november 2012

Tysk og trening

I dag har jeg (faktisk) vært på trening sammen med Siri. Det var ganske gøy siden vi var på en gruppetime, tror jeg skal begynne med det en til to ganger i uken (jeg vet at det aldri kommer til å skje, men det er jo tanken som teller, hehehehe). Ellers har jeg tyskprøve i morgen, noe jeg ikke gleder meg noe særlig til. Heldigvis er den om noe jeg har sånn halvveis kontroll på, så jeg håper det går greit. 

I morgen skal jeg forresten på fest med 1. trinn på skolen, så jeg kan ikke garantere noe særlig bra blogging. Skal se om jeg kan forhåndsskrive et innlegg!

Ali baba

Alicia kommer til å drepe meg når hun ser overskriften på dette innlegget, men jeg overlever sikkert (jeg overlever døden, what?). Uansett, i dag har jeg vært litt med Alicia etter skolen, og vi har ikke gjort noe spesielt. Nå må jeg gjøre noen matteoppgaver, i og med at ligger litt (mye) etter, og jeg gleder meg ikke. Beklager for kjedelig blogging i det siste, forresten. Grunnen er at jeg har et kjedelig liv, hehe.

Vakre bilder, jeg vet. 

In the dark

I dag tok jeg noen bilder av Hilde, så her er ett av dem:Jeg vet ikke helt om jeg er fornøyd eller ikke, jeg synes det ble litt smårart, haha! Hva synes dere?

Ingenting

I dag er Hilde med meg hjem, og det eneste vi har gjort til nå er å halvsove på badet. Nå skal vi snart til henne, og så skal vi sikkert tilbake til meg igjen og sove mer. Det er derfor det er så fint å være med Hilde, hun går med på å ikke gjøre noe mer enn å sove.
Vakkert.

 

Victoria pt. 3

Her er de to siste bildene dere får se av de bildene jeg tok av Victoria på lørdag. Disse to er de jeg ble minst fornøyd med av de jeg ble noenlunde fornøyd med, hvis det gir mening. Hun er så utrolig pen, eg døyr (øver meg på nynorsk)!


Ny uke

Hver eneste mandag tenker jeg at jeg i løpet av uken skal gjøre masse lekser, være med masse folk og blogge kjempebra. Dette skjer aldri, for jeg er så utrolig lat. Etter skolen legger jeg meg ned på badegulvet og sover, og tenker at jeg heller kan gjøre alt jeg må gjøre etter middag. Etter middag skal jeg bare sitte foran pcen i noen minutter, men minuttene blir til timer og jeg får ikke gjort en dritt. Nok klaging, denne dagen har jo faktisk vært ganske fin (desperat forsøk på å virke positiv)!


Takk for den vakre tatoveringen, Anna.

 
Grunnen til trutemunnen er som regel at jeg føler meg stygg, og det er bedre å se stygg ut med vilje enn å prøve å se fin ut men allikevel være stygg. Så vet dere det.

 

Victoria pt. 2

I dag har jeg ikke gjort noe særlig, og jeg tviler på at jeg kommer til å gjøre noe interessant resten av dagen heller. Derfor poster jeg bare et til av bildene jeg tok av Victoria i går:Hva synes dere?

Portrettbilder av Victoria

Her er to av bildene jeg tok av Victoria i dag:Kvaliteten har blitt fullstendig ødelagt, jeg vet ikke hva som har skjedd.. Skal prøve å fikse det til neste innlegg i hvertfall. Hva synes dere om bildene?

Ny shorts

Jeg hadde en rød bukse som jeg aldri brukte, og bestemte meg for å klippe den om til en shorts. Jeg festet også noen nagler på, men jeg kommer nok til å ta dem av fordi de faller av uansett. Her er resultatet:
Svar del 3

Kan du gjøre isklumputfordringen på video? Nei, så vondt vil jeg ikke meg selv.

Justin Bieber eller Harry Styles? Harry Styles.

Ser du på deg selv som kjendis? Hahahahahaha, nei!

Hvem er kulest av Alicia og Anna? For eit umuleg spørsmål.


Anna er kul


Alicia er også kul

Er du menneskelig selv om du er blogger? Nei, jeg er romvesenlig.

Jack eller Finn? FINN FINN THE BETTER TWIN!

Hvilken rank er du i på tetris? 30 eller noe, tror jeg.

Hva er din favorittapp på iPhone (spill)? Candy crush. Utrolig avhengighetsskapende!

Hvilken hårfarge foretrekker du på gutter? Brunt eller mørkeblondt.

Hvorfor er du så flink til å ta bilder? Tusen takk! Jeg synes ikke jeg er så veldig flink, men den eneste måten å bli flink på er å ta masse bilder.

Liker du hester? Er livredd for dem, men jeg liker dem så lenge jeg ikke trenger å ta på dem.

 

Outfit

I dag har jeg faktisk ingen lekser å gjøre, og det er herlig. Jeg har egentlig fått beskjed av læreren om å jobbe med matteoppgaver hver dag, så jeg får vel gjøre noen oppgaver, men det er alt jeg skal gjøre av skolearbeid i dag! Uansett, her er (halvparten av) dagens antrekk:Candy skull pt. 2

Her er to til av bildene jeg tok på lørdag:

Forresten var det Michelle Phan (Youtube) som ga meg idéen med sminken. Jeg synes fremdeles jeg ser litt gal og skummel ut, men samtidig ble det litt stilig. Jeg vet helt ærlig ikke helt hva jeg synes eller hvor fornøyd jeg er med disse bildene. Hva synes dere?

Svar del 2

Hvorfor greier du ikke håret ditt? Fordi jeg er lat og fordi jeg ser ut som en ulldott hvis jeg gjør det.

Hvis du ikke skulle hatt platinablondt hår, hvilken farge ville du da hatt? Jeg visste ikke at jeg har platinablondt hår, haha! Jeg ville nok hatt brunt hår.

Drømmehøyde? Litt over 1.60!

Heter du Karen, siden bloggen din heter det? Nei, jeg synes bare Karen var et utrolig stilig navn.

Hva liker du best med den nye skolen? Jeg liker best at skolen er midt i byen, og at folk er utrolig åpne og lette å bli kjent med!

Kvifor har du så fint hår? I WAS BORN THIS WAY. Neida (joda), men tusen takk!

Hvem er den cooleste personen du vet om? *notice the nickname hinthint* ALI BABA!


Ali Baba til venstre her.

Er du politisk aktiv? Hvilket parti? Jeg er medlem i AUF.

Hvor høy er du? 1.55 m.

 

Artikkelskriving

I dag har jeg skrevet mer på artikkelen jeg må levere om noen timer, og holder på med den fremdeles. Den blir virkelig ikke bra, men jeg skal se om jeg kan få litt hjelp av mamma til å gjøre den bedre. Dagen min har ikke vært så veldig interessant, så jeg har egentlig ikke noe mer å skrive.


Hilde, hvis du ser dette bildet. Jeg vet jeg har sviktet deg med dette halvveis-smilet. Unnskyld, det skal ikke gjenta seg.
Søndag

I dag har lillesøsteren min feiret bursdagen sin med vennene sine, og det har både vært positivt og negativt. Det negative er at de bråker helt utrolig mye og roter overalt. Det positive er at jeg fikk kake, muffins, brus og pizza. Nå skal jeg skrive ferdig en artikkel, så får jeg se om jeg orker å gjøre litt matte etterpå.


DUCK (dette bildet er ikke seriøst)
Candy skull

I dag har jeg hatt ekstremt lite å gjøre, og det endte opp med at jeg tok noen bilder. Her er ett av dem:Jeg synes det ble ganske skummelt, men litt stilig også. Hva synes dere?

Svar del 1

Jeg tar svarene på spørsmålsrunden i noen deler eller, så her er del 1! Jeg svarer ikke på alle spørsmålene jeg har fått, fordi jeg har svart på dem tusen ganger før og dere finner dem lett ved å lete litt i kategorien som heter "Spørsmål" i sidemenyen. 

Hvor lager du header? Photoshop CS5, pixlr.com og Pixelmator. Headeren jeg har nå er jo bare et bilde, så det har jeg bare redigert i Pixelmator.

Hvor får du inspirasjon fra? Weheartit, Flickr og Tumblr.

Hva slags kamerautstyr bruker du?
 Kameraet jeg har heter Canon EOS 600D, og objektivet jeg bruker mest heter Canon EF 50mm f/1.8. De andre objektivene mine bruker jeg så godt som aldri. Jeg har også en ekstern blits med softbox, men den bruker jeg veldig sjelden. 

Hvem er bestevennen din? Jeg synes det blir feil å rangere venner, jeg har mange gode venner!

Hvilken linje går du? Jeg går studiespesialiserende.

Kan du lage romvideo? Nei, det er ikke noe poeng i å gjøre det. Som jeg ofte får høre av min mor, rommet mitt ser ut som et narkoreir.

Hvordan trives du på Kongsgård (fagene, lærerne, det sosiale)? Jeg trives kjempegodt! Jeg er fornøyd med alt, spesielt liker jeg at det ikke er noen som er mer "populære" enn andre, man blir kvitt de der gjengene som var på ungdomsskolen. Lærerne liker jeg også, alle er veldig engasjerte i faget de underviser i. Når det gjelder fag, så er det mye det samme som ungdomsskolen i 1. klasse, så det har jeg ikke så mye å si om. 


Klassen min. Dette var på halloween, haha!


Bart

Jobber du enda på Stavanger UIS? Jeg regner med du mener universitetssykehuset, der jobber jeg ikke lengre. 

Danser du på Steps? Nei, jeg har sluttet der nå. 

Vet du hva du vil bli/gjøre etter vgs? Jeg er veldig usikker, men tror nok at jeg skal studere med en gang, ikke gå på folkehøyskole eller ta et friår eller lignende.

Yndlingsdyr? Jeg føler at jeg må si hund, i og med at jeg har hund, men jeg liker også katter veldig godt.

Outfit

Jeg er så utrolig glad for at det er helg nå! Naturfagsprøven jeg hadde i dag vil jeg helst unngå å snakke om, den gikk forferdelig. Men nå er jeg ihvertfall ferdig med den! I dag skal jeg mest sannsynlig bare være hjemme og slappe av, har ikke noen planer enda. Anyways, her er dagens antrekk:


Beklager dårlig kvalitet, vet ikke helt hva som skjedde 

God helg!

Bruschetta

Siden jeg var hjemme og jobbet (IS-dag som jeg fortalte i går), benyttet jeg anledningen til å lage noe godt å spise. Det tar ikke lang tid, og er kjempegodt, så jeg kan sikkert legge ut oppskrift en annen dag hvis noen er interesserte.Beklager dårlig blogging de siste dagene, det er på grunn av naturfagsprøven vi har i morgen, som forresten kommer til å gå ekstremt dårlig. Grandmaster Swag (også kalt Henrik) prøver å få meg til å skulke sånn at jeg ikke trenger å ha den, men jeg tenker det er best å få det unnagjort (og jeg har ikke samvittighet til å skulke).

In the dark

Jeg er egentlig ikke så glad i å legge ut så mye selvportrett, fordi det er mye kjekkere å ta bilder av andre (og bildene blir mye finere). Samtidig er det mye lettere å ta selvportrett fordi jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det og har hundre prosent styring over hvordan bildene blir. Ihvertfall, er er et bilde jeg tok i går:Homework

I dag har jeg stort sett sittet inne med naturfag, siden jeg ikke fikk gjort det i går. Jeg finner fremdeles ikke den boken, men jeg lånte en på skolen som jeg kan ha inntil videre. På skolen hadde vi forresten IS-dag, som dessverre ikke har noe med iskrem å gjøre, men er et hjelpeprosjekt for å samle inn penger til en palestinsk flyktningsleir. I morgen skal jeg være hjemme og vaske og rydde for å tjene penger til prosjektet. Nå skal jeg fortsette med naturfag, så vi snakkes!
Ulykkesdag

Tirsdag er den verste dagen i uka, mye på grunn av hvordan timeplanen ser ut. Først dobbeltime naturfag, så dobbeltime tysk, det blir litt for mye spør du meg. Jeg hadde tenkt å skrive masse notater til en prøve vi har på fredag i dag, men jeg var så smart at jeg glemte naturfagsboken på skolen. Jeg klarte også å glemme mine kjære croissanter på skolen og miste luen min på bussen. Samfunnspresentasjonen jeg nevnte i går gikk forresten greit, bortsett fra at de jeg var på gruppe med er så sinnssykt flinke muntlig at jeg hørtes ut som en idiot i forhold. Med andre ord har ikke dette vært en særlig bra dag for min del. 


Det er et mirakel at jeg klarte å presse frem dette smilet, just sayin'


Dagens høydepunkt. Bortsett fra at jeg bare taper.

Som dere kanskje har lagt merke til, er jeg i det negative hjørnet i dag. Lover å være litt mer positiv i morgen.

Whip my hair

I dag har jeg vært på biblioteket med to fra klassen for å gjøre ferdig en presentasjon vi skal ha i morgen. Jeg kom ikke hjem før i 6-tiden, og da var jeg ganske utslitt etter en lang dag. Nå er jeg nødt til å øve på å si det jeg skal si, så håper jeg på en god karakter!

Dette bildet tok jeg for ikke så lenge siden. Det har ikke vært lagt ut på bloggen før (og siden det er helt svart ute nå kan jeg ikke ta noen nye) selv om det er lagt ut andre steder. Hva synes dere?
Spørsmålsrunde

Siden jeg har vært borte ganske lenge fra bloggen (og siden noen spurte), tenker jeg det er på tide med en ny spørsmålsrunde. Spør i vei!


Siden jeg er syk orker jeg ikke å ta bilder i dag, men dette tok jeg for en måned siden eller noe.
ProfilDette bildet tok jeg i dag, som et resultat av ren kjedsomhet. Dere må forresten si ifra om dere ikke liker disse innleggene som bare inneholder bilder og ikke noen meningsfull tekst, for da vet jeg om jeg skal ha flere eller færre slike innlegg. Hva synes dere om bildet?

Besuch

I dag har jeg hatt besøk av Ingrid i noen timer, men hun måtte gå relativt tidlig fordi hun skulle på jobb eller noe. Resten av kvelden er jeg alene med familien, og det er helt greit i og med at jeg fremdeles er syk med hodepine og forkjølelse. 
SMILSMILSMIL

Legg merke til hva Ingrid fikk å spise og hva jeg fikk. Jeg er så ond. Neida, hun har glutenallergi, så jeg kunne dessverre ikke lage noe pannekaker til henne, så jeg var egentlig ikke ond allikevel.

En regndråpeIrriterer meg grønn over den overeksponerte flekken oppe i venstre hjørne, men det får gå. Hva synes dere om bildet?

Pizzadate

Nå sitter jeg på Dolly med Hilde, og det er koselig som alltid. Kommer sikkert et skikkelig innlegg senere. Jeg skulle egentlig ta bilder av en venninne idag, men hun kunne ikke allikevel (hvis du noen gang leser dette Kristin, få dårlig samvittighet). Neida, det var forsåvidt greit i og med at det pøsregner i Stavanger idag.


VAKKERT

Turn your wounds into wisdom


Sårene er ikke ekte, men det så dere kanskje (jeg er ikke så flink med sånne sminkegreier som det). I dag er jeg syk, og har ikke hatt mye å gjøre, så da ble dette resultatet. Nå skal jeg øve til gloseprøve i tysk, jippi. Hva synes dere om bildene?

Outfit

Her er dagens antrekk (tok bildene i pøsregn, så derfor er de ikke så veldig bra):Nå er jeg nødt til å øve til prøven vi har i morgen, selv om jeg har en fæl migrene. Jeg ligger veldig dårlig an nå, men det er ikke sikkert migrenen er noe bedre til i morgen, og da skal jeg nok ikke på skolen uansett. Jeg håper på at det blir bedre så fort som mulig, da.

A friend to all is a friend to none

Disse bildene tok jeg i dag etter skolen. Synes selv de ble litt kjedelige, men  samtidig vet jeg ikke hva jeg jeg kunne gjort for å gjøre dem mer spennende. Hva synes dere?

Hjemme alene

I dag er jeg tydeligvis hjemme alene i noen timer, siden mine foreldre er på åpen dag på skolen til lillesøsteren min. Det er forsåvidt greit, da kan jeg jo lage hva jeg vil til middag (jeg elsker å lage mat)! Bortsett fra å lage mat skal jeg skrive notater til en prøve jeg skal ha på torsdag. Det er en geografiprøve, og det går sikkert fint i og med at geografi er et av fagene jeg forstår meg på.


Fin tatovering, eller? TAKK NOK EN GANG, ANNA.

Akkurat nå sitter jeg forresten og hører på det nye albumet til One Direction. Jeg elsker det, tror jeg har blitt blodfan igjen.

Portrettbilder av Siri

Her er to til av bildene jeg tok av Siri for noen uker siden:


2 school 4 cool

I dag er Hilde med meg hjem, og vi har funnet ut at vi har en haug med lekser til i morgen. Jeg trodde jeg kunne slappe av etter skolen, men tydeligvis var det både matte, naturfag, tysk og norsk å gjøre. Vi har enda ikke begynt, men siden vi er (som overskriften sier) 2 school 4 cool skal vi gjøre litt nå. Ellers har vi ikke gjort noe særlig i dag bortsett fra å gå tur med hunden, som forresten er helt retard i dag.


Hilde and mah dawg


HEHE


Her så vi så kjæresteaktige ut, og det var i grunnen litt koselig.
Her ser dere at hunden er retard. HAN HINKER JO.
Dagens utrolig vakre outfit. 

Legg merke til hånden min, forresten. Anna har en tendens til å tegne på den når undervisningen er litt kjedelig.

Sunday

I dag har jeg og mamma vært i Tananger og besøkt mormor og morfar. Ellers har jeg vel egentlig ikke gjort noe i det hele tatt (sett bort ifra å spille tetris). Jeg skulle egentlig rydde rommet, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne siden det er så rotete. Dermed ble det til at jeg ikke gjorde det i det hele tatt.


Hva har du gjort i dag?

Portrettbilder av Siri

Her er to portrettbilder jeg tok av Siri for noen uker siden:

Jeg ble ganske fornøyd med disse bildene, og det er ganske sensasjonelt i og med at jeg aldri blir helt fornøyd med bildene jeg tar. Det kommer flere bilder av Siri i løpet av de neste dagene.

Outfit: Halloween

I kveld skal jeg og noen andre i klassen på halloweenfest, så det gleder jeg meg til! Jeg gadd ikke å kle meg ut skikkelig, så jeg kjøpte bare noen sånne katteører og så har jeg på meg relativt vanlige klær. Jeg er så kjedelig, haha!
Portrettbilder av Alicia

Siden det er så lenge siden sist, tenkte jeg å poste noen innlegg med noen portrettbilder jeg har tatt i det siste. Her er et bilde jeg har tatt av Alicia, hvor den ene versjonen er i svart-hvitt:


Jeg har flere avtaler med folk jeg skal ta bilde av, så det blir sikkert endel portrettbilder på bloggen fremover. Håper dere ikke har noe i mot det!

Jeg er tilbake

Hei alle sammen!

Det har gått ca. 2 måneder siden jeg sluttet å blogge, og nå tenker jeg at det er på tide å begynne igjen! Jeg kan ikke garantere at jeg kan blogge like ofte som før, i og med at jeg har et ganske travelt om dagene, men jeg skal prøve å få til i hvertfall et innlegg til dagen. Om det ikke fungerer i det hele tatt, blir jeg nødt til å droppe hele bloggen, men jeg satser på at jeg får det til! Som dere ser har jeg også lagd nytt design. Valgte å gjøre det veeeldig enkelt, men det får gå inntil videre. Forresten får jeg ikke bort den der kursive skriften i sidemenyen, jeg vil ha den normal (blir gal!).

Karen

19, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits