mai 2011

Cover-låter

Jeg synes det er så gøy å høre når folk synger andre kjendisers sanger, og faktisk kan synge dem bedre enn den opprinnelige sangen! Ofte når jeg er lei av en sang, får jeg den på hjernen igjen, siden det er så mange andre fine versjoener av den. Dette er det mange eksempler på. Her er noen av coverene som jeg liker godt:


Megan Nicole ft. Alyssa Bernal - Price Tag


Christina Grimmie ft. Sam Tsui - Just a dream


Tiffany Alvord - Forget You


Tyler Ward ft. Alex G - Born This Way

Liker du cover-låter?

RLE = Kjedelig

Nå er jeg ferdig med å skrive notater til alt lærestoffet. Nå skal jeg bare gå gjennom alt og sjekke at jeg kan snakke ut ifra det jeg har skrevet. Jeg blir forresten helt gal av RLE-bøkene våre. De er så utrolig dårlige! Når jeg leser kapitlet om kirke og misjon, føles det nesten som om det er en slags reklame som prøver å lokke meg. De forteller om alle de kjekke aktivitetene i kirka, og det virker nesten som om de prøver å misjonere meg. Ikke misforstå, jeg har ingenting imot kristendom, jeg sier bare at RLE-bøkene er skrevet som om de er en reklame for Den norske kirke.Veldig irriterende, skal jo være fakta, ikke reklame.
Fantastisk antrekk, haha. Daff, daff, daff.

Er RLE-bøkene deres også dårlige?

Raindrops

Nå har jeg skrevet notater til alle kapitlene unntatt ett! Wihu, snart ferdig! Så var det bar eå gå igjennom alle kapitlene en gang til for å se om jeg kan alle læremålene.. Nedtur. Uansett, ble veldig lei av å lese om kirke og misjon i stad, så jeg gikk ut og tok noen bilder. Det pøsregnet i går, så da tenkte jeg at det var en fin anledning til å ta bilder ute.


Hva synes du om bildene?

Nye sminkekoster

Midt inni den dønn kjedelige RLE-øvinga i dag, kom postmannen med en pakke til meg. Det gjorde jo dagen litt bedre hvertfall. Uansett, det som var oppi den, var noen koster jeg bestilte fra ebay for noen dager siden. Har ikke prøvd dem enda, men gleder meg til å gjøre det! Liker hvertfall utseendet på dem, hehe..
Fint med avflasset neglelakk, I know.

Hva synes du om utseendet på kostene?

Disse bloggene leser jeg

Fikk et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg der jeg viser hvilke blogger jeg leser, så da bare gjør jeg det nå. RLE-øvingen går forresten helt greit, hvis noen lurte..haawt.blogg.no  -  Kjempebra blogg, Stine oppdaterer jevnlig, og blogger om ting som interesserer meg. Den beste bloggen, etter min mening!


tcmn.blogg.no  -  Ja, de fleste leser vel hennes blogg, eller?


andreabadendyck.blogg.no  -  Begynte faktisk nettopp å lese Andreas blogg, og liker den veldig godt.


marenmargot.blogg.no  -  Gikk på skole med Maren før, og liker bloggen hennes godt.


liiseeal.blogg.no  -  Dette er Lises blogg, som dere har sett på bloggen min før. Hun er en av vennene jeg er mest med, og bloggen hennes er ganske lik min egen, så hvis dere liker min, burde dere se på hennes også.

Leser du noen av disse bloggene?

Jeg kom opp i RLE

I dag fikk vi vite hva vi kom opp i på prøvemuntlig, og jeg kom opp i RLE. Jeg trodde det skulle være litt lettere enn som så. Har jobbet med samme tema i tre timer, og er enda ikke ferdig! Jaja, det er bedre enn mange andre fag, som for eksempel tysk. Hadde jeg kommet opp i tysk hadde jeg seriøst dødd. Nå må jeg fortsette øvingen, snakkes!Noen andre som har kommet opp i RLE før?

Hot or not - Kjole

Det er veeeldig mange som har denne kjolen nå for tiden. Derfor lurte jeg på hva dere synes om den! Jeg synes selv den er fin, men ikke i alle fargene. Liker best den i rosa tror jeg.. Denne i beige er også veldig fin!Hot or not?

Skoleboller

Nå har farmor kommet på besøk, siden hun hadde bursdag for ikke så lenge siden, som vi ikke fikk feiret. Derfor har mamma laget skoleboller, nam! Jeg ser helt grusom ut i dag, så det blir ikke noen bilder av meg.I morgen og på tirsdag blir det ikke så mye blogging, siden vi kommer opp i prøvemuntlig. Jeg har faktisk veldig lyst til å komme opp i enten matte eller RLE! Ulikt meg.. Og hvis jeg kommer opp i samfunnsfag, blir jeg seriøst gal. Da må   jeg lese TRE bøker (geografi, samfunn og historie). Hvis jeg kommer opp i matte er jeg egentlig ganske trygg, i motsetning til samfunnsfag. Jeg kommer til å dø.

Liker du skoleboller?

The eyes are the window of the soul

   

Hehe, mitt øye skiller seg ut..

Gelè!

Siden jeg og Lise ikke hadde noenting å gjøre i dag, fikk jeg en spontan tanke om at vi skulle lage gelè (streken over e'en er feil vei, men får den ikke til å være andre vei...)! Vi orket ikke å vente så veldig lenge før vi spiste den, så den var egentlig ikke ferdig. Den var god uansett, da!


Jaa, her kan dere se hva vi brukte for å lage gelèen..


Jeg spiser bladet også, jeg

Har du laget gelè før?

WHAT TO DOOOOO

Nå er jeg med Lise, og vi gjør ingenting. Vi kjeder oss, og vi gidder ikke å gjøre noe heller. Vi er rett og slett LATE (noen av oss hvertfall). Men nå går Lise amok, så vi må stikke (egentlig ikke, men Karen hadde ikke noe annet å skrive - hilsen Lise)


Sunne meg :)

Hva pleier du å gjøre når du kjeder deg?


Innkjøp

I dag var jeg og mamma hos fotografen og så på konfirmasjonsbildene. Mange fine! Skal få lagt ut noen her på bloggen så snart jeg får dem selv. Etterpå gikk vi til et kjøpesenter. Mamma skulle egentlig bare innom for å kjøpe noe hun skulle ha, men jeg overtalte henne med inn på H&M og Bik Bok.. Kjøpte noe annet også, men gadd ikke å ta bilde av det.


Shorts fra Bik Bok


Sokker fra H&M, veldig interessant


Ansiktsmaske fra H&M


Spraybalsam fra Schwarzkopf, H&M, denne blir kjekk å prøve ut!

Noen som har prøvd spraybalsamen?

Bilder fra i dag

I dag har jeg og Hilde laget komler (eller raspeballer eller komper om du vil), noe som ble nokså mislykket. De ble SLIMETE! Tok noen få bilder av dette, men dere ville kastet opp om dere så det, så dere får ikke se, haha! Etterpå gikk jeg og Hilde hjem til Hilde, og da ringte vi på til ei jente i klassen, Ragnhild! Vi var litt ute, men så gikk vi inn og spiste (sjokk). Har hatt en kjempefin fredag! Ikke så mye mer å si, så her er noen bilder:


Jeg er kul


Hilde spiser linsedekselet, som vanlig..


Egentlig et helt grusomt bilde, men det var det beste jeg fant der jeg smilte. Uklart også..


Hilde :-)


Ragnhild :-)

Har du også hatt en fin dag?

Hot or not - Kjole

Kikket litt på H&M sine sider, og fant en kjole jeg likte.Hot or not?

Unge mennesker og solarium

Jeg har aldri skrevet et innlegg på bloggen hvor jeg forteller om mer alvorlige ting. Derfor har jeg tenkt å gjøre det nå. Nå skal jeg skrive litt om et tema som opptar meg, nemlig unge mennesker i forhold til solarium.

Hva får folk på min egen alder til å ta solarium? De tenker vel at de ikke kan være pene uten å være brune året rundt. Men hvordan vil disse unge menneskene se ut når de fyller 30 år? De vil se ut som de er minst 10 år eldre enn hva de egentlig er. De vil se ut som inntørkede svisker som har gått ut på dato for lengst! De som tar solarium tenker jo tydeligvis mye på sitt eget utseende, men hvorfor tenker de ikke fremover da? Hvorfor tenker de ikke på hvordan de kommer til å se ut senere? Det er ikke bare nåtiden som gjelder. Er det å være brun året rundt viktigere enn å se ut som 40 år når du faktisk ER 40 år?

Alle vet jo at solarium og sol generelt øker faren for hudkreft. Man kan også få store pigmentflekker, tydeligere føflekker og lignende som det kan utvikle seg kreft i. Man kan få melanoma, som er den nest vanligste krefttypen blant unge mennesker! Det er dette jeg ikke forstår. Er hudfargen viktigere enn et liv? Og ja, jeg vet at det ikke er alle som får hudkreft, mange som tar solarium ofte har levd kjempelenge og alt det der, men poenget er at sjansen øker, og du vet aldri om det er akkurat deg som får hudkreft i en alder av 25 år.

Er det egentlig fint å være solbrun midt på vinteren? Nordmenn er skapt hvite, og om vinteren er det naturlig at man ikke ser ut som om man nettopp har kommet hjem fra Mallorca. Dermed ser det veldig falskt ut å se slik ut. Jeg synes heller ikke det er fint å være likblek, men går det ikke an å være litt mer forsiktig enn mange er, hvertfall?

Det finnes store mengder selvbruningsprodukter på markedet. I noen tilfeller blir man helt oransje ved selvbruning, men mange produkter er gode, bare du finner de riktige! Man blir brun, og man slipper alle risikoene som er ved solarium. Hvis du er avhengig av solarium, kan selvbruning være en god erstatning hvis du vil venne deg av med det.

Jeg mener ikke at solarium er en synd, og at man aldri i livet må prøve det. Jeg mener bare at det blir altfor mye i mange tilfeller, og at hvis du i det hele tatt vil se ut som deg selv som 40-åring, ikke ta solarium flere ganger i uka! Greit av og til, men ikke så ofte som jeg ser veldig mange gjør!

Til slutt vil jeg bare vise dere en video. Her får dere vite mer om sol, og hva som er farene:

Hvis noen som tar solarium ofte leser dette, vil jeg bare si at dere ikke må ta det personlig! Jeg vil bare at dere skal være oppmerksomme på hva faren med solarium faktisk er.

Noen som er enige med meg?

I'm hooooome

Nå har jeg kommet hjem fra skolen etter en lang, kjedelig dag. Vi hadde to prøver i dag, og begge gikk greit, tror jeg. Men en ting som skjedde på skolen var at vi planla klasseturen vi skal på! Det blir sikkert kjempekjekt, og jeg har allerede begynt å glede meg! Kommer nok mer informasjon om den etter hvert, så jeg skal holde dere oppdatert.


Gaaaal

Skal du på klassetur dette semesteret?

RLE-innlevering

Ååh, jeg bare ELSKER RLE! Er så utrolig gøy å skrive om Martin Luther og hva som påvirker kulturen i et land! Ok, er egentlig ikke så ille, det der med kulturer var faktisk litt interessant. Martin Luther derimot.. Vi har jo lært om ham 100000 ganger før (jeg husker ikke noe av det egentlig)!

Liker du RLE?

Outfit

Her er dagens outfit. Ikke så spesielt da, men det går så fint så!Cardigan fra Benetton (mamma sin)
Genser fra Josefssons
Bukse fra Vero Moda
Smykke fra Cubus
Sko fra Vans (kjøpt på Session)

Hva synes du om dagens outfit?

Jeg er med i en fotokonkurranse!

For en stund siden fant jeg en fotokonkurranse, så da meldte jeg meg bare på. Temaet var "dyr", så jeg tok et bilde av hunden min, Pelle. Bildet skal egentlig ikke være fint, for hunden blir jo ikke akkurat fremstilt som søt. Meningen var heller at bildet skulle være litt morsomt!


Dette bildet deltar jeg med

Stem gjerne på meg (nr.3)! Her er innlegget: http://comiat.blogg.no/1306183949_fotokonkurransen__dyr.html

Hva synes du om bildet?

Ice cream

I scream, you scream, everybody scream for ICE CREAM! Nå har jeg og Lise nettopp spist kjempegod is med blåbær og kjekssmuler på. Høres kanskje ikke så godt ut, men det var det. Anbefales!
Skeptisk..

Blå tunge og tenner, yeeaaah


Har du smakt iskrem med blåbær og kjeks før?

Hot or not - Playsuit

Heeeeeeeeey!

Nå er jeg med Lise, og vi skal straks øve litt til fransk og tysk (har prøve i morgen). Men det var ikke det jeg skulle si nå! I stad så vi litt rundt på Bik Bok sine nettsider, og vi fant denne playsuiten. Vi likte den veldig godt, og nå lurer vi på hva du synes!Hot or not?

Løkringer!

I hele dag har jeg og Hilde gått rundt og fantasert om løkringer. Jeg har aldri smakt det, og Hilde bare: "Det er såååå godt!" Vi vurderte til og med å gå ned på McDonalds kun for at jeg skulle smake løkringer, men det pøsregnet, så vi gadd ikke. Derfor lagde vi det heller selv! Det ble veldig godt, men vi orket ikke så mange.


Veldig sunt uten noe fett, hehehe

Ok, så er ikke dette en matblogg, men halloooo? Mat er jo så godt!

Har du smakt løkringer?

Hot or not - Sandaler

Hot or not?

Hilde er megakul

Hvem bestemte overskriften her, tror dere? Hehehehe.. Nå er jeg med Hilde, og vi har nettopp gjort litt lekser, men vi ga fort opp! Var så kjedelig.. For øyeblikket bleker vi en liten del av håret, bare for gøy egentlig. Resultatet kommer jo til å bli grusomt, haha! Kan kanskje vise det til dere senere.


Interessant lærestoff, dette her!


Fant denne her bartemannen i naturfagsboka mi, hehe


Skummelt! Jeg bare tok bilde siden jeg kjedet meg, og så kikket jeg visst litt for mye frem og tilbake.. Dette er ikke redigert, faktisk!

Har du mye skolearbeid i dag?

Homemade bracelet

I dag har jeg vært med Hilde og Lise, og som vanlig fant vi ikke på noe å gjøre. Derfor perlet vi noen armbånd! Jeg er egentlig helt sinnsykt dårlig til å perle (og alle sånne "kreative" ting), men dere kan få se resultatet mitt uansett.

Liker du å perle?

Scones

Nå har jeg nettopp bakt scones. Jeg stjal Lises oppskrift (eller den hun brukte), link her. De ble gode men litt tørre. Scones skal vel være litt tørre egentlig, så da synes jeg det beste er å ha bringebærsyltetøy på dem! Haha, nå la Pelle seg ned midt på kjøkkengulvet, for å signalisere at han er fornærmet (han fikk ikke scones)..
Deig <3

Liker du scones?

Lukkertid

Jeg prøvde meg på å ta bilder med lang lukkertid i stad, og resultatet ble egentlig ganske dårlig. Var kjekt å ta bildene uansett!

Har du prøvd å ta sånne bilder som dette?

The edge of glory

I går hørte jeg en sang som heter "The Edge Of Glory", som er en av sangene på Lady Gagas nye album. Ble helt forelsket i den, og får den ikke ut av hodet! Går rundt og synger på den hele tiden, hehe..

Hva synes du om sangen?

Kooooos

I helgene liker jeg bare å slappe av, og det er akkurat det jeg gjør nå også! Sitter og koser meg med godteri, og har nettopp spist verdens beste pizza (pappas hjemmelagde). Vi har alltid pzza på lørdager, fin tradisjon altså. Burde vel egentlig ha ryddet rommet i dag, men gadd ikke det. De som kjenner meg godt vet hvor rotete rommet mitt kan bli, og det er ikke et vakkert syn.. Men nå skal jeg kose meg videre, snakkes!


Naaaam!
Haha, ser jo ut som DEN pillemisbrukeren, men det er godteri, altså :-)

Hva liker du å gjøre i helgene?

Hot or not - Flower print

Jeg synes at blomsterprint på klær kan være kjempefint, men av og til blir det litt for mye også. I denne kollasjen er det litt forskjellige klær med blomsterprint, og jeg mener IKKE at man skal bruke alt dette samtidig!

Flower Print
Hva synes du om blomsterprint?
Hot or Not?

Hvem kler kjolen best?

Jeg vet ikke helt hva jeg synes, siden de bruker kjolene så forskjellig! Synes kanskje Ashley Tisdale uansett, da.Ashley Tisdale                                      Leona Lewis

Hvem synes du kler kjolen best?

Hvordan klone i Gimp

I dag fikk jeg et spørsmål om jeg kunne vise hvordan man lager header i Gimp, slik som jeg gjorde i dette innlegget. Gidder ikke å vise alt sammen på nytt, siden det er akkurat det samme, bare at Clone Stamp Tool-knappen er plassert et annet sted!


For å klone holder man bare inne CTRL mens man trykker på området man vil klone.

Veldig enkelt, og jeg bruker det nesten hver gang jeg lager header til meg selv (og andre..). Ok, sikkert bare noen få av dere som har nytte av dette innlegget, men håper du som spurte etter innlegget forstod det!

Topp 3 - Leppestifter

Jeg bruker så og si aldri leppestift, men når jeg først bruker det, er det disse tre det går mest i:


Denne er fra Spania. Ikke noe glitter i den, og den er veldig lys. Derfor pleier jeg å bruke en mørkere lipgloss over den.


Denne er også fra Spania. Denne er nesten bare glitter, nesten ingen farge. Jeg liker den uansett!


Denne er fra Max Factor. Fargen er ikke så mørk som den ser ut som på bildet, men den er litt for mørk uansett. Derfor pleier jeg ikke å ha på så mye som på bildet, tok bare på mye for å vise fargen!

Pleier du å bruke leppestift?

Vannkrig!

I går var jeg hos Hilde, men det rakk jeg ikke å blogge om, så da gjør jeg det nå! Vi hoppet på trampolinen deres, og etter hvert kom lillesøsteren til Hilde og vennene hennes. De hadde med seg plastposer med vann oppi, som de sa de skulle kaste på oss hvis de ikke fikk hoppe på trampolinen. De turte aldri det, så da kidnappet Hilde en av posene og kastet den på dem! Da ble det full krig, for å si det sånn.. Kunne ikke ta bilder av dette, da hadde jo kameraet blitt ødelagt, men har mange andre bilder da!


Hilde er litt lat


Jeg er veldig kul, hehe


Hilde kaster posen!


Søskenkjærlighet <3


Ikke smile, ikke smile, ikke smileeee

Liker du å ha vannkrig?

Hvordan jeg laget headeren min

Nå skal jeg bare vise dere hvordan dere lager slik header som jeg har nå. Ganske idiotisk å vise det, siden det er veldig lett, men jeg har fått noen spørsmål om det, så nå gjør jeg det. Hvis dere ikke forstår, si ifra!

Du trenger enten Gimp eller Photoshop. Jeg bruker Photoshop, men Gimp funker greit det også!


Først må du bare bestemme hvordan grunnlaget skal være. Lag den størrelsen som passer deg best.


Åpne det første bildet du vil bruke. Bruk Clone Stamp Tool. For å klone må du holde inne CTRL mens du trykker på stedet du vil klone.


Nå er det bare til å "tegne" på det du har klonet. Dette er enkelt, bare hold inne høyre museknapp og dra frem og tilbake.


Gjør det samme med så mange bilder du vil ha i headeren, og du er ferdig.

Det ser finest ut hvis alle bildene i headeren er tatt på samme sted, samme dag, synes jeg. Jeg har bare tatt utgangspunkt i noen bilder av lillesøsteren min, og headeren er ikke noe bra eller nøyaktig. Håper de som lurte på dette forstod det nå!

Noen andre som lager headere på denne måten?

Too Faced Naked Eye palette

I dag fikk jeg en pakke i posten, og det var min nye Too Faced Naked Eye palette! Jeg bestilte den for ikke så lenge siden, og jeg ble kjempeglad da jeg så den. Enda gladere ble jeg da jeg åpnet den, for da så jeg at fargene var enda finere enn på bildene. Jeg gleder meg til å bruke den!Har du prøvd noen øyenskyggepaletter fra Too Faced?

Cola og lekser

I løpet av denne uka har jeg ikke gjort en eneste lekse, så i dag er jeg nødt til å gjøre alle! Heldigvis ikke så mange lekser denne uka, hehe.. Det gikk forresten bra på prøven i dag. Vi hadde også en musikkframføring som egentlig gikk veldig dårlig, men vi fikk faktisk en bra karakter på den uansett! Dagens høydepunkt, wihu!

Nå sitter jeg her og drikker cola mens jeg vurderer å begynne på leksene.. Må vel nesten bare gjøre dem, så da snakkes vi senere!
Crazyyy

Noen andre som har mye lekser i dag?

Litt om redigering av bilder, headere osv.

Jeg har fått noen spørsmål om hvilket program jeg bruker til å redigere headerene mine, og får ofte spørsmål om hvilket program jeg bruker når jeg har redigert bilder eller headere til andre blogger. Derfor tenkte jeg bare å skrive et lite innlegg om dette. Hvis dere vil ha hjelp til mer redigering og sånt, bare si ifra hva du vil ha et innlegg om! 

Jeg bruker Adobe Photoshop CS5 til å redigere bilder og å lage headere. Hvis dere ikke vil kjøpe Photoshop, kan Gimp være et godt alternativ. Det er mye enklere enn Photohop, men det er ganske likt allikevel. Man kan også bruke Picasa eller Picnik, som er veldig enkle, gratis programmer. I dag fikk jeg et spørsmål fra en som lurte på hvordan man lager en slik header som den jeg har nå, og det er veeeeldig enkelt. Det kan jeg vise i et innlegg senere (kanskje i morgen?). 


Bare litt redigering i fargetoner og sånt for å få et mer sommerlig uttrykk


Her har jeg redigert Lises tenner sånn at vi kunne se hvordan tennene hennes er uten regulering. Veldig uvant!


Bokeh-effekt og forskjellige fargejusteringer

Jeg har fått noen mail fra folk som ønsker at jeg skal lage header til dem, og har sagt ja til nesten alle. Jeg har ikke alltid like god tid, men hvis noen vil ha header er det bare å sende mail! Hvis det er noe spesielt innen redigering enten av bilder eller headere dere vil at jeg skal vise, rop ut!

Hvilket program redigerer du bildene og headerene dine i?

Outfit

I dag har det vært regn og ganske kjølig ute, så da tok jeg bildene inne heller. Orket ikke å stå der ute og fryse mens jeg tok bilder av meg selv, hehe.


Noen hadde det kjekt med å tegne på armen min, jaaa
Har sittet her i en evighet (som for meg tilsvarer 5 minutter) og prøvd å få bildene i samme størrelse, men fikk det ikke til. Er derfor ganske gretten nå, hehe..

EDIT: Fikk det til, så nå blir det fest, wihuuu!

Hva synes du om dagens outfit?

Prøve i naturfag..

I morgen har vi prøve i naturfag. Verdens verste tema, nemlig elektronikk! Jeg trodde ikke jeg kunne noenting, men så merket jeg i stad at jeg faktisk kunne mye av det fra før! I tillegg var læreren så snill at han kuttet av ca. 12 sider, så da slapp vi det også. Da var det jo ikke så ille allikevel. Jeg må uansett øve litt, så er jeg sikker på at jeg kan alt!


Haha, her skulle jeg egentlig se skikkelig sint inn i kamera, men så snubla Pelle, og det var ganske morsomt å se på! Så da begynte jeg å le, da..

Har du hatt om elektronikk på skolen?

Mine 17.mai-feiringer gjennom årene!

Siden jeg ikke har noen bilder å vise dere fra dagens 17.mai, kan jeg jo vise dere mine feiringer gjennom tidene! Dere har jo allerede sett bunaden min, så dagens outfit hadde uansett ikke blitt så spennende hvis jeg skulle hatt den på meg.


Her gikk jeg i 1. klasse


2. klasse


Vet ikke hvor gammel jeg var her, men jeg tror jeg gikk i 3. eller 4. klasse. Husker ikke hvor dette var, men enten i Tyrkia eller Hellas.


Hahahahahaha, brillene! Jeg dør. Spilte i korps, så vi måtte ha på oss uniform.


Uff, flaut å tenke på at dette bare er to år siden.


Korpsuniform igjen!

Det er egentlig litt flaut å legge ut disse bildene, haha. Ser jo ganske grusom ut på noen av dem, men jeg var jo litt søt i 1. klasse, eller?

Verdens kjedeligste 17. mai

Nå har vi nettopp kommet hjem, og til nå har denne dagen vært ganske kjedelig.Har bare ryddet ut fra hytta og kjørt i bil hele dagen. Resten av dagen skal vi spise god mat og jeg skal øve til naturfagsprøven som er på torsdag. Jeg blir gaaal, kan ingenting av det vi må kunne..


Random bilde jaaaa..

Er det andre enn meg som har en kjedelig 17. mai?

Foto - Kaadavåg

Heeeey!

Nå sitter jeg i sofaen og nerder Sims 3, og det er som alltid kjempekjekt, hehehe.. I dag har det vært deilig temperatur her, og jeg har vært ute og tatt bilder. Alternativet var å fiske, og fisking er ikke akkurat det jeg liker best.. Ellers er det ganske kjedelig her, og ikke så altfor mye å gjøre. Forresten, skrev feil i det innlegget der jeg skrev at vi skulle til Hardanger. Mente jo selvfølgelig Ryfylke! Uansett, her er noen av bildene jeg tok i dag:


Birgitte :-)Blogg.no gjorde kvaliteten på bildene helt sugen, men det får gå.. Nå skal vi spise taco, see ya!

Hva synes du om bildene?

Going off to Kaadavåg!

Ja, nå skal vi snart dra til Kaadavåg, et sted på Randøy. Gleder meg egentlig ikke så veldig mye, jeg tror det blir dønn kjedelig. Skal prøve å få tatt mye bilder der, så kan dre få se når jeg kommer hjem. Kommer mest sannsynlig et innlegg i morgen også, da!


Tommel opp for Kaadavåg, altså!

Noen andre som har vært på Randøy før?

Hjemmelagde fjærøredobber

Noen spurte om skoene i forrige innlegg har høye hæler, og svaret er nei.

I går, da jeg og Christina var på Kvadrat, kjøpte jeg noen fjær og diverse for å lage fjærøredobber. Kommer sikkert en video i morgen, siden jeg reiser til Hardanger et eller annet sted (Randøy?) i dag. Det er ikke internett der, men videoen kan hvertfall redigeres der! Kan jo være jeg får låne noe mobilnett av pappa, så vi får se. Uansett, slik ble mine øredobber:Hva synes du om øredobbene?

New shoes

Nå har jeg kommet hjem etter en lag dag med shopping, og er ganske fornøyd med dagens innkjøp. Jeg viser ikke alt jeg kjøpte, men jeg kan vise et par sko som jeg ble veldig fornøyd med. De var på tilbud, og kostet bare 49 kr! Det var bare ett par igjen, og gjett hvem som fikk det? Jo, det var meg!

Hva synes du om skoene?

Shopping!

Nå skal jeg og Christina til Kvadrat (stort kjøpesenter). Fikk jo endel penger til konfirmasjonen, så nå skal det shoppes! Må jo bruke litt av dem på sånne kjekke ting også, men jeg skal spare mye av pengene også. Kan jo ikke bruke alt sammen på dill-dall!


Vakkert!


Hun vil aldri bli tatt bilde av :(

Har du shoppet noe i det siste?

Innkjøp fra Ebay

Tenkte bare jeg skulle prøve ut hvordan det var å handle på Ebay, så det gjorde jeg! Her kan dere se hva jeg kjøpte:

Helt sinnsykt billig! Falskvippene kostet kun 16 kroner, og øyenskyggepaletten kostet 182 kroner. Begge deler er ubrukt, hvis noen lurte.

Har du kjøpt noe på Ebay før?

Tentamen i nynorsk

Idag hadde vi tentamen i nynorsk, noe som gikk helt greit. Veldig kjekt med tentamen i nynorsk på fredag den trettende.. Skjønner egentlig ikke poenget med å lære nynorsk. Vi kan jo skrive bokmål, og jeg synes det er nok. Dere som skriver nynorsk, ikke ta det personlig. Har ikke noe i mot nynorsk, skjønner bare ikke poenget med at vi som skriver bokmål skal lære det!


Vet at jeg brukte dette bildet i går, men har dårlig tid nå!

Nå må jeg stelle meg litt, for jeg skal til fotografen! Skal ta noen bilder med bunad, og noen med vanlige klær. Gleder meg! 

Hva synes du om at vi må lære nynorsk på skolen?

Muffins med bringebær og blåbær!

Føler nesten at jeg har blogget for mye i dag, men det er vel kanskje en bra ting..?

I stad laget jeg og Hilde muffins med bringebær og blåbær, og de ble veeeeldig gode! Det er ikke vits å skrive hvordan man lager dem, siden man bare kan bruke en vanlig muffinsoppskrift og ha blåbær og bringebær oppi. Forresten, Pelle er veldig glad i muffinsformer har jeg funnet ut! Han ødela to stykker..
Har du laget muffins med bær før?

Tinestafetten

Heyyy!

Nå er jeg veldig sliten i beina! Jeg og Hilde gikk helt fra Eiganes til Vaulen, noe som var ganske langt. Ok, det var sikkert ikke så langt, men jeg og Hilde er litt slappe av oss..

I dag hadde vi ikke vanlig skole, siden det var Tinestafetten! Jeg skulle ønske at jeg kunne løpe i dag, men jeg har en kneskade som gjør at jeg ikke kan løpe lengre. Tok nesten 500 bilder i dag, så her er noen av dem:
Gøy å hoppe over lyktene, ja


Hilde skreller bollene før hun spiser dem..


Det der er normalt, altså

Var du på Tinestafetten i dag?

Outfit

Her er dagens outfit


Beklager for dårlig kvalitet


Det er ikke uten grunn at dette bildet er svart-hvitt..

Cardigan fra H&M / Topp fra Ellos / Bukse fra Primark / Smykke fra Hjerter / Sko fra Converse, kjøpt i London

Jeg så ikke at de to første bildene var så uklare før jeg overførte det til dataen, og nå gidder jeg ikke å gå ut for å ta flere bilder, hehe.. Håper det går greit!

Hva synes du om dagens outfit?

 

Akkurat nå..

..har jeg og Hilde kommet hjem fra skolen. Vi hadde tentamen i norsk i dag, noe som gikk helt greit. Nå har Hilde nettopp slukt to skiver med kyllingpålegg og et uendelig antall glass melk.. Nå er hun helt hyper!


Hilde den etende sjel


Hilde den drikkende sjel


Karen den grusomme sjel

Hva gjør du akkurat NÅ?

Hot or not - Seilersko

Hva synes dere om seilersko? Jeg liker dem kjempegodt, men min størrelse er ikke å finne noen plass..


Disse er fra Nelly.com, og koster 799 kr. 

Hot or not?


Smykkene jeg fikk til konfirmasjonen

Nå tenkte jeg bare at jeg skulle vise dere de forskjellige smykkene jeg fikk til konfirmasjonen. Jeg elsker alle sammen!


Diamantring. Denne ringen er en ring som går i arv. Mamma fikk den av sin tante, og nå fikk jeg den av mamma.


Smykke. Dette fikk jeg av Birgitte, lillesøsteren min.


Diamantøredobber. Disse fikk jeg av tanta mi.


Smykke. Dette fikk jeg av Hilde og Lise.


Likte du smykkene?

Ny primer i posten!

Da jeg kom hjem fra dansing i dag, lå det en pakke til meg på kjøkkenet. Jeg ble kjempeglad, og så kom jeg på at jeg hadde bestilt en primer fra e.l.f! Jeg har ikke prøvd den enda, men gleder meg.


Har du prøvd denne primeren?

Ny header!

Nå har jeg laget meg en ny header, og ble for en gangs skyld fornøyd!Hva synes du om headeren?

Foto - Lilla og rosa blomster

Nå har jeg tatt noen bilder med det nye kameraet. Jeg er ikke så flink med det enda, fikk det jo faktisk i går, så hva kan man forvente? En plass må man jo begynne, kan jo ikke være proff fra første dag! Forresten, bildene er ikke redigert i det hele tatt.Setter stor pris på konstruktiv kritikk. Jeg vil gjerne vite hvordan bildene mine kan forbedres!

Hva synes du om bildene?

Konfirmasjonen min

I dag har jeg konfirmert meg, som dere kan se mer av lengre nede på bloggen. Jeg har hatt en kjempefin dag fylt med masse glede, taler, mat og gaver! Jeg er kjempefornøyd med dagen, men nå har jeg veldig vondt i hodet. Jeg kan vise dere gavene jeg fikk i morgen, men dere kan få se en av dem, som faktisk kommer til å glede dere også!


Gjett om jeg ble glad da jeg åpnet opp denne gaven!


Birgitte :-D


Endelig et ordentlig bilde av meg i bunaden!


Tre av kakene. Det var mange flere, men rakk ikke å ta bilde av alle


Megastor sjokoladekake!


Hahahaha

Da blir det forhåpentligvis bedre bilder her på bloggen i fremtiden! Håper alle de andre konfirmantene har hatt en like fin dag som meg!

Hot or not - Sommerkjole

Kjolen er fra Nelly. Nå må jeg stikke, for gjestene kommer snart!

Hot or not?


Bilder fra seremonien

Nå har vi nettopp kommet hjem fra selve seremonien. Vi skal spise middag kl. 4, så da har jeg litt å gjøre før det. Gleder meg! Her er noen bilder fra seremonien:
Kan dere se hvor jeg er? Hint: den laveste dere kan finne..


Meg og mamma


Ikke så veldig bra bilde, men her kan dere hverfall se bunaden.

Til alle andre som konfirmerer seg i dag: Gratulerer med dagen!

Har du blitt konfirmert?

I dag skal jeg konfirmeres!

Overskriften forklarer vel det meste.. Mamma og pappa stresset som galne i hele går for å få alt til å funke, og i dag er den store dagen. Blir ikke så mye blogging i dag, nettopp på grunn av konfirmasjonen. 


Burde kanskje ikke vise kakene FØR konfirmasjonen, men dere får bare se en av dem nå da. Denne er mye finere i virkeligheten!


Bordene


Bordkortene. Hadde ikke så mye tid til å lage selv, så vi kjøpte noen ferdige

Det er veldig fint vær i dag, så eg forstår ikke hvordan jeg skal overleve i bunaden! Jeg får holde meg inne, haha.

Hva synes du om bordpynten?

Outfit og bilder fra konfirmasjonen

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Lises konfirmasjon. Det var veldig koselig å være der, men det er egentlig ikke så mye å si om det, så jeg viser dere heller noen bilder.


Beklager for at fokuset ble helt feil, men fikk ingen bedre bilder av henne. Måtte jo ha med et bilde av konfirmanten!


Kakene :-D
Dere vil virkelig ikke vite hva som fikk oss til å le her..


Meg og Hilde. I dag har jeg forresten ikke rettet håret, så det er helt naturlig!


Ville bare være prest litt, jeg


Se så fin bunad!


Dette hadde jeg på meg

Selv om de fleste av dere syntes at jeg burde bruke den andre kjolen, måtte jeg ha denne. Jeg var selvfølgelig så smart at jeg klarte å søle på den andre!

Har du vært i konfirmasjon i år?

French manicure

Nå har jeg nettopp fikset neglene, i og med at jeg bare hadde på noe avflasset grå neglelakk fra før. Her er resultatet:

Kanskje ikke så lett å se, men det er glitter på tuppene!

Synes du fransk manikyr er fint?

 

Hvilken kjole skal jeg bruke?

I dag skal jeg i konfirmasjon til Lise, og det gleder jeg meg til. Jeg skal konfirmere meg selv i morgen, så jeg kan ikke bruke bunaden min i dag. Derfor må jeg bruke en annen kjole, og det står mellom to stykker! Jeg aner ikke hvilken jeg skal velge, så skriv gjerne i kommentarfeltet hvilken du synes passer best.

 NR. 1: 

NR.2:

Hvilken kjole synes du jeg bør bruke?

Topp 3 - Parfymer

Er det noe jeg elsker, så er det parfymer! Jeg har ikke så veldig mange, men er glad i de jeg har. Her er de tre jeg liker aller best:
Escape fra Calvin Klein. Den skiller seg ut fra de andre parfymene mine! Lukter ikke like friskt og sommerlig på samme måte. Men jeg synes den lukter herlig! 

Tommy Girl fra Tommy Hilfiger. Lukter veldig friskt! Minner meg om sommer, og lukter fantastisk!

Pink Passion fra Lee Stafford. Denne er veldig billig, og det er jo alltid et pluss! Lukter søtt og friskt samtidig. Lukter rett og slett heeeerlig!

Har du prøvd noen av disse parfymene?

Mummitrollet dub

Hvis dere likte Pocahontas dub kommer dere til å elske denne! Mulig at alle har sett den før, men jeg synes den er så utrolig morsom!

Har du sett denne videoen før?

Outfit

Her er dagens outfit!

Hva synes du?

Hvordan lage iste - Videoblogg

Her er en videoblogg jeg laget i stad. Jeg viser hvordan du kan lage hjemmelaget iste. Anbefales!

Husk at du kan se den i HD! Prøvde å filme i HD for første gang med kameraet mitt i dag.

Har du laget iste før?

Hjemmelaget shorts

Nå har jeg klippet litt i en gammel bukse som ikke passet, og her er resultatet. Man kan bruke den på to forskjellige måter:
Man kan brette kanten opp. Det synes jeg er finest.
Eller så kan man ha kanten nede. Dette likte jeg ikke så godt.

Forresten, det kommer snart videoblogg!

Har du laget en shorts før?Har ryddet rommet - Før og etter

Heeeei!

Du vet at rommet ditt er rotete når faren din stenger internettet helt til du har ryddet det, og moren din sier at det ser ut som et narkoreir.. Nå har jeg ryddet, ryddet og ryddet helt siden jeg kom hjem fra skolen! Dette er også grunnen til at jeg ikke har blogget før i dag. Internettet har vært nede på grunn av mine sløve ryddeferdigheter! Hadde forresten engelsktentamen i dag, gikk helt greit tror jeg. 

Forbered deg på et veldig rotete rom! Her er hvordan rommet mitt så ut før jeg ryddet:

Og her er hvordan det ser ut nå:

Har ryddet badet mitt også, men vet ikke om jeg har lyst til å vise dere bildene fra hvordan det så ut før, for å si det sånn!

Er du flink til å holde rommet ditt ryddig?

Bilder av meg og Hilde

I stad var jeg og Hilde ute i hagen og tok noen bilder. Her er resultatet:
Se så nydelig jeg er, hahahaha

Blusen fra outfitet to innlegg nedenfor er fra Bik Bok, og er Hilde sin. Fikk et spørsmål om dette, så skriver det bare her..

Kommenter gjerne hva du synes om bildene. Jeg vil gjerne vite hva jeg kan gjøre bedre!

Jeg er på Blogit!

Nå er jeg ganske glad, for da jeg gikk inn på www.blogit.no nå nettopp, så jeg at jeg er med i Ukens Outfit! Stem gjerne på meg HER! Haha, de to andre som er med har veldig mye bedre bilder enn meg, men jeg har ikke verdens beste kamera akkurat..


Her er antrekket som jeg deltar med!

 http://blogit.no/2011/05/03/ukens-outfit-uke-18/ <- Her kan du stemme :)

Ny header!

Nå har jeg nettopp laget en ny header. Er ikke helt fornøyd, så blir nok en ny så fort jeg får tatt bedre bilder. Men jeg måtte ha en ny nå, siden den gamle bare minnet meg om vinter.. Denne er mer sommerlig, noe jeg liker!

Øverst ser dere den gamle headeren, og nederst er den nye. 

Hva synes du om den nye headeren?

Mote til under 100-lappen!

Ble inspirert av www.haawt.blogg.no, så nå har jeg tenkt å vise dere forskjellige klær og accessories til under hundrelappen! Forresten, www.haawt.blogg.no anbefales. Beste bloggen jeg vet om! 


Shorts fra H&M, 99 kr
Hatt fra Lindex, 99 kr
Solbriller fra Lindex, 59, 50 kr
Kjole fra H&M, 99 
Sko fra H&M, 99 kr
4-pack ringer fra Lindex, 69,50 kr 
Vest fra H&M, 99 kr (49,90 kr nå, er på tilbud)
Stor ring fra KappAhl, 59,90 kr
Topp fra H&M, 99 kr

Håper dere liker det! Vil gjerne høre hva dere synes, i og med at jeg ikke har hatt slike innlegg på bloggen før.

Vil dere ha flere innlegg som dette?
 

Maddi Jane

De fleste har vel hørt om Maddi Jane. Hun er bare elleve år, men har en helt fantastisk stemme for alderen! For dem som ikke vet hvem hun er, så er hun en jente som legger ut videoer der hun synger på Youtube. Her er mine favoritter:

Har du hørt om Maddi Jane før?

Disse butikkene handler jeg mest på!

Da tenkte jeg bare å vise dere hvilke butikker som er mine favoritter! Jeg handler vel egentlig bare på de vanlige butikkene, men dere kan jo få se uansett..


H&M er en favoritt hos meg, som hos mange andre. Men klærne er jo så billige og fine samtidig!


Bik Bok er også en butikk jeg handler mye på, akkurat som de fleste andre på min alder...


Jeg handler ikke kjempemye på Vila, men de har ofte veldig fine klær der!


Vero Moda har ofte veldig mye fine klær, og det er veldig billig også!


Oasis har alltid noen bra tilbud, hvertfall her i Stavanger! De har alltid mye fine sommerklær.

Liker du de samme butikkene som meg?

Mattetentamen

I morgen har vi mattetentamen. Noe som er litt rart, er at jeg alltid er avslappet før mattetentamen. Jeg blir først stresset når jeg kommer inn på skolen og vet at jeg skal ha tentamen. Etter tentamen pleier jeg som regel å tenke at det gikk veeeldig dårlig, men når jeg får den tilbake blir jeg like overrasket over karakteren hver gang, haha! Nå skal jeg bare stikke bort til butikken for å kjøpe godteri. See ya!Har du hatt mattetentamen i år?


Kroneis i et telt!

I dag har jeg vært hos Siri, som jeg ikke har vært med på 1000 evigheter! Vi gjorde egentlig ikke så mye, men kan jo fortelle det vi gjorde da. Vi gikk ut og spiste is, men vi syntes det ble kaldt, så da satt vi oss inn i et mikroskopisk telt! Det var uansett veldig koselig. Ellers har jeg øvd litt til mattetentamen, men ga egentlig fort opp. Jeg pleier ikke å øve så mye til mattetentamen, siden jeg alltid finner ut at det ikke er så mye å øve på allikevel.


Siri og en kroneis!


Meg og en kroneis!


Hahaha, Siri greide å rulle seg på kroneisen..


Hahaha


Haha, sånn ble bildene i teltet uten blits.

Liker du kroneis?

Bilder fra grillingen

Her er noen bilder fra da vi var på besøk i går:
Så det ikke godt ut?

Video fra Dansens dag

Denne videoen er ikke av min dansegruppe, men noen som danser i samme dansestudio som oss. De er kjempeflinke! De danser Cheer Hip Hop, hvis noen lurte. Cheer Hip Hop er ganske nytt her i Norge, så det er sikkert ikke så mange av dere som har hørt om det.

Har du hørt om Cheer Hip Hop før?

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits