Sminke

Red lips

I dag var jeg en tur på Kvadrat for å kjøpe noe greier jeg trenger til julaften/nyttår, og en av de tingene var en rød leppestift. Jeg kjøpte en fra MAC i fargen "Russian Red" og er veldig fornøyd til nå. Sånn ser den ut på meg:

Burde vel egentlig kjøpt en lipliner også i og med at det er vanskelig å ikke komme utenfor uten, men det får jeg kjøpe en annen gang isåfall. Hva synes dere om fargen?

Hudsminke

Siden sist jeg viste dere hudsminken min, har den endret seg veldig mye, så nå skal jeg vise dere hva jeg bruker nå. Til alle dere som lurer på hvor man kan kjøpe MAC i Stavanger, er det nærmeste på Kvadrat! Jeg bruker som regel ikke hudsminke i det hele tatt om sommeren, men her er det jeg bruker hvis jeg først skal sminke meg:
Matchmaster Foundation SPF 15 fra MAC og Select Moisturecover concealer fra MAC. Jeg påfører foundationen med en kost, og bruker concealeren under øynene. 


Chocolate Soleil solpudder i Milk Chocolate fra Too Faced og Mineralized blush i Dainty fra MAC. Solpudderet bruker jeg på kinnbena, i tinningene og litt i panna. Blushen stryker jeg også lett over kinnbena.

Jeg er veldig fornøyd med alle produktene, og anbefaler spesielt solpudderet og blushen til alle!

Før og etter sminking

I dag har jeg vært med Hilde og Lise. En av tingene vi gjorde var at de sminket meg (de vil aldri bli sminket selv, buhu)! Nå får dere se meg helt uten sminke, og slik som de sminket meg:Synes egentlig det er ganske flaut å legge ut bildet hvor jeg ikke har på sminke, men det får vel gå.. Var de flinke til å sminke meg, synes dere?

Too Faced Chocolate Soleil

Nå vil jeg anbefale et solpudder for dere! Jeg fikk dette solpudderet for noen uker siden, og det er det beste jeg noen gang har prøvd! Det heter Chocolate Soleil og er fra Too Faced.

+ smaker og lukter sjokolade
+ ser naturlig ut
+ ikke oransje
+ lett å påføre
+ man ser ikke "skitten" ut

Jeg finner faktisk ingenting negativt med dette pudderet, det eneste må være prisen. Det er ganske dyrt, men jeg synes det er verdt det siden det er så bra!

Her kan dere se hvor i ansiktet jeg påfører pudderet:Der jeg har tegnet på meg selv med rosa, påfører jeg pudderet. Jeg vet jeg ser sur ut, haha! Men poenget var ikke at det skulle være et fint bilde, vet dere!

 

Deborah Lippmann Candy Shop

I dag fikk jeg en neglelakk i posten, som var en gave jeg fikk fordi jeg begynte å abonnere på et blad. Den heter Candy Shop, og er fra Deborah Lippmann! Her kan dere se et bilde av hvordan den ser ut:Den er jo ganske stilig, men ikke helt min stil. Blir litt for mange farger på en gang, rett og slett!

Hva synes du om neglelakken?

MAC Costa Chic

Nå skal jeg bare vise dere leppestiften jeg kjøpte på fredag. Det var litt morsomt da jeg først prøvde den, haha! Jeg prøvde den da, og syntes fargen var helt fantastisk. Jeg hadde ikke sett på navnet dens enda, men sa jeg gjorde det ble jeg helt sjokka, fordi det var den leppestiften jeg hadde ønsket meg lenge, men ikke fant noe sted! Bra at den var like fin i virkeligheten som i videoene på Youtube, hvertfall.

Uansett, den er korallfarget, og perfekt til sommer og vår. Den har litt skimmer og et hint av gull i seg.På bildet ser den mye mer rosa ut enn den er.. Den er mye mer korall-aktig i fargen!

Er helt foresket i fargen på denne, den blir nok MYE brukt i månedene fremover!

Cupcake nails: tutorial

Noen lurte på hvordan jeg lagde cupcakesneglene i sist innlegg, så her kan dere se det:

Først må du legge på en neglelakk i fargen du vil at muffinsformene skal være. Her valgte jeg rosa:Deretter lager man "en halv sky" på neglen. Dette er frostingen. Her velger du selv pynten, jeg hadde bare noen prikker på:Til slutt lager man et kirsebær på toppen. Det er bare å lage en rond rød dott øverst på neglen:

Resultatet:Resultatet er ganske stilig, så jeg håper noen vil prøve det ut! Man trenger ikke noe annet enn vanlige neglelakker, men jeg brukte et sett med neglelakker som har ekstra tynne pensler, og i tillegg en spiss "penn". 

Julesminke

Nå har jeg sminket meg ferdig til senere. Vet ikke helt hvorfor jeg begynte så tidlig, vi skal jo ikke være der før klokka fem! Det er vel greit å være tidlig ute, da? Her er hvordan jeg har sminket meg til dette årets julaften:

Øyenskyggen er egentlig mye mer gyllen i virkeligheten, og leppestiften er mer rød..

GOD JUL! 

 

Favorittleppestifter

Jeg har ganske mange leppestifter, men jeg har to klare favoritter. Begge er fra MAC, så de koster jo litt, men etter min mening er de verdt prisen.

Den første heter Chatterbox. Det er en sterk, knallrosa farge. Den bruker jeg kun litt av når jeg bruker den, hvis ikke blir den altfor rosa etter min mening. Jeg elsker denne leppestiften, så hvis du er ute etter en knallrosa leppestift anbefaler jeg denne.

Den andre heter Hue, og den har en nydelig nude farge blandet med litt rosa. Denne er veldig kremete, noe jeg elsker! Hvis du er ute etter en nude leppestift som ikke er for lys, men mer naturlig, anbefaler jeg denne.Da jeg kjøpte leppestiftene kostet de 160 kroner per stykk, men nå har MAC satt opp prisen (trist) til 175 kroner. Men du merker virkelig forskjellen, det gjør hvertfall jeg!

Hårprodukter

Jeg pleier ikke å gjøre noe spesielt med håret mitt, bortsett fra å rette det, men når jeg retter det så ofte, trenger det jo mye pleie! Nå har jeg tenkt å vise dere de hårproduktene jeg liker best av de jeg har prøvd. Men husk at selv om disse fungerer for meg, er det ikke sikkert de fungerer for deg!


Shampoo og balsam fra Aussie. Disse elsker jeg! Håret holder seg friskt og glansfullt lenge uten at det blir fett med en gang. Så må man jo ikke glemme at de lukter helt fantastisk!


Hårkur fra Aussie. Denne bruker jeg ca. en gang i uka, og den gjør virkelig underverker for håret. Jeg pleier egentlig å bruke en som heter Frizz-Ease fra Aussie, men nå bruker jeg denne, og den er også kjempegod!


Vet ikke helt hva jeg skal kalle denne, men den heter hvertfall Smoothing Stuff, og er fra Bed Head. Den er fra serien Dumb Blonde, som ganske logisk er for blondiner. Jeg bruker den etter jeg har dusjet, når håret enda er litt fuktig. Den gjør sånn at håret holder seg på plass, og at det ikke blir så mange "fly-aways", som det heter på engelsk. Denne lukter også helt fantastisk!

Jeg vet at jeg burde bruke varmebeskyttelsespray, men jeg har liksom aldri funnet en.. Du må gjerne anbefale meg en, hvis du bruker det selv!

Sminken min

Noen har spurt om jeg kan vise sminken min, og det kan jeg vel forsåvidt.. Dette er ikke alt, fordi jeg har rotet bort veldig mye, og har droppet endel leppestifter og andre leppeprodukter. Jeg viser det jeg bruker mest, hvertfall:Som sagt, dette er ikke alt, men det jeg bruker mest. Hvis du lurer på noe om produktene, kan du spørre meg i kommentarfeltet, så får du svar når neste "Ukens spørsmål" kommer.

Red lips

Jeg synes rød leppestift kan være kjempefint hvis personen som bruker det passer det! Jeg vet ikke helt om jeg er en slik person som passer det, så jeg velger å ikke bruke det. Jeg bruker nesten alltid rosa eller nude leppestift, som dere sikkert har fått med dere.
Day 4/365

Hva synes du om rød leppestift?

Produktanmeldelse: Pudder

Jeg fikk en forespørsel på om jeg kunne skrive litt om pudderet mitt fra MAC, og det kan jeg jo gjøre. Så her kommer det, men husk, dette er bare min mening, det er ikke sikkert at pudderet er likt på deg.

Positivt:
- Pudderet føles ikke tungt  på huden, som noen har en tendens til å gjøre
- Greit å ha om man har litt blank hud noen steder, det gjør huden matt på 1-2-3
- Et produkt varer lenge

Negativt:
- Holder ikke veldig lenge på hudenAlt i alt er ikke dette pudderet overraskende bra, det er bare helt greit. Det dekker ikke nesten ingenting, men gir huden en matt finish. Jeg ville egentlig heller kjøpt et billig pudder, dette er ikke kjempebra i forhold til prisen. Når det gjelder prisen, er jeg ikke sikker, fordi jeg kjøpte det i Danmark, men det ligger vel på litt over 200-lappen. Altså er det ganske dyrt i forhold til det du får.

MEN, det betyr ikke at alle MAC-pudderne er dårlige. Dette heter Studio Careblend, men det er mange andre varianter som sikkert er bedre for meg.

Forresten, MAC-sminke kan du kjøpe på Estetique i Stavanger

Rose insolent

Helt siden jeg kjøpte denne neglelakken, har jeg vært avhengig. Jeg har ikke brukt annen neglelakk, kun den! Eller, jeg har prøvd andre neglelakker, men alltid endt opp med den. De som kjenner meg vet nok hvilken neglelakk jeg snakker om nå, det er selvfølgelig min kjære Rose Insolent fra Chanel! Bare se på denne herligheten:

Denne er ikke bare fin i fargen, men den holder lenge på også. Med andre ord, perfekt!

Høstparfymer

Jeg liker å bruke noen parfymer til  vår og sommer, og noen andre til vinter og høst, og siden det er høst nå, skal jeg vise dere hvilke parfymer som er mine favoritter nå om høsten. Jeg liker alle parfymene, så det er ingen rekkefølge etter hvilken jeg liker best.


White Musk fra The Body Shop. Denne lukter kjempegodt! Klarer ikke å beskrive lukten, bortsett fra at den minner meg om høsten.Animagical fra Puma. Denne parfymen elsker jeg! Den lukter søtt, men samtidig frisk.


Escape fra Calvin Klein. Denne liker jeg best å bruke om vinteren, men bruker den litt nå om høsten også. Denne lukter også veldig godt!

Jeg bruker noen andre parfymer også, men det er altså disse jeg bruker aller mest rundt disse tider.. 

Ny neglelakk

I går kjøpte jeg enda en ny neglelakk. I'm in love! Har dere forresten fått med dere at Amy Winehouse er død? Ingrid fortalte meg det i stad..

Leppestift - Nude VS. Rosa

Jeg pleier å bruke mest nude leppestift, men synes egentlig at det kan være fint med litt mer rosafarge også. Nå lurer jeg på hva dere synes jeg passer best!


Rosa


Rosa


Nude


Nude

Hvilken farge synes du jeg kler best?

Strawberry nails

Som jeg nevnte i forrige innlegg, har jeg kjøpt et kult neglesett, og med det kan man blant annet tegne veeeldig tynne streker. Jeg prøvde meg litt fram, og til slutt endte jeg opp med jordbærnegler. Er ikke akkurat så veldig flink med neglelakk, men denne gangen er jeg faktisk ganske fornøyd med resultatet. Forresten, vet at det ser ut som det grønne på neglene er blått, men det er mye grønnere på ekte!Kommer forresten en ny konkurranse i nærmeste framtid, gled dere! :-)

Ny sminke fra MAC Cosmetics

Jeg fikk 300 danske kroner av mamma og pappa for å handle det jeg ville på flyplassen i København, og jeg brukte pengene på sminke. Sjokk, altså! Kjøpte en veske fra Accessorize også, men den aner jeg faktisk ikke hvor har blitt av. Irriterende, for den var veldig fin.. Jeg kjøpte også et veldig stilig neglelakk-sett for mine egne penger, det viser jeg en annen gang. Uansett, her får dere se sminken:

Leppestift i fargen "Chatterbox". Veldig annerledes farge i virkeligheten, nydelig rosafarge!

Anbefalinger kommer så snart som jeg får testet sminken mer grundig.

Ny neglelakk

Heei!

På flyplassen i København kjøpte jeg meg min første Chanel-neglelakk, og jeg elsker den allerede! Den holder på i mange dager, og fargen er jo bare fantastisk. Når den gjelder prisen, er den jo litt stiv, men jeg hadde trodd den var enda dyrere enn den var! Den kostet 140 danske kroner. Bare søk på valutakalkulator.no hvis dere vil vite hvor mange norske kroner det tilsvarer.

Hva synes du om fargen på neglelakken?

Kveldens sminke

Nå skal vi snart ut for å spise, så her er hvordan jeg ser ut nå. Ikke mye sminke, kun maskara, leppestift og litt øyenskygge. Forresten, jeg har glemt rettetangen hjemme, så jeg må gå rundt her med grusomt hår.. Buhu!

Watermelon nails

Kjedet meg i stad, så da prøvde jeg meg på å lage "vannmelon-negler". Det er ikke lett, skal jeg si dere! Det forklarer vel det heller mislykkede resultatet, men dere kan jo få se:
Topp 5 - Neglelakker

Nå skal jeg vise dere de fem neglelakkene jeg liker best av de jeg har. Alle fargene blir ganske annerledes på bildene, og ser mye finere ut i virkeligheten. Beklager dårlig bildekvalitet.Hvilken neglelakk likte du best?

Nye sminkekoster

Midt inni den dønn kjedelige RLE-øvinga i dag, kom postmannen med en pakke til meg. Det gjorde jo dagen litt bedre hvertfall. Uansett, det som var oppi den, var noen koster jeg bestilte fra ebay for noen dager siden. Har ikke prøvd dem enda, men gleder meg til å gjøre det! Liker hvertfall utseendet på dem, hehe..
Fint med avflasset neglelakk, I know.

Hva synes du om utseendet på kostene?

Topp 3 - Leppestifter

Jeg bruker så og si aldri leppestift, men når jeg først bruker det, er det disse tre det går mest i:


Denne er fra Spania. Ikke noe glitter i den, og den er veldig lys. Derfor pleier jeg å bruke en mørkere lipgloss over den.


Denne er også fra Spania. Denne er nesten bare glitter, nesten ingen farge. Jeg liker den uansett!


Denne er fra Max Factor. Fargen er ikke så mørk som den ser ut som på bildet, men den er litt for mørk uansett. Derfor pleier jeg ikke å ha på så mye som på bildet, tok bare på mye for å vise fargen!

Pleier du å bruke leppestift?

Too Faced Naked Eye palette

I dag fikk jeg en pakke i posten, og det var min nye Too Faced Naked Eye palette! Jeg bestilte den for ikke så lenge siden, og jeg ble kjempeglad da jeg så den. Enda gladere ble jeg da jeg åpnet den, for da så jeg at fargene var enda finere enn på bildene. Jeg gleder meg til å bruke den!Har du prøvd noen øyenskyggepaletter fra Too Faced?

Innkjøp fra Ebay

Tenkte bare jeg skulle prøve ut hvordan det var å handle på Ebay, så det gjorde jeg! Her kan dere se hva jeg kjøpte:

Helt sinnsykt billig! Falskvippene kostet kun 16 kroner, og øyenskyggepaletten kostet 182 kroner. Begge deler er ubrukt, hvis noen lurte.

Har du kjøpt noe på Ebay før?

Ny primer i posten!

Da jeg kom hjem fra dansing i dag, lå det en pakke til meg på kjøkkenet. Jeg ble kjempeglad, og så kom jeg på at jeg hadde bestilt en primer fra e.l.f! Jeg har ikke prøvd den enda, men gleder meg.


Har du prøvd denne primeren?

French manicure

Nå har jeg nettopp fikset neglene, i og med at jeg bare hadde på noe avflasset grå neglelakk fra før. Her er resultatet:

Kanskje ikke så lett å se, men det er glitter på tuppene!

Synes du fransk manikyr er fint?

 

Har bestilt primer fra e.l.f

I går kveld bestilte jeg en primer fra e.l.f. Jeg vet ikke om den er bra, men det håper jeg! Sminken på e.l.f er jo veldig billig, så jeg er litt usikker på hvordan produktene egentlig er.

Bildet ville virkelig ikke blir større..

Har du noen gang prøvd produkter fra e.l.f?Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits