Vurderinger

Bloggvurdering

www.shring.blogg.no vant min fotokonkurranse, og skal derfor få en bloggvurdering nå.

Design: 
Designet er lyst og fint! Bloggen er behagelig å se på på grunn at de duse fargene, noe er et stort pluss. Det eneste negative her, er at jeg synes at du kunne hatt en header med litt mer høsttema.

Innhold:
Du skriver jo bra, men oppdaterer ikke så veldig ofte. De innleggene du har er bra skrevet og kjekke å lese. Ellers tar du mange fine bilder, det er jo en grunn til at bildet ditt vant i konkurransen min! Innholdet er med andre ord også bra, men det hadde nok blitt enda bedre med litt flere oppdateringer.


Vinnerbildet

Produktanmeldelse: Down to the pore

Det var noen som lurte på om jeg kunne fortelle litt om denne her (for lenge siden, beklager for at det kommer så sent), så nå gjør jeg det!

Meningen med denne er jo at man skal "trekke ut" hudormer. Det funket ikke for meg, men jeg har ikke veldig mye hudormer, egentlig. Den kostet rundt 80 kroner, og den kan kjøpes på Vita.

Jeg merket absolutt ingen forskjell etter denne, for å være helt ærlig. Jeg kan ikke si om den funker for akkurat deg, siden jeg vet at den har virket for mange andre! Det spørs vel egentlig bare hvordan huden din er..Har du prøvd denne?

Bloggvurdering - FotoIda.moo.no

Jeg trakk helt tilfeldig hvem som skulle få denne bloggvurderingen, og da ble det Ida! Var litt morsomt at det ble akkurat henne, siden jeg kjenner henne fra før.

DESIGN:
Designet er enkelt, lyst og ryddig, noe som alltid er bra. Det er også veldig oversiktlig, noe som gjør det lett å finne fram på bloggen. Liker godt at det er bilder i sidebaren! Det er ingenting som trekker ned her, designet er alt i alt kjempefint.

INNLEGG:
Ida skriver veldig bra, ingen skrivefeil som jeg kan finne. Det er jo alltid et stort pluss! Det blir ikke skrevet så mye i innleggene, men det helt greit, i og med at det er en fotoblogg. Bildene som blir lagt ut er veldig fine.

BLOGGENS HELHET:
Alt i alt er bloggen veldig bra, både i forhold til design, skrivemåte og bildene som blir publisert. Det eneste som trekker ned er at det er litt for få innlegg. Hadde det vært litt flere innlegg, hadde alt vært perfekt! En god blogg jeg anbefaler alle å ta en tur innom. Hvis jeg skulle gitt karakter, hadde det blitt 5+


Link til bloggen hennes HER

Hvis noen flere vil bli vurdert, ikke kommenter i dette innlegget, kommenter heller i DETTE

Karen

16, Stavanger

Hei! Mitt navn er Karen, og jeg er 16 år. Jeg skriver hovedsaklig om min hverdag, men tar også mye bilder som blir postet her. Du kan kontakte meg på karenmbronnick@gmail.com

bloglovinKategorier


Arkiv

hits