Musikk

Olly Murs

En artist jeg hører mye på for tiden, er Olly Murs. Jeg er jo veldig glad i One Direction, og det var gjennom dem jeg fant ut om ham. Jeg synes sangene hans er perfekte nå om sommeren, vet ikke hvorfor, men jeg føler de er så sommerlige! Her er mine favoritter:
 

 

 


Fant ingen bilder som passet inn her, hehe.

Mashup

Digger denne mashupen, hør på den: 

Hva synes du?

Min spilleliste

Her er de sangene jeg hører mest på nå for tiden: 

  

 

 

I will follow you into the dark

Det gikk rykter om at det var storesøsteren til Harry Styles, Gemma, som sang denne coverlåten, men det er det altså ikke. Av en eller annen grunn begynner jeg å grine hver gang jeg hører denne sangen, men den er så fin at jeg må høre den om igjen og om igjen. Chloe Hall, som synger, har en utrolig fin stemme og mange andre fine coverlåter også. Verdt å høre på!
 Nå sitter jeg her og griner igjen, uff. Uansett, hør på den!

Boyfriend

Justin Bieber kom jo ut med ny sang for noen dager siden, og jeg synes den er ganske kul. Den er annerledes fra de fleste sangene, en annen stil. Har du ikke hørt den enda, kan du høre den her:Hva synes du om sangen?

Some die young

Denne sangen er så fin! Verdt å høre på:Hva synes du om sangen?

Olly Murs

En artist jeg har fått sansen for i det siste, er Olly Murs. Han har kjempefine sanger, og her er de to jeg liker best akkurat nå: 

Liker du sangene til Olly Murs?

Min spilleliste

Her er sangene som spilles mest på min iPod akkurat nå:


One Direction  -  Moments (totalt AVHENGIG av denne)
 


One Direction  -  Same mistakes


One Direction  -  One Thing (acoustic)
 


The Wanted  -  Glad you came


Tooji  -  Stay


Kelly Clarkson  -  Stronger (What doesn't kill you)


One Direction  -  I want


Cher Lloyd  -  Want u back

Er ganske så betatt av One Direction for tiden.. Det begynner å gå utover skolen og mitt sosiale liv, uff! Nå burde jeg egentlig skrive notater til en prøve på tirsdag, men ser heller på videoer av 1D. Skal skrive notater nå da. Tror jeg..

Mine favorittsanger

Akkurat nå hører jeg ikke på annet enn One Direction. Jeg har aldri vært SÅ betatt av kjendiser før, forstår det ikke! I natt drømte jeg om det samme som jeg har drømt om de siste nettene.. Harry Styles! Uansett, her er mine favorittsanger av 1D:Det er vel de mest kjente sangene deres, men de er finest synes jeg. Liker også mange andre sanger av dem. Forresten tenkte jeg å begynne å bruke Twitter-brukeren min, jeg heter karenmbronnick om noen vil følge meg. 

En fin sang

Elsker denne sangen for tiden, bare hør! Det er seks søsken som synger denne sangen, de er så flinkeee! De har mange covere av forskjellige sanger, bare søk på "Cimorelli" på Youtube.

Hva synes du om sangen?

Megan Nicole

Megan Nicole er ei jente som lager covere av forskjellige sanger, og hun er virkelig flink! Her er noen av mine favoritter: 

Hva synes du om sangene?

I like how it feels

Jeg ELSKER denne sangen. Blir aldri lei! Synger på den hele tiden nå..

Hva synes du om sangen?

Sanger som gir julestemning

Jeg vet jeg blogger dårlig for tiden, men det blir dårlig med både bilder og interessante innlegg når det er mørkt ute når jeg kommer hjem etter skolen og jeg ikke gjør noe spennende. Jaja, jeg merker at bloggen er mye dårligere om vinteren enn om sommeren, nettopp på grunn av dette..

Uansett, noe av et som gir meg julestemning er å høre på julesanger. Her er de julesangene jeg liker best for tiden:


All I want for Christmas is You - Mariah Carey
 


Have yourself a merry little Christmas - Christina Aguilera


Santa baby - Taylor Swift
 


Last Christmas - WHAM


Mistletoe - Justin Bieber
 


Rockin' around the Christmas tree - Brenda Lee


Favorittsang

MÅ bare dele denne sangen med dere, er helt hekta! De fleste sangene på det nye albumet til Rihanna er bra, men denne skiller seg ut etter min mening:Mange har vel hørt den før, men hvis du ikke har, GJØR DET! Den er favorittsangen min akkurat nå, og jeg tror den forblir den en god stund.

Min spilleliste

Jeg hører på mye forskjellig musikk, men her er noen av sangene som går igjen hos meg akkurat nå:


Gabrielle  - Bordet


One Direction  -  What makes you beautiful

 
DEV  -  In the dark


LMFAO  -  Sexy and I know it (denne er egentlig ganske teit, men seriøst, man blir hekta!)


Cher Lloyd  -  With ur love

 
Skrillex  -  First of the year

Jeg hører egentlig på veldig mye mer, men dette er sangene jeg hører aller mest på. Anbefaler dere å høre dem!

With Ur Love

Denne sangen er helt klart en av mine favoritter for tiden (Siris også), og jeg anbefaler dere å høre den:

 Beklager for dårlig blogging i dag, men jeg er jo hos Siri :-)

Hva synes du om sangen?

Mistletoe

Mange hater den nye sangen til Justin Bieber, andre elsker den. Jeg er helt hekta på den akkurat nå, men synes egentlig ikke at den er så veldig fantastisk. Var jo litt tidlig å komme med julesang i oktober! Sangen er grei den, fengende hvertfall.Hva synes du om sangen?

We found love

De fleste har vel hørt at Rihanna har en ny sang? Jeg synes den er kjempekul, den gjør meg rett og slett glad! Dette tror jeg kommer til å bli en hit, verdt å høre:

 

Hva synes du om sangen?

Skrillex

Jeg hører egentlig på mye forskjellig musikk, som mange av dere sikkert har merket. Jeg liker også veldig godt musikken til Skrillex. Dette er dubstep, det har jeg ikke pleid å høre så mye på før, men nå er jeg helt avhengig av noen av sangene til Skrillex. Kjære Marianne, hvis du leser dette, sangen under som heter Kill everybody er den jeg har sunget på i timene (der vi har onde drapsplaner).

Her er mine to favorittsanger fra Skrillex:

 

 

Haha, jeg forstår at mange av dere sikkert ikke liker det og synes det blir for bråkete, men jeg synes det er kult hvertfall!

Noen andre som liker Skrillex?

Min favorittartist

Jeg kan vel egentlig ikke si at jeg har EN favorittartist, men av skandinaviske artister må det jo være Veronica Maggio. Sangene hennes er så fengende, jeg klarer ikke å la være å synge med! Hun er fra Sverige, og synger på svensk, og jeg elsker svensk. Svensk er et av de fineste språkene jeg vet om, det er så mye finere enn norsk! Skulle ønske jeg var svensk, haha..

Her er mine favorittsanger av Veronica Maggio:

 

 

 

 

 

Swagger Jagger

Mange vet nok hvem Cher Lloyd er, men for dem som ikke vet det var hun med i X Factor i England. Hun var veldig flink der, men da den nye sangen hennes kom ut, ble mange skeptiske. Det er nemlig veldig mange som ikke liker denne sangen, men jeg synes egentlig den er litt fengende..Sorry for dårlig blogging, men jeg er syk akkurat nå, så jeg orker ikke å legge så mye arbeid i det..

Isak Heim

Så denne Idol-auditionen på Youtube for to dager siden, og nå er jeg hekta.. Han synger så fint! Bare hør selv:

 

SPOL TIL 1.10 FOR  AUDITIONEN

World is mine!

Jeg føler at dere kommer til å synes denne sangen er rar, men seriøst, jeg ELSKER den! Bare hør på den:

 Blir så glad av å høre på den, haha! Noen andre som likte den?

Good hit!

Denne sangen danser vi til på dansingen, og jeg er allerede hekta på den! Så klart, det er jo meg det er snakk om, blir jo hekta på sanger hele tiden. Her kan dere høre den også:

 
Skikkelig dansesang, elsker den!

Hva synes du om sangen?

Bohemian Rhapsody

Jeg er sånn at hvis jeg blir hekta på en sang, blir jeg VIRKELIG hekta. Akkurat nå er sangen jeg er hekta på en fra Queen, en skikkelig god og gammel en. Jeg snakker så klart om Bohemian Rhapsody, alle har vel hørt den? Den er bare så... bra!

 

Liker du denne sangen?

Run the world!

Jeg vet at denne sangen begynner å bli litt gammel, men jeg klarer virkelig ikke å bli lei av den Skikkelig gladsang, man får lyst til å danse og bare ha det gøy! Har ikke dere også en sang dere ikke blir lei av? Jeg har maaange sånne sanger..

 

Liker du også denne sangen?

B-e-a-utiful

Nå rydder jeg og Hilde som galne, og nå synes faktisk gulvet på rommet mitt. Haha, jeg er nok verdens mest rotete person. Uansett, vi hører på musikk mens vi rydder, og nå hørte vi nettopp en sang som jeg liker veeeldig godt. Her kan dere høre den:Hørt sangen før?

Woohoo!

Jeg var helt avhengig av å høre på denne sangen for omtrent et år siden, og jeg er enda ikke helt lei den.. Kommer i skikkelig godt humør hver gang jeg hører den. Give it a try:

Hørt den før?

Skyscraper

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om denne sangen, ble ikke forelsket liksom, men har ingenting i mot den heller..

 Hva synes du om sangen?

Love you like a love song

Hørte nettopp denne sangen av Selena Gomez for første gang, og den var faktisk ganske fengende. De fleste har kanskje hørt den allerede, men for dem som ikke har det, her er den:Hva synes du om sangen?

We're going to Ibiza!

Elsker denne sangen, får sommerstemning med en gang! Sikkert mange som har hørt den før, siden den er mange år gammel. Jeg, for min del, blir aldri lei av den..Hva synes du om sangen?

Ring meg

Denne sangen går på radioen veldig ofte nå, og den setter seg veldig lett på hjernen! Sangen ble også sunget på VG-lista i går. Er helt hekta nå, haha!Hva synes du om sangen?

Husker dere denne sangen?

Haha, kom tilfeldigvis over denne sangen, husker at jeg pleide å danse til den før! Husker at vi kalte sangen for "Ketchupsangen"..

Noen andre som husker denne sangen?

Who says - cover

Fantastisk cover av Who says av Selena Gomez:Hva synes du om coverlåten?

Danza Kuduro!

Mange som liker denne sangen nå for tiden, og jeg tror det blir en skikkelig sommerhit! Alle har sikkert hørt den før, men jeg poster den her uansett..Liker du denne sangen?

Cover-låter

Jeg synes det er så gøy å høre når folk synger andre kjendisers sanger, og faktisk kan synge dem bedre enn den opprinnelige sangen! Ofte når jeg er lei av en sang, får jeg den på hjernen igjen, siden det er så mange andre fine versjoener av den. Dette er det mange eksempler på. Her er noen av coverene som jeg liker godt:


Megan Nicole ft. Alyssa Bernal - Price Tag


Christina Grimmie ft. Sam Tsui - Just a dream


Tiffany Alvord - Forget You


Tyler Ward ft. Alex G - Born This Way

Liker du cover-låter?

The edge of glory

I går hørte jeg en sang som heter "The Edge Of Glory", som er en av sangene på Lady Gagas nye album. Ble helt forelsket i den, og får den ikke ut av hodet! Går rundt og synger på den hele tiden, hehe..

Hva synes du om sangen?

Maddi Jane

De fleste har vel hørt om Maddi Jane. Hun er bare elleve år, men har en helt fantastisk stemme for alderen! For dem som ikke vet hvem hun er, så er hun en jente som legger ut videoer der hun synger på Youtube. Her er mine favoritter:

Har du hørt om Maddi Jane før?

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits