Antrekk

Antrekk

I dag var første skoledag etter ferien. Det var kjekt å se klassen igjen og alt sånt, men det var ikke lett å holde seg våken, for å si det sånn. Jeg har snudd døgnet helt rundt i ferien, og det merker jeg godt nå. Jeg tror jeg skal legge meg snart faktisk, men først må jeg øve på en presentasjon og gjøre litt matte. Uansett, dagens antrekk (som ikke er noe spesielt, men det er det aldri):Jeg må bare beklage de utrolig ufokuserte bildene over her, vet ikke helt hva som skjedde der..
Christmas outfit

Nå er det ikke så altfor lenge til vi skal til mormor og morfar for å feire jul. Jeg gleder meg, det blir helt sikkert kjempekoselig! Her er det jeg skal ha på meg i kveld:Jeg skal ha en blazer utenpå kjolen, men glemte å ta bilder med den på. Den er hvit med noe blondegreier, hvis noen lurte.

God jul til dere alle, kos dere i kveld!

Outfit

I dag har jeg faktisk ingen lekser å gjøre, og det er herlig. Jeg har egentlig fått beskjed av læreren om å jobbe med matteoppgaver hver dag, så jeg får vel gjøre noen oppgaver, men det er alt jeg skal gjøre av skolearbeid i dag! Uansett, her er (halvparten av) dagens antrekk:Outfit

Jeg er så utrolig glad for at det er helg nå! Naturfagsprøven jeg hadde i dag vil jeg helst unngå å snakke om, den gikk forferdelig. Men nå er jeg ihvertfall ferdig med den! I dag skal jeg mest sannsynlig bare være hjemme og slappe av, har ikke noen planer enda. Anyways, her er dagens antrekk:


Beklager dårlig kvalitet, vet ikke helt hva som skjedde 

God helg!

Outfit

Her er dagens antrekk (tok bildene i pøsregn, så derfor er de ikke så veldig bra):Nå er jeg nødt til å øve til prøven vi har i morgen, selv om jeg har en fæl migrene. Jeg ligger veldig dårlig an nå, men det er ikke sikkert migrenen er noe bedre til i morgen, og da skal jeg nok ikke på skolen uansett. Jeg håper på at det blir bedre så fort som mulig, da.

Outfit: Halloween

I kveld skal jeg og noen andre i klassen på halloweenfest, så det gleder jeg meg til! Jeg gadd ikke å kle meg ut skikkelig, så jeg kjøpte bare noen sånne katteører og så har jeg på meg relativt vanlige klær. Jeg er så kjedelig, haha!
Dagens outfit

Her er dagens antrekk:


Topp fra H&M, shorts fra Cubus, sko fra Converse

Jeg vet jeg er bleik i ansiktet i forhold til resten av kroppen.. Jeg hater å sole meg der, det er så ubehagelig! Derfor har jeg nesten alltid noe over det, sånn at jeg ikke får sol på det, og da blir jeg jo ikke brun heller, hehe.

Dagens outfit

Her er dagens antrekk:

Bluse fra Bik Bok
Shorts fra Only (klippet og feste nagler på selv)
Sko fra Converse
Solbriller fra H&M

Dagens outfit

Her er dagens (egentlig kveldens) outfit:Birgitte har tatt bildet, hilsen Birgitte.


Dagens outfit

Nå har Hilde kommet innom, bare for at vi skal være litt sammen før jeg drar til Italia. Jeg må stå opp klokka 3 i natt, det er jo faktisk ikke så altfor lenge til nå! Har vært sånn halvveis hyper i hele dag, klarer ikke å roe meg ned.. Tilbake til det dette innlegget handler om, dagens antrekk:

Genser fra Cubus, vest som var en jakke før fra H&M, bukse fra Vero Moda, armbånd vet jeg ikke

Dagens outfit

Det er skikkelig uvant å gå rundt i bukser, er blitt så vant med å gå i shorts og kjoler nå! Her i Stavanger er det jo ikke særlig varmt, så da blir det strikkegenser og langbukse. Uff og huff. Uansett, her er dagens outfit:Nå skal jeg snart på besøk til farmor og spise vafler, det blir sikkert koselig. Forresten, hør på disse to sangene (dere har sikkert hørt dem før): 

Klarer ikke å få de to sangene ut av hodet, hatet egentlig begge sangene for ikke så lenge siden, men nå elsker jeg dem, haha!

Dagens outfit

Det var en som lurte på hvordan det ligger an med kjekke gutter her nede, så nå tenkte jeg å fortelle dere litt om dette. Det er ikke så mange kjekke gutter på hotellet, men det er vel noen få. Er liksom ikke så mange på min alder her. Jeg tror ikke jeg har noen sjanse på noen av dem, da. Jeg føler at jeg ser yngre ut enn jeg er, sånn type 13-åring. Synes dere jeg ser yngre ut enn jeg er også, kanskje? Det er mange kjekke gutter på stranda og i byen og sånt, men jeg klarer ikke å oppføre meg normalt når de ser så bra ut! Jeg sier helt teite ting og klarer ikke å gjøre noe fornuftig i det hele tatt, så jeg tror det er bedre at jeg bare holder meg langt unna dem altså. Jeg har faktisk en ganske morsom historie, men jeg skal ikke skrive den ned her (man vet jo aldri hvem som leser bloggen, så jeg vil helst ikke risikere noe). Da var det spørsmålet besvart, haha!

Dette er jo egentlig et outfit-innlegg, så her er antrekket jeg har hatt på meg i kveld:Kjole fra Bik Bok 
Sko fra Converse
Hatt fra ???? 

Dagens outfit

Her er dagens outfit:Beklager for dårlig blogging, internettet her er helt elendig! Jeg får ikke postet noenting når jeg vil, og jeg blir helt desperat! Jaja, jeg klarer meg nok og håper dere også har forståelse for at bloggingen ikke blir så bra nå.. 

Dagens outfit

Beklager at bildene ble så lange, men jeg orket ikke å sette sammen kollasj akkurat nå. Beklager også at jeg ser dopa ut på det andre bildet. Føler meg faktisk litt dopa i dag, er helt fjern..

Dagens outfit

Her er dagens outfit:Topp fra Gina Tricot
Shorts fra Bik Bok (Hilde sin)
Sko fra Tom's
Hatt fra en elle annen butikk i Danmark

Dagens outfit

Her er dagens outfit:
Skitne sko deluxe

Topp fra kandeeshop.se
Shorts fra Cubus
Veske fra Accessorize
Sko fra Tom's 

Dagens outfit

Nå har vi nettopp kommet hjem etter å ha spist middag, så nå sitter jeg og Birgitte her og spiser godteri. Nam! Her er antrekket jeg hadde på meg på restauranten:Bluse fra Bik Bok
Shorts fra H&M
Sko fra Din Sko

Birgitte driver og maser om at jeg skal si at hun tok disse bildene. Så ja, hun tok bildene.

Outfit

I dag var det vitnemålsutdeling på skolen, og det betyr også at det er sommerferie for oss nå! Etter ferien begynner jeg jo på ny skole, og det blir jo spennende. Uansett, her er det jeg hadde på meg på vitnemålsutdelingen:God sommerferie, alle sammen!

Dagens outfit

Det er utrolig kaldt ute med tanke på at det er juni og sommer, og det gjør også at jeg kler meg i kjedelige klær. Jeg får alltid mye mer lyst til å kle meg fint når det er fint vær, nemlig. Her er det (kjedelige) antrekket jeg har hatt på meg i dag:

Cardigan fra H&M
Topp fra Pimkie
Bukse fra Pieces
Sko fra Converse 

Dagens outfit

I dag har været vært flott her i Stavanger, så jeg benyttet sjansen, og tok på meg shorts. Her er dagens outfit:

Dagens outfit

Beklager at dette innlegget kommer så sent, men jeg og Hilde har vært ute helt til nå! Her er dagens outfit:
Sko fra Converse
Shorts fra Bik Bok (Hilde sin, derfor den er for stor)
Skjorte fra H&M
Topp fra Bik Bok 

Dagens outfit

Her er dagens outfit:

Topp fra Bik Bok
Veske fra Accessorize
Sko fra Toms
Shortsen har jeg klippet av en bukse 

Dagens outfit

Det er helt fantastisk vær her i Stavanger i dag, over 20 grader og sol! Derfor var jeg og lillesøsteren min på stranda en tur (bilder kommer senere), og her er det jeg hadde på meg:
Dagens outfit

I dag har jeg skiftet klær utallige ganger, så det blir litt feil å kalle dette for dagens outfit. Uansett var dette det jeg hadde på meg over lengst tid, så det blir vel mest riktig å legge ut bilder av det:Kjole fra Bershka
Jakke fra H&M
Sko fra Converse

 Hvis dere vil se et av de andre antrekkene kan dere se det på Instagram (heter karenbronnick der). 

Dagens outfitJakke fra Lene V
Genser fra Primark
Bukse fra Crocker Jeans 

Dagens outfit

Nå er jeg med Hilde, og vi gjør ingenting. Vi må snart gjøre lekser, da.. Har egentlig veldig kjedelig og enkel klesstil, så jeg vet ikke hvor interessant det er å se dagens antrekk, men dere får nå se uansett:


Haha, unnskyld for at Pelle står i veien...


 

Cardigan fra H&M
Skjerf fra H&M
Bukse fra Vero Moda
Sko fra Toms 

Dagens outfit

Her er dagens outfit:

Jakke fra Lene V
Topp fra Lindex

Bukse fra Primark
Veske fra Morris
Sko fra Converse

Dagens outfit

Her er dagens (kjedelige) outfit:


Tro meg, de der X'ene er til deres eges beste!Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

Nå skal jeg på middagsbesøk til farmor, og her er hva jeg har på meg:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Blazer fra H&M
Topp fra Gina Tricot
Ringer fra Bik Bok og H&M
Bukse fra Primark
Sko fra SixtySeven 

Bursdagsantrekk

Nå skal jeg snart i bursdag til Ragnhild, og jeg hadde oppfattet tidspunktet heeelt feil så nå har jeg det veldig travelt med skolearbeid i morgen! Samme kan det være, her er det jeg har på meg:Måtte bruke gamle bilder hvor jeg har på meg samme kjolen, har nemlig ikke tid til å ta nye bilder akkurat nå. Beklager for det! :(

Dagens outfit

Har hatt en koselig dag i Sandnes i dag, kommer bilder fra det senere i dag. Her er dagens antrekk:

Bukse fra Vero Moda

Topp fra Only
Cardigan fra H&M
Veske fra H&M
Sko fra Toms
Solbriller fra H&M 


Dagens outfit

I dag er det strålende sol ute. Jeg burde vel egentlig være ute, og det skal jeg også, skal bare poste dette innlegget først. Her er dagens antrekk:


 Cardigan fra ...???
Topp fra H&M
Bukse fra Vero Moda
Sko fra Converse
Ringer fra H&M og Bik Bok 

Kjedelig antrekk, haha! Jaja, det er jo sånn stilen min er. Lyse farger og helst litt rosa, da er jeg fornøyd!

 

Dagens outfit

Hei!

I dag prøvde mamma å få meg til å gå tur. Jeg ble kun med fordi jeg visste at de har vafler i kaféen der. Jeg skjønte fort at vi ikke hadde nok tid til å komme oss helt dit, derfor gikk jeg hjem etter å ha gått 100 meter eller noe. De som kjenner meg vet hvor lat jeg er, uff! Uansett, grunnen til at vi ikke fikk tid til å komme oss dit, var at vi skulle til mormor og morfar etterpå. Det var koselig der, vi spiste middag og kake. Nå er jeg hjemme igjen, og burde egentlig gjøre litt skolearbeid.. Får hvertfall gjøre bittelitt om jeg gidder. Til poenget med innlegget, dagens outfit:Bukse fra Primark
Singlet fra H&M
Blazer fra Bershka
Sko fra SixtySeven
Ring (som har sluttet å virke, buhu) fra random butikk i Hellas  

Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

I dag skal jeg øve til norskprøve, noe jeg ikke ser fram til. Vi skal nemlig ha prøve i morgen. Veldig gøy å måtte øve til prøve i helgen.. Ikke nok med at jeg sitter med lekser og prøveøving store deler av ukedagene, nå blir helgene og brukt til det. Får lyst til å skrive veldig mye stygt nå, men jeg skal la være, haha. Her er hvertfall dagens antrekk:
Genser fra H&M, bukse fra Crocker Jeans, sko fra Converse, ring fra Primark

Dagens outfit

I dag har jeg vært på jobb, som ikke var særlig gøy. Men men, fikk jo tjent litt penger! Ellers skal jeg til mormor og morfar senere, det blir sikkert koselig. En vanlig søndag, med andre ord. Burde kanskje begynne å se litt på stoffet til de forskjellige prøvene som venter meg den neste uken. Det er jeg ikke sikker på om jeg gidder, uff. Uansett, her er dagens outfit:Skjerfet og genseren kjøpte jeg i går, så da kan vel dette innlegget være innkjøpsinnlegg også. Kjøpte ikke noe annet spesielt i går.

Genser fra H&M
Skjerf fra H&M
Bukse fra Primark
Sko fra Converse, fra DNA

Hva synes du om antrekket? 

Dagens outfit

Jeg skulle egentlig til byen med Hilde og Lise i dag, men det ble det ikke noe av. Litt dumt, men men. Dette er hvertfall dagens outfit:Blazer fra H&M
Topp fra Gina Tricot
Bukse fra Crocker jeans, kjøpt på JC
Sko fra Sixtyseven, kjøpt på Lille vinkel i Oslo

Dagens outfit

Her er dagens antrekk som egentlig er ekstremt kjedelig, men følte for å ha legge det ut i dag. Vet ikke hvorfor!Genser fra Only
Tubeskjerf fra Pieces
Bukse fra Primark
Sko fra Uggs

Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

Her er dagens antrekk:

Ikke så spesielt akkurat, men jeg går i veldig kjedelige klær om vinteren..

Genser fra Bik Bok
Skjerf fra Mexx
Bukse fra Primark
Sko fra Converse (kjøpt på DNA) 

Mitt nyttårsantrekk

Jeg er fremdeles litt usikker på hva jeg skal ha på meg på nyttår, men det blir mest sannsynlig dette som jeg hadde på meg i en bursdag en gang:Skal nok ikke farge håret, da.. Det var kun fordi jeg skulle i kjendisbursdag, og skulle være Rihanna! Kan være jeg erstatter blusen med en paljettopp og en blazer eller noe. Jeg viser dere hvis det blir noe annet. Jeg skal bare være sammen med familien og noen venner av familien og Lise i kveld. Det er jo koselig, da!

 

Bursdagsantrekk

I dag skal jeg og Hilde i bursdagsselskap til Lise, så nå har vi gjort oss klare! Vi skal se Blåfjell først, og så skal vi gå. Vi gleder oss! Her kan dere se antrekkene vi har på oss:


Kjolen min er fra H&M


Hildes kjole er fra Nelly.comHva synes du om antrekkene?

Dagens outfit

I dag gjorde vi ikke noe spesielt på skolen, bortsett fra at jeg, Hilde, Lise og Marianne filmet i noen av timene. Det var morsomt, men jeg tror ikke de videoene noen gang skal legges ut her, haha! Kanskje en eller annen gang, men det får vi se på. Nå er det jo helt sinnsykt lenge siden sist gang jeg la ut outfit, men jeg går aldri i noen spesielle klær om vinteren. Jeg bare pakker meg inn i ullgensere og kjedelige klær. Alt for å holde varmen, haha! Uansett, her kommer faktisk dagens outfit: 

 Bluse fra H&M
Shorts fra H&M (barneavdelingen)
Strømpebukse fra H&M
Sko fra Converse, kjøpt på Dna
Ringer fra Primark, Bik Bok og H&M 

Dagens outfit

Nå skal vi snart til farmor en tur, hvor vi skal få fårikal. Er kjempelenge siden jeg har smakt det, men jeg elsker det egentlig, så det blir sikkert fint! Pappa lager det aldri hjemme, så den eneste plassen jeg kan få det er jo hos farmor. Gleder meg, nam! Ellers skulle jeg egentlig på jobb i dag, men går heller i morgen. Har blitt syk, skjønner dere (Hilde har smittet meg, frekt). Uansett, dagens outfit:


Genser fra Indiska
Bukse fra Primark
Sløyfe fra Bik Bok (tror jeg, har stjålet den fra Hilde)
Sko fra SixtySeven, Lille Vinkel i Oslo

Dagens outfit

Selv om det ikke er så fint vær her, er det fremdeles ganske varmt. Er over 20 grader, så det er jo deilig. Varm temperatur betyr sommerklær, så her er dagens outfit:Blir dessverre ikke noe av den der videobloggen, fant ut at jeg nesten ikke har med meg sminke.. Men jeg kan jo faktisk lage en sminkevideo ut av det jeg har med meg, hvis dere vil?

Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

I dag kommer dagens sikkert til å gå med til litt forskjellige lekser og sånt. må få dem ferdig, skal jo faktisk til Kreta på torsdag! Kjenner at det skal bli deilig med litt sol og fint vær nå. Uansett her er dagens antrekk:


Jeg VET jeg ser ut som et troll på håret, men det var jo vind vet dere.Blazer fra Bershka
Topp fra Pimkie
Skjerf fra H&M
Bukse fra Primark
Sko fra Sixtyseven (Kjøpt på Lille Vinkel i Oslo)

Dagens outfit

Skal på dansing om en time, det gleder jeg meg til! Ellers skal jeg ikke noe spesielt i dag, gjøre litt lekser og skrive notater til noen prøver jeg snart skal ha. Skulle gjerne tatt en powernap, men har rett og slett ikke tid i dag. Er så sliten nå om dagene.. Uansett, her er dagens outfit:


Merket ikke at Pelle stod der før etterpå.. Han var med på alle bildene, den lille linselusen!EDIT: Glemte nok en gang å skirve hvor alt er fra, here you go:
Singlet fra Oasis, tubeskjerf fra H&M, smykke fra H&M, veske fra H&M, sko fra Converse, bukse fra Primark, cardigan fra H&M

Outfit

Nå skal jeg i Siris bursdag, jeg gleder meg! Det er kjendisbursdag, så vi skal kle oss ut som en kjendis. Dere ser kanskje hvem jeg valgte? Hvis dere ikke klarer å gjette det skal jeg fortelle det når jeg kommer hjem. Her er det jeg har på meg:Dagens outfit

Jeg gjorde alle leksene på skolen i dag, så nå har jeg ingen lekser lengre, woho! Må bare øve litt til tysk, er noen ord vi skal øve på, for vi har en liten test i morgen. Den blir forhåpentligvis ikke så altfor vanskelig, da! Etter skolen ble jeg og Lise med Hilde hjem, og vi gjorde egentlig ingenting.. Uansett, her er dagens outfit:Dagens outfit

Nå er jeg helt utslitt, har jo vært på både skole og jobb i dag! Så var det bare å begynne med leksene, da. Uff og huff. Skal ikke gjøre så mye da..

Til poenget med dette innlegget, dagens outfit:


Bildene blir helt sinnsykt uklare når man lager kollasj i Picasa, just sayin'Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

Her er dagens outfit:


Kjæresten min, hehe <3

Genser fra Indiska
Bukse fra Bik Bok
Sko fra Converse, DNA
Belte fra Primark


Beklager for grusomme bilder..

Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

I dag skal jeg i bursdag til Hilde, gleder meg! Det er første gang på lenge jeg er i bursdag som ikke er tema-bursdag, som for eksempel fjortisbursdag, piratbursdag og prinsessebursdag. Jeg elsker å pynte meg, så da er det jo kjempefint med en normal bursdag også! Her er det jeg skal ha på meg i bursdagen:Pelle har spist opp skoen min, uff..


Gleder meg!

Jeg skal sikkert bruke en annen veske, den på bildene er ikke stor nok, skal tross alt ha med iPod-høyttaler, haha!

EDIT: Fikk ikke tid til å skrive hvor klærne er fra, så her kommer det:
Kjole fra Bik Bok
Veske fra Primark
Sko fra Din Sko

Outfit

Her er dagens outfit:Genser fra JC
Bukse fra Bik Bok
Skjerf fra Vero Moda, Pieces
Sko fra Dna, Converse

Beklager for dårlige bilder.

Hildes outfit

Nå er jeg med Hilde, og vi skal snart på trening. Mamma tvinger meg til å trene, og jeg tvinger Hilde til å være med. En ond sirkel, med andre ord. Jaja, etterpå kan vi være stolte! Uansett, i dag syntes jeg Hilde hadde så fin bluse på seg, så jeg viser dere heller hennes outfit, i og med at mitt er veldig kjedelig.. Nå skal jeg forresten begynne å skrive hvor klærne er fra, siden en leser tipset meg om at det kunne være kjekt for de som leser!Bluse fra Indiska
Bukse fra Vero Moda
Ringer fra Gina Tricot

Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

Da er jeg hjemme etter enda en dag på jobb! Herlig å være hjemme etter en lang dag. Her er dagens outfit:Er egentlig ikke fan av gule klær, men denne toppen synes jeg er så søøøt!

Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

Heei!

Beklager for dårlig blogging i dag.. Uansett, dere pleier jo å like å se dagens outfit, så da viser jeg dere det. I dag har jeg kledd meg veeeldig enkelt, men men.

Her flagrer håret til alle kanter, jaja!

Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

Her er dagens outfit:Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

Her er dagens outfit! Er litt hyper i dag, så gikk en smule amok da jeg tok bildene, haha. Ikke le av håret mitt, hadde rettet det, men litt krøller kom tilbake, IRRITERENDE..
HAHA, her gikk jeg amokHva synes du om antrekket?

Dagens outfit

I dag har vi kjørt i noen timer, for å komme til Pietrasanta. Her er det veldig fint, og vi har nettopp vært ute og spist. Dette er dagens (kveldens, gikk ikke med dette tidligere) outfit:

Kjole og veske fra en random billigbutikk i Milano, sko fra Din Sko, solbriller fra H

Dagens outfit

Her er dagens outfit. Er helt sinnsykt varmt her i dag!

Dagens outfit

I dag steker sola for fullt her, så nå skal vi snart ned til bassenget. Her kan dere se dagens outfit:

Reise-outfit

Nå er alt klart, og jeg gleder meg! Er ganske nervøs, da. Er alltid det før jeg skal fly! Her er hva jeg skal ha på meg på reisen/flyet. Prøvde å velge litt behagelige klær. Har bare på bukse sånn at jeg har den med i tilfelle været blir dårlig noen dager.. Satser på at det blir fint!


Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

I dag skal jeg på jobb, og vil helst ikke jobbe til langt på kveld. Derfor må jeg komme meg av gårde så fort jeg kan! Skal ikke jobbe like lenge som sist gang i dag, tror jeg. Uansett, her er dagens outfit:


Haha, jeg så grusom ut... Solbriller er løsningen!

Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

I dag har jeg vært med Ingrid, det var en evighet siden sist! Kommer bilder fra det senere, men her er bare dagens outfit.

T-skjorte fra Bik Bok, belte fra Primark, veske fra H&M, shorts fra H&M, armbånd fra Accessorize (tror jeg)

Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

I dag ryddet vi bare på skolen, og så fikk vi tilbake tentamen i engelsk og en prøve i nynorsk. Fikk faktisk 6'er på begge, er veldig fornøyd, hadde ikke forventet det! Etter skolen gikk jeg til Hilde, som er syk. Vi gikk en tur sammen, og så gikk jeg hjem. Vi skal kanskje på butikken senere også, for å kjøpe litt godteri til i morgen. Er jo faktisk siste skoledag, wohooo! Uff, nå skriver jeg meg helt bort her, skal jo egentlig bare vise dere dagens outfit!

Hva synes du om antrekket?

Dagens outfit

I dag er det sol og fint vær, eller det var hvertfall det i stad. Nå begynner det å bli grått og overskyet, ser det ut som. Buhu! Her er dagens outfit:
Var litt vind..

Hva synes du om antrekket?

Outfit

I dag har det vært regn og ganske kjølig ute, så da tok jeg bildene inne heller. Orket ikke å stå der ute og fryse mens jeg tok bilder av meg selv, hehe.


Noen hadde det kjekt med å tegne på armen min, jaaa
Har sittet her i en evighet (som for meg tilsvarer 5 minutter) og prøvd å få bildene i samme størrelse, men fikk det ikke til. Er derfor ganske gretten nå, hehe..

EDIT: Fikk det til, så nå blir det fest, wihuuu!

Hva synes du om dagens outfit?

Outfit

Her er dagens outfit


Beklager for dårlig kvalitet


Det er ikke uten grunn at dette bildet er svart-hvitt..

Cardigan fra H&M / Topp fra Ellos / Bukse fra Primark / Smykke fra Hjerter / Sko fra Converse, kjøpt i London

Jeg så ikke at de to første bildene var så uklare før jeg overførte det til dataen, og nå gidder jeg ikke å gå ut for å ta flere bilder, hehe.. Håper det går greit!

Hva synes du om dagens outfit?

 

Outfit og bilder fra konfirmasjonen

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Lises konfirmasjon. Det var veldig koselig å være der, men det er egentlig ikke så mye å si om det, så jeg viser dere heller noen bilder.


Beklager for at fokuset ble helt feil, men fikk ingen bedre bilder av henne. Måtte jo ha med et bilde av konfirmanten!


Kakene :-D
Dere vil virkelig ikke vite hva som fikk oss til å le her..


Meg og Hilde. I dag har jeg forresten ikke rettet håret, så det er helt naturlig!


Ville bare være prest litt, jeg


Se så fin bunad!


Dette hadde jeg på meg

Selv om de fleste av dere syntes at jeg burde bruke den andre kjolen, måtte jeg ha denne. Jeg var selvfølgelig så smart at jeg klarte å søle på den andre!

Har du vært i konfirmasjon i år?

Outfit

Her er dagens outfit!

Hva synes du?

Outfit

I dag er det veldig fint vær her, i motsetning til hvordan det var i Spania.. Nå skal jeg og Lise snart ha piknik! Det gjorde vi en del i fjor, så nå skal vi gjøre det igjen! Uansett, her er dagens outfit:
Haha, Pelle har spist opp skoen..

Hva synes du?

Outfit

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra mormor og morfar, noe som var veldig koselig. Der tok jeg også noen bilder av dagens outfit!
Haha, jakken i bakgrunnen

Hva synes du?

Outfit

Her er dagens outfit:Genser fra Primark
Bukse fra Primark
Singlet fra Primark
Skjerf fra Vero ModaKlokke fra CMYK

Jeg vet bildene er uklare, men det er vanskelig når det er så dårlig lys. Bildene blir nok bedre når jeg kan begynne å ta bilder ute, uten å bli søkkvåt eller at det er svart ute. Dette outfitet er da ekstremt enkelt, men følte for å ha outfit-innlegg i dag :-)

 

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits