juni 2011

Ring meg

Denne sangen går på radioen veldig ofte nå, og den setter seg veldig lett på hjernen! Sangen ble også sunget på VG-lista i går. Er helt hekta nå, haha!Hva synes du om sangen?

Dagens outfit

I dag skal jeg på jobb, og vil helst ikke jobbe til langt på kveld. Derfor må jeg komme meg av gårde så fort jeg kan! Skal ikke jobbe like lenge som sist gang i dag, tror jeg. Uansett, her er dagens outfit:


Haha, jeg så grusom ut... Solbriller er løsningen!

Hva synes du om antrekket?

The best thing one can do when it's raining is to let it rain

I dag har det regnet stortsett hele dagen, så da tok jeg like godt noen bilder ute. Synes de ble litt stilige, jeg!

VG-lista

Nå må jeg skynde meg litt, for nå må jeg ta bussen til byen! Skal møte Siri, Solveig og May der, så skal vi spise på Dolly Dimples. Etterpå skal vi på VG-lista, og jeg vet ikke hvor trivelig det blir med dette været. Det PØSREGNER ute, og det er ikke lov å ha med paraply på konserten! Jaja, det blir sikkert gøy uansett.
Til Lise hvis du leser dette, ring meg hvis du også vil være med (og Hilde hvis hun vil).

Skal du også på VG-lista i dag?

Hot or not - Kjole

Denne kjolen er på salg på nelly.com nå, koster bare 99 kr! Hva synes dere om den?


Hot or not?

SMS-utfordring

Kom over en morsom utfordring som mange blogger hadde for lenge siden. Ingen har utfordret akkurat meg, men mange blogger skrev at de utfordret alle som leste det. Så da prøver jeg meg!

Utfordringen:
1. Åpne SMS-innboksen på mobiltelefonen din!
2. Hold inn "bla-knappen" mens du teller til fem!
3. Den første setningen i den meldinga du stoppet på, skriver du inn som svar på det første spørsmålet.Deretter holder du inn knappen på nytt mens du igjen teller til fem. Den første setningen i denne meldinga skriver du inn på spørsmål nummer to. Sånn gjør du videre på alle andre spørsmålene!

Her er svarene mine. Det står på Stavanger-dialekt, håper det er forståelig..

Hva sier du til sjefen din når du kommer for seint på jobben?
Kult, ska du någe etterpå? *hint hint* ;-)

Hva forbinder du med ordet 'husarbeid'?
Haha, du overleve nok :P

Hva sier du når du er på et offentlig toalett og du oppdager for seint at det er tomt for dopapir?
Nei d e jo sje vits :-)

Hva sier du hvis du er vitne til at en gammel dame sklir og brekker lårhalsen?
Du har ikkje ein gang sykkel :P

Du tar kjæresten din på fersken med en annen. Hva sier du?
Åhr! Eg glede meg te å treffa deg snart!:-D:-D

Hva er din beste sjekkereplikk?
Du kan gå nå. :-)

Hva svarer du hvis din kjære spør "Vil du gifte deg med meg''?
Neinei. Not today dork! Når du e frisk!

Hva har du å si til ditt forsvar?
Mhmhmm. Dumdum boys, ahahaha:)

Husker dere denne sangen?

Haha, kom tilfeldigvis over denne sangen, husker at jeg pleide å danse til den før! Husker at vi kalte sangen for "Ketchupsangen"..

Noen andre som husker denne sangen?

Watermelon nails

Kjedet meg i stad, så da prøvde jeg meg på å lage "vannmelon-negler". Det er ikke lett, skal jeg si dere! Det forklarer vel det heller mislykkede resultatet, men dere kan jo få se:
Hvilket bilde er finest?


Ganske lenge siden disse bildene ble tatt, men jeg har aldri klart å bestemme meg for hvilket jeg liker best. De er veldig like i stilen, og det er nettopp det som jgør det så vanskelig å velge. Tror kanskje jeg liker det første best, men er ikke sikker...


Hvilket bilde synes du er finest?

June Afternoon!

I dag var jeg med Lise, og det var veldig deilig vær. Det var 24 grader før i dag, men faktisk ingen sol. Sola kom først på kvelden, og da var jeg og Lise ute. Vi møtte på lillesøsteren min og venninnen hennes, og da ble jeg med dem og spilte litt "fotball". Lise nektet som vanlig å bli med(hun er fotballhater).


Birgitte (lillesøster hvis noen lurte)


Liseee! <3


Random galning vi traff på veien..


Måtte bare ha det i svart hvitt, ser så deformert ut.


Lise ble sint da jeg bare spilte fotball


Jeg følte meg OND


Lise har et problem med den siklingen, altså. Ok, hun kommer til å drepe meg når hun ser dette bildet, men jeg er vant til det..


Lise having fun with my camera

Og forresten, overskriften er faktisk tittelen på en sang. Elsker den da jeg var rundt 8 år gammel, haha:


Var det varmt hos deg også i dag?

Outfit VS Outfit

Nå er jeg HELT utslitt etter å ha jobbet i 7,5 time, for deretter å lage middag i 1,5 timer.. Vil aldri bli voksen, sånn at det blir slik hver eneste dag. Blæææh. Nå kommer forresten Lise snart til meg, woho! Uansett, tenkte bare å spørre dere om hvilket av disse antrekkene dere liker best:


NR. 1                                                                                    NR.2

Hvilket antrekk liker du best?

Hot or not - Shorts

Nå er jeg på jobb, så jeg har ikke tid til noe langt innlegg. Kommer hjem i 4-tiden! Uansett, hva synes dere om denne shortsen? Det er jo så mange som har den, så hva synes dere? Jeg synes den er helt grei. Ville ikke gått i den selv, men kan se kul ut på andre!

Hot or not?

Hagen er et fint sted å være

Haha, fant ikke på noe bedre overskrift, såå.. I dag har jeg vært med Ingrid, som jeg nevnte i sist innlegg. Vi var vel egentlig i hagen vår hele tiden, men det er vel koselig det? Var kjekt å se henne igjen, er veldig lenge siden sist! Hun er forresten sinnsykt høy. Ok da, så er jeg litt lav, men det får da være grenser for hvor høy det går an å bli.. Random, sa du? Neeeeida!


HAHAHA, se høydeforskjellen!


Hahahaha, fikk latterkrampe


HAHAHAHAHAHAHA


SOLSTICK, NAM!


Følte meg sprek der, ja


Hahahaha

I morgen må jeg stå tidlig opp, og da mener jeg TIDLIG (halv 7). Skal på jobb.. Bare sånn at dere føler litt med meg, hvertfall, haha.

Dagens outfit

I dag har jeg vært med Ingrid, det var en evighet siden sist! Kommer bilder fra det senere, men her er bare dagens outfit.

T-skjorte fra Bik Bok, belte fra Primark, veske fra H&M, shorts fra H&M, armbånd fra Accessorize (tror jeg)

Hva synes du om antrekket?

Bestilt ny kjole

Nå har jeg nettopp bestilt en ny kjole og litt forskjellig annet fra H&M. Dere kan jo få se kjolen, har faktisk vist den på bloggen før. Jeg synes den er sååå fin!


Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

Hva synes du om kjolen?

Videoblogg - Svar på spørsmålsrunden

Ok, gadd bare å svare på halvparten av spørsmålene, men hadde så vondt i hodet. Virker litt fjern i videoen, og det er også fordi jeg hadde vondt i hodet! Forresten, videoen begynner på 0:07..

 

Husk å se i full HD!

Bloggvurdering - FotoIda.moo.no

Jeg trakk helt tilfeldig hvem som skulle få denne bloggvurderingen, og da ble det Ida! Var litt morsomt at det ble akkurat henne, siden jeg kjenner henne fra før.

DESIGN:
Designet er enkelt, lyst og ryddig, noe som alltid er bra. Det er også veldig oversiktlig, noe som gjør det lett å finne fram på bloggen. Liker godt at det er bilder i sidebaren! Det er ingenting som trekker ned her, designet er alt i alt kjempefint.

INNLEGG:
Ida skriver veldig bra, ingen skrivefeil som jeg kan finne. Det er jo alltid et stort pluss! Det blir ikke skrevet så mye i innleggene, men det helt greit, i og med at det er en fotoblogg. Bildene som blir lagt ut er veldig fine.

BLOGGENS HELHET:
Alt i alt er bloggen veldig bra, både i forhold til design, skrivemåte og bildene som blir publisert. Det eneste som trekker ned er at det er litt for få innlegg. Hadde det vært litt flere innlegg, hadde alt vært perfekt! En god blogg jeg anbefaler alle å ta en tur innom. Hvis jeg skulle gitt karakter, hadde det blitt 5+


Link til bloggen hennes HER

Hvis noen flere vil bli vurdert, ikke kommenter i dette innlegget, kommenter heller i DETTE

Ligner jeg og søsteren min?

Mange synes at jeg og lillesøsteren min, Birgitte, er veldig like. Jeg forstår ikke at de synes det, og finner ingen likheter selv! Noen er enige med meg, men ikke mange. Nå lurer jeg på hva dere synes, ligner vi eller ikke?Synes du at vi ligner eller ikke?

Vinneren av fotokonkurransen

Da har jeg valgt vinneren av fotokonkurransen! Mange fine bilder kom inn, men det var et bidrag jeg likte ekstra godt.Bildet er sendt inn av Runa og Kathrine.

Noen av de andre bildene som ble sendt inn:


Fra Ingrid


Fra CelineFra Mari


Gratulerer til Runa og Kathrine, dere får en anbefaling og 10 kommentarer!

Vil du bli vurdert?Bare skriv at du er med i kommentarfeltet, så trekker jeg ut en blogg som blir vurdert!

Muffins

Heei!

Nå har jeg nettopp bakt noen muffins, og de ble veldig gode. Denne gangen ble det limemuffins (skulle egentlig være sitron, men vi hadde ikke det).

10 syketips

Siden jeg er syk, tenkte jeg å fortelle 10 tips om hva man kan gjøre når man er syk:

1. Å drikke mye hjelper spesielt hvis man har hodepine, sånn som jeg har nå. Et tips er å blande Sprite og appelsinjuice, det gjør jeg ofte når jeg er syk.

2. En god dusj er veldig forfriskende, men pass på at vannet ikke er for varmt. Du kan også ta en kroppskrubb når du først er i gang.

3. Ta en ansiktsmaske, da føler du deg garantert bedre etterpå! Jeg liker best å bruke peel off-masker, siden de gjør at jeg føler meg frisk i huden.

4. Gå en tur, det er veldig forfriskende! Å få litt frisk luft er bare bra, og hjelper ofte mot hodepine.

5. Ta på deg ordentlige klær. Jeg vet det høres rart ut, men det hjelper faktisk. Når man går rundt i daffeklær er det lettere å tenke på at man er syk, og da føler man seg jo også sykere.

6. Å sove hjelper jo, av og til våkner man til og med frisk!

7. Lag noe godt! Når jeg er syk, spiser jeg nesten ingenting. Mat frister rett og slett ikke! Da kan det være greit å bake noe godt, eller å lage noe annen god mat som du får lyst til å spise.

8. Å lese for eksempel en bok eller et blad gjør at du tenker på noe annet, og lever deg inn i lesestoffet heller.

9.Å se en film eller serie du liker kan være kjempebra! Ikke hvis du har hodepine, da.. Da er det best å holde seg mest mulig unna skjermen.

10. Inviter noen på besøk! Av og til orker man bare ikke, men hvis du orker, gjør det! Det får deg helt sikkert til å tenke på noe annet.Hva pleier du å gjøre når du er syk?

Hot or notDette antrekket ligger ute på H&M sine sider, og jeg synes det er ganske kult. Hva synes dere?

Hot or not?

St. Hans

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og er ganske sliten. Er jo faktisk syk i dag, men ble bedre etter en Ibux. Jeg vet ikke med dere, men Ibux hjelper SÅ mye bedre mot hodepine enn Paracet. Jeg føler meg fremdeles dårlig, så jeg orker ikke å bli med på St. Hans-feiring, i hvertfall. Det er uansett veldig grått vær, og har så vidt begynt å regne. Mamma og pappa skal på restaurant sammen i dag, så jeg blir heller med dem, det er litt mer avslappende!


Random bilde ja

Skal du feire St. Hans?

Innkjøp

I dag var jeg, Hilde og Lise på Kilden, som jeg nevnte i sist innlegg. Jeg kjøpte ikke så mye, men litt. Her kan dere se hva jeg kjøpte:
Shorts fra H&M, 149 kr


Veske fra H&M, 50 kr (salg)


Tubetopp fra Bik Bok, 129 kr

Topp fra Bik Bok, 75 kr (salg)

Nå er Hilde veldig rastløs, så nå må jeg nesten stikke. Skal sove hos Hilde i natt, wohoo!

Regn, regn, regn!

Heeey!

Nå sitter jeg her og blogger fra Hildes data, og vi har nettopp kommet hjem fra Kilden (kjøpesenter). På vei hjem, pøsregnet det. Har seriøst aldri opplevd så mye regn, untatt i Spania! Jeg måtte låne klær fra lillesøsteren til Hilde, det gikk ikke an å bruke de jeg hadde på, de var så våte!


HAHAHAHHAHAHAHAHAH!


HAHAHAHHAHAH x2!


Har det regnet hos dere også i dag?

Designet er ferdig

Hei!

Alt gikk bare helt galt da jeg skulle lage design selv, så jeg endte opp med å bruke et av Caroline Marias gratisdesign. Designet er jo fint, men det er jo så mange som har det! Headeren har jeg hvertfall laget selv, så da har jeg jo gjort noe selv også.Hva synes du om det nye designet?

Sommerlige playsuits!

En ting jeg tror vi kommer til å se mye av nå om sommeren, er playsuits. Det er veldig mange fine i butikkene nå, og mange av dem ville ha passet perfekt inn i klesskapet mitt! Alt fra blomsterprint til jeansstoff er å finne på playsuits, så her er det stort utvalg. Her er noen av dem jeg har falt pladask for:


Fra Nelly.comFra H&M (er vanligvis ikke stor fan av dyreprint, men denne var faktisk fin!)


Fra Bik Bok

Likte du noen av playsuitsene?

Ny header

Som mange av dere sikkert har sett, har jeg fått ny header. Jeg har som vanlig brukt Photoshop CS5, men husk at hvis dere ikke vil kjøpe Photoshop, kan dere bruke Gimp! Jeg er egentlig bare sånn halv-fornøyd med headeren, men jeg MÅTTE ha en ny. Jeg var så lei av den gamle! I går fikk dere velge mellom to headere, og det var helt klart flertall på denne her, derfor bruker jeg den.

Forresten holder jeg på med å fikse designet litt, så det ser kanskje litt rart ut på bloggen de neste timene. Er veldig dårlig med sånt, skulle ønske jeg hadde noen som kunne hjelpe meg..PS: Har fotokonkurranse, meld deg gjerne på HER

Hva synes du om headeren?

Sommerferie!

Jeg har gledet med til sommerferien i en evighet, og kan ikke tro at nå er den faktisk her! Jeg ser fram til å bare slappe av i fint vær, være med venner hele dagen og ikke tenke på skole og ikke minst, dra til Italia. I dag fikk vi karakterkortet på skolen, forresten. Jeg ble fornøyd, men lærerne var helt sinnsykt strenge med karakterene i forhold til året før. Hilde er syk enda, stakkars, så jeg og Lise besøkte henne etter skolen. Vi spiste godteri og gjorde egentlig ingenting.

I dag skal jeg forresten ha første dag på jobb! Jeg skal jobbe på en avdeling på sykehuset i sommer, sånn at jeg kan tjene litt penger. Hvis noen er interessert, kan jeg fortelle mer om  det senere..


Hilde trøstespiser og håper at hun blir frisk av det
Wooow, megastor slikkepinneSkal du noe spesielt i sommer?

Finest med mye eller lite pels?

I dag har pappa klippet Pelle Albert, hunden vår. Etter min mening er han MYE finere med mye pels, men det er jo klart at han mp klippes før sommeren. Nå tenker noen av dere sikkert: "Whaaat, klippe hunden?", men vi må faktisk det (han røyter ikke ellers). Han er en dvergpuddel, forresten. Pleier å få spørsmål om det nesten hver gang jeg viser bilder av ham, så nå vet dere det. Uansett, nå skal dere få se hvordan han så ut før han klippet seg, og hvordan han ser ut nå:

Se hvor mye finere han er med pels! Jaja, det vokser vel fort ut igjen. Dere skulle bare sett en gang da han var HELT skallet, han så ut som en nakenhund. Det var stygt, det.

Synes du han er finest med mye eller lite pels?

Hvilken header er finest?

Jeg er utrolig lei av headeren jeg har nå, og har derfor laget to nye. Jeg klarer ikke å ha en header lenge, fordi jeg blir så lei av den og til slutt ender opp med å synes at den er grusomt stygg.. Jaja, problemet er hvertfall at jeg ikke vet hvilken av headerne jeg skal bruke! De er nesten like, men bare skriv i kommentarfeltet hvilken du synes er finest.

Jeg vet at den siste ser veldig rar ut i bakgrunnen, men det kan jeg fikse etterpå. Skal gjøre den lik som den over, gidder liksom ikke å fikse den hvis dere liker den andre best. Spørs bare hvilken dere synes er finest!

Hvilken header likte du best?

Dagens outfit

I dag ryddet vi bare på skolen, og så fikk vi tilbake tentamen i engelsk og en prøve i nynorsk. Fikk faktisk 6'er på begge, er veldig fornøyd, hadde ikke forventet det! Etter skolen gikk jeg til Hilde, som er syk. Vi gikk en tur sammen, og så gikk jeg hjem. Vi skal kanskje på butikken senere også, for å kjøpe litt godteri til i morgen. Er jo faktisk siste skoledag, wohooo! Uff, nå skriver jeg meg helt bort her, skal jo egentlig bare vise dere dagens outfit!

Hva synes du om antrekket?

Fotokonkurranse!

Nå setter jeg bare i gang en liten fotokonkurranse. Det er ikke noe spesielt, bare send inn et bilde du er fornøyd med. Temaet er sommer, så nå er det bare å sende inn bilder av det du forbinder med sommer! Prøv gjerne å tenk litt kreativt. Det er lov til å sende inn så mange bilder du vil. Er ingen regler egentlig, bare at bildene/bildet skal være tatt av deg.

Når det angår premie, så er det ikke noe sånt som jeg har hatt i de andre konkurransene mine. Ingen stor premie, men kjekk å vinne uansett! Premien er en anbefaling og 10 kommentarer på din blogg. Og hvis jeg liker bloggen skal jeg selvfølgelig begynne å lese den!Send bildene til karenmbronnick@gmail.com eller link til et innlegg med bildene. (merk at det er GMAIL, ikke HOTMAIL)

Er du med?

Gratulerer med dagen, pappa!

Nå er mormor og morfar og farmor på besøk for å feire pappas bursdag. Han egentlig hadde bursdag i går, men vi feirer den i dag. Nå er jeg helt sprengt etter å ha spist utallige stykker med marengskake.. Her er noen bilder:
Han liker ikke så godt å bli tatt bilde av, så dette er det eneste der han ikke gjør en grimase, haha!

Gratulerer med dagen, pappa!

Who says - cover

Fantastisk cover av Who says av Selena Gomez:Hva synes du om coverlåten?

Spørsmålsrunde

Jaa, har ikke så mye å blogge om, så jeg setter bare i gang en spørsmålsrunde. Svarer kanskje på video, spørs hvor mange spørsmål jeg får.Hva lurer du på?

Piknik i hagen

I dag har jeg vært med Lise, og vi har blant annet hatt "piknik" i hagen med godteri og chips. Kan vel egentlig ikke kalle det piknik, hehe. Vi har også gått på tur ned til stranda. Med andre ord, en fin lørdag. Det er jo faktisk fint vær her i dag, og det gjør alt så mye bedre. Forresten, pappa har bursdag i dag, gratulerer med dagen!


Lise smiler så fint som hun kan!


Det gjør jeg også, ja..


VERDENS BESTE GODTERI!!!


Stakkars humle, den kunne ikke fly.

Hot or not - BikiniHot or not?

Hjemmespa!

Nå har jeg og Lise nettopp tatt ansiktsmaske, vasket og skrubbet huden. Nå skal vi se på noen episoder av Pretty Little Liars, og proppe i oss masse usunn mat.. Lise skal forresten sove her, det blir gøøøøy! Nå må jeg stikke, Lise er desperat som vanlig. Ok, ikke ta bildene seriøst:
Jeg ser seriøst deformert ut, men Lise insisterte

Unnskyld for dårlige bilder, men gadd ikke å fikse det sånn at de ble bra i dag.

Pleier du å ha hjemmespa?


What a beautiful morning

Ok da, det er egentlig ikke en veldig fin morgen. Været er veeeeldig grått, men utenom det er vel alt bare fint. Nå skal jeg snart til Lise for å skrive noe vi må presentere for trinnet i dag. Vi skal skrive om Alexander Kielland, så utrolig gøy altså (eller ikke). Det er jo mange som har siste skoledag før ferien i dag, men vi må vente til tirsdag.. Jaja, gleder meg hvertfall. Men nå må jeg skynde meg, snakkes senere i dag!


Frokosten min


Se så grått det er!

Har du siste skoledag i dag?


Piratbursdag!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdagsfeiringen til Mathilde, noe som var kjempegøy! Det var piratbursdag, og Hilde skulle liksom være mann og jeg skulle være kona hans. Lise skulle være datteren vår, men vi fant ut at jeg passet bedre til å være datter, haha. Og bare så dere vet det, det er ikke meningen at antrekkene skal være fine..
Pizzaaaa!


Hilde kvelte Lise, endelig kvitt henne jaaaa...


Jeg har også planer om å drepe med den farlige plastkniven


Bursdagsbarnet!


Hahahahahaha, synes bar at dette bildet var litt morsomt.


Nam!


Haha, jeg ser ut som en ape!Haha, her er hva jeg hadde på meg. Veldig vakkert, altså.

Har du vært i piratbursdag før?

Sykkeltur med skolen

Siden 10. klasse har eksamen, får ikke vi lov til å være på skolen. Så klart vil de ikke gi oss fri, så da dro vi til byen for å lære mer om Stavangers historie. Det var faktisk gøy, ikke fordi det vi lærte var gøy, men det var så fint vær, og det er jo så fint i byen. Forresten var det noen svæææære cruiseskip der!
Mine sinte venner
Haha, se så lav jeg er i forhold til Lise! Er ikke så rart da, hun er jo megahøy!


Oreokake!Ok, nå må jeg seriøst skynde meg. Skal til Hilde, så skal vi ordne oss til bursdag. Kommer innlegg om det senere!

Apple love

I stad tok jeg noen bilder, og så tenkte jeg at jeg for en gangs skyld kunne prøve å være kreativ. Jeg er den så lite kreativ som det går an å bli, så disse bildene er en revolusjon innen kreativitet for meg (hvertfall nesten). Har redigert fargene, som dere helt sikkert ser.Forstår ikke hvordan folk får idéer fra, altså! Jeg får aldri noen gode idéer..

Bilder fra klasseturen

Nå sitter jeg her og er egentlig helt utslitt etter å ikke ha fått sovet så veldig mye i natt.. Jaja, hva forventer man på en klassetur? Vi var uheldige med været, det regnet og blåste nesten hele tiden. Dette var ikke så gøy da vi sov i lavvo, vi trodde at den skulle velte hvert øyeblikk! Vi var ved hytta til ei jente i klassen, og det var en veldig fin plass. Så hvis vi ser bort fra natten, var det en fin klassetur! Uansett, her er bilder fra klasseturen:


Haha, gøøøøy!


Sånn skal hamburgeren være!


Og jeg som syntes det var iskaldt på land.. Syke mennesker!


NAM!


Vi ble helt hekta på dette her..


Lise er vakker som alltid


Jeg er også vakker som vanlig..


Hjemme fra klassetur

Nå har jeg og Hilde nettopp kommet hjem fra klassetur. Det var helt greit, ikke det kjekkeste jeg har vært med på, og ikke det verste. Nå sitter vi her og spiser vannmelon (sjokk at vi spiser, hehe..). Jeg kan legge ut mange bilder senere i dag, men nå får dere en liten smakebit:


Slushmaskin!

 


Vi måtte sette opp lavvoen på nytt, tror noen rev ut pluggene...

 


Hamburgere

 


Eehm, jaa.

Som sagt, kommer masse bilder senere. Snakkeeeees!

Har du vært på klassetur i år?


 

GJESTEINNLEGG!

Heisann og hoppsann!

Siri her!

Siden Karen er på klassetur benytter jeg meg av anledningen til å være blogger.

Da Karen spurte meg om jeg ville blogge for henne visste jeg ikke helt hva jeg skulle blogge om. Jeg satt og tenkte på det en stund, og så kom jeg på at jeg kan jo bare vise dere noen bilder av meg og Karen. Vi har kjent hverandre siden vi var bare 1 år gamle, så det har jo blitt en del bilder?:

PS: Noen av bildene har ikke super kvalitet, men måtte bare ta de bildene jeg hadde.

 

Helt siden vi ble kjent (for ca 14 år siden) har vi vært supergode venner

Hehe! Legg merke til hvor like vi er på disse bildene!

 

Vi var også mye med ei jente som heter Kristine.
 De første årene etter barnehagen mistet vi litt kontakten, men ble gode venner igjen da begge to begynte på klatring og dans.Til slutt vil jeg bare legge til dette utrolig søte bildet av Karen:

 

Det var vel egentlig det!

Håper dere likte innlegget! 

-Siri

Hot or not - Bikini

Dette er en forhåndsskrevet innlegg. Litt dumt at jeg ikke fikk ha med meg denne bikinien på klassetur (blir nok litt bading), men det får gå.

For noen dager siden bestilte jeg en bikini fra H&M. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe den, og nå har jeg gjort det. De hadde bare denne fargen igjen, og bare en størrelse. Får håpe den passer!Hot or not?

 

Nå drar jeg!

Nå må jeg skynde meg, fordi jeg blir hentet her kl. 08.15, og jeg har litt å gjøre før det! For dem som ikke har fått det med seg, skal jeg på klassetur. Vi kommer hjem igjen i morgen midt på dagen. Jeg har skrevet et innlegg som en venn av meg skal poste, og en annen venn skal skrive et innlegg. Så blogging blir det jo faktisk uansett! Men nå MÅ jeg virkelig stikke, ønsk meg en god tur!


Vet jeg har postet dette bildet før, men har ikke akkurat tid til å ta bilder nå!Anbefaling - Ansiktskrem

Det er ikke så lenge siden jeg anbefalte en ansiktskrem, men nå har jeg faktisk funnet en som er enda bedre. Trodde ikke det gikk an, jeg! Den jeg skal anbefale nå er fra Body Shop, og heter Carrot Moisture Cream. Den er sååå god!

+ Lukter godt
+ Gir mye fuktighet til huden
+ Trekker fort inn
+ Drøy i bruk
+ Kan brukes på de fleste hudtyper
+ Enkel å påføre

Finner vel egentlig ingen minus med denne, så det blir vel en 6'er på terningen!

Har du prøvd denne ansiktskremen?

Christina + Karen = Usosiale

Nå sitter jeg her med Christina, og vi er skikkelig usosiale.. Hun sitter og sender meldinger og nærmest SOVER, mens jeg sitter foran dataen og blogger. Må snart begynne å pakke, skal jo faktisk på klassetur i morgen! Oppdaterer mer om det senere. I morgen tidlig, kanskje. Ja, her kan dere se hvordan situasjonen ser ut:


Jeg er gal..


Og Christina nekter som vanlig å bli tatt bilde av..

Er dere også like usosiale som oss av og til?

10 ting jeg elskerOverskriften forklarer vel det meste, 10 ting jeg elsker:

1. Familien min. Ja, det sier seg vel selv. Familien er alltid der for meg!

2. Vennene mine. Jeg har ikke sånn kjempemange venner, men de jeg har, setter jeg virkelig pris på! Jeg har funnet noen jeg trives veldig godt med, og er veldig glad for det.

3. Å få fine kommentarer på bloggen. Det er disse kommentarene som får meg til å få lyst til å blogge mer! Jeg blir faktisk også inspirert av kommentarene deres, siden jeg trykker meg inn på de fleste bloggene som har kommentert.

4. Neglelakker! Jeg har ganske mange fra før, men får virkelig aldri nok. Hvis jeg ser en fin neglelakk i butikken, sier kanskje vennene min at jeg har en akkurat lik, men jeg innser det ikke helt selv.

5. Godteri. Jeg spiser absolutt alt godteri. Det eneste godteriet jeg ikke liker, er det som inneholder peanøtter. Er ikke så stor fan av peanøtter, egentlig..

6. Musikk. Hvis jeg er lei meg, finner jeg alltid en sang som trøster meg. Hvis jeg er sint, finner jeg en sang som får meg til å ta det med ro, og hvis jeg er glad, finner jeg en sang som forsterker denne følelsen. Musikk betyr mye for meg!

7. Sommer. Hvem liker vel ikke sommeren? Alt er bare bra da, hvertfall for meg. Å bare være med venner hele dagen, uten å måtte tenke på dagen etterpå. Det er så herlig!

8. Tyggis. Hvis noen gir meg en hel tyggispakke, er den mest sannsynlig spist opp etter 5 minutter. Det verste er at jeg ikke overdriver nå..

9. Å bake. Jeg elsker å ta utgangspunkt i en enkel oppskrift, for deretter å sette mitt eget preg på den. Er vel blitt litt i overkant glad i å bake muffins, det synes hvertfall mamma, hehe!

10. Å vinne! Dere skulle sett meg når jeg taper i Monopol, seriøst. Jeg blir veldig sint, og faktisk kan jeg begynne å bli litt voldelig.. Hvis jeg vinner noe, derimot, da er jeg kjempeglad (er vel kanskje det man kaller en dårlig vinner)!


Hehe, det mest passende bilde jeg fant..

Har du noen av de samme punktene som meg her?

En shorts, tre stiler

Et plagg kan brukes til mye forskjellig, men det er ikke alltid man ser mulighetene. Jeg er sånn at jeg henger meg opp i at plagget SKAL brukes slik, og da kommer jeg ikke på at det faktisk kan brukes på andre måter også. Her er et eksempel på hvordan en shorts kan brukes til forskjellige stiler:Ok, jeg ser nå at alle stilene er nesten like, og der er et eksempel på at jeg har hengt meg opp i at shortsen SKAL brukes slik..

Hvilken av stilene liker du best?

Vintage camera

Jeg rotet litt i noen av pappa gamle ting i kjelleren, og fant blant annet et kamera. Det ble kjøpt før pappa ble født! Litt rart å tenke på, er det ikke? Navnet på kameraet er Canon FX, og ble produsert i 1964. Det er lenge siden, det! Uansett, jeg fant ut at jeg ville ta noen bilder av dette kameraet, og legge en vintage-effekt på etterpå. Her er noen av bildene:Dagens outfit

I dag er det sol og fint vær, eller det var hvertfall det i stad. Nå begynner det å bli grått og overskyet, ser det ut som. Buhu! Her er dagens outfit:
Var litt vind..

Hva synes du om antrekket?

Foto: Me, myself and II dag kjedet jeg meg, og kom på at jeg kunne prøve den nye fjernutløseren litt mer. Jeg har aldri likt å ta bilder av meg selv, siden de alltid blir rare når jeg bare holder kameraet i hånda. Dette funket kjempebra med fjernutløseren, så her kan dere se noen av bildene jeg tok.

Den der fjernutløseren reddet livet mitt (litt overdriving kanskje), nå blir bildene SÅ mye bedre!

Frokosttips, grove rundstykker med fyll

I dag hadde jeg lyst på en god frokost (som viste seg å være ferdig i 3-tiden..), så fulgte jeg en oppskrift på grove rundstykker, og la fyll i dem. Jeg hadde ost, chorizo og vårløk oppi, noe som smakte veldig godt. Jeg trenger vel ikke å skrive noen oppskrift, siden dere bare kan bruke en oppskrift på noen grove rundstykker og lage fyllet slik du vil ha det.


Hahahaha


Stakkars meg, jeg klorte meg selv på armen i gymtimen :(

Har du smakt noe lignende før?

Sommerfavoritter - Shortser

Om sommeren elsker jeg å gå med shorts, som sikkert mange andre også gjør. Beklageligvis er det ikke mange som passer meg, siden jeg er så liten.. Det er uansett veldig mange fine i butikkene i år, både mønstrede og ensfargede, og her er noen jeg tror vi kommer til å se mye av i sommer:Likte du noen av shortsene?

I love you

Her er noen bilder jeg tok i stad. Ser jo ut som om jeg er sinnsykt forelsket eller noe, men jeg er ikke det, haha! Ville bare ta bilder av noe annet enn blomster, planter og natur.. Har redigert fargene på bildene, og bakgrunnen på det ene.Nytt kamerautstyr

I dag kom pappa hjem fra Canada, etter å ha vært der i en uke. Jeg fikk en gave, og ble veldig glad for den! Det jeg fikk var et nytt objektiv, en fjernutløser og et filter til objektivet. Ble sååå glad, hadde ønsket meg alt sammen!


Canon EF 50mm f/1.8


Canon RC-6, fjernutløser


Filteret

Noen som har prøvd objektivet?

Rolling in the deep

Alle har vel hørt Adeles sang "Rolling in the deep"? Jeg synes denne versjonen av den er så utrolig bra, og faktisk bedre enn originalen. Det er Haley Reinhart fra American Idol som synger, hun er sååå flink!

 

Hva synes du om denne versjonen av "Rolling in the deep"?

Skoleavslutning med lillesøster

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra den skoleavslutningen jeg fortalte litt om i går, den med lillesøsteren min. Egentlig gikk jeg bare fordi jeg ville ha mat, hadde jo ikke fått middag hvis ikke! Det var jo litt koselig da, og jeg fikk tatt noen få bilder. Her er noen bilder fra avslutningen:

Nå må jeg gjøre tyskleksene, see ya!

Hvilken kjole er finest?

Hvilken kjole synes du er finest?

Sjokoladekake

Nå har jeg nettopp laget en sjokoladekake, og det er egentlig litt trist. Jeg får nemlig ikke smake på den! Jeg har laget den til lillesøsteren min sin skoleavslutning, og jeg får kun smake hvis jeg er med der. Det har jeg jo veeeeldig lyst til.. Føler meg litt snill da, og det er jo en god følelse uansett. Og jeg fikk jo smake på deigen (og  den er jo vanligvis bedre enn selve kaka, etter min mening)!


Brukte bare sånn ferdigmiks. Har ikke prøvd den før, så håper den er god!


NAM!


Jeg vil haaaaa!

Nei, nå sitter jeg bare her og depper over den fristende kaka.. Må heller gjøre litt tysk og RLE, har masse lekser denne uka. Snakkes!

Danza Kuduro!

Mange som liker denne sangen nå for tiden, og jeg tror det blir en skikkelig sommerhit! Alle har sikkert hørt den før, men jeg poster den her uansett..Liker du denne sangen?

Pelle Albert

Tok noen bilder av hunden min i stad. Ble faktisk ganske fornøyd med noen av dem, siden det er veldig vanskelig å ta bilder av ham ute.. Da vil han helst løpe etter kongler og pinner, men jeg fant en god måte å få ham til å sitte i ro til slutt. Her er noen av bildene:

Hahaha, måtte bare ha med dette!

Skjønner meg ikke på folk som sier at pudler er stygge, jeg.. Hører mange som sier det, og forstår det bare ikke!

McFlurry!I dag gikk jeg og Hilde ned til McDonald's og kjøpte Mcflurry, det er bare såååå godt! Har faktisk aldri klart å spise en hel før, men i dag greide jeg det. Vet ikke om det er positivt eller negativt, men jeg velger å se positivt på det, hehe.. Jeg og Hilde er egentlig ganske matvrak. Av og til spiser vi først masse middag hos henne, for deretter å spise masse middag hjemme hos meg også! Og for å si det sånn, vi pleier ikke akkurat å droppe kveldsmat eller mellommåltider.. Nok om det, her er noen bilder fra i dag:


Naaam!


Naaaam x2!


Åååh, den med Daim er så god!Noen andre som liker McFlurry?

Hot or not - Kjole

Vet ikke helt selv hva jeg synes om denne kjolen. Jeg liker den, men den er samtidig litt rar..Hot or not?

Overnatting og taco

I natt skal Hilde sove her, siden pappa er i Canada og mamma skal på noe jobbgreier. Jeg, som den pysen jeg er, tør ikke å være alene hjemme, så derfor er Hilde redningen. Nå har vi nettopp spist taco, og er stappmette. Vi skulle egentlig på en "musikal" med lillesøsteren min sin klasse, men vi gadd ikke å gå. Så nå skal vi bare daffe litt, snakkes!


Fantastisk bilde av meg!


Liker du taco?

Her eye was like a rainbow..

Kjedet meg i går kveld, så da lekte jeg meg litt med Photoshop. Er helt hekta på å redigere øyner sånn som dette, altså i regnbuens farger. Det blir jo ganske kult også, da! Forresten, det er lillesøsteren min sitt øye.Hva synes du om bildet?

Peony

Skulle egentlig bruke hele dagen til å rydde, men så kikket jeg ut av vinduet.. Jeg tenkte at jeg uansett kunne gjøre en "god gjerning", så da hjalp jeg mamma med hagearbeidet! Tok noen bilder ute også, og siden mamma er så sinnsykt begeistret for peonene i hagen, tok jeg bilder av dem. De er jo faktisk veldig fine. Senere skal jeg til mormor og morfar, der blir det nok også en del bilder.. Men nå skal jeg vaske badet. Det trengs.. Snakkes!Hva synes du om bildet?

Smoothie

For et par dager siden laget jeg og Hilde en smoothie, og den var virkelig en av de beste smoothiene jeg har smakt. Veldig frisk, og perfekt på en varm sommerdag! Siden den var så god, vil jeg dele oppskriften med dere. Egentlig var det litt tilfeldig hva vi hadde i den, men den ble jo veldig god uansett.

Smoothien blir veldig tykk, men det synes jeg bare er godt. Vi hadde også litt isbiter i den, men det er ikke nødvendig. Så er det bare en ting som gjenstår.. Nyt smoothien ute i finværet!

Vannmelon!

Nå gikk Hilde nettopp hjem, etter å ha vært her med meg siden 4-tiden. Vi har egentlig ikke gjort noenting i det hele tatt, bortsett fra å spise vannmelon, haha! Kjenner at jeg gleder meg til pizza senere i dag, har faktisk kun spist vannmelon og yoghurt i dag (ikke at det er en positiv ting, altså). Siden vi ikke har gjort noe, er det heller ikke så mange bilder å vise, men det er noen få..

Liker du vannmelon?

Watering can

I dag har jeg bare vært ute i hagen og solt meg og tatt bilder. Ble ikke mange bilder, men her er to av dem:Hvem kler kjolen best?

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra teater, og stykket var veldig bra! Skal ikke skrive så mye om det, siden de færreste har, eller skal se det (går jo bare i Stavanger). Uansett, det som var greia med dette innlegget, var at jeg skulle spørre dere om hvem dere synes kler kjolen på bildene best. Jeg vet ikke helt selv hva jeg synes, de kledde den begge to.


Jessica Stroup                                      Eva Longoria

Hvem synes du kler kjolen best?

Nå er det sommer!

I dag var første sommerdag med sol og fint vær, og jeg kom virkelig i sommerstemning. Jeg har vært med Hilde og Lise, og vi hadde det som alltid kjempegøy! Det var så varmt ute, så da tok vi frem vannsprederen og vannpistolen, og ble klissvåte. Er vel ikke så mye mer å si, så dere kan heller få se noen av bildene som ble tatt  i dag.


Smoothie!


Hilde og Lise


Vått hår, hehe


Hilde ville absolutt ha en klem av sin kjære søster


Søskenkjærlighet!


Hahahaha

Er du også i sommerstemning i dag?


Summer feeling

Heeeey!

Da jeg våknet opp i dag, og så ut av vinduet, var det sooool! Jeg gikk ut for å kjenne på temperaturen, og det var faktisk veldig varmt også. Og på toppen av det hele, kom Hilde på besøk, wohoooo! Nå må jeg bare spise noe, så skal vi gå ut.

Er det fint vær hos deg også?

Anbefaling - Spraybalsam

Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt anbefaling her på bloggen, så da tenkte jeg å anbefale et produkt som jeg har blitt veldig glad i. Det er en spraybalsam fra Schwarzkopf, og den er bare sååå bra!

+ Gjør håret MYE lettere å gre etter vask
+ Den er rosaaaa <3
+ Lukter godt
+ Drøy i bruk
+ Mye i en flaske

- Man må holde flaska langt fra håret for å få det godt spredt

Til tross for det negative, velger jeg å gi denne terningkast 6!

Har du prøvd denne spraybalsamen?

Bees with honey in their mouths have stings in their tails

Nå skal jeg snart på trening. Må begynne å trene styrke to ganger i uka på treningsstudio, for å redusere kneskaden. Nå er den snaaart borte, tror jeg! Må stikke, så slenger bare inn to bilder jeg tok for noen uker siden (er egentlig ikke fornøyd med dem, men måtte ha noen bilder i innlegget). Haha, skjønte dere den? Jeg må STIKKE, liksom..Hva synes du om bildene?

Topp 5 - Neglelakker

Nå skal jeg vise dere de fem neglelakkene jeg liker best av de jeg har. Alle fargene blir ganske annerledes på bildene, og ser mye finere ut i virkeligheten. Beklager dårlig bildekvalitet.Hvilken neglelakk likte du best?

Hot or not - Toms-sko

I år er det mange som kjøper Toms-sko, og i den anledning kan jeg jo spørre dere hva dere synes om dem. Med Toms-sko mener jeg "klassikeren", vet at Toms lager andre sko også.


Hot or not?


Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits