juni 2012

Dagens outfit

Nå har vi nettopp kommet hjem etter å ha spist middag, så nå sitter jeg og Birgitte her og spiser godteri. Nam! Her er antrekket jeg hadde på meg på restauranten:Bluse fra Bik Bok
Shorts fra H&M
Sko fra Din Sko

Birgitte driver og maser om at jeg skal si at hun tok disse bildene. Så ja, hun tok bildene.

Dag 2 på Kreta

I dag har vi vært på stranda i noen timer, men Birgitte fikk plutselig nok så da måtte vi tilbake til bassenget. Jeg har blitt ganske brun på framsiden, men det er verre bakpå. Jeg får sole ryggen i morgen heller, hehe! Birgitte og jeg skal snart på butikken for å kjøpe godteri, og etterpå er det ut for å spise middag. Vi skal også ta outfitbilder, så det får dere i kveld! Jeg har en tendens til å bare slenge på meg det første jeg ser her, men det går så fint så! 

Kreta!!

Jeg rakk ikke å skrive et innlegg før jeg dro, men nå har vi altså ankommet Kreta! Jeg er her sammen med pappa og Birgitte. Vi kom hit i 5-tiden (gresk tid), og nå er klokka rundt 7 her. Jeg har uansett tatt noen bilder til dere, da! Det er skikkelig fint her, jeg har jo vært på to andre hotell i området før, så jeg visste jo hvordan det er her fra før. Dette hotellet vi er på nå, er rett ved stranda, så i morgen blir dagen forhåpentligvis tilbringt der. Her er noen bilder jeg har tatt i løpet av dagen:
Haha, thumbs up


Jeg liker å tegne på flyet. Dette er en Smaskosaurus Rex.. Et vakkert syn, hehe..Nå skal vi snart på restaurant, tror jeg. Vi blogges enten senere i kveld eller i morgen! 

Close-up

Her er ett til av bildene jeg tok av Hilde i går:Er egentlig ikke helt fornøyd med dette, men det var det beste close-up-bildet jeg tok.

Summer outfit

Her er et antrekk jeg satte sammen på Polyvore i stad, og jeg synes det er perfekt nå som det er sommer:

Summer lovin


Nå må jeg pakke, blogges senere!

Portrettbilder av Hilde

Beklager at innlegget kommer så sent, men vi har vært ute helt til nå! Her er hvertfall to av bildene jeg tok av Hilde i dag. Flere kommer kanskje i morgen!Innholdsrik dag

Overskriften er en løgn, jeg har ikke hatt en innholdsrik dag egentlig. Fant bare ikke på noen bedre overskrift. I dag har jeg vært med Hilde, og vi har blant annet tatt litt bilder av henne. Egentlig bare fordi hun trenger nytt profilbilde på Facebook, men dere kan også få se noen litt senere i kveld. Vi har også spilt PS3 og da spilte vi ett eller annet idiotisk spill som het TNT Racers eller noe sånt. Vi tapte hele tiden, og jeg hater å tape. Sist men ikke minst, vi har spist pizza! Som sagt, dere får se noen av bildene av Hilde senere i kveld.


Pink and gold

I går eksperimenterte jeg litt med neglelakk, og endte opp med rosa og gullglitter. Det ble egentlig ikke så fint, men dere kan jo få se uansett:Forresten, på fredag reiser jeg til Kreta, og det blir blogging derfra. Jeg skal nok få til et innlegg til dagen hvertfall, kanskje mer. Vi skal nok for det meste være på stranda og ved bassenget, så det blir nok ikke kjempespennende å lese, men det blir sikkert mye bilder!

Hudsminke

Siden sist jeg viste dere hudsminken min, har den endret seg veldig mye, så nå skal jeg vise dere hva jeg bruker nå. Til alle dere som lurer på hvor man kan kjøpe MAC i Stavanger, er det nærmeste på Kvadrat! Jeg bruker som regel ikke hudsminke i det hele tatt om sommeren, men her er det jeg bruker hvis jeg først skal sminke meg:
Matchmaster Foundation SPF 15 fra MAC og Select Moisturecover concealer fra MAC. Jeg påfører foundationen med en kost, og bruker concealeren under øynene. 


Chocolate Soleil solpudder i Milk Chocolate fra Too Faced og Mineralized blush i Dainty fra MAC. Solpudderet bruker jeg på kinnbena, i tinningene og litt i panna. Blushen stryker jeg også lett over kinnbena.

Jeg er veldig fornøyd med alle produktene, og anbefaler spesielt solpudderet og blushen til alle!

Vil du bli linket?

Jeg tenkte å linke til noen blogger i nærmeste framtid, så om du kunne tenke deg å bli linket til, legg igjen en kommentar på dette innlegget. Jeg velger ut de bloggene jeg liker best, og det blir vel rundt 3-4 blogger. Jeg tar en tur innom alle bloggene uansett!


Arkivbilde

Legg igjen en kommentar om du vil bli linket til!

Sankthans

Vi gadd ikke å se på bålet og sånt i dag allikevel, det var så mye regn. Vi gikk heller på McDonald's og spiste, og så gikk vi på butikken og kjøpte snop og sånt. Sankthans ble ikke som planlagt, men fin likevel da!


We are beautiful, no matter what you say

Hvordan har du feiret Sankthans?

Let's go

Nå skal jeg og Ingrid opp til Vannassen for å feire St. Hans. Vet ikke helt hva vi skal gjøre der i dette drittværet, vi går vel bare hjem hvis det blir for ille. Kommer sikkert bilder derfra senere! Jeg er egentlig syk fremdeles, men jeg må jo komme meg ut fra senga en eller annen gang uansett.Portrettbilde av meg

I dag er jeg syk, og har ingenting å blogge om, så da poster jeg et bilde som Lise tok av meg for ikke så altfor lenge siden.. Kan være jeg blogger mer senere i kveld, men ikke forvent dere noe kjempebra, for jeg føler meg ganske dårlig i dag.

Forresten har jeg ikke så gule tenner egentlig, det er bare sånn Lise har redigert fargene (du er teit Lise, hilsen meg).

Outfit

I dag var det vitnemålsutdeling på skolen, og det betyr også at det er sommerferie for oss nå! Etter ferien begynner jeg jo på ny skole, og det blir jo spennende. Uansett, her er det jeg hadde på meg på vitnemålsutdelingen:God sommerferie, alle sammen!

Sparkling nails

Nylig kjøpte jeg en nydelig glitterneglelakk, og tenkte å vise dere en fin måte å bruke den på. Den er rosa-aktig med masse glitter som har mange forskjellige farger når du holder den i sola. Her er hvordan resultatet ble:På bildet ser man ikke fargene så godt, men den er nydelig i virkeligheten!

Kongeparken med klassen

Som sagt skulle klassen min til Kongeparken i dag, og jeg skulle jo mest sannsynlig ikke være med. Jeg ble med til tross for at jeg egentlig er syk, men vi gikk mest rundt og tok ikke så mange karuseller. Jeg er fremdeles litt kvalm, men jeg kjenner at jeg er på bedringens vei, heldigvis!


Hilde blir spist


Wohooo!
Congratulations

I dag er jeg syk, tror det er en influensa. Utrolig irriterende å være syk nå, akkurat nå som vi gjør kjekke ting på skolen! I morgen skal klassen til Kongeparken, men med denne kvalmen tror jeg ikke jeg bør være med, selv om jeg egentlig har lyst.. Uansett, i dag har pappa bursdag, så da har vi spist kake og hatt en liten feiring for han. Tiden går så fort, jeg føler at mamma og pappa fremdeles burde være i 30-årene, men i dag ble pappa 43 år gammel! Gratulerer med dagen, pappa!Nye sandaler

I går kjøpte jeg et par nye sandaler, og jeg er veldig fornøyd med dem! Irriterende at de ikke hadde mindre størrelser enn 36, men det er jeg jo vant til uansett. Disse blir nok med meg både til Kreta og Italia i sommer! Her er skoene:

Leopard nails

I dag kjøpte jeg noen "negleklister", eller hva jeg skal kalle dem. Kjøpte noen kjoler og mye annet også, men det får dere kanskje se i morgen heller. Sånn ble neglene:
Kjoledilemma

Nå er jeg i prøverommet og lurer fælt på om jeg skal kjøpe denne kjolen eller ikke. Den er for stor, men utrolig fin!

Kjøpe eller ikke kjøpe?

Dagens outfit

Det er utrolig kaldt ute med tanke på at det er juni og sommer, og det gjør også at jeg kler meg i kjedelige klær. Jeg får alltid mye mer lyst til å kle meg fint når det er fint vær, nemlig. Her er det (kjedelige) antrekket jeg har hatt på meg i dag:

Cardigan fra H&M
Topp fra Pimkie
Bukse fra Pieces
Sko fra Converse 

Midtskill

Midtskill er noe jeg ikke har gått med i offentlig på rundt 4 år, og etter min mening av god grunn! Jeg har alltid sett idiotisk ut i midtskill, men det så faktisk litt bedre ut når jeg rettet håret. Dere trenger ikke å si at jeg passer det hvis dere ikke synes det, dere må ikke være redde for å si det dere mener! Jeg blir ikke lei meg, i og med at jeg selv synes at jeg ser helt dust ut med det.. Så hva synes dere, passer jeg midtskill?

 

Eksamen overstått

Jeg er så glad akkurat nå! Jeg er ferdig med absolutt alle vurderingssituasjoner på ungdomsskolen, og nå er det bare en skoleuke igjen før det er sommerferie! Eksamen gikk bra, jeg ble fornøyd med karakteren, og det var utrolig herlig å gå ut dørene på skolen og tenke at dette var det aller siste jeg gjorde på ungdomsskolen. I sommer skal jeg først til Kreta i to uker, og så til Italia i to uker, så det ser jeg fram til! Det blir blogging fra begge stedene også, er ikke det bra vel? Nå skal jeg spise godteri og bare slappe av, for nå er jeg FERDIG!

Ha en fin kveld, alle sammen!

Kjoler fra Nelly

Her er noen kjoler fra Nelly jeg synes er veldig fine:


My math skills are terrible

I dag fikk jeg vite hva jeg kom opp i til muntlig eksamen, og det verst tenkelige (etter tysk da) skjedde! Jeg kom nemlig opp i matte. Jippi-tjohei! Jeg har fått temaene geometri, måling og tall og algebra. Jeg føler det går greit, jeg er bare så bekymret for den utspørringsdelen. Håper sensoren er grei! Her er en sang som beskriver mine matteferdigheter: Neida, jeg er egentlig ikke så dårlig i matte, det er bare at jeg ikke liker det i det hele tatt, og da er det ikke så motiverende å jobbe med de heller.

Slik som på bildet over håper jeg ikke jeg ser ut når jeg er ferdig. Da håper jeg at jeg ser mer... glad ut. Nå må jeg jobbe mer med matten, blogges i morgen (eller kanskje i kveld)!

 

Flere portrettbilder av Ingrid

Her er to til av bildene jeg tok av Ingrid på lørdag:

Beklager at bildene er så lange, men orket ikke å ordne det akkurat nå.

Dagens outfit

I dag har været vært flott her i Stavanger, så jeg benyttet sjansen, og tok på meg shorts. Her er dagens outfit:

Kosekveld med Ingrid

I dag har jeg vært med Ingrid, som dere allerede vet. Nå har vi nettopp spist nachos (som uttales nachos og ikke naaaaachos, hilsen Ingrid), og det var veldig godt! Nå vet vi ikke hva vi skal gjøre, men skal jeg gjette, tipper jeg at vi sitter foran dataskjermen resten av kvelden.. Vi er ikke så sosiale, men samme det!


Portrettbilder av Ingrid

I dag har jeg tatt bilder av Ingrid, og her en liten smakebit:

Flere bilder kommer senere, skal bare redigere dem først!

Summer outfit

Dette antrekket satte jeg sammen på Polyvore i stad, og jeg synes det er perfekt på en sommerdag:

 

Summer lovin'

 


Hva synes du om antrekket?

Innkjøp

I dag var jeg og shoppet litt, det var jo tross alt 50% på hele Bik Bok! Var innom noen andre butikker også, trenger endel nytt til sommeren. Her er noe av det jeg kjøpte:


Shorts fra Cubus


Shorts fra Bik Bok


Neglelakk fra Isadora, kjøpt på Cubus


Genser fra Bik Bok


Topp fra Bik Bok


Topp fra H&M


Tubetopp fra Bik Bok


Solbriller fra Bik Bok


Vannfast mascara fra Isadora, kjøpt på H&M


Topp fra Bik Bok

Kjøpte litt mer også, men har ikke tatt bilde av det, så det får dere ikke se, hehe.

Noisy

Jeg vil anbefale dere en drikk som er både sunn og god, nemlig Noisy! Etter min mening er denne en veldig god erstatning til brus, som ikke er sunt i det hele tatt. Denne er laget av fruktjuice og kullsyrevann, noe som gjør den mye sunnere enn brus. Den smaker også supergodt spør du meg!

 

Har du smakt denne?

The best part of me was always you

I dag har jeg hentet sluttkarakterene mine, og jeg er fornøyd med dem! Nå gjenstår det bare å se hva jeg får på eksamen, men jeg håper jo på at det går bra der også. Jeg skal ha muntlig eksamen neste uke, forresten. Litt skummelt, men jeg tror det går fint, det gjør som regel det på muntlig. Det blir fint å begynne på videregående nå. Ungdomsskolen har helt ærlig ikke vært særlig kjekt, men jeg tror at alt blir bedre på videregående. Det blir uansett litt trist å slutte på ungdomsskolen. Jeg har jo blitt kjent med nye, kjekke mennesker, men noen av disse menneskene har bare forandret seg altfor mye.
 Noen flere som skal begynne på ny skole til høsten?

Jordbær med sjokolade

I dag har jeg vært med Ingrid, første gang på lenge! Vi skal være sammen på lørdag også, da skal jeg ta litt bilder av henne, så det gleder jeg med til. I dag har vi spist jordbær med sjokolade, og så har vi bare slappet heeelt av. Ingrid er forresten superforelsket i Josh Hutcherson (eller noe sånt), jeg visste ikke hvem det var, engang. Tydeligvis en fra Hunger Games-filmen. Jeg har ikke sett den ennå, jeg, bør vel se den siden alle sier den er så bra.

Det ble nesten ikke tatt bilder i dag, men jeg har fire brukbare. Egentlig ingen brukbare hvor jeg er med på bildet, det eneste noenlunde greie bildet er dette hvor Ingrid mente jeg så "sykt bitch" ut (det er vel forsåvidt sant):Ellers har jeg bare bilder av Ingrid og jordbær, haha:
 Dip dye

I går prøvde jeg meg på en dipdye. Resultatet er jeg ikke helt fornøyd med, men jeg har jo aldri gjort det før heller. Eller, jeg har gjort det med sånn spray, men det er ikke det samme. Jeg brukte konditorfarge, sånn som man bruker når man baker og sånt, og det funket fint! Her kan dere se resultatet:Fargen er mye mer rosa i virkeligheten, her ser den jo nesten rød ut! Jeg vet at jeg har slitt hår, forresten, skal stusse tuppene snart.

Portrettbilder av meg

Som sagt tok Lise bilder av meg i dag, så her får dere se to av dem:Legger kanskje ut flere senere, hvis ikke får dere sikkert se dem på Lise sin blogg.

Armmuskler

I dag var jeg og Siri på trening igjen. Vi trente litt styrke og kondisjon før vi var med på en gruppetime. Vi har bestemt oss for å trene rundt 2-3 ganger i uka, og da skal vi både gå på gruppetimer og trene i treningsrommet. Ellers har jeg også vært modell for Lise, siden hun har mast om det veldig lenge nå. Jeg vet ikke selv hvordan bildene ble, jeg viser dem til dere senere, når hun har redigert dem ferdig.

Uansett, nå skal jeg vise dere hvordan armmusklene mine ser ut idag. Om en måned eller to får dere se forskjellen, jeg regner hvertfall med at det blir en forskjell. Nå har jeg jo ikke muskler i det hele tatt, så dette kan bli spennende!Som dere ser er det ikke muskler her i det hele tatt, haha! Blir ikke mye trening neste uke hvis jeg kommer opp i muntlig eksamen, men hvis ikke kan jeg trene masse!

Trening

I dag har jeg blitt medlem på SIS Sportssenter, så nå skal treningen begynne for fullt! Jeg går der sammen med Siri, og akkurat nå er vi veldig motiverte, begge to. I dag trente vi i rundt 1 og en halv time, det er jo ganske bra! I morgen skal vi på en gruppetime som heter Ass Attack! Den fokuserer forhåpentligvis på rumpeøvelser, jeg antar det ut i fra navnet hvertfall. Vi vil også prøve Zumba om ikke så lenge, det blir bra. Hvis dere vil kan jeg ta bilder av for eksempel arm- og magemuskler og så kan dere få se fremgangen når jeg ser den selv?

 Trener du ofte?

I know that I'm not all that you've got

Har hatt en litt rar følelse i det siste, og vet ikke helt hvor den kommer fra. Eller, jeg vet vel kanskje hvor den kommer fra. Jeg kan ikke beskrive følelsen heller, og jeg opplever den ikke som positiv eller negativ, bare noe midt i mellom. Akkurat nå er jeg veldig usikker på veldig mange forskjellige ting på en gang, og jeg føler at jeg må få orden på alt med en eneste gang. Samme kan det være, jeg kommer nok ikke til å skrive mer om akkurat det her på bloggen.

I dag har jeg ikke tatt noen interessante bilder til dere, har vel egentlig var tatt noen kjedelige bilder av meg selv, så det er det dere får i dag. Jeg burde få et mer interessant liv med flere interessante ting å ta bilder av. Kanskje en vakker dag vil det skje!


Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits