mai 2012

Verdens beste tyggis

Nå skal jeg vise dere den beste tyggisen i verden (etter min mening da)! Denne tyggisen har vært min favoritt helt siden den dukket opp i butikkhyllene, og den smaker helt fantastisk! Det er ikke sikkert det er så mange andre som liker den, da, for jeg liker alle tyggisene jeg har smakt. Men denne er den aller beste!


Den eneste ulempen er at det er skikkelig vanskelig å blåse bobler med den. Dette er den største jeg fikk til, og jeg er egentlig megaflink til å blåse store tyggegummibobler:Noen av dere blir sikkert litt mistenksomme når dere leser at tyggisen smaker grønn te og sånt, men den er fantastisk, synes hvertfall jeg!

Før og etter sminking

I dag har jeg vært med Hilde og Lise. En av tingene vi gjorde var at de sminket meg (de vil aldri bli sminket selv, buhu)! Nå får dere se meg helt uten sminke, og slik som de sminket meg:Synes egentlig det er ganske flaut å legge ut bildet hvor jeg ikke har på sminke, men det får vel gå.. Var de flinke til å sminke meg, synes dere?

Summer outfit

Her er et antrekk jeg veldig gjerne ville hatt i klesskapet:
 

Summer lovin'

 

Hva synes du om antrekket?

En enkel hverdagsfrisyre

Noen dager har man utrolig dårlig tid om morgenen, og har ikke tid til å prioritere å vaske eller fikse håret. Da har jeg et enkelt tips til en frisyre som går veldig raskt å lage og ser grei ut. Slik ser den ut:

Dette er det du må gjøre:
1. Fest håret i en strikk
2.Flett håret i en ganske stram flette
3. Snurr fletta rundt strikken
4. Fest de løse endene med fliseklemmer 

For meg tar det rundt 2 minutter å lage denne, så det er jo ikke lang tid i det hele tatt! Det er ikke sikkert denne frisyren er fin hvis du har veldig tynt hår, men du kan jo prøve! 

Middagsbesøk

I dag har jeg vært på middagsbesøk hos mormor og morfar. Det var deilig mat og veldig koselig å være på besøk! I morgen er det skole igjen, og heldigvis skjer det ingenting spesielt denne uka. Kjenner at jeg er helt klar for sommerferie nå!
Gal hund


Eeh, ja. Pinnsvin.

Grillkos

I kveld har jeg vært med familien, og vi har hatt en fin grillkveld. Det var koselig, lenge siden vi har gjort det nå! Vi spiste også iskrem som jeg laget før i dag med blåbær på. Jeg synes faktisk isen ble ganske vellykket, bortsett fra at den ble veldig søt!

Ha en fin kveld, alle sammen! 

Singing la-da-da-da-da

I dag har det ikke skjedd så mye, jeg har vel egentlig bare solt meg og ryddet litt. Skal rydde ferdig nå, mamma tvinger meg! Kommer mest sannsynlig et til innlegg senere, forresten (et litt bedre et enn dette, forhåpentligvis).

Too Faced Chocolate Soleil

Nå vil jeg anbefale et solpudder for dere! Jeg fikk dette solpudderet for noen uker siden, og det er det beste jeg noen gang har prøvd! Det heter Chocolate Soleil og er fra Too Faced.

+ smaker og lukter sjokolade
+ ser naturlig ut
+ ikke oransje
+ lett å påføre
+ man ser ikke "skitten" ut

Jeg finner faktisk ingenting negativt med dette pudderet, det eneste må være prisen. Det er ganske dyrt, men jeg synes det er verdt det siden det er så bra!

Her kan dere se hvor i ansiktet jeg påfører pudderet:Der jeg har tegnet på meg selv med rosa, påfører jeg pudderet. Jeg vet jeg ser sur ut, haha! Men poenget var ikke at det skulle være et fint bilde, vet dere!

 

Dagens outfit

Beklager at dette innlegget kommer så sent, men jeg og Hilde har vært ute helt til nå! Her er dagens outfit:
Sko fra Converse
Shorts fra Bik Bok (Hilde sin, derfor den er for stor)
Skjorte fra H&M
Topp fra Bik Bok 

Flittige arbeidere

I dag har jeg og Hilde vært skikkelig flinke! Vi har pusset og børstet terrassen hos pappa (vi skal male den også), og nå skal vi gjøre den helt ferdig. Det er jo en grei måte å tjene penger på, da! Tenkte å legge ut outfit senere, men vet ikke om dere er interesserte i det? Forresten, antrekket på bildet er IKKE dagens outfit! Det er jobbeklær, hehe.

God helg!

Dagens outfit

Her er dagens outfit:

Topp fra Bik Bok
Veske fra Accessorize
Sko fra Toms
Shortsen har jeg klippet av en bukse 

Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet

Nå er bokmåleksamen overstått, så er det bare nynorsk igjen! Jeg tror det gikk bra, satser på det. Ellers har jeg vært med Hilde, og vi har bare sløvet i sola og egentlig ikke gjort så mye. Vi skal kanskje se på BIrgitte når hun spiller fotballkamp nå, men jeg er litt i tvil. Hvis vi ikke gjør det, skal vi sikkert bake et eller annet godt! 

Summer lovin'

I dag var jeg og Birgitte (lillesøster) som sagt på stranda en tur. Jeg solte meg mens hun badet litt, og jeg syklet med henne bakpå sykkelen. Jeg pleier egentlig ikke å være med Birgitte, hun er tross alt fire år yngre enn meg, men kanskje jeg burde begynne å være mer med henne! Hun er forresten den beste outfit-fotografen jeg kjenner også, haha! Hun tok outfit-bildene i forrige innlegg og alle bildene av meg i dette innlegget, så hun er faktisk ganske flink i forhold til alderen. Riktignok hjelper jeg henne med alle instillingene, men hun tar jo tross alt bildene selv!


Skummelt, hjelp!
Naaam!
Vellykket bilde, haha!

I morgen har jeg norskeksamen i bokmål. Jeg gleder meg faktisk litt (kall meg gjerne gal, jeg aner ikke hvor denne plutselige optimismen kom fra)! Jeg tror det går fint, jeg bekymrer meg mer for nynorsken som er dagen etterpå.. 

Dagens outfit

Det er helt fantastisk vær her i Stavanger i dag, over 20 grader og sol! Derfor var jeg og lillesøsteren min på stranda en tur (bilder kommer senere), og her er det jeg hadde på meg:
Fram og tilbake

I dag har jeg egentlig følt meg ganske elendig. Har hodepine og er veldig kvalm. Dette er ikke bra i det hele tatt, i og med at jeg har eksamen på onsdag og torsdag. Håper jeg blir bedre fort, hvis ikke sliter jeg litt! Her er hva jeg og Hilde har gjort i dag..

Først var vi på skolen, som forresten er veldig nydelig og unik i arkitekturen:Etterpå gikk vi ut med hunden:

Plutselig bestemte hunden seg for å rømme, han hadde nemlig fått nok av maset til Hilde:

Heldigvis klarte Hilde å få tak i hunden igjen:

Vi tok også fjernutløserbilder av oss selv, bare fordi vi synes det er veldig gøy:Vi spiste også Oreo-is, heeerlig:
Hytteturen

Det har vært en fin hyttetur, bortsett fra at jeg fikk veldig vondt i magen og ryggen, så jeg måtte hjem tidligere. Det var veldig koselig uansett, da! I dag var vi på en liten båttur og så grillet vi god mat til middag. Været kan man jo heller ikke klage på, sola har vært oppe hele dagen og temperaturen har vært høy! Her er litt bilder fra dagen:
 

Ekkelt insekt :(


Litt dansing må til!


Favorittbrusen <3
Hyttekos

Nå er jeg på hytta til Lise, og vi koser oss her! Blogger mer om det med skikkelige bilder når vi kommer hjem, men nå får det bare bli et vakkert iPhone-bilde:

Mirror on the wall

Disse bildene tok jeg i forbindelse med en skoleoppgave. Vi måtte ta bilder som hadde noe med refleksjon eller speil å gjøre. Her er to av bildene jeg har med i oppgaven:

Takk til Ragnhild og Marianne, som er modellene på bildene! 

Ny shorts

I dag har jeg klipt av bena på en bukse sånn at den ble til en shorts! Jeg er ganske fornøyd, faktisk, men er ikke helt ferdig. Forresten, ignorer at beina mine ser helt blå ut. Det er kaldt ute, ikke akkurat varmt nok til å gå rundt i shorts! Her er uansett resultatet til nå:Skal fikse litt mer på kantene, så er den helt ferdig!

Weekend

Nå er det helg, og i dag har jeg vært med Hilde. Vi har blant annet spilt inn stygge sanger på Glee Karaoke-appen, haha! Vi har også spist pizza (sjokk) og taco og egentlig bare slappet av og kost oss. Jeg burde egentlig ta meg en joggetur nå, men Hilde nekter, så jeg bruker det som en unnskyldning. Forresten har jeg nappet og fikset øyenbrynene til Hilde i dag, jeg synes det ble ganske fint!
Hilde drikker sprit........ intern humor!!


Dagens outfit.. Neida, har ikke gått med pysjbuksa ute! :-)

God helg!

Norge i rødt, hvitt og blått

Jeg har hatt en fin 17.mai-feiring til tross for at været har vært grusomt. Det har pøsregnet mesteparten av tiden, men heldigvis trengte jeg ikke å være så mye ute. Jeg har sett på barnetoget, vært på besøk hos noen mamma og pappa kjenner og besøkt mormor og morfar. Jeg har hvertfall spist nok, er helt stappa! Her er noen bilder fra dagen:
Pappa, haha!

Hvordan har din 17.mai vært?

Klar for barnetoget

Nå skal jeg se på lillesøsteren min i 17. mai-toget! Jeg gadd ikke å gå selv i år, har egentlig aldri likt det noe særlig. Jeg tar forhåpentligvis endel bilder i dag, så da legger jeg noen ut senere!


Her ser jeg jo meget lykkelig ut.. Samma det, dere får ordentlig bilder senere!!

Håper dere får en fin dag!

Videoblogg: Cinnamon Challenge

Her er videoen! Videoredigeringsprogrammet klikket helt i går, men fikk endelig redigert den nå, så her er den:
 


Uff, vi virker så teite når man ser videoen. Den triste sannheten er at vi er enda teitere i virkeligheten!

Videoblogg på vei

I dag har jeg, Hilde og Lise spilt inn en videoblogg. Vet ikke hvor bra den ble, jeg skal redigere den i kveld. Den kommer mest sannsynlig ut på bloggen i morgen, så nå kan dere glede dere! Sier ikke hva videoen går ut på, men håper på at den blir litt morsom, i hvertfall.


Like, sa du?


... haha!Skal redigere videoen NÅ! :-)

Kom ut i dansen med de tre hattemenn

Beklager for null blogging i går, hadde nemlig 120 sider RLE å lese. Prøven gikk jo greit nok, håper jeg. Vi kom også opp i skriftlig eksamen i dag, og jeg kom opp i *trommevirvel* norsk! Jeg ble superglad fordi jeg ikke kom opp i matte, da hadde jeg dødd. Nå sitter jeg her med Hilde og Lise, og vi gjør ikke noenting bortsett fra å se på tullete videoer på Youtube. Søk på "Kom ut i dansen med de glade", det er Hildes favorittsang, hehe.. Her er et fint bilde av oss tatt akkurat NÅ:Hilde klikker nå fordi jeg skrev at det var hennes favorittsang, så nå må jeg understreke at det er det ikke. Nå skal vi ut, snakkes!

Bursdagsselskap

I dag har vi vært på besøk hos farmor, hun har nemlig bursdag i dag! Ellers må jeg lese RLE snart, har nemlig prøve på 120 sider på tirsdag. Kan ikke si jeg gleder meg, men det må jo gjøres. Må også øve litt til en tyskpresentasjon vi skal ha i morgen. Den går sikkert bra, det pleier å gå bra i tysk. Her er noen bilder fra selskapet til farmor:
FarmorHva har dere gjort i dag?

Ny bikinitopp

I dag kjøpte jeg en ny bikinitopp, og jeg elsker den! Trenger nye bikinier nå, er jo snart sommer, og jeg skal være mye i utlandet, så da trenger jeg flere.. Her er bikinitoppen jeg kjøpte i dag:

EDIT: DEN ER FRA CUBUS! 

God morgen

Dette er egentlig altfor tidlig for meg på en lørdag, men i dag må jeg nemlig være bøssebærer i forbindelse med skolen. Litt kjip måte å bruke lørdagen på, men må man så må man. Jeg skal stå på Kilden sammen med Marianne, så hvis noen vil komme for å støtte Hei Verden må dere gjerne det! Vi står der fra klokka 11 til klokka 5.Har tidenes morgentryne i dag, så dette bildet over er det eneste dere får. Veldig fint, jeg vet..

Freitag

Endelig fredag og helg! Har ikke så mye å si om dagen egentlig, så her er litt bilder istedenfor:


...ikke se på bildet over denne teksten, vet ikke engang hvorfor jeg legger det ut
Hilde sine sko. Tenkte det var interessant, jeg!
Et herlig gjensyn med hunden fra forrige innlegg

God helg!

Nakenhund

I dag har hunden blitt klippet, og nå ser han ut som en nakenhund eller en megarotte. Heldigvis vokser pelsen ut igjen, for akkurat nå ser han ganske grusom ut! Bare se selv, uff og huff:

Har sett ham søtere, for å si det sånn..

Matvrak

I dag hadde vi kakesalg på skolen, og det var mye kake igjen etterpå, så jeg har vel egentlig spist kake i hele dag. Den jeg bakte smakte helt forferdelig, bra Hilde sin var megagod! Ellers ville ingen lage middag til meg i dag, så det endte med at jeg gikk på butikken og kjøpte meg dette her:Delte med Hilde da (bare sånn at dere ikke tror at jeg er helt febrilsk). Den eneste spennende tingen som har skjedd bortsett fra mat-ting i dag er at vi hadde musikkframføring. Jeg sang, og jeg håper det gikk bra! Nå sitter jeg og Hilde her i senga mi og er sosiale som vanlig. På hver sin data med ryggene vendt mot hverandre. Vi snakker på Facebook da, the social network liksom.

Har du gjort noe spennende i dag?

Summer outfit

Satt sammen dette antrekket på Polyvore i stad, og kjenner at jeg lengter fælt etter sommeren nå:

summer
Hva synes du om antrekket?

Konsert

I dag var det solidaritetskonsert på skolen, og da opptredde jeg med en sang. Det var greit, føler egentlig ikke at det gikk så bra. Vi har sånn Hei Verden-prosjekt på skolen nå, og denne konserten var en del av det. På lørdag skal jeg være bøssebærer på Kilden for dette prosjektet, føler at jeg bidrar masse her! Bruker lørdagen til noe så bra, det er jo ikke verst? Lise tok noen bilder av meg mens jeg sang. Ignorer at jeg ser suuur ut, haha:

 Kanskje dere får høre meg synge en gang i framtiden, skal se hva jeg får til :-)

Gaver fra New York

I dag kom pappa hjem fra New York etter å ha vært der i en uke, og han hadde med seg noen gaver til meg! Jeg ble kjempeglad for gavene, og her kan dere se hva jeg fikk:


To stykk Chocolate Soleil solpudder fra Too Faced


Fire leppestifter og en mascara fra MAC


Sko fra Converse


iPhone-deksel fra ????

Skriver nok om noen av sminkeproduktene senere, eller viser dem bedre i video! Tusen takk for gavene, pappa!

Videoblogg: Hair routine

Laget en videoblogg i dag, men det har tatt laaang tid å laste den opp på Youtube så den kommer ikke før nå, dessverre. Jeg viser hva jeg pleier å gjøre med håret mitt på vanlige dager, her er den:

 

 

Mashup

Digger denne mashupen, hør på den: 

Hva synes du?

Tulips

Mamma tvingte meg til å ta bilder av tulipanene hennes, hun er nemlig veldig glad i dem.. Hun sa at jeg måtte legge bildene ut her på bloggen, så i frykt for å skuffe min kjære mamma poster jeg tre bilder her:

Hva synes du om bildene?

Saturday

I dag er det den beste dagen i uka etter min mening, og jeg har bare slappet heeelt av i dag. Var på en liten tur med mamma i stad, det var jo greit å komme seg litt ut også. Snart er det middag med mamma og Birgitte, så dette blir og har vært en fin og rolig lørdag!


Pelle i farta, haha


Min kjære mor med MIN kjære jakke..Håper alle har en fin lørdag! :-)

Helg!

Nå er det endelig helg, og jeg har tilbringt dagen på skolen og sammen med Hilde. Vi har gjort det vi alltid gjør, spist og sovet. Vi har laget maten selv, da. Vi laget spaghetti med kjøttboller i tomatsaus. Mesterkokkene slo til igjen, sier jeg bare! Bortsett fra at jeg klarte å søle tomatsaus over hele toppen og buksa mi.. Akkurat nå har vi ingenting å gjøre, men det er vel like greit å ikke gjøre noenting som helst etter en stressende skoleuke.


... Ingen kommentar

Herr og Fru Frosk

God helg!

Summer outfit

Dette kunne jeg gjerne tenkt meg å gå rundt i på en varm sommerdag:

SUMMER!

Sunny

I dag har jeg bare slappet av ute i sola, selv om jeg egentlig burde gjøre lekser. Det er jo ikke hver dag man har strålende sol hele dagen, og lekser har man nok av dårlige regnværsdager til å gjøre. Nå har jeg fått bittelitt farge på kroppen også, og det er jo alltid bra! Det er jo så lite at det ikke er merkbart, men uansett, hva kan man forvente i dette landet her?Nå må jeg faktisk sette i gang med leksene, huff.. Vi blogges!

Hjemmelaget hårkur

Nå skal jeg vise dere verdens enkleste og etter min mening, beste hårkur! Den får håret mitt til å bli supermykt og skinnende, så jeg håper noen har lyst til å prøve den. Dette er alt du trenger:


Honning og olivenolje. Jeg har kjøpt to billige versjoner, bare for å ha det til håret!

Bland sammen tre spiseskjeer honning og to spiseskjeer olivenolje og varm ca. 15 sekunder i mikrobølgeovn. Da skal blandingen se slik ut:

Fordel dette jevnt i håret. Begynn i tuppene og arbeid deg oppover. Ikke bruk den i hårrøttene hvis du sliter med fett hår, men gjør det gjerne om du ikke har lett for å få fett hår. Hvis du bruker denne 2-3 ganger i uka vil du også merke at håret blir litt lysere. Det er fordi honningen har en blekende effekt.

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits