august 2011

Anbefaling: MAC Cosmetics Chatterbox

Nå var det lenge siden sist produktanbefaling, så da tenkte jeg å ha en nå. I det siste har jeg nemlig forelsket meg i en leppestift! Den er veldig godt pigmentert, fargen er kjempefin, og det er egentlig bare positive sider å finne med den. Her kan dere se hvordan den ser ut:

 Jeg pleier å variere mellom denne og en nude farge, liker begge deler så godt! Denne leppestiften er fra MAC og heter Chatterbox, og den andre jeg bruker mye heter Hue. Den skal jeg snart kjøpe igjen, har ikke så mye igjen av den!

Hva synes du om leppestiften?

Middagstips

Svært så voldsom jeg har blitt med disse middagstipsene, men det er vel greit å få noen ideer til gode middager? Denne gangen er det noe så enkelt å greit som hamburger! Det er kjempeenkelt, du kjøper bare litt kjøttdeig, og steker burgere av dem. Du kan også kjøpe ferdige burgere, men det smaker overhodet ikke likt! Det er mye sunnere med dem du lager selv, så hvis du bryr deg om å være sunn, anbefaler jeg kjøttdeig (aller helst krbonadedeig, mye mindre fett). Som tilbehør kan man ha det man vil, jeg liker best tomat, løk, salat, majones, ketsjup og sennep!

I tillegg til at denne middagen er god, kan den også være sunn, alt ettersom hva du velger å bruke på hamburgerne. Jeg er ikke akkurat noen sunnhetsfreak, men det er pappa, så uansett hva vi har av mat hjemme, er det nesten bare sunne alternativer..

Disse hamburgerbrødene er laget av mamma, så de er mye sunnere en dem du får kjøpt i butikken, men man kan så klart kjøpe der også!

Trinntur til Lifjell

I dag hadde vi ikke vanlig skole, vi var heller på tur ved Dale. For å være helt ærlig synes jeg det er mye bedre med vanlig skole. Jeg liker virkelig ikke å gå tur mellom masse stein, skittent vann og sump. Det er så irriterende å måtte se seg for hele tiden i frykt for å snuble, noe jeg presterte å gjøre ca. 5 ganger.

Nå skal det ihvertfall bli deilig å sette seg ned å drikke en varm kopp te mens jeg gjør lekser. Forresten blir det kanskje ikke så deilig allikevel, lekser vet dere..

Tok så og si ingen bilder der, men dere kan få se tre av dem som ble tatt:


Litt av Stavanger


Skitne sko, ja


Marianne! (si ifra hvis jeg skal slette)

Liker du å gå på tur?

Eplemuffins

Nå har jeg nettopp bakt noen eplemuffins, og de ble veldig gode, om jeg skal si det selv. Jeg hadde også kanel i dem ,så da fikk jeg litt "eplekake-feeling", hvis dere forstår. Må prøves ut! Er ikke vits å legge ut oppskrift, dere kan bare bruke en god muffinsoppskrift og ha noen eplebiter oppi.

Beklager for dårlige bilder, gadd ikke å få til noe bedre, ville bare spise muffins, hehe..

Good hit!

Denne sangen danser vi til på dansingen, og jeg er allerede hekta på den! Så klart, det er jo meg det er snakk om, blir jo hekta på sanger hele tiden. Her kan dere høre den også:

 
Skikkelig dansesang, elsker den!

Hva synes du om sangen?

Let's dance

Unnskyld for dårlig blogging i dag, men jeg har hatt det veldig travelt! Etter skolen var jeg med Hilde hjem, og etter det måtte vi på dansing. Jeg, Lise, Hilde og Siri har begynt på noe som heter Cheer Hip Hop, eller Siri har gått før da. Det er akkurat som vanlig Hip Hop, bare at det er litt raskere, og bevegelse er mer markerte. Ikke så "gangster", på en måte, hehe.  Det var faktisk skikkelig gøy, selv om jeg er veldig dårlig i hip hop. Jeg er liksom ikke helt typen for det, men jeg tror jeg kommer mer inn i det etter hvert.

Føler meg forresten ganske sporty for tiden, går på friidrett, dansing og styrketrening! Ulikt meg, lurer på hvor lenge jeg holder ut..


Siden Pelle er så fotogen..Går du på dansing?

Kjøpe eller ikke kjøpe?

Jeg har lenge sett på en jakke fra H&M, og vurdert om jeg skal kjøpe den eller ikke. Jeg har egentlig en veldig lik jakke, men den er jo ikke varm, men det ser denne ut som den er.. Dere vet sånne parkaser som alle gikk med i fjor? Sånn vil jeg egentlig ha, men jeg ser ut som en eskimo med altfor stor jakke med disse. Den eneste løsningen jeg kommer på hvis jeg skal ha sånn jakke, er å kjøpe fra WOW, og rett og slett bare sy av WOW-merket.. Hmm, dilemma.

Sånn ser jakken fra H&M ut:For all del, kanskje jeg kjøper begge jakkene? Sånn går det når man ikke klarer å bestemme seg..

Tilbake til hverdagen

Jeg har egentlig ikke merket så godt til at skolen begynte før nå, fordi vi ikke hadde lekser eller prøver sist uke. Nå begynner vi på den igjen med lekser, stress og mas. Det er litt greit også, men jeg er sikker på at jeg er lei allerede om en uke. Har fått gjort litt lekser, men skal gjøre tyskleksa også, så kan jeg være litt stolt av meg selv etterpå..

Jeg og Lise skal på friidrett senere i dag, vet ikke helt om jeg skal glede meg eller grue meg. Blir sikkert greit, men lurer litt på hvordan vi skal gjøre med kneet mitt, som fremdeles er kaputt.Har dere også begynt med lekser nå?

Things to do on a rainy day

Her i Stavanger regner det som bare det i dag, og jeg har nesten alltid problemer med å finne på annet å gjøre enn å sitte foran dataen på sånne dager. I dag har jeg riktignok vært på jobb, da. Uansett, jeg har laget en liste over ting som kan være greie å gjøre på slike kjedelige dager:

- Sett deg ned i en god stol, drikk noe varmt og ha et pledd over deg, det er kjempedeilig å bare slappe litt av innimellom.

- Male eller tegne. Det høres kanskje kjedelig ut, men når du først begynner, er det ikke så kjedelig allikevel.- Trene! Jeg vet det høres kjedelig ut, og det er det jo forsåvidt også.. Men hvorfor ikke når du ikke har noe annet å gjøre uansett?

- Ha hjemmespa, enten for hele kroppen eller bare enkelte deler som for eksempel ansikt, hender eller føtter.

- Bake noe godt. Jeg elsker å bake, så det gjør jeg egentlig så ofte jeg kan! For å være ærlig liker jeg aller best å bake søte ting i stedet for f.eks. brød og rundstykker.. Men det er jo så klart helt opptil deg hva du vil bake!
- Les en god bok. Det kan være veldig avslappende å sette seg ned å lese en god bok, gjerne kombinert med det første punktet på denne lista.

- Rydd rommet ditt, klesskapet ditt eller andre steder som har behov for opprydning! Det er faktisk ganske morsomt å rydde i klesskapet, synes jeg. Sist gang samlet jeg opp en kjempestor haug med klær som skulle til Fretex eller gis bort til lillesøsteren min.

- Ha filmmaraton! Finn fram tv-serien du liker best, og se så mange episoder du bare vil. Jeg synes dette kan være en fin måte å få dagen til å gå fort på hvis du ikke har noe bedre å gjøre.

- Se gjennom gamle fotoalbum. Du kan også se på bilder fra sist sommerferie, eller bare bilder generelt. Det er fint å se på bilder og bli minnet på da de ble tatt.Da håper jeg dere fikk noen tips til hva dere kan gjøre på triste regnværsdager! Husk at du ikke trenger å gjøre disse tingene alene, få gjerne med deg noen venner.

Off to work

Nå skal jeg på jobb, og det er jeg egentlig ikke så veldig motivert for. Tror jeg må trene styrketrening senere i dag også, uff of huff. Med andre ord, søndagen som liksom skal være hviledag blir til en hektisk dag. Jaja, jeg får vel bare gjøre det som må gjøres, snakkes senere i dag!


Ser helt grusom ut i dag, så jeg vil ikke legge ut bilder der jeg er seriøs, uff..

Noen andre som må jobbe i dag?Hildes bursdagsfeiring

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Hildes bursdagsfeiring, og det var veldig kjekt! Vi spiste nachos med forskjellig tilbehør, smeltet sjokoladepudding med is, godteri og chips. Hilde hadde laget guacamole, NAM! Jeg elsker guacamole. Eller, det er jo egentlig avokado jeg elsker, men det er jo masse avokado i guacamole.. Vi hadde flasketuten peker på, og gjett hva jeg måtte gjøre, da? Ta en stor jafs av en plante Hilde har i huset OG svelge den! Haha, uff og huff.Alt i alt en kjempefin kveld! Her er noen bilder fra kvelden:
Så mye av denne planten spiste jeg..

Dagens outfit

I dag skal jeg i bursdag til Hilde, gleder meg! Det er første gang på lenge jeg er i bursdag som ikke er tema-bursdag, som for eksempel fjortisbursdag, piratbursdag og prinsessebursdag. Jeg elsker å pynte meg, så da er det jo kjempefint med en normal bursdag også! Her er det jeg skal ha på meg i bursdagen:Pelle har spist opp skoen min, uff..


Gleder meg!

Jeg skal sikkert bruke en annen veske, den på bildene er ikke stor nok, skal tross alt ha med iPod-høyttaler, haha!

EDIT: Fikk ikke tid til å skrive hvor klærne er fra, så her kommer det:
Kjole fra Bik Bok
Veske fra Primark
Sko fra Din Sko

Hva synes dere om denne kjolen?

Jeg kikket på H&M sine nettsider (som jeg gjør veldig ofte), og fant blant annet denne kjolen. Jeg aner ikke hva jeg synes om den.. Jeg liker egentlig ikke kjoler i den stilen, de passer ikke meg, men denne ble jo litt kulere med sløyfene.Hva synes du om kjolen?

Bohemian Rhapsody

Jeg er sånn at hvis jeg blir hekta på en sang, blir jeg VIRKELIG hekta. Akkurat nå er sangen jeg er hekta på en fra Queen, en skikkelig god og gammel en. Jeg snakker så klart om Bohemian Rhapsody, alle har vel hørt den? Den er bare så... bra!

 

Liker du denne sangen?

Jeg og Hilde er flinke til å synge (video)

Jeg har jo anbefalt en app som heter LaDiDa før, og her kan dere høre hvordan sangene blir. Her er det jeg og Hilde som synger. Dette er selvfølgelig bare tullesynging, haha! Bare hør på teksten, det er jo ingen mening..

 

 Hvis noen lurte, er jeg den som synger først.. Dere hører forskjell på stemmene til meg og Hilde, vi har veldig forskjellige stemmer! Haha, ler meg i hjel av den sangen, hva er poenget i den liksom..?

Igjen, dette er bare tull, ikke seriøst!

Ovnsbakt pannekake

I dag har jeg jo vært med Hilde og Lise, og vi har bakt ovnsbakt pannekake! Det tok evigheter å steke den, så vi gadd ikke å få den helt gjennomstekt.. Den var jo god uansett, da!


Heeeeelt normalt


Mine vakre venner


Sånn ble den altså seende ut.. Beklager for dårlig bilde, kremt kremt LISEEE

Har du smakt ovnsbakt pannekake før?

Summer fashion

Ok, så er det kanskje ikke sommer lengre, så dette blir nok det siste settet i denne serien som er sommerantrekk. Jaja, her er antrekket:

 

Summer fashion

 

 

Chillpadder

Nå er jeg med Hilde, og vi slapper bare av som vanlig.. Vi har nemlig ikke så mye å gjøre! Skoledagen i dag har vært lang og kjedelig, så vi er egentlig ganske slitne. Men nå kommer Lise snart, og hun tvinger oss sikkert i aktivitet!

Har du også hatt en slitsom dag?

Outfit

Her er dagens outfit:Genser fra JC
Bukse fra Bik Bok
Skjerf fra Vero Moda, Pieces
Sko fra Dna, Converse

Beklager for dårlige bilder.

Blogganbefaling

Denne gangen er det en annen jente som er flink til å kommentere min blogg som blir anbefalt. Jenta heter Seline, og bloggen heter www.selinehmf.blogg.no.

Dette er faktisk tvillingsøsteren til www.marrymarita.blogg.no, som jeg anbefalte sist gang, så jeg ser nesten ikke forskjell på dem! Begge bloggene er ganske like. Seline blogger om hverdag, mote og foto, og bloggen er overraskende bra til at hun er så ung. Hun har ikke mange skrivefeil, noe som er et stort pluss for dem som skal lese bloggen. Alt i alt en fin blogg, verdt et besøk!Legg igjen en kommentar her hvis du vil at jeg skal sjekke ut din blogg, og kanskje anbefale den!

Photoshop

Nå er jeg med Hilde, og vi har nettopp lekt oss litt med Photoshop. Her kan dere se hva vi redigerte og noen andre bilder jeg har redigert før.


HAHAHAHAHA!

PS! ALLE BILDENE ER BARE PÅ TULL, IKKE SERIØST I DET HELE TATT

Middagstips

Hvis du er alene hjemme, og ikke vet hva du skal spise til middag, har jeg et godt tips til deg: Grillspyd! Det er veldig enkelt, du trenger bare å skjære opp litt kjøtt og grønnsaker og tre det på noen spyd. Du lar dem stå i ovnen til de er gjennomstekte, og vips, en kjempegod middag!

Hvis du vil ha en enda bedre smak på grillspydene, er det bare å mikse sammen en marinade og stryke den over grillspydene før de skal inn i ovnen. Jeg er ikke så god på dette med marinader, men det er jo bare å finne en du synes høres god ut! Det kan forresten være smart å ha grillspydene på en stekeplate istedenfor en rist, da får du kraften fra kjøttet også.

Disse grillspydene hadde vi til middag i går (pappa laget dem), og de smakte kjempegodt! Her har han hatt på storfekjøtt, squash, løk og paprika, i tillegg til litt marinade og krydder. Så enkelt kan det være!

Krøller eller rett hår?

Håret mitt er egentlig krøllete, men jeg retter det hver gang jeg har dusjet. Jeg liker nemlig ikke krøllene mine, føler meg som en sau med dem.. Dere kan jo bedømme selv hva dere synes er finest:


Synes du jeg passer krøller eller rett hår best?

Fremdeles syk

I dag har jeg bare sovet, fordi jeg fremdeles er syk. Føler meg litt bedre nå, så da skal jeg hvertfall på skolen i morgen. Er ikke så gøy å være syk den første uka på skolen, men sånn er det jo bare nå.. Håper på å være frisk i morgen!

Gjør dere klare for et grusomt bilde (ser ikke særlig bra ut i nuet, haha):

Sånn så jeg ut for to år siden..

Ok, jeg synes egentlig at dette er veldig flaut, for jeg så nemlig ikke ut som et levende menneske for sånn ca. 2 år siden. Jeg var så.. STYGG! Bare se selv, haha:


Jeg døøøøør


Jeg døøør x2

Uff, forstår ikke at jeg gikk rundt og så sånn ut, uff.. Håper virkelig dere ser forskjell, haha!

Hot or not

Denne genseren skal jeg kjøpe med en gang jeg finner den i butikken, jeg synes den er sååå fin! Hva synes dere?Hot or not?

Karen har migrene - igjen!

Hei!

Ville bare si at nå ligger Karen i sofaen og skal sove, så det blir nok ikke så mye blogging i dag heller.. Dere tror sikkert jeg skulker, men det gjør jeg altså ikke! Jeg er her for å passe på Karen..

Ønsk Karen god bedring! 

- Hilde

Hurra for Hilde!

Siden Hilde har bursdag i dag, bakte jeg noen muffins fra meg og Lise, så overrasket vi henne med å komme på besøk!Vi hadde det veldig koselig, spiste muffins og is og drakk eplemost. Har vel ikke så mye mer å skrive, så her er noen bilder:


Legg merke til at det står HILDE i midten!


Bursdagsbarnet!Summer turns to autumn, and the sun returns to rain

Da var sommerferien over for denne gang, og det synes jeg egentlig er veldig trist. Jeg føler ikke at vi har fått noen ordentlig sommer her i Stavanger, det har bare vært noen få dager med fint vær. Men jeg har jo vært i Italia i to uker, og der hadde jeg det jo kjempefint! Jeg har også hatt det fint med gode venner.

I alle år har jeg vært glad når skolen skal begynne igjen, siden jeg begynner med blanke ark, og føler at det er ny start. Denne gangen føles det ikke slik, det føles annerledes. Jeg orker ikke tanken på alt stresset som venter meg i 10. klasse.

Sommerminner:Har du hatt en fin sommer?

Migrene

Hei!

Jeg vil bare informere om at det ikke blir så veldig bra med blogging i dag. Dette er på grunn av at jeg har  migrene i dag, og klarer ikke å se for mye på skjermen.

Migrene er nemlig helt forferdelig å ha, hos meg starter det med at jeg nesten ikke kan se noenting, det holder på i ca. 1 time, og deretter kommer hodepinen. Hodepinen er helt uutholdelig, men jeg fikk heldigvis tatt medisinene mine med en gang jeg merket at migrenen kom. Hvis jeg ikke merker det med en gang, og ikke tar medisinene, kan migrenen bli der i 2 døgn, av og til 3.

Så da håper jeg dere forstår grunnen til dårlig blogging i dag!


Har liksom ingen bilder som passer inn akkurat her..

Gratulerer med dagen, Hilde!

I dag har en av mine aller beste venner, Hilde, bursdag! Dere har jo sett mye av henne på min blogg, så dere har kanskje fått et inntrykk av hvordan hun er. Hun er både snill, morsom og forståelsesfull. Jeg føler at jeg kan si alt til henne, noe som er en herlig følelse. Det føles som om vi har kjent hverandre kjempelenge, men egentlig har vi bare kjent hverandre i 1,5 år. Hilde er rett og slett god tvers igjennom!

Jeg håper du får en kjempefin dag, og nyter den, for i dag er det din dag! Gratuler henne gjerne med dagen i kommentarfeltet.

Gratulerer med dagen, Hilde!

Innkjøp - Videoblogg

Det blir vel litt kjedelig med innkjøp-innlegg i lengden, så jeg lagde heller en video til dere i dag!

 

Husk å se i full HD!

Shopping

Nå skal jeg og mamma straks til Kvadrat for å shoppe. Jeg har skrevet en liste over hva jeg trenger, sånn at vi ikke skal gjøre det vi alltid gjør, sose rundt uten å komme hjem med det vi egentlig skulle ha. Håper på at det ikke blir sånn i dag, da, haha! Her er min handleliste:Jeg skal kjøpe vinterjakke så tidlig fordi jeg aldri fant noen som jeg likte OG passet i fjor, så jeg begynner letingen tidlig..

Run the world!

Jeg vet at denne sangen begynner å bli litt gammel, men jeg klarer virkelig ikke å bli lei av den Skikkelig gladsang, man får lyst til å danse og bare ha det gøy! Har ikke dere også en sang dere ikke blir lei av? Jeg har maaange sånne sanger..

 

Liker du også denne sangen?

Foto: Raindrops

I dag har jeg vært på jobb, og føler meg ganske dårlig nå.. Har hodepine og er kvalm, så tror jeg skal prøve å sove litt. Uansett, i dag har det regnet (som ikke akkurat er uvanlig her i Stavanger), så da tok jeg noen bilder ute. Her er to av dem:

 

Hot or not?

Kikket litt på H&M sine nettsider, og fant dette antrekket. Jeg synes det er kjempefint, tror jeg skal kjøpe cardiganen! Hva synes du?Hot or not?

A fool does not see the same trees a wise man sees

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tur ved Vannassen. Nå er jeg helt kald på hendene, det tok nemlig en og en halv time, haha! Mamma og Birgitte skulle jogge, så jeg ble med og tok tiden på dem. Mens de jogget, tok jeg litt bilder, hadde jo ikke så mye annet å gjøre. Det var forresten veldig fin himmel da jeg var på vei hjem, så det skal dere også få se.

Beklager at bildene ble så store..

Summer fashion

Dette antrekket skulle jeg gjerne ha gått i nå om sensommeren:

Summer lovin'

 

Disse grusomme skoene har jeg gått i..

Da jeg og Hilde ryddet i skapene mine i går, fant vi mye stygt. Disse skoene for eksempel, blir helt flau over å ha GÅTT med det der.. Bare se selv:Uff, husker at jeg prøvde å være emo, men ikke helt lyktes. Hadde masse rutete og stripete klær, og disse skoene er ikke det verste engang! Uff, emostil er liksom ikke helt meg, haha..

Pauseeee

Heei!

Nå er jeg på jobb, men har pause nå, så da spiser jeg jordbær og drikker Snapple, nam! Tror jeg skal hjem i 1-tiden, siden det er så fint vær.

Noen andre som jobber i dag?

Hot or not?

Nå er jeg og Hilde snart ferdige med å rydde, og det har samlet seg opp en stor haug med klær jeg ikke skal ha. Vi trengte et lite avbrekk, så nå sitter vi her. Her er noen sko jeg og Hilde ikke vet heeelt hva vi synes om. De er helt greie, mener vi, ikke kjempefine eller kjempestygge. Hva synes dere?


Hot or not?

Pannekaker

I dag har jeg og Hilde spist pannekaker til frokost, siden vi er så sunne. Det var veldig godt, og nå må vi fortsette på ryddingen! Nå skal vi rydde i klesskapet, det kan jo bli interessant. Har så mye stygge klær, haha!
B-e-a-utiful

Nå rydder jeg og Hilde som galne, og nå synes faktisk gulvet på rommet mitt. Haha, jeg er nok verdens mest rotete person. Uansett, vi hører på musikk mens vi rydder, og nå hørte vi nettopp en sang som jeg liker veeeldig godt. Her kan dere høre den:Hørt sangen før?

Sushi for første gang

I dag har jo jeg og Hilde vært i byen, og vi smakte sushi for første gang! Den røde fisken smakte ganske ille, men den hvite fisken og scampien var grei. Jeg liker jo ikke fisk, så jeg brakk meg da jeg spiste den røde fisken, var faktisk rett før jeg spydde.. Skjønner meg ikke på folk som elsker sushi, haha! Etterpå kjøpte vi vårruller, som smakte ganske mye bedre enn sushien. Vi spiste også oreokake, naaam! Nå skal vi (jeg) rydde på rommet, så nå skal vi ikke være mer på dataen. Bilder fra dagen:


Neongrønn brus..
Har du smakt sushi?

Til byen!

Hei, Hilde her!

Nå står Karen i dusjen, og derfor benytter jeg anledningen til å bloggeee! I dag skal Karen og jeg til byen, og der har vi blant annet tenkt å smake sushi for første gang! Jeg aner ikke hvordan det smaker, men mange sier det er godt, så hvorfor ikke..  

Men nå kom hun ut av dusjen, haha:Snakkes!

Videoblogg!

Heihei, Hilde skal sove hos meg i natt, og nå har vi nettopp laget en videoblogg. Ikke ta den seriøst, haha:

 

Hildes outfit

Nå er jeg med Hilde, og vi skal snart på trening. Mamma tvinger meg til å trene, og jeg tvinger Hilde til å være med. En ond sirkel, med andre ord. Jaja, etterpå kan vi være stolte! Uansett, i dag syntes jeg Hilde hadde så fin bluse på seg, så jeg viser dere heller hennes outfit, i og med at mitt er veldig kjedelig.. Nå skal jeg forresten begynne å skrive hvor klærne er fra, siden en leser tipset meg om at det kunne være kjekt for de som leser!Bluse fra Indiska
Bukse fra Vero Moda
Ringer fra Gina Tricot

Hva synes du om antrekket?

At the moment

Akkurat nå sitter jeg i sofaen min og spiser most frukt (babymat, overraskende godt) og blåbær. Har vært på jobb i dag, og det var jo egentlig helt greit. Har vært drittvær i Stavanger i dag, men nå ser det ut som om det lysner litt opp ute. Nå skal jeg rydde rommet, er jeg ikke flink? Snakkeees!


Ikke kjøp denne tyggisen, den smaker tannkrem!


YUM!Sommergave fra Lise og Hilde

Nå skal jeg vise dere et smykke jeg fikk av Hilde og Lise til sommergave! Jeg liker det veldig godt, problemet er bare at jeg alltid kler meg i klær som ikke passer, og deretter ikke gidder å skifte kun for å bruke smykket. Men jeg skal bruke det neste gang jeg har på meg klær som passer, da.

Blogganbefaling

Jeg skulle jo ha blogganbefalinger ofte, men glemte det helt ut.. Kom på det når Lise postet et innlegg med Ukas blogg, haha! Så da kan jeg jo bare begynne:

Denne bloggen er skrevet av ei jente med navn Marita. Hun kommenterer nesten på alle mine innlegg, og det setter jeg stor pris på. Jeg har selvfølgelig vært innom bloggen, og jeg har funnet ut det er en sånn blogg som jeg liker å lese. Hun skriver overraskende bra til å være så ung, og har mye bilder på bloggen. Bilder er alltid et stort pluss!

Jeg anbefaler alle til å ta en tur innom bloggen, som heter www.marrymarita.blogg.noHvis du vil ha en blogganbefaling, kan du kommentere dette innlegget, så skal jeg se om din blogg er noe for meg!

Finest med eller uten belte?

Denne kjolen fra H&M liker jeg veldig godt både med og uten belte, så nå lurer jeg på hva dere synes er finest.Synes du kjolen er finest med eller uten belte?

Summer fashion

Ok, nå har jeg bestemt meg for å begynne med å ha noen innlegg i ny og ne der jeg har satt sammen antrekk jeg liker for årstiden. Nå er det sommer, så da heter det Summer fashion. Nå som det snart blir høst vil det hete Autumn fashion, osv. Er ikke sikkert jeg gidder å holde på så lenge, men skal se om jeg får til et innlegg i denne serien i uka. Her er et antrekk jeg synes passer kjempefint til sommeren. Jeg er helt hekta på korallfarge nå, og skulle ønske de hadde mer av det i butikkene.

 

Summer lovin'


Hva synes du om antrekket?

Lørdagskos

I kveld er ikke mamma og pappa hjemme, og alle som kjenner meg godt vet at jeg er redd for å være alene hjemme. Ikke om dagen, altså, men når det blir mørkt ute. Uff, stakkars meg når jeg må flytte ut. Jeg kommer ikke til å overleve, haha. Birgitte er jo hjemme da, så vi bestilte pizza fra Dolly Dimples siden pappa insistere, og nå ser hun på film i stua. Jeg orket egentlig ikke mer mat etter tomatfestivalen, spiste jo et tonn! Nå sitter jeg her og koser meg med litt godteri og brus, det er jo lørdag.. Nam!Er du også redd for å være alene?

Tomatfestivalen!

I dag var jo jeg, Lise og Hilde på Tomatfestivalen, og det var veldig koselig. Bare sånn at dere vet det, det er ikke BAAARE tomater der, det er mye forskjellig. Jeg spiste faktisk vårrull, grillet lam med salat, grillspyd, tomatsuppe og godteri. Jeg vet at jeg spiste mye, haha, men måtte jo prøve ut så mye jeg kunne..


SPIKERSTOL!

Til Tomatfestivalen!

Nå skal jeg og Lise snart ta båten for å komme til FInnøy, hvor vi skal på Tomatfestivalen. Der skal vi møte Hilde. Det blir sikkert kjempegøy, er der hvert år, haha! Jeg er seriøst tomatelsker, spiser tomater hele tiden.. Jaja, det er jo sunt, så why not? Men nå har vi litt dårlig tid, see ya!


Arkivbilde


Har vi forandret oss?

Nå er jeg med Lise, og hun skal sove her i natt. Har hatt en lang dag på jobb i dag, og har vært ganske sliten. Har derfor ikke blogget så veldig bra! Jaja, noen dager blir det sånn også.. Vi skal til Finnøy i morgen, på Tomatfestivalen. Hvis de har sushi der, skal jeg smake det for første gang (hvis jeg tør da). Det blir sikkert koselig!

Uansett, så nettopp på noen bilder av oss selv for 1,5 år siden, og vi så heeeelt dumme ut.. Det er da hva vi synes selv, så nå får dere bedømme, har vi forandret oss *krysser fingrene for et ja*.

FØR:
Uklart, I knoooow

NÅ:Har vi forandret oss?

Hot or not - Kjole

Er veldig usikker på hva jeg synes om denne kjolen, de er jo ganske spesiell, men samtidig litt kul. Hva synes dere?


Hot or not?

Portrettbilder av Hilde

Her er noen av de fineste bildene jeg tok av Hilde! Er hun ikke pen? <3

På stranda med Hilde

Heei!

I dag har jeg og Hilde vært på stranda, var jo så fint vær! Jeg har badet og solt meg, Hilde derimot, hadde ikke med bikini engang. Syk i hodeeeet! Uansett, det var veldig koselig. Jeg hadde med meg kyllingsalat, og Hilde hadde med seg kjeks, mentos og druer. Nam! Jeg glemte så klart gafler, så vi spiste med hårklemmer og mobilpenn, hahaha! Er vel ikke så mye mer å si, så her er noen bilder fra dagen:


YUM!
Cola <3


Det fløy måker over oss hele tiden..


Maryland cookies :-D

Min jobb

Jeg har fått spørsmål om hvor jeg jobber, hva jeg gjør, og lignende, så nå skal jeg bare svare på det. Dette vil nok ikke være så veldig interessant for mange av dere, i og med at det ikke er noen slags form for tips til hvordan du får jobb.

Jeg er så heldig at pappaen min er medvirkende i et prosjekt på sykehuset hvor han jobber, og der ble jeg tilbudt jobb. Så min arbeidsplass er på Stavanger Universitetssykehus! Det jeg gjør er rett og slett å legge inn informasjon fra skjemaer med stoff fra dette prosjektet inn på pcen. Det som er ganske greit med denne jobben, er at jeg bestemmer mer eller mindre selv når jeg vil komme på jobb, altså er det ingen faste tider. Det er egentlig det samme, bare jeg gjør arbeidet!

Dette er ikke bare en sommerjobb, den fortsetter etter sommeren også, noe som er greit for meg som trenger å tjene litt penger (jeg er ikke så flink med husarbeid hjemme, bare spør vennene mine, hahaha). Jeg får betalt etter hvor mange timer jeg jobber, og jeg pleier å jobbe i 4-6 timer hver gang.


Random bilde, jeg vet, men hadde liksom ingen passende bilder til dette innlegget..

Håper dette innlegget var til nytte for noen av dere :-)

Har du jobb?

Til stranda

Nå må jeg skynde meg, skal til stranda med Hilde! Her er det jo faktisk finfint vær i dag, såå..


Sånn skal jeg se ut på stranda. Neida.

Fint vær hos dere også i dag?


Koselig filmkveld

I kveld har jeg, Lise og Hilde sett en film, og det var veldig koselig. Vi spiste sjokoladekake, som ikke smakte så godt siden vi tok rugmel oppi istedenfor hvetemel, haha! Den ble jo litt god, da. Vi så en film som heter "Life as we know it", og den var helt grei. Veldig lik alle andre filmer, men allikevel grei. Ble helt forelsket i han ene hovedpersonen, dere MÅÅÅ se ham (søk på Josh Duhamel)! Bildeopplasteren til blogg.no vil ikke laste opp bilder, så da får dere bare se coveret til filmen, haha:
Noen andre som har sett denne filmen?

Portrettbilder av Lise

Her er noen av bildene jeg tok av Lise i går, etter min mening de fineste! Bildene er redigert i Photoshop CS5, som vanlig.Dagens outfit

Da er jeg hjemme etter enda en dag på jobb! Herlig å være hjemme etter en lang dag. Her er dagens outfit:Er egentlig ikke fan av gule klær, men denne toppen synes jeg er så søøøt!

Hva synes du om antrekket?

Photoshoot med Hilde og Lise

Heii!

I dag har jeg, Lise og Hilde hatt en ganske spontan photoshoot. Eller, jeg var fotografen og de var modellene! Jeg synes det var kjempegøy, jeg liker meg egentlig best bak kamera. Her får dere en liten smakebit, så skal jeg lage et eget innlegg til hver av dem senere.Ok, jeg vet jeg sier dette ofte, MEN det er så irriterende at blogg.no ødelegger kvaliteten på bildene.. Ååh, hater det!

Summer lovin'

Etter min mening er dette antrekket perfekt til fine sommerkvelder! Elsker kombinasjonen av søtt og tøft, i dette tilfellet blondene på genseren og naglene på shortsen. Aah, skulle gjerne hatt disse klærne selv:

Summer lovin'
Hva synes du om antrekket?

Utslitt

Nå har jeg kommet hjem fra jobb, hvor jeg har vært siden klokka 9 om morgenen. Livet er hardt, altså. Er ikke bare bare å stå opp klokken 1 en dag, for deretter å stå opp halv 7 dagen etter, haha! Det er faktisk ganske grusomt. Jaja, skolen begynner jo snart igjen, må jo få tilbake døgnrytmen (som jeg egentlig aldri hadde).. Nå kommer snart Hilde og Lise til meg, og jeg håper virkelig ikke at Lise er i "nå må vi gjøre noe annet enn å ligge i sofaen og sove-humør". Jeg vil bare slappe av nå, hehe!

Jeg ser virkelig forferdelig ut i dag, har bare sovet i 2-3 timer i natt, men dere skal få noen bilder allikevel:Har du også hatt en slitsom dag?

Hårvideo!

Det var noen som spurte om jeg kunne vise frisyren jeg lagde på Hilde i går, så her er en video som viser det. Aner ikke hvorfor kvaliteten ble så dårlig, men men. Her er den:

HUSK Å SE I FULL HD!

Hot or not - Shorts med strømpebukse

Jeg ser veldig mange som går med shorts med strømpebukse under nå for tiden. Jeg går ikke ofte med det selv, rett og slett fordi jeg ikke føler meg komfortabel med det. Det kan være veldig stilig hvis personen klarer å bruke det riktig, men av og til synes jeg det ser stygt ut..


Fra H&M

Selv om bildet over er med tynn strømpebukse, mener jeg også med tykke, varme strømpebukser. Jeg synes det kan være veldig kult med tykke strømpebukser! Tynne strømpebukser liker jeg ikke fullt så godt, kun hvis de har mønster.. Men det er jo hver sin smak! Hva synes dere?

Hot or not?


Hilde in da house

Heei!

Nå er Hilde her, og vi skal faktisk lage en liten videoblogg til dere, så bare gled dere! Vi spiste nettopp frokost, og den var veldig sunn.. Oreokake! Jeg er forresten avhengig av et nytt spill; STJERNEHOTELLET! Du finner det i Appstore, helt gratis. Hehe, men nå må vi nesten stikke for å lage videoen.Chilledag

I dag har jeg jo vært med Hilde, og vi gjorde egentlig ingenting, haha. Har egentlig bare hatt en chilledag.. Vi spiste pizza, is og saft og så på TV. Vi har et innholdsrikt liv, ser dere! Skal på jobb i morgen, så det er jo faktisk en fornuftig ting å gjøre. Kjenner det blir hardt å stå opp klokken halv 7, uff. Jeg dør. Jaja, nå skal jeg rydde litt på badet faktisk.. Kanskje dere får se resultatet?
LA ink, hehe
Åh, herreguuud


Jeg lagde en fancy flette på Hilde..

Beklager dårlige bilder..

Stikker til Hildeeee

Heihei, nå har jeg litt dårlig tid, skal være hos Hilde klokka 3! Uff.. Et fantastisk bilde av meg (tatt akkurat NÅ):


Haha, jeg ser ikke ut, btw er håret nyvasket, ikke fett..

Hilde nekter faktisk å komme til meg, såå.. Jeg må stikke, see ya! 

Blå eller brune øyner?

Kjedet meg litt i stad, og lekte meg derfor litt med Photoshop.. Jeg prøvde å lage blå øyner på meg selv, siden jeg har veeeldig lyst på det i virkeligheten. Jeg synes blå øyner er så fint!
Dette er originalbildet

Så hva synes dere jeg kler best, brune eller blå øyner?

Woohoo!

Jeg var helt avhengig av å høre på denne sangen for omtrent et år siden, og jeg er enda ikke helt lei den.. Kommer i skikkelig godt humør hver gang jeg hører den. Give it a try:

Hørt den før?

På stranda

Heihei!

I dag har jeg og Lise vært en tur på stranda, og vi har til og med badet! Stolt. Det var veldig koselig, og faktisk var ikke været så altfor ille. Jeg hadde med oreokake, men da vi kom fram var den heeelt smeltet, så den lignet mer på en suppe.. Den var jo fremdeles god, da! Forresten tok jeg det 10000. bildet med kameraet mitt i dag, haha. Her er noen bilder fra dagen:


Dette er det 10000. bildet! Liseee :-D


Min fantastiske hårstrikk


Tør jeg å bade?Jaaa, det gjør jeg!


Tør Lise å bade?


JAAA! Ah, vi er flinke altså.


Lise spiser Oreosuppe, hahaha

Er litt sint nå, blogg.no ødela alle bildene.. Derfor er kvaliteten sugen, men det får gå for denne gang!

A beautiful day, nananana

Aner ikke om det er en sang som er sånn som overskriften, jeg bare følte at det var det, hahaha! I dag er det fint vær, så da skal jeg og Lise (og Hilde hvis jeg får tak i henne) til stranda. Har ikke gjort noe spesielt i dag til nå, har bare blåst såpebobler og lest.. Uansett, nå hopper jeg i dusjen, hvis ikke blir Lise GAL (seriøst).HAHAHAHAH, trøtte, lille Pelle


Sånn ser det altså ut her i Stavanger nå..


Haha, var jo litt stilig da? Eller kanskje ikke, hehe..


Jeg er grusomt stygg i dag, så dere får nøye dere med dette bildet inntil videre..

Er det fint vær hos deg også i dag?

Sånn ble oreokaken!

Jeg og Christina valgte bare en enkel oppskrift på oreokake, men den ble veeeldig god! Men jeg må si at jeg fikk nok etter et stykke.. Jeg leter forresten etter oppskriften på den oreokaken de har på Deli de Luca, men det er seriøst umulig. Ingenting slår den, så hvis du ikke har smakt den, GJØR DET! Dere kan jo få se resultatet av vår kake:


Beklager dårlige bilder.. *Kremt kremt Christina*

Oreokake

Heei!

Nå er jeg med Christina, og vi skal lage Oreokake! Noen som har laget det før, og isåfall har en god oppskrift? Tenkte egentlig bare å bruke en enkel oppskrift, så tror vi gjør det hvis ingen andre har noen gode oppskrifter..

Christina vil aldri bli tatt bilde av, såå.. Hahaha! :-)

Liker du oreokake?

Hot or not

Disse skoene er fra H&M, og jeg finner ikke ut om jeg liker dem eller ikke! De er jo kule, men ser kanskje litt ut som tøfler? Hva synes dere?Hot or not?

Dagens outfit

Heei!

Beklager for dårlig blogging i dag.. Uansett, dere pleier jo å like å se dagens outfit, så da viser jeg dere det. I dag har jeg kledd meg veeeldig enkelt, men men.

Her flagrer håret til alle kanter, jaja!

Hva synes du om antrekket?

Macbarbie07

Heiheei!

Når jeg kjeder meg, pleier jeg å sette meg ned å se på forskjellige videoer på Youtube, mest om sminke og sånt. En av mine favoritt-youtubere går under navnet Macbarbie07, eller Bethanyslife. På Macbarbie07-channelen handler det mest om sminke, hår og mote, mens på Bethanyslife-channelen er det egentlig litt av alt. Så hvis du kjeder deg en dag, stikk innom en av channelene og se! Advarsel: Det er avhengighetsskapende, haha..

Her er tre av mine favorittvideoer:

 

 

Innkjøp

Heei!

Jeg var jo i byen med mamma i dag, og da ble det jo litt shopping. Vi sa egentlig på forhånd at vi IKKE skulle shoppe, men såklart greide vi ikke å la være! Forresten, mamma beskylder meg for å bare kjøpe like klær hele tiden. Kan jo være litt enig, går jo mye i blonder, blomster, pastellfarger, tøysko og lyse jeans.. Og det er vel egentlig det jeg kjøper mer og mer av også.. Jaja, bra jeg har funnet min stil da, eller?

Skoene er litt for store, da.. De hadde ikke størrelse 35, men jeg dør jo ikke av å gå med litt for store sko. Er jo faktisk blitt ganske vant til det. Vi kjøpte også et veeeldig søtt muffinsstativ, men det kan jeg vise dere i helgen, siden jeg har planlagt å lage Oreo-muffins da!

Alt er fra OASIS, unntatt skoene som er fra Feet Me

Acne Pistols - Hot or not?

Acne Pistols var veldig in i fjor, men jeg vurderer faktisk sterkt å kjøpe meg noen i år. En kopi, selvsagt. Gidder liksom ikke å bruke masse penger på ekte fra Acne, når de helt sikkert er helt uten av motebildet om ikke så lenge. Derfor skal jeg enten kjøpe noen fra Bianco eller Vagabond, har ikke helt bestemt meg enda.. Her kan dere se originalen, og de jeg vil kjøpe:

Beklager at bildene ble så små, men gidder ikke å fikse det nå.. Så hva synes dere om skoene?

Hot or not?Bærplukking

I stad hjalp jeg mamma med å plukke rips, sånn at vi kan fryse dem og bruke dem til smoothie og sånt senere. Tror jeg skal plukke enda mer senere, men nå skal vi til byen, såå.. Her kan dere se hvor flink jeg var, haha:


Jeg plukket to sånne fulle
Men nå må jeg skynde meg litt, skal jo til byen! Tar med kameraet, så det blir bilder når jeg kommer hjem :-)

Min hverdagssminke - Videoblogg

Ok, denne videobloggen gikk egentlig rett i dass, men dere skal få se den uansett.. Dette er da den sminken jeg pleier å bruke på vanlige dager. HUSK Å SE I FULL HD!
Mormor og morfar

Heeei!

I dag har jeg, mamma og Birgitte besøkt mormor og morfar. Der spiste vi middag, så på mammas gamle skolebøker og koste oss. Mammas bøker var ganske morsomme, hun hadde blant annet skrevet: "Katter har feite lår og grå pels"! Haha, det skrev hun i 1. klasse.. Jeg lagde også en god smoothie med solbær fra hagen. Det har vært en veldig fin, koselig dag! Her er noen bilder fra dagen:


"Det hvar en gang jeg skulle gå på tur da fikk jeg se en mus i hånda mi da bjunte jeg og grine hu hu hu hu hu hu: sa jeg" HAHAHA!
Forferdelig bilde, men det var det beste jeg fant..


Birgitte :-)

Forresten, hvis noen har lyst til å prøve seg på å lage header til meg, kan dere bruke bildene i DETTE innlegget! Har lyst på ny header, og blir såklart kjempeglad hvis noen vil lage.

Skyscraper

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om denne sangen, ble ikke forelsket liksom, men har ingenting i mot den heller..

 Hva synes du om sangen?

Dagens outfit

Her er dagens outfit:Hva synes du om antrekket?

Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden er en nettside hvor man kan kjøpe hairextensions. De har stort utvalg, både i typer extensions og farger, så de fleste kan nok finne det som passer seg selv.

Alle jeg vet om som har bestilt fra Rapunzel, er fornøyde. De har god kundeservice, de kan for eksempel hjelpe deg hvis du er usikker på hvilken farge du skal ha. I tillegg til at extensionsene er av god kvalitet, er de også ganske rimelige i forhold til hva du får. Så hvis du først skal ha extensions, er Rapunzel et godt valg!Har du bestilt extensions fra Rapunzel før?

What a beautiful morning

I dag er det faktisk sol og fint vær her i Stavanger, noe som lett kan oppleves som en sensasjon.. Jeg stod opp ganske tidlig, og fant ut at pappa faktisk hadde kjøpt yoghurt og müsli, som jeg hadde bedt ham om. Han pleier nemlig ikke å huske å kjøpe det jeg ber ham om å kjøpe.. Da var det jo en fin anledning til å plukke noen bær og lage en supergod frokost! Har ingenting å gjøre i dag heller, forresten, nesten alle er bortreist.Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits