august 2012

Takk for meg

Jeg kjenner at dette er litt trist å skrive, men det må jo skrives.. Jeg slutter å blogge. Blogging er ikke noe som er gøy for meg lengre, det er noe jeg føler jeg må gjøre hver dag og egentlig ikke liker å gjøre. Det kan være jeg kommer tilbake og begynner og blogge igjen, men det kommer nok ikke til å skje før om en god stund. Dere kan like godt se på dette som en lang bloggpause, for jeg tror jeg kommer til å savne å blogge etter hvert.

Jeg vil takke alle dere som har lest bloggen min. Takk for alle fine kommentarer, det er dere som har fått meg til å blogge så lenge som jeg har gjort! Jeg synes det har vært gøy å blogge, og jeg har satt stor pris på all responsen jeg har fått.Takk for meg!

Montalcino

Her om dagen var vi i en liten by som heter Montalcino, så nå tenkte jeg å vise dere noen bilder jeg tok der.


... måtte bare

I morgen tidlig reiser vi hjem, forresten! Skal bli godt å komme hjem nå, kjenner at jeg savner Norge litt.

Dag 10

I dag startet vi dagen med å bade i sånn leire-aktig vann (det hørtes veldig rart ut..). Vi var der for noen dager siden også, hvis dere husker det. Etterpå gikk jeg og mamma på shopping, og da fikk jeg litt nye klær. Kan vise det senere, men akkurat nå gidder jeg ikke å ta bilder.. Her er heller noen bilder fra dagen:

 

Snälla bli min

Tok noen bilder i dag, hadde ikke noe annet å gjøre bortsett fra å sole meg.. Og det orket jeg ikke, heheee. Hør på denne sangen, forresten: 

Eg e ferdig

I dag dro Frida hjem til Norge igjen, siden hun skulle på noe orkestergreier. Nå vet jeg ikke om det er meningen at jeg skal være med barna eller de voksne, så jeg har vært litt med begge parter i dag. Forresten orker jeg ikke å sole meg mer nå, det er så varmt! Trenger ikke å bli brunere nå uansett, er fornøyd med fargen nå. Er ikke fint å være altfor brun heller, spør du meg.
Chips... Nam.


Birgitte og bestevennen
Sånn ligger jeg gjerne i en evighet, for det blir ikke sååå varmt..

 

Innkjøp

I dag har jeg og resten av damene/jentene + Jakob vært på shopping. Jeg har sånn omtrent ingen penger, så her er det jeg fikk av mamma:


Treningsshorts og singlet fra Nike


Bher fra Calvin Klein


Jakke fra GAP


T-skjorte fra GAP

Dagens outfit

Her er dagens antrekk:


Topp fra H&M, shorts fra Cubus, sko fra Converse

Jeg vet jeg er bleik i ansiktet i forhold til resten av kroppen.. Jeg hater å sole meg der, det er så ubehagelig! Derfor har jeg nesten alltid noe over det, sånn at jeg ikke får sol på det, og da blir jeg jo ikke brun heller, hehe.

Siena

I går var vi en en by som heter Siena, og det var også derfor jeg ikke blogget. Siena er en veldig kjent by i følge mamma, men jeg hadde aldri hørt om den før.. Det var uansett veldig fint der, og vi gikk for det meste rundt og så i byen.

I dag har vi vært ved bassenget igjen, men jeg har ikke tatt noen bilder der. Vi ble forresten kjent med to italienere der, så spilte vi et kortspill som jeg var ganske dårlig i. Jeg er dårlig i alle kortspill da, jeg taper alltid! Vi spilte volleyball med dem også, så det var jo koselig. Er jo alltid gøy å bli kjent med nye folk!

Her er bilder fra Siena:


Mamma sa at dette tårnet er kjent, så da måtte jeg jo ta bilde av det..


I'm at a payphoooone, hahaha


Skummelt gatelys..

Hadde egentlig masse bilder, men bildeopplasteren klikket helt.. 

Hei jeg bruker badehette

I dag har vi vært ved et annet basseng enn vi har vært ved før, og der var det veldig fint. Den eneste ulempen var at vi måtte ha badehette! Heldigvis fikk jeg en rosa en, da, det gjorde jo saken litt bedre. Det er jo heller ikke så ille når alle må gå med det, for da ser jo alle like teite ut uansett. Forresten har jeg fått et nytt kallenavn, fra nå av kan dere bare kalle meg Karenski. Det er den russiske versjonen av navnet mitt.. Neida, det er ikke det, men det høres jo litt russisk ut. Nå skriver jeg jo bare tull her, så jeg tror bare jeg viser dere noen bilder heller:


BADEHETTEEE


Poserer bare med containerene.. Det er jo fint det.


Vi gikk til butikken, og så var det siesta.. Vi måtte sitte på bakken og vente, buhu


Dette ble lunsjen vår. Sunne jenteeer!


Tøffen i trappa, hehee


Tøffen nummer 2 i trappa

Varm kilde

I dag morges var jeg og resten av damene/jentene her ved en varm kilde (eller noe sånt). Den var jo ikke varm da, men det heter visst varm kilde uansett. Det var sånn leire i bunnen, og den skal vel være bra for huden, så alle der gikk rundt og smørte seg med den. Det var utrolig fint der, men jeg glemte å ta bilder av hvordan det så ut der.. Vi skal nok der en gang til om ikke så lenge, så da får jeg huske det! 


Masse leire på kroppeeeen

Nå skal vi til bassenget, så vi blogges!


Dagens outfit

Her er dagens antrekk:

Bluse fra Bik Bok
Shorts fra Only (klippet og feste nagler på selv)
Sko fra Converse
Solbriller fra H&M

Badebadebade

I dag har vi badet masse, det er jo så varmt her! Jeg klarer ikke å sole meg i mer enn noen minutter, det er pining spør du meg. Er det egentlig noen som liker å sole seg? Den eneste grunnen til at jeg gidder å sole meg er fordi jeg vil bli brun, det er jo ikke fordi jeg liker å gjøre det eller noe.. Har bare badebilder fra i dag, men dere kan få se fire stykker:


Badering er viktig!!

Chiiiill

I dag har vi slappet av ved bassengkanten, det blir nok endel sånne dager framover.. Så her er noen bilder fra dagen:Birgittes nye bestevenner


Dagens outfit

Her er dagens (egentlig kveldens) outfit:Birgitte har tatt bildet, hilsen Birgitte.


Dag 2 i Italia

I dag har vi bare solt oss og slappet av ved bassenget, og det har vært veldig deilig. Vi er forresten med en annen familie, så det gjør jo turen enda kjekkere! De har barn på min og Birgitte sin alder også, så det passer jo fint. Jeg og Frida (et av barna til den andre familien selv om hun ikke er et barn siden hun er 16 år) prøvde å gå en liten tur i dag, og det var helt grusomt i denne varmen her. Vi gikk i nedoverbakker hele tiden, men så glemte vi at vi måtte opp igjen også. Uff og huff, sier jeg bare. Skal se om jeg kan ta litt flere bilder i kveld, men her er noen bilder jeg har tatt til nå i dag:


Lillesøster og mamma


Hahahaha, meg og Frida


Jakob, broren til Frida
Italiaaa

Nå er vi endelig framme i huset hvor vi skal bo de neste to ukene, og det er veldig fint her! Huset er stort og fint, og ligger i en bitteliten landsby. Det er ikke noe særlig med turister her, nesten alle er italienere, noe som er litt uvant. Mange av dem kan ikke engelsk i det hele tatt, så man må liksom snakke italiensk til dem. Dette er jo litt problematisk ettersom de eneste ordene jeg kan på italiensk er tallene opp til fire og "gelato" som betyr iskrem. Kanskje jeg lærer meg litt mer italiensk når jeg er her, da!

Har ikke fått tid til å ta så mange bilder til dere i dag, men jeg skal ta masse bilder i løpet av ferien, det lover jeg.


"Okei, smil på 1..2....3!!"


"Me gidde sje å smila allikevel, Karen.." "Greit"
Litt av utsikten fra rommet til meg og Birgitte, fiiint!

Dagens outfit

Nå har Hilde kommet innom, bare for at vi skal være litt sammen før jeg drar til Italia. Jeg må stå opp klokka 3 i natt, det er jo faktisk ikke så altfor lenge til nå! Har vært sånn halvveis hyper i hele dag, klarer ikke å roe meg ned.. Tilbake til det dette innlegget handler om, dagens antrekk:

Genser fra Cubus, vest som var en jakke før fra H&M, bukse fra Vero Moda, armbånd vet jeg ikke

Reisefeber

I dag er jeg ganske stressa, for i morgen reiser jeg til Italia med familien og en annen familie. Jeg blir alltid stressa og nervøs før jeg skal reise, og av og til blir jeg helt hyper også! Vi skal være der i to uker, og vi skal bo i en liten by som jeg ikke husker hva heter. Det er i Toscana i hvertfall, det er jeg sikker på. Jeg, mamma og lillesøster var nettopp en liten tur i byen, bare for å kjøpe litt bøker og blader og sånt, det er jo greit å ha med seg. Jeg pleier aldri å lese på ferie, egentlig, men jeg kan jo ha med litt lesestoff i tilfelle jeg plutselig får lyst allikevel. Nå må jeg begynne å pakke, så vi blogges!

Karen

19, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits