november 2011

Sanger som gir julestemning

Jeg vet jeg blogger dårlig for tiden, men det blir dårlig med både bilder og interessante innlegg når det er mørkt ute når jeg kommer hjem etter skolen og jeg ikke gjør noe spennende. Jaja, jeg merker at bloggen er mye dårligere om vinteren enn om sommeren, nettopp på grunn av dette..

Uansett, noe av et som gir meg julestemning er å høre på julesanger. Her er de julesangene jeg liker best for tiden:


All I want for Christmas is You - Mariah Carey
 


Have yourself a merry little Christmas - Christina Aguilera


Santa baby - Taylor Swift
 


Last Christmas - WHAM


Mistletoe - Justin Bieber
 


Rockin' around the Christmas tree - Brenda Lee


App-anbefaling

Hei!

I det siste har jeg blitt helt avhengig av en app, nemlig Oven Break. Det er kjempegøy og avhengighetsskapende, og i tillegg får jeg skikkelig julestemning av å spille det!

Denne appen anbefaler jeg på det sterkeste! Den har en gratis versjon og en som koster 7 kroner.

Har du prøvd Oven Break?

Julegavetips #2

Nå er det på tide med julegavetips nummer to! 

Denne gangen er det noe spiselig som står for tur. Nemlig fudge, som jeg har vist dere oppskrift på før. HER er oppskriften. Det går an å legge fudgen i et rent syltetøyglass pyntet med for eksempel litt tøy på lokket, diamanter eller maling. Fudgen holder seg lenge, og smaker fantastisk!Denne julegaven er perfekt for folk som er glade i søtsaker, og hvem er vel ikke det?

Svar på spørsmålsrunde

Tar halvparten av spørsmålene nå, og halvparten på video en annen gang!

Hva synes du om One direction?
Liker sangene, men er ikke superfan!

Hvor kjøper du klærne dine?
Overalt, egentlig. Men det går vel mest i H&M og Bik Bok.. Men som sagt, overalt!

Hvor mye penger bruker du i måneden på sminke, klær osv?
Det varierer, men det er faktisk ikke så mye, fra 500-1500 kroner kanskje! For å være ærlig er det jeg bruker mest penger på mat. Altså å spise på restauranter og sånt.. 

Er du opptatt av merker?
Nei, det er jeg ikke.

Er du utadvent?
Ja, er vel egentlig litt for utadvent noen ganger. Men det spørs egentlig! Jeg er veldig utadvent hvis jeg er sammen med venner og skal treffe nye folk, men er vel kanskje litt mer sjenert når jeg skal treffe helt nye folk alene. 

Hvilket snop er favoritten din?
Det meste av smågodt! Elsker både salt, surt og søtt snop. Er ikke superfan av sjokolade, da..

Har du dyr?
Ja, har en hund. Jeg vet noen kommer til å spørre nå, så jeg bare sier det: Han er en dvergpuddel.


Min lille hund <3

Kan du ta video eller bilder av rommet ditt?
Ikke det rommet jeg har akkurat nå, men skal få et nytt rom snart, og det skal jeg sikkert fortelle dere mer om senere.

 Som sagt, flere svar kommer på video (sikkert neste helg).

Outfit VS Outfit

Her er to antrekk som begge har skjørt, så nå lurer jeg på hvilket dere liker best! Jeg går ALDRi med skjørt, men jeg synes det kan være kjempefint uansett. Her kan dere se antrekkene:

Autumn fashion

_
_______________________________________________________________________________________

Autumn love

Hvilket antrekk liker du best?


Gratulerer med dagen, Lise!

Vi prøvde å bryte oss inn på bloggen din, men du har byttet passord! :(

Lattermild
Ivrig
Sosial
Energisk

Dette er kun noen av ordene som beskriver Lise. Lise er ei kjempegrei jente som fortjener en gratulasjon, så legg gjerne igjen en i kommentarfeltet!Vi er glade i deg!

Karen og Hilde

Ukens spørsmål

Hvor kjøpte dere leire?
Panduro Hobby, tror den finnes overalt i landet.

Hvor har du laget headeren din?
Har sagt det 1000 ganger før, og jeg sier det igjen: PHOTOSHOP CS5

Hvor er kjolene deres fra?


Fra venstre: Min er fra Nelly.com, Lise sin er fra Nelly.com, Hilde sin er fra Bik Bok og Marianne sin er fra Sisters Point, kjøpt på FAME. Forresten, Hilde ser ikke sånn ut i virkeligheten. Hun liker ikke dette bildet, så jeg bare sier det!

Hvilken rase er hunden din?
Pelle er en dvergpuddel

Selger de shortsen enda?
Vet ikke, men jeg tviler

 


Julemarked

I dag var jeg og Lise på julemarkedet på Steinerskolen. Det var mest for unger, men vi fikk oss jo litt mat. Etterpå var jeg med henne hjem hvor vi ikke gjorde så veldig mye. Nå gjenstår det å skrive naturfagsrapport og gå på trening, som jeg ikke har noe særlig lyst til. Uansett har det vært en koselig søndag! Her er noen bilder fra dagen:
Haha, Lise kastet papirstjerner over hodet..
Jeg prøver som vanlig å sjele, og får det som vanlig ikke til

Da må jeg vel nesten sette i gang med naturfagsrapporten, så snakkes vi! Forresten, det er ikke ofte jeg sier det, men jeg er kjempeglad for at dere leser og kommenterer på bloggen min. Følte bare for å si det, siden jeg aldri sier det.. 

Første søndag i advent

I dag er det første søndag i advent, og nå kjenner jeg at julestemningen kommer sakte men sikkert. Jeg skal på julemarked på Steinerskolen sammen med mamma, Birgitte og Lise i dag, så da tenker jeg at julestemningen kommer for fullt! 


Day 35/365

Vet ikke hvor mange av leserne mine som er fra Stavanger, men antar jo at det er noen, såå... Skal noen av dere på julemarkedet i dag?

Videoblogg, tull og tøys

Her er videobloggen jeg såvidt nevnte i forrige innlegg. Det er vel egentlig bare noen tilfeldige videoer fra de siste dagene som er satt sammen til en video, dere får liksom et innblikk i mitt liv, haha! Ok, det var teit sagt, men dere kan se videoen uansett. Faktisk er det en bitteliten snutt i slutten der jeg synger også, så da får dere jo høre litt.. Her er videoen:Edit: Beklager for at videoen er så liten, men den er filmet med iPod, så da blir den slik :(

Autumn fashion

Dette antrekket ble jeg fornøyd med, men vet ikke helt om jeg hadde gått i det selv..

 

Autumn fashion

Kommer kanskje videoblogg senere i dag, vi får se!

Hva synes du om antrekket?

Last friday night

I går var jeg med Hilde og Lise på en slags jentekveld, og det var jo koselig. Har ikke så mye å si, så her er litt bilder:


Fantastiske kunstverk, haha


Fjærbart

Nå skal jeg til Hilde, snakkes!

If your dog doesn't like someone you probably shouldn't either

Jeg ler meg i hjel av overskriften, haha! Det kan ikke være så veldig sant, Pelle liker nemlig nesten ingen voksne.. Tok noen bilder av min søte hund i dag, eller, han er ikke så søt nå, siden han er nyklipt. Uansett, bildene:


Hadde det vært opp til Pelle, hadde vi lekt hele dagen!
Day 34/365


Endelig helg!

Heeei!

I går var det jo juleball, som sagt, så da kan jeg jo bare begynne med å fortelle litt kort om det. Det begynte med at vi fikk middag, som bestod av kylling surret i bacon med en veldig god saus og stekte poteter. Middagen smakte kjempegodt, og etterpå fikk vi dessert. Mens vi spiste var det noen som sang og litt prisutdelinger (årets venn, årets nerd, årets 10.klassing osv.). Jeg fikk faktisk en pris, det hadde jeg ikke trodd! Gjett hvilken pris jeg fikk da? Neida, jeg skal si det, fikk faktisk "Årets blogger". Det var kjempegøy! Etterpå var det dansing, og det var jo også gøy. DJ'en var flink og det var god stemning. 

Nok om juleballet, det er vel egentlig ikke så spennende? Jeg er glad det er fredag, endelig helg! Jeg og Lise hadde den der gymtimen jeg har fortalt dere om i dag, og vi ble veldig fornøyde. Alt i alt har det vært en fin uke!God helg, alle sammen!

Klar for juleballNå er vi klare for juleball! Vi skal ha en hyggelig kveld, forhåpentligvis! :-)

Vennebilde

I går tok vi skolebilder på skolen, og da kunne vi ta vennebilder også! Portrettbildene og klassebildet har vi ikke fått enda, men skal sende melding til han som har dem, så kan jeg sikkert legge ut det også. Her er vennebildet:


Hvis noen av dere ikke vil ha bildet her, si ifra!

Forresten, i kveld er det juleball! Vår skole har et ganske fint og stort juleball, så det skal bli gøy. Mange skoler har jo juleballet i gymsalen, men vi har det faktisk i Atlantic Hall, som er en ganske fin festsal. Og så pleier det å være sinnsykt god mat der! Uff, det er det eneste jeg bryr meg om. Neida, nå tulla jeg. 

Gled dere til i kveld, da får dere se hvordan jeg, Lise, Hilde og Marianne skal se ut på juleballet!

Har du tatt skolebilde?

Ostehuset

Nå har jeg nettopp vært på Ostehuset med Hilde og pappa, og vi hadde det veldig koselig. Jeg og Hilde hadde allerede spist hjemmelaget tomatsuppe (MEGAGOD), så vi hadde bare dessert. Pappa hadde liksom planlagt stor middag og greier, og så kommer jeg og Hilde helt stappmette.. Jaja, vi spiste sjokoladefondant med sorbet og bær, og det smakte fantastisk!


Vi prøver å sjele, men Hilde er den eneste som får det til..
Day 33/365 (Bare dette bildet, har ikke noen interessante bilder for øyeblikket)

Hvis du ikke har vært på Ostehuset, bør du spise der en gang. De har kjempemye god mat og ikke minst desserter!

Outfit VS Outfit

Her har jeg tatt utgangspunkt i en helt hvit bluse og laget to forskjellige antrekk:

 

Autumn fashion
Autumn fashion

 

Hvilket antrekk liker du best?

Spørsmålsrunde

Sist gang jeg hadde spørsmålsrunde hadde jeg ikke så mange lesere, men siden jeg har fått noen nye i det siste, tenkte jeg å ha en ny nå. Kan ikke garantere at jeg svarer på alt, men jeg svarer på det jeg synes er greit å svare på. Svarer på det aller meste, da!

Da er det bare å spørre i vei!

Favorittsang

MÅ bare dele denne sangen med dere, er helt hekta! De fleste sangene på det nye albumet til Rihanna er bra, men denne skiller seg ut etter min mening:Mange har vel hørt den før, men hvis du ikke har, GJØR DET! Den er favorittsangen min akkurat nå, og jeg tror den forblir den en god stund.

Autumn fashion

Her er et antrekk jeg har satt sammen på Polyvore. Jeg liker det, men er litt usikker på genseren, haha! Den er liksom så voldsom, men samtidig fin..

 

Autumn fashion

Hva synes du om antrekket?

If the skies fall, one may hope to catch larks

Dette har vært en ganske kjedelig mandag. På skolen skjedde det ikke noe spesielt, og etter skolen var det rett på lekser. Snart kommer Lise hit, og da skal vi jobbe med den der gymtimen vi må holde for klassen. Det blir hvertfall litt kjekkere enn resten av dagen!


Day 32/365

Julegavetips #1

Nå begynner jeg med en ny serie her på bloggen, og det skal rett og slett være tips til julegaver! Jeg vet ikke hvor mange sånne innlegg det blir, men jeg ser om jeg får det til en gang i uka. Høres det bra ut?

Det første tipset er rett og slett å lage figurer av leire! Det trenger ikke nødvendigvis å være hjerter eller stjerner, det kan være bokstaver også! Disse har jeg, Hilde og Lise laget, og her er noen ideer til hvordan man kan dekorere med dem:

Disse er kjempeenkle å lage, og det er jo ganske smart om du ikke har så mye penger. Vi kjøpte en kilo leire for 63 kroner, og ut av en kilo får du endel figurer. 

Disse figurene kan du faktisk kjøpe på vår butikk. LINK HER. 

Ukens spørsmål

Det har kommet inn en del spørsmål denne uka, men noen av dem har jeg bare svart på i kommentarfeltet der spørsmålet er stilt. Her er noen av dem jeg ikke har svart på:

Hva kostet kameraet? 
Jeg fikk det av pappa, men det koster vel rundt 6000 kroner.

Hvor høy er du?
Jeg er rundt 155 cm

Kan du vise hvordan du lager hjertebokeh?
Jeg gidder ikke, siden det er litt stress. Men bare søk på google!
Hvorfor ble du linket av VG?
Vet ikke hvorfor, men de linket hverfall til innlegget mitt om oppskriften på fudge.Hvor er klærne fra? (mange forskjellige innlegg)
Hvis jeg ikke skriver hvor klærne er fra, vet jeg det ikke! Men bare spør uansett, noen ganger har jeg bare glemt å skrive det.

Hvor er kostene dine fra?
Jeg kan sikkert lage et innlegg om det senere. De er fra mange forskjellige steder, forstår dere!

 

Sminkevideo

Hadde ikke så mye å gjøre i dag, så jeg lagde en sminkevideo! Den viser en fin måte å sminke øynene på om man har brune øyne. Beklager for kvaliteten på videoen, var så dårlig lys!Se i 1080p for best mulig kvalitet, selv om kvaliteten ikke er så bra da heller.

Pakke i posten

I dag fikk jeg en pakke i posten fra www.kandeeshop.se. Inni pakken lå det en stilig singlet med peace-tegn, og jeg er kjempefornøyd! Kandeeshop har kjempemye fint, anbefaler dere å ta en tur innom siden deres, link HER.


Har ikke på meg sminke i det hele tatt i dag, derfor ser jeg ikke så bra ut, haha!

Hva synes du om singleten?

Sponset

En spennende nyhet

Jeg fortalte dere i går at jeg hadde en spennende nyhet, og nyheten er rett og slett at jeg, Hilde og Lise har laget en butikk! Butikken ligger på www.epla.no og heter "Cherie", som er det franske ordet for "Kjære" eller "Elskling". Her kommer vi til å selge smykker og en del annet som vi lager for hånd. Nå har jeg lagt ut noen armbånd som jeg og HIlde har laget. I morgen skal jeg legge ut noen fine pyntegjenstander til huset, men de er ikke helt ferdige enda!

Her er noen av armbåndene vi selger:KLIKK HER FOR Å KOMME TIL BUTIKKEN

Jeffrey Campbell

I det siste har jo Jeffrey Campbells sko vært veldig populære. Jeg vet ikke helt hva jeg skal synes om dem, de er liksom så voldsomme! Ser jo kule ut, men samtidig er de så store og klumpete. Hvis dere ikke vet hvilke sko jeg snakker om, er det disse her:

 
Hva synes du om disse skoene?

Foto: Red berries

I dag har jeg vært med Hilde og Lise (er med Hilde fremdeles), og senere i dag skal jeg fortelle dere en spennende nyhet. Stay tuned!
Day 31/365

Disse bildene er egentlig ikke mine favoritter, men jeg føler det blir så kjedelig med bare masse bilder av blader og trær. Trenger ikke å bare ta bilder av det bare fordi det er høst!

Vinneren av konkurransen

Nå har jeg trukket vinneren av konkurransen, og det ble *trommevirvel* Sara Vintland! Du har vunnet to sett med 50 cm ClipOn extensions fra Luxushair! Du må gå inn på siden deres og deretter fortelle meg hvilken farge du skal ha. Håper du blir fornøyd med extensionsene!


Gratulerer til Sara, da!

Pakke i posten: Extensions

I dag fikk jeg en pakke i posten, og der oppi lå det to pakker med extensions fra Luxushair! Nå har jeg dem på, og jeg har krøllet hele håret. Jeg har bare et sett i håret, da, så det ser litt tynt ut i tuppene. Må nok bruke begge settene for å få det til å se bra ut! Uansett er jeg kjempefornøyd med selve håret, det er kjempeglatt og mykt, og sitter veldig godt når man fester det. Luxushair har jo salg også nå, løp og kjøp!

Sånn ser extensionsene mine ut på (husk at det bare er et sett):Extensionsene er sponset

Husk konkurransen jeg har, du kan vinne to sett med 50 cm ClipOn extensions! Trekker vinneren i kveld. LINK HER

10 ting du ikke visste om Karen

Hei! 

Nå har jeg, Hilde, tenkt å gjesteblogge for Karen. Akkurat nå står Karen i dusjen og gauler, så jeg tenkte dette var en fin anledning til å skrive et par ord.. Ja, uansett, her er det:

1. Hun synes det er hysterisk morsomt når hun sier ting som rimer, men ler ikke hvis andre gjør det

2. Hun hadde en periode der hun spiste isbiter HELE tiden, men jeg tror den er over nå

3. Hun er litt (veldig) rotete, og skylder på den første og beste hvis hun ikke finner noe

4. Hun er ganske lat av og til, men det er jo jeg også...

5. Hun har mange forskjellige måter å være på, f.eks kan hun være hyper og srudlende det ene øyeblikket, for så å bli helt alvorlig og snakke veldig voksent det andre

6. Hun synger hele tiden, og synger mange uforståelige ord hvis hun ikke kan teksten

7. Hun ser aldri på TV

8. Hun vier store deler av dagene sine til å spille tetris

9. Hun blir fort sint, men det går som regel over like fort som det kom

10. Hun liker veldig godt å være midtpunktet
Visste dere noe av dette fra før?

En bluse, to antrekk

Jeg synes denne blusen fra H&M er veldig fin, og det er jo kjekt at den kan brukes både til hverdag og finere anledninger. Jeg brukte den i dag, som dere har fått se, og jeg brukte den en gang jeg skulle i bursdagsfest (det var liksom kjendisbursdag og jeg var Rihanna, derfor rødt i håret). Her kan dere se de to antrekkene:

Autumn could be boring, but remember that everything is what you make it
Day 30/365

Den beste sminkebloggen

Denne gangen er det www.mallo88.blogg.no som skal få en blogganbefaling! Dette er en blogg jeg alltid stikker innom hvis jeg vil ha noen sminketips og nye ideer.

Malin er flink med sminke, og hun er flink til å skrive om det og forklare. Hun viser ikke bare hvordan man kan sminke seg, hun anbefaler også sminke hun liker, viser hvordan man kan holde sminken og kostene fine og mye annet! Det jeg liker, er at jeg føler at hun alltid skriver alt som er å skrive, at hun ikke utelater noe liksom. Dette er en sminkeblogg alle burde stikke innom!

 
www.mallo88.blogg.no

Leser du Malins blogg?

Dagens outfit

I dag gjorde vi ikke noe spesielt på skolen, bortsett fra at jeg, Hilde, Lise og Marianne filmet i noen av timene. Det var morsomt, men jeg tror ikke de videoene noen gang skal legges ut her, haha! Kanskje en eller annen gang, men det får vi se på. Nå er det jo helt sinnsykt lenge siden sist gang jeg la ut outfit, men jeg går aldri i noen spesielle klær om vinteren. Jeg bare pakker meg inn i ullgensere og kjedelige klær. Alt for å holde varmen, haha! Uansett, her kommer faktisk dagens outfit: 

 Bluse fra H&M
Shorts fra H&M (barneavdelingen)
Strømpebukse fra H&M
Sko fra Converse, kjøpt på Dna
Ringer fra Primark, Bik Bok og H&M 

Bli brun fort!

Var noen som lurte på om jeg kunne skrive litt om denne her, så da gjør jeg det.

Jeg vet at det er mange som tar solarium, noe jeg ikke gjør fordi jeg er redd for hudkreft og alle de andre risikoene. Selvbruning bruker jeg av og til, men de fleste selvbruninger gjør meg oransj og flekkete, ikke solbrun. Å dynke meg i solpudder er jeg heller ikke særlig fan av, derfor har jeg kjøpt denne her:Dette er en mørkebrun krem fra St. Tropez, og den gir rett og slett fargen akkurat når du trenger den! Den heter Instant Glow body lotion. Den gjør meg ikke oransj, den gjør meg ikke flekkete, den gir meg ikke hudkreft og jeg er fremdeles ikke likbleik. Jeg elsker denne, nettopp på grunn av dette. Den gir en frisk, naturlig glød, og man kan bare vaske den av når man vil. 

Det eneste negative jeg kan komme på, er prisen. Jeg kjøpte den på tilbud, men vanlig pris er 250 kroner, tror jeg.. Vel, man trenger bare bittelitt om gangen, så jeg regner med at den varer lenge!

Hvis du lurer på noe mer om denne, bare spør!

Nothing burns like the cold

I dag har det vært iskaldt her i Stavanger, jeg fryser meg jo ihjel snart! Har DEN varme jakken, men allikevel. Sitter faktisk og fryser akkurat nå, men det er jo fordi jeg er så frysen, ikke fordi det er kaldt her. Jeg var på dansing i dag, som på alle andre tirsdager, og det var kjempedeilig å få litt varme i kroppen! Enda bedre, etter dansing må jeg jo dusje, og da blir jeg jo også varm.

Jeg er egentlig ganske positiv, men om vinteren er det akkurat som om alt snur om. Jeg vet at mange liker vinteren, men jeg klarer bare ikke å like kulden og snøen. I tillegg blir jeg likbleik (heldigvis er det noe som heter selvbruning). Nå har jeg skrevet utrolig mye tullball, over til det innlegget egentlig skal handle om, nemlig disse bildene:


Day 29/365

Har egentlig på følelsen at dere ikke bryr dere om disse fotoinnleggene, men dere sier jo ikke hva dere liker og ikke liker! Skriv gjerne i kommentarfeltet hva dere vil ha mer eller mindre av.

Prøvetips

I dag hadde jeg tentamen i matte, som jeg fortalte i går, og den gikk egentlig mye bedre enn forventet! Hadde trodd at den skulle være helt sinnsykt vanskelig, men egentlig var den ganske lett. Så det var jo en opptur! Uansett, siden jeg har noen prøver og framføringer nå for tiden, tenkte jeg å gi dere noen prøvetips:

- Ha det helt klart for deg hva du trenger å øve på. Skriv ned noen punkter sånn at du får en oversikt.

- Ikke gi deg før du har forstått det! Hvis det for eksempel er matte det er snakk om, ikke gi opp mattestykket før du har klart det. Jeg lover dere, det føles fantastisk ut når du er ferdig!

- Hvis du trenger en pause, gå en tur eller ta deg en joggetur. Det er ikke smart å sette seg ned foran PCen, da ender det bare med at du sitter der resten av dagen. Etter en gåtur er man vanligvis litt mer motivert til å fortsette.

- Ikke utsett øvingen! Hvis du utsetter det, kan det være du blir sittende til langt på natt, og da er du jo ikke særlig opplagt til prøven neste dag, eller hva?

- Ikke pugg. Hvis du pugger, kan det fort føre til at alt er glemt til dagen etter. Du må prøve å forstå det du leser, poenget er ikke at du skal klistre ordene til hjernen! Jeg har erfart at lærere liker når man skriver svarene på sin egen måte, at man ikke skriver akkurat den samme setningen som står i boka. Men så klart, hvis pugging funker for deg, gjør det!Da håper jeg noen av tipsene var til hjelp. Jeg er ikke så flink til å følge dem, men jeg prøver.. 
 

Autumn fashion

Nok en gang har jeg prøvd å få et mer spesielt antrekk ut av en enkel hvit bluse og en dongribukse, men vet ikke helt om jeg lyktes. Er liksom ikke så kreativ, men jeg lager jo bare antrekk jeg hadde gått i selv, og de er ikke så voldsomt spesielle! Uansett, dette kunne jeg fint hatt på meg i dette kalde høstværet:

Autumn fashion

One could not pluck a flower without troubling a star

Det er litt gøy at det fremdeles er noen blomster nå i november, da kommer jeg hvertfall i litt bedre humør! Det verste jeg vet er snø og kulde, og da er det jo fint med noe som i det hele tatt kan minne om varmen.. Disse blomstene vokser overalt nå for tiden (hvertfall her i Stavanger):


Day 28/365 

Hva synes du om bildene? 

Mattetentamen

I morgen har vi mattetentamen, og det ser jeg virkelig ikke frem til. Føler ikke at jeg kan noe av det jeg bør kunne, men jeg håper ikke at det er sant. Dagen går nok til matteøving, men jeg har noen innlegg jeg skal poste også, så blogging blir det uansett! 
Her synes jeg at jeg får fram følelsene mine! Neida. Joda.Ønsk meg lykke til, det kan jeg trenge!

Konkurranse: Vinn extensions

Da setter jeg i gang en konkurranse i samarbeid med Luxushair! Jeg skal selv begynne å bruke deres extensions, og jeg har hørt kjempemye bra om dem.

Her er det du MÅ gjøre for å delta i konkurransen:
1. Lik Luxushair på facebook
2. Skriv at du er med i kommentarfeltet

Skriv gjerne et innlegg om konkurransen også, men det er valgfritt. 

Premien er to pakker ClipOn 50 cm i valgfri farge, så nå gjelder det å melde seg på!

 

LINK TIL LUXUSHAIR SIN FACEBOOKSIDE

Husk mailadresse!

Premien er sponset
 

Favorittleppestifter

Jeg har ganske mange leppestifter, men jeg har to klare favoritter. Begge er fra MAC, så de koster jo litt, men etter min mening er de verdt prisen.

Den første heter Chatterbox. Det er en sterk, knallrosa farge. Den bruker jeg kun litt av når jeg bruker den, hvis ikke blir den altfor rosa etter min mening. Jeg elsker denne leppestiften, så hvis du er ute etter en knallrosa leppestift anbefaler jeg denne.

Den andre heter Hue, og den har en nydelig nude farge blandet med litt rosa. Denne er veldig kremete, noe jeg elsker! Hvis du er ute etter en nude leppestift som ikke er for lys, men mer naturlig, anbefaler jeg denne.Da jeg kjøpte leppestiftene kostet de 160 kroner per stykk, men nå har MAC satt opp prisen (trist) til 175 kroner. Men du merker virkelig forskjellen, det gjør hvertfall jeg!

Ukens spørsmål

Må bare si det, tusen takk for 11. plass på topplista i dag! Får håpe at jeg holder meg der en liten stund, da..


Lurte på hvilken av leppestiftene liker du best, og bruker mest? 
Kan du si litt om leppestiftene?
Jeg kan skrive et innlegg om de jeg liker best, men tror ikke jeg skriver om absolutt alle.

Nydelig header! Kjempefint pannebånd, hvor er det fra?
Takk for det! Det er fra Primark, men jeg fikk det av Hilde.

Hvilket kamera bruker du?
Canon EOS 600d

Hvilket type kamera har du? noe spessiell objekt?
Jeg har Canon EOS 600d, som sagt. Regner med du mener objektiv, og jeg bruker 50mm f/1.8 nesten hele tiden. Har jo det vanlige kit-objektivet, men det bruker jeg aldri.

Smaker det litt likt som karamell? (om fudgen)
Ja, men MYE bedre!

Kan du skrive litt om den mørkebrune kremen når du har prøvd den?
Ja, det kan jeg sikkert. Dere må bare minne meg på det!Bakepulver i karameller!?
Ja, dette reagerte jeg på selv også, så derfor droppet jeg bakepulveret.. Jeg hadde bare vaniljesukker oppi, jeg synes liksom ikke bakepulver passet i karameller! 

Innkjøp

Her er dagens innkjøp:


Glansvask, kjøpt på H&M, 75 kr


Dette er ikke selvbruning, men sånn mørkebrun krem du smører på når du vil være litt brunere, og vasker av om kvelden. Den går liksom ikke inn i huden, ligger bare på overflaten. 179 kr fra VITA (salg)


Elsker disse øyenskyggene fra IsaDora! Fra Cubus, 139 kr


Neglelakk kjøpt på H&M, 59 kr (salg)

En fin dag i byen

I natt sov Hilde hos meg, og etter frokost dro vi til byen. Vi spiste på Dolly (som vi alltid gjør) og kjøpte litt forskjellig. Innkjøp kommer mest sannsynlig senere, men jeg kjøpte egentlig ikke noe veldig interessant. Forresten, det er iskaldt i Stavanger nå, i dag var det 7 grader! Ok, det er kanskje ikke SÅ kaldt, men jeg går rundt og fryser hvertfall. Når sant skal sies er jeg ganske frysen av meg, andre synes sikkert at 7 grader er en grei temperatur.Forresten er jeg på 28. plass på topplista på blogg.no og 1. plass i Stavanger i dag! Det er jeg utrolig glad for, selv om grunnen egentlig er at bloggen min ble linket av VG (aner ikke hvorfor).

Har du også hatt en fin dag?

Raindrops

Kreative overskrifter kan jeg ikke skryte på meg, men her har jeg i hvertfall tatt noen bilder jeg tenkte å dele med dere:
Day 27/365

Forresten, alle bildene mine ser best ut i Google Chrome (men her har blogg.no ødelagt kvaliteten uansett)

T.G.I.F

I dag hadde vi nynorsktentamen. Det gikk vel greit, håper hvertfall på det! Nå sitter vi her hos Hilde på hver sin data og spiller Tetris og spiser godteri. Vi lever et intelligent og sunt liv, som dere sikkert forstår! Nå er det endelig helg, som er kjempeherlig bortsett fra at jeg skal på jobb på søndag. Helg er jo alltid like fint uansett, da!


Fest
Autumn fashion

Mange sier jo at november er en vintermåned, men jeg har alltid sett på det som en høstmåned. Overskriften kunne nok ha vært "winter fashion" for noen av dere, men jeg liker å holde vinteren litt tilbake. Det er tross alt den kaldeste og verste tiden på året.. Noen som er enige?

Her er uansett et antrekk jeg forbinder med høsten! Har prøvd å pynte opp et antrekk bestående av en hvit bluse og en stram dongribukse, jeg ville se hvor spennende jeg kunne få det. Det ble jo ikke så veldig spesielt, men absolutt noe jeg kunne gått med. Ville nok slengt på et skjerf og en varm ytterjakke i denne kulden, da..

 Autumn fashion

Hva synes du om antrekket?

Problems are only opportunities with thorns on them


Day 26/365

Oppskrift på fudge

Ikke bry dere om at det står at den skal være i mikroen i 3 minutter og 9 minutter, vi måtte ha den lengre inni! Vi fant oppskriften HER.

Forresten, vikingmelk kan erstattes med matfløte, det gjorde vi!

Fudge

Som jeg nevnte i forrige innlegg, var jeg og Hilde ganske så godtesyke i dag. Derfor lagde vi fudge (en slags karamell, søk på google hvis du ikke vet hva det er)! Den smaker himmelsk, helt klart noe som skal lages flere ganger. Kan komme med oppskrift i morgen hvis noen er interessert.
 

Noen andre som liker fudge?

Trees are your best antiques

Nå er jeg med Hilde, og det eneste vi har gjort i dag er å spise og å gjøre mattelekser. Vi har voldsomt lyst til å bake noe (egentlig bare fordi vi vil ha noe godt å spise)! Mamma er litt sunn av seg, så jeg vet ikke om vi får lov, noe vi anser som livets ende. Men men, poenget med innlegget er egentlig disse to bildene:
25/365 days

Hva synes du om bildene?

Disse bloggene leser jeg

Har fått en del spørsmål om hvilke blogger jeg leser, har egentlig skrevet et innlegg om det før, men nå leser jeg andre blogger. Her er de jeg leser:

www.haawt.blogg.no
Denne leser jeg fortsatt! Har lest den i to og et halvt år nå, så det sier vel litt om hvor bra den er.

www.annais.blogg.no
Jeg leste Annais før hun sluttet, så da ble jeg veldig glad da hun begynte igjen. Anna har en kjempebra blogg, hun er flink til å skrive.

www.sofiesund.com
Sofie tar fantastiske bilder, virkelig noe å bli inspirert av! 

www.voeblogg.no
De fleste leste vel Voes blogg på blogg.no, og siden hun flyttet til eget domene måtte jeg jo begynne å lese den!

www.marenviks.blogg.no
Maren tar nydelige bilder! Er du ute etter å bli inspirert, besøk Marens blogg.

www.liiseeal.blogg.no
Lise er jo en av mine aller beste venner, så jeg leser såklart hennes blogg! Bloggen hennes er kjekk å lese, ta gjerne turen innom.

www.sofiemusikk.blogg.no
Jeg har gått på dansing med Sofie, og tror faktisk vi har vært på samme rideleir også (leeeenge siden). Uansett har Sofie en veldig bra blogg, stikk innom hvis du ikke leser den!

 

Jeg leser også mange andre blogger, men dette er de jeg er aller mest innom. Jeg leser for eksempel Tcmn, Tuvaw, Andreabadendyck, Axelgb, L0ve og Sophieelise, men jeg gadd ikke å skrive alle på lista, den hadde blitt så lang!

Leser vi noen av de samme bloggene? 

Bloggvurdering

www.shring.blogg.no vant min fotokonkurranse, og skal derfor få en bloggvurdering nå.

Design: 
Designet er lyst og fint! Bloggen er behagelig å se på på grunn at de duse fargene, noe er et stort pluss. Det eneste negative her, er at jeg synes at du kunne hatt en header med litt mer høsttema.

Innhold:
Du skriver jo bra, men oppdaterer ikke så veldig ofte. De innleggene du har er bra skrevet og kjekke å lese. Ellers tar du mange fine bilder, det er jo en grunn til at bildet ditt vant i konkurransen min! Innholdet er med andre ord også bra, men det hadde nok blitt enda bedre med litt flere oppdateringer.


Vinnerbildet

Foto: Raindrops

I dag hadde vi engelsktentamen, tror det gikk greit. Håper det hvertfall! Nå skal jeg snart på dansing, men tror ikke jeg kan være med å danse, tok nemlig en vaksine i går, og nå har jeg utrolig vondt i armen, buhu! Nok om det, her er noen bilder jeg tok i stad:

Day 24/365

Bokeh
Day 23/365

Hadde ikke så mange spesielle bilder, men litt bokeh er vel alltid fint? 

Outfit VS. Outfit

Autumn Fashion
VS
Hilde's outfit
Jeg og Hilde har laget to forskjellige antrekk av en bluse. Vi liker begge to!

Hvilket antrekk liker du best?

Produktanmeldelse: Down to the pore

Det var noen som lurte på om jeg kunne fortelle litt om denne her (for lenge siden, beklager for at det kommer så sent), så nå gjør jeg det!

Meningen med denne er jo at man skal "trekke ut" hudormer. Det funket ikke for meg, men jeg har ikke veldig mye hudormer, egentlig. Den kostet rundt 80 kroner, og den kan kjøpes på Vita.

Jeg merket absolutt ingen forskjell etter denne, for å være helt ærlig. Jeg kan ikke si om den funker for akkurat deg, siden jeg vet at den har virket for mange andre! Det spørs vel egentlig bare hvordan huden din er..Har du prøvd denne?

Pakke i posten

Ok, det er egentlig en uke siden jeg fikk pakken, men dere kan få se den nå uansett:Dere kan se den på meg senere, men akkurat nå er jeg på jobb..

Ukens spørsmål

Har du Mac?
Nei, det har jeg ikke. Jeg tror jeg skal ha Macbook Air når jeg begynner på videregående, da.

Hvorfor måtte du synge?
Fordi vi skulle ha sånn liten konsert med tiende trinn, og de hadde tydeligvis ikke nok frivillige, haha!

Hvilket kamera har du?
Canon EOS 600d

Hvor høy er du?
Jeg vet ikke, men jeg er under 160 cm. Kanskje 155 cm? Ikke høy, hvertfall.

Kan du legge ut en video der du synger?
Kanskje en eller annen gang om hundre år. Det er jo ganske kleint å synge til et kamera, og hvertfall kleint å legge ut, så jeg vet ikke helt. Jeg tror det var snakk om at jeg skulle spille inn en sang i studio snart, så da kan jeg muligens legge den ut.

Hva er det for noe? (om Macadamia healing oil treatmen)
Det er en slags olje for håret, rett og slett! Den gjør sånn at håret blir mykt og glatt, og man kan bruke den i fuktig eller tørt hår. Den er kjempebra, forresten!

The Sims er så gøy! Hvilke spiller du?
Jeg spiller Sims 3, og har tilleggspakkene "Drømmejobben", "Reisefeber", "Helaften" og "Luksus og design". Sims er gøy, haha!

The gloomy month of November

I dag skulle egentlig jeg, mamma, Birgitte og Lise på loppemarked, har ikke vært på loppermarked siden 7. klasse, så det tenkte jeg kunne bli morsomt. Da vi kom fram var det bare masse gamle damer som sang en sang fra Kardemommeby (denne), så da ble det ikke noe av det, haha! Vi gikk heller litt rundt på et kjøpesenter.. Jeg kjøpte ikke noe spesielt der, har brukt masse penger i det siste, uff! 

Tilbake til poenget med innlegget, dette bildet her:


Day 22/365

Blogganbefaling

Da var det på tide med en blogganbefaling, og denne gangen er det Birgitte Sortebråten med bloggen www.birgittesortebraaten.com som står for tur! Birgitte tar mange fine, inspirerende bilder, skriver bra og er flink med bloggdesign/webdesign. Anbefaler alle å ta en tur innom bloggen hennes!www.birgittesortebraaten.com

 

Ny header

Jeg får liksom aldri noen skikkelig fine bilder av meg selv, men de forrige på headeren var så grusomme at jeg ikke holdt ut lenger. Derfor laget jeg en ny header, så får vi se hvor lenge denne holder!Hva synes du om headeren?

I am a mushroom; On whom the dew of heaven drops now and then

Haha, må le av overskriften. Neida, jeg er jo egentlig en sopp, ingenting å le av egentlig. Prøvde liksom å finne et fint sitat om sopp, men neida, derfor endte jeg opp med dette her. Jaja, poenget med dette innlegget er rett og slett... et bilde av en sopp:


Day 21/365

Nå skal jeg spille Sims, snakkes!

Fotografbilder

Som dere kanskje har fått med dere, har jeg jobbet i et fotostudio i nærheten de tre siste dagene. Den ene dagen var jeg og ei som heter Jenny i studioet og tok litt bilder, så nå tenkte jeg bare å vise dere noen av dem! Jeg har redigert dem selv.

Beklager at bildene ble så lange..

Macadamia Healing oil Treatment

Jeg har hatt lyst på Moroccanoil en stund, Siri har det, og jeg elsker den! Etter jeg hadde vært på jobb hos fotografen, stakk jeg derfor innom en frisørsalong. De hadde ikke Moroccanoil, men de hadde noe annet som ligner! Den heter Macadamia healing oil treatment, og er visstnok veldig populær i USA for tiden. Jeg kjøpte den, og gleder med til å få teste den skikkelig ut. Til nå er jeg veldig fornøyd, men jeg må jo såklart ha den litt lengre for å kunne si noe mer om den.Har du prøvd denne?

When the sun goes down


Day 20/365

Husker at jeg hørte på kjempemye på denne sangen sommeren 2009, den passer jo bra til bildet også, hehe:

 

Autumn fashion

Her har jeg laget et antrekk jeg forbinder med høsten:

Autumn fashion
Jeg liker antrekket godt, men jeg går aldri med skjørt, møler meg veldig utilpass i det.. I tillegg ser jeg ut som en gnom i skjørt, jeg er jo så lav fra før!

Morning dew

I dag stod jeg opp litt senere, siden jeg skulle jobbe hos fotografen (utdanningsvalg-greier). Da kom jeg på at jeg hadde sett noen bilder av rim, som kommer på gresstråene om morgenen, på Caroline Marias blogg. Her i Stavanger er det ikke så kaldt at det kommer rim, men det kommer jo morgendugg, og da kom jeg på at jeg kunne ta bilder av det istedenfor!


Day 19/365

Som dere sikkert har forstått er inspirasjonskilden til dette bildet Caroline Maria.

Min spilleliste

Jeg hører på mye forskjellig musikk, men her er noen av sangene som går igjen hos meg akkurat nå:


Gabrielle  - Bordet


One Direction  -  What makes you beautiful

 
DEV  -  In the dark


LMFAO  -  Sexy and I know it (denne er egentlig ganske teit, men seriøst, man blir hekta!)


Cher Lloyd  -  With ur love

 
Skrillex  -  First of the year

Jeg hører egentlig på veldig mye mer, men dette er sangene jeg hører aller mest på. Anbefaler dere å høre dem!

Just another Tuesday

Dette har vært en veldig travel og slitsom dag, og nå føler jeg meg helt utslitt! Først og fremst måtte jeg synge foran hele 10. trinn uten forvarsel (jeg MÅTTE ikke, men jeg følte meg ganske tvunget til å gjøre det). Jeg hadde ikke fått vite dette før andre time i dag, og så skulle jeg synge i femte time! Som dere forstår, var jeg derfor overhodet ikke forberedt, men jeg tror det gikk greit nok, heldigvis.

Etter skolen var det rett på dansing, og nå sitter jeg her og skal skrive naturfagsrapport.


Grusomt bilde, men jeg ser rett og slett ganske grusom ut i dag, haha!

Over til noe positivt; I morgen har vi hospitering, sånn at vi skal jobbe et sted i tre dager! Jeg har fått jobb hos en fotograf, så det gleder jeg meg til.

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits