september 2011

Off to Oslo

Har glemt å fortelle dere det, men skal faktisk til Oslo denne helga! Jeg, mamma, Birgitte og mormor skal besøke tanten og søskenbarna mine der. Det blir sikkert koselig! Det blir mest sannsynlig blogging, men hvis jeg ikke får mulighet til det skal jeg nok få skaffet en gjesteblogger.. Blir til søndag!


Grusomt bilde, jeg vet

Nå må jeg nesten fortsette pakkingen, så får vi se hvordan det blir senere.

We found love

De fleste har vel hørt at Rihanna har en ny sang? Jeg synes den er kjempekul, den gjør meg rett og slett glad! Dette tror jeg kommer til å bli en hit, verdt å høre:

 

Hva synes du om sangen?

Fargerike armbånd

Jeg skrev jo et innlegg om fargerikt tilbehør, og noe av det fineste man kan bruke, er etter min mening fargerike armbånd! Jeg er ikke så flink til å bruke armbånd selv, siden man må skirve mye på skolen, og da tar jeg dem bare av. Og så må vi ikke glemme mine spinkle håndledd som ikke passer noen armbånd man får kjøpt. Bortsett fra de jeg får av venner som er blitt for små (de hadde dem i 1.klasse, hahaha).

Colorful bracelets
Like?

RLE spiser hodene våre

I morgen har vi RLE-prøve, noe jeg og Hilde opplever som ganske kjedelig, idiotisk, teit, plagsomt, sinnsforstyrrende, fritidsopptakende og alt negativt egentlig. Derfor må vi øve. K-J-E-D-E-L-I-G. Neida, vi elsker RLE altså, bare tuller med dereeee. Hihihihi, RLE RULER <3
Jeg er en smule hyper, tror ikke det er bra at jeg skriver mer nå. Hvis noen ikke forstod det, den endelige konklusjonen er at jeg og Hilde IKKE liker RLE, som forresten står for rar lamaetikk (Hilde ler seg i hjel av dette utsagnet)

Blogganbefaling

Lenge siden sist blogganbefaling, men jeg leser vel stortsett bare de mest kjente bloggene som det ikke er vits å tipse dere om. Alle vet liksom hvem de er!

Uansett, så gjennom kommentarene, og en av de bloggene som utmerket seg var www.thejuliee.blogg.no. Julie er flink til å oppdatere, og bloggen hennes handler vel egentlig om det samme som mange andre skriver om. Hverdag, mote og lignende,Ta gjerne en titt innom bloggen hennes!

Skriv at du vil bli anbefalt i kommentarfeltet, så skal jeg se om din blogg er noe for meg.

Lag dine egne pore strips!

Hvis du har mange hudormer rundt neseområdet, er pore strips noe jeg anbefaler. Problemet er jo bare at det er ganske dyrt å kjøpe, derfor skal jeg vise dere hvordan man kan lage det selv! Jeg har ikke store problemer med hudormer, men ville rett og slett bare prøve ut dette tipset jeg fant på Youtube (Michelle Phans channel).

Her er det du gjør:


Du trenger melk og gelatinpulver. Du kan IKKE bruke gelepulver, det er ikke det samme! Heller ikke gelatinplater, det må være gelatinpulver, som du finner i de fleste matbutikker. Samme hvilken melk du bruker, bare det er melk.. DU skal bruke like mye av begge ingrediensene, jeg liker å bruke en teskje av hver.


Bland sammen og sett inn i mikrobølgeovnen i ca. 10 sekunder.


Sånn ser det ut når det kommer ut av mikroen. Ekkelt, jeg vet, og det lukter ikke særlig godt heller.. Dette skal du da smøre utover der du har hudormer, og la det sitte på helt til det er HEEELT stivnet. Hvis ikke har det nemlig null effekt. Når det er stivnet, kan du dra det av.

Da håper jeg dere fikk litt nytte ut av tipset. For å være helt ærlig skal jeg nok heller prøve ut pore strips som du kan kjøpe, men dette er et greit alternativ!

Autumn is a second spring when every leaf is a flower

Av og til er høsten herlig, og det fineste for min del er nok når bladene på trærne blir fargerike. I dag er det faktisk sol, så da benyttet jeg sjansen til å ta noen bilder i det fine lyset. Her er et av bildene:


Day 7/365

Redigert i Photoshop CS5, som vanlig.

Skrillex

Jeg hører egentlig på mye forskjellig musikk, som mange av dere sikkert har merket. Jeg liker også veldig godt musikken til Skrillex. Dette er dubstep, det har jeg ikke pleid å høre så mye på før, men nå er jeg helt avhengig av noen av sangene til Skrillex. Kjære Marianne, hvis du leser dette, sangen under som heter Kill everybody er den jeg har sunget på i timene (der vi har onde drapsplaner).

Her er mine to favorittsanger fra Skrillex:

 

 

Haha, jeg forstår at mange av dere sikkert ikke liker det og synes det blir for bråkete, men jeg synes det er kult hvertfall!

Noen andre som liker Skrillex?

Converse All Stars

Converse er virkelig noen av mine favorittsko, de går til alt! Jeg har selv tre par, et par i skinn, et par kakifargede og et par gule. Kan ikke nekte for at det kommer til å blir flere heller, de er jo så praktiske!


Day 6/365

Dagens outfit

Skal på dansing om en time, det gleder jeg meg til! Ellers skal jeg ikke noe spesielt i dag, gjøre litt lekser og skrive notater til noen prøver jeg snart skal ha. Skulle gjerne tatt en powernap, men har rett og slett ikke tid i dag. Er så sliten nå om dagene.. Uansett, her er dagens outfit:


Merket ikke at Pelle stod der før etterpå.. Han var med på alle bildene, den lille linselusen!EDIT: Glemte nok en gang å skirve hvor alt er fra, here you go:
Singlet fra Oasis, tubeskjerf fra H&M, smykke fra H&M, veske fra H&M, sko fra Converse, bukse fra Primark, cardigan fra H&M

Disse skoene er snart mine:Har ombestemt meg igjen.. Men disse er jo så fine. Og de har dem i størrelse 35 (men de ble utsolgt akkurat NÅ, så jeg må visst ty til 36)! Hva synes dere om skoene?

Beklager for alle disse sko-innleggene, men er skikkelig desperat etter nye sko for tiden..

What a nice day

 I dag har jeg vært med Lise, det var lenge siden sist! Vi lagde vafler etter skolen (hadde mer vaffelrøre igjen), gjorde litt lekser og lagde middag. Gratulerer, vi GJORDE faktisk noe! Vi pleier liksom ikke å finne på noenting som helst.. Har nesten ingen bilder fra dagen heller, men kan jo vise dere noen få:


Lise har det som vanlig gøy med mitt kamera
Lise den pene <3

Nå må jeg øve litt til et kåseri jeg skal ha en eller annen gang snart, og kanskje spille litt tetris (sa jo jeg er avhengig). Vi har 5 prøver neste uke, muligens 6, så jeg kan ikke garantere at bloggingen blir veldig bra i nærmeste framtid.

Meg + Lise = PERFEKT

Fantastiske bilder av oss:

Er vi ikke peneeee? Neida, disse bildene er så klart veldig redigert, hadde vi enda vært så perfekte..

Vafler

Nå gikk Hilde nettopp hjem, etter å ha vært hos meg i noen timer. Det var koselig, og som jeg har fortalt, gjorde vi først ingenting (haha). Etterpå fant vi på noe, nemlig å lage vafler! De ble skikkelig gode, skal ha med i termos i morgen (det er ekkelt med kalde vafler). Har ingen superbra bilder, men kan jo legge ut to allikevel: 

Hildeee

I dag har jeg vært på jobb, og nå er Hilde her. Vi gjør egentlig... ingenting. Eller, jeg spiller HC Andersens eventyr, det er faktisk kjempegøy, haha! Nå må vi stikke, for vi skal fortsette å gjøre ingenting, snakkes!


Arkivbilde

Hvilken jakke skal jeg kjøpe?

Siden den jakken jeg egentlig skal ha, er utsolgt overalt (i min størrelse, vel og merke), må jeg finne meg en annen. Jeg har tenkt litt på denne fra H&M, men vet ikke hvilken farge jeg skal ha den i.. Hva synes dere, rosa eller grå?
Hvilken farge liker du best jakken i?

Foto: Plommer

I dag plukket jeg noen plommer fra hagen, siden det er så veldig mange av dem. Jeg er egentlig ikke noen plomme-fan, men det er andre i huset, så snill som jeg er plukket jeg noen.


Day 5/365

Gratulerer med dagen, Birgitte!

I dag har Birgitte, min lillesøster, bursdag. Hun er nå 11 år! Det er gjester her nå, vi har spist pastasalat og kake, og nå sitter de voksne og snakker sammen. Birgitte fikk kamera, så nå går hun amok med å ta bilder, med andre ord er det best å trekke seg litt tilbake om man ikke vil bli bombardert med bilder. Her er noen bilder fra dagen:Gratuler henne gjerne med dagen i kommentarfeltet :-)

Hva synes dere om disse skoene?

Siden mine elskede sko er utsolgt, og de aldri får dem inn igjen (buhu), må jeg jo finne noen andre. Disse fant jeg på Bianco, min yndlingsskobutikk, som dere sikkert har forstått. Jeg synes de er greie nok, ingenting er slår jo de jeg egentlig skulle ha. Vurderer å kjøpe de jeg egentlig skulle ha i mørkebrun heller, eller noen fra Vagabond som er nesten like. Uansett, her er noen jeg ser på som en nødløsning hvis ingenting annet funker:


Hva synes dere?

Denne kjendisen var jeg..

Dere er ikke akkurat verdensmestere i gjetting, så nå kan jeg røpe hvem jeg var i bursdagen. Rødt hår og svart, stramt skjørt, det burde dere skjønt altså.. Rihanna, så klart, haha! Dere gjettet Voe, men jeg skjønner jo hvorfor. Hun farget jo hårtuppene rødt også. Jeg farget kun tuppene fordi det ville vært veldig vanskelig å få rødfargen ut hvis ikke! Jeg synes ikke jeg så bra ut med det eller noe sånt, det var bare fordi jeg skulle være Rihanna.Bilder fra bursdagen kommer kanskje i morgen..

Outfit

Nå skal jeg i Siris bursdag, jeg gleder meg! Det er kjendisbursdag, så vi skal kle oss ut som en kjendis. Dere ser kanskje hvem jeg valgte? Hvis dere ikke klarer å gjette det skal jeg fortelle det når jeg kommer hjem. Her er det jeg har på meg:Red lips

Jeg synes rød leppestift kan være kjempefint hvis personen som bruker det passer det! Jeg vet ikke helt om jeg er en slik person som passer det, så jeg velger å ikke bruke det. Jeg bruker nesten alltid rosa eller nude leppestift, som dere sikkert har fått med dere.
Day 4/365

Hva synes du om rød leppestift?

Jeg er avhengig av:

- Klemmer! Jeg blir skikkelig deppa hvis jeg ikke får minst en klem hver dag. Ok, jeg får vel egentlig ganske mange klemmer til dagen, jeg vil nå si at jeg er ganske flink til å gi folk klemmer.

- Å være med noen. Hvis jeg ikke er med venner, driver jeg og følger etter pappa eller mamma, og de blir skikkelig leie av meg til slutt.. De må jo jobbe, så de har ikke tid til at jeg maser! Derfor foretrekker de

- Neglelakk! Spesielt min kjære Rose Insolent, som dere har sett her før. Har den på HELE tiden, er rett og slett avhengig.- Tetris Battle på Facebook. Jeg klarer ikke  å stoppe å spille det! Nå har jeg til og med begynt å prioriterer Tetris før skolen, ikke bra. Håper jeg blir lei snart!

- Musikk. Jeg hører veldig mye på musikk, og noe dere kanskje ikke visste, er at jeg ELSKER å synge! Beklageligvis elsker lillesøsteren min også musikk, og hun har soverom rett over meg, som betyr at taket mitt rister mesteparten av dagen..

Hva er du avhengig av?

Foto: Green moss

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye interessant. Jeg har kun gjort lekser og vært hjemme og slappet av. I morgen skal jeg i bursdagsselskap til Siri, det blir sikkert gøy. Og forresten, jeg, mamma og Birgitte skal til Kreta i høstferien, gleder meg SÅÅÅ mye!


Day 4/365

Hva synes du om bildet?

 

Innkjøp

I går var jo jeg og Hilde på Kilden, og i tillegg til dette jeg skal vise dere nå, kjøpte jeg en pizza til oss på Dolly, og så tok jeg jo et til hull i øret som dere så i går. Kjøpte også noe random skolesaker, men gidder ikke å vise det. Uansett, her er hva jeg kjøpte:


Små notatbøker fra ARK


Lyse striper til håret fra VITA


Tubeskjerf/Hals fra H&M


Pannebånd fra H&M


Sminkeveske og neglelakk fra H&M


Shampoo og balsam fra Cubus (DISSE LUKTER HIMMELSK!!!)Veske fra H&M

Vi skulle jo egentlig bare dit for å kjøpe mine etterlengtede sko, men gjett hva? De hadde ikke flere igjen i beige, og de kom aldri til å få dem inn igjen heller! De har dem på Kvadrat, men det er jo en halvtime kjøring herfra, så jeg gadd ikke. Ble skikkelig irritert, hadde så lyst på dem!

Tubeskjerf

Jeg vet ikke hvordan det er hos dere, men i fjor gikk nesten alle her med tubeskjerf, eller hals som vi også kaller det. Jeg synes det er veldig fint, og er en stor tilhenger selv. Jeg har tre stykker, men jeg tipper det blir flere i garderoben min snart, sånn at jeg kan holde meg varm i vinter. Her er noen jeg liker godt:


Dette er mye finere i hvitt, men det går ikke an å vise det  på nettsiden. Fra Bik Bok.


Fra H&M


Fra H&M


Hva synes du om tubeskjerf?

Se hva jeg har gjort:Har ikke blogget før nå fordi jeg og Hilde har vært på Kilden i hele dag. Innkjøp kommer i morgen, er for mørkt til å ta bilder nå..

Selv om mamma ikke stilte seg særlig positiv til denne idèen, gjorde jeg det i dag. Jeg har nå et til hull i øret! Har bare i det ene øret, da, synes det ble er finest. Jeg er faktisk veldig fornøyd, mamma får bare surmule så mye hun vil, haha!

Min favorittartist

Jeg kan vel egentlig ikke si at jeg har EN favorittartist, men av skandinaviske artister må det jo være Veronica Maggio. Sangene hennes er så fengende, jeg klarer ikke å la være å synge med! Hun er fra Sverige, og synger på svensk, og jeg elsker svensk. Svensk er et av de fineste språkene jeg vet om, det er så mye finere enn norsk! Skulle ønske jeg var svensk, haha..

Her er mine favorittsanger av Veronica Maggio:

 

 

 

 

 

Produktanmeldelse: Pudder

Jeg fikk en forespørsel på om jeg kunne skrive litt om pudderet mitt fra MAC, og det kan jeg jo gjøre. Så her kommer det, men husk, dette er bare min mening, det er ikke sikkert at pudderet er likt på deg.

Positivt:
- Pudderet føles ikke tungt  på huden, som noen har en tendens til å gjøre
- Greit å ha om man har litt blank hud noen steder, det gjør huden matt på 1-2-3
- Et produkt varer lenge

Negativt:
- Holder ikke veldig lenge på hudenAlt i alt er ikke dette pudderet overraskende bra, det er bare helt greit. Det dekker ikke nesten ingenting, men gir huden en matt finish. Jeg ville egentlig heller kjøpt et billig pudder, dette er ikke kjempebra i forhold til prisen. Når det gjelder prisen, er jeg ikke sikker, fordi jeg kjøpte det i Danmark, men det ligger vel på litt over 200-lappen. Altså er det ganske dyrt i forhold til det du får.

MEN, det betyr ikke at alle MAC-pudderne er dårlige. Dette heter Studio Careblend, men det er mange andre varianter som sikkert er bedre for meg.

Forresten, MAC-sminke kan du kjøpe på Estetique i Stavanger

One may live without bread, not without roses

I dag har det vært en travel dag. Først var jeg på skolen, og vi hadde prøve i samfunnsfag. Tror den gikk bra, da. Etterpå var jeg med Hilde hjem, så gikk vi på dansing. Nå er jeg ganske utslitt, men må likevel sette i gang med leksene.. Skal ikke gjøre så mye, da, bare litt matte, norsk og naturfag. Vi snakkes senere, da kommer det muligens en produktanmeldelse!


Day 3/365

Autumn fashion

Her er et antrekk jeg synes passer godt til høsten:

 

Autumn love

Jeg vet at jeg bruker Acne Pistols-skoene til alle antrekk, men de så fine! Tenker ikke på andre sko lengre, haha. Drømte til og med om de skoene en natt, helt normalt..

Colorful accessories

Hvis man har et kjedelig antrekk, og har lyst til å få det til å være litt mer spesielt, kan det være smart å bruke fargerikt tilbehør. Da blir antrekket mer spennende med en gang, spør du meg! Her er et eksempel på hvordan man kan bruke tilbehøret:
Day 2/ 365

Her har jeg på meg en helt enkel hvit bluse, men bare se hvor mye mer spennende det ble med rosa neglelakk, fargerike armbånd og to ringer!

Hvis noen lurer på hvor det forskjellige er fra, så er de blå, gull og brune armbåndene fra H&M, det fargerike armbåndet vet jeg ikke (har fått det i gave), LOVE-ringen er fra Primark og den andre ringen er fra Bik Bok.

Anbefaling: Blush

I går feiret jeg jo bursdagen min, og den ene gaven jeg fikk var en rosa blush fra Lise og Hilde (fikk mer enn det av dem ,da). De var veldig flinke, det var nemlig akkurat denne blushen jeg hadde ønsket meg. Og den skuffet meg ikke heller!

Fargen er fantastisk! Rosa med glitter i, er det mulig å ikke bli betatt? Jeg har hatt den på i dag, og den har holdt hele dagen. Den er også veldig godt pigmentert, man trenger bare å stryke børsten lett over for å få farge. Sånn ser den ut:Den er i fargen DAINTY. Spør du meg, er den fantastisk!

So much to do, so little time

I dag har jeg ekstremt mye å gjøre. Her kan dere få se hva jeg må få unnagjort:

- Rydde rommet mitt og vaske badet mitt
- Øve til samfunnsfagprøven
- Jobben i noen timer
- Trening

¨
Arkivbilde

Ok, virker ikke som så mye når det er skrevet ned sånn, men det er egentlig ganske mye å komme over. Derfor håper jeg dere forstår at bloggingen ikke blir på sitt beste i dag! Skal ikke søndag være en hviledag, da? Hmm..

 

Min rosabursdag!

Nå har alle gjestene gått hjem, og jeg har hatt en koselig kveld med masse god mat, dansing, quiz og bare snakking. Det er ikke så mye mer å si om kvelden, så her har dere litt bilder:

 Kjolen min ser veldig neon ut på bildene, men den er ikke sånn i virkeligheten..

Finally ready

Nå er jeg endelig klar for at gjestene skal komme, så nå gleder jeg meg! Skal bare lage en smoothie, men det går jo ganske raskt. Må fortelle dere noe litt komisk forresten! Jeg hadde laget akkurat 23 muffins fordi det er  23 plasser i muffinsstativet, og så spiste pappa en! Så nå er det bare 22 muffins, en plass ledig.. Irriterende.

Gjestene kommer klokken 7 og blir til klokken 11 eller lengre, så jeg er ikke sikker på hvor mye mer blogging det blir i dag.. Dere kan hvertfall få se bilder i morgen!Forresten har jeg stripet håret i dag, hva synes dere?

Bursdagsforberedelser

Nå er mamma og pappa skikkelig stressa, fordi de vi holder på med å vaske og rydde hele huset, i tillegg til  at vi må lage kake, muffins og taco. Jeg skal nemlig feire bursdagen min med venner  i dag! Det blir sikkert koselig, men nå må jeg fortsette å rydde..

Denne kjolen skal jeg ha på meg:Jeg vet jeg ser ut som et troll på bildet.

Gratisdesign

Jeg har laget et gratisdesign, egentlig bare fordi jeg liker å holde på med bloggdesign. Hvis dere vil se hvordan designet ser ut, gå inn på www.karenmbdesigntest.blogg.no. Her er kodene:

 

STILSETT:

 

.entry {background-color: #transparent;}body {background-color: #EBECE4;font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;color: #4a4a4a;}#header {background-color: #FFFFFF;background-image: url('http://bloggfiler.no/karenmbdesigntest.blogg.no/images/1179418-11-1316208862093.jpg');height: 200px;background-repeat: repeat; margin: 0px 0px 10px 0px;}#wrapper {background-color: #ffffff; border-radius: 20px;-khtml-border-radius: 20px; -moz-border-radius: 20px; -webkit-border-radius: 20px;}#footer {background-color: #ffffff;}a { color: #242424}a:link { color: #242424}a:visited { color: #242424}a:active { color: #242424}h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Times New Roman, Geneva, sans-serif; font-style: italic;}#header h1, #header p { display:none }#header { color: #000000; }h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #000000; }.entry .meta {background-color: #FDF2EE;padding: 3px;}h2, h2 a, h2 a:link, h2 a:visited, h2 a:active { color: #8B7D6B; }a:hover { color: #FFDFEF }h3 {font-size:160%}h2 {font-size:250%} #side {width: 200px;font-size: 10pt;border-left-width: 1.5px;border-left-style: dashed;border-left-color: #BDBDBD;

 

 

 

MALER FORSIDE:

 

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /><title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title><meta name="description" content="${BlogDescription}" /><script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script><script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script><link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" /><link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" /><link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" /><link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" /></head><body class="front"><div id="doc2"><br><div id="header"></div><div id="wrapper" class="yui-gc"><div id="main" class="yui-u first"><tag:entrylist limit="30"><div class="entry"><div align="center"> <h2><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></h2></div><div class="meta"><ul><li>${EntryDate} kl.${EntryTime} i<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li><li><tag:if test="${EntryCommentCount == 0}"><a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a><tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" /><a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a><tag:else /><a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a></tag:if></li></ul></div><div class="content">${EntryBody}</div><div class="meta"><ul><li>${EntryDate} kl.${EntryTime} i<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li><li><tag:if test="${EntryCommentCount == 0}"><a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a><tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" /><a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a><tag:else /><a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a></tag:if></li><li><a href="${EntryPermaLink}">Permalenke</a></li><li class="share"><a href="http://share.blogg.no/share?url=${EntryPermaLink}&amp;title=${EntryTitle}">Tips en venn</a></li></ul><tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}"><div class="tags">Stikkord:<ul><tag:taglist><li><a href="${TagURL}">${TagName}</a></li></tag:taglist></ul></div></tag:if></div></div></tag:entrylist><div>Les mer i arkivet<tag:archivelist limit="3"> »<a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></tag:archivelist></div></div><div id="side" class="yui-u"><tag:profile><tag:if test="${ProfileExists == 'true'}"><div id="profile" class="clearfix"><div><a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}"><img style="float: center; border: 0;" src="http://bloggfiler.no/karenmbdesigntest.blogg.no/images/1179418-7-1316190248550.jpg" height="100"></a></div><h3><a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a></h3><p>${ProfileAge}, ${ProfileFrom}</p><p>${ProfileDescription}</p></div></tag:if></tag:profile><tag:include module="sidebar"></tag:include><div><h3>Kategorier</h3><ul><tag:categorylist><li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li></tag:categorylist></ul></div><div><h3>Arkiv</h3><ul><tag:archivelist><li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li></tag:archivelist></ul></div><div><h3>Siste innlegg</h3><ul><tag:recentlist limit="10"><li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li></tag:recentlist></ul></div><div><h3>Siste kommentarer</h3><ul><tag:commentlist global="true" limit="10" sort="desc"><li>${CommentAuthorLinkIf} om ${CommentArticleLink}</li></tag:commentlist></ul></div><tag:if test="${HasLinks == 'true'}"><div><h3>Lenker</h3><ul><tag:linklist><li><a href="${LinkURL}">${LinkName}</a></li></tag:linklist></ul></div></tag:if><i>Designet er laget av: <i/> <br><br/><a href="http://www.karenmb.blogg.no/"><img src="http://bloggfiler.no/karenmbdesigntest.blogg.no/images/1179418-9-1316119023627.jpg" height="90p"> </a><tag:if test="${HasProducts == 'true'}"><div><h3>Jeg anbefaler</h3><ul><tag:productlist><li class="clearfix"><a href="${ProductUrl}"><img class="asin" align="left" src="http://i.blogg.no/50x50/${ProductImage}" alt="${ProductTitle}" /></a><strong><a href="${ProductUrl}">${ProductTitle}</a></strong>${ProductComment}</li></tag:productlist></ul></div></tag:if></div></div><div id="footer" class="yui-gb"><div class="yui-u first"><tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen<tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©<a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt<a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatterer selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til<a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile></div><div class="yui-u"><h4>Arkiv</h4><ul><tag:archivelist limit="5"><li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li></tag:archivelist></ul></div><div class="yui-u"><p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p><ul><li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li><li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li><li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li><li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li><li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li></ul></div></div></div></body></html>

 

 

 

MALER INNLEGG:

 

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /><title>${EntryTitle} (${BlogTitle})</title><meta name="description" content="${BlogDescription}" /><script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script><script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script><link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" /><link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/comment/${EntryID}.rss" title="Kommentarer til dette inlegget" type="application/rss+xml" /><link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" /><link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" /><link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" /></head><body><div id="doc2"><br><div id="header" onclick="document.location='${BlogUrl}';"><h1><a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a></h1><p>${BlogDescription}</p></div><div id="wrapper" class="yui-gc"><div id="main" class="yui-u first"><tag:entry><div class="entry"><a name="a${EntryNum}" id="a${EntryNum}"></a><div align="center"><h2>${EntryTitle}</h2></div><div class="meta"><ul><li>${EntryDate} kl.${EntryTime} i<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li><li><tag:if test="${EntryCommentCount == 0}"><a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a><tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" /><a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a><tag:else /><a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a></tag:if></li></ul></div><div class="content">${EntryBody}</div><div class="meta"><ul><li>${EntryDate} kl.${EntryTime} i<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li><li><tag:if test="${EntryCommentCount == 0}"><a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a><tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" /><a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a><tag:else /><a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a></tag:if></li><li><a href="${EntryPermaLink}">Permalenke</a></li><li class="share"><a href="http://share.blogg.no/share?url=${EntryPermaLink}&amp;title=${EntryTitle}">Tips en venn</a></li></ul><tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}"><div class="tags">Stikkord:<ul><tag:taglist><li><a href="${TagURL}">${TagName}</a></li></tag:taglist></ul></div></tag:if><tag:include module="postentry"></tag:include></div></div></tag:entry><tag:if test="${Comments == 1}"><a name="comment" id="comment"></a><h3><tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">Ingen kommentarer<tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />Én kommentar<tag:else />${EntryCommentCount} kommentarer</tag:if></h3><div id="comments"><tag:commentlist><div class="comment ${CommentClass}"><div class="meta"><tag:if test="${CommentProfileUrl != ''}"><a href="${CommentProfileUrl}"><img class="avatar" src="http://i.blogg.no/50x50/${CommentProfileImageUrl}" alt="" /></a><tag:else /><tag:if test="${CommentAuthorUrl != ''}"><a rel="nofollow" href="${CommentAuthorUrl}"><img class="avatar" src="http://i.blogg.no/50x50/http://www.gravatar.com/avatar.php?gravatar_id=${CommentAuthorEmailHash}&amp;default=http%3A%2F%2Fstatic.blogg.no%2Fblogs%2Favatar.png&amp;size=50" alt="" /></a><tag:else /><img class="avatar" src="http://i.blogg.no/50x50/http://www.gravatar.com/avatar.php?gravatar_id=${CommentAuthorEmailHash}&amp;default=http%3A%2F%2Fstatic.blogg.no%2Fblogs%2Favatar.png&amp;size=50" alt="" /></tag:if></tag:if><h4>${CommentAuthorLinkIf}</h4><p>${CommentDate} kl.${CommentTime}</p></div><div class="content">${CommentText}</div></div></tag:commentlist></div><div id="newcomment" class="clearfix"><h3>Skriv en ny kommentar</h3><form action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" id="commentform" method="post" onsubmit="doSubmit(this)"><div id="comment_author_wrapper"><label for="comment_author">Navn:</label><input id="comment_author" type="text" name="author" onchange="doChange(this)" value="" maxlength="100" /></div><div id="comment_authoremail_wrapper"><label for="comment_authoremail">E-post:</label><input id="comment_authoremail" type="text" name="authoremail" onchange="doChange(this)" value="" maxlength="100" /></div><div id="comment_authorurl_wrapper"><label for="comment_authorurl">URL:</label><input id="comment_authorurl" type="text" name="authorurl" onchange="doChange(this)" value="http://" maxlength="100" /></div><div id="comment_text_wrapper"><label for="comment_text">Din kommentar:</label><textarea id="comment_text" name="comment" onchange="doChange(this);" cols="40" rows="10"></textarea></div><div id="comment_submit_wrapper"><input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" /><input id="comment_submit" class="submit" type="submit" name="submit" value="Send kommentar" /></div><div id="comment_remember_wrapper"><input id="comment_remember" name="comment_remember" onclick="doCheck(this)" type="checkbox" value="1" /><label for="comment_remember">Husk meg ?</label></div></form></div></tag:if></div><div id="side" class="yui-u"><tag:profile><tag:if test="${ProfileExists == 'true'}"><div id="profile" class="clearfix"><div><a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}"><img style="float: center; border: 0;" src="http://bloggfiler.no/karenmbdesigntest.blogg.no/images/1179418-7-1316190248550.jpg" height="100"></a></div><h3><a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a></h3><p>${ProfileAge}, ${ProfileFrom}</p><p>${ProfileDescription}</p></div></tag:if></tag:profile><tag:include module="sidebar"></tag:include><div><h3>Kategorier</h3><ul><tag:categorylist><li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li></tag:categorylist></ul></div><div><h3>Arkiv</h3><ul><tag:archivelist><li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li></tag:archivelist></ul></div></div></div><div id="footer" class="yui-gb"><div class="yui-u first"><tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen<tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©<a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt<a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatterer selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til<a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile></div><div class="yui-u"><h4>Arkiv</h4><ul><tag:archivelist limit="5"><li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li></tag:archivelist></ul></div><div class="yui-u"><p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p><ul><li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li><li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li><li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li><li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li><li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li></ul></div></div></div></body></html>

 

 

 

MALER KATEGORI:

 

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /><title>${CategoryName} (${BlogTitle})</title><meta name="description" content="${BlogDescription}" /><script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script><script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script><link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" /><link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" /><link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" /><link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" /></head><body><div id="doc2"><br><div id="header" onclick="document.location='${BlogUrl}';"><h1><a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a></h1><p>${BlogDescription}</p></div><div id="wrapper" class="yui-gc"><div class="breadcrumbs"><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> »<a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a> » ${CategoryName}</div><div id="main" class="yui-u first"><h2>${CategoryName}</h2><tag:entrylist limit="1000" maxchars="200"><div class="entry"><h3><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></h3><div class="content">${EntryBody}</div><div class="meta"><ul><li>${EntryDate} kl.${EntryTime} i<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li><li><tag:if test="${EntryCommentCount == 0}"><a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a><tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" /><a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a><tag:else /><a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a></tag:if></li><li><a href="${EntryPermaLink}">Permalenke</a></li><li class="share"><a href="http://share.blogg.no/share?url=${EntryPermaLink}&amp;title=${EntryTitle}">Tips en venn</a></li></ul></div></div></tag:entrylist></div><div id="side" class="yui-u"><tag:profile><tag:if test="${ProfileExists == 'true'}"><div id="profile" class="clearfix"><div><img style="float: center; border: 0;" src="http://bloggfiler.no/karenmbdesigntest.blogg.no/images/1179418-7-1316190248550.jpg" height="100"></a></div><h3><a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a></h3><p>${ProfileAge}, ${ProfileFrom}</p><p>${ProfileDescription}</p></div></tag:if></tag:profile><tag:include module="sidebar"></tag:include><div><h3>Kategorier</h3><ul><tag:categorylist><li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li></tag:categorylist></ul></div><div><h3>Arkiv</h3><ul><tag:archivelist><li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li></tag:archivelist></ul></div></div></div><div id="footer" class="yui-gb"><div class="yui-u first"><tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen<tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©<a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt<a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatterer selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til<a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile></div><div class="yui-u"><h4>Arkiv</h4><ul><tag:archivelist limit="5"><li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li></tag:archivelist></ul></div><div class="yui-u"><p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p><ul><li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li><li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li><li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li><li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li><li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li></ul></div></div></div></body></html>

 

 

 

MALER ARKIV:

 

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /><title>${ArchiveName} (${BlogTitle})</title><meta name="description" content="${BlogDescription}" /><script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script><script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script><link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" /><link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" /><link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" /><link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" /></head><body><div id="doc2"><br><div id="header" onclick="document.location='${BlogUrl}';"><h1><a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a></h1><p>${BlogDescription}</p></div><div id="wrapper" class="yui-gc"><div class="breadcrumbs"><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> »<a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a> » ${ArchiveName}</div><div id="main" class="yui-u first"><h2>${ArchiveName}</h2><tag:entrylist limit="1000" maxchars="200"><div class="entry"><h3><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></h3><div class="content">${EntryBody}</div><div class="meta"><ul><li>${EntryDate} kl.${EntryTime} i<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li><li><tag:if test="${EntryCommentCount == 0}"><a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a><tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" /><a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a><tag:else /><a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a></tag:if></li><li><a href="${EntryPermaLink}">Permalenke</a></li><li class="share"><a href="http://share.blogg.no/share?url=${EntryPermaLink}&amp;title=${EntryTitle}">Tips en venn</a></li></ul></div></div></tag:entrylist></div><div id="side" class="yui-u"><tag:profile><tag:if test="${ProfileExists == 'true'}"><div id="profile" class="clearfix"><div><img style="float: center; border: 0;" src="http://bloggfiler.no/karenmbdesigntest.blogg.no/images/1179418-7-1316190248550.jpg" height="100"></a></div><h3><a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a></h3><p>${ProfileAge}, ${ProfileFrom}</p><p>${ProfileDescription}</p></div></tag:if></tag:profile><tag:include module="sidebar"></tag:include><div><h3>Kategorier</h3><ul><tag:categorylist><li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li></tag:categorylist></ul></div><div><h3>Arkiv</h3><ul><tag:archivelist><li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li></tag:archivelist></ul></div></div></div><div id="footer" class="yui-gb"><div class="yui-u first"><tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen<tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©<a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt<a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatterer selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til<a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile></div><div class="yui-u"><h4>Arkiv</h4><ul><tag:archivelist limit="5"><li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li></tag:archivelist></ul></div><div class="yui-u"><p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p><ul><li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li><li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li><li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li><li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li><li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li></ul></div></div></div></body></html>


Sånn ser designet ut

Hva synes dere om gratisdesignet?

Heart bokeh

Prøvde meg på å lage hjertebokeh i stad, men det viste seg  å ikke være så lett! Dere kan få se resultatet, men det ble virkelig ikke bra.. Mislykket, uff! Jeg skal prøve igjen senere, håper det blir bedre da!
Day 2/365

Nye kjoler fra Nelly.com

I dag gikk jeg og hentet Nelly-pakken min, og jeg likte begge kjolene veldig godt. Jeg tok noen bilder der jeg har dem på, så da skal dere få se dem! Advarsel: Jeg ser ut som et monster på bildeneMåtte spare dere for dette bilder, jeg så virkelig forferdelig ut..

Jeg er fornøyd med begge kjolene, men jeg må si at de var endel finere på modellene.. Men men, alle kan jo ikke ha så fine kropper som dem. Kjære blogg.no, jeg er lei av den dårlige bildeopplasteren som ødelegger bildene mine.

Blogganbefaling

Denne gangen er det en ganske kjent blogg som står for tur, nemlig www.l0ve.blogg.no. De fleste har nok hørt om bloggen, men jeg vil anbefale den uansett, rett og slett fordi jeg liker den så godt!

Erica blogger egentlig om det samme som de fleste andre, sin hverdag, outfits osv. Men hun gjør det på en såpass bra måte at jeg likevel blir interessert og vil lese mer! Det er veldig mange nesten identiske blogger, men Erica sin blogg skiller seg ut selv om den handler om det samme som mange andre. Hun tar veldig fine bilder, og bloggen er alt i alt inspirerende og kjekk å lese!Leser du Ericas blogg?

My best friends on a rainy day

Jeg har egentlig aldri vært en så fornuftig person at jeg bruker støvler når det regner, men etter jeg fikk disse støvlene i London, har jeg brukt støvler nesten hver gang det har regnet. Det har nok litt med å gjøre at det er Hunter-støvler, men hey, jeg bruker støvler! Mamma og pappa har jo tross alt mast på meg i alle år: "Karen, du vet at du ikke kan ha tøysko på deg når det regner. Du blir klissvåt på føttene, vær litt fornuftig!" Bla, bla, bla. Nå burde de jammen meg være fornøyde, altså!Begynner på et lite foto-prosjekt, det heter 365 days, og jeg har det egentlig bare for å få meg selv til å ta mer bilder.. Så da er dette Day 1/365

Annais er tilbake!

Mulig jeg er litt sent ute med dette, men jeg er så glad akkurat nå! Annais har begynt å blogge igjen, og det synes jeg er kjempebra, for bloggen hennes var nemlig helt topp da jeg leste den før! Woho!

 

Swagger Jagger

Mange vet nok hvem Cher Lloyd er, men for dem som ikke vet det var hun med i X Factor i England. Hun var veldig flink der, men da den nye sangen hennes kom ut, ble mange skeptiske. Det er nemlig veldig mange som ikke liker denne sangen, men jeg synes egentlig den er litt fengende..Sorry for dårlig blogging, men jeg er syk akkurat nå, så jeg orker ikke å legge så mye arbeid i det..

Rose insolent

Helt siden jeg kjøpte denne neglelakken, har jeg vært avhengig. Jeg har ikke brukt annen neglelakk, kun den! Eller, jeg har prøvd andre neglelakker, men alltid endt opp med den. De som kjenner meg vet nok hvilken neglelakk jeg snakker om nå, det er selvfølgelig min kjære Rose Insolent fra Chanel! Bare se på denne herligheten:

Denne er ikke bare fin i fargen, men den holder lenge på også. Med andre ord, perfekt!

Hva synes vi om ponchoer?

Poncho er jo et plagg som er veldig in i høst, men jeg vet ikke helt om jeg kommer til å kaste meg på den trenden. Mange ponchoer har en tendens til å se ut som tepper, synes jeg, og hvem vil vel gå rundt omkring med et teppe over seg? Noen er jo fine også, det er ikke det, men det er ikke helt min stil, tror jeg..


Fra H&M

Hva synes dere om ponchoer?

Denne kjolen kjøpte jeg...

Dere lurer kanskje på hvilken av de to kjolene jeg kjøpte i går? Jeg klarte rett og slett ikke å bestemme meg, spesielt ikke når Lise og Hilde var helt uenige om hvilken som var finest. Jeg blir nemlig veldig lett påvirket av dem! Så jeg kjøpte begge to, jeg.. De var ikke så altfor dyre, så det var jo greit. Hvis du ikke har lest innlegget, kan jeg legge ut bilder av kjole i dette innlegget også. Begge kjolene er fra NELLY.COM.

Hva synes du om kjolene?

Jeg har fått jobb!

Neida, ikke SÅNN jobb. Jeg har jo fast jobb allerede, men nå har jeg altså skaffet meg jobb til arbeidsuken! Det er veldig bra, siden det er vanskelig å skaffe seg jobb, siden alle skal ha på likt. Jeg fikk jobb på Studio Hjelm, et fotostudio! Er veldig fornøyd med det, så nå sitter jeg her og jubler for meg selv. Nå skal jeg snart til Hilde, vi skal skrive kåseri (ikke av fritt initiativ, altså), og på dansing etterpå.

Nevner nok ikke så mye mer om den arbeiduken før i November, for det er da det er!

Har dere også arbeidsuke?

Hvilken kjole skal jeg kjøpe?

Jeg ser etter en ny kjole, og denne gangen MÅ den være rosa. Skal nemlig ha rosabursdag på lørdag! Jeg lurer på hvilken av disse to kjolene jeg burde kjøpe, siden jeg liker begge veldig godt. Jeg tror egentlig at jeg har bestemt meg, men jeg er enda ikke 100% sikker.. Dere kan se og bedømme hva dere selv mener:


Hvilken likte du best?

Hva synes dere om UGGs?Nå når det går mot kaldere tider, hater jeg å fryse på føttene, og jeg må innrømme at det som holdt meg varm sist vinter var UGGs! Jeg synes at UGGs er forferdelig stygt, men de er så gode og behagelige å gå i at jeg ikke klarer å la være, uansett om de er stygge. Nå skal jeg jo snart kjøpe nye sko, da, men jeg tror at UGGsene blir brukt på de kaldeste dagene uansett!

Hva er din mening om UGGs?

Fullstappa dag

Som dere sikkert forstår ut ifra overskriften, har jeg en ganske travel dag i dag. Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og skal snart på jobb. Etter jobb er det masse lekser som ligger og venter på meg, så da må jo noen av dem bli gjort også. Så da håper jeg dere har forståelse for dårlig/lite blogging i dag!Noen andre som har en travel dag i dag?

Nytt design

Nå har jeg endelig laget nytt design, men er egentlig ikke helt fornøyd. Liker nemlig ikke headeren! Men men, den får duge i noen uker hvertfall.. Jeg måtte venstrestille sidebaren fordi det er noe galt med bloggen min sitt design. Teksten i sidebaren klistrer seg nemlig heeelt inntil selve bloggen hvis jeg har den på høyresiden. Jaja, det er vel greit slik det er nå også?Hva synes du om det nye designet?

Hvilken header skal jeg bruke?

Nå har jeg jo hatt den samme headeren i år og dag, så da er det ve på tide å skifte? Jeg har egentlig ingen fine høstbilder, så jeg valgte bare noen jeg tok i sommer.. Jeg har laget to forskjellige, og vet ikke hvilken jeg skal bruke, så nå kan dere bestemme:

Hvilken likte du best?

Skillingsboller

I dag har jeg og Christina bakt skillingsboller, mesterbakerne vet dere! Christina spiste sikkert halvparten av deigen, da, så det kunne nok blitt endel flere boller, haha. Her kan dere se de fantastiske bollene:

Nam nam! Men nå skal jeg på trening, snakkes!

Ringhånd

En av gavene jeg fikk til bursdagen, var en ringhånd. Jeg synes den er ganske kul, så da viser jeg dere bare den:

Har du en ringhånd?

Bursdagsfeiring

Jeg har hatt en kjempefin bursdag til nå! Våknet opp til frokost på senga og et kjempekoselig kort og armbånd fra Hilde. Og så må vi ikke glemme at Lise skrev et innlegg her på bloggen, det var også veldig koselig! Jeg fikk også besøk av mormor, morfar, farmor, tante Bente og Onkel Per klokken 4, og de er her fremdeles. Jeg har pakket opp gaver, spist club sandwich og kake, og kost meg masse!Jeg skal ha bursdagsselskap med venner senere, kanskje neste helg? Gleder meg!

"The love we give away is the only love we keep."

Heisann, Lise her!

Som dere kanskje vet, fyller Karen 15 år i dag! Tenkte jeg kunne snike meg inn her og lage et lite innlegg til henne. Vi har kjent hverandre i snart to år, men det føles mye lenger. Vi har mange fine minner sammen, og slik vil det forhåpentligvis fortsette fremover. Karen er en snill, søt, grei, morsom, hyper (og lat), kul, smart (osv...) jente! Da forstår dere nok hvorfor jeg liker henne! Pen er hun også, bare ta en titt:Vi tar nesten alltid masse bilder, noe som resulterer i en del fine, morsomme og rett og slett stygge bilder. Jaja, minner er minner. Jeg har ikke så mange på min pc, men her er noen minne-bilder:


Hahaha, digger det øverste bildet til høyre!

 

Det jeg ville si, er: Gratulere så masse med dagen Karen! Jeg er glad i deg. Klem fra Lise :-)

Plommetreet vårt

Jeg nevnte i et annet innlegg at vi har sinnsykt mye plommer i hagen, så nå skal jeg bare vise dere hvor mye det er! Det ser ikke mye ut på bildene, noe som er litt dumt. Dere får liksom ikke det riktige inntrykket!Aner ikke hvorfor kvaliteten på bildene ble så dårlig. Eller jo, det gjør jeg. BLOGG.NO TORTURERER BILDENE MINE

 

Dette våknet jeg opp til i dag:I dag er jeg jo faktisk 15 år, rart å tenke på! Siden det er bursdagen min, vekket mamma, pappa og Birgitte meg med frokost på senga. Det var veldig koselig! Etterpå åpnet jeg en konvolutt jeg fikk av Hilde i går. Der inni lå det er stort kort, som dere ser bilder av over, og et armbånd hun har perlet selv. Jeg ble utrolig glad, for inne i kortet stod det veldig mye fint! Til nå har bursdagen min vært fantastisk fin. Senere skal jeg ha familieselskap, det gleder jeg meg til!

Foto: Lips like candy

Har lenge hatt lyst til å ta disse bildene, og i dag gjorde jeg det! Ble ikke akkurat fornøyd, men dere kan jo få se:
Hvem kler kjolen best?

Her er to kjendiser i samme kjole. Jeg vet ikke helt hvem jeg synes kler den best, så nå er det opp til dere:Kim Kardasian eller Ginnifer Goodwin?

Nydelig kjole fra Nelly.com

Jeg har tenkt på å bestille nye kjoler fra Nelly, så da kikket jeg litt i stad. Denne ble en av mine favoritter:Etter min mening er denne fantastisk fin, men jeg VET hva som kommer til å skje når jeg prøver den.. Den kommer til å være altfor lang! Modellen på bildet er nemlig 173 cm, og jeg er ca. 155 cm.. Uansett kan jeg jo sende den i retur hvis jeg ikke liker den. Fant noen andre kjoler også, men de kan jeg vise senere.

 

Disse skoene er snart mine..

Bare se på disse herlighetene! Vet jeg har nevnt dem mange ganger her på bloggen, men det er jo fordi jeg liker dem så godt! Jeg skal ha dem i beige, tror jeg, men her kan dere se dem i svart:Skoene er fra Bianco

Hva synes du om skoene?

Foto: The last signs of summer

Det er så trist at det ikke er sommer lengre, det tror jeg mange kan kjenne seg igjen i.. Jeg gikk ut i hagen i stad, det er fremdeles blomster der, men de begynner å visne. Na er det til og med masse plommer på treet i hagen, jeg må vise dere det en gang! Det er enorme mengder!

Isak Heim

Så denne Idol-auditionen på Youtube for to dager siden, og nå er jeg hekta.. Han synger så fint! Bare hør selv:

 

SPOL TIL 1.10 FOR  AUDITIONEN

Anbefaling: Håndkrem

Nå som det går mot kaldere tider, får jeg ofte veldig tørre hender, og det vet jeg at mange andre også får. Derfor vil jeg anbefale en håndkrem til dere, sånn at man slipper unna dette plagsomme problemet.. Tørre hender er noe av det verste jeg vet, så om vinteren har jeg alltid med meg en håndkrem overalt.

Håndkremen heter Rich Care Hand cream og er fra ACO. Den kan kjøpes på de fleste apoteker, og er ikke så altfor dyr. Jeg er ikke helt sikker på prisen, men jeg tipper rundt 70-100 kr. Kremen er veldig tykk i konsistensen, og drøy i bruk. Siden den er såpass drøy i bruk, har man en tube veldig lenge! Den gjør huden myk og fin, og trekker fort inn. Og så lukter den herlig!

Jeg kan ikke finne noe negativt med denne kremen, den er perfekt for meg som fort får tørre hender!

Har du prøvd denne?

Dagens outfit

Jeg gjorde alle leksene på skolen i dag, så nå har jeg ingen lekser lengre, woho! Må bare øve litt til tysk, er noen ord vi skal øve på, for vi har en liten test i morgen. Den blir forhåpentligvis ikke så altfor vanskelig, da! Etter skolen ble jeg og Lise med Hilde hjem, og vi gjorde egentlig ingenting.. Uansett, her er dagens outfit:Autumn fashion - rainy days

Nå er jeg med Hilde, og vi har satt sammen et antrekk på polyvore for regndager. Det regner jo som bare det ute, så da tenkte vi at det ville være passende med et antrekk tilpasset slike dager..

 

Rainy day

Hva synes du om antrekket?

Regn, regn, regn

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Hilde, men hjemturen var ikke så veldig festlig. Det regnet noe helt sinnsykt, så nå ser jeg ut som Huldra eller noe! Jeg skal på dansing om en time, og etter det venter leksene.. Som dere sikkert kan forestille dere, blir det ikke så altfor mye tid til blogging nå som dagene er så travle, men jeg prøver så godt jeg kan! Nå må jeg fikse håret, sminke meg på nytt og kle på meg danseklær, for som sagt, jeg ser ut som Huldra. Snakkes!


Beklager for arkivbilde, men har ikke noe annet nå.

Regner det hos deg også?

Dagens outfit

Nå er jeg helt utslitt, har jo vært på både skole og jobb i dag! Så var det bare å begynne med leksene, da. Uff og huff. Skal ikke gjøre så mye da..

Til poenget med dette innlegget, dagens outfit:


Bildene blir helt sinnsykt uklare når man lager kollasj i Picasa, just sayin'Hva synes du om antrekket?

Hot or not

Nå er jeg på jobb, men har en liten pause akkurat nå. Da benytter jeg anledningen til å blogge litt, flink som jeg er. Har ikke tid til noe stort, så det er ikke noe spesielt.

Hva synes dere om denne blusen? Jeg liker den, men vet ikke helt om jeg liker fargen.. De har den i hvit også, men den ble litt kjedelig igjen.


Hot or not?

Stress

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, så da er det rett på jobb! Snakkes senere i dag.Noen andre som har mye å gjøre i dag?

Høstparfymer

Jeg liker å bruke noen parfymer til  vår og sommer, og noen andre til vinter og høst, og siden det er høst nå, skal jeg vise dere hvilke parfymer som er mine favoritter nå om høsten. Jeg liker alle parfymene, så det er ingen rekkefølge etter hvilken jeg liker best.


White Musk fra The Body Shop. Denne lukter kjempegodt! Klarer ikke å beskrive lukten, bortsett fra at den minner meg om høsten.Animagical fra Puma. Denne parfymen elsker jeg! Den lukter søtt, men samtidig frisk.


Escape fra Calvin Klein. Denne liker jeg best å bruke om vinteren, men bruker den litt nå om høsten også. Denne lukter også veldig godt!

Jeg bruker noen andre parfymer også, men det er altså disse jeg bruker aller mest rundt disse tider.. 

Flinke meg

I dag har jeg laget frokost til hele familien, føler meg litt snill. Laget eggerøre, varmet rundstykker og hadde litt forskjellig pålegg til. Jeg skulle egentlig på jobb i dag, men jeg tør ikke å være der alene, så jeg går heller to ganger neste uke. Så i dag skal jeg bare slappe av og rydde litt. Tror jeg trenger det før nok en uke på skolen.

Sånn så frokosten ut:

Hva er dine planer for dagen?

Innkjøp

Heeei!

I dag har jeg jo vært på kikk etter en jakke sammen med mamma, men vi endte som vanlig opp med litt annet også. Denne gangen fant jeg faktisk en jakke jeg liker, det er en sensasjon! Akkurat den stilen jeg ville ha, og ikke ALTFOR stor. Litt for stor, så klart, men ikke sånn at jeg svømmer i den. Etter vi hadde vært på shopping, gikk jeg til Hilde, og vi gjorde ingenting bortsett fra å lage lasagne og spille Nintendo DS. Uansett, her er dagens innkjøp:


Strømpebukse fra Lindex 149 kr, strikker og fliseklemmer fra Bik Bok


Jakke fra Vero Moda 849 kr


Topper fra Vero Moda, 50 kr


Topper fra Vero Moda, 100 kr


Bluse fra Vero Moda 50 kr


Joggebukse fra Bik Bok 199 kr

Jeg vet at kvaliteten på bildene suger, men jeg gadd ikke å legge så mye arbeid i  å få bra bilder i dag. Dere får se klærne bedre når jeg bruker dem, håper det er greit.

Hva synes dere om denne jakken?

Nå skal jeg og mamma snart ut for å kjøpe ny jakke til meg, og jeg tenker meg noe i denne stilen her:Vi får se hva det blir til! Håper jeg finner noe lignende, selv om det er vanskelig siden jeg er så liten..

Hva synes du om jakken?

World is mine!

Jeg føler at dere kommer til å synes denne sangen er rar, men seriøst, jeg ELSKER den! Bare hør på den:

 Blir så glad av å høre på den, haha! Noen andre som likte den?

ØnskelisteJeg har bursdag neste lørdag, så da tenkte jeg å dele min ønskeliste med dere. Jeg ønsker meg egentlig mye mer enn det jeg viser her nå, men lista hadde blitt lang om jeg skulle vist alt, haha!

- Forskjellig fotoutstyr, gidder ikke å vise dere det, det er vel ikke så interessant?

- Daisy fra Marc Jacobs- Leppestifter, blush, allslags sminke egentlig!

- Gavekort (H&M, Estetique, Bik Bok ol.

- Rosa blush fra MAC, gjerne DAINTY eller PINK SWOON

- Chocolate Soleil solpudder fra Too Faced

 

 - Sminkekoster fra MAC eller The Body Shop

- Disse skoene fra Bianco:

Aner ikke hvorfor bakgrunnen ble så rar på det siste bildet.. Jaja, dere ser skoen. Det var altså litt av min ønskeliste til bursdagen!

Dagens outfit

Her er dagens outfit:


Kjæresten min, hehe <3

Genser fra Indiska
Bukse fra Bik Bok
Sko fra Converse, DNA
Belte fra Primark


Beklager for grusomme bilder..

Hva synes du om antrekket?

Autumn fashion

I dag er det jo 1. september, og derfor laget jeg det første innlegget i denne serien for høsten. Jeg synes september er en grei måned, det er liksom ikke så veldig kaldt ute, men allikevel ser man at det blir høst. Og så har jeg jo bursdag denne måneden, da! Uansett, her et antrekk jeg forbinder med høsten:

 

Autumn fashion


Hva synes du om antrekket?

 

Iskrem med sjokoladetopping

Nå har jeg nettopp spist iskrem og lest Pondus, og den var kjempegod! Vi hadde sånn sjokoladesaus med daimkuler i som stivner på isen, og for å si det sånn: DEN SKAL KJØPES IGJEN! Den var helt fantastisk god, nabefales på det sterkeste altså.

Vi kommer til å bli feite..

I dag har jeg bare vært med Hilde, og vi har ikke gjort så mye.. Bortsett fra å spise, da, uff. Først spiste vi toast hos henne, så spiste vi joikakaker hos henne, og nå har vi nettopp spist tomatsuppe her. Vi er også i ferd med å ta litt iskrem med sjokoladesaus! Vi kommer til å bli feite til slutt. Hildes kommentar: "Vi må snart melde oss på fatcamp". Enig med henne der gitt! Neida, vi spiser ikke SÅ mye til vanlig. I dag er vi bare litt.. spisende!

Har dere også sånne dager der dere spiser veldig mye?

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits