juli 2012

Shorts med nagler

For noen dager siden klippet jeg og festet nagler på en shorts, og jeg synes resultatet ble ganske bra! Jeg har egentlig ikke vært særlig begeistret for denne trenden med nagler, men jeg likte disse stjernenaglene ganske godt. Jeg visste at jeg ikke kom til å bruke shortsen noe særlig slik som den så ut fra før, så da kunne jeg jo like godt fikse litt på den..


Før og etter


Før og etter

Hva synes dere?

Regndråper

Utrolig lenge siden jeg har skrevet et slikt innlegg, så det er vel kanskje på tide. Pleide jo å ha sånn 200 days-utfordring, men den har jeg i grunnen gitt opp. Her er ihvertfall to bilder jeg tok i dag:


Daffedag

I dag har jeg vært hos Hilde, og jeg følte meg jo veldig velkommen når det eneste hun gjorde var dette:

Hun satt bare og så på sånne teite videoer av folk som viser hva de har i veska og sånt. Vi spiste iskake med masse godt på etterpå, så hun er tilgitt. Jeg vet faktisk ikke hva mer jeg skal si om denne dagen, dette er omtrent det eneste vi har gjort! Nå skal vi fortsette å daffe, men her er tre bilder fra dagen:


Ett av mange bilder jeg tok mens Hilde så på teite videoer.. Triste tilstander


Sminkeløse troll


Kjøss mæ (sier man ikke det i nord-norge?)

Jeg håper alle har hatt en fiiin dag!

Noe nytt

I dag har jeg og mamma vært i byen en tur, for hun skulle bytte en klokke og noe sånt. Jeg tok egentlig bilder til dere der, men jeg slettet alle uten vilje, så nå har jeg ingen.. Siden vi først var i byen, kunne vi jo kikke litt i butikker også. Jeg fikk to nye gensere, noe undertøy og et par sko. Genserene og undertøyet får dere ikke se, men jeg skal vise dere skoene og en lommebok jeg kjøpte sist gang jeg var i byen. Skoene var på salg, så det var vel egentlig et impulskjøp, og jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å bruke dem. Jeg synes bare fargen var så fin!

Sko fra Bianco
Lommebok fra Accesorize 

HoodieJeg burde aldri kjøpt denne genseren. Den blir brukt altfor mye.. 

Gøy på landet

I dag har jeg, Birgitte og mamma besøkt mammas tante som bor laaangt ute på landet. Mormor, tanten min og søskenbarna mine var også der, forresten. Vi fikk middag og kake, og det var veldig koselig. Det er i grunnen ganske koselig på landet sånn generelt, det er liksom så rolig der..
Mormor


Sosiale ungerPrøver meg på duckface, hehe..

Gladmat

Nå har Gladmatfestivalen startet i Stavanger, så derfor tok jeg og Hilde en tur til byen i dag. Vi var bare på selve festivalen i 10 minutter, da, det var jo helt kaos der. De stekte verdens største vaffel der, så det var endel folk der på grunn av det også. Jeg tror faktisk det kommer i Guiness rekordbok, det er jo ganske kult! Men som sagt gadd vi ikke å være der så lenge, så vi gikk heller og spiste på McDonald's og på sånn asiatisk sted som har megagode vårruller. Jeg kjøpte også en ny strandveske og ei lommebok, men det var kanskje ikke så interessant. Her er noen bilder fra i dag:


Geoparken, hehe


Hahahaa, dette er tøfler!!


Fjortizz 


Denne smakte ikke godt.. 


Jippiiii


Cuuuurls

Jeg er ikke særlig glad i hvordan mitt naturlige hår ser ut, men nå har jeg funnet ut hvordan jeg kan få det til å se greit ut. Jeg fletter håret etter jeg har dusjet, sover med den, og når jeg tar ut fletta, ser det ikke altfor vilt ut, men ikke helt flatt heller. Det er jo ikke noe nytt å flette håret for å få bølger, men jeg har ikke giddet å prøve det, siden jeg har krøller fra før. Forresten, hvis du har helt flatt hår kommer det ikke til å se likt ut på deg som på meg i det hele tatt, for her har mine egne krøller blandet seg med bølgene man får av fletta. Her kan dere se hvordan det ser ut på meg:
Teselskap

Nå er tanten min og søskenbarna mine på besøk her, og de er det ikke ofte jeg ser, siden de bor i Oslo. Tror ikke jeg får lov til å legge ut bilder av dem på nettet, så da blir det ingen bilder av dem her. Nå sitter mamma og pappa og snakker med tanten min, og søskenbarna mine spiller Ps3 med Birgitte, så da benytter jeg anledningen til å blogge. Det er forresten noe jeg har glemt å fortelle dere.. Mamma og pappa har flyttet sammen igjen! Jeg sa jo at de hadde separert seg og sånt, men nå er de sammen igjen, og det er veldig fint synes jeg. Tenkte bare at det var greit at dere fikk vite dette, er jo en ganske viktig del av livet mitt.


5 ting som irriterer meg

Jeg er en utrolig irritabel person, og her er 5 ting jeg kom på nå som irriterer meg. Ikke ta det personlig hvis dere gjør noe av det selv, jeg mener ikke å kritisere dere eller noe. Noen av tingene er litt rare å irritere seg over, men det meste synes jeg egentlig er mer morsomt enn irriterende.

Når folk bruker ketsjup på alt. Jeg synes at ketsjup "stjeler" smaken av den andre maten, og spør du meg, ødelegger det hele maten. Spesielt når folk bruker det på pizza og spaghetti og annen mat som allerede inneholder tomatsaus! Meningsløst, sier jeg bare.

Skrivefeil. Jeg blir helt gal når noen skriver samme skrivefeil gang på gang. Et eksempel på en skrivefeil jeg finner utrolig irriterende, er hvordan utrolig mange tror ordet "tatovering" skrives. Det heter ikke TATTOVERING, det er bare EN T!! Nå ble jeg litt vel frustrert her, men dere skjønner poenget. Hvis dere ikke tror på meg nå, slå det opp i en ordliste før dere sier at jeg tar feil her, vær så snill!

Når folk bytter ut "KS" med "X". Eksempler kan være ordene "eksamen" og "eksempel", som da blir til "examen" og "exempel". Det er spesielt irriterende hvis folk faktisk tror det skrives sånn, og ikke gjør det på tull engang. 

Når folk bruker internettforkortelser når de snakker med meg på ekte. Jeg takler ikke når folk sier ting som LOL, BRB og IRL. Dette er forkortelser som er til for å gjøre det enklere å skrive til folk på internett, IKKE for å si i virkeligheten. Dette har etter hvert blitt til en intern spøk mellom meg og vennene mine, så vi går rundt og sier dette på tull.Folk som tror at de kan synge når de ikke kan det. Greit nok hvis de holder syngingen sin for seg selv, men når de begynner å melde seg på skolearrangementer og legge ut videoer av seg selv, må jeg bare le. Spesielt når de begynner å synge sånn helt plutselig, selv om det er mange folk rundt dem, og de liksom skal "imponere" alle med hvor flinke de er. Enda mer irriterende er det når de hele tiden får høre hvor utrolige flinke de er til å synge, og tror på det, når alle egentlig er sånn halvveis sarkastiske.

 

Den siste dagen i Bergen

Beklager at jeg ikke blogget i går. Jeg tok heller nesten ingen bilder i går, dårlig blogger #1 liksom. Jaja, jeg kan jo fortelle dere hva jeg gjorde i går, da. I går var jeg først litt med Hilde og Lise og shoppet, og så var jeg med Henrik i noen timer (han jeg møtte på Kreta, dere husker sikkert han). Han er nemlig fra Bergen! Etter det gikk jeg, Hilde og Lise og spiste pizza før vi måtte ta bussen hjem til Stavanger. Det var en fin dag!


Meg og Henrik. Sånn ca. det eneste bildet fra i går..

Fløibanen

I dag har vi tatt Fløibanen, og så har vi shoppet litt. Jeg har tatt Fløibanen før, så det var egentlig ikke så veldig interessant. Men de hadde noen veldig gode slikkepinner i kiosken der oppe, da. Blåbærkiss heter den, sykt god faktisk! Ellers har vi bare gått litt rundt, og jeg fikk kjøpt noen småting. Jeg bør ikke kjøpe så mye tull, jeg har jo ikke så mye penger for tiden, hehe. Jeg kjøpte forresten bare kjedelige ting, så egentlig er det vel ikke noe dere bryr dere om. Kjøpte en hettegenser, en pysj-shorts, noe undertøy og en blondetopp. Vi skal sikkert shoppe litt mer i morgen, da.


Denne hunden så ut som en katt, så jeg måtte bare ta et bilde.. Man ser det ikke så godt her, men ja.
Viktig å ta bilder med trollet


Hettegenseren og pysj-shortsen jeg kjøpte

Nå skal vi ut for å spise middag om ikke så lenge, og da skal vi på Fridays. Vi har jo ikke det i Stavanger, stakkars oss.

VG-lista

I dag var vi og så på VG-lista, og det var gøy! Ellers har vi ikke rukket å gjøre noe spesielt i dag, bortsett fra å gå litt rundt i byen. Det er veldig fint her, men det er veldig lett å gå seg vill også! I hvertfall for oss, men vi er ikke så flinke med sånt, hehe. 


Envy


Alexandra Joner


Donkeyboy
Vel framme i Bergen

Nå er vi endelig kommet fram til hotellet vi skal bo på, etter en busstur på 6 timer og endel leting. Vi er jo ikke helt kjente i her i Bergen, så vi slet litt med å finne hotellet selv om det var like i nærheten av der bussen stoppet, haha! Nå skal vi ut en tur, og så skal vi på VG-lista. Forresten, da vi var på vei til hotellet, så vi Tooji som ble intervjuet! Er jo litt kult da, hehe. Tar med kamera ut, så flere bilder kommer i kveld!


Turister..Fikk ikke helt med meg at vi skulle posere sånn, nei..

Beeeergen

Akkurat nå er jeg ganske nervøs, for i morgen skal nemlig jeg, Hilde og Lise til Bergen! Det skal ikke være med noen voksne, og jeg har vel egentlig aldri reist uten voksne før.. Heldigvis er Lise og Hilde med, da, de er jo litt mer ansvarlige enn meg. Vi skal dra megatidlig i morgen, men det går sikkert fint, jeg klarer meg nok, hehe. Så neste gang jeg blogger, er jeg forhåpentligvis (man vet jo aldri) i Bergen!Prøvde å se nervøs ut.. Funket vel kanskje ikke helt, hehe.

 

 

Latskap

I dag har jeg vært med Hilde, og det har vært like fint som alltid. Vi har for det meste spilt Ps3 og kledd på Barbie-dukker (Hilde hadde veldig lyst, alt for gjestene vet dere). Vi har også planlagt noe ganske spennende sammen med Lise også! Jeg sier ikke hva dette er enda, fordi jeg ikke har all informasjonen selv enda, men i morgen får dere vite det!


Barcelona mot Viking.. Jeg er ikke så veldig flink i FIFA, så Hilde som var Viking vant. Hahaha!

Ingen bilder av oss selv i dag, vi ser mildest talt åndssvake ut på alle bildene vi tok..

Olly Murs

En artist jeg hører mye på for tiden, er Olly Murs. Jeg er jo veldig glad i One Direction, og det var gjennom dem jeg fant ut om ham. Jeg synes sangene hans er perfekte nå om sommeren, vet ikke hvorfor, men jeg føler de er så sommerlige! Her er mine favoritter:
 

 

 


Fant ingen bilder som passet inn her, hehe.

Formspring

Har hatt Formspring-bruker ganske lenge, men det siste halvåret har jeg helt glemt det helt ut. Var vel egentlig aldri så flink til å svare der uansett. Har slettet de fleste svarene der også, tenkte å begynne på nytt, hvis dere skjønner. Nå har jeg satt inn en liten boks i sidemenyen, så nå er det bare å begynne å spørre igjen, og denne gangen skal jeg være litt flinkere til å svare, det lover jeg! Jeg glemmer ofte å svare på spørsmål dere stiller i kommentarfeltet, så hvis dere lurer på noe, kan dere heller spørre der. Bare skriv spørsmålet inn i den lille boksen i sidemenyen i stedet for å kommentere i kommentarfeltet, så svarer jeg.Dagens outfit

Det er skikkelig uvant å gå rundt i bukser, er blitt så vant med å gå i shorts og kjoler nå! Her i Stavanger er det jo ikke særlig varmt, så da blir det strikkegenser og langbukse. Uff og huff. Uansett, her er dagens outfit:Nå skal jeg snart på besøk til farmor og spise vafler, det blir sikkert koselig. Forresten, hør på disse to sangene (dere har sikkert hørt dem før): 

Klarer ikke å få de to sangene ut av hodet, hatet egentlig begge sangene for ikke så lenge siden, men nå elsker jeg dem, haha!

Oink oink

I dag har jeg vært på trening, og jeg kjenner at jeg er i superdårlig form i forhold til før ferien. Ikke at jeg noen gang var i superbra form, da. Nå er jeg med Lise, og vi har ikke gjort noe i dag bortsett fra å spise Djungelvrål. Nå gikk hun hjem, forresten. 

Fant igjen disse griseørene her om dagen, fikk dem liksom i Disneyland i Paria for ganske mange år siden. Skal bruke dem første skoledag, begynner jo på ny skole, så jeg må jo gjøre et godt førsteinntrykk. Neida, jeg skal nok ikke bruke dem, men pleier faktisk å bruke dem når jeg sminker meg for å få håret bort fra ansiktet, haha! Forresten er yolo-greiene også bare tull. Vi synes det er så morsomt når folk skriver YOLO på helt random ting som ikke har noe med det å gjøre. Greit at man kan si det når man har gjort ett eller annet spesielt, men hva har "you only live once" med et tilfeldig bilde av deg selv å gjøre? Jeg har på meg griseører, men det er helt greit, for jeg lever jo bare en gang liksom. Teit. Samme det, skal slutte å være så filosofisk nå. For all del, skriv YOLO til dere blir blå! 

Ny parfyme

I dag kjøpte jeg en ny parfyme på flyplassen, og er helt forelska i den! Den lukter utrolig godt, så den skal nok brukes mye i sommer. Den heter Escada Sexy Graffiti, og slik ser den ut: Gi meg gjerne tips til parfymer dere liker også!

Home, sweet home

Beklager at jeg ikke blogget i går.. Men nå er jeg hjemme igjen og har ingenting å gjøre bortsett fra å pakke ut av kofferten (hater å gjøre det, men i følge mamma må det gjøres i løpet av dagen, buhu), så da får jeg vel blogge litt! Sto opp klokka 3 i natt, så er ganske trøtt og vet ikke helt hva jeg skriver. Vil bare sove, men så var det den der teite kofferten da. Jeg trodde også jeg hadde rydda rommet før jeg dro, men det hadde jeg tydeligvis ikke gjort, så nå må jeg visst rydde det også. Glede!!


En liten smakebit på hva som venter meg. woho!

Forresten, dere sa jeg skulle bli kjent med en kjekk fyr og så skulle jeg ta bilde av han.. Mission completed. Neida, men joda, dette er Henrik:

Nå må jeg faktisk begynne med ryddingen, så vi blogges senere i dag!

Superbloggeren

Beklager veldig mye for dårlig blogging!
Jeg har ingen god unnskyldning, men jeg har noen dårlige da. Internettet er ganske dårlig, og så koser jeg meg sånn her! Har vært ute i hele dag, og har ikke s¨lyst til å løpe inn for å blogge hele tiden.. Har kun tatt noen få bilder, men dere får se de jeg har tatt da:


Pappa stjal hatten min fordi han mente at han så bedre ut enn meg med den.fjortizz eller?

TRODDE DETTE INNLEGGET BLE POSTET FOR 3 TIMER SIDEN, MEN DER TOK JEG FEIL!!! Unnskyld.. 

Dagens outfit

Det var en som lurte på hvordan det ligger an med kjekke gutter her nede, så nå tenkte jeg å fortelle dere litt om dette. Det er ikke så mange kjekke gutter på hotellet, men det er vel noen få. Er liksom ikke så mange på min alder her. Jeg tror ikke jeg har noen sjanse på noen av dem, da. Jeg føler at jeg ser yngre ut enn jeg er, sånn type 13-åring. Synes dere jeg ser yngre ut enn jeg er også, kanskje? Det er mange kjekke gutter på stranda og i byen og sånt, men jeg klarer ikke å oppføre meg normalt når de ser så bra ut! Jeg sier helt teite ting og klarer ikke å gjøre noe fornuftig i det hele tatt, så jeg tror det er bedre at jeg bare holder meg langt unna dem altså. Jeg har faktisk en ganske morsom historie, men jeg skal ikke skrive den ned her (man vet jo aldri hvem som leser bloggen, så jeg vil helst ikke risikere noe). Da var det spørsmålet besvart, haha!

Dette er jo egentlig et outfit-innlegg, så her er antrekket jeg har hatt på meg i kveld:Kjole fra Bik Bok 
Sko fra Converse
Hatt fra ???? 

Chania sentrum

I dag dro vi inn til Chania sentrum igjen. Jeg måtte kjøpe litt forskjellig, og så skulle vi spise middag. Av en eller annen grunn har jeg mistet appetitten på mat helt i det siste! I dag har jeg bare spist en halv karbonade, en liten kyllingbit og Biler, men jeg har fremdeles ikke lyst på noe mat i det hele tatt. Rart det der, håper det blir bedre så fort som mulig, for vanligvis er jeg veldig glad i mat! Jeg har det uansett veldig fint her, det er veldig varmt, og jeg har heldigvis fått litt farge på kroppen. Faktisk har jeg bare blitt brun på forsiden, baksiden er fremdeles bleik. Jaja, det får fikses i morgen tenker jeg!
Under the sun

I dag har dagen gått slik som alle andre dagene her. Vi har solt oss, badet, spist og... det er vel egentlig alt. Pappa har lyst til å leie bil og kjøre til ett eller annet teit sted, noe jeg ikke vil i det hele tatt! Jeg hater sånne teite utflukter, jeg blir alltid kvalm når vi kjører bil, og når vi kommer frem er det bare kjedelig. Jeg har tatt litt bilder til dere i dag, så her er noen:


Papzen lizm

 

Dagens outfit

Her er dagens outfit:Beklager for dårlig blogging, internettet her er helt elendig! Jeg får ikke postet noenting når jeg vil, og jeg blir helt desperat! Jaja, jeg klarer meg nok og håper dere også har forståelse for at bloggingen ikke blir så bra nå.. 

Mich

Bare et bilde jeg tok for noen uker siden.. Tok ingen bilder i dag, men skal ta mange i morgen heller! Håper det går greit.Si gjerne ifra hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om, forresten!

En herlig middag

Må bare vise dere noe morsomt! For noen dager siden da vi skulle spise middag bestilte pappa fisk, men han fikk ikke akkurat det han hadde trodd han skulle få servert. Jeg syntes det var veldig ekkelt bare å se på, men jeg hater jo alt som heter fisk. Bare se her:Han fikk rett og slett servert en hel fisk! Du kunne se tennene og alt, uff.. Men men, nå må jeg stikke, vi blogges!


Dagens outfit

Beklager at bildene ble så lange, men jeg orket ikke å sette sammen kollasj akkurat nå. Beklager også at jeg ser dopa ut på det andre bildet. Føler meg faktisk litt dopa i dag, er helt fjern..

Solbriller

Her på Kreta er det jo masse sol, og da er det helt nødvendig med solbriller! Jeg liker å bytte på hvilke solbriller jeg bruker, så jeg har fire par her nede. Her kan dere se dem:


Fra Bik Bok, H&M og random butikk på Kreta

Hvilke solbriller likte du best?

Stranddag

I dag har vi vært mye på stranda, men også ved bassenget. Jeg har fremdeles litt migrene, men det er ikke mye igjen av det nå, heldigvis! Det har vært en veldig varm dag her, men jeg elsker varmen, så det er helt greit for meg. Her er litt bilder fra dagen:


Birgitte leser Donald som vanlig..Nå skal vi ut for å spise, blogges!

Dagens outfit

Her er dagens outfit:Topp fra Gina Tricot
Shorts fra Bik Bok (Hilde sin)
Sko fra Tom's
Hatt fra en elle annen butikk i Danmark

Migrene

Av en eller annen teit grunn får jeg alltid migrene når det er plutselige endringer i klima. Når jeg drar fra kalde Stavanger til varme Kreta, er det dømt til å skje. Så i dag fikk jeg migrene, som så klart er utrolig kjipt, men det er heldigvis nesten over nå. Vi skal snart ut for å spise middag, dere får outfit senere!


Rakk hvertfall å spise en god is før migrenen kom! 


Let's go to the beach

I dag var vi på stranda og badet, men vi var mest ved bassenget. Her på hotellet er det en papegøye, og den begynte å herme etter meg i dag! Jeg sa hallo til den da den gikk forbi, og da jeg kom tilbake igjen sa den "Halloooo" med en skikkelig rar stemme. Det var faktisk veldig morsomt! Jeg har også funnet meg en ny Ben&Jerry's-favoritt nå, den heter Caramel Chew Chew. Den har sånne små sjokolader med karamell inni, i tillegg til litt karamell rundt omkring. Den er utrolig god, så den skal jeg spise masse av de kommende dagene!


Nam!


Solbriller og hatt, følte meg som den superspionen. Dette er de nye solbrillene jeg nevnte, forresten!
Beach babe #1


Beach babe #2 (hvis noen ikke forstår, er "Beach babe"-greiene bare tull..)

Som dere ser har vi kjøpt sånne brett som man kan "surfe" på bølgene med. Det er egentlig ganske flaut å drive på med dem (det er jo for små barn!!), men så gøy! 

Fine blogger

Jeg hadde jo et innlegg hvor dere kunne kommentere om dere ville bli linket til, så her er noen av de bloggene jeg likte best av dem som kommenterte:


www.melissen.blogg.no


www.eliseeforalltid.blogg.no


www.annalr.blogg.nowww.ginia.blogg.no

Sjekk gjerne ut disse bloggene, alle sammen! 

Chania

I dag var vi jo en tur innom Chania sentrum, og det er veldig fint der. De har både jalla-butikker og mer ordentlige kjedebutikker, i tillegg til mange forskjellige kaféer og restauranter, så utvalget er stort! Det er også veldig koselig med de smale gågatene. Jeg kjøpte et par solbriller der, fake Ray-Ban's, haha! Jeg gidder aldri å bruke penger på dyre solbriller, for jeg mister dem så fort. Solbrillene får dere vel se om ikke så lenge, kanskje i morgen. Hvis dere bryr dere da.. Her er noen bilder fra dagen:

I morgen blir det vel bare bading og soling, tenker jeg. Bør vel få litt mer farge på kroppen snart, er jo den bleikfisen, haha!

Dagens outfit

Her er dagens outfit:
Skitne sko deluxe

Topp fra kandeeshop.se
Shorts fra Cubus
Veske fra Accessorize
Sko fra Tom's 

Sunbathing

Til nå har vi bare solt oss og badet i dag, og det har vært herlig. Nå skal vi inn til Chania for å spise og gå litt rundt i butikker. De har Starbucks der, så der må vi jo også innom! Tar med kameraet, så bilder blir det når vi kommer tilbake til hotellet. Forresten har jeg funnet ut at Ben&Jerry's iskrem er utrolig god! Skal nok få prøvd ut mange forskjellige smaker mens jeg er her!
Birgitte stuper. Hun tror hun er megaflink, haha (det er hun ikke)!
 

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits