommer heller ikke til å ha med meg min egen PC, så jeg må bruke pappas Mac, og det er ikke sikkert jeg kan bruke den hele tiden. Jeg kommer helt sikkert til å oppdatere litt innimellom, så dere må bare følge med! Vi skal bo på et hotell første natta, så da kan jeg kanskje blogge i morgen tidlig før vi kjører til leiligheten.


I fjor. Glad jeg har forandret meg siden den gang..

Har du vært i Spania før?

Pakking, pakking og pakking

Nå er jeg snaaart ferdig med å pakke til i morgen (jeg skal til Spania), og jeg gleder meg veldig mye! Skal bli godt å komme til litt varmere strøk nå. Jeg skal fortelle mer om turen i morgen, angående blogging og sånt. 
Tommel opp!

Skal du reise i påskeferien?

Hot or not - KjoleHot or not?

Blue flowers

Her er to bilder jeg tok i stad. Setter pris på konstruktiv kritikk!

Hva synes du om bildene?

Sol og lekser!

I dag hadde vi premiere med revyen, og jeg synes det gikk greit. Har en forestilling til senere i dag, og da går det sikkert enda bedre! Uansett, nå sitter jeg ute på terrassen og soler meg mens jeg gjør lekser. Det er kjempefint vær, og det er bare helt sinnsykt deilig nå! Kjenner bare at jeg er så utrolig lei av vinter og kulde nå..Er det fint vær hos deg også?

10 ting du kanskje ikke visste om meg

Visste du at...

- Jeg mangler sultfølelse, og glemmer ofte å få i meg nok mat i løpet av en dag

- Jeg er ganske lav for alderen (rundt 155 cm)

- Jeg klarer ikke å spise mye fløteis, men vannis og sorbet kan jeg spise kjempemye av

- Det er ikke lenge siden jeg ikke klarte å ta en eneste armheving

- Jeg har aldri likt fisk eller sjømat, fordi jeg ikke har vokst opp med det (mamma er allergisk)

- Jeg liker veldig godt å lage mat og bake, men følger sjelden oppskrifter

- Hvis jeg får tak i en leppepomade som smaker veldig godt, er den sannsynligvis borte i løpet av dagen jeg fikk den

- Jeg har alltid vært veldig oppmerksomhetssyk og sosial

- Jeg hater å se på når folk blir mobbet over internett, uten å føle at jeg selv kan gjøre noe med det

- Jeg er nesten avhengig av sminke! Jeg kan gå en dag uten sminke hjemme, men jeg føler meg veldig ubekvem uten sminke i offentlighet. Jeg trenger ikke mye sminke, men litt må jeg nesten ha!


Jeg vet at jeg har brukt dette bildet før!

Visste du noe av dette?

Premiere i morgen!

I dag har vi hatt generalprøve og øvd mer til revyen som har premiere i morgen. I morgen skal vi ha to forestillinger, og det skal vi også på torsdag. På fredag skal vi ha en forestilling, og når vi er ferdige med den, er det påskeferie. Og hva skal jeg da? Spaniaaaaa her kommer jeg! Jeg skal se om pappa kan filme oss mens vi er på scenen, men det er ikke sikkert det blir noen bra videoer. Hvis det blir det skal dere få se!

Synes du at det er gøy med revy?

Hvilken bikini liker du best?

Heyyyyy!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konfirmasjonsundervisning, noe som faktisk var ganske kjekt. Vi fikk kake og boller siden det var siste gang, og hadde det egentlig bare gøy! Men det var ikke det jeg skulle skrive om i dette innlegget, det var egentlig noe helt annet.

I påsken skal jeg til Spania med familien, og de som kjenner meg godt, vet at jeg er glad i å ha mange bikinier å velge mellom! Jeg har sett litt rundt på H&M sine sider, og jeg har funnet en jeg liker godt. Den finnes i to forskjellige utførelser, og det jeg lurer på, er hvilken dere liker best!

Hvilken liker du best?

Mislykka sjokoladekake

I dag har jeg egentlig ikke gjort noe i det hele tatt, bortsett fra å være ute i hagen og lage sjokoladekakeglasur. Nå har vi nettopp spist en mislykka sjokoladekake! Mamma bakte den egentlig sånn at hun kunne fryse bunnen og ha den til konfirmasjonen min, men den ble så mislykka at vi heller spiste den nå. Gjorde meg egentlig ingenting at den ble mislykka da, hehehe...


Haha, se hvordan den har falt sammen i midten!Jeg har ikke noe sminke på meg i dag, og ser egentlig ganske fæl ut, så det blir ikke noen bilder av meg i dag.

Liker du sjokoladekake?

Foto - Blomster

I dag er det også kjempefint vær her i Stavanger! Jeg har vært ute i nesten hele dag,og jeg har også tatt noen bilder. Her er noen av dem.Hva synes du om bildene?

Må-gjøre video

Da har vi redigert videoen ferdig! Vi gjorde egentlig en ting til, men videoen streiket helt.. Enjoy!

Bilder fra i går

I går var jeg med Hilde og Lise, noe som var veldig koselig. Først sang vi Singstar, så bakte vi vafler. Vaflene ble veeeldig gode!
Haha, Lise ødela bildet med en visp

 
Hahaha


Hahaha x2

Liker du å synge Singstar?

Må-gjøre video!

Jeg fikk et spørsmål fra en som lurte på om jeg kunne ha må-gjøre video, og det er nettopp det jeg har tenkt å gjøre nå. Kommer nok til å filme selve videoen i morgen, men jeg vil gjerne ha det jeg må gjøre i dette innlegget. Jeg skal ha videoen sammen med en venn, og det blir nok enten Hilde eller Lise. Problemet er bare at begge har noe helt ekstremt lyst, haha..Har du forslag til hva jeg kan gjøre på videoen?

Revy-øving

Skoledagen i dag var egentlig bare kjekk, i og med at det snart er tid for premiere på skolerevyen vår! Da er det nesten bare det tiden går til på skolen. Jeg skal være med på to forskjellige opptredener (i tillegg til to fellesopptredener), hvor jeg skal danse og synge. I dag hadde jeg med kamera på skolen, så her er  noen bilder.


Shortsen min hang fast i taket..


Lise prøvde å rappe Hildes solbriller....


noe som resulterte i at Hilde bet Lise i armen..


Hildes nydelige antrekk


Lise+Fisk=<3


Jeg er kul!

Har du vært med på revy før?

Innkjøp

Måtte jo ta meg en tur innom Bik Bok i dag jeg også.. Som dere alle sikkert vet, var det 50% på hele Bik Bok i dag! Jeg kjøpte ikke så mye, siden jeg hadde litt dårlig tid, men det jeg kjøpte er jeg fornøyd med.Hva synes du?

Mega Mystery!

Dette blir et veldig random innlegg, men det er faktisk noe jeg lurer veldig mye på!

Har dere smakt en tyggis som heter Stimorol Senses Mega Mystery? Det som er så rart, er at jeg ikke kan forstå hva dette megamysteriet er for noe! Jeg trodde at det skulle være noe skikkelig spennende der inne, så da kjøpte jeg den! Da jeg åpnet pakken, så jeg bare en veldig kul innpakning, men ikke noe spesielt mer. Jeg hadde trodd det skulle være noe veldig spesielt eller noe, men så var det bare en tyggis som smakte ganske godt! 


Haha, så flink jeg er!

Har noen av dere smakt denne tyggisen? Noen om forstår hva som er "mysteriet"?

Utrolig fin sang!

Her er en sang jeg liker veldig godt. Den er kanskje litt gammel, men jeg elsker den fremdeles!

 

Liker du denne sangen?

Hot or not - Kjole


Hot or not?


What a mess

I dag har vi ikke vært på skolen, men heller på noe som heter "What a mess". Det er en slags messe hvor det blir utstilt forskjellige ting som elever i Stavanger ha laget. Jeg var med i to kategorier, men vant ingenting. Det er vel ikke så mye mer å si, så her er noen bilder fra dagen.


Meg og gruppa mi i kategorien "Beste kantineprodukt"

 
Hilde!


Salt sild!


Hanne :-)


Marianne og meg


Denne lampa hadde Marianne og Lise laget. Kjempefin!


:-D


Meg og halvparten av Hilde

Har du vært på "What a mess" før?

Ukens anbefaling - Hudkrem

Da var det på tide med ukens anbefaling! Glemte det helt ut sist uke, men nå kommer den hvertfall! Det jeg vil anbefale denne uka er en hudkrem jeg liker veldig godt! Den er fra Nivea, og du kan se den på bildene under.

Positivt:
Får bort skinnende områder (der du har fet hud) 
Tørker veldig fort inn i huden
Du trenger ikke mye hver gang du skal bruke den
Praktisk tubeflaske

Negativt:
Kunne gitt mer fuktighet til huden 

Denne anbefaler jeg ikke for deg med tørr hud, men heller for deg med normal/fet hud! Hvis du har tørr hud gir nok ikke denne nok fuktighet. Jeg gir den terningkast 5!

Har du prøvd denne?

Bokeh

Nå prøvde jeg meg nettopp på å ta bokeh-bilder. Resultatet ble vel ikke så bra, men det er tross alt første gang jeg prøver! Tror også dette fungerer endel bedre med speilrefleks, noe jeg ikke har. Jeg har et ganske bra digitalkamera, men ønsker meg speilrefleks, da! Setter pris på konstruktiv kritikk, i og med at jeg ikke er en veldig erfaren fotograf!Hva synes du om bildene?

Hot or not - Blondeshorts

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, men må nok snart av gårde igjen, siden jeg skal på dansing. Jeg tenkte bare å spørre dere om hva dere synes om et bestemt plagg, nemlig blondeshortser! Nå mener jeg ikke nødvendigvis den på bildet, men heller blondeshortser generelt.Hot or not?

Kjøttkaker

Dagen i dag har vært helt grei, kjekkere enn skolen hvertfall! Jeg har gjort alt jeg skulle gjøre, og nå har vi nettopp spist kjøttkakene jeg lagde. Lurer du på hva i all verden jeg snakker om, se på innleggene under dette!


Desserten..

Veldig kjedelig blogging i dag, men dette er jo hva jeg har gjort i dag, så det får være bra nok! I morgen skal vi på skolen igjen, og da begynner snart revy-øving og sånt. Det er jo gøy, da! 

Liker du kjøttkaker?

Grove rundstykker og sitronfromasj

Nå har jeg bakt rundstykker og laget sitronfromasj. Rundstykkene ble ganske gode om jeg skal si det selv! Uansett, jeg var så utrolig smart at jeg glemte å kjøpe sjokolade, så jeg kunne ikke lage den desserten jeg egentlig skulle lage. Da måtte jeg heller finne på noe annet, og det ble sitronfromasj. Nå skal jeg slappe litt av og jobbe med en egenvurdering som hører til denne dagen. Etterpå skal jeg lage kjøttkaker i brun saus. Jeg kan vise dere bilder av hvordan det blir også.

Hvis noen lurer på hvorfor jeg er hjemme og lager mat og vasker huset i dag, les innlegget under dette!


Rundstykkene


Vanskelig å få et bra bilde. Dette er altså sitronfromasjen jeg har laget.

Liker du sitronfromasj?

Hjemmedag!

God morgen til dere som er hjemme nå!

De fleste av dere er kanskje på skolen eller jobb nå, men jeg er faktisk hjemme i dag. I dag har vi nemlig hjemmedag! Det er sånn at vi er hjemme for å vaske og rydde og lage mat. Det blir kanskje ikke SÅ gøy, men hvertfall kjekkere enn vanlig skole. Vi må bake en ting, lage middag og dessert. Jeg har valgt å bake grove rundstykker, lage kjøttkaker i brun saus og en dessert som heter Dronning Maud. Det blir bra! Jeg skal også vaske badet mitt og støvsuge stua nede. Ikke fullt så gøy, hehe..

Jeg kommer sikkert til å blogge litt innimellom om hva jeg gjør, og hvordan alt ligger an. Ble visst litt mye tekst nå, så da slenger jeg med to bilder jeg tok nå:


Morgentryne..


Morgentryne nummer 2..

Men nå må jeg stikke, for jeg skal lage rundstykker! 

Har du hatt hjemmedag før?

Outfit

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra mormor og morfar, noe som var veldig koselig. Der tok jeg også noen bilder av dagens outfit!
Haha, jakken i bakgrunnen

Hva synes du?

Vinneren av konkurransen!

Nå har jeg laget ferdig videoen der jeg trekker vinneren av konkurransen min. Endelig funker den! Ble bare kjempedårlig kvalitet til å begynne med, men nå håper jeg den er bra. Her er videoen:

 

 

 

Someone ate our tulips! OH NO!

Hahahaha, nå er mamma helt gal! Noen har spist tulipanene hennes! Og Christina sier at synderen sikkert er et rådyr..
Haha, helt oppspist.. R.I.PFormspring!

Nå er jeg også med på Formspring.me! Still gjerne spørsmål der hvis det er noe du lurer på. Det var vel egentlig bare det jeg ville si..http://formspring.me/karenbronnick

Innkjøp

I dag var jeg og mamma først i byen, så på Kilden (kjøpesenter). Hvis dere har lest et innlegg jeg postet før idag, vet dere at jeg skulle kjøpe en jakke, men var usikker på hvilken. Nesten alle mente at jeg skulle kjøpe den øverste, men de hadde dessverre ikke denne, så jeg skal kjøpe den senere. I dag kjøpte jeg heller en annen jakke på tilbud, men jeg skal uansett kjøpe den andre også. Noen spurte hvor den er fra, og den er fra Bik Bok.

Her er det jeg  kjøpte i dag (eller det jeg fikk av mamma,hehehe):


Cardigan fra H&M, 100 kr (salg)


Ansiktskrem fra Nivea, kjøpt på H&M (husker ikke pris)


Lang kjole fra H&M, 129 kr


Jakke fra H&M, 150 kr (salg). Denne er egentlig mørkeblå!


Genser fra Vero Moda, 100 kr (salg)
Bluse fra Bik Bok, 100 kr (salg)


Kjole fra Bik Bok, 49 kr (salg). Denne er kjempefin på!


Bikini fra Bik Bok, 129 kr for overdel, husker ikke pris for underdel. Underdelen er egentlig mørkeblå.


Sokker, husker ikke pris


Fliseklemmer, 19 kr for to pakker


Hårbånd fra Bik Bok (dette fikk jeg gratis)


Bunadsko (som om dere brydde dere..), husker ikke pris

Hva likte du best?

Konkurranse - Vinneren trekkes i morgen!

Jeg har jo en konkurranse gående på bloggen der du kan vinne to par solbriller fra Superkul. I dag er siste sjanse til å melde seg på, så hvis du vil være med, meld deg på HER! 


Dette er solbrillene du kan vinne!

Hvilken jakke skal jeg kjøpe?

I dag tenkte jeg at jeg skulle kjøpe ny jakke! Det står vel egentlig mellom disse to, og nå vil jeg vite hva dere synes! Forresten er den nederste veldig stygg på bildet i forhold til hvordan den er i virkeligheten..

 Hvilken liker du best?

Kokosboller

Nå spiste jeg nettopp kokosboller, nam nam (random sa du?). Jeg elsker kokosboller, men hadde ikke klart å spise mer enn en. Uansett, her er noen bilder:
Hahahaha!

Liker du kokosboller?

I dag har jeg vært bøssebærer!

Overskriften sier vel egentlig alt. Jeg har vært bøssebærer i 6 timer i dag, noe som ikke var så altfor kjekt. Det var egentlig helt utrolig kjedelig. Vi har Hei Verden-dag på skolen i dag, så derfor var alle enten bøssebærere eller tjente penger på andre måter. ?
Haha, den er så tung at jeg må støtte den på kneet.

Har du vært bøssebærer før?
?

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits