Random

HoodieJeg burde aldri kjøpt denne genseren. Den blir brukt altfor mye.. 

Cuuuurls

Jeg er ikke særlig glad i hvordan mitt naturlige hår ser ut, men nå har jeg funnet ut hvordan jeg kan få det til å se greit ut. Jeg fletter håret etter jeg har dusjet, sover med den, og når jeg tar ut fletta, ser det ikke altfor vilt ut, men ikke helt flatt heller. Det er jo ikke noe nytt å flette håret for å få bølger, men jeg har ikke giddet å prøve det, siden jeg har krøller fra før. Forresten, hvis du har helt flatt hår kommer det ikke til å se likt ut på deg som på meg i det hele tatt, for her har mine egne krøller blandet seg med bølgene man får av fletta. Her kan dere se hvordan det ser ut på meg:
5 ting som irriterer meg

Jeg er en utrolig irritabel person, og her er 5 ting jeg kom på nå som irriterer meg. Ikke ta det personlig hvis dere gjør noe av det selv, jeg mener ikke å kritisere dere eller noe. Noen av tingene er litt rare å irritere seg over, men det meste synes jeg egentlig er mer morsomt enn irriterende.

Når folk bruker ketsjup på alt. Jeg synes at ketsjup "stjeler" smaken av den andre maten, og spør du meg, ødelegger det hele maten. Spesielt når folk bruker det på pizza og spaghetti og annen mat som allerede inneholder tomatsaus! Meningsløst, sier jeg bare.

Skrivefeil. Jeg blir helt gal når noen skriver samme skrivefeil gang på gang. Et eksempel på en skrivefeil jeg finner utrolig irriterende, er hvordan utrolig mange tror ordet "tatovering" skrives. Det heter ikke TATTOVERING, det er bare EN T!! Nå ble jeg litt vel frustrert her, men dere skjønner poenget. Hvis dere ikke tror på meg nå, slå det opp i en ordliste før dere sier at jeg tar feil her, vær så snill!

Når folk bytter ut "KS" med "X". Eksempler kan være ordene "eksamen" og "eksempel", som da blir til "examen" og "exempel". Det er spesielt irriterende hvis folk faktisk tror det skrives sånn, og ikke gjør det på tull engang. 

Når folk bruker internettforkortelser når de snakker med meg på ekte. Jeg takler ikke når folk sier ting som LOL, BRB og IRL. Dette er forkortelser som er til for å gjøre det enklere å skrive til folk på internett, IKKE for å si i virkeligheten. Dette har etter hvert blitt til en intern spøk mellom meg og vennene mine, så vi går rundt og sier dette på tull.Folk som tror at de kan synge når de ikke kan det. Greit nok hvis de holder syngingen sin for seg selv, men når de begynner å melde seg på skolearrangementer og legge ut videoer av seg selv, må jeg bare le. Spesielt når de begynner å synge sånn helt plutselig, selv om det er mange folk rundt dem, og de liksom skal "imponere" alle med hvor flinke de er. Enda mer irriterende er det når de hele tiden får høre hvor utrolige flinke de er til å synge, og tror på det, når alle egentlig er sånn halvveis sarkastiske.

 

Formspring

Har hatt Formspring-bruker ganske lenge, men det siste halvåret har jeg helt glemt det helt ut. Var vel egentlig aldri så flink til å svare der uansett. Har slettet de fleste svarene der også, tenkte å begynne på nytt, hvis dere skjønner. Nå har jeg satt inn en liten boks i sidemenyen, så nå er det bare å begynne å spørre igjen, og denne gangen skal jeg være litt flinkere til å svare, det lover jeg! Jeg glemmer ofte å svare på spørsmål dere stiller i kommentarfeltet, så hvis dere lurer på noe, kan dere heller spørre der. Bare skriv spørsmålet inn i den lille boksen i sidemenyen i stedet for å kommentere i kommentarfeltet, så svarer jeg.Fine blogger

Jeg hadde jo et innlegg hvor dere kunne kommentere om dere ville bli linket til, så her er noen av de bloggene jeg likte best av dem som kommenterte:


www.melissen.blogg.no


www.eliseeforalltid.blogg.no


www.annalr.blogg.nowww.ginia.blogg.no

Sjekk gjerne ut disse bloggene, alle sammen! 

Vil du bli linket?

Jeg tenkte å linke til noen blogger i nærmeste framtid, så om du kunne tenke deg å bli linket til, legg igjen en kommentar på dette innlegget. Jeg velger ut de bloggene jeg liker best, og det blir vel rundt 3-4 blogger. Jeg tar en tur innom alle bloggene uansett!


Arkivbilde

Legg igjen en kommentar om du vil bli linket til!

Midtskill

Midtskill er noe jeg ikke har gått med i offentlig på rundt 4 år, og etter min mening av god grunn! Jeg har alltid sett idiotisk ut i midtskill, men det så faktisk litt bedre ut når jeg rettet håret. Dere trenger ikke å si at jeg passer det hvis dere ikke synes det, dere må ikke være redde for å si det dere mener! Jeg blir ikke lei meg, i og med at jeg selv synes at jeg ser helt dust ut med det.. Så hva synes dere, passer jeg midtskill?

 

iPhone 4s

I går fikk jeg min nye iPhone 4s i posten, noe jeg ble veldig glad for. Jeg har lenge ønsket meg den, så jeg ble kjempeglad da pappa ville kjøpe den til meg!

Skal kjøpe sånn rosa blingbling-deksel til den, så er den komplett!

Meg med blå øyner

Jeg har faktisk blogget om dette før, men jeg gjør det igjen i mangel på noe annet spennende å meddele.. Jeg har alltid ønsket meg blå øyner, men har brune. Jeg synes liksom at øynene mine er så kjedelige! Her er hvordan jeg ville sett ut med blå øyner:

Her er originalbildet:

 
Blå øyner er så fiiint, jeg misunner alle dere som har det! 

Summer memories

I dag har jeg skrevet notater til en naturfagsprøve om organiske syrer, og det har gått opp for meg at jeg virkelig ikke har peiling på det temaet. I morgen må jeg øve masse til den prøven, hvis ikke kommer den til å gå rett i dass. Ellers har jeg en muntlig tyskgreie som jeg må forberede meg til, og en sløydrapport jeg må gjøre ferdig. Og masse lekser, da. Som dere sikkert har forstått, har jeg så mye leksearbeid nå at jeg ikke klarer å prioritere bloggen, samtidig som at jeg ikke har noe å blogge om, nettopp på grunn av at jeg ikke gjør noenting interessant. Det er så mye stress! Jeg savner sommeren, jeg, det å ikke ha noen bekymringer, ikke noen lekser eller prøver og det å gå i shorts, kjoler og singleter.

Noen minner fra sommeren 2011:

 

 

  Jeg gleder meg til sommeren 2012, jeg! Jeg har ingen planer enda, bortset fra to sydenferier. Som jeg har nevnt har mamma og pappa skilt seg nylig, noe som gjør at jeg får to ferier. Det er jo et pluss, da! Skal til Italia i Toscana i 2 uker og Kreta i to uker, og det skal bli herlig. Har jo vært begge stedene før, og gleder meg som en liten unge siden det er så fint der!

Noen andre som drømmer om sommeren? 

Mislykka bilder

Mye kan gå galt når man har photoshoot. Enten er modellen lei av å bli tatt bilde av, eller så er fokus feil, eller så er lyset feil, eller så er bare ALT feil. Jeg tar vanligvis fra 400-700 bilder under en photoshoot, og ender opp med rundt 15 bilder jeg er fornøyd med. Her kan dere se eksempler på mislykka bilder:


Her er BÅDE fokus og modellens uttrykk helt feil. Nei og nei..


Finn én feil.


Nok en gang.. Modellen ler seg i hjel, og lyset blir litt mystisk..


Hva kan man si..?


Her hadde jeg på litt feil innstillinger, kan man trygt si.. Blenderåpningen var for stor og lukkertiden for sen, og dette ble resultatet av DET..

Ergo, når man tar bilder bør man være tålmodig. Ikke gi opp med en gang!

Instagram

Jeg har hatt Instagram-profil leeenge, men har aldri brukt den før for noen uker siden. Hvis dere har lyst, kan dere gjerne følge meg der! Jeg legger bare ut litt bilder fra min hverdag og sånt der, men hvis dere synes det er interessant  - Følg meg!Jeg heter karenbronnick på Instagram! Si gjerne hva du heter der, så kan jeg følge deg også.

Maritime nails

Lakket neglene mine slik som dette for to dager siden, og synes det ble litt kult:Hvis dere ikke ser det, den blå neglen har et anker på seg!

Øredobbhenger

Jeg tenkte å komme med et lite tips til dere! Idéen fikk jeg av www.tcmn.blogg.no for en stund siden.

Hvis du har mange øredobber du ikke har noe sted til, kan du rett og slett bare henge opp en tråd et eller annet sted, og bruke den som øredobbhenger. Jeg har hatt den der i ett og et halvt år, og den er veldig praktisk. Jeg må medgi at jeg aldri bruker øredobber, da.. Greit for dem som har mange store øredobber, hvertfall!

Slik ser min øredobbhenger ut:Håper dere likte tipset, så snakkes vi!

Intervju med en ettåring

For noen dager siden fant jeg noen kjempemorsomme videoer på Youtube. Den første er morsomst, synes jeg, men alle er veldig morsomme! 

Bakgrunner

Er helt hekta på å lage bakgrunner for tiden, og tenkte å dele noen av dem med dere. Dere klikker bare på bildene hvis dere vil ha full størrelse, og vil lagre dem!Si ifra hvis dere bruker dem, da! :-)

I miss those days

Jeg savner å være liten! Da hadde jeg ikke ansvar for noenting, og hadde ikke større problemer enn at Siri, bestevennen min, tok den største dukkevognen. Det var tider, det!

Skolebilder

Noe jeg synes er morsomt, er å sammenligne gamle skolebilder med nye. Man ser liksom hvor mye man har forandret seg bare i løpet av et år! Når jeg ser på det fra i fjor, blir jeg veldig flau, jeg så jo helt forferdelig ut.. Husker at jeg var fornøyd, men ærlig talt kan jeg ikke forstå hvorfor nå.. Her kan dere se fjorårets og årets bilde:


I fjor                                                                                  I år

Synes egentlig det er flaut å legge ut bildet fra i fjor, men andre ser vel ikke like stor forskjell som meg selv.. Skolebildet fra 7. klasse har jeg mistet, og det er jeg glad for. Jeg så virkelig ikke ut på den tiden, haha! Det vi tok i år er jeg helt greit fornøyd med, ikke direkte misfornøyd men heller ikke helt fornøyd.. Synes jeg ser litt blass ut!

Oppskrift: Kakao med peppermynte

Nå skal jeg vise dere hvordan dere kan lage en supergod kakao med peppermynte i! Jeg har fått tipset fra Macbarbie07 på Youtube.


Her er det du trenger: Melk, sukker, kakao, peppermyntedrops (disse er kjøpt på apoteket), vann


Smelt peppermyntedropsene i mikrobølgeovnen. Bland kokende vann oppi, og rør lenge. Her er det viktig å være kjapp, peppermyntedropsene stivner nemlig ekstremt fort! Etterpå blander du kakao og sukker med resten av det kokende vannet, og tilsetter peppermynten og melken.


Nå er kakaoen ferdig! Du kan også ha litt krem på toppen, men det gadd ikke vi..

BON APPÉTIT!

Julekort

Nå er jeg ferdig med julekortene, og slik ble resultatet:Jeg er veldig fornøyd med resultatet! :-)

Gratulerer med dagen, Lise!

Vi prøvde å bryte oss inn på bloggen din, men du har byttet passord! :(

Lattermild
Ivrig
Sosial
Energisk

Dette er kun noen av ordene som beskriver Lise. Lise er ei kjempegrei jente som fortjener en gratulasjon, så legg gjerne igjen en i kommentarfeltet!Vi er glade i deg!

Karen og Hilde

10 ting du ikke visste om Karen

Hei! 

Nå har jeg, Hilde, tenkt å gjesteblogge for Karen. Akkurat nå står Karen i dusjen og gauler, så jeg tenkte dette var en fin anledning til å skrive et par ord.. Ja, uansett, her er det:

1. Hun synes det er hysterisk morsomt når hun sier ting som rimer, men ler ikke hvis andre gjør det

2. Hun hadde en periode der hun spiste isbiter HELE tiden, men jeg tror den er over nå

3. Hun er litt (veldig) rotete, og skylder på den første og beste hvis hun ikke finner noe

4. Hun er ganske lat av og til, men det er jo jeg også...

5. Hun har mange forskjellige måter å være på, f.eks kan hun være hyper og srudlende det ene øyeblikket, for så å bli helt alvorlig og snakke veldig voksent det andre

6. Hun synger hele tiden, og synger mange uforståelige ord hvis hun ikke kan teksten

7. Hun ser aldri på TV

8. Hun vier store deler av dagene sine til å spille tetris

9. Hun blir fort sint, men det går som regel over like fort som det kom

10. Hun liker veldig godt å være midtpunktet
Visste dere noe av dette fra før?

Disse bloggene leser jeg

Har fått en del spørsmål om hvilke blogger jeg leser, har egentlig skrevet et innlegg om det før, men nå leser jeg andre blogger. Her er de jeg leser:

www.haawt.blogg.no
Denne leser jeg fortsatt! Har lest den i to og et halvt år nå, så det sier vel litt om hvor bra den er.

www.annais.blogg.no
Jeg leste Annais før hun sluttet, så da ble jeg veldig glad da hun begynte igjen. Anna har en kjempebra blogg, hun er flink til å skrive.

www.sofiesund.com
Sofie tar fantastiske bilder, virkelig noe å bli inspirert av! 

www.voeblogg.no
De fleste leste vel Voes blogg på blogg.no, og siden hun flyttet til eget domene måtte jeg jo begynne å lese den!

www.marenviks.blogg.no
Maren tar nydelige bilder! Er du ute etter å bli inspirert, besøk Marens blogg.

www.liiseeal.blogg.no
Lise er jo en av mine aller beste venner, så jeg leser såklart hennes blogg! Bloggen hennes er kjekk å lese, ta gjerne turen innom.

www.sofiemusikk.blogg.no
Jeg har gått på dansing med Sofie, og tror faktisk vi har vært på samme rideleir også (leeeenge siden). Uansett har Sofie en veldig bra blogg, stikk innom hvis du ikke leser den!

 

Jeg leser også mange andre blogger, men dette er de jeg er aller mest innom. Jeg leser for eksempel Tcmn, Tuvaw, Andreabadendyck, Axelgb, L0ve og Sophieelise, men jeg gadd ikke å skrive alle på lista, den hadde blitt så lang!

Leser vi noen av de samme bloggene? 

Macadamia Healing oil Treatment

Jeg har hatt lyst på Moroccanoil en stund, Siri har det, og jeg elsker den! Etter jeg hadde vært på jobb hos fotografen, stakk jeg derfor innom en frisørsalong. De hadde ikke Moroccanoil, men de hadde noe annet som ligner! Den heter Macadamia healing oil treatment, og er visstnok veldig populær i USA for tiden. Jeg kjøpte den, og gleder med til å få teste den skikkelig ut. Til nå er jeg veldig fornøyd, men jeg må jo såklart ha den litt lengre for å kunne si noe mer om den.Har du prøvd denne?

På halloween skal jeg være..

...pin up-girl! Ideen fikk jeg fra denne videoen:Nå skal jeg gjøre meg klar, så får vi se om dere kan se bilder av antrekket senere! Som sagt, blir ikke noe festing på meg, jeg inviterer bare noen venner og har en koselig jentekveld istedenfor!

Idol

Nå skal jeg se på Idol med mamma og Birgitte, det blir sikkert koselig. Har ikke sett på det før i løpet av sesongen, men av de få deltakerne jeg har sett, har jeg en favoritt, nemlig Isak! Han er skikkelig flink i forhold til alderen, og jeg kan ikke si at han er stygg, akkurat..

Edit: Var en som trodde jeg mente at Isak er stygg, men hvis dere leser det jeg har skrevet, skriver jeg egentlig det motsatte. Altså at jeg synes han er pen! Måtte bare skrive det, i tilfelle flere misforstod :-)Hvem heier du på i Idol?

Focus now

På flyplassen på Kreta kjøpte jeg en slags leire man skal klemme på når man ikke klarer å fokusere, men jeg kom ikke på at jeg hadde kjøpt den før i går! Så da skal jeg ha den med meg på skolen fremover, så får vi se om den hjelper meg å fokusere. Kan skrive en anbefaling hvis den virker.Gleder meg til å teste den ut!

Dagens innkjøp

Ok, dette er ikke et vanlig innkjøpinnlegg, egentlig, men var på butikken med Hilde etter skolen, har nemlig tentamen i morgen. Norsktentamen, altså. Det pleier å gå greit, så da håper jeg på det i år også! I dag skjedde det forresten noe som er bra for dere.. Jeg ble plutselig SKIKKELIG gira på å blogge, aner ikke hvorfor. Jeg har kjempemange ideer sånn helt ut av det blå, det er jo bra da!


Elsker når bildene blir så skarpe og fokuserte <3<3<3<3 (ironi, dette bildet er ikke akkurat skarpt)
Dropsene på bildet over er forresten verdens beste. Kjøp dem, de er fantastiske! Åpnet pakken for et kvarter siden, og nå er den nesten spist opp. Det sier jo litt, da. (Aner ikke hvorfor denne skriften plutselig ikke er Times New Roman, det spøker sikkert her). Ok, nå skremte jeg meg selv. Snakkes!Min favorittparfyme

Jeg lagde et innlegg der jeg viste dere hvilke parfymer jeg liker å bruke om høsten, men da jeg var i Oslo for noen uker siden, kjøpte jeg en ny parfyme. Den heter Daisy og er fra Marc Jacobs, og jeg hadde ønsket meg den kjempelenge! Så da kjøpte jeg den, og jeg angrer ikke et sekund. Den lukter helt fantastisk!

Jeg anbefaler virkelig denne parfymen om du liker friske, parfymer med et litt sommerlig preg.

Strandhår

I dag har vi slappet av ved bassengkanten og vært litt på stranda. Hotellet vi bor på ligger jo bare noen trappesteg fra stranda, så det er jo veldig praktisk. Vi storkoser oss her på Kreta! Siden jeg badet på stranden i dag, fikk jeg, ganske logisk, strandhår. Strandhår er veldig fint på mange, synes jeg, men mitt strandhår er ikke like fint..Hva synes du om strandhår?

Jeg tester ut babymat!

Nei, det er ikke et tåpelig slankeprosjekt (noen slanker seg ved å spise babymat), jeg ville bare smake, jeg.. For å si det sånn, babymat smaker INGENTING! Det smaker vann i fast form, det vil si ingenting. Anbefales med andre ord ikke.

Men jeg anbefaler faktisk sånn babydesserter, sånn som for eksempel pæremos. Det er veldig godt, tror det eller ei! Nå kommer videobloggen mest sannsynlig snart, forresten.

Random innlegg, jeg vet, følte bare for å advare dere!

Har du smakt babymat?

Om tre dager er jeg her:

Som jeg har nevnt tidligere, skal jeg til Kreta sammen med mamma og Birgitte på torsdag, og dere kan tro jeg gleder meg! Det er rundt 25 grader der nå for tiden, og dagene er solfylte. Det skal bli deilig å komme seg bort fra dette været i en uke! Når det gjelder blogging derfra, koster internett penger på hotellet, så det vil ikke bli kjempemye av det. Jeg skal nok få til et innlegg til dagen, men husk at når jeg er der er det ikke pcen jeg prioriterer, det er heller å slappe av og å kose meg.

Ska du noe i høstferien?

Lag dine egne pore strips!

Hvis du har mange hudormer rundt neseområdet, er pore strips noe jeg anbefaler. Problemet er jo bare at det er ganske dyrt å kjøpe, derfor skal jeg vise dere hvordan man kan lage det selv! Jeg har ikke store problemer med hudormer, men ville rett og slett bare prøve ut dette tipset jeg fant på Youtube (Michelle Phans channel).

Her er det du gjør:


Du trenger melk og gelatinpulver. Du kan IKKE bruke gelepulver, det er ikke det samme! Heller ikke gelatinplater, det må være gelatinpulver, som du finner i de fleste matbutikker. Samme hvilken melk du bruker, bare det er melk.. DU skal bruke like mye av begge ingrediensene, jeg liker å bruke en teskje av hver.


Bland sammen og sett inn i mikrobølgeovnen i ca. 10 sekunder.


Sånn ser det ut når det kommer ut av mikroen. Ekkelt, jeg vet, og det lukter ikke særlig godt heller.. Dette skal du da smøre utover der du har hudormer, og la det sitte på helt til det er HEEELT stivnet. Hvis ikke har det nemlig null effekt. Når det er stivnet, kan du dra det av.

Da håper jeg dere fikk litt nytte ut av tipset. For å være helt ærlig skal jeg nok heller prøve ut pore strips som du kan kjøpe, men dette er et greit alternativ!

Jeg er avhengig av:

- Klemmer! Jeg blir skikkelig deppa hvis jeg ikke får minst en klem hver dag. Ok, jeg får vel egentlig ganske mange klemmer til dagen, jeg vil nå si at jeg er ganske flink til å gi folk klemmer.

- Å være med noen. Hvis jeg ikke er med venner, driver jeg og følger etter pappa eller mamma, og de blir skikkelig leie av meg til slutt.. De må jo jobbe, så de har ikke tid til at jeg maser! Derfor foretrekker de

- Neglelakk! Spesielt min kjære Rose Insolent, som dere har sett her før. Har den på HELE tiden, er rett og slett avhengig.- Tetris Battle på Facebook. Jeg klarer ikke  å stoppe å spille det! Nå har jeg til og med begynt å prioriterer Tetris før skolen, ikke bra. Håper jeg blir lei snart!

- Musikk. Jeg hører veldig mye på musikk, og noe dere kanskje ikke visste, er at jeg ELSKER å synge! Beklageligvis elsker lillesøsteren min også musikk, og hun har soverom rett over meg, som betyr at taket mitt rister mesteparten av dagen..

Hva er du avhengig av?

Se hva jeg har gjort:Har ikke blogget før nå fordi jeg og Hilde har vært på Kilden i hele dag. Innkjøp kommer i morgen, er for mørkt til å ta bilder nå..

Selv om mamma ikke stilte seg særlig positiv til denne idèen, gjorde jeg det i dag. Jeg har nå et til hull i øret! Har bare i det ene øret, da, synes det ble er finest. Jeg er faktisk veldig fornøyd, mamma får bare surmule så mye hun vil, haha!

Annais er tilbake!

Mulig jeg er litt sent ute med dette, men jeg er så glad akkurat nå! Annais har begynt å blogge igjen, og det synes jeg er kjempebra, for bloggen hennes var nemlig helt topp da jeg leste den før! Woho!

 

"The love we give away is the only love we keep."

Heisann, Lise her!

Som dere kanskje vet, fyller Karen 15 år i dag! Tenkte jeg kunne snike meg inn her og lage et lite innlegg til henne. Vi har kjent hverandre i snart to år, men det føles mye lenger. Vi har mange fine minner sammen, og slik vil det forhåpentligvis fortsette fremover. Karen er en snill, søt, grei, morsom, hyper (og lat), kul, smart (osv...) jente! Da forstår dere nok hvorfor jeg liker henne! Pen er hun også, bare ta en titt:Vi tar nesten alltid masse bilder, noe som resulterer i en del fine, morsomme og rett og slett stygge bilder. Jaja, minner er minner. Jeg har ikke så mange på min pc, men her er noen minne-bilder:


Hahaha, digger det øverste bildet til høyre!

 

Det jeg ville si, er: Gratulere så masse med dagen Karen! Jeg er glad i deg. Klem fra Lise :-)

Plommetreet vårt

Jeg nevnte i et annet innlegg at vi har sinnsykt mye plommer i hagen, så nå skal jeg bare vise dere hvor mye det er! Det ser ikke mye ut på bildene, noe som er litt dumt. Dere får liksom ikke det riktige inntrykket!Aner ikke hvorfor kvaliteten på bildene ble så dårlig. Eller jo, det gjør jeg. BLOGG.NO TORTURERER BILDENE MINE

 

Things to do on a rainy day

Her i Stavanger regner det som bare det i dag, og jeg har nesten alltid problemer med å finne på annet å gjøre enn å sitte foran dataen på sånne dager. I dag har jeg riktignok vært på jobb, da. Uansett, jeg har laget en liste over ting som kan være greie å gjøre på slike kjedelige dager:

- Sett deg ned i en god stol, drikk noe varmt og ha et pledd over deg, det er kjempedeilig å bare slappe litt av innimellom.

- Male eller tegne. Det høres kanskje kjedelig ut, men når du først begynner, er det ikke så kjedelig allikevel.- Trene! Jeg vet det høres kjedelig ut, og det er det jo forsåvidt også.. Men hvorfor ikke når du ikke har noe annet å gjøre uansett?

- Ha hjemmespa, enten for hele kroppen eller bare enkelte deler som for eksempel ansikt, hender eller føtter.

- Bake noe godt. Jeg elsker å bake, så det gjør jeg egentlig så ofte jeg kan! For å være ærlig liker jeg aller best å bake søte ting i stedet for f.eks. brød og rundstykker.. Men det er jo så klart helt opptil deg hva du vil bake!
- Les en god bok. Det kan være veldig avslappende å sette seg ned å lese en god bok, gjerne kombinert med det første punktet på denne lista.

- Rydd rommet ditt, klesskapet ditt eller andre steder som har behov for opprydning! Det er faktisk ganske morsomt å rydde i klesskapet, synes jeg. Sist gang samlet jeg opp en kjempestor haug med klær som skulle til Fretex eller gis bort til lillesøsteren min.

- Ha filmmaraton! Finn fram tv-serien du liker best, og se så mange episoder du bare vil. Jeg synes dette kan være en fin måte å få dagen til å gå fort på hvis du ikke har noe bedre å gjøre.

- Se gjennom gamle fotoalbum. Du kan også se på bilder fra sist sommerferie, eller bare bilder generelt. Det er fint å se på bilder og bli minnet på da de ble tatt.Da håper jeg dere fikk noen tips til hva dere kan gjøre på triste regnværsdager! Husk at du ikke trenger å gjøre disse tingene alene, få gjerne med deg noen venner.

Krøller eller rett hår?

Håret mitt er egentlig krøllete, men jeg retter det hver gang jeg har dusjet. Jeg liker nemlig ikke krøllene mine, føler meg som en sau med dem.. Dere kan jo bedømme selv hva dere synes er finest:


Synes du jeg passer krøller eller rett hår best?

Sånn så jeg ut for to år siden..

Ok, jeg synes egentlig at dette er veldig flaut, for jeg så nemlig ikke ut som et levende menneske for sånn ca. 2 år siden. Jeg var så.. STYGG! Bare se selv, haha:


Jeg døøøøør


Jeg døøør x2

Uff, forstår ikke at jeg gikk rundt og så sånn ut, uff.. Håper virkelig dere ser forskjell, haha!

Gratulerer med dagen, Hilde!

I dag har en av mine aller beste venner, Hilde, bursdag! Dere har jo sett mye av henne på min blogg, så dere har kanskje fått et inntrykk av hvordan hun er. Hun er både snill, morsom og forståelsesfull. Jeg føler at jeg kan si alt til henne, noe som er en herlig følelse. Det føles som om vi har kjent hverandre kjempelenge, men egentlig har vi bare kjent hverandre i 1,5 år. Hilde er rett og slett god tvers igjennom!

Jeg håper du får en kjempefin dag, og nyter den, for i dag er det din dag! Gratuler henne gjerne med dagen i kommentarfeltet.

Gratulerer med dagen, Hilde!

Disse grusomme skoene har jeg gått i..

Da jeg og Hilde ryddet i skapene mine i går, fant vi mye stygt. Disse skoene for eksempel, blir helt flau over å ha GÅTT med det der.. Bare se selv:Uff, husker at jeg prøvde å være emo, men ikke helt lyktes. Hadde masse rutete og stripete klær, og disse skoene er ikke det verste engang! Uff, emostil er liksom ikke helt meg, haha..

Har vi forandret oss?

Nå er jeg med Lise, og hun skal sove her i natt. Har hatt en lang dag på jobb i dag, og har vært ganske sliten. Har derfor ikke blogget så veldig bra! Jaja, noen dager blir det sånn også.. Vi skal til Finnøy i morgen, på Tomatfestivalen. Hvis de har sushi der, skal jeg smake det for første gang (hvis jeg tør da). Det blir sikkert koselig!

Uansett, så nettopp på noen bilder av oss selv for 1,5 år siden, og vi så heeeelt dumme ut.. Det er da hva vi synes selv, så nå får dere bedømme, har vi forandret oss *krysser fingrene for et ja*.

FØR:
Uklart, I knoooow

NÅ:Har vi forandret oss?

The annoying orange

Akkurat nå har jeg ikke så mye å gjøre, bortsett fra å pakke. Skal til hytta til Lise, så jeg kommer ikke til å blogge på torsdag, fredag, lørdag og kanskje ikke søndag heller. Men ikke fortvil, har skaffet meg gjesteblogger. Denne gangen blir det ikke Ingrid, hun skal nemlig til Tyrkia. Dere kan jo bare vente og se hvem det blir, men jeg kjenner henne egentlig ikke, så dere har ikke sett henne her før.

Akkurat nå sitter jeg her og kjeder meg mens jeg ser på Annoying Orange-videoer. Er ganske morsomt, da. Her er mine favorittepisoder:Hahahaha, noen andre som liker The annoying orange?

Jeg er med i blogg VS blogg

Nå skal jeg faktisk ut for å JOGGE, kun i mangel på noe annet å gjøre. Jeg vet ikke hvordan kneskaden min er nå, så jeg ta det litt rolig, da. Forsov meg forresten i dag, våknet først klokken halv 2 av at lillesøsteren min spilte høøøy musikk.. Uansett, jeg er med i blogg vs. blogg, hadde vært fint hvis dere stemte på meg!

Her er linken: http://karion.blogg.no/1311727856_de_som_er_med_i_blogg.html#comment


Random bilde.

Pleier du å jogge?

Draw my thing

Akkurat nå sitter jeg her og spiller et morsomt spill som heter "Draw My Thing". Det går ut på å tegne noe du får i oppgave, så skal andre spillere gjette. Det høres ikke morsomt ut, I know, men det er faktisk veldig underholdende! Jeg har jo ikke akkurat noe bedre å finne på akkurat nå heller, såå.. Haha, jeg er loner.Har du prøvd spillet før? Hvis du vil prøve finner du det på 123spill ved å søke på "Draw my thing".

Verdens søteste hund


Som jeg fortalte i går, har Christina fått en hund, og den er bare helt fantastisk skjønn! Her kan dere se litt flere bilder av ham. Han heter forresten Leon, og er en tibetansk spaniel.

Jeg er helt betatt, han er så søøøøt <3

Oppskrift på iskrem med rips

Noen av dere ville ha oppkriften på ripsisen i går, så skriver det bare her. For å være helt ærlig har jeg ingen oppskrift, jeg fant alt på selv. Uansett, kan jo skrive sånn omtrentlig hva man trenger!

INGREDIENSER:
Egg og sukker (eggedosis)
Kremfløte (krem)
Rips
Vaniljeessens (trenger ikke)

DETTE GJØR DU:
Pisk egg og sukker til en stiv eggedosis. Pisk kremfløte til det blir krem. Mengden av eggedosis og krem skal være ca. lik, som sagt var det helt tilfeldig hvor mye jeg hadde oppi. Bland dette sammen, IKKE pisk det sammen, da blir ikke isen luftig! Når det gjelder ripsen, må du først varme den litt i mikrobølgeovnen, da kommer saften lettere ut. Ha dem oppi en sikt, over en skål, og press dem ned med en gaffel. Da får du ut det meste av saften. Du kan ha så mye ripssaft du vil oppi iskremen, det spørs hvor sterk smak du vil ha. Sett iskremen i fryseren, og rør i den ca. en gang i timen. Da unngår du iskrystaller i isen. Ta den opp av fryseren, og pynt gjerne med litt bær og vaniljesaus.

Lysende larve

I går kveld, da vi var på vei hjem fra en restaurant, skjedde det noe morsomt. Birgitte så noe som lyste grønt i veikanten, og vi fant ut at det var en lysende larve! Var litt kult, da. Her kan dere se hvor skarpt den lyste, og hvordan larven faktisk så ut.

Har du sett en lysende larve før?

Mine første fregner!

I går, da jeg tok bilder til "Dagens sminke"-innlegget, merket jeg noe som gjorde meg glad. Jeg har fått noen fregner på nesen, jippi! Har alltid ønsket meg fregner, håper jeg får noen flere.. Random innlegg, hahaha!


Har du fregner?

Ligner jeg på mamma?

Jeg hadde tidligere et innlegg der jeg spurte dere om dere syntes at jeg ligner på lillesøsteren min. Mange syntes vi ligner, andre så ingen likheter. Virker som dere likte innlegget, så nå lurer jeg på om dere synes at jeg ligner på mamma! Har hørt noen ganger at jeg gjør det, men synes ikke det selv..Synes du at vi ligner på hverandre?

Bilder fra fotografen

Ok, vet det er lenge siden jeg var hos fotografen, men bildene ble ikke lagt ut før 30.juni, såå.. Her kan dere se tre av bildene som ble lagt ut:SMS-utfordring

Kom over en morsom utfordring som mange blogger hadde for lenge siden. Ingen har utfordret akkurat meg, men mange blogger skrev at de utfordret alle som leste det. Så da prøver jeg meg!

Utfordringen:
1. Åpne SMS-innboksen på mobiltelefonen din!
2. Hold inn "bla-knappen" mens du teller til fem!
3. Den første setningen i den meldinga du stoppet på, skriver du inn som svar på det første spørsmålet.Deretter holder du inn knappen på nytt mens du igjen teller til fem. Den første setningen i denne meldinga skriver du inn på spørsmål nummer to. Sånn gjør du videre på alle andre spørsmålene!

Her er svarene mine. Det står på Stavanger-dialekt, håper det er forståelig..

Hva sier du til sjefen din når du kommer for seint på jobben?
Kult, ska du någe etterpå? *hint hint* ;-)

Hva forbinder du med ordet 'husarbeid'?
Haha, du overleve nok :P

Hva sier du når du er på et offentlig toalett og du oppdager for seint at det er tomt for dopapir?
Nei d e jo sje vits :-)

Hva sier du hvis du er vitne til at en gammel dame sklir og brekker lårhalsen?
Du har ikkje ein gang sykkel :P

Du tar kjæresten din på fersken med en annen. Hva sier du?
Åhr! Eg glede meg te å treffa deg snart!:-D:-D

Hva er din beste sjekkereplikk?
Du kan gå nå. :-)

Hva svarer du hvis din kjære spør "Vil du gifte deg med meg''?
Neinei. Not today dork! Når du e frisk!

Hva har du å si til ditt forsvar?
Mhmhmm. Dumdum boys, ahahaha:)

Ligner jeg og søsteren min?

Mange synes at jeg og lillesøsteren min, Birgitte, er veldig like. Jeg forstår ikke at de synes det, og finner ingen likheter selv! Noen er enige med meg, men ikke mange. Nå lurer jeg på hva dere synes, ligner vi eller ikke?Synes du at vi ligner eller ikke?

Vil du bli vurdert?Bare skriv at du er med i kommentarfeltet, så trekker jeg ut en blogg som blir vurdert!

10 syketips

Siden jeg er syk, tenkte jeg å fortelle 10 tips om hva man kan gjøre når man er syk:

1. Å drikke mye hjelper spesielt hvis man har hodepine, sånn som jeg har nå. Et tips er å blande Sprite og appelsinjuice, det gjør jeg ofte når jeg er syk.

2. En god dusj er veldig forfriskende, men pass på at vannet ikke er for varmt. Du kan også ta en kroppskrubb når du først er i gang.

3. Ta en ansiktsmaske, da føler du deg garantert bedre etterpå! Jeg liker best å bruke peel off-masker, siden de gjør at jeg føler meg frisk i huden.

4. Gå en tur, det er veldig forfriskende! Å få litt frisk luft er bare bra, og hjelper ofte mot hodepine.

5. Ta på deg ordentlige klær. Jeg vet det høres rart ut, men det hjelper faktisk. Når man går rundt i daffeklær er det lettere å tenke på at man er syk, og da føler man seg jo også sykere.

6. Å sove hjelper jo, av og til våkner man til og med frisk!

7. Lag noe godt! Når jeg er syk, spiser jeg nesten ingenting. Mat frister rett og slett ikke! Da kan det være greit å bake noe godt, eller å lage noe annen god mat som du får lyst til å spise.

8. Å lese for eksempel en bok eller et blad gjør at du tenker på noe annet, og lever deg inn i lesestoffet heller.

9.Å se en film eller serie du liker kan være kjempebra! Ikke hvis du har hodepine, da.. Da er det best å holde seg mest mulig unna skjermen.

10. Inviter noen på besøk! Av og til orker man bare ikke, men hvis du orker, gjør det! Det får deg helt sikkert til å tenke på noe annet.Hva pleier du å gjøre når du er syk?

Finest med mye eller lite pels?

I dag har pappa klippet Pelle Albert, hunden vår. Etter min mening er han MYE finere med mye pels, men det er jo klart at han mp klippes før sommeren. Nå tenker noen av dere sikkert: "Whaaat, klippe hunden?", men vi må faktisk det (han røyter ikke ellers). Han er en dvergpuddel, forresten. Pleier å få spørsmål om det nesten hver gang jeg viser bilder av ham, så nå vet dere det. Uansett, nå skal dere få se hvordan han så ut før han klippet seg, og hvordan han ser ut nå:

Se hvor mye finere han er med pels! Jaja, det vokser vel fort ut igjen. Dere skulle bare sett en gang da han var HELT skallet, han så ut som en nakenhund. Det var stygt, det.

Synes du han er finest med mye eller lite pels?

Spørsmålsrunde

Jaa, har ikke så mye å blogge om, så jeg setter bare i gang en spørsmålsrunde. Svarer kanskje på video, spørs hvor mange spørsmål jeg får.Hva lurer du på?

10 ting jeg elskerOverskriften forklarer vel det meste, 10 ting jeg elsker:

1. Familien min. Ja, det sier seg vel selv. Familien er alltid der for meg!

2. Vennene mine. Jeg har ikke sånn kjempemange venner, men de jeg har, setter jeg virkelig pris på! Jeg har funnet noen jeg trives veldig godt med, og er veldig glad for det.

3. Å få fine kommentarer på bloggen. Det er disse kommentarene som får meg til å få lyst til å blogge mer! Jeg blir faktisk også inspirert av kommentarene deres, siden jeg trykker meg inn på de fleste bloggene som har kommentert.

4. Neglelakker! Jeg har ganske mange fra før, men får virkelig aldri nok. Hvis jeg ser en fin neglelakk i butikken, sier kanskje vennene min at jeg har en akkurat lik, men jeg innser det ikke helt selv.

5. Godteri. Jeg spiser absolutt alt godteri. Det eneste godteriet jeg ikke liker, er det som inneholder peanøtter. Er ikke så stor fan av peanøtter, egentlig..

6. Musikk. Hvis jeg er lei meg, finner jeg alltid en sang som trøster meg. Hvis jeg er sint, finner jeg en sang som får meg til å ta det med ro, og hvis jeg er glad, finner jeg en sang som forsterker denne følelsen. Musikk betyr mye for meg!

7. Sommer. Hvem liker vel ikke sommeren? Alt er bare bra da, hvertfall for meg. Å bare være med venner hele dagen, uten å måtte tenke på dagen etterpå. Det er så herlig!

8. Tyggis. Hvis noen gir meg en hel tyggispakke, er den mest sannsynlig spist opp etter 5 minutter. Det verste er at jeg ikke overdriver nå..

9. Å bake. Jeg elsker å ta utgangspunkt i en enkel oppskrift, for deretter å sette mitt eget preg på den. Er vel blitt litt i overkant glad i å bake muffins, det synes hvertfall mamma, hehe!

10. Å vinne! Dere skulle sett meg når jeg taper i Monopol, seriøst. Jeg blir veldig sint, og faktisk kan jeg begynne å bli litt voldelig.. Hvis jeg vinner noe, derimot, da er jeg kjempeglad (er vel kanskje det man kaller en dårlig vinner)!


Hehe, det mest passende bilde jeg fant..

Har du noen av de samme punktene som meg her?

Disse bloggene leser jeg

Fikk et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg der jeg viser hvilke blogger jeg leser, så da bare gjør jeg det nå. RLE-øvingen går forresten helt greit, hvis noen lurte..haawt.blogg.no  -  Kjempebra blogg, Stine oppdaterer jevnlig, og blogger om ting som interesserer meg. Den beste bloggen, etter min mening!


tcmn.blogg.no  -  Ja, de fleste leser vel hennes blogg, eller?


andreabadendyck.blogg.no  -  Begynte faktisk nettopp å lese Andreas blogg, og liker den veldig godt.


marenmargot.blogg.no  -  Gikk på skole med Maren før, og liker bloggen hennes godt.


liiseeal.blogg.no  -  Dette er Lises blogg, som dere har sett på bloggen min før. Hun er en av vennene jeg er mest med, og bloggen hennes er ganske lik min egen, så hvis dere liker min, burde dere se på hennes også.

Leser du noen av disse bloggene?

WHAT TO DOOOOO

Nå er jeg med Lise, og vi gjør ingenting. Vi kjeder oss, og vi gidder ikke å gjøre noe heller. Vi er rett og slett LATE (noen av oss hvertfall). Men nå går Lise amok, så vi må stikke (egentlig ikke, men Karen hadde ikke noe annet å skrive - hilsen Lise)


Sunne meg :)

Hva pleier du å gjøre når du kjeder deg?


Mine 17.mai-feiringer gjennom årene!

Siden jeg ikke har noen bilder å vise dere fra dagens 17.mai, kan jeg jo vise dere mine feiringer gjennom tidene! Dere har jo allerede sett bunaden min, så dagens outfit hadde uansett ikke blitt så spennende hvis jeg skulle hatt den på meg.


Her gikk jeg i 1. klasse


2. klasse


Vet ikke hvor gammel jeg var her, men jeg tror jeg gikk i 3. eller 4. klasse. Husker ikke hvor dette var, men enten i Tyrkia eller Hellas.


Hahahahahaha, brillene! Jeg dør. Spilte i korps, så vi måtte ha på oss uniform.


Uff, flaut å tenke på at dette bare er to år siden.


Korpsuniform igjen!

Det er egentlig litt flaut å legge ut disse bildene, haha. Ser jo ganske grusom ut på noen av dem, men jeg var jo litt søt i 1. klasse, eller?

Mummitrollet dub

Hvis dere likte Pocahontas dub kommer dere til å elske denne! Mulig at alle har sett den før, men jeg synes den er så utrolig morsom!

Har du sett denne videoen før?

Jeg er på Blogit!

Nå er jeg ganske glad, for da jeg gikk inn på www.blogit.no nå nettopp, så jeg at jeg er med i Ukens Outfit! Stem gjerne på meg HER! Haha, de to andre som er med har veldig mye bedre bilder enn meg, men jeg har ikke verdens beste kamera akkurat..


Her er antrekket som jeg deltar med!

 http://blogit.no/2011/05/03/ukens-outfit-uke-18/ <- Her kan du stemme :)

Video fra Dansens dag

Denne videoen er ikke av min dansegruppe, men noen som danser i samme dansestudio som oss. De er kjempeflinke! De danser Cheer Hip Hop, hvis noen lurte. Cheer Hip Hop er ganske nytt her i Norge, så det er sikkert ikke så mange av dere som har hørt om det.

Har du hørt om Cheer Hip Hop før?

Dansens dag!

I dag er det Dansens dag, noe som for meg betyr at jeg, sammen med danselaget mitt, skal danse i byen! Jeg var med i fjor også, men nå er dansen vi skal danse mye bedre, så det blir sikkert gøy! Etterpå skal jeg gå litt rundt i byen med Siri (eeeeevigheter siden jeg har vært med henne). 


Disse klærne skal vi ha på oss når vi danser :)

Kom gjerne for å se på oss! Det er i byen (rundt med Peppes Pizza tror jeg) kl. 12.50, hvis noen vil komme. Mange andre skal danse også, og de er veldig flinke! Virkelig verdt å se på!

Liker du å danse?


Topp 3 - Øredobber

Jeg pleier egentlig ikke å bruke øredobber, men det gjorde jeg i dag. Da kom jeg på at jeg faktisk har ganske mange øredobber! Her er de tre parene jeg liker best:

EDIT: Det var en som spurte hvor øredobbene er kjøpt, for det glemte jeg selvfølgelig å skrive! De øverste er fra Bershka, de i midten er fra Bok Bok og de nederste er fra H&M

Hvilke likte du best?


Hvilken kjole er finest?

Jeg har sett litt rundt på H&M, og disse to kjolene falt hvertfall i smak hos meg.

Hvilken kjole synes du er finest?

Påskeegg!

I dag har jeg, som mange andre, fått påskeegg. Blir aldri for stor for det, vet dere! Da måtte jeg ut i hagen for å lete, og det var som vanlig veldig godt gjemt.


Hmmmm, hvor kan påskeegget være?


AHA!


I busken!
NAM!

Har du fått påskeegg i år?

Hot or not - KjoleHot or not?

10 ting du kanskje ikke visste om meg

Visste du at...

- Jeg mangler sultfølelse, og glemmer ofte å få i meg nok mat i løpet av en dag

- Jeg er ganske lav for alderen (rundt 155 cm)

- Jeg klarer ikke å spise mye fløteis, men vannis og sorbet kan jeg spise kjempemye av

- Det er ikke lenge siden jeg ikke klarte å ta en eneste armheving

- Jeg har aldri likt fisk eller sjømat, fordi jeg ikke har vokst opp med det (mamma er allergisk)

- Jeg liker veldig godt å lage mat og bake, men følger sjelden oppskrifter

- Hvis jeg får tak i en leppepomade som smaker veldig godt, er den sannsynligvis borte i løpet av dagen jeg fikk den

- Jeg har alltid vært veldig oppmerksomhetssyk og sosial

- Jeg hater å se på når folk blir mobbet over internett, uten å føle at jeg selv kan gjøre noe med det

- Jeg er nesten avhengig av sminke! Jeg kan gå en dag uten sminke hjemme, men jeg føler meg veldig ubekvem uten sminke i offentlighet. Jeg trenger ikke mye sminke, men litt må jeg nesten ha!


Jeg vet at jeg har brukt dette bildet før!

Visste du noe av dette?

Premiere i morgen!

I dag har vi hatt generalprøve og øvd mer til revyen som har premiere i morgen. I morgen skal vi ha to forestillinger, og det skal vi også på torsdag. På fredag skal vi ha en forestilling, og når vi er ferdige med den, er det påskeferie. Og hva skal jeg da? Spaniaaaaa her kommer jeg! Jeg skal se om pappa kan filme oss mens vi er på scenen, men det er ikke sikkert det blir noen bra videoer. Hvis det blir det skal dere få se!

Synes du at det er gøy med revy?

Hvilken bikini liker du best?

Heyyyyy!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konfirmasjonsundervisning, noe som faktisk var ganske kjekt. Vi fikk kake og boller siden det var siste gang, og hadde det egentlig bare gøy! Men det var ikke det jeg skulle skrive om i dette innlegget, det var egentlig noe helt annet.

I påsken skal jeg til Spania med familien, og de som kjenner meg godt, vet at jeg er glad i å ha mange bikinier å velge mellom! Jeg har sett litt rundt på H&M sine sider, og jeg har funnet en jeg liker godt. Den finnes i to forskjellige utførelser, og det jeg lurer på, er hvilken dere liker best!

Hvilken liker du best?

Mislykka sjokoladekake

I dag har jeg egentlig ikke gjort noe i det hele tatt, bortsett fra å være ute i hagen og lage sjokoladekakeglasur. Nå har vi nettopp spist en mislykka sjokoladekake! Mamma bakte den egentlig sånn at hun kunne fryse bunnen og ha den til konfirmasjonen min, men den ble så mislykka at vi heller spiste den nå. Gjorde meg egentlig ingenting at den ble mislykka da, hehehe...


Haha, se hvordan den har falt sammen i midten!Jeg har ikke noe sminke på meg i dag, og ser egentlig ganske fæl ut, så det blir ikke noen bilder av meg i dag.

Liker du sjokoladekake?

Bilder fra i går

I går var jeg med Hilde og Lise, noe som var veldig koselig. Først sang vi Singstar, så bakte vi vafler. Vaflene ble veeeldig gode!
Haha, Lise ødela bildet med en visp

 
Hahaha


Hahaha x2

Liker du å synge Singstar?

Må-gjøre video!

Jeg fikk et spørsmål fra en som lurte på om jeg kunne ha må-gjøre video, og det er nettopp det jeg har tenkt å gjøre nå. Kommer nok til å filme selve videoen i morgen, men jeg vil gjerne ha det jeg må gjøre i dette innlegget. Jeg skal ha videoen sammen med en venn, og det blir nok enten Hilde eller Lise. Problemet er bare at begge har noe helt ekstremt lyst, haha..Har du forslag til hva jeg kan gjøre på videoen?

Revy-øving

Skoledagen i dag var egentlig bare kjekk, i og med at det snart er tid for premiere på skolerevyen vår! Da er det nesten bare det tiden går til på skolen. Jeg skal være med på to forskjellige opptredener (i tillegg til to fellesopptredener), hvor jeg skal danse og synge. I dag hadde jeg med kamera på skolen, så her er  noen bilder.


Shortsen min hang fast i taket..


Lise prøvde å rappe Hildes solbriller....


noe som resulterte i at Hilde bet Lise i armen..


Hildes nydelige antrekk


Lise+Fisk=<3


Jeg er kul!

Har du vært med på revy før?

Innkjøp

Måtte jo ta meg en tur innom Bik Bok i dag jeg også.. Som dere alle sikkert vet, var det 50% på hele Bik Bok i dag! Jeg kjøpte ikke så mye, siden jeg hadde litt dårlig tid, men det jeg kjøpte er jeg fornøyd med.Hva synes du?

Mega Mystery!

Dette blir et veldig random innlegg, men det er faktisk noe jeg lurer veldig mye på!

Har dere smakt en tyggis som heter Stimorol Senses Mega Mystery? Det som er så rart, er at jeg ikke kan forstå hva dette megamysteriet er for noe! Jeg trodde at det skulle være noe skikkelig spennende der inne, så da kjøpte jeg den! Da jeg åpnet pakken, så jeg bare en veldig kul innpakning, men ikke noe spesielt mer. Jeg hadde trodd det skulle være noe veldig spesielt eller noe, men så var det bare en tyggis som smakte ganske godt! 


Haha, så flink jeg er!

Har noen av dere smakt denne tyggisen? Noen om forstår hva som er "mysteriet"?

Utrolig fin sang!

Her er en sang jeg liker veldig godt. Den er kanskje litt gammel, men jeg elsker den fremdeles!

 

Liker du denne sangen?

Hot or not - Kjole


Hot or not?


What a mess

I dag har vi ikke vært på skolen, men heller på noe som heter "What a mess". Det er en slags messe hvor det blir utstilt forskjellige ting som elever i Stavanger ha laget. Jeg var med i to kategorier, men vant ingenting. Det er vel ikke så mye mer å si, så her er noen bilder fra dagen.


Meg og gruppa mi i kategorien "Beste kantineprodukt"

 
Hilde!


Salt sild!


Hanne :-)


Marianne og meg


Denne lampa hadde Marianne og Lise laget. Kjempefin!


:-D


Meg og halvparten av Hilde

Har du vært på "What a mess" før?

Hot or not - Blondeshorts

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, men må nok snart av gårde igjen, siden jeg skal på dansing. Jeg tenkte bare å spørre dere om hva dere synes om et bestemt plagg, nemlig blondeshortser! Nå mener jeg ikke nødvendigvis den på bildet, men heller blondeshortser generelt.Hot or not?

Kjøttkaker

Dagen i dag har vært helt grei, kjekkere enn skolen hvertfall! Jeg har gjort alt jeg skulle gjøre, og nå har vi nettopp spist kjøttkakene jeg lagde. Lurer du på hva i all verden jeg snakker om, se på innleggene under dette!


Desserten..

Veldig kjedelig blogging i dag, men dette er jo hva jeg har gjort i dag, så det får være bra nok! I morgen skal vi på skolen igjen, og da begynner snart revy-øving og sånt. Det er jo gøy, da! 

Liker du kjøttkaker?

Grove rundstykker og sitronfromasj

Nå har jeg bakt rundstykker og laget sitronfromasj. Rundstykkene ble ganske gode om jeg skal si det selv! Uansett, jeg var så utrolig smart at jeg glemte å kjøpe sjokolade, så jeg kunne ikke lage den desserten jeg egentlig skulle lage. Da måtte jeg heller finne på noe annet, og det ble sitronfromasj. Nå skal jeg slappe litt av og jobbe med en egenvurdering som hører til denne dagen. Etterpå skal jeg lage kjøttkaker i brun saus. Jeg kan vise dere bilder av hvordan det blir også.

Hvis noen lurer på hvorfor jeg er hjemme og lager mat og vasker huset i dag, les innlegget under dette!


Rundstykkene


Vanskelig å få et bra bilde. Dette er altså sitronfromasjen jeg har laget.

Liker du sitronfromasj?

Hjemmedag!

God morgen til dere som er hjemme nå!

De fleste av dere er kanskje på skolen eller jobb nå, men jeg er faktisk hjemme i dag. I dag har vi nemlig hjemmedag! Det er sånn at vi er hjemme for å vaske og rydde og lage mat. Det blir kanskje ikke SÅ gøy, men hvertfall kjekkere enn vanlig skole. Vi må bake en ting, lage middag og dessert. Jeg har valgt å bake grove rundstykker, lage kjøttkaker i brun saus og en dessert som heter Dronning Maud. Det blir bra! Jeg skal også vaske badet mitt og støvsuge stua nede. Ikke fullt så gøy, hehe..

Jeg kommer sikkert til å blogge litt innimellom om hva jeg gjør, og hvordan alt ligger an. Ble visst litt mye tekst nå, så da slenger jeg med to bilder jeg tok nå:


Morgentryne..


Morgentryne nummer 2..

Men nå må jeg stikke, for jeg skal lage rundstykker! 

Har du hatt hjemmedag før?

Someone ate our tulips! OH NO!

Hahahaha, nå er mamma helt gal! Noen har spist tulipanene hennes! Og Christina sier at synderen sikkert er et rådyr..
Haha, helt oppspist.. R.I.PFormspring!

Nå er jeg også med på Formspring.me! Still gjerne spørsmål der hvis det er noe du lurer på. Det var vel egentlig bare det jeg ville si..http://formspring.me/karenbronnick

Innkjøp

I dag var jeg og mamma først i byen, så på Kilden (kjøpesenter). Hvis dere har lest et innlegg jeg postet før idag, vet dere at jeg skulle kjøpe en jakke, men var usikker på hvilken. Nesten alle mente at jeg skulle kjøpe den øverste, men de hadde dessverre ikke denne, så jeg skal kjøpe den senere. I dag kjøpte jeg heller en annen jakke på tilbud, men jeg skal uansett kjøpe den andre også. Noen spurte hvor den er fra, og den er fra Bik Bok.

Her er det jeg  kjøpte i dag (eller det jeg fikk av mamma,hehehe):


Cardigan fra H&M, 100 kr (salg)


Ansiktskrem fra Nivea, kjøpt på H&M (husker ikke pris)


Lang kjole fra H&M, 129 kr


Jakke fra H&M, 150 kr (salg). Denne er egentlig mørkeblå!


Genser fra Vero Moda, 100 kr (salg)
Bluse fra Bik Bok, 100 kr (salg)


Kjole fra Bik Bok, 49 kr (salg). Denne er kjempefin på!


Bikini fra Bik Bok, 129 kr for overdel, husker ikke pris for underdel. Underdelen er egentlig mørkeblå.


Sokker, husker ikke pris


Fliseklemmer, 19 kr for to pakker


Hårbånd fra Bik Bok (dette fikk jeg gratis)


Bunadsko (som om dere brydde dere..), husker ikke pris

Hva likte du best?

Hvilken jakke skal jeg kjøpe?

I dag tenkte jeg at jeg skulle kjøpe ny jakke! Det står vel egentlig mellom disse to, og nå vil jeg vite hva dere synes! Forresten er den nederste veldig stygg på bildet i forhold til hvordan den er i virkeligheten..

 Hvilken liker du best?

Kokosboller

Nå spiste jeg nettopp kokosboller, nam nam (random sa du?). Jeg elsker kokosboller, men hadde ikke klart å spise mer enn en. Uansett, her er noen bilder:
Hahahaha!

Liker du kokosboller?

I dag har jeg vært bøssebærer!

Overskriften sier vel egentlig alt. Jeg har vært bøssebærer i 6 timer i dag, noe som ikke var så altfor kjekt. Det var egentlig helt utrolig kjedelig. Vi har Hei Verden-dag på skolen i dag, så derfor var alle enten bøssebærere eller tjente penger på andre måter. ?
Haha, den er så tung at jeg må støtte den på kneet.

Har du vært bøssebærer før?
?

Spotify-lister

Mange av dere har nok Spotify. Her er noen spillelister jeg har på min bruker. Dere kan bare subscribe hvis dere vil!

Denne lagde jeg i sommer. Når jeg hører på disse sangene, lengter jeg sinnsykt mye etter sommeren!
http://open.spotify.com/user/karenbronnick/playlist/2s1wPsqTkdVtDYgGo114zf sommer

Disse sangene har jeg hørt på i vinter, og bruker den fortsatt. Hører faktisk ikke så mye på musikk for tiden, så det er ikke så mye nytt på den.
http://open.spotify.com/user/karenbronnick/playlist/73FhFrbjn2hf6EzhWapKrY vinter/vår 

Her er sanger fra Bruno Mars. Liker musikken hans så godt at han har fått en egen liste!
http://open.spotify.com/user/karenbronnick/playlist/1HALcbg15v5zywirhw7sXe Bruno Mars Hører du mye på musikk?

Hot or not - Kjole

Kjolen er fra Superkul.no

Hva synes du om denne kjolen? Hot or not?

Bilder fra idag

Nå har jeg og Hilde vært ute og tatt noen bilder, etter mye (eller ikke) lekser og skolearbeid. Ble visst ikke så mye annet enn bilder på bloggen idag, men noen dager må bli sånn også!


Der er Pelle!


Jeg er ganske sterk!


Hilde prøver å kvele meg som vanlig..
Peeen!


Hahahahahah!

Innkjøp

Her er det jeg kjøpte igår. Klærne er mye finere på meg, da!


Shorts fra WOW, 249 kr


Topp fra H&M, 149 kr


Bukse fra H&M, 199 kr


Smykke fra Bik Bok, 10 kr (salg!)


Øredobber fra Bok Bok, 10 kr (salg!)


Smykke fra Bik Bok, 10 kr (salg!)

Hva likte du best?

Bilder fra bursdagen

Her er noen bilder fra bursdagen. Tok over 300 til sammen, men nå legger jeg bare ut noen få av dem!
Jada!


Ble litt betatt av den hatten!


Bursdagsbarnet!


Haha!


Haha x2!
Lise liker popkorn!


Jeg vet at jeg er pen!


SAMMENVOKST COLAGODTERI!


Endelig et normalt bilde, ja..

Har hatt en kjempefin kveld! Håper dere også har hatt det fint denne lørdagskvelden.

Smoothie!

Heyyyyy!

Nå har jeg og Lise nettopp laget en god (og sunn) smoothie! Den inneholdt for en gangs skyld ikke bær, men frukt og forskjellige ting vi fant på kjøkkenet. Og den ble overraskende nok veldig god!

Oppskrift:
Papaya på boks
Ananas på boks
Appelsin
Eple
Melk
Melonyoghurt

Har du prøvd en lignende smoothie før?

Nytt design

Nå har jeg laget meg et nytt design. Skal bare finpusse det litt, så er det helt ferdig! Ble mye mer fornøyd med dette enn det forrige, hvertfall. Er egentlig ikke helt fornøyd med headeren, så den blir nok byttet ut om ikke så altfor lenge.

Hva synes du?

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits