oktober 2011

Halloween

Jeg har hatt en koselig kveld med tre gode venner, nemlig Marianne, Lise og Hilde! Jeg liker egentlig ikke halloween, jeg synes det er ganske skummelt, faktisk, så vi hadde bare en vanlig jentekveld. Vi spiste taco og så en film som hoppet over mange scener, så den var ikke så kjekk. Eller, jeg og Lise (og kanskje Marianne?) hadde sett den før, men Hilde hadde ikke, så hun forstod ingenting! Her er noen bilder fra kvelden:
HAHAHAHAHAHA, sleskinger


Dette var det eneste bildet hvor jeg så noenlunde normal ut, uff.


Hvis dere ikke ser det, er dette en hundeballong og en fugleballong som kysser. Romantisk!


Anonym person aka Marianne

På halloween skal jeg være..

...pin up-girl! Ideen fikk jeg fra denne videoen:Nå skal jeg gjøre meg klar, så får vi se om dere kan se bilder av antrekket senere! Som sagt, blir ikke noe festing på meg, jeg inviterer bare noen venner og har en koselig jentekveld istedenfor!

Å lage en dans

Å lage en dans kan føre til så mangt, blant annet å lage en elefant ut av konstentrasjonsleire, spille tetris, ta bilder, filme, spise og sove. Alle i klassen skal liksom styre en gymtime, og her er jeg og Lise på gruppe. Derfor begynte vi på en dans, så skal vi gjøre den ferdig en annen dag. For å si det sånn: Det er ikke LETT å lage en dans fra bunnen av!


Dette bildet er bare tull, ikke tro at vi tror vi er pene her!
,


En stykk sint Karen. Hahahaha, ser helt... møkksur ut.


Lises beryktede elefant.

Det er jo halloween i dag, men jeg har ikke noen veldig spesielle planer. Lise, Hilde og Marianne skal komme hit, men vi skal bare ha en jentekveld for oss selv (lonere).

Bilder fra fotoshoot #2

Her er bildene jeg og Hilde tok inne. Jeg ble ganske fornøyd, i og med at det er første gang jeg tar portrettbilder inne!


Day 18/365

Hva synes du om bildene?

Ukens spørsmål

Kan du si om down to the pore funket? Og har du hudormer?
Kan lage produktanmeldelse av den senere, når jeg får testet den litt mer ut. Jeg har ikke spesielt mye hudormer, men de fleste har vel litt rundt nesen, og det har også jeg. Jeg kjøpte ikke Down to the Pore fordi jeg hadde noe spesielt å fjerne, heller fordi jeg synes det er så kult å dra den av, haha!

Koster det penger å laste ned photoshop?
Ja, det koster rundt 10 000 kroner for Photoshop CS5. Mange laster det derfor ned ulovlig..

Har dere 400 meter på deres skole? Isåfall hvordan ligger du ann? karakter messig ? Og va er karakteren din i gym ?
Vi har ikke 400 meter på vår skole. Vi har 60 meter og vi løper rundt et vann på rundt 1100 meter. Jeg er ikke flink på 60 meter, der løper jeg på rundt 10. Jeg er mye bedre på langdistanse, jeg løper 4 km på 18 minutter, og 1 km på 3, 58 minutter. Jeg fikk ikke gymkarakter i fjor, fordi jeg har en kneskade som tydeligvis har kommet for å bli, men året før fikk jeg 5.

begge e fine :) men den rød e det den annais har nettopp fått? og bestilte iche du nettopp 2 stk te borsdagen din eller någe? (Til dette innlegget)
Leser ikke bloggen hennes lengre, men det kan godt være hun har den, hun handler jo mye på nelly (gjorde hvertfall det før! Hehe, jeg bestilte jo noen nye kjoler for ikke så lenge siden, men jeg er så glad i kjoler. Får ikke nok!

Hvor blir lise av? Uvenner?
Vi er ikke uvenner i det hele tatt, men du har helt rett i at vi ikke har vært så mye sammen i det siste! Jeg aner ikke hvorfor, egentlig, men vi skal hvertfall være med hverandre en gang neste uke. Har også vært med henne noen ganger uten å ha nevnt det, så dere må ikke gå rundt og tro at vi er uvenner!Hvordan fikk dere helt hvit bakgrunn? (Til dette innlegget)
Vi tok bildet foran en helt hvit vegg, pluss at vi brukte ekstern blits med softbox. Kommer flere bilder senere!

Har Hilde blogg?
Nei, hun er virkelig ikke et bloggemenneske, haha! Hun hadde en blogg sammen med Lise før, men det endte opp med at Hilde ikke skrev noe, så de slettet den. 

Vinneren av fotokonkurransen

Det var tre bidrag som fikk akkurat like mange stemmer i fotokonkurransen, så da valgte jeg bare ut det bildet jeg likte best selv (av de tre). Her er vinnerbildet:Jeg likte dette bildet kjempegodt, og det var det mange andre også som gjorde!

www.shring.blogg.no får 10 kommentarer fra meg, og en vurdering.

Bilder fra fotoshoot #1

Heeei!

Jeg og Hilde tok bilder både inne og ute i dag, så dere får se utebildene i dag og innebildene i morgen. Det er kjempegøy å ta bilder av Hilde, hun er både pen og flink til å gjøre det jeg har lyst til. Hun kommer også med egne ideer, og det er kjempebra! Uansett, her er noen få av bildene vi tok ute: 
Day 17/365

Da håper jeg dere liker bildene, jeg og Hilde er hvertfall ganske fornøyde!

Sneak peek

I dag har jeg og Hilde hatt fotoshoot, som jeg nevnte at vi skulle ha i går. Jeg er veldig fornøyd, så her er en liten smakebit!
Det kommer flere bilder senere, gled dere!

Fotokonkurranse

Har meldt meg på en fotokonkurranse, og deltar med dette bildet:LINK TIL KONKURRANSEN

Hva synes dere om bildet?

Brownies

Jeg og Hilde har jo laget brownies i dag, men jeg kan ikke akkurat si at vi er så flinke.. Det ble bare deig! Nå tenker dere kanskje: "HVORFOR I ALL VERDEN STEKTE DE DEN IKKE LENGRE?" Svaret på spørsmålet vet jeg ikke, vi hadde vel bare lyst på brownies så fort som mulig! Browniesdeig er jo kjempegodt uansett, da.

Ryddejentene

I dag har jeg og Hilde ryddet hele dagen, det har jo vært veldig gøy.. Neida, det er jo ikke kjempegøy å rydde, men av og til må det jo gjøres! Vi er enda ikke ferdige, men vi klarer vel å bli ferdige i morgen. Planlegger en fotoshoot i morgen, men vi får se hva det blir til. Nå skal vi lage brownies, så vi snakkes!

Hvilken av kjolene?

Jeg vet at det er mye kjolesnakk for tiden, men akkurat nå er jeg så usikker at dere nesten MÅ hjelpe meg! Det er en kjole jeg er nesten helt sikker på at jeg skal ha, men den er i to farger, nemlig rød og blå. Jeg liker egentlig den røde best, men synes glidelåsen bak ødelegger alt med den! Dere kan jo få se selv:Og sånn ser den ut i blå:Jeg elsker begge fargene på denne kjolen, men den der glidelåsen, altså (sint).. Kjolen er forresten fra www.nelly.com

Synes du kjolen er finest i rød eller blå?

Hårprodukter

Jeg pleier ikke å gjøre noe spesielt med håret mitt, bortsett fra å rette det, men når jeg retter det så ofte, trenger det jo mye pleie! Nå har jeg tenkt å vise dere de hårproduktene jeg liker best av de jeg har prøvd. Men husk at selv om disse fungerer for meg, er det ikke sikkert de fungerer for deg!


Shampoo og balsam fra Aussie. Disse elsker jeg! Håret holder seg friskt og glansfullt lenge uten at det blir fett med en gang. Så må man jo ikke glemme at de lukter helt fantastisk!


Hårkur fra Aussie. Denne bruker jeg ca. en gang i uka, og den gjør virkelig underverker for håret. Jeg pleier egentlig å bruke en som heter Frizz-Ease fra Aussie, men nå bruker jeg denne, og den er også kjempegod!


Vet ikke helt hva jeg skal kalle denne, men den heter hvertfall Smoothing Stuff, og er fra Bed Head. Den er fra serien Dumb Blonde, som ganske logisk er for blondiner. Jeg bruker den etter jeg har dusjet, når håret enda er litt fuktig. Den gjør sånn at håret holder seg på plass, og at det ikke blir så mange "fly-aways", som det heter på engelsk. Denne lukter også helt fantastisk!

Jeg vet at jeg burde bruke varmebeskyttelsespray, men jeg har liksom aldri funnet en.. Du må gjerne anbefale meg en, hvis du bruker det selv!

Skillingsboller

I dag har jeg og Hilde gjort masse matte, og vi er veldig stolte! Ellers har vi ikke gjort noenting. Bortsett fra at jeg har spilt Tetris mens hun har prøvd å lage meg med modelleire (som egentlig er den der "bli konsentrert-klumpen"). Nå skal vi spise skillingsboller, eller kanel i svingen som Hilde kaller det.. Dette ble et litt rart innlegg, det skulle egentlig bare inneholde dette bildet:


Day 16/365Kjøpe eller ikke kjøpe?

Vurderer å kjøpe denne kjolen, men er veldig usikker. Her kan dere se den:EDIT: LINK TIL KJOLEN: http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/elise-ryan-555/stone-bodycon-dress-555121-12/

Synes dere jeg burde kjøpe den?

With Ur Love

Denne sangen er helt klart en av mine favoritter for tiden (Siris også), og jeg anbefaler dere å høre den:

 Beklager for dårlig blogging i dag, men jeg er jo hos Siri :-)

Hva synes du om sangen?

Siri er kul

.. hvertfall i følge henne selv. Neida, men nå er jeg altså hos Siri, og vi gjør egentlig ikke så veldig mye. Vi spiser isbiter, da. Innholdsrikt liv, det er det det kalles. Vi skal snart spise melkekaker, som er verdens beste ting! Ikke tro at melkekaker er ekkelt, det er akkurat som pannekaker, men mye mindre, seigere og bedre!


Det er jo ikke sååå lenge til jul, da

Og ja. jeg vet at bildet er fint.

Pomegranate

Min favorittfrukt er granateple, og jeg ble så kalrt kjempeglad da jeg så at pappa hadde kjøpt! Er kjempelenge siden sist gang jeg smakte det, så det var deilig. Hvis dere ikke har smakt granateple, burde dere smake det med en gang!


Day 15/365

Fotokonkurranse - Stem på din favoritt!

Det var endel bilder som kom inn under fotokonkurransen, og nå har jeg valgt ut de bildene jeg synes er de best, sånn at dere kan stemme. Bilder som får mest stemmer, vinner.


Fra www.photoah.blogg.no


Fra www.shring.blogg.no


Fra www.mkmhs.blogg.no


Fra www.thearoverudrusten.blogg.no


Fra www.thearoverudrusten.blogg.noFra www.liiseeal.blogg.no


Fra www.kuli.blogg.no


Fra www.rbmh.blogg.no


Fra Kine. Hvis du har blogg, si ifra!

Man kan kun stemme på et bidrag.

Nå er det bare å stemme i vei!

Sminken min

Noen har spurt om jeg kan vise sminken min, og det kan jeg vel forsåvidt.. Dette er ikke alt, fordi jeg har rotet bort veldig mye, og har droppet endel leppestifter og andre leppeprodukter. Jeg viser det jeg bruker mest, hvertfall:Som sagt, dette er ikke alt, men det jeg bruker mest. Hvis du lurer på noe om produktene, kan du spørre meg i kommentarfeltet, så får du svar når neste "Ukens spørsmål" kommer.

Sliten

I dag føler jeg meg ganske sliten, både på grunn av at halsen min er helt opphovnet innvendig og null matlyst. Det hjelper heller ikke at noen hacker seg inn på bloggen min for deretter å bytte passord. I tillegg har jeg opplevd at noen kommenterte på andres blogger i MITT navn. Jaja, det er fikset nå, håper ikke det skjer igjen! Er ganske irriterende når sånt skjer, men noen personer har vel bare et behov for å ødelegge for andre.

Ellers burde jeg vel egentlig gjøre lekser nå, men tror heller jeg tar en powernap. Min motivasjon for å gjøre lekser ligger under nulltallet nå, så jeg tror ikke det hadde gått så bra med leksene uansett.


Føler ikke for å vise meg i denne tilstanden, uff. Derfor tok jeg en pose over hodet, haha!

Hvordan jeg redigerer bildene mine

Mange spør om hvordan jeg redigerer bildene mine, så da viser jeg det nå. Det er virkelig ikke komplisert, men men. Jeg bruker Photoshop CS5 (som jeg har sagt en del ganger før).


Setter lightness til ca. 16 og saturation til ca. -16


Setter brightness til ca. 20 og contrast til ca. 40


Bruker sharpen en gang, og hvis det trengs, to ganger.


Jeg har laget en action der jeg har lagt inn alt dette, sånn at jeg bare trenger å trykke på en knapp, så er det gjort!


Før og etter redigering

Jeg redigerer ikke alle bildene mine sånn, men de fleste. Det var hvertfall en liten veiledning, håper det hjalp noen hvertfall!

Ukens spørsmål

Jeg fulgte tipset ditt til punkt og prikke men en ting jeg ikke skjønner har du nøyaktig målet på hvor mye vann og sukker som skal blandes. Grønn te smaken på iste var magisk hilsen en iste fan. (Til min videoblogg om hjemmelaget iste)
Jeg har ikke noe mål der, nei! Jeg bruker så mye vann at jeg føler jeg har nok, og hvis jeg skal lage veldig mye kan jeg bruke flere teposer for å få grønn te-smaken sterkere. Sukker smaker jeg bare til, så det er jo egentlig bare opp til deg. Spørs hvor søt du liker isteen!

Hvordan redigerer du de bildene dine? De er vanvittig fine!
Tusen takk for det! Jeg bruker Photoshop CS5, og noe jeg alltid justerer, er HUE/SATURATION og BRIGHTNESS/CONTRAST. Bildene gjør jeg lysere, og jeg justerer ofte metningen (saturation), som det heter på norsk. Jeg kan vise dere det i et innlegg om ikke så lenge, det er ikke så komplisert.

Hvor er den nederste genseren fra?? (kjempefin!)
Den er fra Indiska :-)

Hvor kjøpte du down to the pore? Er det for å fjerne hud ormer og sånn? Og hvor mye kostet det?
Kjøpte den på Vita, og den er for å fjerne hudormer, ja. Den kostet rundt 70-80 kroner, om jeg ikke husker helt feil.Hvor er den brune genseren fra? og Sminkekosten? Og hvor mye kosta det??<3
Den brune genseren er fra Indiska og kostet rundt 400 kroner, og sminkekosten er fra Body Shop, og kostet rundt 150 kroner.Da håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på, så skal jeg lage et innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine snart.Dagens outfit

Nå skal vi snart til farmor en tur, hvor vi skal få fårikal. Er kjempelenge siden jeg har smakt det, men jeg elsker det egentlig, så det blir sikkert fint! Pappa lager det aldri hjemme, så den eneste plassen jeg kan få det er jo hos farmor. Gleder meg, nam! Ellers skulle jeg egentlig på jobb i dag, men går heller i morgen. Har blitt syk, skjønner dere (Hilde har smittet meg, frekt). Uansett, dagens outfit:


Genser fra Indiska
Bukse fra Primark
Sløyfe fra Bik Bok (tror jeg, har stjålet den fra Hilde)
Sko fra SixtySeven, Lille Vinkel i Oslo

Innkjøp

Kom nettopp hjem fra Kvadrat etter 6 timer med shopping. Er litt sliten nå, hehe. Tok noen bilder av det jeg kjøpte, men de er ikke så bra da. Uansett, her kan dere se:

Jeg gidder ikke å skrive hvor alt er fra akkurat nå, så hvis du lurer på noe, bare spør, så skal jeg svare i ukens spørsmål-innlegget :-)

Stikker til Kvadrat

For dere som ikke vet hva Kvadrat er, så er det et kjøpesenter. Norges største i areal, faktisk! Er ganske greit at jeg bor så nær, jeg elsker jo Kvadrat, såå.. Jeg skal dit med Hilde, og må faktisk skynde meg veldig akkurat nå! Hilde blir sint på meg hvis ikke, buhu, livet er ødelagt.


Arkivbilde

Nå skal det shoppes, snakkes senere i dag!

There will always be sunshine after the rain
Day 15/365

Idol

Nå skal jeg se på Idol med mamma og Birgitte, det blir sikkert koselig. Har ikke sett på det før i løpet av sesongen, men av de få deltakerne jeg har sett, har jeg en favoritt, nemlig Isak! Han er skikkelig flink i forhold til alderen, og jeg kan ikke si at han er stygg, akkurat..

Edit: Var en som trodde jeg mente at Isak er stygg, men hvis dere leser det jeg har skrevet, skriver jeg egentlig det motsatte. Altså at jeg synes han er pen! Måtte bare skrive det, i tilfelle flere misforstod :-)Hvem heier du på i Idol?

Focus now

På flyplassen på Kreta kjøpte jeg en slags leire man skal klemme på når man ikke klarer å fokusere, men jeg kom ikke på at jeg hadde kjøpt den før i går! Så da skal jeg ha den med meg på skolen fremover, så får vi se om den hjelper meg å fokusere. Kan skrive en anbefaling hvis den virker.Gleder meg til å teste den ut!

Mistletoe

Mange hater den nye sangen til Justin Bieber, andre elsker den. Jeg er helt hekta på den akkurat nå, men synes egentlig ikke at den er så veldig fantastisk. Var jo litt tidlig å komme med julesang i oktober! Sangen er grei den, fengende hvertfall.Hva synes du om sangen?

Orchids

Jeg har egentlig aldri vært en stor fan av orkideer, har liksom aldri syntes at de er fine! Alle voksne damer er jo helt ville etter orkideer.. Hvertfall i min familie, haha! Uansett, poenget med innlegget er at jeg tok noen bilder av noen orkideer:
Day 14/365

Anbefaling: Imsdal med smak av blåbær

Dere så jo at jeg kjøpte litt av hvert i dag, blant annet en vannflaske fra Imsdal med blåbærsmak. Smakte litt, og den smaker jo kjempegodt! Kjøpte den egentlig som en erstatning for brus (pluss at de ikke hadde den med jordbær og pepper, som slår alt), men jeg tror faktisk jeg skal begynne å kjøpe den istedenfor brus. Er jo MYE sunnere også, verken sukker eller søtningsstoffer!

Noen andre som har smakt denne?

Dagens innkjøp

Ok, dette er ikke et vanlig innkjøpinnlegg, egentlig, men var på butikken med Hilde etter skolen, har nemlig tentamen i morgen. Norsktentamen, altså. Det pleier å gå greit, så da håper jeg på det i år også! I dag skjedde det forresten noe som er bra for dere.. Jeg ble plutselig SKIKKELIG gira på å blogge, aner ikke hvorfor. Jeg har kjempemange ideer sånn helt ut av det blå, det er jo bra da!


Elsker når bildene blir så skarpe og fokuserte <3<3<3<3 (ironi, dette bildet er ikke akkurat skarpt)
Dropsene på bildet over er forresten verdens beste. Kjøp dem, de er fantastiske! Åpnet pakken for et kvarter siden, og nå er den nesten spist opp. Det sier jo litt, da. (Aner ikke hvorfor denne skriften plutselig ikke er Times New Roman, det spøker sikkert her). Ok, nå skremte jeg meg selv. Snakkes!Fotokonkurranse

Ville bare minne dere på fotokonkurransen før jeg legger meg. Det er allerede rundt 20 stykker som deltar med ca. 3 forskjellige bilder hver, kjempemange fine bilder! Uansett, det kjekkeste er når mange er med.. Delta HERDette innlegget kan ikke kommenteres

Videoblogg - Leppeskrubb

Ok, denne videobloggen er ikke helt seriøs, men men.. Se i 1080p!

 

Jeg har ikke funnet på dette selv, da, fikk ideen fra Michelle Phan (søk på Youtube)

Hva synes dere om denne kjolen?

Jeg og Hilde sitter her og ser på kjoler, og nå har vi funnet en på Nelly (jeg har riktignok vurdert å kjøpe den mange ganger før) som vi elsker! Bare se på denne herligheten:Hva synes du om kjolen?

We love school

(Siden læreren har begynt å lese bloggen min, må jeg stille meg litt entusiastisk til skolen, derfor overskriften..)

Nå er jeg med Hilde, og vi har nettopp spist (sjokk) og gjort lekser. Nå skal vi slappe av, tror jeg, men jeg skal kanskje lure Hilde med på en videoblogg.. Satser på det, eller hva?

Autumn fashion

Satte sammen et antrekk jeg synes passer fint til høsten, og er ganske fornøyd. Kunne nok ikke gått med det selv, men det er vel til inspirasjon, da..

 

Autumn fashion

 

Vet ikke helt om jeg synes clutchen passet til, men jeg synes det var litt stilig også!

Travel dag

Tirsdager er, som jeg har nevnt mange ganger før, en travel dag for meg, og i dag er den ekstra travel! Var nettopp på dansing, og nå som jeg trodde jeg skulle få slappe av, kom jeg på det.. Matteprøve i morgen, kjempegøy altså! Neida, det er ikke SÅ ille, jeg tror faktisk jeg kan det jeg skal kunne. Er fornøyd så lenge jeg får 5, og det tror jeg at jeg er sikret i dette temaet her, hvertfall.
Haha, trist altså

Fotokonkurranse

Nevnte jo en fotokonkurranse i går, og jeg setter den rett og slett i gang i dag!

Her er temaet HØST, så nå er det bare å sende ditt fineste høstbilde til meg på karenmbronnick@gmail.com (merk deg at det er GMAIL, ikke HOTMAIL), eller så kan du legge ut bildet på bloggen din og legge igjen linken i kommentarfeltet.

Regler:
- Bildet må være tatt av deg
- Redigering er lov
- Max 3 bilder fra hver person

Premie:
Jeg har ingen spesiell premie, men vinneren får en bloggvurdering, 10 kommentarer (på forskjellige innlegg, så klart) og hvis jeg liker bloggen, skal jeg bli fast leser.Da håper jeg flest mulig vil være med! Hvis mange nok er med, trekker jeg ut de bildene jeg liker best, så kan dere stemme på hvilket bilde som skal vinne. Hvis du ikke har blogg, men fremdeles vil være med, har jeg jo ingen premie til deg, men du får jo kanskje bildet ditt publisert her, og det er jo alltid kjekt!

Uglesmykker

Uglesmykker var jo veldig populært for ikke så lenge siden, og er fremdeles in. Jeg kom aldri helt inn i den trenden, jeg skjønte liksom ikke helt poenget med å gå rundt med ugler rundt halsen og i ørene. Uansett synes jeg det kan være kjempestilig! Siden jeg ikke har uglesmykker selv, tok jeg bilder av lillesøsteren min sitt ene (hun blir gal hvis jeg ikke sier at det er hennes..)
Day 13/ 365

Hva synes du om uglesmykker?

Jeg er med i en fotokonkurranse!

Jeg fant det ikke ut før nå, men jeg er blant finalistene i en fotokonkurranse, og hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på meg! Jeg deltar med dette bildet:LINK TIL KONKURRANSEN

Tenkte kanskje å ha en fotokonkurranse her på min blogg også snart, men tror ikke det blir noen spesiell premie. Vi får se!

Ukens spørsmål

Tenkte jeg skulle begynne med Ukens spørsmål, som mange andre bloggere også har. Jeg samler opp spørsmål, og lager et innlegg med svar. Jeg er ikke så flink til å holde orden på sånt, så det blir nok ikke hver uke. Jeg samler bare opp spørsmål jeg får, og svarer i et innlegg som kommer en gang i blant. Høres det greit ut?

Her har jeg svart på noen spørsmål som mange har spurt om, eller som jeg synes var greie å svare på. Disse spørsmålene har jeg plukket ut blant mange jeg fått på 3 uker:

utrolig bra sminkevideo !! hvilket kamera brukte du til å filme den med? :D
Jeg brukte Canon EOS 600d, og det er også kameraet jeg bruker når jeg tar bilder.

Hvor er de forskjellige fra? :D (Til dette innlegget)
For å se det, kan du klikke på bildet, så kommer du inn på en side der du ser selve bildet, og info om luene på høyre side.

åå, du har alltid så fine ting ! ;) Hvor er armbåndene fra? (Til dette innlegget)
Det med mange forskjellige perler har jeg fått i gave, men tror det er fra Indiska. Det med turkise og gullfargede perler er fra H&M, og de andre vet jeg ikke.

Forresten, har du laget et innlegg før om hva du har i sminkepungen? Jeg lurer veldig på hvilken sminke du har.
Kan lage et innlegg om det senere, kanskje en gang neste uke?

Skal vi ikke få se bilde av han fine mannen ? :D
Var veldig vanskelig å få bra bilder av ham (hvis ikke måtte jeg jo tatt snikbilder), så de bildene jeg tok er så dårlige at man ikke kan se ham! Jeg fant forresten ut at han hadde kjæreste, men tror han får seg en ny hver uke.. Kommer jo nye jenter til hotellet hele tiden, og hver gang det kommer et nytt "lass", finner han seg en.. Dette er bare min (mammas) teori, da.

Er det du som synger? (på videobloggen der jeg viser en smoothieoppskrift)
Nei, det er det ikke. Det er Maddi Jane, hun er kjempeflink!

sinnsjukt kult redigert! :) kass program du brukte? :D
Jeg bruker Photoshop CS5 til å redigere alle bilder, hvis jeg ikke gidder det, bruker jeg Picasa.

Var det vondt å ta hull i øret? Hvor mye kostet det?
For å være ærlig, så var det ganske vondt de første dagene etterpå. Nå kjenner jeg ikke så mye til den lengre, så hvis du er redd for at det skal gjøre vondt, er ikke det noe å tenke over. Det kostet 310 kroner.Snow globes last forever unless someone throws it on the ground

Haha, må le litt av overskriften! Jeg skulle ta bilder av en snøkule, og spurte derfor mamma om å være min assistent (hun skulle liksom holde den). Hun gikk med på det, men før vi var kommet oss ut, mistet hun den i bakken, og den knuste! Må si jeg er litt skuffet, hun som alltid blir så sur når jeg knuser hennes vaser og skåler. Fikk hvertfall tatt noen bilder hvor jeg holder snøkulen selv, men det er jo en grunn til at jeg spurte mamma om å hjelpe (bildet jeg nå skal vise er ikke fint).


Day 12/365

Jaja, sånn kan det gå. Nå skal jeg på jobb, det blir nok kjempegøy, dere. Ellers skal jeg skrive ferdig noe engelskgreier i dag (vi skal ha foredrag i 15 minutter, skyt meg), trene og besøke mormor og morfar. Da gjenstår dette spørsmålet: Har jeg TID til alt dette? Svar: NEI

Min favorittparfyme

Jeg lagde et innlegg der jeg viste dere hvilke parfymer jeg liker å bruke om høsten, men da jeg var i Oslo for noen uker siden, kjøpte jeg en ny parfyme. Den heter Daisy og er fra Marc Jacobs, og jeg hadde ønsket meg den kjempelenge! Så da kjøpte jeg den, og jeg angrer ikke et sekund. Den lukter helt fantastisk!

Jeg anbefaler virkelig denne parfymen om du liker friske, parfymer med et litt sommerlig preg.

Blogganbefaling

Beklager for at jeg er så dårlig med blogganbefalingene, men de bloggene jeg leser fast er ikke så interessant for dere å høre om, for det går for det meste i de mest kjente bloggene som de fleste allerede vet om! Jeg har blitt spurt endel ganger om hvilke blogger jeg leser, så jeg kan lage et innlegg om det (har laget et før, men leser ikke de samme bloggene nå lengre).

Uansett, nå har jeg funnet en fin blogg, nemlig www.sanni.blogg.no! Bloggen skrives av Sandra, som er 14 år, og hun skriver om hverdagen sin, legger ut bilder og litt forskjellig. Hun skriver bra, ikke mye skrivefeil, og bildene er fine. Søt jente med bra blogg!Skriv at du vil blir anbefalt i kommentarfeltet, så skal jeg sjekke ut bloggen din!

Nytt pannebånd!

Nå er jeg med Hilde, og siden hun har vært i London i høstferien, hadde hun med seg en gave til meg. Hun hadde med seg et kjempefint pannebånd, og jeg er helt hekta på pannebånd akkurat nå, så det passet kjempebra! Her kan dere hvordan pannebåndet ser ut:


Min vakre, gavmilde venn (dette bildet er redigert, hvis noen ikke forstod det)

Autumn Fashion

Dette antrekket kunne jeg fint hatt i klesskapet mitt:

 

Autumn Fashion

 

Footprints in the sand

Det er jo en ganske fin sang som heter Footprints in the Sand, og i tillegg har jeg tatt et bilde som passer til! Stilig, altså (egentlig ikke).Day 11/365

 

Hjemme igjen!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang reise med buss og fly. Bussturen varte i 2 og en halv time, og etterpå fikk vi vite at flyet vårt var forsinket nok en gang (grekernes favoritthobby er trolig GÅ SAKTE-AKSJON). Vi skulle egentlig være hjemme klokken fem, men sånt skjer!


Kjenner at jeg savner dette her allerede!

Er alltid surt å komme hjem til Norge på grunn av den forferdelige temperaturen som begynner å snike seg innpå nulltallet, men det var kjempekoselig å se pappa og Pelle igjen! I morgen er det rett på jobb, uff..

Sminkevideo

Her er sminkevideoen, husk å se i HD:

 

Siste dag på Kreta

Dette har vært den siste dagen vår her på Kreta, og i dag fikk vi heldigvis litt sol. Jeg tror at uværet forfølger familien vår eller noe sånt, det er jo regn hvor enn vi er! Da vi var i Spania sist gang, pøregnet det, og her på Kreta har dere jo allerede fått høre hvordan været er.. Jaja, det er jo alltid kjekt å reise  - uansett vær!

Her er noen bilder fra dagen:

 

Det skal hvertfall bli fint å se pappa (som måtte være hjemme på grunn av jobben), Pelle og venner igjen! Skal se om jeg kan få lagt ut videobloggen i dag, men den har klikka litt, så skal se om jeg får ordnet det.

 

Excuse me while I kiss the sky

Dette sitatet står skrevet over alt på hotellet, og jeg synes det er veldig fint:


Day 10/365

Dagens outfit

Selv om det ikke er så fint vær her, er det fremdeles ganske varmt. Er over 20 grader, så det er jo deilig. Varm temperatur betyr sommerklær, så her er dagens outfit:Blir dessverre ikke noe av den der videobloggen, fant ut at jeg nesten ikke har med meg sminke.. Men jeg kan jo faktisk lage en sminkevideo ut av det jeg har med meg, hvis dere vil?

Hva synes du om antrekket?

Hotellet vi bor på

Siden været ikke er så bra i dag heller, tenkte jeg å vise dere litt bilder av hotellet. Skal også lage enda en videoblogg om hva jeg har i sminkeveska mi, var noen som lurte på det! Er ikke sikkert videobloggen kommer ut her før jeg kommer hjem til Norge, men vi får se hva jeg får tid til. Uansett, hotellet heter Ocean Beach Club, og er etter min mening et veldig fint hotell. Her er det treningsrom, spa, stort basseng med mange solsenger, fantastisk mat og absolutt alt man skulle trenge!

Har ikke så mange bra bilder av hotellet, har ikke med meg vidvinkelobjektiv, skjønner dere.. Jaja, nå skal jeg lage videoblogg, snakkes!

Når jeg ikke har så mye å gjøre:Ok, denne videoen er bare tull. Hadde ikke så altfor mye å gjøre i dag tidlig, forstår dere.. Beskjed fra Birgitte: "SI AT DET ER TULL SÅNN AT DE IKKE TROR JEG HAR EN SYKDOM!"

Regnvær og storm på Kreta

Her på Kreta kan vi ikke akkurat si at vi har vidunderlig vær, her er det nemlig regn og vind! Jaja, det skal heldigvis blir bedre på onsdag. I dag har vi tatt oss en tur til byen, men jeg vet ikke helt om vi egentlig fant "byen". Nå skal vi snart spise middag, det skal bli godt. Jeg tror det kommer en liten videoblogg i kveld, men den er jeg ikke ferdig å redigere. Ikke forvent dere noen fantastisk videoblogg nå, det er bare noe tull jeg lagde mend jeg kjedet meg, hensikten var ikke engang at det skulle være en videoblogg!

Noen bilder fra dagen:
Leopardfrosk i veikanten

I dag har det PØSREGNET her på Kreta, og balkongen vår ble nesten oversvømt. Det var rett før vannet gikk over dørlisten da jeg fant ut at røret som skal føre vann ut fra balkongen var tettet med gamle røykstumper, æsj! Ellers har vi nettopp vært på et eller annet Eurovision-show, som faktisk var ganske bra (mest på grunn av den ene kjekke mannen som spiller i showet). Er nesten forelsket, uff og huff. På vei hjem fra showet fant Birgitte en frosk/padde med leopardmønster, den var kjempekul! Måtte jo ta noen bilder av den, men de er så klart ikke noe fine, det er bare fordi dere skal få se hvordan den ser ut.Every flower is a soul blossoming in nature

Akkurat nå er det overskyet her, og det ser ikke ut som om solen har tenkt å komme fram i løpet av dagen heller. Derfor skal vi kanskje ta en tur til byen i dag, på grunn av det dårlige været. Satser på bedre vær i morgen! Nå har jeg faktisk begynt å bli litt tykkere, haha. Burde kanskje ikke spise så mye, men det er jo så sinnsykt mye god mat her nede!

Uansett, har ikke så mye tid til 365 days her, men slenger nok inn et bilde i ny og ne. Synes disse blomstene er så fine, så her kommer et bilde:


Day 9/ 365

Nok en fin dag i varmen

I dag har vi hatt en kjempefin dag, og vi kom nettopp hjem fra ABBA-show (haha). Ellers har vi bare gjort det som har blitt en vane nå, vi har solt oss og badet. Men gjett hva? I morgen er det meldt regn.. Jaja, jeg håper værmeldingen er feil, kryss fingrene for det! Jeg har hvertfall fått litt farge, men det er ikke noe å skryte av. Jeg vil være brun, buhu!

Produktanbefaling: Mascara

På flyplassen i Stavanger (rettelse: flyplassen på Sola, siden Siri blir gal hvis jeg ikke sier det) kjøpte jeg en ny mascara. Jeg trodde nemlig jeg hadde glemt mascara, men det hadde jeg egentlig ikke. Jaja, alltid kjekt med ny mascara! Den jeg kjøpte heter Dior Iconic og er i fargen Noir, altså svart. Jeg vet at jeg egentlig burde bruke brun mascara, men alle de brune var ekstremt lyse, lysere enn mine egne øyenvipper. Her er hva jeg liker med mascaraen og hva jeg ikke liker:

Liker:
- Mascaraen klumper seg ikke
- Sitter på hele dagen
- Lett å påføre, får ikke mascara klint utover hele øyenlokket
- Stor kost

Liker ikke:
- Tar litt tid før mascaraen tørker helt inn, så man må vente litt med å ta på annen sminke rundt øynene, evt. påføre mascara aller sist


Her har jeg tatt mascaraen på venstre øye, ikke høyre, sånn at dere ser forskjellen.

Alt i alt er dette en god mascara, jeg har ikke hatt noen bedre for å si det sånn! Det skulle vel egentlig bare mangle med tanke på prisen. Den koster 201 kroner på Tax Free, så det er jo en litt stiv pris. Jaja, jeg synes den er verdt det!

Dag 2 på Kreta

Dagen har gått til soling og bading, og det har vært utrolig deilig. Nå ser jeg at fargen begynner å komme, noe min likbleike kropp trenger desperat! I morgen og de andre dagene skal vi nok bare gjøre det samme, så bloggingen blir vel litt ensidig. Vi skal vel kanskje gjøre noe litt annet innimellom, men det blir ikke noe revolusjonerende akkurat. Uansett, nok tullprat, her er noen bilder fra dagen:


Strandhår

I dag har vi slappet av ved bassengkanten og vært litt på stranda. Hotellet vi bor på ligger jo bare noen trappesteg fra stranda, så det er jo veldig praktisk. Vi storkoser oss her på Kreta! Siden jeg badet på stranden i dag, fikk jeg, ganske logisk, strandhår. Strandhår er veldig fint på mange, synes jeg, men mitt strandhår er ikke like fint..Hva synes du om strandhår?

Vel framme på Kreta!

Heeeei!

Nå er vi vel framme på Kreta. Vi ankom hotellet i 7-tiden, og nå har vi nettopp spist middag. Det er jo helt mørkt her nå, men dere kan så klart få se bilder i morgen! Rakk jo å ta noen få bilder i dag, da:I morgen skal vi nok bare slappe av ved bassenget, deilig! Håper dere har det fint også.

Forsinket fly

Dere som er oppe nå er virkelig noen morgenfugler, altså! Nå sitter vi på flyplassen, og har nettopp fått vite at flyet er forsinket. Teit, altså. Jaja, det er ikke noe vi kan gjøre med det, så nå kan jeg kanskje spille litt Tetris eller noe. Har kjøpt Sure Bilar, og da er jo livet egentlig greit selv om flyet er forsinket..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Verdens beste smoothie!

Her er videobloggen jeg har snakket om i dag:

Ellers blir det nok ikke så mye blogging i morgen, skal stå opp klokken halv 4 (jeg dør), og skal ta fly i tre timer og buss i 2,5 timer.. Etter det er jeg nok ganske utslitt, men skal nok prøve å få til et innlegg. Gleder meg skikkelig til å komme til varmere strøk nå! Det er meldt rundt 25 grader og sol i nærmeste fremtid, det skal bli herlig.

Jeg tester ut babymat!

Nei, det er ikke et tåpelig slankeprosjekt (noen slanker seg ved å spise babymat), jeg ville bare smake, jeg.. For å si det sånn, babymat smaker INGENTING! Det smaker vann i fast form, det vil si ingenting. Anbefales med andre ord ikke.

Men jeg anbefaler faktisk sånn babydesserter, sånn som for eksempel pæremos. Det er veldig godt, tror det eller ei! Nå kommer videobloggen mest sannsynlig snart, forresten.

Random innlegg, jeg vet, følte bare for å advare dere!

Har du smakt babymat?

Videoblogg på vei!

Spilte nettopp inn en videoblogg til dere, men nå streiker selvfølgelig Adobe Premiere Elements, så jeg må heller bruke Windows Movie Maker (som suger). Jaja, dere dør ikke av at videoen er litt dårlig redigert. Kan ikke redigere den i morgen heller, for da reiser jeg jo til Kreta!A clover can light up even the darkest forest

Jeg er så fæl på å glemme 365 days-prosjektet, men kom på det akkurat nå, så da kommer det et uansett om det er litt sent..


8/365 days

Varme hodeplagg

Noe av det verste jeg vet om vinteren er å fryse på ørene og hodet. Derfor er jeg glad i å bruke varme pannebånd og luer. Ikke at jeg ser så bra ut med det, men det viktigste er jo at jeg unngår å fryse! Her har jeg satt sammen en kollasj med forskjellige luer og pannebånd jeg liker:

Autumn fashion

Karen and Hilde - The pancakemakers

Elendig overskrift, jeg vet (Hildes ide, skjønner dere). Etter skolen var jeg med Hilde hjem, og vi lagde pannekaker. De var gode, men det var vel ikke så særlig smart å spise så mye rett før dansing! Jaja, vi klarte å sløve oss gjennom dansingen også, heldigvis. Etterpå kjøpte vi kokosboller, da var jo treningen forgjeves! Jaja, vi har ikke akkurat noe slankeprosjekt på gang, så det er jo greit nok.New shoes

Jeg nevnte jo at jeg hadde kjøpt noen nye sko, og dere har jo allerede fått se dem i outfit-innlegget. Jeg viser dem bare igjen, jeg, synes de er så fine!De er veldig gode å gå i, fordi de har ganske lav og tykk hæl. Jeg kjøpte dem på Lille Vinkel (skobutikk i Oslo), og de er av merket Sixtyseven. Jeg husker ikke helt sikkert hvor mye de kostet, men det var vel litt under 1200 kroner.. En ting er hverfall sikkert; Disse skoene kommer til å bli mye brukt!

Om tre dager er jeg her:

Som jeg har nevnt tidligere, skal jeg til Kreta sammen med mamma og Birgitte på torsdag, og dere kan tro jeg gleder meg! Det er rundt 25 grader der nå for tiden, og dagene er solfylte. Det skal bli deilig å komme seg bort fra dette været i en uke! Når det gjelder blogging derfra, koster internett penger på hotellet, så det vil ikke bli kjempemye av det. Jeg skal nok få til et innlegg til dagen, men husk at når jeg er der er det ikke pcen jeg prioriterer, det er heller å slappe av og å kose meg.

Ska du noe i høstferien?

Dagens outfit

I dag kommer dagens sikkert til å gå med til litt forskjellige lekser og sånt. må få dem ferdig, skal jo faktisk til Kreta på torsdag! Kjenner at det skal bli deilig med litt sol og fint vær nå. Uansett her er dagens antrekk:


Jeg VET jeg ser ut som et troll på håret, men det var jo vind vet dere.Blazer fra Bershka
Topp fra Pimkie
Skjerf fra H&M
Bukse fra Primark
Sko fra Sixtyseven (Kjøpt på Lille Vinkel i Oslo)

Foto: Autumn leaves

I Oslo er høsten kommet mye lengre enn her i Stavanger, blader i alle slags farger er å se overalt! Her i Stavanger er det liksom bare... regn.


Day 7/365Home, sweet home

Heei!

Nå er jeg hjemme igjen etter noen fine dager i Oslo. Fikk dessverre ikke internettet til å virke der borte. Ingrid skulle liksom blogge for meg, men vet ikke helt hva som skjedde der.. Uansett, i Oslo kjøpte jeg noen nye sko, ELSKER dem! Kjøpte litt annet også, det får dere se senere. Er vel ikke så mye mer å si, så her er noen bilder fra turen:Håper dere har hatt en fin helg, og beklager for at dere ikke ble informert om at det ikke ble blogging!

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits