desember 2011

Favorite shoes

Nå venter jeg på at maten skal bli klar, så jeg benytter bare anledningen til å blogge litt!

Jeg elsker Converse, men om vinteren blir det jo iskaldt her i Norge.. Derfor har jeg et par Converse i skinn, og de er faktisk overraskende varme! Dere har vel sett dem en del ganger før, men uansett:
Day 54/365

Blogger nok ikke mer dette året, så jeg vil bare si: GODT NYTTÅR! Håper dere har hatt en fint år, og at det som kommer blir enda bedre. Og takk for at dere har fulgt bloggen min gjennom 2011!

 

Mitt nyttårsantrekk

Jeg er fremdeles litt usikker på hva jeg skal ha på meg på nyttår, men det blir mest sannsynlig dette som jeg hadde på meg i en bursdag en gang:Skal nok ikke farge håret, da.. Det var kun fordi jeg skulle i kjendisbursdag, og skulle være Rihanna! Kan være jeg erstatter blusen med en paljettopp og en blazer eller noe. Jeg viser dere hvis det blir noe annet. Jeg skal bare være sammen med familien og noen venner av familien og Lise i kveld. Det er jo koselig, da!

 

Nyttårsoutfit #2

Her er et antrekk jeg satt sammen på Polyvore. Jeg synes det passer til nyttårsaften, som er allerede i morgen. Jeg føler at året nettopp begynte, men tiden flyr! Her er antrekket:

New years eve

Jeg er altfor pysete til å gå i noe sånt, men det hadde sett sååå bra ut på dem som hadde våget å gå med det! Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal ha på meg i morgen enda, vi får se..

Kunne du gått med dette på nyttårsaften?

Videoblogg: Lush leppeskrubb

Laget en videoblogg til dere i dag tidlig, så her er den: Se i 1080p for best kvalitet :-)

Har du prøvd leppeskrubben? 

 

Megan Nicole

Megan Nicole er ei jente som lager covere av forskjellige sanger, og hun er virkelig flink! Her er noen av mine favoritter: 

Hva synes du om sangene?

Muffins.. fail

Jeg og Hilde bakte muffins i dag (rettelse: jeg bakte muffins, Hilde spilte på sin nye iPod touch). De smaker veldig godt, men ser helt forferdelige ut. Vi satt dem i ovnen og ante fred og ingen fare. Først begynte de å vokse helt over kanten. Da var vi så smarte at vi åpnet ovnen for å se. Etter det kollapset muffinsene, så nå ser de helt forferdelige ut! Bare se:


HAHAHAHHAHA


Hilde er fornøyd. Later hvertfall som..


Jeg er også fornøyd.. Ser helt gal ut, haha!

Dere har lov å le av muffinsene, vi blir ikke lei oss av den grunn. De smaker uansett godt, som sagt!

Nyttårsoutfit

Dette synes jeg er et fint antrekk til nyttårsaften:

New years eve outfit
 
Vet ikke helt om jeg kunne hatt det på meg selv, men det hadde sett kult ut på andre personer! ¨
Hva synes du om antrekket?

Strikkedilla

Først og fremst, unnskyld for dårlig blogging i det siste! Grunnen er rett og slett at det ikke skjer noenting i livet mitt for tiden. Jeg gjør ingenting spennende, og har derfor ingenting spennende å dele med dere heller. 

I det siste har både jeg og Lise strikket masse. Jeg er egenlig sinnsykt dårlig til det, men jeg liker det uansett. I dag var jeg og Christina på Kilden og kjøpte litt forskjellig, blant annet kjøpte jeg MASSE garn. Har liksom ikke så mye å gjøre nå for tiden, så da går det mye i å være med venner, spille Sims 3 (det er gøy!) og å strikke. Dette pannebåndet strikket jeg ferdig for to dager siden (må vel legge til at jeg brukte to måneder på det):Og seee hvor mye garn jeg kjøpte i dag:

Beklager for den mystiske streken midt på bildet. Gidder ikke å fikse det nå, men poenget er at jeg har kjøpt masse garn. Her skal det strikkes!

Liker du å strikke? 

Beautiful snow globe

Testet ut det nye objektivet jeg fikk til jul og tok noen bilder av snøkulen jeg fikk av Hilde. Bildene er ikke så bra, men jeg er jo ikke helt god med det nye objektivet enda, så vi satser på at bildene blir bedre etter hvert!
Day 53/365

In the snow pt. 3

Her er noen flere av bildene jeg tok av Hilde for ikke så lenge siden:
Day 52/365

Har noen flere bilder fremdeles, men de jeg har lagt ut er de jeg er mest fornøyd med. Vi får se om det blir noen flere.. Forresten, husk at jeg setter stor pris på konstruktiv kritikk!

Hva synes du om bildene?

Julegaver

Her er julegavene jeg fikk i år:


Smykkeskrin og (ufokusert) snøkule fra Hilde


Skål med godteri fra Lise


Teleobjektiv fra mamma og pappa


En fast såpe, en flytende såpe (som lukter gløgg!!) og en leppeskrubb (skriver mer om denne en annen gang) fra mamma og pappa


Bok om cupcakes fra farmor, bok om smoothies fra mormor og morfar


Pysj og tøfler fra mamma og pappa


Tøfler fra mormor og morfar


Nøkkelfinner fra mormor og morfar. Den trengte jeg, hahaha!


Lue og skjerf fra farmor. Dette har hun strikket selv!!


Ullsokker fra mormor og morfar (disse har mormor strikket!)


Konfekt (gave fra jobben)


Scrapbook-ting fra mamma og pappa


Fotokube, fotoalbum, runde binders, tråd til å henge bilder på og en fargeblyant fra tante Gørild


Boks og telysholder fra tante Gørild


Smykke fra tante Gørild


Tegnebok fra mamma og pappa. Litt barnslig, men jeg ELSKER Øisteins blyant!


Toalettveske, øredobber, ansiktsmaske og pore strips fra Birgitte


Krem fra mamma og pappa


Parfyme, body lotion og såpe fra tante Bente og onkel Per


To puter fra farmor (hun har strikket/heklet disse også selv!)

Jeg er veeeldig takknemlig for alle gavene jeg fikk, alt var kjempefint! Hadde ikke trodd at jeg fikk nytt objektiv, men joda. Jeg kan ikke si noe om hver og en av gavene, annet enn at jeg ble glad for alle sammen!

Julaften

Vi hadde en koselig julefeiring med masse god julemat og pakkeåpning. Jeg er kjempefornøyd med alle gavene jeg fikk, kunne ikke vært mer fornøyd faktisk! Gavene jeg fikk kan jeg vise dere senere hvis dere vil, men bare hvis dere vil. Jeg gidder ikke å ta bilde av alle gavene jeg fikk hvis ingen vil det, så kommenter at du vil se gavene om du vil det! Jeg tok ikke så mye bilder i går, men her er noen få:
Mamma :-)Forresten hadde mamma bursdag i går, gratuler henne gjerne med dagen på etterskudd i kommentarfeltet!

In the snow pt.2

Noen flere bilder fra photoshooten med Hilde:
Day 51/365

Dette er vel bildene jeg er mest fornøyd med, synes det ble ganske fint lys.. Litt overeksponerte, kanskje, men det er meningen, kan man vel si. Nå må jeg stikke, skal snart til mormor og morfar for å feire jul! <3.

Hva synes du om bildene? 

Julesminke

Nå har jeg sminket meg ferdig til senere. Vet ikke helt hvorfor jeg begynte så tidlig, vi skal jo ikke være der før klokka fem! Det er vel greit å være tidlig ute, da? Her er hvordan jeg har sminket meg til dette årets julaften:

Øyenskyggen er egentlig mye mer gyllen i virkeligheten, og leppestiften er mer rød..

GOD JUL! 

 

Fotoshoot: In the snow pt. 1

Her er noen av bildene jeg tok av Hilde på onsdag. Det kommer flere senere!


Day 50/365


Christmas fashion

Dette kunne jeg mer enn gjerne hatt på meg på julaften:

 

Christmas fashion
 Hva synes du om antrekket?

Cold December pt. 3

Her er de siste bildene jeg skal vise dere fra denne photoshooten:


Day 49/365

Dette er bildene jeg er minst fornøyd med, derfor var jeg så smart at jeg ikke har vist dem til dere før nå, haha! Jeg tok bilder av Hilde i går, så da kommer noen av dem i morgen. Var forresten på Kilden med Lise i dag. Skulle bare handle hårfarge, men endte som vanlig opp med mye annet. Jeg viser dere tre nye gensere i morgen, jeg er kjempefornøyd, så gled dere!

Hva synes du om bildene?

Anbefaling: Rosebud Salve

Om vinteren blir leppene mine veldig fort tørre, noe som kan være både stygt og vondt. Denne har funket bra for meg for å leppene myke igjen:+ gir fuktighet til leppene med en gang
+ holder leppene myke i mange timer
+ lukter herlig
+ smelter på leppene (random, jeg vet, men det er så kult!)
- veldig avhengighetsskapende


Har du prøvd Rosebud?

Intervju med en ettåring

For noen dager siden fant jeg noen kjempemorsomme videoer på Youtube. Den første er morsomst, synes jeg, men alle er veldig morsomme! 

Cold December pt. II

Her er noen flere av bildene jeg tok av Lise i går. 

 


Day 48/365

Jeg synes Lise ser veldig bra ut på slike bilder som jeg har tatt her! Disse er mer close-up enn de andre, noe jeg liker. Beklager kvaliteten, forresten, min feil! Har fikset det nå, så nå blir det bedre kvalitet framover.

Juleferie

Heihei! 

Nå holder Karen på å lage mat til oss. Så vi, Lise og Hilde, blogger litt. Vi vil egentlig ikke blogge, men Karen tvinger oss, så nå skriver vi annen hver setning. Nå er det Lise sin tur, og jeg skal fortelle at vi har fått juleferie. Vi har nettopp sett en film, vi koste oss masse. Illustrasjonsbilde:WE LOVE KUNG FU PANDA!!!!!!!!!

 

Neida, det gjør vi ikke. Vi er bare bestevenn med hovedrollen. Han har skikkelig fin navle.

 

- Har du juleferie?


Her er forresten en ferdig kommentar dere kan kopiere og lime inn i kommentarfeltet nedenfor (bare sånn for å gjøre det lettere for dere): 

"Karen, du er syyykt heldig som har sååå kule venner! Blir ganske så sjalu xD <3 <3"

 

Foto: Cold December

Hadde en liten photoshoot med Lise i dag. Dere skal få se flere bilder i morgen, men her er tre bilder som "hører sammen":


Day 47/365

Disse bildene er jeg ikke så fornøyd med, men det kommer noen jeg er forsnøyd med i morgen! Lise var flink, men jeg føler ikke at jeg fikk fokusen perfekt. Har forresten en avtale med Hilde i morgen, vi skal ta bilder av henne (er jo snø nå, kom rett etter jeg og Lise var ferdige), så nå blir det mye portrettbilder framover!

Bakgrunner

Er helt hekta på å lage bakgrunner for tiden, og tenkte å dele noen av dem med dere. Dere klikker bare på bildene hvis dere vil ha full størrelse, og vil lagre dem!Si ifra hvis dere bruker dem, da! :-)

Christmas lights

Jeg liker virkelig ikke når det blir mørkt ute, sånn at jeg er livredd hver gang jeg skal gå noen meter utendørs. Da er det fint med julelys! Tok noen bokeh-bilder på vei hjem fra Lise:
Day 46/365

På Mc'Donalds

Heey!

Nå er jeg og Hilde på Mc'Donalds. Vi bestilte to meeegastore burgere! Greide ikke å spise hele, da, haha.. Ser virkelig ikke frem til å gå alle bakkene hjem.

Christmas fashion

Lagde dette antrekket på Polyvore i stad, jeg synes det kunne vært fint til julaften:Christmas fashion

TRYKK PÅ BILDET FOR Å SE HVOR ALT ER FRA

Juletrepynting

Vi har alltid pleid å pynte juletreet på lille julaften, men i år ville mamma tydeligvis gjøre det i dag, så da gjorde vi det! Juletreet står nå midt i stua og skaper en fin julestemning.


Day 46/365

Har dere pyntet juletreet i år?

Ukens spørsmål

Skal du flytte?
Nei. Jeg kan innrømme at et eller annet skjer, men det vil jeg heller fortelle om det når det skjer, som vil si i februar.

 

Hvilket kamera har du?
For endte gang, Canon EOS 600d!

Har du en god oppskrift på risboller du kunne delt med oss? 
Jeg brukte bare den som sto bakpå puffet ris-pakken! Den var ikke så bra da :(Hvor er klærne fra?
Når jeg lager antrekk på Polyvore, kan dere bare trykke på bildet for å se hvor alt er fra.

Det er ikke så mange spørsmål som kommer inn for tiden, og da er det heller ikke så mye å svare på, som dere sikkert merker. Noen spørsmål svarer jeg på i kommentarfeltet også, så bare sjekk der også om du ikke får svar på det du lurer på! 


 

Ny kjole

Fikk kjolen min i dag, er kjempefornøyd! Rakk ikke å ta ordentlige bilder, så da blir det bare et speilbilde (shame on me). Dere kan få bedre bilder senere, hvis dere er interesserte! Kjolen er fra NELLY.COM

Today I don't feel like doing anything

I dag har jeg ingen planer. Jeg synes jeg fortjener å slappe litt av nå som vi har hatt så mange revyforestillinger! Akkurat nå sitter jeg og Pelle i sofaen og slapper av. Burde vel kanskje finne på noe med en venn eller noe, vi får se! 
Day 45/365

Hva synes du om bildene? 

Julebakst

I dag har jeg laget marsipanfigurer dekket med sjokolade sammen med Birgitte og venninnen hennes. Det var koselig! Etterpå lagde jeg risboller. Risboller er noe av det beste som finnes (og noe av det mest usunne, teit)! Vet ikke helt om det kan kalles julebakst, men hva ellers kalles det da?


Birgittes figurer. Sjekk grisen, haha!
I like how it feels

Jeg ELSKER denne sangen. Blir aldri lei! Synger på den hele tiden nå..

Hva synes du om sangen?

Day 44


Day 44

Fant absolutt ingen overskrift her, så da ble det rett og slett bare det innlegget er, nemlig DAY 44.. Bedre enn ingenting, da.

Hva synes du om bildene? 

Klar for enda en forestilling

Nå må jeg skynde meg, har nemlig en forestilling til! Vet at det er mye revy-snakk nå for tiden, men det er det jeg holder på med disse dagene..


Arkivbilde, fant ingen andre fine bilder akkurat nååå

Snakkes senere, ønsk meg lykke til!

Outfit VS Outfit

Her er to antrekk jeg liker ganske godt:

Hvilket antrekk liker du best?

Revy

I dag viste vi revyen for 8. klasse.. De gir jo ikke så voldsomt med respons, men det var jo gøy! Ellers har jeg spist pizza og slappet av.. Nå er jeg med Hilde, og vi skal snart dra til skolen for å ha enda en forestilling.Ønsk oss lykke til!

Wants from H&M

Disse plaggene hadde jeg likt å ha i garderoben:

Beklager for at bildene er så store, men Picasa virker ikke, og jeg gadd ikke å sette bildene sammen i noen andre programmer akkurat nå.. Forresten, den siste er en pysjamasbukse, ikke til å gå med i offentligheten, hehe!

Vinterbilder

I dag har vi hatt generalprøve til revyen, og den gikk ganske dårlig, så vi må ha enda en generalprøve i morgen! Jeg føler at jeg kan det jeg skal kunne, og det er det viktigste for meg. Ellers er det mørkt hele tiden, som gjør at det er skummelt og trist og være ute, men koselig og varmt inne. Her er noen vinterbilder jeg tok i går:


Day 43/365

Hva synes du om bildene?

Christmas fashion

Her er et antrekk jeg synes kunne vært fint til julaften:

 

Christmas fashion

Hva synes du om antrekket?

December roses
Day 42/365

Hva synes du om bildene?

Lises bursdagsfeiring

I dag har jeg vært med på to forestillinger med Steps, og det var gøy! Var det noen av dere som så på, så si ifra! Uansett, jeg var jo i burdagsselskap til Lise i går, så da viser jeg dere noen få bilder fra det:


Hehe, godterilepper!
Bursdagsantrekk

I dag skal jeg og Hilde i bursdagsselskap til Lise, så nå har vi gjort oss klare! Vi skal se Blåfjell først, og så skal vi gå. Vi gleder oss! Her kan dere se antrekkene vi har på oss:


Kjolen min er fra H&M


Hildes kjole er fra Nelly.comHva synes du om antrekkene?

Karens tacokjøttboller

Jeg fikk idéen om å lage tacokjøttboller av min gode venn Hilde, og det var virkelig en kjempegod idé! Nå skal jeg vise dere hvordan dere lager tacokjøttboller etter min egen oppskrift. Her er det du trenger:

5 ss Griljermel / Strøkavring
1 dl Melk
1 Egg
Ca. 200-300 gram kjøttdeig
En halv pakke tacokrydder
Ost

Man kan selvfølgelig justere litt på mengden av de forskjellige ingrediensene. Dette skal holde til 2-3 personer (i hvertfall i min familie).

Bland alle ingrediensene sammen og form dem til små kjøttboller med en liten osteterning i midten. Stek dem på middels varme i rundt 4 minutter på hver side.Nå er du ferdig! Disse kjøttbollene er superenkle å lage og smaker kjempegodt, bon appétit!


Ny kjole bestilt

I går kveld kjøpte mamma en ny kjole til meg fra Nelly, og jeg synes den er kjempefin! Jeg skal mest sannsynlig bruke den på julaften. Her kan dere se kjolen:Hva synes du om kjolen?

I miss those days

Jeg savner å være liten! Da hadde jeg ikke ansvar for noenting, og hadde ikke større problemer enn at Siri, bestevennen min, tok den største dukkevognen. Det var tider, det!

Let's dance!

I dag er det generalprøve for juleforestillingen med Steps. Den begynner kl. 4 og slutter kl. 10 om kvelden, så jeg får ikke tid til å blogge mer enn dette i dag. Det kan være jeg får noen til å poste et innlegg, vi får se. Håper det går greit! Det frister ikke akkurat nå, men jeg vet at det kommer til å friste når jeg er der, derfor gleder jeg meg. Nå skal det danses, haha!


Arkivbilde


Pepperkakebaking

I dag har jeg og mamma bakt pepperkaker, og det var koselig som alltid. Jeg elsker pepperkaker (men jeg liker deigen enda bedre)! Jeg får skikkelig julestemning av det, pepperkaker hører liksom med i julen. 
Day 41/365

Skolebilder

Noe jeg synes er morsomt, er å sammenligne gamle skolebilder med nye. Man ser liksom hvor mye man har forandret seg bare i løpet av et år! Når jeg ser på det fra i fjor, blir jeg veldig flau, jeg så jo helt forferdelig ut.. Husker at jeg var fornøyd, men ærlig talt kan jeg ikke forstå hvorfor nå.. Her kan dere se fjorårets og årets bilde:


I fjor                                                                                  I år

Synes egentlig det er flaut å legge ut bildet fra i fjor, men andre ser vel ikke like stor forskjell som meg selv.. Skolebildet fra 7. klasse har jeg mistet, og det er jeg glad for. Jeg så virkelig ikke ut på den tiden, haha! Det vi tok i år er jeg helt greit fornøyd med, ikke direkte misfornøyd men heller ikke helt fornøyd.. Synes jeg ser litt blass ut!

Outfit VS Outfit

Winter fashion

 ___________________________________________________________________________________


Autumn fashion

Hvilket av antrekkene liker du best?

Silver rings

Jeg er ganske glad i ringer, men kommer aldri på å bruke de jeg har. Uansett ender jeg bare opp med å ta dem av utover dagen, for så å miste dem. Derfor er det kanskje bedre å ha dem som pynt hjemme, hehe..


Day 40/365

Revytid

Beklager for dårlig blogging i går, men jeg var syk..

I dag har jeg, Hilde og Lise skrevet tekster fra High School Musical om til norsk, og det ble faktisk ganske bra! Vi må liksom synge alle sangene på Stavangerdialekt, og da sier det seg jo selv at vi må skrive dem om. Vår klasse skal ha High School Musical som tema, og jeg er Sharpay, jippi! Nå sitter jeg og Hilde her og gleder oss til Blåfjell, det blir koselig. 


Lises tegning


Lises kunstverk av et bilde


Hahaha, her ser Pelle virkelig deformert ut!


Haha, Hilde og Lise :-)


En fin dag

I dag har det vært helt greit på skolen. Senere i dag skal jeg på dansing, og det blir spennende, for vi skal få se kostymene vi skal ha på juleforestillingen! Mange i Stavanger har sikkert hørt om juleforestillingen til Steps? Forestillingen skal være i Sandnes kulturhus på søndag, og jeg gleder meg utrolig mye! Jeg danser Cheer Hip Hop, som jeg har sagt før. Eller, det heter Feminine Hip Hop, men det er vel egentlig Cheer Hip Hop.. Det er uansett kjempegøy, og jeg skal fortsette neste semester også.Vet ikke hvor interessant dette innlegget var, men noen innlegg blir vel slik også..

Winter fashion

Jeg er ikke så flink til å sette sammen vinterantrekk, derfor ender jeg alltid opp med å se ut som en slask nå om vinteren. Jeg går bare rundt i store, varme skjerf og ullgensere. Derfor er ikke mine vinterantrekk så inspirerende, men dette synes jeg kunne vært fint (bare med en stor varm jakke i tillegg, da):

Winter fashion

Hva synes du om antrekket?

Oppskrift: Kakao med peppermynte

Nå skal jeg vise dere hvordan dere kan lage en supergod kakao med peppermynte i! Jeg har fått tipset fra Macbarbie07 på Youtube.


Her er det du trenger: Melk, sukker, kakao, peppermyntedrops (disse er kjøpt på apoteket), vann


Smelt peppermyntedropsene i mikrobølgeovnen. Bland kokende vann oppi, og rør lenge. Her er det viktig å være kjapp, peppermyntedropsene stivner nemlig ekstremt fort! Etterpå blander du kakao og sukker med resten av det kokende vannet, og tilsetter peppermynten og melken.


Nå er kakaoen ferdig! Du kan også ha litt krem på toppen, men det gadd ikke vi..

BON APPÉTIT!

Julekort

Nå er jeg ferdig med julekortene, og slik ble resultatet:Jeg er veldig fornøyd med resultatet! :-)

Bilder til julekort

I dag har jeg og Birgitte tatt noen bilder som vi skal bruke på julekort! Jeg skal lage selve julekortene også, så da får dere kanskje resultatet i kveld. Her kan dere se noen av bildene:


Day 39/365

Bildene er ikke superbra, det er fordi de er tatt av meg, som også er med på bildene, haha! Brukte selvutløser, og da er det litt vanskelig å få det fra akkurat den vinkelen jeg ville. Har ikke stativ, bare et lite et..

Jeg setter stor pris på om dere skriver i kommentarfeltet hvilket av bildene dere synes er finest!

Kongeparken

Jeg fortalte jo at jeg skulle til Kongeparken i dag. Det regnet ikke så mye, heldigvis, men det var iskaldt! Vi pyntet pepperkaker, var på juleverksted, spiste god mat og mye annet. Det er ikke så mye mer å si, så her er noen bilder:


Birgitte


Haha, jeg ser gigantisk ut i forhold til alle ungene
Fyrverkeri!


Min fantastiske pepperkake. Haha, styggeste jeg har sett på lenge!
Birgitte og mammaEn regnfull dag

I dag pøsregner det ute, noe som ikke er særlig gøy for meg som skal til Kongeparken! Jeg vet ikke om dere som ikke er fra Stavanger vet hva Kongeparken er, men det er hvertfall en slags fornøyelsespark som har åpent om julen og sommeren. I dag skal jeg dit fordi det er sånn Statoil-arrangement. Det pleier å være koselig, men det regner jo som bare det ute, så vi får se hvor koselig det blir..
Day 38/365

Vinterbilder

Vet ikke helt hva disse plantene egentlig er, untatt at de er rosa og kjempefine om sommeren, og brune om vinteren. De er egentlig ganske fine, det er jo sånn ca. det nærmeste jeg kommer sommer og vår nå, haha! Neida, vinteren er koselig nå som det er jul, bare ikke når det ikke er jul..
Day 37/365


Ny rettetang

Heey!

I dag hadde vi en matteprøve, en samfunnsfagprøve og to gymtimer. Dette hørtes vel gøy ut? Jeg er ikke så glad i prøver, og ikke så glad i gym heller, men resten av dagen var kjempefin! Etter skolen gikk jeg og Lise på Kilden, hvor jeg egentlig skulle kjøpe julegaver. Jeg endte opp med mange handleposer fulle av... julegaver til meg selv! Sånn kan det gå. Jeg kan sikkert vise dere hva jeg kjøpte i morgen eller noe, men nå skal jeg vise en av tingene jeg kjøpte, nemlig en rettetang!

Jeg kjøpte den på Clas Ohlson for 99 (!!) kroner, derfor kan den umulig være supergod! Men jeg håper den fungerer, hvertfall, skal teste den ut nå.


Hvordan knytte et skjerf?

Før slet jeg alltid med å finne på måter å knytte skjerfet på. I det siste har jeg set på mange forskjellige videoer om nettopp dette på Youtube, og nå skal jeg vise dere tre superenkle måter! Jeg kan vise enda flere i andre innlegg hvis det er ønsker om det, men da må dere si ifra.

NR. 1:


Legg skjerfet over halsen sånn som på bildet. Det skal være en lang del på den ene siden og en kort del på den andre.


Snurr den lengste delen to ganger rundt halsen


Ta den lengste delen og tre den gjennom de to "lagene" du fikk da du snurret skjerfet rundt halsen. Nå er du ferdig, og dette er en kjempefin måte å bruke skjerf på hvis du vil holde halsen varm!

NR. 2:


Ha skjerfet over nakken, og la de to delene være like lange på begge sidene.


Knytt en vanlig knute på den ene delen


Tre den andre delen inn i knuten sånn at begge delene er sammen


Stram knuten så mye du vil. Jeg liker å stramme den litt, men ikke altfor mye. Da blir resultatet slik dere kan se på bildet over.

NR. 3:


Knytt en dobbeltknute slik at du får skjerfets ender til å henge sammen.


Kryss delene over hverandre


Ha den ene løkken du får over hodet. Dette ser ut som en hals, eller tubeskjerf!

Da håper jeg noen av dere fikk litt mer peiling, jeg har hvertfall begynt å gå mer med skjerf nå. Det er jo iskaldt ute, og i tillegg kan et fint skjerf virkelig pynte opp et antrekk!

1. desember

Da er det offisielt vinter. 1. desember. Desember er på mange måter en fin måned, for nå er det juletider! Jeg elsker å åpne opp pakkekalenderen hver morgen, julegrøt, å gi bort gaver og juleferie. Vi skal også ha revy på skolen denne måneden. Jeg tror det blir gøy, selv om de fleste i klassen stiller seg ganske negative til det. Det er jo gøy med noe som ikke er vanlig skole! Kommer forresten et innlegg jeg tror dere vil like senere i dag, så bare følg med!

Her er bildet dette innlegget egentlig handler om:


Day 36/365

Hva synes du om bildet?

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits