juli 2011

Foto: Self portrait

Hadde veeeldig lite å gjøre i dag, så da satte jeg meg rett og slett ned og tok noen bilder av meg selv. Bildene er som vanlig redigert i Photoshop CS5. Her er noen av bildene jeg ble mest fornøyd med:












How fair is a garden amid the trials and passions of existence

I dag føler jeg meg litt dårlig, så jeg prøver å la være å sitte for mye foran dataen. Men nå slenger jeg inn et lite innlegg uansett.. Har ingenting å gjøre i dag, så jeg gikk ut i hagen og tok noen bilder. Ble egentlig ikke fornøyd med noen av dem, men her er et lite utdrag av de beste:










Vinnerne av konkurransen

Nå har jeg trukket vinnerne av konkurransen min, og det ble Ingvild og Kesia! Her kan dere se hvilke deksler de valgte seg ut:


Hjemme igjen!

Heeei!

Nå er jeg hjemme igjen, etter en kjempefin tur til Lises hytte! Vi har spilt spill, vært ute og bare kost oss. Vi har til og med BADET i sjøen! Vi svømte ut til en flytebrygge, og da vi kom fram merket jeg at fingrene mine var frosne, HELT hvite.. I dag kom forresten Hilde og familien også, så vi satt på med dem hjem. Alt i alt har vi har en kjempefin hatt en kjempefin tur!


BAOT-IS!











Nettopp våknet, uff og huff..


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA




Hilde er litt selvdigger


Eeh, jaaa..


Flower garden








Photo by me

- Karethe

Sørlandet

Her i Mandal er været på topp for tiden! Solen skinner, temperaturen er fin og vannet er varmt. Skulle bare ønske det var slik bestandig! Jeg nyter dagene ute i solen og prøver intenst å få litt farge på den bleike kroppen min. Alltid kjekt å være litt brun når sommeren er slutt og skolen begynner igjen! Videre i dag er planen bare å chille ute i solen, bade når jeg blir for varm og kjøre litt båt. 







- Karethe 

Hot or not - Shorts

Hva synes dere om denne shortsen? Jeg synes den er HOT!


Hot or not?


Dagens outfit

Hei alle sammen,

Karen har jo som dere sikkert vet, reist bort på hyttetur. Av den grunn er det jeg (Karethe bak Micka.bloggr.no) som skal gjesteblogge i dagene fremover. Som Karen i et tidligere innlegg sa, kjenner vi ikke hverandre ordentlig, men vi har blitt kjent med hverandre gjennom en annen venninne. Jeg ble spurt om jeg ville gjestebloggge for henne og det vil jeg jo selvfølgelig! Nå har jeg oppdaget hvor høyt lesertall Karen har, så jeg håper ikke lesertallet synker så altfor mye mens hun er borte!


Men nå over til noe helt annet, dagens outfit. Her er min outfit for i dag! 






Lang kjole - BikBok // Sko - Økonomisko // Smykke - H&M


Hva synes du om antrekket?

- Karethe

Nå drar jeg!

Nå kommer snart Lise og foreldrene og henter meg, så skal vi kjøre til hytta deres. Jeg vil også ha hytte, buhuuu! Mamma og pappa nekter å kjøpe en, de vil nemlig ikke ha en hytte.. De sier at det ikke er vits i å ha hytte i Norge med dette været, blæææh. Jaja, jeg får nøye meg med å være med Lise på hytta hennes, det er jo gøy det også!

Har liksom ingen bilder til dette innlegget, så jeg kan jo vise hva jeg spiste til frokost, haha:


Skive med syltetøy, yoghurt, appelsinjuice og reisesyketabletter. Blir bilsyk etter 5-10 minutter, og det er spesielt ille om morgenen.. Var nok smart av meg å ta den tabletten!

Ønsk meg en god tur, da!

KONKURRANSE!

Da setter jeg i gang enda en konkurranse! Denne gangen er det to vinnere, hvor begge får velge seg ut et iPhonedeksel på www.mirabling.no. Dekselet må være i prisklassen 100-300 kr. Bare finn et DU liker, og ha med linken til dekselet i kommentaren din.

Hvis du vil ha dobbel så stor sjanse til å vinne, lik meg på Bloglovin'. Vil du ha tredoblet sjanse til å vinne, lik meg på Bloglovin' og lag et innlegg om konkurransen på bloggen din.

Her er to av mine favoritter hos Mirabling:




Konkurransen er sponset av www.mirabling.no

The annoying orange

Akkurat nå har jeg ikke så mye å gjøre, bortsett fra å pakke. Skal til hytta til Lise, så jeg kommer ikke til å blogge på torsdag, fredag, lørdag og kanskje ikke søndag heller. Men ikke fortvil, har skaffet meg gjesteblogger. Denne gangen blir det ikke Ingrid, hun skal nemlig til Tyrkia. Dere kan jo bare vente og se hvem det blir, men jeg kjenner henne egentlig ikke, så dere har ikke sett henne her før.

Akkurat nå sitter jeg her og kjeder meg mens jeg ser på Annoying Orange-videoer. Er ganske morsomt, da. Her er mine favorittepisoder:



Hahahaha, noen andre som liker The annoying orange?

Mirabling

Nå skal jeg fortelle dere litt om www.mirabling.no, en side hvor du kan kjøpe deksler til din iPhone eller iPad. Jeg har ikke testet dekslene, grunnet det faktum at jeg ikke HAR en iPhone eller iPad, men jeg setter derfor i gang en konkurranse senere i dag, hvor dere kan vinne deksler. Når det gjelder utseendet på dekslene er det mange spesielle deksler, og mange fine. Jeg har plukket meg ut noen favoritter:







Som dere ser er alle rosa.. Jaja, rosa er jo så fiiint!

Har du hørt om Mirabling før?

Innlegget er i samarbeid med MIRABLING

Jeg er med i blogg VS blogg

Nå skal jeg faktisk ut for å JOGGE, kun i mangel på noe annet å gjøre. Jeg vet ikke hvordan kneskaden min er nå, så jeg ta det litt rolig, da. Forsov meg forresten i dag, våknet først klokken halv 2 av at lillesøsteren min spilte høøøy musikk.. Uansett, jeg er med i blogg vs. blogg, hadde vært fint hvis dere stemte på meg!

Her er linken: http://karion.blogg.no/1311727856_de_som_er_med_i_blogg.html#comment


Random bilde.

Pleier du å jogge?

Vinneren av konkurransen

Da har jeg trukket vinneren av konkurransen, og denne gangen ble det Mathea Møller som vant. Jeg sender deg en mail, så får du premien i posten. For dem som ikke vant denne gangen, ikke fortvil! En ny konkurranse kommer om få dager. Har fått ny sponsor, såå.. Uansett, gratulerer til vinneren!


Premien


Stikker til Lise!

Heiheeeei!

Nå må jeg skynde meg litt, for jeg skal bort til Lise. Det blir koselig å se henne igjen, er tross alt TRE uker siden sist.. Det er lenge, det! Hun har vært i Kroatia, og er sikkert veeeldig brun (noe som kan bli ukoselig for meg, som ikke er så altfor brun). Jaja, nå må jeg stikke, ciaooo!


Så brun er Lise! Og dette bildet er da ikke redigert i det heeeele tatt, hehe..



Love you like a love song

Hørte nettopp denne sangen av Selena Gomez for første gang, og den var faktisk ganske fengende. De fleste har kanskje hørt den allerede, men for dem som ikke har det, her er den:



Hva synes du om sangen?

Draw my thing

Akkurat nå sitter jeg her og spiller et morsomt spill som heter "Draw My Thing". Det går ut på å tegne noe du får i oppgave, så skal andre spillere gjette. Det høres ikke morsomt ut, I know, men det er faktisk veldig underholdende! Jeg har jo ikke akkurat noe bedre å finne på akkurat nå heller, såå.. Haha, jeg er loner.



Har du prøvd spillet før? Hvis du vil prøve finner du det på 123spill ved å søke på "Draw my thing".

Konkurranse, siste frist!

Heei!

Jeg har bestemt meg for å trekke vinneren av konkurransen snart, kanskje i morgen. Vet at det bare er noen få dager siden jeg startet den, men jeg har faktisk en annen konkurranse kommende i nærmeste fremtid! Har fått en ny sponsor, så gled dere! Er du ikke med i konkurransen min, kan du delta HER. 


Premien

Blogganbefaling: Bianca Nustad

Jeg stikker ofte innom blogger som jeg får kommentarer fra, og av og til faller bloggene i smak. En av disse er Bianca Nustads blogg. Bloggen heter biancanustad.com, og det er virkelig verdt å sjekke den ut.

Det er en fotoblogg, og jeg kan ikke si annet enn at bildene Bianca tar er nydelige! Hun er veldig dyktig bak kameraet. Hun skal flytte til Spania i August, og jeg gleder meg til å følge bloggen hennes videre når den tid kommer. Er egentlig ikke så mye mer å si.. Bloggen er hvertfall verdt et besøk, sjekk den ut HER.



Vil du at jeg skal sjekke ut din blogg også, kan du skrive en kommentar her. Skal prøve å anbefale blogger oftere nå, så jeg kan jo se om jeg liker akkurat DIN blogg.

Dagens outfit

Her er dagens outfit! Er litt hyper i dag, så gikk en smule amok da jeg tok bildene, haha. Ikke le av håret mitt, hadde rettet det, men litt krøller kom tilbake, IRRITERENDE..




HAHA, her gikk jeg amok







Hva synes du om antrekket?

Daisies









Var hos mormor og morfar her om dagen, og tok noen bilder av disse blomstene. Ble faktisk ganske fornøyd med noen av dem!

Jeg er en fantastisk kunstner

I natt har Hilde overnattet hos meg, jeg turde nemlig ikke å være alene hjemme.. Uansett, nå nettopp prøvde vi å lage noen fantastiske kunstverk, noe som gikk rett i dass (for meg hvertfall). Dere kan jo dømme selv, hahahahaha:






Hilde sitt                                                                                       Karen sitt


Ny neglelakk

I går kjøpte jeg enda en ny neglelakk. I'm in love! Har dere forresten fått med dere at Amy Winehouse er død? Ingrid fortalte meg det i stad..





Verdens søteste hund


Som jeg fortalte i går, har Christina fått en hund, og den er bare helt fantastisk skjønn! Her kan dere se litt flere bilder av ham. Han heter forresten Leon, og er en tibetansk spaniel.









Jeg er helt betatt, han er så søøøøt <3

Gladmat

I dag har jeg og Christina vært i byen på Gladmatfestivalen. Fikk shoppet bittelitt, men ikke noe spesielt å vise til dere. Forresten er Christina heeelt oppgitt på grunn av bomben i Oslo i dag. Hun er livredd.. Jaja, hun glemmer vel alt når hun blir proppet med taco, godteri og snop, hehehehe..


Nam nam!








Christina har verdens søteste hund, SERIØST!

Har du vært på Gladmat i år? (hvis du bor i Stavanger)

Hot or not - Skinnshorts

I dag kom jeg over en skinnshorts på Bik Bok. Er litt usikker på hva jeg synes om den, så da spør jeg dere.



Hot or not?

Konkurranse - Vinn mascara, neglelakk, armbånd, ring og ansiktsskrubb

Da setter jeg i gang en konkurranse igjen, og denne gangen har jeg kjøpt premien i Italia. Skulle gjerne hatt den selv, men snill som jeg er, skal jeg gi den bort. Her er det du kan vinne:









Det er en mascara og neglelakk fra Yves Rocher, et armbånd og ring fra Bijou Brigitte og en ansiktsskrubb fra en hudpleiebutikk i Italia.

Dette MÅ du gjøre for å vinne:
Skriv i kommentarfeltet at du er med

Dette øker sjansene dine for å vinne (valgfritt):
1. Følg meg på Bloglovin'
2. Skriv et innlegg på bloggen din om at du er med

Det blir tilfeldig trekning, og jeg kommer til å bruke random.org. Du får navnet ditt med tre ganger hvis du gjør alt ovenfor, så da er sjansen din tredoblet.

Bli med, da vel!

EDIT: HUSK EPOSTADRESSEN DIN!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


Foto: Rips

I går, da jeg plukket rips til iskremen, tok jeg også noen bilder av ripsen.









Oppskrift på iskrem med rips

Noen av dere ville ha oppkriften på ripsisen i går, så skriver det bare her. For å være helt ærlig har jeg ingen oppskrift, jeg fant alt på selv. Uansett, kan jo skrive sånn omtrentlig hva man trenger!

INGREDIENSER:
Egg og sukker (eggedosis)
Kremfløte (krem)
Rips
Vaniljeessens (trenger ikke)

DETTE GJØR DU:
Pisk egg og sukker til en stiv eggedosis. Pisk kremfløte til det blir krem. Mengden av eggedosis og krem skal være ca. lik, som sagt var det helt tilfeldig hvor mye jeg hadde oppi. Bland dette sammen, IKKE pisk det sammen, da blir ikke isen luftig! Når det gjelder ripsen, må du først varme den litt i mikrobølgeovnen, da kommer saften lettere ut. Ha dem oppi en sikt, over en skål, og press dem ned med en gaffel. Da får du ut det meste av saften. Du kan ha så mye ripssaft du vil oppi iskremen, det spørs hvor sterk smak du vil ha. Sett iskremen i fryseren, og rør i den ca. en gang i timen. Da unngår du iskrystaller i isen. Ta den opp av fryseren, og pynt gjerne med litt bær og vaniljesaus.





Leppestift - Nude VS. Rosa

Jeg pleier å bruke mest nude leppestift, men synes egentlig at det kan være fint med litt mer rosafarge også. Nå lurer jeg på hva dere synes jeg passer best!


Rosa


Rosa


Nude


Nude

Hvilken farge synes du jeg kler best?

Hjemmelaget iskrem

I dag har jeg ikke hatt så mye å gjøre. Ingen er jo hjemme, ikke som jeg vet hvertfall! Christina kommer hjem snart, da, jippi! Uansett, siden jeg ikke hadde noe å gjøre, kom jeg på at jeg kunne lage ripsiskrem. Vi har så mye rips som vi aldri spiser, så da tenkte jeg at det ville være greit å bruke noe av dem. Isen ble kjempegod, anbefales!



Ny veske

Heei!

I dag fant mamma veska mi som jeg kjøpte i København, litt dumt at den ikke dukket opp før jeg skulle vise dere innkjøpene. Jaja, dere får jo se den nå! Denne veska tror jeg blir veldig fin til enkle antrekk, eller som strandveske. Jeg ville bare ha en enkel tøyveske som er lett å slenge med seg, og da var denne midt i blinken. Kjøpte den på Accessorize.







We're going to Ibiza!

Elsker denne sangen, får sommerstemning med en gang! Sikkert mange som har hørt den før, siden den er mange år gammel. Jeg, for min del, blir aldri lei av den..



Hva synes du om sangen?

Strawberry nails

Som jeg nevnte i forrige innlegg, har jeg kjøpt et kult neglesett, og med det kan man blant annet tegne veeeldig tynne streker. Jeg prøvde meg litt fram, og til slutt endte jeg opp med jordbærnegler. Er ikke akkurat så veldig flink med neglelakk, men denne gangen er jeg faktisk ganske fornøyd med resultatet. Forresten, vet at det ser ut som det grønne på neglene er blått, men det er mye grønnere på ekte!







Kommer forresten en ny konkurranse i nærmeste framtid, gled dere! :-)

Ny sminke fra MAC Cosmetics

Jeg fikk 300 danske kroner av mamma og pappa for å handle det jeg ville på flyplassen i København, og jeg brukte pengene på sminke. Sjokk, altså! Kjøpte en veske fra Accessorize også, men den aner jeg faktisk ikke hvor har blitt av. Irriterende, for den var veldig fin.. Jeg kjøpte også et veldig stilig neglelakk-sett for mine egne penger, det viser jeg en annen gang. Uansett, her får dere se sminken:





Leppestift i fargen "Chatterbox". Veldig annerledes farge i virkeligheten, nydelig rosafarge!





Anbefalinger kommer så snart som jeg får testet sminken mer grundig.

Home, sweet home

Vi kom hjem fra Italia for noen timer siden, og nå er jeg egentlig ganske død. Har faktisk vært oppe siden klokka halv 4 om morgenen i dag.. Vi mellomlandet i København, og der ble vi i 4-5 timer. Tiden tilbringte vi med shopping og spising, haha! Fikk kjøpt noen fine ting, så det skal dere få se senere. Har forresten nettopp hentet en pakke, så den skal dere også få se senere. Nå sovner jeg nesten her, så jeg tror ikke jeg skal skrive så mye mer..


Gadd liksom ikke å ta ordentlige bilder nå..

Har du vært utenlands i sommer?

App-anbefaling

Her i Italia har jeg brukt pappas iPad til å blogge fra, og da har jeg også testet ut noen apps. Nå vil jeg anbefale en app som jeg har blitt helt hekta på, nemlig Magic Fiddle. Den går ut på å spille fiolin, litt det samme som med Guitar Hero, bare at det er fiolin. Det er overraskende gøy når man kommer i gang, så prøv denne! Er usikker på prisen, har faktisk ikke peiling. Vet ikke om denne funker på Iphone eller iPod touch, forresten.

Har du en favoritt-app?

Salsomaggiore Terme

Heeeei!

I dag kjørte vi i en og en halv time for å komme til her vi er nå, Salsomaggiore Terme. Komplisert navn, altså.. Her er det veldig fint, men det er trist å tenke på at vi er hjemme igjen på tirsdag. Kunne vært her i evigheter! Hotellet er et spa-hotell, men spaet er ikke åpent på søndager. Litt nedtur med tanke på at vi skal til et annet hotell nær flyplassen i morgen, og aldri får prøvd det. Men nå må jeg til bassenget (innendørs med boblebad), Birgitte maser! Bilder fra dagen:

Lysende larve

I går kveld, da vi var på vei hjem fra en restaurant, skjedde det noe morsomt. Birgitte så noe som lyste grønt i veikanten, og vi fant ut at det var en lysende larve! Var litt kult, da. Her kan dere se hvor skarpt den lyste, og hvordan larven faktisk så ut.

Har du sett en lysende larve før?

Ny kjole

I går kjøpte jeg en ny topp i Pisa, men den er ganske lang, så den er perfekt til å slenge over bikinien! Den er akkurat for lang til å være topp, og akkurat for kort til å være kjole.. Litt irriterende, men men. Den er uansett fin! Glemte å ta bilde av baksiden, men der er det egentlig to dekorative tråder som knyttes til en sløyfe.

Har bikini og shorts under kjolen på bildene, så ser kanskje litt rart ut.. Jaja, dere ser kjolen!

Nok en dag ved bassenget

Heeeey!

I dag har vi bare kost oss ved bassenget. Føler disse innleggene er ganske kjedelige, men det er jo faktisk det vi gjør her, sååå.. Bilder fra dagen:

Leppeskrubb fra Lush

I går var vi jo i Pisa, og der kjøpte jeg noen småting, blant annet en leppeskrubb fra Lush. Fikk testet den ut i går og i dag, og den er veldig god. Leppene blir veldig myke og fine, og er straks klare for et lag leppestift. Skrubben lukter sjokolade, veldig god lukt. Den er også spiselig, så ettet du har skrubbet, kan du bare slikke av resten.

Har du prøvd noe fra Lush før?

Det skjeve tårn i Pisa

I dag har vi besøkt Pisa, og da måtte vi jo se på det skjeve tårnet. Var litt kult, følte liksom at alt var skjevt etterpå. Shoppet litt også, blant annet noe til en konkurranse, så nå kan dere glede dere! Ellers var Pisa et fint sted.

Jeg er i avisen!

Heei!

I dag er jeg ganske glad, for farmor sendte meg nemlig en melding om at jeg er i avisen i dag! Hvis noen vil lese, er det i Stavanger Aftenblad (pluss-delen) på Talentet-siden. Jippi! Har ikke bildet som er lagt ved der, men dere som ikke har tilgang til Aftenbladet kan se senere (jeg tar bilde).

Chillin' in the sun

I dag har vi bare slappet heeeelt av ved bassenget. Bikiniene mine har forskjellig fasong, så nå har jeg flere forskjellige skiller, haha! Ellers er det nydelig vær her i dag, det er jo alltid et stort pluss. Ble ikke tatt noen spesielt fine bilder, men her er noen helt greie (og et tullebilde, såklart):

Lucca

Heeeei!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Lucca, som egentlig var ganske skuffende. Vi trodde det skulle være veldig fint der, men det var ikke så spesielt allikevel. Det var jo koselig, da, men utrolig varmt! Gikk og sprayet face mist i ansiktet konstant. Veldig praktisk med face mist, forresten! Kan lage et innlegg om den jeg (mamma) har senere. Bilder fra dagen:

Har du vært i Lucca før?

Verdens beste is!

Heei!

Italia er jo kjent for sin godr iskrem, og det er ikke uten grunn! Isen i Norge er helt forferdelig i forhold.. Her lager de isen så frisk med masse bær og frukt, noe som jeg synes er utrolig godt. For to dager siden fikk jeg jordbær-, og sitronis med jordbær og ananas ved siden av. Sier bare: NAM! Det er den beste isen jeg noen gang har smakt, så hvis du skal til Italia, spis masse is!

Dagens outfit

I dag har vi kjørt i noen timer, for å komme til Pietrasanta. Her er det veldig fint, og vi har nettopp vært ute og spist. Dette er dagens (kveldens, gikk ikke med dette tidligere) outfit:

Kjole og veske fra en random billigbutikk i Milano, sko fra Din Sko, solbriller fra H

Ny neglelakk

Heei!

På flyplassen i København kjøpte jeg meg min første Chanel-neglelakk, og jeg elsker den allerede! Den holder på i mange dager, og fargen er jo bare fantastisk. Når den gjelder prisen, er den jo litt stiv, men jeg hadde trodd den var enda dyrere enn den var! Den kostet 140 danske kroner. Bare søk på valutakalkulator.no hvis dere vil vite hvor mange norske kroner det tilsvarer.

Hva synes du om fargen på neglelakken?

Mine første fregner!

I går, da jeg tok bilder til "Dagens sminke"-innlegget, merket jeg noe som gjorde meg glad. Jeg har fått noen fregner på nesen, jippi! Har alltid ønsket meg fregner, håper jeg får noen flere.. Random innlegg, hahaha!


Har du fregner?

Dagens outfit

Her er dagens outfit. Er helt sinnsykt varmt her i dag!

Foto: Birgitte

Nå var jeg og Birgitte nettopp ute og tok litt bilder av henne. Hun er veldig sta, og blir fort lei av å bli tatt bilder av, så jeg er fornøyd med resultatet.

Hva synes du om bildene?

Kveldens sminke

Nå skal vi snart ut for å spise, så her er hvordan jeg ser ut nå. Ikke mye sminke, kun maskara, leppestift og litt øyenskygge. Forresten, jeg har glemt rettetangen hjemme, så jeg må gå rundt her med grusomt hår.. Buhu!

Nok en fin dag i Italia!

Heeei!

I dag har det vært en fin og solrik dag, og vi har vært ved bassenget hele dagen. Har faktisk blitt litt solbrent på brystet, egentlig ganske ulikt meg. Jeg blir veldig lett brun, men fargen går bort med en gang jeg kommer hjem! Grusomt irritende.. Jeg vil bare være bruuuun! Ingen bilder av meg i dette innlegget, men skal legge ut senere. Dere får se føttene mine, da.. Bevis på at jeg har gul hud. I mellomtiden kan dere få se min kjære familie, hehe!



Ny kjole

Jeg kjøpte en ny kjole i Milano, og er helt forelsket. Bildene er tatt i Milano forresten, ikke i dag. Var jo likbleik. Vet at jeg ser rar ut på det siste bildet. Kjeftet på pappa da han tok bilder av meg..

5. dag i Italia!

Heeey!

I dag har vi vært ved bassenget siden 2-tiden, og nå har jeg fått litt farge, wohooo! Ellers er alt bare bra, jeg storkoser meg her i Alice Bel Colle. Forresten, noe som er litt irriterende er at jeg ikke kan se bloggstatistikken min på iPaden, så jeg aner ikke om noen leser bloggen min mens jeg er borte.. Håper noen gjør det, hvis ikke skriver jeg jo uten grunn.. Uansett, her er nien bilder fra dagen. Ingen fine bilder av meg ble tatt i dag, så dere får bare et tullebilde..


Aqcui Terme

I dag har vi gått litt rundt i Aqcui Terme, og det var koselig bortsett fra at Birgitte var møkksur hele turen. De har forresten verdens beste tyggis her, må snart begynne å hamstre.. Men nå skal vi ned til bassenget, snakkes!

Slange i veikanten!

Heeei!

I dag har vi vært ved bassenget nesten hele dagen, og jeg har fått litt farge på kroppen. For å si det sånn; det trengte jeg.. Vi fant forresten en overkjørt slange på veien i dag. Første gang jeg ser en slange (utenom i dyrepark). Nå har jeg litt dårlig tid, skal møte mamma og pappa i resepsjonen snart. Noen bilder fra dagen:

Dagens outfit

I dag steker sola for fullt her, så nå skal vi snart ned til bassenget. Her kan dere se dagens outfit:

New shoes

Her er de to skoparene jeg kjøpte på flyplassen i København og i Milano:

Ankommet Alice Bel Colle!

Heeei!

I dag har vi gått litt rundt i Milano, og vi har kjørt bil i noen timer. Nå har vi ankommet Alice Bel Colle, et lite, koselig sted som er veldig øde. Det er kjempefint her, og vi har en fantastisk utsikt! Dere skal få se noen innkjøp senere i dag, men nå skal vi gå ut og se litt rundt i byen. Her er noen bilder fra i dag og i går:

Ligner jeg på mamma?

Jeg hadde tidligere et innlegg der jeg spurte dere om dere syntes at jeg ligner på lillesøsteren min. Mange syntes vi ligner, andre så ingen likheter. Virker som dere likte innlegget, så nå lurer jeg på om dere synes at jeg ligner på mamma! Har hørt noen ganger at jeg gjør det, men synes ikke det selv..



Synes du at vi ligner på hverandre?

Vel framme i Italia!

Heeei!

Nå blogger jeg fra det første hotellet, og her må vi betale for internettet. I morgen skal vi til et annet hotell, hvor vi skal være i 5 dagee, og der er det gratis internett. Vet ikke helt hvordan dette funker, blogger fra pappas iPad..

I dag har vi gått litt rundt i Milano sentrum. Jeg har også fått shoppet litt. Har kjøpt (fått) tre kjoler, to par sandaler, en hatt, en neglelakk fra Chanel (er forelsket) og litt andre småting. Håper dere har det fint hvor enn i verden dere er, og håper dere vil følge meg videre i Italia.

Blogganbefaling: Runa og Kathrine

Runa og Kathrine vant min fotokonkurranse, og det de vant var 20 kommentarer og en blogganbefaling. Etter å ha lest bloggen deres i noen dager, fant jeg ut at det var akkurat den typen blogg jeg liker å lese!

Når man først kommer inn på bloggen, merker man at bloggen har et lyst og enkelt design, noe som er bra. Men jeg må si at bloggen er noe annet enn hva jeg først trodde, på en positiv måte. Jeg trodde at den ville handle hovedsaklig om mote, men det er så mye mer!

Runa og Kathrine skal på språkreise til Long Beach, California neste sommer, og der gleder jeg meg til å følge dem. Det sier seg vel egentlig selv at de er flinke med foto, siden de vant fotokonkurransen. Alt i alt blogger de om mote, sminke, hverdag og språkreisen, som jeg har sett. En god kombinasjon!

Alt i alt, ingen skrivefeil som jeg kan finne, skriver bra og variert, mange fine bilder, en god og avhengighetsskapende blogg.



Det siste innlegget er forresten veldig bra. Dere burde lese det!

Bloggadressen deres er www.rkbiatches.blogg.no

Noen som har lest bloggen deres før?

Dagens outfit

Heihei, Ingrid her igjen!


Som sagt, Karen er i Italia nå og koser seg sikkert veldig!

Jeg skal snart dra på hytta til ei venninne, så jeg må forte meg for å rekke båten! Når jeg kommer hjem kommer det nok et innlegg om hytteturen (dagstur). Men hvertfall, her er dagens outfit:

 




Genser fra Cubus, singlett, shorts og smykke fra Bikbok, sko fra Converse, blomst og armbånd fra h&m.

 

Hva synes du om antrekket?

Anbefaling: Leppestift fra MAC Cosmetics

Jeg kjøpte min første MAC-leppestift på lørdag, og er veldig fornøyd. Derfor vil jeg bare anbefale den til dere!

+ Fin, nude farge, uten å være altfor lys
+ Lett å påføre
+ Gir fuktighet til leppene
+ Lukter godt
+ Drøy i bruk





Som dere ser på bildet ovenfor, er den i fargen "Hue". Viser ikke hvordan den ser ut på, det får dere tidsnok se.. Kommer til å bruke den MYE fremover. Perfekt farge for sommeren!

Har du prøvd MAC Cosmetics' leppestifter?

Gjesteinnlegg!

Heihei! Ingrid her i gården!


Karen er ute og reiser. Hun har dessverre ikke tilgang til internett, så jeg må ta over for å holde bloggen hennes oppdatert. Karen er en flink blogger, som i motsetning til meg klarer å holde bloggen sin oppdatert med 3 innlegg til dagen. Dette blir en utfordring for meg, som ikke har blogget siden 19. juni (skjerpings Ingrid :D ). Men jeg satser på å få det til!

Her er et bilde av Karen og meg. Jeg er hun som ser en smule høy ut...



Vil du ta en tur innom bloggen min er det bare til å trykke på bildet over! Setter pris på kommentarer og lesere, men heller kommenter denne bloggen enn min egen! 

-Ingrid

Har dere idéer til hva jeg kan blogge om? 


 

Reise-outfit

Nå er alt klart, og jeg gleder meg! Er ganske nervøs, da. Er alltid det før jeg skal fly! Her er hva jeg skal ha på meg på reisen/flyet. Prøvde å velge litt behagelige klær. Har bare på bukse sånn at jeg har den med i tilfelle været blir dårlig noen dager.. Satser på at det blir fint!










Hva synes du om antrekket?

Ready for Italy!

Heeii!

Nå er jeg snart helt klar for å dra! Vi må være ute av huset kl. 2, og jeg er veldig spent på hvordan alt vil bli! På onsdag og torsdag blir det ingen blogging fra min side, men jeg har skaffet meg en gjesteblogger, bare vent og se! På neste hotell, derimot, er det internett-tilgang. Forresten skal jeg ha med pappa iPad og blogge fra den, men han har fullt utstyr til den, så bloggingen blir nok som vanlig.





Haha, unnskyld for at jeg ser ut som om jeg nettopp har stått opp fra graven!

Er dere interessert i å se mitt reise-outfit, forresten?


Video: Natur

Ville vel egentlig bare prøve å filme noe annet enn meg selv som snakker med kameraet, som resulterte i at jeg gikk ut i hagen og filmet. Forresten, Youtube kan det der med å ødelegge kvaliteten på videoer..



Husk å se i full HD! (velg 1080p nederst i hjørnet)

Hva synes du om videoen?

Pakking!

Nå holder jeg på med pakkingen, kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å komme til et varmere, solrikt land! Ellers er det ganske stresset stemning i huset.. Men jeg synes det er litt gøy å pakke, jeg!

Dette har jeg pakket til nå:
Kjoler
Shortser
Singleter/T-skjorter
Cardigan
Sko
Vesker

Toalettsaker


Crazy

Crazy x2


Crazy x3




Kjøpte et sett med småflasker, og nå har jeg fylt dem opp og satt på lapper. Veldig praktisk!

Beklager for dårlige bilder.
Skal pakke alt det elektroniske nå, så da snakkes vi senere! Forresten, vi reiser ikke før kl. 4 på dagen i morgen (hvis jeg ikke husker helt feil).

8 pakketips

Jeg reiser jo til Italia i morgen, og derfor tenkte jeg å gi dere noen tips til hvordan du kan gjøre pakkingen lettere. Det er jo mange som skal reise nå fremover, så da kan det jo være greit å ta i bruk dette.

1. Ikke ta med deg mer enn nødvendig i kofferten! Når man er på ferie shopper du vel litt, og da er det ikke gøy å få overvekt på vei hjem. Og husk at et plagg kan brukes til flere antrekk!

2. Ta med et ekstra minnekort, hvis du ikke har noe sted å legge inn bildene underveis. Jeg skal jo ha med med PC, men det er ikke nødvendig for alle.

3. Skriv en pakkeliste på forhånd, sånn at du vet akkurat hva du skal ha med. Det er også veldig greit siden du kan krysse ut det du har, og du vet dermed at du ikke har glemt noe.

4. Ha med ørepropper! Jeg klarer ikke å bruke dette, men det kan være til hjelp for mange. Bruk dem på flyet eller hotellet når du vil sove.

5. Sørg for å oppdatere iPoden/mp3-spilleren før du skal på flyet. Det kan være greit hvis det er lange bilturer også!

6. Ha med noe å lese. Enten det er en krimroman eller et moteblad, det er veldig greit å bare ha noe å lese på flyet, stranda og ved bassengkanten.

7. Ha med ei veske/en sekk i kofferten. Den tar ikke mye plass, og kan komme til stor nytte hvis du skal på utflukter eller bare shoppe, rett og slett.

8. Ha med sko som er gode å gå i! Det er ikke gøy å ha med sko som er vonde å gå i hvis du skal på lange shoppingturer. Skoene trenger ikke å være så veldig fine heller! Hvis du ikke trives i å gå i skoene, kan du bare ha dem med som en nødløsning, sånn at du kan skifte hvis du får vondt av de andre.



/weheartit

Skal du til utlandet i sommer?

Har designet kjole på nelly.com

Veldig mange som designer kjoler på nelly.com for tiden, så da prøvde jeg meg, jeg også! Jeg lagde to stykker, men den andre ble veldig rar, haha. Her er den jeg likte best av de to, veldig enkel, men fin etter min mening!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Trykk på bildet for å stemme. For å stemme velger du først hvor mange
poeng du vil gi meg, så skriver du inn koden.

Deltar ikke for å vinne eller noe, synes bare det er gøy å prøve!

Hva synes du om kjolen?

When grandparents enter the door, discipline flies out the window

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra mormor og morfar, og det var like koselig som alltid. Først spiste vi litt kake, og så gikk jeg ut i hagen. Birgitte gikk også ut i hagen, og begynte å følge etter meg. Jeg prøvde å ta noen fine bilder, men Birgitte var bare plagsom hele tiden! Veldig gøy..





Mormor har en kul ugle i stua!



Jeg stod fredelig og tok bilder av meg selv, så kom Birgitte og saboterte..



Haha, Birgitte. Men se på de nydelige øynene!


Panneluggen har hun klippet selv..


Foto: Love Hearts

Fikk ikke tatt så mange bilder, det er jo ikke så lett å la være å spise dem når man først har dem der! Her er de to beste bildene jeg fikk, da:





Har redigert bildene litt. Har forsterket kontrastene, gjort dem lysere og lagt en rosa tone på dem.

New shoes

Glemte å vise dere noen sko i det forrige innkjøp-innlegget.. De er jo litt store til meg da, men det var den minste størrelsen, og de var så fine at jeg kjøpte dem uansett. For å si det sånn, jeg har veldig små føtter, og det er ikke alltid så lett. Skostørrelsen jeg burde ha er egentlig 33 og 34, hehe.. Uansett, her er skoene:


Disse blir nok brukt mye i sommer, er helt forelsket!

Innkjøp

I dag var jeg på shopping med Lise, og der kjøpte jeg litt forskjellig. Vi satte oss også ned på Dolly Dimples, veldig koselig! Jeg spiser seriøst der HVER gang jeg er på Kvadrat.. Kjøpte også noen småting, men noe av det jeg kjøpte:



Leppestift fra MAC Cosmetics, kommer anmeldelse senere


Solbriller fra H&M


After sun-lotion og sololje fra Garnier (kjøpt på H&M og Cubus)


I dag har jeg forresten erfart at det er VELDIG vanskelig å finne en dongrishorts som passer. Fant ingen som passet, untatt en veldig barnslig fra barneavdelingen..

Bilder fra fotografen

Ok, vet det er lenge siden jeg var hos fotografen, men bildene ble ikke lagt ut før 30.juni, såå.. Her kan dere se tre av bildene som ble lagt ut:







Shopping!

I dag skal jeg og Lise på Kvadrat, woho! Her kan dere se min handleliste

Bikini
Shorts
Sommertopp
After-sun (har aldri prøvd før, haha)
Lang kjole
Solbriller
Sandaler/Strandsko
Leppepomade med solfaktor



Trøtt i trynet

Ønsk meg lykke til, det kan jeg trenge med Lises tålmodighet!

På tirsdag reiser jeg til..

..Italia! Ville bare fortelle det nå, sånn at det ikke kommer som et sjokk på tirsdag, hehe. Vi skal først til Milano, så skal vi på litt forskjellige hoteller nord i Italia. Jeg vet at det er internett på de to hotellene vi skal bo på mesteparten av tiden, så blogging blir det! Denne gangen må jeg bare ha med egen data, pappa er så redd for Macbooken.. Det er jo forståelig, da!


Stranden ved Pietrasanta


Pietrasanta


Gleder meg veldig, og håper dere vil følge meg i Italia også.

Har du vært i Italia før?

Pakke i posten

I dag kom det en leveringslapp i posten, så da gikk jeg for å hente den. Her kan dere se hva som var i den:


Kan bruke denne med belte også, da :)


Skrubb og lipgloss


Dårlig bilde, jeg vet. Smykke.


Fikk også denne herlige jenta i posten, hehe!

Hot or not - Shorts

Hva synes dere om denne shortsen fra H&M? Jeg er litt likegyldig, egentlig..


Hot or not?

Ostehuset med pappa

Nå er jeg hjemme, endelig! Har vært på jobb fra kl. 8 i dag, så nå var det godt å komme hjem igjen. Jeg jobber i avdelingen der pappa jobber, så da spurte han meg om jeg ville være med til Ostehuset for å spise. Detvar veldig koselig, og maten var kjempegod! Anbefaler dere å gå dit å spise hvis det er i nærheten. Jeg spiste en salat med karrimarinert kylling og avokado, naaam!


Venter på maten..


Nam!







Har du spist på Ostehuset før?

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovin



Kategorier


Arkiv

hits