desember 2012

Kaffebesøk

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kaffebesøk hos farmor, og skal sette i gang med å pakke. I morgen skal jeg og Maren nemlig reise til Sand hvor vi skal feire nyttår sammen med Ingeborg. Jeg gleder meg, det blir sikkert gøy! Jeg tar mest sannsynlig med både Macen og kamera, så da blir det blogging imorgen også. 


Søskenkjærlighet... Eller noe sånt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Birgitte pt. 2

Her er et til av bildene jeg tok av Birgitte på onsdag. Jeg klarte ikke å bestemme meg for om jeg likte det best i svarthvitt eller farger, så her er begge deler:

Beklager at bildene er så store, men jeg har ikke funnet noen programmer som ikke ødelegger kvaliteten når jeg setter dem i kollasj, så jeg tenker det er like greit at de er så store..

New shoes

I dag har jeg og Hilde vært på Kvadrat. Jeg kjøpte ny kjole til nyttår siden mamma og pappa synes shortsen jeg egentlig skulle ha var grusom (takk, kjære foreldre). Uansett, nå skal jeg vise dere de nye skoene jeg kjøpte på torsdag. Jeg liker dem veldig godt, selv om jeg egentlig ville ha dem i semsket skinn.

Hva synes dere om skoene?

28. desember

Dagen i dag skulle egentlig gå til rydding og vasking, men det har det ikke blitt noe av enda. Skal gjøre det senere, tenkte jeg. I morgen skal jeg til byen med Nermina for å kjøpe noe greier, og akkurat nå har jeg så godt som ingen penger, og da er jo rydding en grei måte å tjene litt penger på. Alltid når jeg skal rydde blir absolutt alt annet plutselig så interessant. Lage kort, tegne, danse, lage mat, ta bilder, you name it. Det er så irriterende, jeg kommer jo aldri på å gjøre sånne ting ellers.
Mamma var ikke helt fornøyd med kortene, hehe.. Hun vil visst bare ha sånne søte blomsterkort.

Nå burde jeg vel egentlig sette i gang med å rydde.. Vi blogges!

Bytur + antrekk

I dag var jeg og Ingrid i byen en tur. Jeg kjøpte blant annet et nytt par sko og en shorts til å ha på nyttår (jeg kan vise dere senere hvis dere er interesserte). Vi spiste på McDonald's etterpå, men det kom kanskje ikke som noe stort sjokk.

 


Forresten, her er dagens antrekk:

Portrettbilder av Birgitte

Heiheihallooo!

I dag har jeg tatt bilder av min kjære lillesøster. Måtte jo teste ut det nye objektivet! Det er ganske likt det jeg har brukt før (jeg oppgraderte fra 50mm f/1.8 til 50mm f/1.4), men en av forskjellene jeg merker mest er at autofokusen er utrolig mye bedre. Jeg synes også at det gir bittelitt skarpere bilder, men det har vel mye å gjøre med at det fokuserer bedre. Jeg har ikke redigert så mange av bildene enda, men dere skal få se et av bildene jeg har redigert nå:Hva synes dere om bildet?

Gårsdagen

Kvelden i går var veldig koselig! Først spiste vi god mat, så åpnet vi pakkene. Jeg tok ikke så mange bilder fordi det ikke var lett å få til noen fine bilder da det var så mørkt, men dere kan jo få se de jeg tok. Jeg fikk faktisk nytt objektiv til kameraet, så nå satser jeg på å ta litt flere bilder framover.

Håper dere hadde en fin kveld i går, det hadde i hvertfall jeg!

Christmas outfit

Nå er det ikke så altfor lenge til vi skal til mormor og morfar for å feire jul. Jeg gleder meg, det blir helt sikkert kjempekoselig! Her er det jeg skal ha på meg i kveld:Jeg skal ha en blazer utenpå kjolen, men glemte å ta bilder med den på. Den er hvit med noe blondegreier, hvis noen lurte.

God jul til dere alle, kos dere i kveld!

Red lips

I dag var jeg en tur på Kvadrat for å kjøpe noe greier jeg trenger til julaften/nyttår, og en av de tingene var en rød leppestift. Jeg kjøpte en fra MAC i fargen "Russian Red" og er veldig fornøyd til nå. Sånn ser den ut på meg:

Burde vel egentlig kjøpt en lipliner også i og med at det er vanskelig å ikke komme utenfor uten, men det får jeg kjøpe en annen gang isåfall. Hva synes dere om fargen?

Ryddedag

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å rydde og vaske. Det er jo faktisk jul allerede på mandag, så da må alt se fint ut (i følge mamma og pappa). I år skal vi til mormor og morfar på julaften, og det blir helt sikkert koselig. Jeg er egentlig ingen stor fan av juletiden (ikke spør hvorfor), men julaften synes jeg er veldig koselig.
Pelle

I dag har jeg bare hatt lyst til å være alene, så det er akkurat det jeg har gjort. Jeg gikk ut og tok noen bilder av hunden min da, haha. Ellers har jeg som sagt bare vært alene uten å gjøre noe i det hele tatt. Tror kanskje jeg skal bake noe greier nå, da (tvangsbaking, mamma vil visst ikke bake mer selv). 

Hva synes dere om bildet?

Ferie

I dag var siste skoledag for meg i år, og det er jeg veldig glad for! På skolen i dag hadde vi to fritimer, så da gikk jeg og Victoria ned på en kafé og møtte noen gutter. Hun skulle egentlig bare si ha det til dem, siden hun reiser til Australia i dag (god tuuuur Victoria)! Jeg har også vært på julegudstjeneste med skolen i kveld. Det var obligatorisk, så jeg måtte gå selv om jeg egentlig ikke hadde noe lyst. Det var koselig da, hadde ikke så mye bedre å gjøre i dag uansett. 


 

Juleavslutning

I dag dro Hilde, Ingeborg, Helene og jeg til Kvadrat rett etter skolen og traff Elise og Anna. Der kjøpte jeg resten av julegavene, herlig å være ferdig! Det er forresten grunnen til at jeg ikke blogger før nå, jeg har ikke vært hjemme før. Ellers hadde jeg med kameraet på skolen i dag siden vi hadde noe juleavslutingsgreier de to første timene. Da vi egentlig skulle ha gym, gikk vi rundt det store juletreet midt i byen sammen med noen barnehageunger. Det var bare kleint egentlig, men bedre enn gym.


Vi skulle egentlig ha julenisselue, men jeg hadde ikke det, så ja.
Ny kjole

I går fikk jeg min nye kjole i posten, og jeg er veldig fornøyd! Den er litt for stor rundt livet og for lang, men det hadde jeg forventet siden alle kjoler er det. På bildene har jeg brettet opp armene og selve kjolen, skal se om jeg kan sy den opp eller noe til jeg skal bruke den.Jeg ser kanskje ikke så altfor fornøyd ut på bildene, men jeg er egentlig veldig fornøyd, haha!

Victoria pt. 4

Her er et bilde av Victoria jeg glemte å poste da jeg la ut de andre. Jeg er egentlig ikke helt fornøyd med det fordi jeg ikke liker utsnittet, men det får gå.Hva synes dere om bildet?

Sunday

I dag har jeg bare ryddet og lest litt til en prøve jeg har på tirsdag. Jeg føler ikke det er nødvendig å lese til prøven siden det er sånn multiple choice-prøve, men jeg skal gjøre det allikevel. Prøven er i gym, og jeg vet ikke hvor godt inntrykk læreren har av mine gymferdigheter, så det kan være greit å få et bra resultat på den prøven.Forresten må jeg beklage at jeg ikke blogget i går, jeg var på besøk hos noen venner, og så var det plutselig for sent da jeg var hjemme.

Selvportrett

Tok noen portrettbilder av meg selv ute i snøen for noen dager siden, og det var litt kult å se hvor mye bedre øynene mine kom fram når det er snø ute (har redigert dem litt i tillegg, da). Her er et av bildene jeg ble mest fornøyd med:Isbading

Som jeg nevnte i går skulle jeg være med å bade i Vågen i dag. Det var en kald opplevelse, men det var faktisk ganske gøy! 

 

Snøsnøsnø

I dag har det snødd grusomt mye her i Stavanger. Jeg liker det ikke, spesielt fordi jeg er med i en gruppe på skolen som skal bade i Vågen i morgen. Jeg tar med kamera og får noen til å ta bilder av oss, forresten. Jeg poster sikkert bildene her hvis de ikke blir altfor fæle. Ingrid pt. 2

Her er to til av bildene jeg tok av Ingrid på lørdag, og det blir nok de siste jeg poster her. Øynene hennes er ikke redigert i det hele tatt, selv om det kanskje ser sånn ut! Syke greier.

Hænrick

Nå sitter jeg og Hænrick på skolen og venter på noen fra en annen klasse. Vi har hatt mattetentamen, og den vil jeg helst ikke snakke om. Den gikk sånn ca. så dårlig som den kunne gå. Grunnen til at jeg skriver et såpass menigsløst innlegg som dette, er at Hænrick tvinger meg. Forresten heter han ikke Hænrick, han heter Henrik.

Anna banana

I dag har jeg og Anna øvd til mattetentamen. Jeg ble ikke noe særlig klokere føler jeg. Jeg tror ikke at jeg kan halvparten av pensum, noe som føles ganske grusomt i og med at jeg pleier å føle at jeg kan alt jeg skal kunne. Nok om det, den skal gjøres og glemmes. Forresten har jeg og Anna skrevet et innlegg på klassebloggen vår, dere kan jo lese innlegget HER hvis dere er interesserte. Dere får kanskje et litt annet inntrykk av meg der enn hvordan jeg presenterer meg selv her på bloggen, men jeg tør faktisk påstå at slik jeg blir presentert der er mer likt sånn jeg er i virkeligheten (da mener jeg ikke delen om at jeg har et strålende utseende, det er ikke skrevet av meg selv).Ingrid

Beklager at jeg ikke blogger før nå, jeg har sittet med matte i hele dag, så jeg har ikke fått tid! Uansett, her er to av bildene jeg tok av Ingrid i går: 

Siden det nesten var mørkt ute da vi tok bildene, var jeg nødt til å skru opp ISOen endel, og det resulterte da i kornete bilder. Jeg er usikker på om jeg legger ut flere av bildene, jeg skal se om noen flere ble greie.

Laurdag

I dag sto jeg opp klokken halv 7 for å gå på mattelørdag på skolen. Jeg tror jeg har blitt gal. Etterpå gikk jeg og Helene litt rundt i byen siden jeg måtte kjøpe noen julegaver. Jeg har bare kjøpt en julegave til nå, uff og huff. Jeg har forresten tatt bilder av Ingrid i dag, men de ble ikke noe særlig bra siden vi ikke kom oss ut før det ble for mørkt. Jeg skal redigere dem nå, så hvis noen ble greie poster jeg dem senere.
 Kingsyard

I dag hadde jeg med meg kamera på skolen, siden jeg ikke hadde hatt noe særlig å blogge om hvis ikke. Forresten har klassen min fått seg blogg! Tviler på at den kommer til å oppdateres ofte, men dere kan jo ta en titt HER! Etter skolen gikk jeg og Helene på McDonald's, og så var hun med meg hjem. Vi gjorde ikke noe annet enn å skype med noen i klassen og noen folk på Vågen (?) og danse rundt på rommet mitt. Helt normalt, jajaja.


Crazy boyz.


De promoterer fiskechips (ikke kjøp det, de lurer dere).


Anna og Henrik, aaw.
Vi er så vakre.


Fiiine Helene!

Dere må si om dere liker slike innlegg eller ikke, for hvis dere gjør det kan jeg godt ta kamera med på skolen oftere. På torsdag skal jeg forresten være med å bade i vågen/breiavannet, da kan jeg sikkert få noen til å ta bilder. Jeg gleder meg ikke til å bade i minusgrader, men det må gjøres.

Tentamen

I dag hadde vi engelsktentamen. Den gikk greit tror jeg, bortsett fra at jeg skrev artikkel, og jeg kan egentlig ikke skrive artikkel. Jeg tror faktisk jeg fikk med noen gode poenger, da. Ellers har jeg prestert å spise på McDonald's hver dag denne uken, i tillegg til en stor sjokoladeplate til dagen. Jeg pleier å være usunn, men ikke SÅ usunn, så nå må jeg faktisk skjerpe meg her. Det er ikke bare lett å gå på skole midt i byen, altså!


Skulle gjerne smilt, men det er litt umulig med solen i hele ansiktet.


Dette bildet beskriver min livsstil.

Stjernehimmel

I dag prøvde jeg å ta bilder av stjernehimmelen, men det ble såpass mislykket at jeg satt en liten setning over, så ble ikke bildet så miserabelt allikevel.

Dere må forresten høre på sangen som heter "I know you care" av Ellie Goulding, den er himmelsk (derfor jeg har plassert tittelen på en himmel, hehehe).

Kjole på vei

I dag har jeg bestilt kjole til nyttårsballet vi skal ha på skolen. Jeg synes den er veldig fin, men jeg er usikker på hvor fin den kommer til å være på meg, så det kan være jeg returnerer den. Jeg kan jo ta bilde når den kommer i posten, hvis dere vil! Tenkte å ha noen svarte pumps til, det må jeg forresten også kjøpe. Så lite penger, så mye jeg vil ha, haha!Hva synes dere om kjolen?

I know you care

 


Depressive bilder i dag. Forresten er det meningen at de skal være kornete, jeg synes de ble enda mer depressive da. Nå skal jeg gjøre litt matte, men før det vil jeg helst se Julekongen (det var faktisk litt gøy). Og så er det jo Sauen Shaun etterpå! Jeg elsker Sauen Shaun, vet ikke helt hvorfor, men det er utrolig morsomt synes jeg. Hva synes dere om bildene?

Just another manic monday

Til å være en mandag har denne dagen vært ganske fin. Vi fikk gå hjem to timer tidligere, så da gikk jeg hjem og sov på badegulvet. Ellers tenkte jeg å se på Julekongen (eller noe sånt) nå, og så skal jeg vel gjøre litt matte siden vi har mattetentamen neste uke. Den kommer forresten til å gå ekstremt dårlig, jeg tror jeg må gi opp T-matte etter dette halvåret.

Beklager ufokuserte bilder, har ingen god eller dårlig unnskyldning.

Ryddedag

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å sove og å rydde, og jeg burde egentlig skrive mer på en presentasjon jeg skal ha i morgen. Jeg hater at søndag har gått fra å være en dag jeg kan slappe av og kose meg på, til en dag jeg må gjøre skolearbeid. Forresten skal jeg sikkert ta noen portrettbilder denne uken, hvertfall i helgen, så da poster jeg sikkert noen her også!Desember

I dag dro mamma meg med på møbelshopping. Det var ikke særlig gøy, men heldigvis fikk jeg mat på kafé etterpå. At det er desember allerede er litt uvirkelig, jeg føler at sommerferien nettopp sluttet. Jeg har ikke kjøpt en eneste julegave enda, men jeg tenkte å begynne neste helg (som jeg sagt hver helg i fire uker).


Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits