Skjønnhet

Pink and gold

I går eksperimenterte jeg litt med neglelakk, og endte opp med rosa og gullglitter. Det ble egentlig ikke så fint, men dere kan jo få se uansett:Forresten, på fredag reiser jeg til Kreta, og det blir blogging derfra. Jeg skal nok få til et innlegg til dagen hvertfall, kanskje mer. Vi skal nok for det meste være på stranda og ved bassenget, så det blir nok ikke kjempespennende å lese, men det blir sikkert mye bilder!

Sparkling nails

Nylig kjøpte jeg en nydelig glitterneglelakk, og tenkte å vise dere en fin måte å bruke den på. Den er rosa-aktig med masse glitter som har mange forskjellige farger når du holder den i sola. Her er hvordan resultatet ble:På bildet ser man ikke fargene så godt, men den er nydelig i virkeligheten!

Leopard nails

I dag kjøpte jeg noen "negleklister", eller hva jeg skal kalle dem. Kjøpte noen kjoler og mye annet også, men det får dere kanskje se i morgen heller. Sånn ble neglene:
Dip dye

I går prøvde jeg meg på en dipdye. Resultatet er jeg ikke helt fornøyd med, men jeg har jo aldri gjort det før heller. Eller, jeg har gjort det med sånn spray, men det er ikke det samme. Jeg brukte konditorfarge, sånn som man bruker når man baker og sånt, og det funket fint! Her kan dere se resultatet:Fargen er mye mer rosa i virkeligheten, her ser den jo nesten rød ut! Jeg vet at jeg har slitt hår, forresten, skal stusse tuppene snart.

En enkel hverdagsfrisyre

Noen dager har man utrolig dårlig tid om morgenen, og har ikke tid til å prioritere å vaske eller fikse håret. Da har jeg et enkelt tips til en frisyre som går veldig raskt å lage og ser grei ut. Slik ser den ut:

Dette er det du må gjøre:
1. Fest håret i en strikk
2.Flett håret i en ganske stram flette
3. Snurr fletta rundt strikken
4. Fest de løse endene med fliseklemmer 

For meg tar det rundt 2 minutter å lage denne, så det er jo ikke lang tid i det hele tatt! Det er ikke sikkert denne frisyren er fin hvis du har veldig tynt hår, men du kan jo prøve! 

Hjemmelaget hårkur

Nå skal jeg vise dere verdens enkleste og etter min mening, beste hårkur! Den får håret mitt til å bli supermykt og skinnende, så jeg håper noen har lyst til å prøve den. Dette er alt du trenger:


Honning og olivenolje. Jeg har kjøpt to billige versjoner, bare for å ha det til håret!

Bland sammen tre spiseskjeer honning og to spiseskjeer olivenolje og varm ca. 15 sekunder i mikrobølgeovn. Da skal blandingen se slik ut:

Fordel dette jevnt i håret. Begynn i tuppene og arbeid deg oppover. Ikke bruk den i hårrøttene hvis du sliter med fett hår, men gjør det gjerne om du ikke har lett for å få fett hår. Hvis du bruker denne 2-3 ganger i uka vil du også merke at håret blir litt lysere. Det er fordi honningen har en blekende effekt.

Ansiktsmaske: Avokado og druer

Jeg lagde en ansiktsmaske i dag, og synes den fungerte veldig bra. Derfor deler jeg den med dere! Masken passer alle hudtyper (kanskje ikke for dem med ekstremt sensitiv hud).

Du trenger:
Avokado
Druer
Yoghurt naturell
 

Har du tørr hud, ha mer avokado i. Har du fet hud, kan du ha litt sitron oppi masken i tillegg. Har du normal hud, ha like mye av hver ingrediens oppi (1 spiseskje av hver ingrediens er nok til ca 3 ansiktsmasker)

Dette gjør du:
Mos avokadoen og klem saften ut av druene. Bland avokadomosen og druesaften sammen med yoghurten til du får en jevn konsistens.Vask ansiktet, og påfør deretter masken over hele ansiktet untatt rundt øynene. La den sitte på til den har stivnet (ca. 10 minutter). Da skal den se slik ut:Du kan ha ansiktsmasken i kjøleskapet i en liten beholder i rundt en til to uker (men da må den ha lokk!). Bare for å fortelle dere hvorfor jeg har akkurat ingrediensene jeg har valgt oppi:

- Avokado inneholder mye fett som gjør huden mykere og mindre tørr
- Druer har en naturlig rensende funksjon, og fungerer litt som en toner
- Yoghurten hjelper ansiktsmasken å få en bedre konsistens, den setter sammen selve masken

Da håper jeg noen prøver ut denne ansiktsmasken, og liker den!


 

Et skjønnhetstips

Hei!

Tenkte bare å gi dere et lite skjønnhetstips. Det er mye man kan gjøre for å få finere hud og hår, selv om noen opplever at ingenting virker. Jeg har vært i den perioden, tro meg! Men noe jeg synes virker, er vidundergrønnsaken avokado. 

Man kan både spise avokadoen, ha den i håret eller på ansiktet. Det er mange ansiktsmasker og hårkurer som inneholder avokado, nettopp på grunn av dens egenskaper. Avokadoen inneholder mye fett og vitaminer, som bidrar til å få huden til å bli mykere og håret til å skinne. Si ifra om dere vil ha oppskrifter på ansiktsmasker og hårkurer, så skal jeg begynne med det!
Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits