april 2012

Vinneren av fotokonkurransen

Nå har jeg kåret vinneren av fotokonkurransen! Det var mye bra, men bare en kunne vinne denne gangen. Her er vinnerbildet:Siden temaet var "Vår", syntes jeg dette bildet passet best. Det minner meg om våren, rett og slett! Gratulerer til Hanna Torjusen, som har tatt dette fine bildet!

Min spilleliste

Her er de sangene jeg hører mest på nå for tiden: 

  

 

 

Dagens outfit

I dag har jeg skiftet klær utallige ganger, så det blir litt feil å kalle dette for dagens outfit. Uansett var dette det jeg hadde på meg over lengst tid, så det blir vel mest riktig å legge ut bilder av det:Kjole fra Bershka
Jakke fra H&M
Sko fra Converse

 Hvis dere vil se et av de andre antrekkene kan dere se det på Instagram (heter karenbronnick der). 

Ute i sola

I dag er været helt nydelig her i Stavanger, så i dag har jeg bare vært ute og kost meg. Skal ut litt til etterpå, før jeg må begynne å skrive en muntlig presentasjon, og så skal jeg på besøk til mormor og morfar. Forresten er jeg ganske skuffa, vi har ikke fri i morgen slik som mange andre har! Uff, blir helt deprimert, hvorfor kan vi ikke bare få fri!? Vi har jo hvertfall fri på tirsdag, da, men det har jo alle.Nå skal jeg ut i sola igjen, så vi snakkes senere!

Dream outfit

..

Hva synes du om antrekket?

Anbefaling: Moroccanoil

For noen uker siden kjøpte jeg jo Moroccanoil, og nå tenkte jeg å anbefale den til dere. 

+ Håret blir supermykt og glansfullt
+ Lukter veldig godt
+ Praktisk innpakning
+ Veldig drøy i bruk

- Stiv i prisSom dere ser finner jeg ikke noe annet negativt enn prisen med denne håroljen, så jeg vil si at produktet er helt perfekt!

Har du prøvd Moroccanoil?

Fredagskos

Jeg er fremdeles med Hilde, og nå gjør vi det vi pleier å gjøre, sitter foran dataen og iPoden og iPhonen. Fremdeles like sosiale som sist! Nå er det jo endelig helg, og vi har startet helgen med taco til middag og vill synging og dansing på kjøkkenet (ikke et vakkert syn). Vi håper på en fin helg!
...Hva kan man si?

God helg!

Sleepover

I natt sover Hilde hos meg, og det er veldig koselig. Vi har spist pizza og så har vi vel egentlig ikke gjort så mye mer.. Nå sitter vi her og ser på TV mens jeg sitter foran dataen og driver på med et eller annet tull på iPoden. Vi er sosiale, skjønner dere. Vi legge oss sikkert snart, har lagt meg altfor sent de siste dagene..


HAHAHAHAHA!


Været er på topp som alltid her, som dere ser!

Har du hatt en fin dag?

Vårfesten

I går var det jo fest med 10. klasse, og det var en fin fest! Er vel ikke så mye mer å si enn at det var gøy.. Jeg sa jeg skulle ta bilder med iPhonen, og det gjorde jeg også. Problemet er bare at ingen av bildene er brukbare, bortsett fra ett, nemlig dette:Her er et eksempel på et mindre vellykket bilde:


En møkksur jente og en dansende jente

Kan ikke legge ut bilder av andre enn meg og Marianne heller, det er nemlig bare masse grimasebilder, og da kommer de som er på bildene til å klikkeeee, haha!

Partyyyy

Nå er vi klare for vårfest med 10. klasse! Tar ikke med kamera, men tar kanskje noen bilder med iPhonen.

Fotokonkurranse

Nå setter jeg i gang en liten fotokonkurranse her på bloggen! Jeg vet at mange av dere er flinke å ta bilder, det har jeg sett i de forrige fotokonkurransene mine, så nå er det bare å delta! Hva du tar bilde av er helt valgfritt, men jeg vil gjerne at dere holder dere til temaet VÅR. Maks 3 bilder per deltaker! Når det gjelder premie blir det ikke noe spesielt denne gangen, hvis du har blogg får du en bloggvurdering av meg, og hvis jeg liker bloggen din kan jeg begynne å lese den. Hvis du ikke har blogg får du kun et innlegg hvor jeg viser bildet ditt.

Vær gjerne litt kreative, det liker jeg! Send bildene inn til karenmbronnick@gmail.com

Dagens outfitJakke fra Lene V
Genser fra Primark
Bukse fra Crocker Jeans 

Jogging

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra joggetur, og jeg var faktisk i bedre form enn hva jeg selv trodde! Jeg har egentlig som mål å jogge to ganger i uka, men det skjer liksom ikke.. Skal prøve å få det til denne uka, da! Når jeg trener, får jeg ikke så dårlig samvittighet når jeg er såpass usunn som jeg er, så det er jo bra!


Ser jo veldig fornøyd ut bak der, jeg.. HAHA!

Liker du å jogge?

Toms

Jeg får veldig ofte spørsmål om Toms-skoene mine, så jeg tenkte bare å svare på alt i et innlegg.

Jeg kjøpte dem på Capone Kids på Kvadrat, og der kostet de 400 kroner. Voksenmodellene koster mer, men jeg kan ikke ha dem fordi de er for store. Jeg har mine i størrelse 34, og de passer nesten perfekt, litt store. Jeg bruker som regel 34 i sko til vanlig også, så jeg vil si de er normale i størrelsen. Jeg tror ikke de selger dem i denne fargen i voksenmodell, dessverre. 

Hvis dere lurer på noe mer, bare spør, så svarer jeg i kommentarfeltet!

Spring outfit

Satte dette antrekket sammen i stad, og kunne mer enn gjerne hatt det i klesskapet mitt akkurat nå:Spring

Hva synes du om antrekket?

Last friday night

I går var jeg med Hilde og Lise, og Lise var så grei at hun hadde laget herlige muffins til oss! Vi så på The Voice, og så gjorde vi vel egentlig ikke så mye mer. Eller jo, vi spiste biler! Biler er favorittgodteriet mitt, det er så utrolig godt, spesielt sure biler. Aner ikke hvorfor jeg skriver dette, men biler er så godt at de fortjener å bli skrevet om. Her er litt bilder fra kvelden i går:


Bilkø!

Jeg hadde en veldig koselig fredagskveld! Håper dere hadde en fin kveld også :)

Innkjøp

Har som sagt vært og handlet litt i dag, og jeg var veldig flink, endte opp med kun to topper! Jeg prøver nemlig å styre unna mest mulig shopping, og det går fint når Hilde er med og stopper meg. Toppene jeg kjøpte er jeg veldig fornøyd med, og de kostet bare 200 kroner til sammen på H&M. Slik ser de ut:

De er jo helt like, da, bortsett fra fargen. Men jeg likte begge fargene så godt, så jeg kjøpte begge. Nå skal jeg og Hilde til Lise, snakkes!

 

TGIF

Endelig fredag, jippi! Nå skal jeg og Hilde snart til et kjøpesenter, og vi har nettopp ryddet på badet mitt. Det trengs, mamma lar meg nesten ikke ha besøk! Nå klikker Hilde, snakkes :-)

Tegnet tegningen på bildet på prøven, tenkte ikke over at læreren skal se den, haha! God helg!

Skole, skole og skole

Beklager for null blogging i dag, jeg har hatt det ganske så travelt med skolearbeid. Har naturfagprøve i morgen, og nå må jeg lese! Ellers har jeg jobbet med å ta bilder til et fotoprosjekt på skolen, og litt annet forskjellig. Alt i alt har jeg nok å gjøre i dag, og har egentlig ikke tid til å skrive dette innlegget heller.. I helga blir det bedre!

Image and video hosting by TinyPic

Hva gjør dere i kveld?

Oppskrift: Grove scones med fyll

Her er oppskriften på sconesene jeg og Hilde lagde på mandag:

INGREDIENSER
300 gram hvetemel
150 gram sammalt hvete
1 ts bakepulver
4 ss rapsolje
3 dl melk

Fyllet kan man bestemme selv, men vi hadde skinke, ost og soltørkede tomater i. Det var veldig godt, så det anbefaler jeg!

Bland sammen alle ingrediensene og elt deigen. Den skal se sånn ut:

 

Deretter triller du ut små kuler og presser dem ned på et bakepapir. Etterpå kan du legge fyllet i midten, og "pakke det inn", slik som dette:

Stek dem i ca. 20 minutter på 200 grader. Nå er de ferdige, og klare til å nytes!
Æ vil bare dans

I dag har jeg gjort det jeg vanligvis gjør på tirsdager, vært på skolen og på dansing. Skolen var grei nok, hadde tyskframføring og fikk bra karakter, så det var i hvertfall bra! Det var gøy på dansingen, som vanlig, og i dag lærte vi en ny dans som skal brukes i 17.mai-toget. Hadde ingen fornuftig overskrift, så brukte bare en tittel på en sang som gikk på radioen i stad, haha! 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Scones med fyll

Nå har jeg og Hilde bakt scones med fyll, og de ble veldig gode! Nå nekter vi alle andre i huset å spise flere, siden vi vil ha resten. Ikke egoistiske, altså! Tenker forresten å legge ut oppskrift i morgen, hvis noen er interessert?
 Dagens outfit

Nå er jeg med Hilde, og vi gjør ingenting. Vi må snart gjøre lekser, da.. Har egentlig veldig kjedelig og enkel klesstil, så jeg vet ikke hvor interessant det er å se dagens antrekk, men dere får nå se uansett:


Haha, unnskyld for at Pelle står i veien...


 

Cardigan fra H&M
Skjerf fra H&M
Bukse fra Vero Moda
Sko fra Toms 

I will follow you into the dark

Det gikk rykter om at det var storesøsteren til Harry Styles, Gemma, som sang denne coverlåten, men det er det altså ikke. Av en eller annen grunn begynner jeg å grine hver gang jeg hører denne sangen, men den er så fin at jeg må høre den om igjen og om igjen. Chloe Hall, som synger, har en utrolig fin stemme og mange andre fine coverlåter også. Verdt å høre på!
 Nå sitter jeg her og griner igjen, uff. Uansett, hør på den!

Et godt mellommåltid

Vil bare tipse dere om et mellommåltid som er veldig godt og enkelt, nemlig denne her:Den smaker kjempegodt, og er super før trening og lignende, siden det er mye energi i den.Har faktisk sett etter slike "energibarer" som dette ganske lenge, ble skikkelig glad da jeg fant denne! Hvis dere liker slike, kjøp denne, den er kjempegod!

Bursdagsbesøk

I dag fylte morfar året, og derfor besøkte jeg, mamma og Birgitte han og mormor. Vi spiste litt mat, og så snakket vi bare. Jeg drakk forresten en hel kopp kaffe i dag, nå er jeg stolt! Kaffe smaker ikke noe særlig godt, egentlig, skjønner ikke hvordan man bli avhengig av det.. Samme kan det være, her er noen bilder fra dagen:
Friday

I dag er det jo fredag den trettende, men jeg hadde den store ulykkesdagen min i går, så jeg tror jeg har brukt opp all uflaksen min for denne måneden.. Først fikk vi karakter i sløyd, og sløyd er ikke akkurat noe jeg får til, haha! Etterpå måtte jeg velge mellom å ha en presentasjon som jeg ikke ante at vi skulle ha og en anmerkning. Jeg valgte anmerkningen, selv om jeg tror jeg slapp unna den.. Håper det! Etterpå fikk vi tilbake engelsktentamen, og jeg var ikke fornøyd med karakteren der heller. Læreren hadde rettet på feil som ikke var feil, men jeg gadd ikke å begynne å diskutere det i frykt for at hun skulle hate meg etterpå. Etter det tror jeg at jeg fikk en anmerkning fordi noen har tatt engelskboka mi (eller så har jeg mistet den, hehehe), og helt til slutt fikk vi vite at vi skulle få mattetentamen tilbake dagen etterpå. For en grusom dag, sier jeg bare!

Skjønner ikke hvorfor jeg kaller dette innlegget for "Friday" når jeg bare skriver om torsdag. Samme det, i dag fikk vi tilbake mattetentamen, og jeg som hadde forventet det verste siden den gikk så grusomt dårlig, ble kjempesupermegaglad da jeg fikk 5-! Ellers hadde vi gym, og jeg og Lise var veeeldig aktive da vi spilte brennball:


Vet ikke helt hvor godt det siste bildet passet inn, men jaja.. Tok bildet i stad, og det er jo fredag, så det passer jo litt inn, da. Uansett, god helg, alle sammen!

Smoothie

I dag laget jeg en god smoothie, noe som var vanskelig å få til siden Birgitte hadde ødelagt blenderen. Alltid gøy når lillsøstre ødelegger ting uten å si ifra.. Jeg endte opp med å bruke stavmikser (tror det er det det heter?) så det ble jo smoothie, da. Her er det jeg hadde oppi:


Yoghurt, melk og frosne bær. Brukte også litt honning.


Resultatet, nam nam!

Portrettbilde av Birgitte

I dag har jeg tatt litt bilder av Birgitte og Marianne, men de skal jeg ikke vise enda, siden de er en del av et skoleprosjekt. De bildene kan jeg sikkert vise når jeg er helt ferdig med prosjekter, og før det trenger jeg to til modeller. Skal se om jeg kan få mamma til å stille opp, men hvis ikke får jeg vel spørre noen andre. Uansett, her er et bilde jeg tok av Birgitte i dag som ikke har noe med det prosjektet å gjøre:

 
Day 90/200


Dagens outfit

Her er dagens outfit:

Jakke fra Lene V
Topp fra Lindex

Bukse fra Primark
Veske fra Morris
Sko fra Converse

Bytur med klassen

I dag var jeg i byen med klassen istedenfor vanlig skole. Først gikk vi på et foredrag om konflikter i Midtøsten (tror jeg, hehehehe...) og så gikk vi på et museum med masse utstoppede dyr og litt forskjellig. Etterpå gikk vi i noen få butikker, og jeg prøvde faktisk Jeffrey Campbells utrolig høye sko. Jeg ble jo godt over 160 cm, haha! Jeg skal ikke kjøpe dem da, de er altfor høye og voldsomme for meg.  Jeg endte opp med å kjøpe litt uinteressante ting som jeg ikke gidder å vise. Jeg og Hilde gikk også på Ostehuset og spiste etterpå.
Æsj! Utstoppet deformert ku!


Bevis på at det foregår Hildemishandling..Quiche Lorraine

I dag laget jeg pai for første gang, og jeg prøvde med på en Quiche Lorraine. Den ble ganske god om jeg skal si det selv, og jeg brukte en oppskrift på Matprat sin app.
Spring outfit

Her er et antrekk jeg satt sammen på Polyvore i stad:

Spring outfit
Hva synes du om antrekket?

Ny header

Som dere ser, har jeg laget ny header. Var veldig lei av den gamle, så derfor byttet jeg til denne! Jeg har en tendens til å aldri bli fornøyd med headerene mine, og jeg er heller ikke fornøyd med denne. Samme kan det være, den får bli der helt til jeg er lei!Hva synes du om headeren?

Familiemiddag

I dag har det ikke skjedd stort. Jeg var med Siri på begynnelsen av dagen, og senere var det middagsbesøk hos mormor og morfar. Det har ikke skjedd noe spennende, og jeg har heller ikke tatt noen spennende bilder, så her er noen av de kjedelige bildene som ble tatt i dag:


Fin solnedgang!

Forresten, til deg som lurte på hva jeg heter på Instagram, så heter jeg karenbronnick. Håper dere har hatt en fin dag, alle sammen!

Dagens outfit

Her er dagens (kjedelige) outfit:


Tro meg, de der X'ene er til deres eges beste!Hva synes du om antrekket?

Påskeegg

I dag er dagen hvor påskeeggene skal finnes, og jeg vokser aldri fra den tradisjonen. Vi fant våre nå nettopp, og oppi der var det mye herlig godteri!

Nå skal jeg til Siri, tar med kameraet, så da satser jeg på å legge ut noen bilder senere. God påske (det er vel nå man skal si det?)!

Selvportrett

Hadde ikke noe å gjøre i dag, så da tok jeg noen selvportrettbilder. Her er det eneste som ble noenlunde vellykket, haha:


Day 89/200

Dagens outfit

Nå skal jeg på middagsbesøk til farmor, og her er hva jeg har på meg:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Blazer fra H&M
Topp fra Gina Tricot
Ringer fra Bik Bok og H&M
Bukse fra Primark
Sko fra SixtySeven 

Innkjøp

Her er det jeg kjøpte i løpet av hytteturen til Egersund:


Bikinitopp fra Lindex


Hettegensere fra Cubus og Bik Bok


Singlet fra Bik Bok


Moroccanoil fra en eller annen frisørsalong

 

Spring outfit

Laget dette på Polyvore i stad, og synes det passer til en fin vårdag:

Spring fashion


Hva synes du om antrekket?

Bilder fra turen

Nå er vi hjemme igjen etter en ganske så kjedelig biltur. Vi har hatt det fint de siste dagene, men jeg har savnet internett, haha! Grunnen til den dårlige bloggingen derfra var at det ikke gikk an i det hele tatt. Innleggene som kom fra meg var blitt sendt til Siri over MSN, fordi det var det eneste som fungerte. Nå blir vel bloggingen bedre, tenker jeg! Her er noen få bilder fra turen:


The Hunger Games og Ostehuset

Hei! I dag var jeg og ei venninne på kino og så The Hunger Games. Den var veldig spennende! Etter kinoen gikk vi litt rundt i byen og kikket i butikker før vi gikk på Ostehuset. Annet en mat til kinoen og på Ostehuset kjøpte jeg en seleshorts på Bik Bok. Her er den:Har noen av dere sett The Hunger Games?

-Siri

Maroccanoil

I går kjøpte jeg noe jeg lenge har ønsket meg, nemlig hårolje fra Moroccanoil! Jeg er kjempefornøyd til nå, og skriver sikkert en produktanbefaling om den senere. Slik ser den ut:

Ellers har jeg det bare fint her, og Hilde kom med toget hit i dag. Jeg kjedet meg sånn, så da kom hun. Håper alle har hatt en fin helg!
Har du prøvd Maroccanoil?

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits